PROTEST LA BRUXELLES pentru copiii rapiti de stat familiilor de români din Europa. DISCURSUL PARINTELUI CIPRIAN GRADINARU de la Namur (video). FLORIN BARBU: “Nici un avocat nu are curaj să ne reprezinte de frică să nu fie considerați homofobi”/ MOMENTUL ARESTARII ANDREEI BRADEANU din Anglia (video), mama despartita de 7 de ani de cei 3 copii, pe motiv ca… PROTECTIA COPILULUI A FOST ASALTATA DE SCRISORI ALE ROMÂNILOR!

10-07-2016 7 minute Sublinieri

Florin Barbu:

Nici un Barrister nu are curaj să ne reprezinte – Nu vor să lupte împotriva persoanelor de același sex de frică să nu fie considerați homofobi.

– S-au depus actele pentru apel.

– Vor să ne închidă gura la toți după ce ne fură copiii.

– Noi nu o să ne oprim pînă copiii nu se întorc în familie!

13606628_506159426252700_5184536461522002150_n 13654378_506159506252692_1691572065995807107_n

13614975_506159812919328_883866363917287880_n

Cazul copiilor familiei Bodnariu, rapiti de “sistem” din sanul familiei care le-a dat nastere, ne-a trezit parca la o alta realitate. Unii am ramasi surprinsi sa auzim ca asa ceva se poate intampla in partea “civilizata” a lumii.

Surprinderea noastra a crescut atunci cand am aflat ca acesta nu este un caz izolat: mai multi parinti aflati intr-o situatie asemanatoare au indraznit sa-si faca public cazul, incurajati fiind de reactia de sustinere a familiei Bodnariu de catre opinia publica. Finalul fericit al cazului din Norvegia ar trebui sa ne intareasca speranta ca lupta acestor familii nu va fi in zadar si va constitui jurisprudenta care ar putea pune capat abuzurilor de acest gen.

Un astfel de caz este acela al familiei romanilor Florin Barbu și Claudia Racolta, stabilita la Londra, care si-au vazut copiii, Diana (8 ani) și Andy (5 ani), dati in adoptie fortata (adoptie fara acordul parintilor; un concept recunoscut doar de jurisdictia catorva tari, nerecunoscut de Romania) acum cateva luni. La data de 13 mai 2016, Centre Family Court din Marea Britanie a propus ca minorii Andy si Diana, cetățeni români, să fie dați în adopție.

Copiii au fost preluați de la familia naturală de serviciile sociale britanice din cadrul Consiliului Local Haringey în data de 12 martie 2014, iar în data de 22 decembrie 2014, în urma unei anchete sociale și a unui proces, Central London Civil Justice Centre a decis că cei doi copiii pot fi dați spre adopție. Decizia din decembrie 2014 a survenit ca urmare a unor certuri dintre părinții naturali ai copiilor și a unor violențe între aceștia (care s-au și despărțit ulterior).

Pentru a protesta față de această decizie, tatăl, Florin Barbu, a  fost  în  greva  foamei  în  perioada  17 mai-3  iunie 2016, in  fata Curții Europene a Drepturilor Omului (Strasbourg) după ce anterior ( la finalul luniii februarie a.c.) a făcut greva foamei în fața Parlamentului European la Bruxelles. Părinții naturali au cerut întoarcerea copiilor in familie, iar dacă aceasta nu era posibilă, au propus sa fie dați în grija bunicului matern în România (care a fost deja evaluat de autoritatea de protecție a copiilor) sau sorei tatălui, care locuieste în Spania.

Cu toate acestea, curtea a recomandat adopția de către persoanele care au avut în plasament copiii. Decizia de adoptie fortata a fost mentinuta de Family Court din Marea Britanie care, prin hotararea din 20 iunie 2016, a respins astfel patru propuneri de intoarcere a copiilor in cadrul familiei biologice romane.

Lupta pentru ca Andy si Diana sa revina in familia lor naturala (chiar si cea extinsa) continua insa. Decizia din 20 iunie mai poate fi atacata la o instanta superioara in Marea Britanie. Apoi, mai este doar posibilitatea de a merge la Strasbourg pentru a ataca hotararile instantelor britanice la Curtea Europeana a Drepturilor Omului, fiindca solutia aleasa de autoritatile britanice contravine Conventiei  privitoare la drepturile copilului adoptata de Natiunile Unite la 20 noiembrie 1989. Conform articolului 20, paragraful 3, atunci cand autoritatile cauta solutii de protejare a copiilor, trebuie sa tina cont de necesitatea unei continuitati in educatia copiilor si de radacinile etnice, religioase, culturale si lingvistice.

Aceasta lupta insa nu poate fi dusa de unul singur. De aceea, multi oameni s-au alaturat cauzei lui Florin Barbu, mai ales in ultimele luni.

Sambata, 9 iulie, a fost organizat in Bruxelles un protest pentru cauza acestor copii si a altora cu aceeasi soarta (Protest pentru copiii BARBU la BRUXELLES). Filmul protestului poate fi urmarit aici.

Patriarhia Romana si-a aratat sustinerea printr-un comunicat de presa (Apel pentru revenirea celor doi copii români din Londra la familia lor naturală).

Pentru a salva acesti copii si a-i aduce in sanul familiei este nevoie de ajutorul tuturor, dupa cum poate fiecare. Rugaciune, comunicare, interventia statului roman, asistenta juridica si, nu in ultimul rand, ajutor financiar. Din primavara anului 2016, un avocat specializat in dreptul familiei in Marea Britanie s-a implicat in apararea cauzei copiilor Andy si Diana. Cheltuielile au ajuns pana acum la aproximativ 15000 de lire (numai pentru asistenta juridica). Taxele de recurs in Marea Britanie sunt foarte ridicate, iar asistenta juridica este, de asemenea, costisitoare.

Avand in vedere cheltuielile foarte ridicate pentru ca actiunea juridica sa poata continua, este mare nevoie de ajutor material. In acest sens, Florin Barbu a deschis urmatoarele conturi:
Cont Raiffeisen Bank (Lei – RO)
IBAN: RO 03 RZBR 0000 0600 1871 9108
BIC: RZBRROBU

Cont Raiffeisen Bank (Lei – EURO)
IBAN: RO 46 RZBR 0000 0600 1871 9110
BIC: RZBRROBU

Cont Santander Anglia (Lire)
IBAN: GB 83 ABBY 0901 2851 1512 22
SWIFT Code: ABBYGB2LXXX
UK Sort Code: 09-01-28

Cont PAYPAL: europa2002nl@yahoo.com

***

Convorbirea Telefonică de la închisoare între Andreea Sutton și soțul ei. […] Astăzi va rog să vă uniți pentru această mamă a trei copiii care este acuzată pe nedrept de Hărțuire, în această clipă este in închisoare și nu are acces la medicamentele ei. Pentru mai multe detalii ascultați înregistrarea audio mai jos. Telefon Alex sotul Andreeiei: 00 44 7926 418651 . Doamne Ajută

  • Agnus Dei:

Andreea Sutton Bradeanu arestata pentru campanie de scrisori destinate Protectiei Copilului din Anglia

Andreea a solicitat publicului sprijin prin scrisori adresate functionarilor Protectiei Copilului prin care s-a cerut inapoierea celor trei copii.

Andreea Sutton Bradeanu arestată pe trei zile fără mandat de arestare, doar cu o plîngere a unei lucrătoare de la protecția copilului U.K

ANDREEA SUTTON BRADEANU, MAMA A TREI COPII, TRATATA CA UN CRIMINAL VIOLENT de POLITIE

Andreea Sutton Bradeanu arestată fără mandat de arestare, doar cu o plîngere a unei lucrătoare de la protecția copilului U.K

Andreea in  arest pana Luni cand va fi dusa direct la tribunal. Arestata pe trei zile, fara evidente sau mandat de arestare!

[…]
Andreea arestata 1

Am citit un comentariu interesant la discutiile despre Andreea in care un tata indian spune ca a fost arestat de 20 de ori, de fiecare data pentru o minciuna spusa de un functionar CPS.

Bhupeshkumar Navinchandra Patel I’ve been arrested since family court more times than a real criminal over 20 times just because social workers lie ..

Alex Bradeanu (Sotul Andreii) –

Inca refuza sa o elibereze…
Ce reguli absurde, si stiu prin ce suferinta trece. Totusi refuza, refuza…si o trateaza ca pe un animal.
Li s-au spus ca nu se simte bine si e bolnava.
Cand am vorbit cu ea la telefon imi spunea ca nu o lasa sa isi ia pastille ei din cauza ca nu are numele pe ele.
O indoapa cu pastilele lor si tot trag de ea acolo…si o pazesc.
Arestul azi fiind gol…. au si politistii de lucru pazind amarata femeie…O distrug mental..

….Toti intr-o zi vom da socoteala si pentru un ac furat.
Dar pentru niste copii….?

9:30 am
Andreea tot in arest.
Sa tii femeia 15 ore in celula ca vezi domne suspecteaza ei ca Andreea ar fi trimis emailuri si scrisori la social worker. Nici macar nu vor sa spuna ce fel de scrisori a trimis sau emailuri.
Ne-au luat calculatoarele intentionat sa ne ingroape cumva.

8:30 am
Am fost inauntru sectiei de politie sa intreb ce se intampla cu Andreea, le-am explicat ca nu m-a sunat deloc in tot acest timp.
O doamna politista a spus ca e totul ok si ca e este pe maini bune.
I-am explicat ca are probleme de sanatate si ca sta de mult timp in celula de ce nu i se da drumul ?
Mi-a raspuns ca doar ce au schimbat tura de 30 min si trebuie sa aibe interviu la 9:00.
I-am raspuns de ieri seara si pana in dimineata asta nu ati intervievat-o ? Politia lucreaza 24/24..
Ofitera a raspuns NU, nu stiu ce s-a intamplat pe tura de dinaintea mea.
Cum asa am zis, trebuie sa fie pe sistem inregistrat tot de pe tura precedenta !!
Cu siguranta nu-i este bine inchisa in celula aia de atata timp !! Are si probleme cu sanatatea !!
De unde stii, ma intreaba ofitera, ai fost acolo sa vezi cum e ?
Offff ca doar nu o fi Bahamas!!!

Alex Bradeanu

Andreea este acum in arest.

(1) A fost arestata din cauza ca oamenii au trimis scrisori la adresele membrilor la protectia copilului spunandu-le sa ii dea acasa copiii Andreei.

Din aceasta cauza protectia copilului (social worker/managerul) au facut plangere la politie „pentru abuz” iar acesta rezultand cu arestarea Andreei(sotiei)

(2) Nu s-a certat cu nimeni, ci doar au facut plangere de abuz din cauza ca oamenii trimiteau felicitari la una din fiice, fiind ziua ei pe 09.07.16.

Au arestat-o din cauza ca era pe BAIL si ca nu avea voie sa aiba legatura cu cei ce au fetele in grija. Culmea…ea nu a trimis nici o scrisoare/felicitare si nimic de alt fel.

Alex Bradeanu

Andreia Bradeanu contAndreea Sutton sufera cumplit! Ei i-au spus ca pana miercuri o tin. Lui Alex i-au spus ca pana luni dimineata cand o vor duce la tribunal.

Se poarta foarte rau cu ea cei de la sectie si o tin intr-o celula rece, nu mai poate de frig saraca. Ce inuman sa nu aiba si ei o patura sa ii aline cat de cat frigul, macar prin somn sa isi mai aline durerea. Se simte foarte rau fara pastilele de inima pe care a ajuns sa le ia tot din cauza acestor NEoameni, ca INUMAN s-au purtat cu ea. Are de luat pastile pe care ei nu o lasa sa le ia pt ca cica ei nu stiu ce pastile sunt daca ea nu are la ea o reteta. Si vitamina D la ea este foarte scazuta si o afecteaza foarte tare mai ales acum pt ca acum si mai putin o lasa la soare, doar 10 minute o lasa afara si daca se nimereste sa fie si soare e bine daca nu… lacrimi si iar lacrimi. La telefon a lasat-o doar f scurt cu sotul si atat si atunci mereu insistau sa inchida, nici nu au apucat sa vorbeasca tot ce aveau nevoie. Plange si se simte foarte izolata, neindreptatita si extrem de invinuita. Ea e toata vina ca domnii care ii tin fetele se simt deranjati de scrisorile si felicitarile noastre. I-au scos in fata pt acuze niste email-uri de anul trecut numai ca sa o acuze de ceva, si se mira de unde sa ii mai scoata vina. Astia chiar isi bat joc, nu alta!

Canta saraca atunci cand nu plange si le predica versete din Biblie acolo, ei rad de ea, dar daca nu faci ceva acolo intr-o asa tensiune, o iei razna. Esti si acuzat si te fac sa te simti o persoana rea si periculoasa, frigul este insuportabil, raceala din privirile lor si toata atitiudinea emanata este extrem de taioasa si toata aceasta pedeapsa pt ca iti iubesti copiii si nu poti renunta la ei asa cum se asteapta ei.

Imaginati-va sa nu vi se permita sa va vedeti copiii mai mult de un an dar deloc. Si nici macar sa nu ai tu o vina ci sotul si pt ca „Protectorii” considera ca tu ca mama nu poti sa iti aperi copiii de fostul soti ti-i ridica si ramai si tu fara ei chiar daca tu nu ai nici o vina.

A da, un avocat? De unde asa repede sa gasesti unul si daca gasesti unul, din ce sa-l mai plateasca si pe acela ca i-au zvantat de bani acest SS pe bietii copiii acestia.

Postam un cont al Andreei. Poate reusim sa mai facem un efort sa mai cotizam fiecare cu putin dar cat de cat sa o ajutam sa nu ramana inchisa acolo fara temei. Are neaparat nevoie de un avocat.

Doamne ai mila ca Tu esti cel mai bun Paraclet pt Andreea, Te rugam n-o lasa sa se simta asa singura. Da-i mangaierea de care are nevoie, amin!

[…]

a168
Legaturi:


Categorii

1. DIVERSE, Confiscarea copiilor de catre stat, George Alexander, Parintele Ciprian Gradinaru din Namur, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor, Video

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

9 Commentarii la “PROTEST LA BRUXELLES pentru copiii rapiti de stat familiilor de români din Europa. DISCURSUL PARINTELUI CIPRIAN GRADINARU de la Namur (video). FLORIN BARBU: “Nici un avocat nu are curaj să ne reprezinte de frică să nu fie considerați homofobi”/ MOMENTUL ARESTARII ANDREEI BRADEANU din Anglia (video), mama despartita de 7 de ani de cei 3 copii, pe motiv ca… PROTECTIA COPILULUI A FOST ASALTATA DE SCRISORI ALE ROMÂNILOR!

  1. Ce de abuzuri, Doamne fereste!
    Ireal…

  2. Daca faceti abstractie de discursul curajos al Parintelui Bogdan Vlaicu, riscati sa pierdeti esentialul interventiei comunitatii romane din Bruxelles.
    Gestul Parintelui Bogdan Vlaicu este nu doar unul crestin, ci si politic.
    Discursul acestuia va ramane in istorie.
    https://saltmin.com/2016/04/19/16-aprilie-2016-la-bruxelles-norvegia-dati-le-copiii-inapoi/

  3. @ clement:

    Nu contestam, dar linkul pe care l-ati dat se refera la protestul din aprilie.

  4. Linkul l-am propus pentru a sublinia coerenta atitudinii publice a Parintelui Bogdan Vlaicu.
    Referitor la manifestarea la care a participat si parintele Ciprian Gradinaru (ale carui merite le recunosc toti romanii ortodocsi din Belgia), locul ales pentru desfasurarea protestului (in apropierea institutiilor europene), tinuta vestimentara a vorbitorilor si intelepciunea de a se exprima si in limba franceza, fac din acest moment, un eveniment ce va intra in istoria Bisericii noastre misionare.
    Nu este simplu, in aceasta perioada, sa iti expui calitatea de crestin ortodox, la Bruxelles.
    Sistematic, bisericile sunt vizitate de politisti in civil sau regulamentar echipati, fapt resimtit neplacut de credinciosi si probabil, si de preoti . Am trait un astfel de moment intr-o biserica ortodoxa din occident si poate si din acest motiv, cuvintele Parintelui Bogdan Vlaicu m-au impresionat in mod deosebit.

  5. Lege? Care lege? Cine face legile, le aplica si decide in ultima instanta ?

    Legile de astazi au ajuns sa contrazica pana si notiunile de bun-simt si de omenie pe care majoritatea oamenilor le aveau.

    Ce sa mai dezbatem despe legi si justitie cand in Curtea Internationala sant judecati numai “fosti” din lumea a treia (ori fosta Iugoslavie) dar nici un Bush, Blair, Obama, Cameron care au distrus milioane de vieti prin razboaie devedite ilegale, bazate pe minciuni si manipulari (Irak, Libia, Siria, Afganistan, Ucraina).

    Un irakian, fost anti Sadam, a declarat public in presa ca a ajuns sa-l regrete pe fostul dictator.
    El spunea ca inainte a fost numai un Sadam, dar acum sant mult prea multi.

    De fapt milioanele de refugiati au fost create de actiunile asaziselor tari civilizate, in frunte cu UK si US, dar nimeni nu vede aceasta, vad numai Rusia si China.

    Ipocrizie crasa combinata cu lasitate asta este pozitia politicienilor romani in “negocierile” cu stapanii din asa-zisa lume civilizata.

    Vai de capul acestor parinti si de viitorul copiiilor lor in lupta lor cu sistemul politic corect.

    Cand Biserica va fi infranta, nimeni nu va indrazni sa spuna sau sa faca nimic (asta se intampla deja in UK sau alte tari din “Europa Comuna”).

  6. E cutremurator sa vezi cati oameni s-au inrait in ziua de azi. Si ce e mai grav este ca din acestia fac parte si judecatori. Sunt decizii atat de socante si sadice incat nu pot sa imi explic altfel decat ca acestia au ajuns sa fie pur si simplu indraciti. Probabil au luat atatea decizii strambe si au facut atatea compromisuri incat au ajuns in acest stadiu, sa nu mai aiba pic de umanitate in ei… Traim intr-o continua nebunie… 🙁

  7. Sa dea Domnul sa-si recupereze copiii din ghiarele bestiilor homosexuale.

  8. Pingback: FINLANDA TERORIZEAZĂ ȘI TORTUREAZĂ COPIII ROMÂNI SEPARAȚI ABUZIV DE MAMA LOR?! Camelia Smicală: “Mihai e tot mai distrus. A spus că e amenințat tot timpul, că-i este frică și că vrea acasă. În casele de copii din Finlanda sunt BOXE CA
  9. Pingback: Cazul ANDREEA BRADEANU (fosta SUTTON), mama careia statul britanic i-a pus BRATARA ELECTRONICA de infractori CA SA NU SE POATA APROPIA DE CEI 3 COPII, abuzati de un tata degenerat, CARE I-AU FOST LUATI in urma cu 7 ani: “După ce te omoară, după c
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare