Dezbatere despre CASATORIILE HOMOSEXUALE la “Jocuri de Putere” cu Ioana Picos Fagadaru si Remus Cernea (VIDEO)/ Medicul LEON DANAILA sustine demersul COALITIEI PENTRU FAMILIE (Video)

22-09-2016 29 secunde Sublinieri

Categorii

1. DIVERSE, Homosexualitate, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor, Revizuirea constitutiei, Video

Etichete (taguri)

, , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

5 Commentarii la “Dezbatere despre CASATORIILE HOMOSEXUALE la “Jocuri de Putere” cu Ioana Picos Fagadaru si Remus Cernea (VIDEO)/ Medicul LEON DANAILA sustine demersul COALITIEI PENTRU FAMILIE (Video)

  1. Cica dezbatere pe tema “castoriilor homosexuale”, oare astia care sustin asemenea aberatie, chiar nu si dau seama cit de nepotrivit este cuvintul castorie, pentru 2 persoane de acelasi sex.
    DA, Nu sunt em deacord cu asa ceva. De abea se mai casatoresc barbatii cu femeile, spun si eu aceasta, entru ca foarte des intalnim tineri care , vietuiesc impreuna, perioade mai lungi sau mai scurte si apoi se castoresc. In unele cazuri mai apar si copii inaintea castoriei. Dar macar vietuiesc impreuna un barbat cu o femeie, chiar daca e pacat. Desigur ca fiecare si traieste viata , asa cum doreste. Dar este o mare ofensa adresata neamului romanesc si lumii in general, aceasta uratenie,..nici nu mai am cuvine. Doamne iarta i pe pacatosi.

  2. Pingback: OCTAV BJOZA se alatura demersului COALITIEI PENTRU FAMILIE de revizuire a CONSTITUTIEI. “Împărtășim întru totul punctul de vedere al Bisericii Ortodoxe Române, noi, foștii deținuți politici, fiind aceia cărora doar credința în Dumnezeu n
  3. http://www.activenews.ro/stiri-social/Parteneriatul-civil-RESPINS-de-doua-comisii-din-Senat-va-fi-adoptat-tacit-la-25-octombrie.-Fix-inainte-ca-CCR-sa-se-pronunte-asupra-recunoasterii-casatoriilor-gay-136692

    Parteneriatul civil, RESPINS de două comisii din Senat, va fi adoptat tacit la 25 octombrie. Fix înainte ca CCR să se pronunțe asupra recunoașterii căsătoriilor gay

  4. Pingback: TAVALUGUL ANTIHRISTIC de reinstaurare a comunismului cultural total, de redefinire a familiei, de rasturnare a normalitatii si de reeducare fortata a oamenilor: NOILE FORME SI CULMI ALE DEMENTEI, INTOLERANTEI si TOTALITARISMULUI IDEOLOGIILOR “GENULU
  5. Ioana Staniloiu, iubita lui Remus Cernea, l-a reclamat la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii pe Leon Danaila, primul pe lista senatorilor PNL Bucuresti, pentru ca ar fi spus ca femeile sunt „ca barbatii prosti”.
    http://www.aktual24.ro/chirurgul-leon-danaila-a-fost-reclamat-la-cncd-este-acuzat-ca-a-jignit-femeile/

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare