Australia eugenista: proiect legislativ ce prevede STERILIZAREA COPIILOR BOLNAVI PSIHIC fara acordul parintilor

10-03-2012 1 minut Sublinieri

sterilizare

Daca ati vazut vreodata celebrul film “Zbor deasupra unui cuib de cuci”, va amintiti probabil scenele tulburatoare in care bolnavii mintal erau lobotomizati, sau cea in care personajul jucat de Jack Nicholson este supus terapiei electroconvulsive. Astazi, aceste forme ingrozitoare de asa-zis tratament psihiatric sunt considerate relicve tiranice ale trecutului, insa o noua lege inaintata in Australia propune ca aceste metode sa fie aplicate copiilor fara acordul parintilor, mergandu-se chiar pana la sterilizarea minorilor.

Conducerea Comisiei de Sanatate Mintala a Australiei de Vest a conceput recent o propunere care trece peste consimtamantul parintilor in aplicarea procesului de tratament al bolilor mintale, insarcinandu-i pe minori, indiferent de varsta, cu decizia privitoare la tratament – fie ca e vorba de sterilizare, fie de distrugerea tesutului cerebral prin proceduri psihochirurgice. Daca un “specialist in sanatatea mintala” ii poate convinge pe copii ca au nevoie de asemenea tratamente pentru binele lor, atunci cei mai tineri membri ai societatii australiene devin automat carne de tun pentru agenda eugenista.

Pare a fi scenariul unui film de groaza, insa totul este adevarat si documentat in intregime pe site-ul oficial al institutiei, http://www.mentalhealth.wa.gov.au

In mintile bolnave a celor care ocupa pozitii de putere in toata lumea, separarea copiilor de parinti si folosirea lor pe post de cobai in experimente secrete este o forma perfect acceptabila de “medicina”.

Paginile 135 si 136 ale documentului (157, 158 in PDF) trateaza subiectul sterilizarii. Aici este explicat faptul ca, in cazul in care un psihiatru decide ca un copil sub 18 ani are “suficienta maturitate”, acesta va putea hotari daca vrea sa fie sau nu sterilizat, fara a-si intreba parintii. De asemenea, documentul mai precizeaza ca parintii nu vor fi niciodata anuntati de infaptuirea sterilizarii, la aceasta informatie avand acces doar “psihiatrul sef”.

Seamana incredibil de mult cu programele de eutanasiere aparute in Germania anilor ’30, cand nazistii au inceput sterilizarea in secret a indivizilor cu dizabilitati fizice sau mintale, ca parte a “Operatiunii T4” (http://fcit.usf.edu/holocaust/people/victims.htm). Programul a fost ulterior intensificat, cand medicii germani din lagarele de concentrare au transformat sterilizarea barbatilor, femeilor si a copiilor in rutina, ucigandu-i mai apoi in cadrul experimentelor de purificare etnica (http://www.jewishvirtuallibrary.org/jsource/Holocaust/aumed.html).

“Autoritatile” din sanatate vor sa inchida in mod arbitrar copii in institutii de boli mintale, sa-i tina prizonieri pe perioade nedeterminate si sa-i supuna fortat procedurilor de distrugere cerebrala. Insa lucrurile stau chiar si mai rau, dupa cum putea vedea mai departe in documentul cu pricina. Psihiatrilor li se da puterea de a retine copiii “suspectati” de boli mintale impotriva vointei lor, pe durate nedeterminate de timp. Iar in timpul retinerii lor, copiii pot fi fortati sa se supuna programelor de administrare a medicamentelor, de restrangere a drepturilor, de vietuire in izolare totala, mergandu-se chiar pana la fortarea lor in a se supune procedurilor de psihochirurgie sau tratament electroconvulsiv.

Mai rau, persoanele indreptatite sa supuna copiii unui asemenea tratament, numite “specialisti autorizati in sanatate mintala“, sunt atat de vag definite, incat oricine ar putea fi autorizat de Psihiatrul Sef sa rapeasca presupusii “bolnavi mintal” si sa-i inchida in institutiile specifice, fara a se tine cont de vointa lor sau a parintilor.

Propunerea legislativa este deschisa dezbaterii publice pana in data de 9 martie anul curent. Limbajul folosit in document este de-a dreptul ingrozitor, insa nu neaparat surprinzator. Eforturi similare de subminare a autoritatii parentale sunt depuse atat in Statele Unite, cat si pe restul mapamondului.

De exemplu, guvernatorul Californiei, Jerry Brown, a aprobat recent o lege care permite vaccinarea copiilor de 12 ani impotriva HPV (vaccinul folosit fiind controversatul Gardasil), a hepatitei B si a diverse alte boli cu transmitere sexuala, fara a mai fi necesara obtinerea aprobarii parintilor (http://www.naturalnews.com/033848_Merck_legislators.html).


Categorii

1. DIVERSE, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor, Razboiul impotriva populatiei, Razboiul impotriva sanatatii, Traduceri

Etichete (taguri)

, , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

13 Commentarii la “Australia eugenista: proiect legislativ ce prevede STERILIZAREA COPIILOR BOLNAVI PSIHIC fara acordul parintilor

 1. Ingrozitor!
  Poate ne informati si care a fost rezultatul dezbaterii publice(incheiate ieri)!
  Multumim!
  Si…ce s-ar pute face???

 2. Mi se pare cel putin improbabil ca un minor sa aiba in acelasi timp si o boala mintala, si discernamantul unui adult. Voit sau nu, se deschide drumul catre abuzuri.

  Ca sa nu mai vorbesc de faptul ca revine (obsesiv, am putea spune) ideea sterilizarii celor mai putin decat perfecti. Doar ca nu mai e fortata, ci, zice-se, facuta cu consimtamantul victimei.

 3. Cercetarea stiintifica de azi a ajuns in mana lui satan, e sigur !!!
  Se cheltuiesc miliarde de euro/dolari pentru cercetari absolut imbecile si care nu pot duce decat la degenerarea fiintei umane, in timp ce mii de oameni mor de foame sau de boli pentru care nu li se dau medicamente !!!
  E strigator la cer, dar Domnul nu-i va lasa pe cei slabi fara aparare !

 4. Probabil ca este oarecum off topic, dar mi-am adus aminte ca in Romania se vrea mai nou ca psihologii sa spuna daca un copil e apt sa intre in clasa intai sau nu…Daca gresec sa-mi spuneti.
  Nu am vazut nicaieri pe site, sau poate nu am fosdt eu atenta, un articol despre acest lucru, care mie mi se pare foarte important,in sensul negativ, pentru ca un psiholog, cat de bun ar fi, nu poate cunoaste copilul mai bine decat parintii lui.
  Eu am trecut printr-o intamplare cu fetita mea cea mica.
  Ea este mai timida, mai rusinoasa si stiu de ce este asa, fiindca este o fetita pe care am avut-o dupa multe rugaciuni la Sfanta Fecioara…
  La un moment dat ne-am mutat cu locuinta si bineinteles am mutat si copiii cu scoala.
  Cei mari s-au adaptat mai repede, dar cea mica fiind mai timida si neplacandu-i sa fie in centrul atentiei, a fost mai reticenta la inceput.
  Dupa o luna de la inceperea anului scolar ne cheama directoarea scolii, pe mine si pe sotul meu la o discutie, si ne spune ca fetita noastra este “diferita”, ca de multe ori pare ca are “o problema”, ca nu raspunde cerintelor invatatoarei, desi se vede ca are capacitatea, ca nu are initiativa in colectiv, etc.
  Si ne propune ca psihologul scolii sa vina sa o urmareasca in clasa pe fetita noastra si dupa ceea sa aiba o intalnire personala cu ea, ca sa vada de unde vine aceasta timiditate, si cu noi pentru concluzii.
  Eu i-am spus directoarei ca imi cunosc fetita, ca nu sunt ingrijorata de timiditatea ei, dar ca nu am nimic impotriva sa fie observata de un psiholog si dupa aceea sa avem o discutie. Directoarea zice : bine o sa va trimit acasa un document ca sa-l semnati ca sunteti de acord.
  Insa, cand am primit documentul spre semnare, acolo scria ca fetita noastra va fi urmarita de psiholog si inscrisa intr-un fisier cu copii urmariti de psiholog pana la varsta de 18 ani, si bine inteles acest “serviciu” era contra cost…
  Va dati seama ca nu am semnat si l-am inapoiat directoarei scolii alaturi de o scrisoare in care i-am spus ca nu suntem de acord cu acest tratament pentru fetita noastra, ca faptul ca este mai retinuta nu motiveaza inscrierea ei intr-un fisier pana la 18 ani, si am asigurat-o ca daca va avea rabdare va vedea ca fetita se va adapta la noua scoala, in ritmul ei.
  Directoarea a tinut cont de parerea noastra, nu a luat nicio masura in privinta psihologului,pentru ca nu putea fara semnatura noastra, iar fetita noastra acum este printre primii din clasa si perfect adaptata la cerintele invatatoarei.
  Am povestit aceasta experinta, desi cam lunga povestea mea :-), ca sa va spun ca parintii nu trebuie sa accepte sa le spuna psihologii ce au de facut cu copiii lor, si de asemeni ca vointa parintilor trebuie sa fie acceptata si de scoala, si de psihologi, si de medici, in orice situatie.
  Caci nimeni in afara de Dumnezeu si parinti nu poate cunoaste firea si evolutia unui copil si nu are dreptul sa-i influenteze viata dupa criterii aleatorii.

  Domnul sa ii aiba in paza pe copiii de pretutindeni !

 5. “Paginile 135 si 136 ale documentului (157, 158 in PDF) trateaza subiectul sterilizarii. Aici este explicat faptul ca, in cazul in care un psihiatru decide ca un copil sub 18 ani are “suficienta maturitate”, acesta va putea hotari daca vrea sa fie sau nu sterilizat, fara a-si intreba parintii”.

  Eu nu inteleg cum ar putea avea suficienta maturitate cineva care, pe langa faptul ca e copil, mai e si nebun. Ca sa nu mai vorbesc de faptul ca definitia nebuniei este cat se poate de alunecoasa. Cred ca in curand riscam sa ne trezim cu totii ca suntem ridicati de pe strada si dusi la clinica de sterilizare. Ca sa nu mai vorbesc de faptul ca oricum deja se face selectia genetica a embrionilor rezultati din fertilizarea in vitro. Vrei copil sanatos? Produci mai multi embrioni, le faci la toti screening genetic, dupa care il alegi pe cel cu cea mai mica sansa de a dezvolta cancer, diabet, boli de inima s.a.m.d., iar pe restul ii elimini. Sinistru. Sper ca australienii sa nu le dea idei basistilor, ca tot ii preocupa pe ei volumul prea mare al cheltuielilor cu sanatatea si cu asistatii.

 6. @ Al. Racu:

  Deocamdata basistii s-au vopsit in apostoli pro-viata si pro-familie. Dar dupa ce vor castiga alte alegeri mituind si prostind inca o data poporul, pot sa dea drumul la toata artileria nazista.

 7. @Hrisanti: aceeasi experienta am avut-o si eu cu copila mea in primele luni de scoala si aceeasi trimitere la psiholog; insa dupa cateva luni i-a uimit pe toti colegii, chiar si pe doamna invatatoare cu faptul ca ea stia, invatase tot in acest rastimp, insa nu dorea sa comunice. A crescut de mica la strana, langa mama mea, intre altfel de oameni, iar impactul cu micile rautati ale colegilor, preferintele evidente ale invatatoarei, au facut-o sa se inchida in sine, sa nu doreasca sa comunice o perioada de cateva luni. Acum a terminat de cativa ani psihologia, insa nu doreste sa o practice, deoarece o considera mai degraba o stiinta a manipularii oamenilor, in forma ei actuala, fireste.

 8. @admin

  Pai pe mine m-a oripilat stirea lansata de Baconsky conform careia din noua sa Miscare Populara, care propune si o alianta cu UNPR-ul ca alternativa la USL, va face parte si Pro-Vita. Inca sper sa nu fie adevarat. Basistii se vopsesc cu toate culorile. Mai ceva ca travestitii. Ca tot veni vorba de alianta pro-gay-pro-life.

 9. Pingback: Femeile din Uzbekistan, STERILIZATE in secret - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 10. Pingback: NOUA LUME GAY: in scolile din Australia se va invata ca HETEROSEXUALITATEA NU E NORMALA/ Schimbare de sex la PATRU ANI - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 11. Pingback: EUGENIA CA “DREPT AL OMULUI”, MAI ACCESIBILA PRIN INGINERIE GENETICA? Plus: documentar video despre INDUSTRIA AVORTURILOR – Bani insangerati - Recomandari
 12. Pingback: AUSTRALIA: Inalta Curte de Justitie INTERZICE casatoriile homosexuale - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare