„China scrie pe noi…”/ CEDO consideră că „VACCINAREA OBLIGATORIE este necesară într-o societate democratică” pe o speță privind vaccinarea copiiilor/ Legea Vaccinării, aflată în proiect, poate include DECĂDEREA DIN DREPTURI a părinților ce refuză vaccinarea copiiilor!/ Președinta Senatului salută decizia CEDO/ Vin vremuri grele/ Papa Francisc vrea GUVERNANȚĂ GLOBALĂ și este citat de Joe Biden privind OBLIGAȚIA MORALĂ de a te vaccina

10-04-2021 9 minute Sublinieri

COALITIA PENTRU SANATATE despre LEGEA VACCINARII

SmartRadio:

Decizie CEDO| Vaccinarea obligatorie este „necesară într-o societate democratică”

Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO), sesizată de părinții copiilor refuzați de instituțiile educaționale din Cehia pe motiv că nu sunt vaccinați, a transmis că vaccinarea obligatorie este „necesară într-o societate democratică”, printr-o decizie a instanței sale supreme, Marea Cameră „Hotărârea întărește posibilitatea unei obligații de vaccinare în condițiile actualei epidemii Covid-19”, afirmă Nicolas Hervieu, avocat specializat în CEDO.

Avocatul, care este și profesor al Sciences Po Paris, subliniază „marja de apreciere lăsată de instanță statelor, în politica lor de vaccinare”. Hervieu mai notează că decizia CEDO „constată un consens general asupra efectelor benefice ale vaccinării, care nu sunt puse în discuție de efectele secundare inevitabile, deoarece există un control științific strict”. Iar instanța, continuă el, susține „principiul solidarității sociale care poate justifica impunerea vaccinării tuturor, chiar și a celor care se simt mai puțin amenințați de boală, atunci când vine vorba de protejarea celor mai vulnerabili oameni”.

CEDO consideră că vaccinarea obligatorie a copiilor din Cehia împotriva a nouă boli (difterie, tetanos, poliomielită etc.) nu constituie o încălcare a dispozițiilor Convenției Europene a Drepturilor Omului privind „dreptul la respectare a vieții private”. „Politica de imunizare urmărește obiectivele legitime de protejare a sănătății și a drepturilor altora, prin protejarea celor care primesc vaccinurile în cauză, cât și pe cei care nu pot fi vaccinați din anumite motive medicale”.

Cei din urmă, notează instanța, sunt „dependenți de imunitatea colectivă pentru a se proteja împotriva bolilor contagioase grave”. Republica Cehă „se bucură, prin urmare, de o largă marjă de apreciere în acest context”, continuă în motivare Marea Cameră, ale cărei decizii nu pot fi atacate, considerând că „interesul copiilor trebuie să primeze în toate deciziile care îi privesc”. Astfel, în cazul de față, „neadmiterea copiilor la grădinițe a însemnat pentru ei pierderea unor oportunități cruciale de dezvoltare”, dar „a fost vorba de o măsură preventivă, mai degrabă decât punitivă, ale cărei efecte au fost limitate în timp”, judecă CEDO.

Anca Iordanescu:

Decizia CEDO nu privește vaccinarea obligatorie covid

Comentariul rostogolit de presă, „această decizie vine să întărească posibilitatea unei obligaţii de vaccinare în condiţiile pandemiei actuale de COVID-19”, NU se regăsește în hotărârea Curții, ci aparține lui N. Hervieu, jurist specialist al CEDO,cunoscut pentru orientarea progresistă.

Vaccinarea obligatorie este „necesară într-o societate democratică”, consideră Curtea Europeană a Drepturilor Omului, sesizată de părinţii unor copii cărora li s-a refuzat înscrierea la grădiniţă în Republica Cehă pentru că nu erau vaccinaţi.

CEDO stabileşte în hotărârea de joi că vaccinarea obligatorie a copiilor în Cehia împotriva a nouă boli – între care difterie, tetanos, poliomielită – nu constituie o încălcare a dispoziţiilor Convenţiei europene a drepturilor omului cu privire la „dreptul la respectarea vieţii private”. O decizie CEDO poate genera obligații pentru statul pârât, dar în această speță Curtea arată că statul ceh a respectat drepturile prevăzute de Convenție.

Aceasta este speța judecată pe o lege Deja existentă în Cehia. Și nu stipulează vaccinarea cu forța, fizic. Înainte de a sărbători victoria și decizia istorică, rețineți că se judecă legalitatea pe drepturile omului a unei legi din dreptul intern ceh. Fără aplicabilitate erga omnes, în toată Europa.

Pe o speță similară, Curtea Supremă a SUA a hotărât că nu se poate impune vaccinarea obligatorie pentru copii.
În altă ordine de idei, rezultă clar importanța legislației interne. Mare atenție la proiectul de lege, propus de PSD și Mihai Tudose, care se află în Parlament, deja trecut de o Cameră. Mare atenție! Există, prinsă între două virgule, și vaccinarea pentru situații epidemiologice speciale.

Ceea ce mă îngrijorează nu este efectul strict al acestei decizii, ci deschiderea unei ferestre Overton pe această temă, prilej ideal pentru diverși specialiști, speakeri, blogări, flocări să ridice în slăvi “necesitatea” și” binecuvântarea” totalitarismul segregationist sanitar. Un fel de “igienă socială” ideală, cum a zis un mare om politic (not!). Puneți-vă centurile, cred că vor urma multe discuții pe temă, ca în orice fereastră Overton!

În condițiile unei legături demonstrate între fundațiile și ong urile sorosiste și mulți judecători de la CEDO, ne explicăm apariția acestei spețe la momentul oportun. Se alătură unui tip de presiune, dat fiind apetitului redus al europenilor pentru vaccinare. E un fel de “lopată în bot”, la nivel ideatic . Desigur, propagandiști de la noi suferă de lipsă de mijloace de orice fel:de exprimare, de manevră etc.

Ciudat (sau nu), derogarea României de la art 15 al Convenției Europene a Drepturilor Omului, în timpul stării de urgență, nu a făcut epocă in ziare. Știe cineva, am renunțat la derogare de la acest art.?

Istoria este plină de imperii mărețe moarte. Chiar și mărețul, imensul și unicul Imperiu Roman a fost înghițit de propria aroganță și lipsă de măsură. Cât credeți că va rezista o structură eterogenă, artificială chiar, birocratică și lipsitå de simț al istoriei? Cu cât este mai lipsită de consistență o uniune, mai eterogenă, artificială, cu atât a dispărut mai repede în colbul istoriei. Imperiul lui Alexandru a sfârșit odată cu moartea lui. Nu de propaganda rusă ar trebui să se teamă UE, ci de istorie. Imperiile care legifereaza în exces viața oamenilor, furându le libertatea, au prostul obicei să dispară.

R3Media:

Nelu Tătaru (PNL) afirmă că în Parlament se discută despre posibilitatea ca părinții care refuză să-și vaccineze copiii să fie decăzuți din drepturi. Ce spune despre vaccinarea adulților

Fostul Ministru al Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat în cadrul emisiunii „Breaking Fake News” că Legea Vaccinării Obligatorii s-a întors în comisiile Parlamentului, unde se discută mai multe variante.

Conform acestuia, una dintre variante presupune decăderea părinților din drepturi dacă aceștia refuză să-și vaccineze copilul. Nelu Tătaru este Președintele Comisiei pentru Sănătate și Familie din Camera Deputaților.

„În măsura în care va rămâne obligativitatea, în lege vor apărea și anumite contravenții. Dar în acest moment se discută și despre contravenții la nivelul consilierii, dacă părinții nu acceptă acea consiliere.

În acest moment discutăm cu specialiștii de la sănătate publică despre contextul vaccinării acestui copil, care este partea din lege care ar trebui să găsească un tutore din sistemul juridic care să poată accepta acest vaccin.

Marian Voicu: Dacă vorbiți de tutore, înseamnă că părintele decade din drepturi?

Nelu Tătaru: În condițiile în care nu acceptă acest drept, va fi preluat de altcineva.

Marian Voicu: Nu intră în contradicție cu Constituția?

Nelu Tătaru: Există discuții în acest sens, de-aceea am întors legea la Comisii”, a fost dialogul de la TVR 1.

Pe de altă parte, Tătaru a spus că s-a renunțat la vaccinarea obligatorie a adulților, pentru că mai mulți parlamentari nu sunt de acord cu această prevedere, care exista în vechea formă a legii.

„Mai ales că în acest caz avem un vaccin relativ recent și nu putem include obligativitatea. Avem discuții la Comisie și pentru acest lucru am și întors legea”, a completat fostul Ministru al Sănătății.

Reamintim că legea vaccinării obligatorii se discută încă din 2017, fiind adoptată de Senat, dar nu a trecut de Camera Deputaților. De la debutul proiectului de lege, au existat numeroase proteste față de impunerea obligativității, cel mai recent având loc pe 7 martie.

Digi24:

Președintele Senatului, după decizia CEDO privind vaccinarea: Este un pas important. Într-o democraţie trebuie respectate nişte reguli

Preşedintele Senatului, Anca Dragu, consideră că este “un pas important” decizia CEDO potrivit căreia vaccinarea obligatorie este necesară într-o societate democratică.

“Decizia CEDO pare că pune o ierarhie între drepturi şi spune cumva că dreptul la viaţă este important şi că într-o democraţie trebuie respectate nişte reguli. Democraţia nu trebuie confundată cu lipsa regulii”, a afirmat Anca Dragu, vineri, la Senat.

Întrebată dacă această decizie a CEDO poate determina obligativitatea vaccinării anti-COVID 19 în România, Dragu a răspuns: “Această decizie va fi luată în considerare de către specialişti când se va formula o recomandare sau alta. Dar este un pas important”.

Vaccinarea obligatorie este necesară într-o societate democratică, transmite Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO), care a fost sesizată de părinţii unor copii cărora li s-a refuzat înscrierea la grădiniţă în Republica Cehă pentru că nu erau vaccinaţi.

Totodată, Curtea sprijină “principiul de solidaritate socială care poate justifica să le fie impusă vaccinarea tuturor, chiar şi celor care se consideră mai puţin ameninţaţi de boală, câtă vreme este vorba despre protejarea celor mai vulnerabile persoane”.

Gheorghe Piperea:

Au apărut ieri interpretări optimiste ale deciziei CtEDO în speța Vavrika și alții contra Cehiei.

S-a spus că e vorba doar despre Cehia și despre legea sa internă, care obligă părinții să își vaccineze copiii și că e vorba doar despre cele 9 vaccinuri administrate copiilor în Cehia.

Nu e cazul de optimism și auto-îmbărbătări.

Deciziile CtEDO sunt obligatorii în dreptul intern (o discuție se poate face între specialiști, dar e prea tehnică pentru a da detalii – se poate susține că sunt obligatorii doar deciziile care constată violarea CEDO, nu și cele care constată că NU există violare)

În al doilea rând, pentru influencerii globaliști și oile progresiste nu contează ce a spus Curtea în mod real, ci percepția și propaganda.

Fraza ucigătoare din decizia de ieri a Curții este asta – vaccinarea poate fi obligatorie în democrație.

Toate titlurile din presa main-stream, globalistă, de ieri, încep cu această frază. E ca și când CtEDO ar fi pus fraza în comunicat la momentul potrivit (lumea începuse să se îndoiască și să se teamă de vaxin și de vaccinuri, în general), la locul potrivit, în exact formula așteptată de Bill Gates. Și de protv – ul “nostru”.

Cehia are lege internă de vaccinare obligatorie a copiilor cu 9 vaccinuri – Curtea spune că o asemenea lege NU violează CEDO.
Numai că onor judecătorii oengiști ai Curții de la Strasbourg nu se opresc aici, ci purced la construcția (irațională în raport de CEDO) unei ierarhii extrem de periculoase între drepturi mai mult sau mai puțin importante – dreptul la sănătatea celorlalți și solidaritatea sunt mai importante decât dreptul individual la viață privată și educație*. În concepția de ieri a Curții, drepturile colective sunt mai importante decât cele individuale – iar asta este, într-adevăr, o schimbare istorică de trend, dar nicidecum una pozitivă.

China scrie pe noi de acum încolo.

Dacă vreo țară ca România va decide că vaccinarea contra a orice este obligatorie, atunci CtEDO va putea spune, din nou, că asta e o treabă “necesară” într-o democrație. Una de tip chinezesc, desigur, dar tot “democrație”, în noul sens dat de semizeii oengiști care s-au făcut judecători de drepturi INDIVIDUALE ale omului.

PS Am făcut o cerere la această CtEDO de înghețare a proiectului de lege a vaccinării obligatorii care se află în discuție la Parlament – oare ce credeți că se va dispune acum? Ce vânt în pânze vor avea acum “specialiștii” vacciniști, sponsorizați ai Big Pharma…

*nu la fel a decis Curtea când s-a pus problema drepturilor minorităților sexuale de a-și alege orientarea sau genul/lipsa de gen de care au chef sau interes.

R3Media/ Andrei Dinca:

Vin vremuri grele

Viitorul apropiat nu pare prea roz pentru cei care nu vor să se vaccineze, dar nici măcar pentru cei care vor asta. Să vedem cam ce ni se pregătește în următoarele luni. Mai întâi, pentru cei care se vor vaccina anticovid: Toate vaccinurile de pe piață la ora actuală, în afară de posibilele efecte adverse, au și multe alte necunoscute.

De exemplu: nimeni nu știe cât este perioada exactă de imunitate pe care ți-o asigură fiecare tip de vaccin, există numai estimări aproximative. Nimeni nu știe sigur care este eficientă vaccinurilor dezvoltate încă din 2020 pentru toate tulpinile mutante apărute între timp, din ce în ce mai agresive. Mă întreb și eu, că un neinițiat, cum puteau să știe companiile Big-Farma că vor apărea atâtea tulpini noi și agresive, și să realizeze cu 6 luni înainte vaccinuri care să fie eficiente și pentru toate acestea?

De fiecare dată când apare o nouă tulpină (britanică, braziliană, sud-africană, altele), reacția producătorilor de vaccinuri e aceeași: am făcut noi niște teste rapide, pe genunchi, și am constatat că vaccinurile noastre, realizate încă din 2020, sunt perfect eficiente împotriva oricărei noi tulpini…dar, ce vreți? să rămânem noi cu miliarde de doze pe stoc și să facem altele? Suntem companii de afaceri, nu ong-uri de caritate… Recent, marile companii Pfizer și Modernă au recomandat să se facă și un al treilea rapel, pentru a crește eficiența vaccinurilor lor la noile tulpini…Deci, pentru cei care vor să „își facă datoria cetățenească” și să fie „siguri” că nu se infectează, ar fi necesar să se vaccineze cam la 6 luni (cât se consideră că e sigur că le da imunitate un vaccin), cu câte 3 doze ( doză inițială + două rapeluri). Deci, să va pregătiți să va faceți câte 6 vaccinuri pe an, pentru nu știu câți ani. Ceva frumos… Desigur, mai e problema, că, deocamdată, chiar versiunea oficială e că niciun vaccin nu e 100% eficient, deci nu e sigur că dacă te-ai vaccinat nu poți să te infectezi sau să transmiți, de aceea nu poți nici măcar să renunți la a purta masca…

Situația pentru cei care nu se vor vaccina: Până acum, ați fost tolerați, cu greu, pentru că cei care s-au vaccinat sunt încă o minoritate redusă din populație. Dar, pe măsură ce procentul de vaccinați va crește, și va depăși 50% din cetățeni, autoritățile vor schimbă foaia, și vor trece la presiuni și măsuri mai agresive. A se studia ce s-a întâmplat în Israel după ce s-a vaccinat peste 50% din populație. Foarte probabil, se va introduce un pașaport sau chiar o brățară de control, care să arate dacă și când te-ai vaccinat, iar cei care nu vor avea așa ceva vor avea tot mai puține drepturi și libertăți. Așa cum se întâmplă deja în Israel, în anumite spații vor avea acces doar cei vaccinați: restaurante, săli de sport, cinema, teatre, conferințe, spectacole. Călătoriile vor fi restricționate și mult mai costisitoare pentru cei care nu se vor vaccina. Se va interzice practicare anumitor profesii pentru cei nevaccinați anticovid. Deja și la noi, guvernul a declarat că ia în considerare vaccinare obligatorie a celor care lucrează în HORECA, pentru a le permite redeschiderea localurilor…

LOVITURA DE GRAȚIE: Pe măsură ce presiunile, constrângerile, și limitarea drepturilor va forță tot mai mulți oameni să se vaccineze, dacă tot nu se va atinge țintă dorită de autorități, se va trece la etapă finală: VACCINAREA OBLIGATORIE A POPULAȚIEI. Hotărârea de azi a CEDO pavează drumul României și al statelor europene în această direcție. Vaccinarea obligatorie este „necesară într-o societate democratică”, consideră Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO), sesizată de părinții unor copii cărora li s-a refuzat înscrierea la grădiniță în Republica Cehă pentru că nu erau vaccinați… „Această decizie vine să întărească posibilitatea unei obligații de vaccinare în condițiile pandemiei actuale de COVID-19″, a comentat pentru France Presse Nicolas Hervieu, jurist specialist al CEDO, subliniind „marja de apreciere lăsată de Curte statelor în politică lor de vaccinare”.

EFECTELE acestei hotărâri a CEDO sunt extrem de grave, lăsând practic statele europene libere să adopte când și cum vor Legi ale Vaccinării Obligatorii! În concluzie: pentru cei care mai va folosiți rațiunea și încă mai gândiți cu capul vostru, nu cu al autorităților, mass-mediei, formatorilor de opinie sau al „specialiștilor”, pregătiți-va să va luptați, fiecare unde și cum puteți. Pentru drepturile voastre firești, pentru libertățile voastre și ale copiilor voștri, pentru democrația adevărată, pentru posibilitatea de a dispune liberi de propriul corp. Pentru că, vin vremuri grele. Să ne ajute Dumnezeu!

ActiveNews:

Papa Francisc solicită Guvernare Globală și vaccinare universală, potrivit scrisorii trimise către summit-ul financiar globalist al FMI și Băncii Mondiale, în limbajul Marii Resetări

Papa Francisc s-a adresat Băncii Mondiale și Fondului Monetar Internațional în cadrul reuniunii de primăvară, solicitând „guvernare globală” în lumina situației actuale provocate de virusul COVID-19, pledând cu tărie pentru vaccinurile universale.

„Aici, îmi reiterez apelul către liderii guvernamentali, întreprinderile și organizațiile internaționale de a lucra împreună în furnizarea de vaccinuri pentru toți, în special pentru cei mai vulnerabili și nevoiași”, scrie șeful Vaticanului.

„Rămâne o nevoie urgentă de un plan global care să poată crea instituții noi sau să regenereze instituțiile existente, în special cele de guvernanță globală, și să contribuie la construirea unei noi rețele de relații internaționale pentru promovarea dezvoltării umane integrale a tuturor popoarelor.”, a declarat Papa Francisc, potrivit LifeSiteNews.

Încheindu-și scrisoarea, Francis și-a repetat dorința pentru o lume axată pe „un nou stil de fraternitate”, sprijinit de accentul pus pe „politicile ecologice”, îndemnând Banca Mondială și FMI să dezvolte soluții pentru „un viitor mai incluziv și mai durabil”.

Ar fi un viitor „unde finanțele sunt în slujba binelui comun, unde vulnerabilii și marginalizații sunt așezați în centru și unde pământul, casa noastră comună, este bine îngrijit”.

În scrisoare trimisă de Papa Francisc, nu este pomenit nici numele lui Hristos, nici numele Bisericii Catolice, informează LifeSiteNews.

Datată 4 April, SCRISOARAEA pomenește numele lui Dumnezeu o singură dată, în final.

Francisc face parte și din organizația “GARDIENILOR LUMII” împreună cu Familia Rothschild, Fundația Rockefeller și marile bănci, înființată cu scopul declarat de a crea „Marea Resetare” pe calea “Capitalismului Incluziv”.

R3Media:

Joe Biden: Papa Francisc spune că vaccinul este o „obligație morală”. Este timpul să vă vaccinați acum!

Președintele Statelor Unite Joe Biden cere tuturor americanilor să se vaccineze, în cadrul unui briefing de presă desfășurat marți, insistând pe faptul că Papa Francisc a numit vaccinarea ca fiind o „obligație morală”, potrivit Breitbart.

„Oamenii se reunesc în diferite confesiuni pentru a-i ajuta pe cei mai nevoiași, cu un accent special pe vaccinarea persoanelor în vârstă din toate rasele și mediile vieții. Este un exemplu al Americii la apogeul său.

Și toți îndeplinesc ceea ce Papa Francisc numește «obligația morală». Vaccinați-vă – vă poate salva viața voastră și a celorlalți.

Suntem încă într-o cursă între viață și moarte împotriva acestui virus. Este simplu: seniori, este timpul să vă vaccinați acum! Vaccinează-te acum!”, subliniază șeful statului american.

Papa Francisc nu a folosit niciodată expresia „obligație morală” când venea vorba de vaccinare, dar susține cu vehemență campania mondială de vaccinare.

„Nu este o opțiune – «Cred că da/ nu cred» – este o alegere etică, pentru că te joci cu sănătatea ta, te joci cu viața ta și te joci cu viața altor persoane.”, a declarat suveranul pontif.

Totuși, în decembrie, Vaticanul a lansat un comunicat oficial ce stipula faptul că „vaccinarea nu este o obligație morală și, prin urmare, trebuie să fie voluntară”.

Centrul European pentru Lege și Justiție: CUM CONTROLEAZĂ SOROS CEDO. Cel mai controversat judecător-activist, avansat la poziția de președinte de secție

Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei îndeamnă statele membre și UE să NU facă OBLIGATORIU vaccinul Covid/ Ce ne arată răfuiala UE cu compania ASTRAZENECA/ „Imunoloaga” (?!) MELINDA GATES „prezice”: „Până nu ne vaccinăm TOȚI, nu ne putem întoarce la normalitate”. Despre VICTIMIZAREA jenantă legată de TEORIILE CONSPIRAȚIEI/ 9 întrebări privitoare la VACCIN

Programul noului guvern Cîțu PNL-USR-UDMR: adoptarea LEGII VACCINĂRII, educație sanitară în școli, revizuirea Constituției, resuscitarea justiției de tip DNA. Fără precedent: CULTELE NU EXISTĂ ÎN PROGRAM. Nici libertatea religioasă…

Boris Johnson, premierul Marii Britanii, discută cu Bill Gates un PLAN GLOBAL DE „SECURITATE A SĂNĂTĂȚII”/ Editorial fulminant în BRITISH MEDICAL JOURNAL – denunțarea COMPLEXULUI MEDICAL-POLITIC care suprimă adevărata știință spre profitul celor puternici și bogați

La mai bine de o luna de la publicarea SCRISORII DESCHISE a celor peste o suta de medici impotriva LEGII VACCINARII, “presa de calitate” raspunde prin DISCREDITAREA cu rea-credinta a semnatarilor/ Replica lui VASILE ASTĂRĂSTOAE: “Am văzut că suntem înfierați cu mânie proletară”

PROTESTE IN TOATA TARA IMPOTRIVA LEGII VACCINARII OBLIGATORII. Scrisoarea prin care 50 DE MEDICI cer deputaților RESPINGEREA LEGII. Argumentele clare impotriva OBLIGATIVITATII. Cine sunt adevaratii “MEDIEVALI” si “DOGMATISTI” INCHIZITORIALI in aceasta problema?

LEGEA VACCINĂRII OBLIGATORII a primit AVIZ POZITIV la Comisia de Sănătate a Camerei Deputaților, după o ȘEDINȚĂ SECRETĂ ȘI CU RAPORTUL GATA REDACTAT DINAINTE, în ciuda PROTESTELOR. Relatări contradictorii în presă în ceea ce privește posibilitatea de REFUZ al vaccinării

PSD si USR anunta reluarea proiectului LEGII VACCINARII OBLIGATORII, agitand sperietoarea epidemiei din China. Posibil termen: FEBRUARIE/ Scandalul mituirii medicilor de o mare companie farmaceutică: MARKETIZAREA MEDICINEI SI MEDICALIZAREA VIETII

IOHANNIS LANSEAZA “ROMÂNIA EDUCATĂ”, asa-zisul sau proiect de tara. O suma de clisee si de idei preluate de la reteaua ONG-urilor progresist-globaliste. Proiectul contine referiri la EDUCATIA PARENTALA si VACCINAREA OBLIGATORIE

USR VREA SA ELIMINE DE PE TV OPINIILE NECONFORME VACCINISMULUI/ Cum vrea Facebook sa limiteze postarile critice fata de vaccinuri/ STREINU-CERCEL, OMUL CORPORATIILOR PHARMA. Alarmismele vacciniste – o STRATEGIE DE VANZARI

MOTIVUL pentru care LEGEA VACCINARII ar fi ramas in stand by. Presedintele Comisiei de Sanatate din Camera Deputatilor: Nu avem un consens legat de obligativitatea vaccinării


Categorii

Pandemia de coronavirus/ COVID-19, Tradatori si lichele, Vaccinuri / legea vaccinarii obligatorii, Video

Etichete (taguri)

, , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

20 Commentarii la “„China scrie pe noi…”/ CEDO consideră că „VACCINAREA OBLIGATORIE este necesară într-o societate democratică” pe o speță privind vaccinarea copiiilor/ Legea Vaccinării, aflată în proiect, poate include DECĂDEREA DIN DREPTURI a părinților ce refuză vaccinarea copiiilor!/ Președinta Senatului salută decizia CEDO/ Vin vremuri grele/ Papa Francisc vrea GUVERNANȚĂ GLOBALĂ și este citat de Joe Biden privind OBLIGAȚIA MORALĂ de a te vaccina

 1. Pedeapsa cu moartea pentru infractorii cei mai periculoși a fost abrogata demult, dar condamnarea la moarte a unor oameni nevinovati, prin Injectarea unor otrăvuri necunoscute(ca efecte și conținut) în ei este considerata foarte urgenta, democratica și morală.
  Și se începe cu cei mai nevinovati – copiii!!!

 2. Poate verifica cineva dacă e fake? Pentru “el” se închid bisericile? Cică Israelul fierbe la această știre:
  https://youtu.be/9jqdFMrr_TQ
  https://youtu.be/9tS646CXulg
  https://youtu.be/V2oaLnjAly4

 3. Este interesant și acest comentariu referitor la linkurile de mai sus:

  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=5277612878946844&id=100000945512597

 4. @Denis

  Ăștia zic că e un fake: https://www.israellycool.com/2021/04/11/antisemites-allege-jews-have-anointed-a-messiah-called-jizkiahu-ben-david/

  Nu știm despre ce e vorba acolo, dar ce se vede parcă e foaaarte departe de ce s-ar presupune că ar fi.

 5. Cat credeti ca va mai trece pana cand papa va cere vaccinul obligatoriu? Ca obligatie morala, nu altfel, desigur.

  Dumnezeu a vorbit deja, cine vrea sa auda, a auzit deja ce a patit purtatorul de cuvinte al BOR.

  Si daca mai asteapta cineva un templu in Ierusalim, se inseala singur. Ultimul templu s-a ridicat deja la Bucuresti, altul nu va mai fi. De ce oare credeti ca s-au inghesuit papii ba sa spurce locul lui cu rugacinile lor spurcate, ba sa amusineze prin catedrala ca sa-si lase mirosul ca un caine?

  Un singur antihrist: papa.

 6. https://www.foxnews.com/health/israel-covid-19-study-south-africa-variant-pfizer-vaccine

  Iata si studii despre cat de eficient este de fapt vaccinul in Israel.

 7. @admin fake sau nu, totuși îmi par interesante și ciudate unele lucruri legate de acest eveniment care a avut loc înainte sau după Paștile evreilor…   Nu caut să insinuez nimic, iar peste acele filmulețe am dat total întâmplător, eu căutând cu totul altceva care nu are nici o legătură cu acest subiect.
  Mi s-a părut interesantă atitudinea mulțimii – parcă șocată, parcă nu le venea a crede(uitați-vă la fețele tinerilor mai ales) fie pentru prezența acelei persoane printre ei fie pentru vreo veste pe care le-a aduso; Interesantă și atitudinea rabinilor celor mai bătrâni față de rabinul în cauză, care este foarte tânăr, nu mi s-a părut deloc ca de la egal la egal. Oricum, acum nimic nu ar mai fi de mirare…
  Posibil e fake, cineva explică aici:
  https://youtu.be/UEnFF4YyyIk

  Doar că și bătrânii îi sărută mâna(pe la sfârșitul filmulețului):
  https://youtu.be/MMGvpNsrPQo

  Cu siguranță însă e cineva important pentru un anonim de 32 de ani:
  https://youtu.be/coHuY72GQU4

  https://mishpacha.com/perfect-harmony-6/

  Știu că nu asta este cel mai important pentru noi acum, dar cum spuneam mai sus, am dat întâmplător peste ele(filmulețele) și vroiam sa le împărtășesc cu voi.

  Cer scuze dacă e off topic, dar mie mi se pare că toate subiectele acum se leagă într-unul singur, mare subiect care ne vizează pe noi creștinii.

 8. Denis:
  Cineva spune in unul din comentarii ca nu a fost intronizat nimeni si ca tipul este un foarte apreciat prof sau rabin de tora. Cred ca varianta asta este mult mai plauzibila, poate il vad ca pe un profet sau sfant… si de aceea ii saruta mana. Dar se apropie si au ritualuri din ce in ce mai mult de templu.

 9. Neah! Umflatzelul ala impiedicat nu are nimic de anti-christ in el. Si apoi cind se va intimpla afacerea o va sti toata lumea! De altfel, e foarte posibil sa nu vina direct din Israel, chiar daca va fi clar evreu. Va fi o chestie cusher globala cu corporatisti facindu-i curte si cu o mass-media care va urla pe 1000 de guri cit de nemaipomenit este …fara sa intelegem de ce este nemaipomenit. Asa cum se exerseaza de zeci de ani de cind exista media. Probabil ca toti cretinii astia cred ca individul va veni sa le dea tineretea fara batrinete si viata fara de moarte. sau ceva genu’ – ca altfel nu s-ar agita atita.

  Oricum, mai e ceva pina atunci. Ala nu poate inca sa vina atita timp cit LIturghia continua pe arii inca destul de raspindite…

 10. @messiahu
  Acum totul este posibil, daca a mers cu kkvidu’, de ce n-ar merge si asta ?
  Lumea este total buimaca, cum n-a mai fost de cand a fost facuta de Domnul Dumnezeu.

 11. Să numim, de acum, așa cum se cuvine, această instituție europeană: Curtea Europeană a Încălcării Drepturilor Omului!

 12. @Emma, Petra așa este, se pare că nu a fost nici o încoronare, dar nu despre Încoronare cred că este vorba ci despre Apariția lui “mesia”. Nu zic că acel personaj este – habar n-am, dar nimic nu-i exclus deoarece acum este o cerere poate mai mult ca niciodată pentru venirea “lui” și unii rabini importanți susțin că deja se văd față către față cu el – din acest motiv mulțimile probabil sunt la stadiul “ăsta oare să fie?”. Apariția și încoronarea “lui” sunt lucruri diferite și vor avea loc la 3,5 ani distanță una de alta. Ca să vuiască presa mai întâi cineva trebuie recunoscut ca “mesia”, iar pentru a fi recunoscut, acel “cineva” trebuie să-i convingă, să le încânte urechile mai marilor iudeilor cu ideile lui și să le ofere soluții la problemele, planurile și după placul lor – spre deosebire de Iisus Hristos care le-a vădit păcatele. Și nu cred că trebuie să subestimăm pe nimeni pentru că Sf. Părinți spun clar că Antihrist nu-și va face apariția ca un tiran cum își imaginează unii sau ca un superstar ci va fi cineva foarte învățat și respectuos care să-i uimească pe evrei, cu o viață – până la apariție – nu prea cunoscută… cineva de aceeași vârstă și cu un profil foarte asemănător cu personajul din linkuri. Iar cum că viitorul “mesia” trebuie să îndeplinească niște condiții pentru a fi recunoscut, cum susțin unii, vreau să zic că deși acum 2000 de ani Cineva le-a îndeplinit pe toate – mulțimea a strigat “răstignește-L! “, de aceea cred că acum se vor mulțumi să îndeplinească măcar una: interesul mai marilor. Un alt lucru care mi-a atras atenția este că cei care l-au asociat pe rabinul în cauză cu Antihrist, au fost etichetați imediat ca antisemiți sau fanatici. Vremurile s-au “copt” și la Ierusalim se pare că se “coace” ceva…

  http://www.cuvantul-ortodox.ro/despre-epoca-lui-antihrist-si-revenirea-prorocului-ilie-ca-%e2%80%9eal-doilea-inaintemergator-al-venirii-lui-hristos/

  http://www.cuvantul-ortodox.ro/antihrist-minuni-semn-din-cer-inselare-spectacol-apostazie-minunile-hristos-cugetarea-trupeasca-sfantul-ignatie-briancianino/

 13. Si totusi nu cred ca ala ar fi chestia aia. Tot asa cum nu cred ca va veni in mod evident dintre evreii ortodoxi. Adica cu palarie, perciuni si imbracaminte de cioclu oricit de….modeste vor parea. Va fi evreu, asta clar! Dar cred ca va avea o aparitie mult mai spectaculoasa chiar daca aparent “modesta”. Probabil ca chestia cu modestia va fi sustinuta zdravan de media. Si nu cred ca va fi nevoie sa -i convinga pe evrei. Rabinii lor cei mai influenti vor sti exact despre ce si cine e vorba ca doar ii pregatesc venirea de vre-o 2000 de ani. Asa ca e suficient ca ei “sa marturiseasca” pentru el. De altfel individul va avea nevoie de un profet, un fel de invers al Sf. Ioan Botezatorul. Ori nici pacaliciul asta asta nu pare sa fi aparut ….inca

 14. Denis:
  Pai in presa lor se discuta ca a aparut demult. Fiecare generatie are unul. Va veni cind va ingadui Dumnezeu, nu cind vor ei. Pina una alta se tot straduiesc sa creasca o vaca rosie de ani de zile si nu reusesc. Fara vaca nu pot sa construiasca templul.

 15. Eu nu pot să zic că este sau nu este pentru că… nu știu
  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3891066611015063&id=100003352875014

  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10159238811509182&id=830139181

  “Yanuka” este un cuvânt aramaic care înseamnă “copil-minune” și este folosit adesea pentru a-i desemna pe tinerii străluciți care studiază Talmudul.

 16. @Emma
  Vaca rosie este deja pregatita (am vazut-o si eu pe Internet), urmeaza sa fie sacrificata in mai anul acesta, daca-mi aduc bine aminte.
  Masuratorile pentru templu s-au facut si se pare ca deja a inceput construirea lui, nu este necesar sa darame moscheea lui Omar, au ajuns la concluzia ca are loc langa ea.
  Deci se pare ca toate conditiile sunt indeplinite…
  Daca-mi zicea cineva cativa ani in urma de ceea ce se intampla azi, as fi zis ca este intr-o dunga, de aceea acum zic ca orice se poate.

 17. @GeluS:

  Stiu ca pregatirile sint foarte avansate, dar totusi, institutul care se ocupa de asta spune ca nu au vaca. Ei se straduiesc de ani de zile, dar candidatelor le tot apar citiva peri de alta culoare si asta le descalifica. Bunul nostru Dumnezeu le strica planul si ne mai da timp!
  https://www.youtube.com/watch?v=7ksWQ75DW9k

 18. @Emma
  Da, este exact ce am vazut si eu, insa sunt in stare sa le vopseasca perii aia albi, asa cum adevereste despre fentele izdraelitzilor in fata Lui Dumnezeu ,Israel Shahak, in cartea sa “Povara a trei milenii de istorie si religie iudaica”.

 19. @Emma, cu un pic de vopsea de păr se rezolvă :))
  Fals mesia, falși profeți, false semne și minuni – se potrivesc de minune, totul se poate aranja(au genetică, laboratoare). Vaca e necesară pentru construirea templului, nu e o condiție pentru apariția lui “mesia”. Dacă apare vriun mesia, scot ei și vaca de undeva(asta așa, ca o minune care să-l confirme și mai mult). Ce să-i faci, trăim în epoca minciunii…

 20. @ Denis , @ GeluS,

  Pai si eu sint ispitita si mai verific din cind in cind statutul cu vaca si cu templul 🙂 Acum citiva ani a aparut un video care era f. speriecios cu rabinii astia care tot apar peste tot. Nu il mai gasesc acum. Daca il vedeati ati fi spus si acum citiva ani acelasi lucru. Dar eu voi sustine in continuare ceea ce am spus inainte: acela nu va apare decit cu ingaduinta lui Dumnezeu si Dumnezeu va amina timpul pe masura eforturilor noastre.

  Asa ca va propun sa o lasam incolo de vaca si mai bine sa citim articolul asta extraordinar, proaspat, care este mult mai folositor pentru mintuirea noastra. Nu stim daca vom prinde acele timpuri, poate vom muri cu totii pina atunci, poate chiar miine sau in aceasta seara, asa ca cred ca trebuie sa folosim putinul timp pretios ce il mai avem, cu folos, ca si cind fiecare secunda ar conta. Un articol excelent pentru cunoscatorii de Engleza despre minuni ale Pr. Paisie cu un grec care a fost in moarte clinica si a ajuns in iad:

  https://orthochristian.com/138472.html

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare