Cu pași mari către DICTATURA HARD. Este rezistența inutilă?/ MAMĂ ÎNSĂRCINATĂ, ARESTATĂ ÎN FAȚA COPIIILOR pentru că a popularizat un PROTEST PAȘNIC față de restricțiile din Australia

3-09-2020 7 minute Sublinieri

EVZ/ Adrian Pătrușcă:

Acest loc din lume a devenit noul Infern al Dictaturii COVID

O femeie însărcinată din Australia a fost arestată, în fața celor doi copii ai săi pentru „crima” de a fi promovat pe Facebook un eveniment împotriva restricțiilor COVID.

Momentele arestării au fost înregistrate și distribuite live pe Facebook, iar numărul celor care le-au vizionat a depășit 3 milioane.

Poliția i-a spus lui Zoe Buhler, în vârstă de 28 de ani, că este arestată pentru „incitare” și că îi sunt ridicate toate computerele și telefoanele mobile din casă, indiferent dacă îi aparțineau femeii sau nu.

Buhler, care folosește pe Facebook pseudonimul „Zoe Lee”, a folosit rețeaua socială pentru a mediatiza un eveniment intitulat „Freedom Day” („Ziua Libertății”), organizat pentru această sâmbătă, 5 septembrie, la Ballarat, o localitate aflată la nord-vest de Melbourne, în statul australian Victoria.

Evenimentul era descris ca un „protest pașnic” care avea scopul de a cere ridicarea restricțiilor și a izolării și de a milita pentru respectarea drepturilor omului.

Cei invitați să participe la protest erau rugați să poarte măști de protecție și să respecte măsurile de distanțare fizică cerute de autorități.

Agenții de poliție care au descins la domiciliul lui Zoe Buhler nu au reacționat atunci când femeia i-a informat că este însărcinată și că are programare la ecografie peste o oră.

Tânăra mamă a protestat, afirmând că nu a făcut nimic rău, dar că este dispusă să-și șteargă postarea decât să fie arestată în fața celor doi copii ai săi.

„Dar chiar nu contează că nu ea organizează evenimentul? Nu ea l-a făcut, ea doar a postat”, se aude pe înregistrare comentariul prietenului femeii, James Timmins.

Cu toate acestea, Zoe Buhler a fost încătușată sub ochii copiilor săi, în timp ce era încă în pijama, și dusă la secție. A fost eliberată mai târziu, în schimbul unei cauțiuni.

Femeia urmează să compară în fața justiției pe 25 ianuarie 2021. Presa locală scrie că ea riscă să fie condamnată la plata unei amenzi penale de 20.000 de dolari.

Buhler critică în mod regulat pe Facebook regimul dictatorial din statul Victoria, care a instituit niște măsuri draconice.

Potrivit reglementărilor acestui stat, poliția are dreptul să intre în domiciliile private fără mandat, pentru a impune respectarea regulilor anti-COVID.

Luna trecută, șeful poliției din Victoria, comisarul șef Shane Patton, explica că oamenii săi au spart în anumite cazuri geamurile mașinilor, deoarece persoanele aflate în interiorul acestora nu cooperau cu organele sau nu respectau directivele sanitare impuse recent.

Adjunctul șefului poliției din Victoria, Luke Cornelius, a descris manifestațiile împotriva restricțiilor COVID drept „egoiste”, „stupide” și „idioate”.

Poliția din Victoria a introdus un sistem care îi încurajează pe cetățeni să raporteze orice „încălcări ale regulilor COVID” comise de concetățenii lor.

Statul Victoria, condus de un guvernator de extremă stânga, pare să fi devenit un adevărat lagăr al Dictaturii COVID.

Contramundum/ James Corbett

REZISTENȚA ESTE FERTILĂ

Fie că ești un fan înfocat al serialului Star Trek, fie că nu te uitai la vreo prostie de serial SF nici dacă te picau cu ceară, dacă ai prins anii 90 îți aduci aminte de expresia clișeu a Borgilor: „Rezistența este inutilă. Vei fi asimilat.”

Pentru cei care nu știu, propoziția „rezistența este inutilă” a fost introdusă în cultura populară în „Q Who”, un episod „Star Trek: Generația Următoare” din 1989, în care echipajul Enterprise întâlnește Borg, o comunitate de cyborgi conectați la o inteligență artificială-server prin implanturi cibernetice. Borgul a devenit unul dintre cei mai faimoși dușmani ai universului Star Trek. Dar nu furia sau ticăloșia extremă îi făcea atât de înfiorători. Dimpotrivă. Era inteligența lor rece, calculatoare, asemănătoare unei mașini și obiectivul lor unic de a asimila toate speciile noi în colectivitatea care făcea Borgul atât de înspăimântător.

Borgul nu căuta să ucidă umanitatea, ci doar „să adauge caracteristicile biologice și tehnologice distinct umane la cele ale Borgului.”

Acum vă veți gândi că soarta noastră de azi are prea puțin de-a face cu cele de mai sus, iar până acum o săptămână aș fi fost de acord cu voi. Dar am citit o postare a unui fan Star Trek, intitulată „Rezistența inutilă a fost întotdeauna o minciună”, care observa:

„Borgul știa foarte bine nu doar că țintele lor erau capabile să opună rezistență și în unele cazuri chiar să amenințe direct Borgul. Borgul știe că rezistența îi pune în pericol adevăratul său scop: asimilarea. Borgul are măsurători prin care scanează dorința și abilitatea unei specii de a rezista asimilării. Nu abilitatea lor de a se lupta per se, ci mai degrabă abilitatea lor de a influența raportul cost/beneficiu pe care îl face Borgul când încearcă să asimileze.

Borgul este în mod evident puternic și capabil să distrugă dintr-odată lumea, pe baza unui capriciu. Dar nu doresc asta. Când țintesc o anumită specie pentru a o asimila, scopul lor este exact acesta: asimilarea. Dacă sunt forțați să distrugă nave dușmane și indivizi, atunci Borgul pierde tocmai resursele pe care dorea să le colecteze de la bun început. Desigur că ar „putea” distruge fiecare navă și planetă pe care o întâlnește, dar ce ar câștiga? Tactica lor este mult mai strategică pentru că vor să obțină intacte tehnologia și oamenii.”

Ajunși în acest punct, paralelele cu lupta noastră cu cei care doresc să controleze în prezent totalitar societatea ar trebui să fie evidente. Într-adevăr, scopul conjurației COVID Ordinea Mondială este din punct de vedere funcțional foarte similar cu cel al fictivului Borg. Fiind psihopați, planificatorii și promotorii „Marii Resetări” sunt la fel de reci și calculatori în zelul pe care îl pun. Și, cel mai important, în această paradigmă a biosecurității, ticăloșii de tipul Borgului își scanează constant „dușmanul” – adică pe noi, publicul general – pentru a vedea nivelul nostru de rezistență sau de acceptare al diverselor lor propuneri.

Obiectivul Borgului Covid nu este de a trimite trupe pentru a ne forța pe toți cu pușca la cap să ne supunem ordinelor lor. Nu, așa ceva ar fi mult prea costisitor. O astfel de tiranie directă i-ar trezi pe prea mulți oameni, ceea ce ar duce la o revoltă care le-ar strica planurile. Nu, obiectivul lor este de a asimila publicul, de a ne face să ne supunem ordinelor lor. Sau, cel puțin, să se asigure că nu protestăm când sunt date aceste ordine.

Am avut un astfel de exemplu foarte recent în Australia. Primul ministru australian, Scott Morrison a declarat unui post de radio că odată ce va fi considerat sigur, noul vaccin contra coronavirusului va fi făcut „pe cât de obligatoriu va fi posibil”, adăugând că „există întotdeauna excepții pentru orice fel de vaccin, în funcție de argumente medicale, însă doar atât.”
Sugestia că acest vaccin netestat și nedemonstrat ca fiind benefic va deveni obligatoriu a provocat, totuși, un scandal, chiar și media oficială punând sub semnul întrebării presupusa autoritate legală a primului ministru pentru a impune obligativitatea. Presiunea a fost atât de puternică încât Morrison a fost forțat să dea înapoi. „A existat un pic de exagerare, pentru că nu va exista un vaccin obligatoriu, scopul fiind acela de a vaccina cât mai mulți oameni cu putință”, a afirmat primul ministru în aceeași, zi mai târziu.

Borgul a înaintat poporului un ultimatum. Rezistența publicului în fața acestui ultimatum a dovedit că pentru Borg costul implementării acestui obiectiv este prea mare. Așa că au renunțat la ultimatum. Să nu vă faceți iluzii: vor reveni. Nu se sfârșește aici. Dar rezistența publicului a făcut ca Borgul să renunțe pentru moment.

Uneori, rezistența pare ceva trivial. Oameni care fac cumpărături fără măști. Studenți care socializează în Quadul din campus. Părinții care le serbează zilele de naștere copiilor. Proprietari care dau petreceri acasă. Mai poate exista vreun dubiu că în absența unei astfel de rezistențe, Borgul ar fi băgat lumea în carantină de gradul patru cum se întâmplă acum la Melbourne?

Chiar și presa mainstream a preluat tema rezistenței. Într-un editorial publicat de Wall Street Journal, Allysia Finley aseamănă cultura petrecerilor ilegale și încălcarea generală a regulilor cu întâlnirile ilegale din vremea Prohibiției americane.

„La fel ca în anii 20, aruncarea în ilegalitate a întâlnirilor a instigat alte comportamente deviante, inclusiv violente. Săptămâna trecută, poliția a spart o petrecere în Santa Monica, California, care a dus în cele din urmă la împușcarea mortală a unei femei de 35 de ani. Localnicii susțin că petrecerile tehno au devenit frecvente pe dealurile de la Hollywood. Cel puțin două alte petreceri din Los Angeles au sfârșit în focuri de armă.”
Mai departe, Finley observă că astfel de întâlniri sociale interzise au loc peste tot în țară, ajungând la concluzia că: „Politicienii democrați au eșuat în a învăța din experimentul eșuat al prohibiției de acum un secol: interzicerea activităților economice și sociale normale creează o piață neagră.”

Într-un anumit sens, tocmai acest fenomen l-am descris în „Bucurați-vă! Agora crește!”. Expansiunea aiuritoare a activităților devenite ilicite sau ilegale le dă multor oameni obișnuiți, plătitori de taxe și iubitori de guvern, primul lor gust al rezistenței. Și știți ce? Unora chiar le place.

Borgul vrea cu disperare să vă convingă că rezistența este inutilă. Că veți fi asimilați. Dar normal că vă vor spune asta. Ce altceva v-ați aștepta să spună? După cum remarca Sprio Skouras, guvernele și „autoritățile sanitare” testează terenul acum, dorind să vadă cât sunteți dispuși să acceptați și cât de repede pot merge cu implementarea „noii normalități”. Dacă nu ar fi rezistat nimeni, premierul australian nu ar fi dat înapoi de la sugestia sa că vaccinul va fi obligatoriu. Acum testează povestea înșelătoare „fără înțepătură, fără bani” și vor analiza răspunsul publicului după care vor acționa în consecință.

Suntem analizați de Borgul noii paradigme.  Ne dau un „coeficient de rezistență”.  Când raportul cost/beneficiu le va deveni favorabil, vor începe vaccinările forțate (și tot ce mai plănuiesc).

„Rezistența este inutilă” este o minciună. Este o cacealma pe care v-o servesc chiar dușmanii. Vor să vă facă să credeți că nu aveți nicio putere pentru ca să nu încercați să folosiți această putere. Și dacă vă lăsați capul în jos și îi lăsați să treacă peste voi, nu vor avea nicio ezitare să o facă. Să nu uitați asta niciodată: rezistența este fertilă. S-ar putea să fiți înfrânți, dar nu veți fi niciodată asimilați dacă nu renunțați.

Contrasens/ Răzvan Bibire:

Dictatura “soft” de astăzi pregătește dictatura “hard” de mâine

Ceea ce se întâmplă astăzi în țară nu are cum să rămână fără urmări. Nu vă gândiți că dacă acum nu explodează mămăliga, aceasta nu va bubui mai încolo. Și când va bubui, o va face mult mai puternic și, mai ales, nediscriminatoriu.

Constatăm, astăzi, că soluțiile politice au eșuat. Practic, nu mai există nici o posibilitate ca un partid politic, respectând regulile democrației, să rezolve problemele cu care se confruntă cetățenii țării. Și nu spun asta ca să incit la dezordini sau să dau semnalul vreunei răzmeriți. Nu, fac doar o simplă constatare. O constatare pe care o poate face oricine.

Căile democrației parlamentare nu mai permit forțelor politice câștigătoare ale alegerilor să mai guverneze. Câștigătorii electorali nu câștigă nimic deoarece există numeroase organisme licite și ilicite care le blochează pârghiile de conducere. Dacă un râu este zăgăzuit, el va căuta să ocolească barajul sau să-l sfărâme. Cu cât va continua această situație, cu atât va crește, în timp, riscul unei schimbări radicale și profund nedemocratice a societății noastre.

Adică, riscăm să ne confruntăm cu o dictatură izvorâtă din nemulțumirea profundă a populației și care, nici o surpriză, o va sprijini. Da, desigur, nici azi nu putem spune că ne aflăm în cea mai democratică societate; însă tocmai dictatura soft pe care o trăim poate determina apariția unei tiranii mult mai periculoase.

Multă lume încă se întreabă cum a fost posibil “obsedantul deceniu”, cum au fost posibile închisorile, torturile, execuțiile. Nu ar trebui să ne mirăm. Pentru că nu e ca și cum în perioada interbelică am fi fost campionii democrației. Au existat lagăre pentru prizonierii politici, schingiuiri, execuții. A existat o pătură subțire de oameni care dețineau majoritatea bogățiilor, în vreme ce imensa masă a populației murea de foame. Să nu ne mirăm că poporul a vrut să se răzbune.

Dar, așa cum spuneam la început, răzbunarea e, în astfel de cazuri, nediscriminatorie. Oricine poate ajunge în malaxor vinovat sau nevinovat. Ceea ce nu înțeleg nici politicienii și nici păpușarii care-i manevrează este că orice acțiune are parte de o reacțiune. Pot manipula, pot minți o dată, de două ori, de zece ori, dar nu o pot face la infinit. Și ce să vezi: aceleași metode de manipulare pe care le folosesc pot fi folosite și împotriva lor.

Așa cum ei calcă legi, Constituție, principii, relații sociale doar ca să se mențină la putere și să aibă ocazia să se imbuibe, la fel, altcineva ar putea face aceste lucruri ca să-i dea jos. Numai că, există o mare posibilitate ca acela care-i va da jos să fie obligat de circumstanțe să ofere și sânge pe lângă circ.

Ca să se mențină la putere, Lăpușneanu a tăiat boierii pentru a mulțumi poporul. Iată o lecție pe care aristocrația noastră politică ar trebui să o aibă in vedere.

NEGAȚIONIȘTII, EXTREMA DREAPTĂ, CONSPIRAȚIONIȘTII. Proteste „anti-corona” în mai multe orașe europene, întâmpinate prin minimalizare sau demonizare de presa mainstream/ ROBERT F. KENNEDY la protestul din Berlin: „Singurul lucru de care are nevoie un guvern pentru a-și transforma oamenii în sclavi este FRICA”

Tucker Carlson despre IMPUNEREA MĂȘTILOR în SUA: CDC a recunoscut că cercetătorii NU AU DOVEZI că „măștile oferă vreo protecție”/ Cu cât vă este mai FRICĂ, cu atât veți accepta mai multe restricții. Cu cât sunteți mai rupți de familie și prieteni, cu atât mai multă putere au ca să vă CONTROLEZE (Video)

“Sfoara și săpunul le aducem noi sau ni le dați dumneavoastră?”. CRISTI PUIU – un om liber denunțând ABUZUL DE PUTERE al celor care folosesc INJECTAREA FRICII și MECANISMUL ȚAPULUI ISPĂȘITOR la adresa cetățenilor. “Poate exista o dictatură globală? De ce nu? De fiecare dată când apare o opinie contrară, oamenilor li se pune PUMNUL ÎN GURĂ. Cred că lucrurile se vor rostogoli progresiv până în fundul Iadului” – INTERVIURI VIDEO (și text)

Premierul Australiei dă înapoi după ce declarase că vrea VACCINARE OBLIGATORIE anti-Covid/ Experimentul extrem al carantinării TUTUROR INFECTAȚILOR din Noua Zeelandă/ UPDATE: Curtea Constituțională zeelandeză: prima carantină, ILEGALĂ

NOUA ORDINE COVID. De la biosecuritate la totalitarism/ Filosoful BERNARD-HENRI LEVY: este reacția față de virus un triumf al PĂPUȘARILOR LUMII și o repetiție pentru un nou mod de a ARESTA SI ASUPRI oamenii?/ Covid-19 ca LOVITURĂ DE STAT

TIRANIE POLIȚIENEASCĂ în Meblourne, Australia, după instituirea CARANTINEI TOTALE (Video, Foto). Cu armata pe străzi și panouri orwelliene: „A rămâne separați ne ține împreună!”

Războiul contra COVID-19 induce un CLIMAT al FRICII și DELAȚIUNII/ Cum e sărbătorit Paștele în Grecia: DRONE, ELICOPTERE, ZECI DE MII DE POLIȚIȘTI/ Andrei Caramitru își continuă JIHADUL anti-ortodox/ Pentru ministrul sănătății, SUNTEM TOȚI SUSPECȚI/ Tirania interdicțiilor absurde/ Falcă propune IDENTITATE DIGITALĂ UNICĂ

MARELE CONSPIRATOR si DISCIPLINAREA LA SCARA PLANETARA/ “Injecteaza FRICA si STAPANESTE!” sau drumul inapoi de la Huxley la ORWELL/ Apocalipsa LIVE, omul complet VIRTUALIZAT si auto-decapitarea lumii/ COVID-19: BOMBA care distruge civilizatia. VIRUSUL TOTALITARISMULUI si MIZA REALA A ”RAZBOIULUI LINGURITEI” “Zilele cand Cipul va deveni obligatoriu nu sunt departe. Mai aproape este insa vacccinarea obligatorie”

Lumea post-COVID-19 sau cand scenariile distopice devin proiecte iminente. PANDEMIA – FEREASTRA OVERTON pentru un LIBERALISM FARA LIBERTATI si pentru DICTATURA DIGITALA

CORONAVIRUSUL ȘI AGENDA GLOBALISTĂ sau de ce „leacul” poate fi mai rău decât boala. Prin legea marțială medicală, spre reprimarea dizidenței și controlul populației?


Categorii

Noile totalitarisme, dictatura si reeducare, Pandemia de coronavirus/ COVID-19, Stat politienesc

Etichete (taguri)

, , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

2 Commentarii la “Cu pași mari către DICTATURA HARD. Este rezistența inutilă?/ MAMĂ ÎNSĂRCINATĂ, ARESTATĂ ÎN FAȚA COPIIILOR pentru că a popularizat un PROTEST PAȘNIC față de restricțiile din Australia

  1. Pingback: DISTOPIA POLIȚIENEASCĂ din Australia, statul Victoria, atinge noi culmi: poliția poate aresta și reține PREVENTIV pe cei suspectați că vor încălca restricțiile. „Conspiraționiștii”, laolaltă cu familiile și cunoscuții lor, aflați în v
  2. Pingback: CONTROALE SUB ACOPERIRE făcute de polițiști în civil și TURNĂTORIE pe WHATSAPP. Guvernul (anti)liberal sfidează Avocatul Poporului și ordinea constituțională instituind un veritabil STAT POLIȚIENESC/ „Lumea se transformă într-un experiment
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare