Tucker Carlson despre IMPUNEREA MĂȘTILOR în SUA: CDC a recunoscut că cercetătorii NU AU DOVEZI că „măștile oferă vreo protecție”/ Cu cât vă este mai FRICĂ, cu atât veți accepta mai multe restricții. Cu cât sunteți mai rupți de familie și prieteni, cu atât mai multă putere au ca să vă CONTROLEZE (Video)

28-08-2020 1 minut Sublinieri

FOXNEWS:

Tucker Carlson îi acuză pe democrați că folosesc „frica de coronavirus” pentru a-și îmbunătăți perspectivele electorale

Democrații folosesc „frica de coronavirus” pentru a-și spori șansele de victorie la alegerile din noiembrie, a afirmat Tucker Carlson luni seara.

Un exemplu al acestei dinamici este apelul recent al candidatului Partidului Democrat la prezidențiale – Joe Biden – ca fiecare guvernator de stat să mandateze purtarea obligatorie a măștii în aer liber pentru următoarele trei luni, a explicat gazda emisiunii „Tucker Carlson Tonight”.

Cu toate acestea, a remarcat Carlson, Centrele pentru controlul și prevenirea bolilor (CDC) văd problema diferit.

“Cu mai puțin de o lună în urmă, pe 31 iulie, CDC a lansat liniile directoare către departamentele de sănătate de stat în legătură cu pacienții infectați cu coronavirus”, a spus Carlson. „Într-o notă de subsol, CDC a recunoscut că cercetătorii nu au dovezi că „măștile oferă vreo protecție” împotriva coronavirusului. Nici măcar una.

Potrivit lui Carlson, CDC a cerut departamentelor de sănătate ale statului să “ignore dacă oamenii poartă sau nu măști“, considerând acest lucru nesemnificativ în monitorizarea răspândirii virusului în zona lor.

“Cu alte cuvinte, purtarea măștii ar putea fi complet irelevantă pentru a preveni răspândirea virusului”, a spus el. “Deci, nu există, încă, nici o dovadă că măștile ne protejează împotriva COVID-19?”

“De ce nu este acest lucru pe prima pagină a ziarului The New York Times?” a întrebat Carlson.“De ce întreaga mass-media și întreaga clasă conducătoare a Statelor Unite ale Americii ignoră acest lucru? Măștile sunt obligatorii, sunt obligatorii peste tot.”

“Ce se întâmplă?” a continuat el. “Știți ce se întâmplă? Frica funcționează. Cu cât vă este mai frică, cu atât veți accepta mai multe (restricții)… este natura umană. Cu cât sunteți mai rupți de familie și prieteni, cu atât mai multă putere au ca să vă controleze.”

“Acesta e un an electoral”, a spus el. “Democrații vor să câștige în noiembrie. Virusul este principala  lor lovitură câștigătoare. Nimeni nu contestă asta. Se folosesc de frica de coronavirus pentru a realiza acest lucru.

Sursă captură: https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/php/public-health-recommendations.html

Tucker Carlson denunță instaurarea TOTALITARISMULUI în numele sănătății publice. „Au pus națiunea în arest la domiciliu. Asta se întâmplă astăzi, chiar acum” (Video)

Jurnalistul TUCKER CARLSON despre CENZURAREA opiniilor unor medici critici față de măsurile de izolare socială: „MASS-MEDIA NU MAI PUNE SUB SEMNUL ÎNTREBĂRII PUTEREA, CI CONSPIRĂ CU EA”. Cum începe SUA să semene tot mai mult cu China (Video)

PURTAREA MĂȘTII. De ce prețul nu este atât de mic pe cât pare?

“MASCAREA LIPSEI DE DOVEZI prin politici” – Doi epidemiologi de la OXFORD prezintă STADIUL (LIPSEI) DOVEZILOR CLINICE privind EFICIENȚA MĂȘTILOR în combaterea pandemiei. De ce nu sunt relevante corelațiile geografice și ce cercetări sunt derulate în prezent?

Olanda a decis să NU recomande sau să impună PURTAREA MĂȘTILOR cu excepția mijloacelor de transport. Oficialii și experții în sănătate olandezi consideră că „EFICIENȚA MĂȘTILOR NU E DOVEDITĂ”. „Nu există niciun beneficiu și chiar ar putea avea un impact negativ”

(VIDEO): Interviu cu DENIS RANCOURT, cercetător, profesor și activist civic din Canada, despre MORTALITATEA Covid-19, declararea PANDEMIEI de către OMS și (in)eficiența MĂȘTILOR. “Când ai o lipsă de date, nu poți aplica o politică draconică”/ “SUNTEM DEJA ÎN PLINĂ DISTOPIE”

„Dr. Fauci spune clar”. Cum DEZINFORMEAZĂ CNN – dar și „purtătorii de mesaj” autohtoni – cu privire la transmiterea ASIMPTOMATICĂ a SARS-CoV-2. Manufacturarea consensului pentru lockdown, măști obligatorii și alte restricții prin informări false, parțiale sau distorsionate

RĂZBOIUL PSIHOLOGIC AL MĂȘTILOR. Un studiu despre EFICIENȚA MĂȘTILOR în stoparea Covid-19 care a stat la baza unor DECIZII PUBLICE este contestat categoric de EPIDEMIOLOGI IMPORTANȚI/ 90% din măștile de protecție verificate de ANPC NU respectă prevederile legale/ DIDIER RAOULT audiat de parlamentarii francezi. “Decizia de a izola oamenii, ca și cea de a purta măști pe stradă NU SE BAZEAZĂ PE DATE ȘTIINȚIFICE STABILITE”

ȘI DACĂ MĂȘTILE NU DOAR CĂ NU AJUTĂ, DAR CHIAR DĂUNEAZĂ? Ce spun unele studii și unii medici despre purtarea măștilor pentru combaterea epidemiei/ CUM PROCEDEAZĂ ALTE ȚĂRI CU TERMOSCANAREA?

MASCA CHIRURGICALĂ ESTE NEPOTRIVITĂ PENTRU REDUCEREA RISCULUI INFECTĂRII. Studiu din 2016 publicat în Canadian Medical Association Journal. “Oamenii sunt condiționați să își dorească măști pe baza reprezentărilor mass-media ale pandemiei”


Categorii

1. DIVERSE, America, Pandemia de coronavirus/ COVID-19

Etichete (taguri)

, , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

4 Commentarii la “Tucker Carlson despre IMPUNEREA MĂȘTILOR în SUA: CDC a recunoscut că cercetătorii NU AU DOVEZI că „măștile oferă vreo protecție”/ Cu cât vă este mai FRICĂ, cu atât veți accepta mai multe restricții. Cu cât sunteți mai rupți de familie și prieteni, cu atât mai multă putere au ca să vă CONTROLEZE (Video)

  1. Pingback: Un studiu sponsorizat de OMS privind eficiența MĂȘTILOR și a DISTANȚĂRII SOCIALE prezintă DEFECTE FOARTE GRAVE
  2. Pingback: Donald Trump se externează după doar trei zile de Covid-19: NU LĂSAȚI CORONAVIRUSUL SĂ VĂ DOMINE, NU VĂ FIE FRICĂ DE EL/ Tucker Carlson despre implicațiile evenimentului: „acest coronavirus nu e chiar așa înspăimântător precum îți spun e
  3. Pingback: Singurul studiu solid despre EFICIENȚA MĂȘTILOR în stoparea răspândirii COVID arată că acestea NU FUNCȚIONEAZĂ/ Epidemiolog de la Oxford, CENZURAT DE FACEBOOK pentru comentariu pe marginea studiului danez/ Strictețea măsurilor NU e corelată c
  4. Pingback: „Ne împing spre ceva îngrozitor”. TUCKER CARLSON despre infectarea vaccinaților și noile presiuni pentru lockdown și măști din SUA. „TOT CE NE-AU SPUS DESPRE VACCINUL COVID A FOST GREȘIT”
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare