CORONAVIRUSUL ȘI AGENDA GLOBALISTĂ sau de ce „leacul” poate fi mai rău decât boala. Prin legea marțială medicală, spre reprimarea dizidenței și controlul populației?

12-03-2020 10 minute Sublinieri

A man wearing a protective mask walks under surveillance cameras in Shanghai, China, as the country is hit by a novel coronavirus outbreak, at the Pudong financial district in Shanghai, China February 28, 2020. REUTERS/Aly Song

Coronavirus: „Leacul” va fi mai rău decât boala

de James Corbett/ corbettreport.com/ 29 Februarie 2020

Se răspândește. Este mutant. Se transmite viral.

E vorba despre coronavirus? Nu! Este vorba despre teoriile despre coronavirus.

Este un virus natural. / Nu, este o arma biologica creata artificial.

Este mai puțin mortal decât gripa obișnuită. / Este mai rău decât gripa spaniolă! / Zboară pe aripile unui liliac cu SIDA !!

Cifrele sunt sub-raportate. / Cifrele sunt umflate!

A fost brevetat în 2015! / Nu, chiar nu a fost.

A fost scapat din greseala. / A fost raspandit  intenționat. / Nici nu există!

Da, există tot atâtea teorii despre boala Coronavirus 2019 (Covid-19), cate sunt persoanele care vorbesc despre ea. Realitatea e că nu știu adevărul despre ce este cu adevărat acest virus sau de unde a provenit și nici tu.

Dar este ceva ce știm cu siguranta, indiferent de unde provine el sau dacă chiar există cu adevarat. Isteria si frica și panica și demonizarea din jurul acestui (presupus) focar vor fi cu mult mai grave decât ar putea fi vreodată boala. Pentru că, așa cum am aratat de mai bine de un deceniu, un atac biologic (real sau artificial, steag fals sau de altfel) este acoperirea perfecta pentru o mulțime de subiecte care se afla pe agenda globalistilor. Și, cu cât panica populației este mai mare, cu atât mai mult vom cadea în mâinile globaliștilor.

Iată cinci subiecte de pe lista de dorințe a Puterilor Care Nu Ar Trebui Sa Fie ce  le sunt servite pe un platou de argint, în timp ce oamenii se panicheaza din cauza coronavirus.

1) Supravegherea și controlul fără precedent al populației

După cum cititorii lui Corbett Report stiu deja, China este în multe privințe modelul Minunatei Lumi Noi tehnocrate din secolul XXI. Sistemul de Scoring al Creditului Social și rețelele de recunoaștere faciala de tip CCTV și internetul controlat de catre guvern sunt doar cele mai evidente exemple ale modului în care guvernele vor căuta să supravegheze și să își controleze populațiile în viitor. Așadar, nu ar trebui să fie surprinzător faptul că China, ca epicentru al acestui nou focar de coronavirus, foloseste in premiera, noi și, până acum, de neimaginat modalitati de a-și menține populația sub control pe timp de criza.

Primul lucru de remarcat este amploarea in ceea ce face guvernul chinez aici. Carantina impusă la Wuhan luna trecută, care a cuprins un oraș de 11 milioane de oameni, era deja  cea mai mare carantină din istoria umană. Dar când acea carantină s-a extins pentru a cuprinde  întreaga provincie Hubei – avand o populație de 57 de milioane de oameni – scopul blocajului a devenit aproape de neimaginat. Cum poate fi menținută o asemenea carantină?

Ei bine, așa cum am văzut cu toții, se poate face aplicand forță brută de modă veche. Dacă aveti îndoieli, sudați ușa bolnavului astfel încât să nu-si poată părăsi camera !

Dar pentru a gestiona cu adevărat milioane de oameni, ai nevoie de ajutor tehnologic. Și astfel, guvernul chinez a implementat toate instrumentele din arsenalul său pentru a monitoriza și menține restricțiile asupra cetățenilor și a mișcărilor lor.

Drone zburatoare pentru a hărțui pe cei care se plimbă fără mască? Utilizat.

Un sistem de supraveghere video la nivel național, numit – nu poate fi o coincidenta – Skynet, pentru a ajuta la descoperirea celor ce evadeaza din carantină? Utilizat.

O aplicatie de plati pentru telefoabe mobile folosita pentru a face o evaluare pe baza de culori pentru a identifica persoanele cu risc scăzut sau ridicat de tranmsitere a virusului, in functie de istoricul de plăți și călătorii? Utilizat

Dacă vă gânditi la un mod înfiorător și invaziv de urmărire și control a populației, va puteți paria ultimul dolar ca guvernul chinez s-a gândit deja la el (și probabil că îl folosește deja).

Dar iată adevărata întrebare: când toata aceasta situatie se va termina, credeți că guvernul va pune deoparte pur și simplu toate aceste tehnologii și sisteme? Sau credeți că, odată ce acest nivel de control a fost normalizat, autoritarienii din Partidul Comunist Chinez vor continua să-l folosească?

Și iată o întrebare chiar mai reală: Credeți că există vreun guvern, oriunde în lume, care nu ar folosi această tehnologie pe propria populație dacă i s-ar oferi o scuză convenabilă (cum ar fi, să spunem, o panica generata de noul coronavirus)?

Răspunsurile la aceste întrebări sunt evidente, doar uitați-vă doar la condițiile de tip inchisoare care au fost implementate pe aeroporturi în ultimele două decenii. Chiar și oamenii ca mine, care au crescut înainte de 9/11, abia mai cred că a existat un moment în care puteai să te urci intr-un avion cu puțin mai mult decât o trecere printr-un detector de metale. Ce? Vrei să treci o sticlă de apă prin controlul de securitate !? Ce, esti nebun? În doar două decenii, întreaga experiență a călătoriei aeriene a fost transformată complet și nicio declarație de victorie în așa-numitul „Război împotriva terorismului” nu va aduce niciodată înapoi vechile practici de verificare a securitatii pe aeroporturi. Pentru americanii obișnuiți, TSA (Transportation Security Administration) este doar un lucru obisnuit, de la sine inteles.

Iar pentru cei ce trăiesc suficient de mult in timpul unei crize de carantină, supravegherea completă a guvernului asupra tuturor mișcărilor cetățenilor, a cumpărăturilor și interacțiunilor va fi doar un fapt divers al vieții. Aceste instrumente de control sunt aici pentru a rămâne și, cu cât durează mai mult timp aceste carantine și cu cât zonele afectate vo fi mai intinse, cu atât mai mult publicul larg va fi condiționat să le accepte.

2) Un cec in alb pentru Big Pharma și OMS

Atunci când un detectiv încearcă să rezolve o crimă, este important să se întrebe cui bono (cui ii foloseste). Deși poate fi circumstanțial, stabilirea informatiilor despre cine beneficiază de o crima, iti indică cel puțin unii dintre suspecți.

În acest caz, totuși, întrebarea “cine beneficiază” are un răspuns simplu: OMS beneficiază, desigur. Organizația Mondială a Sănătății, adică. Deoarece organismul Organizației Națiunilor Unite însărcinat să se ocupe de sănătatea internațională și să dea răspunsul la problemele globale de sănătate, OMS, crește in putere în urma fiecărei crize.

În timpul non-crizei gripei porcine și a non-crizei de ebola și a non-crizei de zika, OMS era condusă de directorul general, Margaret Chan. Amintiti-va ca, sub conducere lui Chan, OMS a declarat că epidemia de gripă porcină din 2009 este o „pandemie globală”, o mișcare care a declanșat automat miliarde de dolari in achiziții de vaccinuri de către diverse guverne. Aceasta a fost o strângere flagrantă de bani, despre care, chiar si Consiliul Europei a fost obligat să constate că membrii OMS care declarasera pandemia faceau parte in acelasi timp din consiliile directoare ale producătorilor de vaccinuri care au beneficiat de pe urma acestei decizii.

Odată cu focarul de Covid-19, OMS se joaca cu declarația de pandemie, doar că, de această data, motivația sa este tocmai contrariul. În 2017, Banca Mondială a emis obligațiuni in valoare de   425 de miliarde de dolari pentru a-si sustine Fondul de Finanțare pentru cazuri de urgență. Investitorii in acesta emisiune de obligațiuni vor pierde totul dacă se declară o pandemie globală înainte de luna iulie (OMS a declarat, deja, pandemia – n.n.). . . un motiv cheie din cauza caruia, au sugerat unii, OMS refuză să declare  coronavirus ca fiind o pandemie, în ciuda faptului ca îndeplineste clar criteriile.

Deci, cine conduce OMS de această dată? Ei bine, nu mai este Margaret Chan. Ea a renunțat în 2017 și a fost înlocuită de Tedros Adhanom Ghebreyesus, un politician și academician etiopian care, noteaza  William Engdahl, este primul director general al OMS care nu e chiar medic. În schimb, după ce și-a câștigat diploma în biologie la Universitatea Asmara din Eritrea și a ocupat o funcție la Ministerul Sănătății, sub dictatura marxistă al lui Mengistu, a ”[. . .] continuat devenind ministru al Sănătății, din 2005 până în 2012, sub premierul Meles Zenawi. Acolo, l-a cunoscut pe fostul președinte Bill Clinton și a început o strânsă colaborare cu Clinton, Fundația Clinton și a sa inițiativa “Clinton HIV / SIDA (CHAI)”. De asemenea, a dezvoltat o relație strânsă cu Fundatia Bill și Melinda Gates. În calitate de ministru al Sănătății, Tedros prezideaza, de asemenea, si Fondul Global pentru Combaterea SIDA, Tuberculozei și Malariei care a fost co-fondat de Fundația Gates. Fondul global a generat o serie de scandaluri de fraudă și corupție.”

Ah, te referi la Fundatia Gates și la Alianta GAVI pentru vaccinare care sunt cei mai mari donatori ai OMS? Fundația Gates care a ajutat la găzduirea Evenimentului 201  un „exercițiu pandemic la nivel înalt” care a avut loc la New York în octombrie anul trecut, si, în cadrul cauia, s-a repetat întregul scenariu de coronavirus pe care il trăim în prezent? Corect?

Și cum va salva OMS situatia? Cu medicamente de la Big Pharma, desigur! Guvernele sunt deja aliniate pentru a promite zeci de milioane de dolari pentru a finanța efortul de dezvoltare a unui vaccin impotriva coronavirusului. Și asta este doar finanțarea pentru dezvoltarea vaccinului. Mai sunt mulțe miliarde în așteptare pentru marii producători din farma care pot livra primul vaccin pe piață.

Da, coronavirusul va fi o mare pleasca pentru unii oameni bogați și bine conectați din mafia medicala internațională. Dar nu vă faceți griji, politicienii vor beneficia si ei de distracție. . .

3) O scuză pentru a implementa legea marțială medicală

În urmă cu un deceniu, în mijlocul panicii gripei porcine, am lansat un episod din podcast-ul  Corbett Report privind  legea marțială medicală. În acel episod am prezentat diferitele moduri prin care guvernele din întreaga lume (inclusiv, desigur, guvernul SUA) au adoptat în mod liniștit legislația care le va permite să pună în aplicare legea marțială în cazul unei pandemii globale. Acest lucru le-ar permite carantinarea și încarcerarea cetățenilor suspectați de infecție și ar permite guvernului să administreze orice medicamente (inclusiv vaccinuri) considerate necesare pentru a opri răspândirea infecției.

În SUA, în mod special, această legislație a luat nastere sub denumirea de „The Model State State Emergency Health Power Act”, o legislație care a fost redactată de Centrul pentru Prevenirea Bolilor (CDC). Actul acordă guvernului puterea de a declara carantină, de a forța vaccinarea și de a mobiliza militarii pentru a ajuta la punerea în aplicare a procedurilor de urgență, după cum se consideră necesar, pentru conținerea focarul. Este proiectat astfel incat să fie propagat catre fiecare legislator  local, astfel încât statele să-și poată armoniza planurile de urgență pandemice, creând în esență un sistem federal care să permită legea marțială medicală. După cum notează  ACLU:

“Legea permite unui guvernator să declare stare de urgență în mod unilateral și fără supraveghere judiciară, dar nu furnizează proceduri moderne pentru instaurarea carantinei și a altor puteri de urgență, îi lipsește o compensație adecvată pentru confiscarea bunurilor și nu conține nici o contra-pondere privind puterile de a dispune tratament și vaccinare fortata.”

In cele din urma, în ultima instanta, actul a stat la baza a 133 de legi în 33 de state diferite.

Și, cu siguranță, cetățenii lumii occidentale dezvoltate, care au crezut că legea marțială este doar pentru republicile bananiere și țările exotice din est, sunt pe cale să simta un gust al acestui medicament amar pe spatele panicii de coronavirus.

Australia doar ce si-a activat planul său de urgență pandemică, în ciuda faptului că nu a prezentat nici un caz de transmisie de la om la om a Covid-19. Planul acordă guvernului puterea de a anula evenimentele publice, de a forța oamenii să lucreze de acasă, de a închidă centrele de îngrijire a copiilor și de a impune, în caz contrar, mandate și restricții asupra vieții de zi cu zi a cetățenilor săi, după cum consideră că este potrivit.

Pentru a nu fi depășiti, Consiliul Federal Elvețian tocmai a declarat o „situație specială”  care ii permite să emită ordonanțe polițienesti de urgență „fără a avea o bază în dreptul federal”. Unele din puterile asumate în mod explicit de Consiliu includ autoritatea de a mandata vaccinările, de a instaura carantine și de a interzice evenimente sau instituții in spatii inchise.

Acum, Marea Britanie, SUA și alte țări își sterg de praf propriile planuri de urgență și se pregătesc sa intre pe terenul dreptului legii marțiale.

Desigur, acesta nu este doar răspunsul perfect previzibil la actualul focar de infectie, ci este un raspun deja prevăzut. Așa este, cum se menționeaza mai sus, exercițiul la nivel înalt denumit Evenimentul 201 care a avut loc în octombrie anul trecut și care a simulat o pandemie globală de coronavirus, a prezentat discuții ample despre necesitatea implementării legii marțiale medicale pentru a tine virusul sub control.

Astfel, l-am văzut pe Stephen Redd de la CDC opinând în timpul exercițiului că „guvernele ar trebui să fie dispușe să facă lucruri care nu se inscriu in perspectiva lor istorică [sic]…ar trebui sa fim pe picior de razboi.”

De asemenea, Brad Connett de la producătorul de echipamente medicale Henry Schein Inc, a declarat că „se poate întâmpla rapid. Un plan de tip lege marțiala – e posibil să nu il denumeasca exact asa – dar un plan de tip marțial poate intra în actiune și stimula schimbarea foarte rapid. “

Cu siguranță acest lucru este posibil. Și ce spațiu credeți că vor lasa guvernele care pun în aplicare legea marțială pentru dizidenta în această privință? Pai, niciunul, desigur. Dar cum vor putea opri răspândirea informațiilor în această epoca a conectarii 24/7 la social-media?

E ciudat ca întrebati, pentru că asta ne conduce la următoarul noastru punct de pe agenda Noii Ordini Mondiale.

4) O scuză pentru cenzurarea internetului

În New World Next Year 2020 – episodul anual de sfârșit de an pentru New World Next Week – am prezis că 2020 va fi Sfârșitul Internetului așa cum îl știam! În momentul în care am formulat această predicție, circul electoral din 2020 și inevitabilul val de cenzură pe care l-ar provoca au cântărit foarte mult în mintea mea. Așa cum se arată lucrurile, este foarte posibil ca coronavirusul să fie o scuză convenabilă pentru guverne pentru a-și flexa mușchii in ceea ce priveste impunerea cenzurii internetului.

Site-ului Zero Hedge i-a fost suspendat deja contul de Twitter pentru că a postat detaliile unui anumit om de știință chinez care lucrează în laboratorul bio din Wuhan, pe care unii îl suspectează că a fost originea focarului epidemiei. Acest lucru a fost făcut în numele politicii Twitter privind „abuzul și hărțuirea”, dar având în vedere că site-ul nu a făcut altceva decât să posteze informațiile de contact ale omului de știință deja disponibile public, se pare că este mai probabil ca aceasta să facă parte dintr-o campanie de control a narațiunii despre coronavirus din start.

Pe măsură ce scriu acest editorial, prima pagină a Google News (pe care sfătuiesc cu fermitate să nu o folosească nimeni ca sursă de informații) este plină de „Verificări Factuale” despre diverse teorii ale coronavirusului care se răspândesc pe internet.

Având în vedere starea actuală a cenzurii online, poate exista vreo îndoială că guvernele din întreaga lume vor pierde ocazia de a scăpa de vocile disidente de pe internet? Pe măsură ce informații alternative despre virus, originile sale și vaccinurile destinate „vindecării” inundă netul, o campanie de propagandă, spre deosebire de cea pe care am văzut-o înainte, va fi realizată pentru a demoniza furnizorii acestor informații alternative drept o amenințare la ordinea publică. Aceștia vor fi eliminați de pe internet, în consecință, cu (fără îndoială) aprobarea unei mari proporții a populației. Și cu acest precedent setat, va fi doar o chestiune de timp înainte ca orice informație care contestă puterea de guvernare să fie considerată o „amenințare la adresa ordinii publice” și ștearsă de pe internet.

Dacă mai există vreo îndoială că eliminarea informațiilor nedorite din spațiul online este un aspect al scenariului pandemic care este deosebit de important pentru TPTSB, trebuie menționat că Evenimentul 201 a discutat pe larg despre modul de „a opri răspândirea dezinformării”. Soluția lor: oprirea accesului la internet și cenzură, desigur!

5) Precipitarea crizei economice

Având în vedere că îmi câștig traiul online, perspectiva opririi accesului la internet și a represiunilor prin cenzură sunt îngrijorătoare pentru mine. Dar, înainte de a vă îndepărta prea mult de starea deplorabilă a săracului podcaster care vă vorbește, să punem în perspectivă această criză: presupunând că virusul se va dovedi pandemic, este foarte probabil ca aceasta să se transforme în cea mai mare perturbare economică a vieții noastre.

Acesta este punctul în care aș prezenta câteva fapte pentru a susține o declarație atât de îndrăzneață, dar având în vedere că tocmai am văzut cea mai proastă săptămână de pe piețe de la criza financiară din 2008, inclusiv cea mai mare scădere de două zile din istoria indicelui Dow Jones, mă îndoiesc că este cu adevărat necesar să mai elaborez.

Pe măsură ce carantina în masă se extinde, evenimentele publice sunt anulate, întreprinderile sunt închise, iar activitatea economică se oprește în general, nu este nevoie să deducem că ne aflăm într-o criză economică globală cu proporții aproape de neconceput. Dar adevăratele perturbări vor începe cu mult înainte să ajungem la acel punct.

Având în vedere că carantina în masă a început în China, de exemplu, cea mai importantă verigă a lanțului global de aprovizionare in timp real, vom vedea dificultăți semnificative pentru mulți producători care produc bunuri de consum de bază în viitorul apropiat. Smartphone-uri. Mașini. Chiar și, într-o perversă ironie, consumabile medicale (între timp, China a declarat că a depășit criza epidemiei și a reluat o parte din producție – n.n.). O mare parte din economia globală care depinde de mașinăria de producție chineză se confruntă deja cu întreruperi și deficiențe. Și aceasta este doar marginea cea mai subțire a ceea ce promite a fi o pană gigantică.

Iată partea cea mai rea: aceste întreruperi sunt deja coapte în tort. Chiar dacă toată lumea de pe planetă s-ar vindeca brusc de boala lor peste noapte și toate carantinele ar fi ridicate, efectele acestor ultimele săptămâni de blocaje și închideri ar continua să-și croiască drum prin economia globală luni întregi. Dar, pe măsură ce frica și mediatizarea exagerată se răspândesc de la continent la continent și perturbările în masă se extind, aceste efecte se vor deveni din ce in ce mai grave.

Aș extinde comentariul asupra acestui punct, dar am sentimentul că acesta va deveni un subiect dominant și recurent al recenziilor în aceste editoriale, pe viitor. Permiteți-mi să spun asta deocamdată: indiferent dacă coronavirusul este natural sau artificial sau chiar dacă nu există deloc, efectele economice ale acestui eveniment vor fi foarte reale și foarte profunde. Având în vedere că scriu pentru International Forecaster și documentez schema Ponzi, care este economia globală modernă, de mai bine de un deceniu, sunt deseori întrebat când înșelăciunea se va dovedi ca atare și criza financiară globală prevăzută de mult va lovi. Ei bine, este foarte posibil ca acum criza să fi lovit oficial și acei zeci de ani de nebunie cu rata de dobândă negativă și bani creați din nimic care s-au înfășurat peste realitatea noastră sumbră să fie pe punctul de a se prăbuși cu totul.

Concluzie: Panica coronavirusului este un impuls uriaș pentru agenda globalistă

Am auzit recent o sugestie că, dacă acest lucru se va transforma într-o pandemie globală, atunci va da înapoi agenda globalistă cu zeci de ani. La urma urmei, un eveniment ca acesta ne va preda, cu siguranță, tuturor, o lecție grea despre autosuficiența națională și pericolul inerent al unui lanț de aprovizionare global, supra-extins, cu stocuri in timp real, nu?

Desigur că nu. Nu, aceasta este concluzia la care ar ajunge o persoană care se gândește la criză într-un mod rațional. Prin urmare, cu siguranță, globaliștii ne vor îndesa cu forța pe gâtlej exact ideea opusă: că o criză de genul acesta va demonstra cum că avem nevoie de o integrare globală și mai mare între toate nivelurile societății publice și private.

Nu mă credeți? Citiți comunicatul de presă pe care Johns Hopkins și participanții la Evenimentul 201 l-au lansat luna trecută chiar înainte ca „Wuhan” și „coronavirus” să devină subiecte de conversație zilnică:

“Următoarea pandemie severă nu numai că va provoca îmbolnăviri la scară largă și pierderi de vieți omenești, dar ar putea, de asemenea, să declanșeze consecințe economice și societale majore, în cascadă, lucru care ar putea contribui foarte mult la impactul global și la suferință. Eforturile pentru a preveni astfel de consecințe sau pentru a răspunde la ele pe măsură ce se vor desfășura vor necesita nivele fără precedent de colaborare între guverne, organizații internaționale și sectorul privat. “

Aha, vezi să nu. Aceasta este o altă șansă de a „merge înainte in ciuda greșelilor”. La urma urmei, așa cum ne-a spus acel mare vizionar globalist, Rahm Emanuel, în timpul ultimei catastrofe financiare, mantra elitiștilor mondiali este: „să nu lăsăm niciodată o criză bună să se risipească”. Credeți cu adevărat că această „criză” (reală sau imaginară) ar fi o excepție?

COMBATEREA CORONAVIRUSULUI, comparată cu AL DOILEA RĂZBOI MONDIAL. Cum a fost găsit pretextul ideal pentru instaurarea unei DICTATURI TOTALITARE ORWELLIENE/ Memento mori și amintiri despre gripa Hong Kong din 1968

ESCALADAREA PSIHOZEI COVID-19. ”Semnalul” restrângerii libertăților fundamentale în Europa, dat de ITALIA: carantinarea și IZOLAREA a 16 milioane de oameni. Riscul agravării CRIZEI ECONOMICE (Video)/ Se apasă și la noi pedala: adunările de mai bine de 1000 persoane, INTERZISE/ ZBORURILE AERIENE DIN ITALIA, SUSPENDATE

Epidemia de coronavirus intre EXPERIMENTELE DARPA in domeniul armelor biologice si omniprezenta “vizionara” a magnatului BILL GATES – de la SIMULAREA RECENTA A UNEI PANDEMII DE… CORONAVIRUS, la PREVIZIUNILE CATASTROFICE a milioane de morti si pana la FINANTAREA DEZVOLTARII UNUI VACCIN. Nicio legatura cu preocuparile mai vechi privind… REDUCEREA POPULATIEI MONDIALE, inclusiv prin VACCINURI (si VIDEO)

PAN-ISTERIA COVID-2019 – o criza provocata si un razboi psihologic, ca PAS NECESAR SPRE DICTATURA A “STATULUI GLOBAL”? Care este rolul OMS in aceasta afacere cu SANATATEA si FRICILE oamenilor? Dr. VASILE ASTARASTOAE: “Speriati de epidemie, oamenii par sa se fi resemnat cu noile intruziuni si, uneori, chiar accepta cu bucurie introducerea unui SISTEM DIABOLIC de SUPRAVEGHERE SI CONTROL”

CUM AR ARĂTA O LUME ÎNTREAGĂ PUSĂ SUB CARANTINĂ? Și dacă noua EPIDEMIE de CORONAVIRUS din CHINA este (și) un MARE EXPERIMENT SOCIO-POLITIC care preînchipuie și “testează” DICTATURA VIITORULUI? (si video)


Categorii

Noile totalitarisme, dictatura si reeducare, Pandemia de coronavirus/ COVID-19, Panopticon, Stat politienesc, Traduceri

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

20 Commentarii la “CORONAVIRUSUL ȘI AGENDA GLOBALISTĂ sau de ce „leacul” poate fi mai rău decât boala. Prin legea marțială medicală, spre reprimarea dizidenței și controlul populației?

 1. Pingback: INVADAREA MASIVĂ A VIEȚII PRIVATE ÎN NUMELE COMBATERII EPIDEMIEI. Se întâmplă deja în țările asiatice, urmează Europa. Ministrul Sănătății, Victor Costache, a cerut țărilor europene să folosească GPS-ul pentru a-i izola pe cei în carant
 2. Toata aceasta criza artificiala generata de acest virus produs in laboratoarele Ocultei, reprezinta un scenariu si o regie in care scena e intreaga Lume, o repetitie generala pentru “ceea” ce va veni, in care ne sunt studiate si testate sub lupa, teama, panica, ideile, pasivitatea, actiunile si reactiile! Daca vor vedea ca nu cedam, ca ne regrupam, ne solidarizam si apoi luptam, vor inceta cu aceasta “Commedia dell’arte”, insa daca nu se va intampla acest lucru, vor merge cu “spectacolul” pana la capat, iar la capat nu e altceva decat dictatura, haos, anarhia totala, interzicerea credintei, cipuirea, toate acestea in vederea inscaunarii lui Antihrist!

 3. @Albert….,
  a doua varianta este cea care va fi peste putin timp.Sunt pesimist?.Nu.Motivul venirii intunericului globalizarii este “duhul antihristic”ce a intunecat mintile intregii omeniri ,cu putine ecsceptii.FRICI de tot felul,care aduc boli de ….tot felul.MINTALE.Daca cumva ai mintea intreaga,data si intarita de Dumnezeu,vei trai intr-o lume pe care nici cea mai bolnava minte nu si-o poate inchipui.Singurul loc de refugiu va fi BISERICA HRISTOSULUI NOSTRU,atat cat va rezista.DOAMNE AJUTA!

 4. https://m.activenews.ro/stiri-politic/Statele-UE-isi-inchid-granitele-nationale.-In-schimb-Romania-saluta-recomandarea-Comisiei-Europene-de-a-inchide-%E2%80%9Egranitele-europene-pentru-cetatenii-non-UE-160571

  Interesant și comentariul semnat ORIZONT, despre opinia unui medic român care a lucrat în 25 de spitale în Italia. Iertare și Doamne ajută tuturor !!!

 5. Pingback: UN FIASCO AL SECOLULUI? În lupta contra pandemiei blocăm întreaga lume, riscând o criză de proporții, fără a avea date fiabile. Un punct de vedere al lui John P.A. Ioannidis, director în cadrul Universității Stanford
 6. Pingback: Câteva articole interesante… la zi | Mărturie creștin-ortodoxă
 7. Pingback: Filosoful italian Giorgio Agamben despre contagiune și normalizarea stării de urgență
 8. Pingback: SEMNALE DE ALARMA de pe frontul pandemiei - "SACRIFICAREA" MEDICILOR aruncati in razboi fara arme, IMINENTUL COLAPS AL SISTEMULUI MEDICAL, CRIZA, DISPERARE, SARACIE si... SALVAREA OTRAVITA: "Criză economica fara precedent va dobori orice r
 9. Pingback: CORONAPOCALIPSA, denunțată de alți experți dizidenți/ Studiu important în THE LANCET despre estimările privind severitatea COVID-19/ Jurnalist italian: virusul, folosit pentru dobândirea PUTERII TOTALITARE?
 10. Pingback: REFLECTII LAICE DESPRE CONSECINTELE CRIZEI CORONAVIRUSULUI/ Marele conspirator și DISCIPLINAREA la scara planetara/ De la Huxley la ORWELL/ Auto-manipularea cu “REAL NEWS”/ Virusul mortal al TOTALITARISMULUI
 11. Pingback: MARII INCHIZITORI AI PANDEM(ON)IEI. Bill Gates și scenariile de ieșire provizorie din carantină - FĂRĂ ADUNĂRI PUBLICE? Ce este adevărat și ce este fals din agenda lui Gates privind monitorizarea celor vaccinați? Către un nou mare clivaj: IMUNIZ
 12. Pingback: Corona-Vi(ru)sul totalitar al filantropilor plutocrației. Bill Gates și Noul Normal. Acum e momentul eugeniștilor și autocraților
 13. Pingback: OMS NU vrea „relaxarea” restricțiilor prea devreme”, ci „NOUA NORMALITATE” până la vaccin sau tratament/ Profesor de la Oxford despre situația din Marea Britanie: RESTRICȚIILE SUNT NE-NECESARE ȘI DĂUNĂTOARE/ O critică a modelelor matema
 14. Pingback: EXPERT SUEDEZ, consilier al guvernului Suediei și al directorului general al OMS, pentru ”UnHeard”: Strategia privind izolarea totală NU se bazează pe DOVEZI ȘTIINȚIFICE (Video)/ Profesorul suedez polemizează cu „arogantul” NEIL FERGUSON, pr
 15. Pingback: 5 FAPTE ESENȚIALE ignorate de promotorii RESTRICȚIILOR. "The Hill": Opinia unui profesor de la Hoover Institution, Standford: "DATELE VORBESC - OPRIȚI PANICA și încetați izolarea totală!". Factori critici: ÎMPIEDICAREA IMUNIZĂ
 16. Pingback: Discernamant in criza contemporana – DISCERNE
 17. Pingback: „7 MILIARDE DE SUSPECȚI. SOCIETATEA SUPRAVEGHERII” - documentar ARTE despre emergența TOTALITARISMULUI DIGITAL (Video). Recunoaștere facială, sistemul creditul social și reeducare pe bază de algoritmi și cod de bare/ „SĂ NE RECUPERĂM DATELE
 18. Pingback: BILL GATES, care finanțează cercetări pentru un vaccin anti-Covid-19, susține VACCINAREA GLOBALĂ pentru stoparea pandemiei și consideră că RISCURILE și despăgubirile pentru EFECTELE SECUNDARE trebuie asumate de guvernele naționale. Din nou desp
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare