TIRANIE POLIȚIENEASCĂ în Meblourne, Australia, după instituirea CARANTINEI TOTALE (Video, Foto). Cu armata pe străzi și panouri orwelliene: „A rămâne separați ne ține împreună!”

7-08-2020 3 minute Sublinieri

Sursă foto: https://www.facebook.com/qmsmedia/photos/a.326101281111907/1338157269906298/

American Institute for Economic Research:

Nebunie în Melbourne

Jeffrey A. Tucker, director editorial, 4 august

Melbourne, acel splendid oraș din statul Victoria, Australia, mi-a dăruit câteva dintre cele mai bune zile de călătorie din viața mea, în două voiaje separate care au durat, fiecare, câte o săptămână întreagă.

Oameni fericiți, civilizați, cu educație înaltă, trăiesc aici în mijlocul unei arhitecturi moderne, cu poduri deosebite și frumusețe naturală, un loc în care chiar și poliția este amabilă, când le ceri indicații îți răspund cu un zâmbet, iar când spui mulțumesc, spun „fără griji”.

Acum sunt griji mari în Melbourne.

Premierul a impus un stat polițienesc tiranic fără precedent în istoria acestei țări. Numele lui este Dan Andrews (nume care sună agreabil, dar maschează tiranul care a devenit) și postează pe twitter imagini cu străzi goale, ca să se laude cu ceea ce a reușit el să facă în numele suprimării unui virus.

Îmi vin în minte cuvintele lui Tacitus despre imperiul roman: „Unde fac pustiu, ei îl numesc pace”.

Australia este singura țară din lume care are o lege prin care oamenii nu pot fi răi unul cu celălalt. Ei bine, acum găzduiește unul dintre cele mai înrăite guverne din lume.

Catastrofa a început cu o închidere totală în primăvară înainte de a exista măcar un caz de C-19, cu atât mai puțin decese.Principiul care a prevalat în Australia a fost de excludere extremă și suprimare a virusului, nu chiar atât de rău ca în Noua Zeelandă, dar destul de rău. Restul lumii poate contracta această boală, dar Australia își va folosi izolarea geografică și inteligența politică pentru a interzice total virusul. Astfel, virusul va fi înfricoșat și va ști să rămână departe pentru totdeauna.

Doar că nu este o teorie bună, deoarece nu așa funcționează virușii.

Totuși, părea să funcționeze, la început. Aceasta deoarece virusul nu ajunsese încă.

Când virusul a ajuns, inutilitatea strategiei prin suprimare a ieșit la iveală.

Melbourne a înființat hoteluri pentru carantinarea persoanelor care soseau din străinătate sau se întorceau din croaziere. Petreceau 14 zile în izolare pentru a se purifica de o posibilă infecție. Apoi, totul era în regulă. A existat o singură problemă: vicleanul virus a scăpat.

Drept urmare, mândria unei țări de a fi suprimat virusul s-a transformat în panică și închiderea completă. Granițele interne au fost blocate. Iar Melbourne s-a transformat într-un iad viu, nu din cauza virusului (care, încă, a fost blând), ci datorită dezlănțuirii unui stat polițienesc de iad.

Un prieten mi-a rezumat situația astfel:

 • Interdicţie de ieşire din casă după orele 8,00 pm.
 • Poliția poate intra acum în casa oricui fără mandat.
 • Amendă de 1652 $ dacă ieși afară fără un motiv valabil – suma fiind majorată cu fiecare zi.
 • Nu se vizitează rudele sau prietenii.
 • 200 USD amendă dacă nu porți mască (măștile fiind obligatorii în orice moment).
 • Poți face exerciții fizice o singură dată pe zi, timp de o oră.
 • O singură persoană per gospodărie, pe zi, poate ieși din casă (inclusiv pentru alimente).
 • Nu poți să te depărtezi mai mult de 3 km de casă.
 • Nunțile sunt ilegale.
 • Fără întruniri, în orice număr (de persoane).
 • Armata este pe străzi amendând sau arestând oamenii.
 • „Din 21 martie, un număr total de 193.740 de controale la fața locului au fost efectuate de polițiștii din Victoria.”
 • Protestele / activismul sunt ilegale; oamenii au fost deja arestați pentru întruniri pașnice.
 • Mass-media este extrem de părtinitoare, numește protestatarii „nebuni conspiraționiști de dreapta” și nu permite să se discute dacă aceste închideri sunt corecte sau nu.
 • Câteva mii de persoane au fost plasate în arest la domiciliu, neputând să plece sub NICIUN motiv, rațiile de hrană fiind livrate de armată, ceea ce duce la traume personale îngrozitoare.
 • Australia nu face cunoscut câte amenzi au fost percepute, dar un reportaj la știrile ABC a indicat faptul că, până acum, suma amenzilor depășește 5,2 milioane de dolari.
 • Străzile din Melbourne sunt goale, chiar și în acest oraș de 5 milioane de persoane. Oamenii sunt plini de ură unul față de celălalt, toată lumea își „mănâncă” vecinii (chemând poliția ca să raporteze cea mai mică încălcare a regulilor, denunțându-se unii pe alții, ca niște găuri de iad socialiste).
 • Afișele de pe stradă care spun cu majuscule:„CE FACI? STAI ACASĂ!” le resimți extrem de asupritor, de parcă un guvern foarte opresiv ar urla la noi.
 • Premierul victorian Daniel Andrews arată un dispreț complet și total față de noi, învinovățindu-ne în mod constant. A acuzat copiii (da, într-adevăr) că nu au luat lucrurile suficient de serios. Cu fiecare ocazie, ne spune că este greșeala NOASTRĂ că virusul se răspândește (chiar dacă virușii asta fac – se răspândesc).
 • Nu doar premierul victorian, ci și premierul australian Scott Morrison este la fel de îngrozitor. El a încurajat toate acestea, fiind responsabil pentru prima blocare.
 • Panouri publicitare în limba distopică a romanului 1984 se găsesc pretutindeni spunând :„A rămâne separați ne ține împreună!”. Oare au înnebunit?!
 • Probabil ar mai fi multe de adăugat, dar, sincer, în acest moment, am pierdut șirul tuturor nebuniilor care s-au întâmplat.
 • Toate acestea pentru că au murit 147 de persoane în statul Victoria (cu populația totală de 6,359 milioane), aproape toate decesele fiind persoane de peste 70 de ani cu comorbidități, la fel ca oriunde altundeva în lume.

Este „ideologia închiderii totale” la lucru. Este tirania fără limite, în detrimentul demnității, a drepturilor și decenței umane. Politicienii transformă totul într-un pustiu și îl numesc sănătate.

Ca oriunde altundeva pe planetă, Melbourne-ul va trebui să ajungă la un moment dat la imunitatea de turmă față de C-19. Cei care refuză acest lucru riscă nu doar libertatea și sănătatea, ci și civilizația în sine.

Poate că celelalte state din Australia vor lua aminte la distrugerea din Victoria și vor învăța să urmeze o altă cale atunci când virusul va ajunge prima dată pe teritoriul lor, lucru care se va întâmpla cu siguranță. Închiderile (blocarea) nu înseamnă știință; înseamnă brutalitate.

Plâng pentru marele oraș Melbourne de odinioară, în această zi. Fie ca să existe dreptate! Iar viitoarea sa conducere politică să poată avea puțină decență și înțelepciune.

Sursă captură: https://www.sbs.com.au/news/the-feed/the-aftermath-of-melbourne-s-housing-tower-lockdown-i-don-t-know-if-i-m-ever-going-to-be-the-same-again

Sursă captură: https://www.theaustralian.com.au/news/latest-news/coronavirus-victoria-antimask-protesters-gathering-in-melbourne/news-story/56edf226ad4ef57114b42cd3256fb5f3

Sursă foto: https://www.facebook.com/eyewatchfrankston/photos/a.143291719177614/1592220470951391/

https://twitter.com/DanielAndrewsMP/status/1290595771482423297

 

Studiu THE LANCET: carantina, închiderea granițelor și restricțiile NU SUNT ASOCIATE cu reducerea MORTALITĂȚII sau a cazurilor grave de Covid-19/ Epidemiologi Oxford: STRATEGIA 0 CAZURI NU ESTE VIABILĂ; Nu sunt dovezi că MĂȘTILE ar împiedica circulația virusului/ Mortalitatea generală din mai multe țări europene: NIMIC DEOSEBIT în vremea pandemiei/ The Times: nu e cunoscut NICIUN CAZ de profesor care să se infecteze de la elevi/ Și totuși, MODELUL SUEDEZ pare un succes

MICHAEL LEVITT, profesor de biologie la Stanford și premiat Nobel: Măsurile de izolare socială NEDIFERENȚIATE sunt o GREȘEALĂ IMENSĂ. Răul făcut de închidere va depăși CU MULT orice salvare de vieți (Video)

EXPERT SUEDEZ, consilier al guvernului Suediei și al directorului general al OMS, pentru ”UnHerd”: Strategia privind izolarea totală NU se bazează pe DOVEZI ȘTIINȚIFICE (Video)/ Profesorul suedez polemizează cu „arogantul” NEIL FERGUSON, preconizând o rată a mortalității Covid-19 de doar 0,1%

Războiul contra COVID-19 induce un CLIMAT al FRICII și DELAȚIUNII/ Cum e sărbătorit Paștele în Grecia: DRONE, ELICOPTERE, ZECI DE MII DE POLIȚIȘTI/ Andrei Caramitru își continuă JIHADUL anti-ortodox/ Pentru ministrul sănătății, SUNTEM TOȚI SUSPECȚI/ Tirania interdicțiilor absurde/ Falcă propune IDENTITATE DIGITALĂ UNICĂ

MARELE CONSPIRATOR si DISCIPLINAREA LA SCARA PLANETARA/ “Injecteaza FRICA si STAPANESTE!” sau drumul inapoi de la Huxley la ORWELL/ Apocalipsa LIVE, omul complet VIRTUALIZAT si auto-decapitarea lumii/ COVID-19: BOMBA care distruge civilizatia. VIRUSUL TOTALITARISMULUI si MIZA REALA A ”RAZBOIULUI LINGURITEI” “Zilele cand Cipul va deveni obligatoriu nu sunt departe. Mai aproape este insa vacccinarea obligatorie”

Lumea post-COVID-19 sau cand scenariile distopice devin proiecte iminente. PANDEMIA – FEREASTRA OVERTON pentru un LIBERALISM FARA LIBERTATI si pentru DICTATURA DIGITALA

Filosoful italian Giorgio AGAMBEN despre CONTAGIUNE și NORMALIZAREA STĂRII DE URGENȚĂ

ESCALADAREA PSIHOZEI COVID-19. ”Semnalul” restrângerii libertăților fundamentale în Europa, dat de ITALIA: carantinarea și IZOLAREA a 16 milioane de oameni. Riscul agravării CRIZEI ECONOMICE (Video)/ Se apasă și la noi pedala: adunările de mai bine de 1000 persoane, INTERZISE/ ZBORURILE AERIENE DIN ITALIA, SUSPENDATE

IADUL CONCENTRAȚIONAR DIN CHINA, pe cale de a fi generalizat la nivel global? CORONAVIRUSUL – oportunitate pentru instituirea STATULUI POLIȚIENESC CEL MAI DRACONIC CU PUTINȚĂ/ Directorul general al OMS apasă BUTONUL ROȘU DE PANICĂ: „Un virus poate avea consecințe mai puternice decât orice acțiune teroristă. ESTE INAMICUL PUBLIC NUMĂRUL 1 PENTRU ÎNTREAGA LUME”

INVADAREA MASIVĂ A VIEȚII PRIVATE ÎN NUMELE COMBATERII EPIDEMIEI. Se întâmplă deja în țările asiatice, urmează Europa. Ministrul Sănătății, Victor Costache, a cerut țărilor europene să folosească GPS-ul pentru a-i urmări pe cei în carantină

CUM AR ARĂTA O LUME ÎNTREAGĂ PUSĂ SUB CARANTINĂ? Și dacă noua EPIDEMIE de CORONAVIRUS din CHINA este (și) un MARE EXPERIMENT SOCIO-POLITIC care preînchipuie și “testează” DICTATURA VIITORULUI? (si video)


Categorii

Pandemia de coronavirus/ COVID-19, Stat politienesc

Etichete (taguri)

, , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

10 Commentarii la “TIRANIE POLIȚIENEASCĂ în Meblourne, Australia, după instituirea CARANTINEI TOTALE (Video, Foto). Cu armata pe străzi și panouri orwelliene: „A rămâne separați ne ține împreună!”

 1. Pingback: Proteste în Montreal față de purtarea măștilor. O TREIME dintre canadieni NU vor să facă vaccin anti-Covid când va fi disponibil, iar 60% se tem de EFECTELE ADVERSE/ Bill Gates donează din nou pentru a face vaccinul disponibil tuturor/ România a
 2. C-19 este și experimentează dictatura viitorului, cum bine zici !

 3. E exagerat. Nimeni nu si-ar fi dorit sa moara 11 batrani din cauza acestui virus nenorocit, Doamne fereste. Insa sa compari acest lucru cu situatia din ianuarie cand sute de hectare de padure au luat foc, comunitati de oameni si-au pierdut case si tot ce au avut si multe animale si-au pierdut habitatul parca e totusi prea mult.
  E o situatie grea sa moara atatia batrani, dar nici pe de parte atat de dezastruasa cum a fost cealalta. Pentru acest lucru nu poti sa paralizezi un oras intreg, sa ii obligi pe toti sa stea ca intr-un lagar si sa nu le dai voie sa iasa pe strada, da na poate unul iese la plimbare cu copilul, ce faci? Il amendezi, il arestezi pentru asta? Il obligi sa isi tina copilul in casa cu lunile? Nu, parerea mea e ca gestionarea pandemiei trebuie facuta altfel: investigheaza si testeaza, creaza in spital fronturi separate pentru bolnavii covid si pentru cei noncovid; daca vreunul e pozitiv, dar sufera de o boala grava, fa-i analiza da-i in continuare tratament pentru afectiunea respectiva pana la venirea rezultatului si daca se confirma stabileste daca ramane cu acelasi tratament sau schimbi protocolul si fa-i tratament si contra covid (sa mearga concomitent); da drumul la necropsii, ajuta enorm de mult-prin ele se poate izola si identifica virusul mai eficient (implicit secventele de ARN complete si se pot analiza din punct de vedere anatomopatologic diverse organe si nu numai. Acestea sunt lucrurile care ajuta cu adevarat si se stiu; nu mai suntem in sec. XVIII cand lumea nu stia cu ce se manca. Acum avem alte posibilitati. Metoda asta cu “paralizarea” sociala nu e deloc una stiintifica, ci e brutala. Statul ingheata tot, baga politie, armata si de fapt n-o sa se faca nimic, decat sa sperie oamenii si pe urma omul tinut in frica face ce-i spui de frica si ajunge in final sa creada ca ii vrea binele (sindrom Stockholm).

 4. Ania,
  Statul si-a realizat pe deplin obiectivul: i-a speriat pe oameni si acum poate face ce vrea cu ei.
  Asta s-a dorit dintr-un inceput si s-a realizat cu succes. Cu mici exceptii, dar gasesc ei ac si pentru cojocul celor care nu vor sa inteleaga cu vorba buna ☹

 5. cititor,
  Da, si ce anume au de gand sa faca si cu cei putini? Binele cu forta nu poate fi dorit. Nici Dumnezeu nu iti face bine cu forta, ci El iti vrea binele, dar tu om alegi ceea ce vei face.

 6. Ania,
  Vom vedea ce ne vor face.
  Important este ca noi sa nu pierdem din vedere esentialul – mantuirea sufletelor.
  “Nadejdea mea este Tatal, scaparea mea este Fiul, acoperamantul meu este Duhul Sfant.”

 7. Pingback: Premierul Australiei dă înapoi după ce declarase că vrea VACCINARE OBLIGATORIE anti-Covid/ Experimentul extrem al carantinării TUTUROR INFECTAȚILOR din Noua Zeelandă
 8. Pingback: „SFÂRȘITUL DEMOCRAȚIEI?” Mai mulți cercetători și profesori universitari belgieni critică STAREA DE URGENȚĂ și AUTORITARISMUL în numele Coronavirusului. „Noua telenovelă a cursei dintre vaccinare și răspândirea de noi tulpini e făcut
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare