Dincolo de sabloane… Ce ne-am putea dori pentru 2018? “Vreau doar un an normal. Pentru România, pentru familia mea, pentru voi, prieteni și inamici, pentru tot poporul român de pretutindeni”

31-12-2017 2 minute Sublinieri

Nu vreau un an 2018 ”magic”, așa cum îmi transmit câțiva pe aici, copiind mesaje prefabricate, cu un limbaj straniu, decreștinat.

Vreau doar un an normal.

Pentru România, pentru familia mea, pentru voi, prieteni și inamici, pentru tot poporul român de pretutindeni.

Dar asta, credeți-mă, înseamnă enorm. Și va trebui luptat pentru resuveranizarea țării, pentru recâștigarea drepturilor cetățenești, inclusiv dreptul democratic la Referendum, pentru desființarea poliției politice și implicit a Statului Paralel. Pentru dezideologizarea universităților, infestate de sexomarxism, dar și curățarea Justiției și a presei de securism.

Noi am uitat de multă vreme ce înseamnă viața normală, de când statul a fost confiscat, pe toate palierele, de slugile corporatocrației globaliste. Am ajuns să ne uităm cu jind la vecinii noștri, care își apără ființa națională cu toată puterea, solidari, nu divizați de Noua Securitate ce manipulează strada.

Nu mai vreau ca un simplu mesaj de Crăciun al unei frumoase familii de ofițeri de jandarmi cu trei copii, să fie contestată de corect politicii lui Soros, al căror vis muced este homosexualizarea societății și decreștinarea ei.

Doamne ajută, să avem un An Nou binecuvântat cu darul firescului!

Să luptăm pentru asta, cu nădejde în Hristos!

Donald Trump să izbutească să deraieze trenul statelor occidentale de pe șinele politicilor cedării și acomodării față de ofensiva și pretențiile dușmanilor libertății.

Războiul legilor justiției să se încheie cât mai repede și fără pagube majore: modificările bune să rămână, propunerile rele să cadă; și să ieșim din spirala nervoasă în care ne-a târât povestea asta.

Curtea de Justiție a Uniunii Europene să nu fie tentată de un diktat judiciar și să facă bine să lase la latitudinea fiecărui stat cum definește căsătoria.

Revizuirea Constituției și consolidarea definiției naturale a căsătoriei să treacă de votul parlamentului și al electoratului.

Creșterea economică să continue și inovațiile fiscale sucite și apoi răsucite ale guvernului să se potolească.

Dar și dacă nu or ieși toate acestea, să fie pace și voi și ai voștri și eu și ai mei să fim toți sănătoși.

Să ne calmăm un pic, să ne relaxăm și să putem lăsa o vreme scandalurile politice deoparte, pentru a avea ochi și pentru cele frumoase din jur; să ne redobândim optimismul.

Domnul să ne aibă în pază.

La mulți ani!

Sorin Focuta Constantin:

Dragii mei, la acest final de an doresc să ies din şabloanele urărilor şi să vă doresc să aveţi în primul rând cât mai multă dragoste întru Hristos, dragostea care nu caută ale sale; avantaje, egoisme, aşteptări...

Vă doresc tot ce e mai bun şi cel mai bun este urcuşul spre mântuire, este dragostea de Dumnezeu, mulţumirea şi slava dată lui Dumnezeu chiar şi în necazuri şi dureri, chiar de pare greu sau imposibil, aşa cum Mântuitorul ne spune să iubim până şi pe cei ce ne urăsc, aşa şi mulţumirea pentru dureri şi necazuri ajută mai mult decât cererea de a ne lua Dumnezeu durerile.

Vă daţi seama cum ar veni, eu am primit de la Dumnezeu crucea spre mântuire şi eu să mă rog să mi-o ia (să poarte tot El şi crucea mea) că eu prefer să trăiesc această viaţă sănătos spre a face orice doresc simţurile fără să mă intereseze ce urmează după această viaţă? Păi, eu mă uit cât de rapid au trecut cei 45 de ani ai mei, cât de scurte sunt şi bucurii şi dureri, toate au rămas în urmă ca un vis. Vrem mai bine, clar că şi eu doresc mai bine cum doreşte toată lumea, dar, vedeţi voi, dulcii mei, toată lumea s-a obişnuit, dar aproape toţi, oricât de credincioşi, la trecerea în noul an crede în orice; vâsc, peşti, struguri, ciocnit pahare… numai foarte puţini se roagă mulţumind lui Dumnezeu pentru toate şi rugându-L să-i ajute spre mai bine, spre mai multă putere în lupta cu ispitele şi durerile dar, să nu ne lase în ispite şi dureri peste puterile noastre.

Eu zic să ne unim inimile în rugăciune curată de mulţumire lui Dumnezeu şi să pornim schimbarea în bine din noi, că pe altul nu-l poţi schimba, dar dacă fiecare se schimbă pe sine în bine, clar va fi un an mai bun, doar să meargă acest mesaj la toată lumea şi toţi să-i înţeleagă importanţa. Vă iubesc! Doamne ajută!


Categorii

Iulian Capsali, Video

Etichete (taguri)

, , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

2 Commentarii la “Dincolo de sabloane… Ce ne-am putea dori pentru 2018? “Vreau doar un an normal. Pentru România, pentru familia mea, pentru voi, prieteni și inamici, pentru tot poporul român de pretutindeni”

  1. Pingback: PROTEST FATA DE LINSAREA A MILIOANE DE ROMÂNI LA TVR/ Apeluri pentru marile partide si europarlamentari pentru REFERENDUMUL de aparare a CASATORIEI/ European Dignity Watch sprijina Coalitia pentru Familie (Video)/ Platforma civica IMPREUNA a organizat DE
  2. Pingback: Decizie importanta a CCR: NU MAI EXISTA NICIUN OBSTACOL JURIDIC IN CALEA REFERENDUMULUI/ PROTEST FATA DE LINSAREA A MILIOANE DE ROMÂNI LA TVR/ Apeluri pentru marile partide si europarlamentari pentru REFERENDUMUL de aparare a CASATORIEI/ European Dignity
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare