PAN-ISTERIA COVID-2019 – o criza provocata si un razboi psihologic, ca PAS NECESAR SPRE DICTATURA A “STATULUI GLOBAL”? Care este rolul OMS in aceasta afacere cu SANATATEA si FRICILE oamenilor? Dr. VASILE ASTARASTOAE: “Speriati de epidemie, oamenii par sa se fi resemnat cu noile intruziuni si, uneori, chiar accepta cu bucurie introducerea unui SISTEM DIABOLIC de SUPRAVEGHERE SI CONTROL”

2-03-2020 14 minute Sublinieri

Dr. Vasile Astărăstoae:

Coronavirusul, OMS-ul și modelul chinezesc

Miercuri, 26 februarie 2020

Într-o postare anterioară, afirmam – legat de epidemia cu coronavirus – că există o isterie globalizată. Scriam “Această panică isterică se explică prin faptul că nu avem studii legate de noul coronavirus (oamenii se tem de necunoscut), de viteza de propagare a epidemiei și de faptul că nu există un vaccin.” Astăzi, adaug un al patrulea motiv: atitudinea OMS.

Pe 11 februarie 2020, directorul general al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), Tedros Adhanom Ghebreyesus, a declarat că focarul de coronavirus din China reprezintă „o amenințare foarte gravă pentru restul lumii. Ca să fiu sincer, un virus este mai eficient în a genera tulburări politice, economice și sociale decât orice atac terorist… Un virus poate avea consecințe mai puternice decât orice acțiune teroristă…”

Mai mult, OMS a lăudat China, care s-a remarcat în opinia organizației pozitiv. Pentru birocrații de la OMS, luarea unor măsuri, care afectează zeci de milioane de oameni (pentru că sunt bolnave câteva mii) pare un lucru nu doar necesar, ci și binevenit, de aplaudat. OMS-ul o spune cu un ton admirativ-apreciativ, fără niciun semn că, totuși, un asemenea comportament hiperautoritar (ca să nu spun dictatorial) ar comporta niște riscuri. Riscuri legate de o încălcare fără limite a drepturilor cetățenești.

În realitate, ce nu observă birocrații de la OMS, e că liderii Partidului Comunist Chinez au folosit combaterea epidemiei ca pe o ocazie de a demonstra superioritatea sistemului lor social și politic. Ce s-a întâmplat și se întâmplă acum în China șocheaza prin proporțiile acestei desfășurări incredibile de măsuri discreționare (luate sub pretextul controlului epidemiei) și aplaudate de regimurile democratice.

Wuhan, cu peste 11 milioane locuitori, a devenit un oraș fantomă, supermarketurile au fost luate cu asalt, spitalele sunt și ele asaltate de oameni bolnavi sau speriați, iar autoritățile și-au propus să răspundă spectaculos, construind în câteva zile un nou spital și lagăre/tabere de carantină. S-a apelat la veșnica și ineficienta carantină. A încerca să ieși din oraș se poate solda cu o execuție pe loc.Autoritățile chineze au lansat o campanie continuă de verificare, din casă în casă, pentru a lua temperatura tuturor celor care se aflau în Wuhan și reține prin forță orice persoană găsită bolnavă sau suspectată de a fi bolnavă și apoi a hotarî izolarea acestora în “centre de carantină, de fapt în lagărele de carantină improvizate, cu îngrijiri medicale minime (The New York Times, 6 februarie 2020)

Un înalt oficial chinez a anunțat că atât orașul în care a început epidemia, cât și întreaga țară se confruntă cu „condiții de război”și că „nu trebuie să existe dezertori pentru că vor fi puși la stâlpul rușinii istoriei pentru totdeauna”.

Parcă ar vorbi domnul Tedros Adhanom Ghebreyesus, de la OMS. Folosind alte cuvinte.

A devenit viral un videoclip (difuzat de ziarul britanic Daily Mail) filmat în Wuhan, în care persoane suspectate de a fi infectate sunt târâte brutal din casele lor de către oficiali, care purtau măști și costume de protecție albe, în timp ce bărbați și femei strigau și încercau (fără succes) să se elibereze.

În alt videoclip, vedem oficiali, care poartă măști, îmbrăcați în negru și purtând bastoane mari de metal alergând un bărbat suspectat de a fi infectat cu coronavirus, pe străzile aproape pustii ale orașului.

În unele cazuri, ușile locuințelor au fost baricadate din exterior pentru a-i ține pe cei suspectați de a fi infectați în interior și s-au pus semne de avertizare.Autoritățile chineze au introdus sisteme de supraveghere, cenzura (inclusiv pe internet), au încurajat oamenii să facă denunțuri, oferind recompense de bani celor care raportează suspiciuni cu privire la vecinii despre care cred că ar putea fi infectați.

Birocrații de la OMS, admiratori ai măsurilor din China, nu au comentat aceste dezvăluiri. De ce?

Astăzi, speriați de epidemie, oamenii par să se fi resemnat cu noile intruziuni ale autorităților în viața lor și, uneori, chiar acceptă cu bucurie limitarea drepturilor cetățenești și introducerea unui sistem diabolic de supraveghere și control.

În concluzie, dacă nu reacționăm la exagerările, la măsurile autoritare nejustificate, dacă frica ne întunecă rațiunea, atunci coronavirusul va creea o oportunitate pentru instituirea statului polițienesc.

P.S.1 Aud sau citesc despre noul coronavirus – virusul ucigaș care nu are tratament. Pentru informarea ziariștilor: orice virus patogen este ucigaș pentru că infecția virală se însoțește de un anumit procent de mortalitate. În infecțiile virale de ori ce tip, nu există încă tratament etiologic eficent. S-a încercat cu interferon și tamoxifen, dar rezultatele sunt modeste. Deci: orice virus patogen este ucigaș și fără tratament etiologic.

P.S.2 Mi s-a reproșat: de ce scriu despre coronavirus dacă nu sunt epidemiolog sau infecționist. Răspuns: sunt medic (deci am cultură medicală), am contribuții în bioetică și am acces la informații, inclusiv de la specialiștii în domeniu. Am scris și pentru ca, persoanele care au rude în Italia și care în mod legitim sunt îngrijorați, să aibă speranță.

P.S.3. Am fost acuzat că vorbesc cu degajare despre singura categorie cu risc de mortalitate – batrânii. Fac parte din această categorie: am peste 70 de ani, am comorbidități (insuficență cardiacă, insuficență respiratorie din cauza fibrozei pulmonare post TBC, infarct miocardic recent cu 2 stenturi). Deci nu vorbesc cu detașare, ci cu rațiune.

***

Iulian Capsali:

ÎNCĂ UN PAS SPRE DICTATURA GLOBALISTĂ

Dacă până și coronavirusul fuge de la pacientul zero din Gorj stârnind amuzamentul cetățeanului – mă întreb dacă nu este o pură invenție ca să existe totuși motive de isterie publică pe meridian local -, vedem în schimb consecințele acestor spaime apocaliptice aduse de o gripă cu alt nume decât cea sezonieră:

– O lovitură dată economiei mondiale. Bursele în cădere liberă, ca în perioada crizei din 2008, ba chiar în parametri asemenatori cu Marea Criză din 1929. Practic, aproape tot ce avem în case ca produse electronice (până și celebrele iPhone), electrocasnice, ba chiar haine de firmă și pantofi sport, ciocanele și cuiele sunt făcute în China. Corporatocrația și-a mutat toate afacerile în această țară, vulnerabilizand planeta. Este foarte ușor astăzi să dai o lovitură mortală economiei mondiale dacă provoci haos în China.

– Măsuri de limitare a libertăților cetățenești care au pornit din China, unde vedem miliția care aleargă după oameni pe stradă și le blochează ușile de la apartamente, o țară care oricum este în avangardă NOM prin controlul absolut asupra populației; măsuri extreme care se răsfrang asupra Europei. Deși prof. Vasile Astărăstoae a scris foarte clar pe tema carantinei ca o măsură de o ineficiență crasă, înțeleg că avem deja cetățeni care sunt păziți la ușă de polițiști, pentru că sunt urmăriți epidemiologic și declarați “suspecți”.

Masca pe figură este – o spun toți specialiștii – TOTAL INEFICIENTĂ dacă nu este etanșă. În schimb, creează anxietate.

Deși mortalitatea este ca la o gripă “normală” – mortalitatea la copiii până în 10 ani este ZERO iar până la 60 de ani este absolut nesemnificativă -, sunt închise școli, presa imbecilă arată rafturile goale din supermarketuri și alarmează continuu publicul cu noi cazuri descoperite. Toate aceste măsuri abuzive sunt reflectate în stresul indus maselor, care duce de la leșinul celor mai sperioși (mai ales femei) în stradă (chiar dacă sunt sănătoase tun), până la telefoane date autorităților prin care își demască vecinii care sunt suspecți de boală. Frica este mai rea decât boala însăși.

– Între măsurile abuzive medicale care încalcă liberatea cetățeanului se profilează, pe lângă carantina cu poliția la ușă, și tratamentele forțate, fără consimțământul pacientului sau aparținătorului. Profitând de spaima adusă de această pandemie fake, am înțeles că se urmărește visul mai vechi al cozilor de topor BigPharma: legea vaccinării obligatorii. Asta cu toate că încalcă toate convențiile internaționale în domeniul medical, inclusiv convenția – semnată și de România – de la Oviedo.

Miliarde de euro vor pleca din bugetul Sănătății spre corporațiile Pharma, un buget asupra căruia se fac deja presiuni prin OUG-ul dat în ultima noapte a guvernului Orban, care vira bani inclusiv în clinica privată “Polisano”, unde activează ministrul sănătății Costache.

– Cea mai nefericită speculare a fricii de coronavirus am văzut-o însă citind atent comunicatul Biroului de presă al Patriarhiei Române, care face o concesie fără precedent varfurilor progresiste ale patriei, cei care cereau închiderea lăcășelor de cult, măsură care nu s-a luat niciodată în istoria Bisericii chiar dacă s-a trecut prin ciuma bubonică sau, în secolul trecut, prin gripa spaniolă, care a omorât zeci de milioane de oameni. Comunicatul, care face recomandări stranii pentru cei “mai slabi în credință”, este o concesie secularistă de nepermis. După pr. Radu Preda, se vădește a fi “cea mai mare gafă teologică a BOR din ultimii 30 de ani, după exonerarea Mitropolitului Nicolae Corneanu (care s-a împărtășit la greco-catolici, încălcând flagrant canoanele Bisericii – n.m.)”.

Trăim vremuri tumultoase. Suntem ca o corabie în furtună. Adăugați la acestea și escaladarea conflictului dintre două mari puteri militare – Rusia și Turcia (ultima membră încă a NATO) din Siria – 33 de soldați turci uciși ieri în bombardamentele aviației rusești în zona orașului Idlib – și, putem spune că începem un Post Mare în care avem motive serioase să ne rugăm cu putere și să avem mai multă trezvie.

***

Pregătiți-vă de război!

Războiul psihologic a pornit dintr-o țară-experiment al NWO, China, care a folosit prilejul ca să facă o demonstrație de forță în fața lumii, dar și în fața propriilor cetățeni care oricum sunt controlați ca la ginecolog, Statul-idol știe despre fiecare unde este în fiecare clipă și care-i este statutul, prin identificarea facială chiar și pe stradă, prin milioanele de camere video amplasate.

Să pustiesti orașul Wuhan și să induci panica până acolo încât oamenii cad pe stradă de frică (chiar și la noi a căzut din picioare o [femeie] venită din Italia, la Buzău, de a fost luată cu protecție ca la ciumă bubonică, deși nu avea absolut nimic), să-i “carantinezi” (arest la domiciliu) în case pentru o gripă, să-i alergi pe străzi ca pe animale, asta arată că experimentul este dus la extrem. Problema este ca acest experiment să nu fie exportat în Lumea (cât de cât) Liberă.

Despre pericolul exportat de elitele lumii inclusiv în Europa, care are ca pretext acest virus care nu se deosebește prin nimic de alte virusuri, a scris cât se poate de clar prof. dr. Vasile Astărăstoae, într-un articol excepțional.*

Rețineți o idee pe care o tot reiterez: NU LĂSĂȚI STATUL SA VĂ UCIDĂ LIBERTATEA, având ca pretext aceste manipulări ordinare! NU reacționați ca o turmă! E un război psy-ops în care se urmărește și reacția, pe lângă predispoziția maselor de a-și lăsa viața în mâinile Statului.

Iulian Capsali

***

Dan Tomozei:

OFICIAL | Coronavirusul COVID-19 a fost “plantat” la Wuhan!

Un studiu realizat de un grup de oameni de știință chinezi prezintă secvențe ale genomului care dovedesc că piața de fructe de mare din Wuhan nu este sursa noului coronavirus. Dovezile prezentate oficial, astăzi, vin să combată informațiile lansate de publicația medicală britanică The Lancet, și să susțină cu argumente că virusul COVID-19 a fost „plantat” la Wuhan!

Cercetătorii au colectat datele la nivelul genomului din 93 de probe noi de coronavirus distribuite pe GISAID EpiFlu, o bază internațională de date care stochează informații despre virusul gripal, pentru a studia evoluția și modul de transmitere de la om la om din ultimele două luni.

Printre cele 93 de eșantioane prelevate se regăsesc 12 țări de pe patru continente: 54 colectate din China înainte de 22 ianuarie, iar restul de 39 de probe au fost prelevate din Australia, Franța, Japonia și SUA, după 22 ianuarie.

Rezultatele studiul condus de cercetătorii Grădinii Botanice Tropicale Xishuangbanna a Academiei Chineze de Științe, din cadrul Universității Agricole de Sud din China și Institutului Chinez de Cercetări ale Creierului, arată că datele genetice sugerează că virusul a fost adus din altă parte și fiind preluat pe scară largă de locuitorii din Wuhan, înainte de luna decembrie 2019, cel mai probabil începând cu mijlocul sau sfârșitul lunii noiembrie 2019.

Marea piață de fruncte de mare nu a făcut decât să contribuie la transmiterea virusului către cumpărători, care apoi s-a răspândit în întreg orașul, la începutul lunii decembrie 2019, ceea ce corespunde perioadei de creștere a numărului de cazuri.

Sursa misterioasă a noului focar de coronavirus a dus la o divizare între oamenii de știință din întreaga lume.

COVID-19 | Specialiștii insistă susținând că sursa virusului nu este din COVID-19

Noul coronavirus (COVID-19) are origine animală, liliecii putând fi gazda inițială, însă gazda intermediară nu a putut fi confirmată încă, arată un raport prezentat de experții chinezi și ai Organizației Mondiale a Sănătății (OMS). Noul coronavirus este transmis prin picături și fomite în timpul unui contact strâns neprotejat. Răspândirea aeriană nu a fost raportată pentru COVID-19 și nu se crede că este un motor important de transmisie.

Raportul OMS-China prezintă semnele, simptomele, evoluția și severitatea COVID-19, subliniind că majoritatea persoanelor infectate dezvoltă boli ușoare și se recuperează!

De asemenea, arată că mortalitatea generată de noul coronavirus crește odată cu vârsta, cu cel mai mare impact în rândul persoanelor peste 80 de ani (21,9%).

Nu în cele din urmă, raportul realizat de echipa de experți ai OMS și ai Chinei lansează o serie de recomandări majore pentru China, pentru țările cu cazuri importate sau focare de COVID-19 și pentru public.

Pe de altă parte, potrivit rapoartelor OMS aferente zilei de 28 februarie 2020, România are înregistrat un caz confirmat COVID-19. Vezi Situation report – 39

[…]

Raport CHINA-OMS: Majoritatea persoanelor infectate cu COVID-19 dezvoltă boli ușoare și se recuperează!

China va avea epidemie cu noul coronavirus (COVID-19) până la sfârșitul lunii aprilie, a declarat astăzi șeful echipei de experți chinezi Zhong Nanshan. Acesta a subliniat că deși primul caz cu noul coronavirus a fost confirmat în China, este posibil ca sursa virusului să nu fie din China, deoarece multe alte țări raportează cazuri.

Afirmațiile epidemiologului Zhong, recunoscut drept Dr. SARS pentru implicarea în epidemia din 2002-2003, readuce în actualitate studiului realizat de un grup de oameni de știință chinezi care au prezintat secvențe ale genomului care probează că piața de fructe de mare din Wuhan nu este sursa noului coronavirus (COVID-19). Dovezile prezentate oficial, la 24 februarie, combăteau cu argumente științifice informațiile lansate de publicația medicală britanică The Lancet, și susțineau că virusul COVID-19 a fost „plantat” la Wuhan!

Pe de altă parte, [specialistul] chinez în virusologie Zhong Nanshan a evidențiat corectitudinea predicțiilor bazate pe analize de date potrivit cărora vârful epidemiei din China va fi atins în a doua parte a lunii februarie. Odată depășită această perioadă, Zhong a exprimat încrederea în măsurile de prevenire și control pe care China le-a luat, fiind în acord cu recomandările echipei de experți a Comisiei Naționale de Sănătate din China care efectuează cercetări cu privire la noua epidemie COVID-19.

Potrivit informațiilor prezentate în dimineața zilei de 27 februarie, China înregistra un număr de 78.497 cazuri confirmate (+307 față de ziua precedentă), 32495 de cazuri recuperate (+2700) și un număr de 2744 (+26) decese. În restul lumii, erau înregistrate 3078 (+278) de cazuri confirmate și 51 (+39) de decese.

Trăim un scenariu prost la care refuz să particip. AICI MĂ OPRESC! China!

Date fiind informațiile care vin să compromită total ideea de corectă și utilă informare, îi anunț pe cei care urmăresc cele pe care le scriu că refuz să intru în jocul demenței globalizate COVID-19.

Tot mai multe date vin să confirme că la nivel planetar sunt „forțe” care joacă pe mize umane, nu doar la nivelul speculațiilor. Având în mass media mecanisme de promovare a isteriei, „forțele” joacă pe mize ascunse, care exclud indivizii, viața, normalitatea.

Mă preocupă România în mod special și China în mod particular pentru că aici trăiesc. Dar, dacă s-a ajuns până acolo încât să descopăr că o realitate nu este confirmată decât de o singură parte, înseamnă că trăim într-un scenariu prost la care refuz să particip!

Cazul confirmat în România cu COVID-19 apare doar în statisticile occidentale, nu și în datele din Asia sau China.

Mai mult, cazul din România este anunțat la o zi după ce a fost inclus în statisticile din occident! Prin urmare, ca să parafrazez un președinte inconștient, A FOST NEVOIE CA SĂ AVEM UN CAZ COVID-19, CA SĂ FIE BINE CU ACEST GUVERN DEMIS!

La nivel diplomatic, România este parte din mecanismul stupid generator de panică și dezinformare pe toate direcțiile: spre România, spre românii din China (unde se aplică o informare/dezinformare parțial-selectivă), spre propriul personal! Pentru asta, România plătește zeci de mii de euro numai pentru salarii!

Suntem după ora 18:30 la Beijing, iar cazul din România nu este confirmat în statisticile oficiale. Ce să însemne asta, câtă vreme am argumente solide să cred în ceea ce face și comunică cei din China pe tema COVID-19, necum occidentul?

AICI MĂ OPRESC!

Voi continua să prezint exclusiv date oficiale din China. Celor cărora până în acest moment le-am promis sprijin îl voi acorda (astăzi este termenul limită), apoi tăcere!

Cei care se simt vizați în acest text să nu își facă iluzii că nu voi continua să le urmăresc acțiunile, iar la nevoie voi scrie, dacă vor continua să își ia având peste măsura bunului simț, uitând calul în spațiile rezidențiale plătite din bani publici.

*

INTERVIU | Dan Tomozei: „Suntem uimiți de gradul de isterie promovat în presa occidentală”

Îi mulțumesc prietenului Dan Brumar, jurnalist la București, care a fost interesat și a ascultat o variantă nefiltrată a modului în care se văd România și Occidentul în vremea noului coronavirus.
Redau câteva dintre pasajele dialogului care au vizat în principal starea emoțională și reacțiile stimulate până la grotesc de o mass media aflate în grav derapaj de la rolul social și de informare în limitele decenței și bunului simț. Un dialog promovat și de PROTV.

„Aici suntem în siguranță, așa cum sunt și românii și toți europenii. Infecția isteriei și virusul prostiei sunt răspândite la nivel psihotic, în principal, prin intermediul posturilor de televiziune unde politicile editoriale sunt dictate de persoane total iresponsabile în relația cu societatea, persoane total deconectate de la ideea de normal.

Nu poți, ca moderator sau prezentator, să îndemni la calm și rațiune câtă vreme promovezi bucăți din realitatea pe care fie nu o înțelegi, fie refuzi să o accepți. Presa din Occident joacă pe mize politice și economice în această poveste generată de noul coronavirus. Este motivul pentru care speculează enorm și evită să prezinte realitatea din China, așa cum este ea, tensionată, dificilă, blocată economic și social, dar în echilibru și cu o capacitatea uriașă de revenire.

Pe de altă parte, presa din România se comportă la un nivel egal cu realitatea românească: prost și execrabil! Mă voi justifica prin câteva idei. România nu are în Asia, nu doar în China, de aproape 15 ani corespondent de presă acreditat. Așadar, urmare a politicilor de destructurare generală, cunoașterea realităților de aici este făcută prin filtrul presei occidentale, despre care tocmai am arătat că joacă pe mize economice și ideologice.

Apoi, presa din România a ajuns un capăt jenant al unui lanț informațional promovat de Occident, un fel de Groapa Glina, unde este bine primit orice, pentru că sunt tot mai puține instituții media care par să mai raționeze în acord cu specificul societății românești atunci când stabilesc liniile editoriale.

Nu în ultimul rând, observ că pentru presa din România oricine deschide gura este binevenit în emisiuni sau știri, mai puțini specialiștii, oamenii informați sau măcar trimișii în misiuni diplomatice în țările de interes. […]. (…)

Interviul integral pe DANBRUMAR.RO!

***

sursa: https://www.collective-spark.xyz/china-coronavirus-hype-straight-out-of-the-cdc-flu-playbook/

Contramundum:

Coronavirus și înșelătorie

27/02/2020 | de Jon Rappaport

În cadrul episodului de azi al emisiunii „Numbskulls and Deceivers in Medical Science” am ridicat întrebarea: cercetătorii chinezi au copiat o înșelătorie a Centrului pentru Prevenire și Controlul Bolilor (CDC) din SUA sau au venit ei cu propriile minciuni pentru a reflecta isteria CDC?

În seria de episoade dedicate epidemiei din China (le găsiți aici), am subliniat că pneumonia – indicatorul fundamental pentru „coronavirus” – poate fi cauzată de mulți alți factori: alți microbi, viruși, poluare toxică, etc. Iar autoritățile chineze deja nu mai cer să testeze direct prezența coronavirusului. În loc de asta se uită la radiografiile plămânilor. Dacă aceste imagini relevă pneumonia, se aplică în mod absurd pacientului eticheta „epidemie de coronavirus”.

Am subliniat de asemenea că, din punct de vedere istoric, pneumonia a fost una dintre bolile majore din China. Cu mult înainte de „apariția noului coronavirus uman” oamenii care trăiau în China murea de pneumonia, cam 300.000 de indivizi pe an. De acum, aceia care mor din cauza pneumoniei, pot fi trecuți în mod fals ca „morți din cauze epidemice”. Destul de la îndemână.

Ei bine, se pare că CDC s-a folosit și ea de multă vreme de această sperietoare cu pneumonia. În urmă cu câțiva ani, în timp ce scriam despre gripă, am primit niște emailuri de la Peter Doshi și Martin Maloney. Ei mi-au furnizat informații de la CDC cu privire la morțile provocate de gripă în SUA. Și au indicat minciunile. Mai apoi, Doshi a scris o analiză pentru revista BMJ Online în decembrie 2005. Iată un pasaj esențial din raportul său: „Potrivit statisticilor CDC, gripa și pneumonia au ucis 62.034 oameni în 2007 – dintre care 61.777 erau cauzate de pneumonie și 257 gripei, și doar în 18 cazuri a fost virusul gripei identificat.”

S-ar putea să vreți să meditați asupra acestei propoziții.

Vedeți cum au stat lucrurile, CDC a creat o singură categorie umbrelă în care se adunau atât morțile cauzate de gripă, cât și cele cauzate de pneumonie. AU NUMIT ACEASTĂ CATEGORIE „GRIPĂ”. De ce au făcut asta? De ce au susținut în mod înșelător că morțile provocate de pneumonie reprezintă complicații rezultate din gripă? Deoarece doresc să vândă doctorilor și pacienților „pericolele gripei”.

Pneumonia are o serie de cauze care nu țin de gripă.

Dar chiar mai rău decât atât, în toate cazurile de morți provocate de pneumonie și gripă, doar 18 au scos la iveală prezența unui virus gripal.

Din acest motiv, CDC nu putea spune cu adevărat că au murit mai mult de 18 persoane din cauza gripei din 2001. Nu 36.000, cât susținea departamentul de PR al CDC. Doar 18.

„Între 1979 și 2001, datele CDC arată cu au murit 1348 de persoane în medie anual din cauza gripei”, mai arată Doshi. Aceste date se referă la gripă separată de pneumonie.

Această statistică privind mortalitatea ar fi MULT mai scăzută, dacă se adaugă cerința de a confirma prezența unui virus în acele cazuri.

În mod limpede, CDC combină gripa și pneumonia într-o singură categorie pe care o numește „gripă” pentru a umfla cifrele privind numărul de morți din SUA și a promova astfel vaccinul antigripal.

Astfel, avem două panici induse, la ani distanță, în SUA și China, ambele bazate pe utilizarea înșelătoare a pneumoniei.

Mincinoșii tind să spune același gen de minciuni, la nesfârșit. Mincinoșii din medicină adesea importă boli care nu au nimic de-a face cu ceea ce pretind ei, pentru a exagera datele și a promova amenințările și frica.

După care vând ca soluții medicamente toxice și vaccinuri.

***

Coronavirusul și statul global

28/02/2020 | de Jeff Deist

[…]

Crizele de tot felul, politice, economice, militare și sanitare, le dau apă la moară ideologilor pentru a le potrivi în viziunea lor asupra lumii. În fapt, partizanii politici încearcă să explice fiecare criză pe baza faptului că sfaturile lor nu au fost luate în considerare.

Criza coronavirusului pare a fi perfectă pentru acest lucru. Alarmiștii care cer (I) măsuri de „sănătate publică” mai solide și mai cuprinzătoare din partea guvernelor naționale și (II) coordonare supranațională mai mare, vorbesc inevitabil despre bolile infecțioase ca o justificare pentru o mărire a puterii statului în chestiuni medicale. Virusurile amenințătoare care se extind rapid vin mănușă pentru argumentul lor că oamenii nu pot fi lăsați de capul lor.

Maladiile care trec granițele sunt o mană din cer pentru dorința birocraților de a avea control asupra populației: oamenii devin mult mai docili în a accepta carantina forțată și arestările pentru refuzul de a accepta izolarea; imunizări forțate; angajamente involuntare pentru facilitățile statului; semnale de alarmă; restricții asupra afacerilor și călătoriilor; controale la importul de mărfuri. De asemenea, le permit oficialilor din ministerele sănătății să comande și să controleze încercările de a găsi „un tratament”, și care apoi primesc laude când virusul dispare de la sine.

Acesta este genul de lucruri pe care politicienii autoritariști îl doresc tot timpul. Crizele pur și simplu oferă o șansă de a-și mări puterea și, în același timp, de a-i obișnui pe oameni cu ordinele și cu cozile la sursele de aprovizionare guvernamentale (…)

Așadar cum împăcăm sănătatea publică cu drepturile individuale? Ar trebui să le sacrificăm pe cele din urmă pentru a proteja sănătatea publică?

Trei observații se impun de la sine.

Prima dintre ele este că până și guvernul foarte autoritarist al Chinei s-a dovedit incapabil să stopeze virusul, deși poate izola prin decret orașe întregi și poate impune arest la domiciliu pentru milioane de oameni într-un stil de negândit în Apus. Poliția chineză îi scoate la propriu din mașini pe oamenii bănuiți că ar purta virusul, îi încătușează în mașini blindate și îi duce în ceea ce par a fi infirmeria unei pușcării. Cetățenii chinezi care protestează împotriva măsurilor luate de guvern sunt arestați. Așadar, dacă guvernul chinez nu poate face față la răspândirea crizei, chiar folosind legea marțială și controlul presei, cum ar putea să facă asta guvernele occidentale? Imaginați-vă că intră în carantină Dallas și Fort Worth.

În al doilea rând, țările sărace (iar China este o țară săracă prin comparație cu cele din Vest) suferă aproape invariabil din cauza condițiilor medicale precare. Îngrijirea medicală, nutriția, accesul la medicamente, facilitățile și doctorii competenți, contează imens când vine vorba de boli infecțioase. Țările mai bogate sunt mai sănătoase.

În al treilea rând, avem deja de facto organizații supranaționale, cum este Organizația Mondială a Sănătății, însărcinate cu prevenirea și diminuarea răspândirii bolilor de tipul coronavirus.  OMS funcționează din 1948 și nu a reușit să prevină multe epidemii moderne ca SARS și Zika. Cu ce precis vor fi mai bune noile agenții sau organizații?

Dacă e să tragem vreo concluzie din evenimentele recente, pandemiile cer o descentralizare a tratamentului. La urma urmei, cea mai bună abordare este de a izola oamenii infectați, și nu de a-i aduce pe toți în spitale mari situate în orașe aglomerate (…) Libertatea este mai bună, fără să fie perfectă, iar guvernele, inclusiv cel chinez, habar nu au, ca de obicei.

Legaturi:

PANICA omoara DEMOCRATIA. Epidemia de ISTERIE mai periculoasa decat cea de CORONAVIRUS. Cine si in ce scop OPERATIONALIZEAZA PSIHOZA COLECTIVA? Riscul real al provocarii unei CRIZA ECONOMICE/ Directorul general al OMS: Lumea trebuie sa se pregateasca de o ”EVENTUALA PANDEMIE”/ Profesorul VASILE ASTĂRĂSTOAE, mesaj puternic impotriva INCITARII ISTERICE la masuri POLITIENESTI

IADUL CONCENTRAȚIONAR DIN CHINA, pe cale de a fi generalizat la nivel global? CORONAVIRUSUL – oportunitate pentru instituirea STATULUI POLIȚIENESC CEL MAI DRACONIC CU PUTINȚĂ/ Directorul general al OMS apasă BUTONUL ROȘU DE PANICĂ: „Un virus poate avea consecințe mai puternice decât orice acțiune teroristă. ESTE INAMICUL PUBLIC NUMĂRUL 1 PENTRU ÎNTREAGA LUME”

CUM AR ARĂTA O LUME ÎNTREAGĂ PUSĂ SUB CARANTINĂ? Și dacă noua EPIDEMIE de CORONAVIRUS din CHINA este (și) un MARE EXPERIMENT SOCIO-POLITIC care preînchipuie și “testează” DICTATURA VIITORULUI? (si video)

Criza epidemica a coronavirusului, intre LILIECII din China si ”ULIII” care ar planui lansarea VACCINURILOR ADN experimentale. CINE SI PENTRU CE AR AVEA NEVOIE DE DECLANSAREA UNUI RAZBOI BIOLOGIC MASCAT SUB O PANDEMIE? (I)

„OCHII INTUNERICULUI” sau despre STRANIA “PROFETIE” fictionala din 1996 a SCRIITORULUI AMERICAN Dean Koontz, despre un virus-arma biologica intitulat WUHAN 400

Rod Dreher despre CRIZA DRAMATICĂ DIN CHINA, „Ciuma” lui Camus și întoarcerea la spiritualitate a locuitorilor disperați. MĂRTURII CREDIBILE despre DIMENSIUNILE REALE ALE SITUAȚIEI DISPERATE DIN CHINA ȘI VIETNAM, ascunse de autorități și de OMS. INVAZIE DE LĂCUSTE după EPIDEMIA DE CORONAVIRUS? “V-aș îndemna să vă aprovizionați cu cât mai multe medicamente chiar acum. NU AȘTEPTAȚI”

EPIDEMIA CORONAVIRUSULUI SE EXTINDE in lume (ITALIA, COREEA DE SUD, IRAN, LIBAN), fiind aproape de a scapa de sub control. ITALIA, TARA CEA MAI AFECTATA DIN EUROPA, cu peste 150 de cazuri, in nordul tarii. RISC MAJOR PENTRU ROMÂNIA! “Suntem într-o situație cum nu se poate mai proastă, în plin haos politic, dar mai ales administrativ. Gândiți-vă câți români sunt în Italia. Câți pot veni brusc acasă?”

ROMÂNII DIN ITALIA și CORONAVIRUSUL, între carantină, panică și riscurile majore de împrăștiere a infecției în țară. MESAJUL CALD ȘI FOLOSITOR AL PREASFINȚITULUI SILUAN. Ce recomandări duhovnicești face Episcopul Italiei? MĂRTURIILE UNOR COMPATRIOȚI și INEFICIENȚA FLAGRANTĂ A MĂSURILOR DE CONTROL anunțate de autoritățile române/ FEMEIE DIN BUZĂU, întoarsă din Italia, SUSPECTĂ de Coronavirus!

„Suntem sortiți Apocalipsei”, spune un economist. BURSA AMERICANĂ înregistrează CEL MAI MARE DECLIN din istorie

RELIGIA ȘI CONSERVATORII RĂSPÂNDESC CORONAVIRUSUL. Cum stigmatizează massmedia grupurile religioase, pelerinajele și ceremoniile plecând de la cazul unui cult milenarist din Coreea de Sud

Patriarhia Română CEDEAZĂ GRAV în fața presiunilor activiștilor #rezist anticlericali. ÎMPĂRTĂȘIREA LA ACELAȘI POTIR și cu aceeași linguriță pusă în dubiu chiar de către cei care ar fi trebuit să le afirme/ CUM AU RĂSPUNS TEOLOGUL JEAN-CLAUDE LARCHET ȘI MITROPOLITUL NICOLAE AL MESOGHIEI ISTERIEI SIMILARE A GRIPEI PORCINE?

PATRIARHUL DANIEL REVINE CU PRECIZARI DESPRE REGULA IMPARTASIRII, dar PRECEDENTUL “LINGURITELOR PERSONALE” ESTE CREAT, in numele grijii pentru “cei mai slabi in credinta”/ PS IGNATIE: “Biserica se conduce nu prin comunicate, ci prin cuvinte pastorale asumate”/ REACTII, ATITUDINI, CLARIFICARI si MARTURII din partea corpului eclesial viu in privinta SMINTELII create dinspre PATRIARHIE si a relatiei dintre SFINTELE TAINE – LINGURITA – BOLNAVI – IGIENA. “Impartasania nu e un bufet suedez in care fiecare se serveste după cum pofteste”

 

***

DR. VASILE ASTARASTOAE, PRESEDINTELE COLEGIULUI MEDICILOR: “O.M.S. introduce dictatura medicala!”

Vasile Astărăstoae despre LIMITAREA LIBERTATILOR INDIVIDUALE sub pretextul SANATATII PUBLICE

Irod nu mai are rabdare… COLEGIUL MEDICILOR CERE URGENTAREA LEGII VACCINARILOR. CMR considera ca DEZBATEREA LEGII ar aduce daune sanatatii copilului!/ In Caras-Severin, campanie de vaccinare orwelliana cu POLITIE si JANDARMERIE!/ Studiu intr-o revista stiintifica medicala: CORELATIE INTRE ALUMINIUL AJUNS IN CREIER SI AUTISM/ Vaccinul BCG: inutil si riscant, dar in schema obligatorie

NOAPTEA MINTII SI A DEMOCRATIEI. Reprezentanta APADOR-CH: “DREPTUL LA VIATA POATE FI RESTRANS”/ APADOR-CH este initiatorul amendamentului care SANCTIONEAZA CU INCHISOAREA parintii care nu-si vaccineaza copiii/ LEGEA VACCINARII INCALCA CONVENTIA DE LA OVIEDO/ Varujan Vosganian: Legea dezvolta un SISTEM DE PERSECUTIE. Deputatul acuza si INTERESELE ECONOMICE/ Ministerul si Comisia de Sanatate isi bat joc de DEZBATERILE PUBLICE (Video)

VASILE ASTARASTOAE despre scandalul legii VACCINARII OBLIGATORII. Manipularea MINISTERULUI SANATATII in privinta EPIDEMIEI de RUJEOLA. De ce vaccinarile de astazi nu sunt acelasi lucru cu cele de acum cateva decenii?/ DEZBATEREA PUBLICA A PROIECTULUI DE LEGE: 11 MAI. Care sunt conditiile de participare

PRIMIȚI CU VACCINUL? Emisiunea IN PREMIERA despre motivele reale ale scaderii increderii in vaccinuri: MINCIUNILE INTERESATE ALE OFICIALITATILOR (Video)/ Realitatea din spatele statisticilor manipulate de MS: CAZURILE DE RUJEOLA AU FOST MAI NUMEROASE IN ANII DE ACOPERIRE VACCINALA!/ Vasile Astarastoae despre DEZINFORMAREA PRIN OMISIUNE practicata in cazul CAMPANIEI PENTRU LEGEA VACCINARII OBLIGATORII


Categorii

China, Dezinformari, hoaxuri, diversiuni, manipulari, Epidemii, gripa porcina, gripa aviara, e.coli, Iulian Capsali, Noile totalitarisme, dictatura si reeducare, Noua ordine mondiala, guvern mondial (Pasi catre Antihrist?), Pandemia de coronavirus/ COVID-19, Razboiul impotriva populatiei, Stat politienesc, Studii, oameni de stiinta, Vasile Astărăstoae, Video

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

11 Commentarii la “PAN-ISTERIA COVID-2019 – o criza provocata si un razboi psihologic, ca PAS NECESAR SPRE DICTATURA A “STATULUI GLOBAL”? Care este rolul OMS in aceasta afacere cu SANATATEA si FRICILE oamenilor? Dr. VASILE ASTARASTOAE: “Speriati de epidemie, oamenii par sa se fi resemnat cu noile intruziuni si, uneori, chiar accepta cu bucurie introducerea unui SISTEM DIABOLIC de SUPRAVEGHERE SI CONTROL”

  1. Pingback: "GRAUNTELE DE LUMINA 2020". PARINTELE DAN DAMASCHIN combate bolile cu rugaciunea si EPIDEMIA DE SARACIE CRUNTA din zona Iașilor cu o noua CAMPANIE DE MILOSTENIE CONTAGIOASA. Cum putem ajuta copiii si mamele nevoiase de pe lista parintelui de la
  2. Pingback: ESCALADAREA PSIHOZEI COVID-19. ”Semnalul” restrângerii libertăților fundamentale în Europa, dat de ITALIA: carantinarea și IZOLAREA a 16 milioane de oameni. Riscul agravării CRIZEI ECONOMICE (Video)/ Se apasă și la noi pedala: ZBORURILE AERIEN
  3. Pingback: COMBATEREA CORONAVIRUSULUI, comparată de un expert cu AL DOILEA RĂZBOI MONDIAL. Cum a fost găsit pretextul ideal pentru instaurarea unei DICTATURI TOTALITARE ORWELLIENE/ Memento mori și amintiri despre gripa Hong Kong din 1968
  4. Pingback: CORONAVIRISUL ȘI AGENDA GLOBALISTĂ sau de ce „leacul” poate fi mai rău decât boala. Prin legea marțială medicală, spre reprimarea dizidenței și controlul populației?
  5. Pingback: SEMNALE DE ALARMA de pe frontul pandemiei - "SACRIFICAREA" MEDICILOR aruncati in razboi fara arme, IMINENTUL COLAPS AL SISTEMULUI MEDICAL, CRIZA, DISPERARE, SARACIE si... SALVAREA OTRAVITA: "Criză economica fara precedent va dobori orice r
  6. Pingback: SEMNALE DE ALARMA de pe frontul pandemiei - "SACRIFICAREA" MEDICILOR aruncati in razboi fara arme, IMINENTUL COLAPS AL SISTEMULUI MEDICAL, CRIZA, DISPERARE, SARACIE si... SALVAREA OTRAVITA: "Criza economica fara precedent va dobori orice re
  7. Pingback: MARII INCHIZITORI AI PANDEM(ON)IEI. Bill Gates și scenariile de ieșire provizorie din carantină - FĂRĂ ADUNĂRI PUBLICE? Ce este adevărat și ce este fals din agenda lui Gates privind monitorizarea celor vaccinați? Către un nou mare clivaj: IMUNIZ
  8. Pingback: DR. VASILE ASTARASTOAE in dialog cu MARIUS TUCA si ION CRISTOIU (video, text). "Nu exista o alta dictatura mai grava decat DICTATURA POLITICO-MEDICALA, pentru ca pe o spoiala de stiinta se justifica orice masura". CE S-A GRESIT FLAGRANT IN STARE
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare