OPRIȚI GENOCIDUL bolnavilor cronici si cu alte afectiuni netratate la timp, în spitalelele din România! Tot mai multi MEDICI RUP TACEREA si acuza CRIMA SISTEMICA (video)/ La Spitalul Judetean din BOTOSANI – lant de decese in conditii suspecte, dupa ce PACIENTII ERAU SEDATI SI LASATI FARA TELEFOANE!

19-06-2020 8 minute Sublinieri

OPRIȚI GENOCIDUL!

După ce gheața ideologică a covidului a fost spartă, la noi în special de prof. univ. Vasile Astarastoae și medicul Răzvan Constantinescu, am asistat aseară la un interviu formidabil luat unor somități medicale. Asta în timp ce interviul-șoc de pe youtube al prietenului Răzvan Constantinescu a fost eliminat fară niciun motiv viabil. Rețelele globaliste de socializare (și control) duc o lupta ideologică pentru eliminarea oricăror elemente “dizidente” care demască această crima mondială a falsei pandemii.

Seful secției de Chirurgie Toracică ”Marius Nasta” (pentru cei care nu stiu, este un spital specializat pe bolile pulmonare), prof. Ioan Cordoș, a declarat la A3:

”Din păcate pacienții au resimțit cel mai mult criza de coronavirus, având în vedere starea de tensiune și groază, picurată zi de zi de media. Și mai ales că s-a constituit acel Comandament. Faci acest comandament când ai război civil, nu când ai o gripă. E VORBA DE O BIATĂ GRIPĂ.

S-a făcut o statistică să se vadă cum au murit oamenii, de ce afecțiuni. Mult mai mulți au murit de afecțiuni cardiovasculare care nu au reușit în această perioadă să își vadă medicul curant. Aceste afecțiuni trebuie evaluate periodic.

Nu pot să îl lași pe pacient și să facă ce o vrea Dumnezeu. Asta s-a întâmplat și la noi. O serie de pacienți cu boli cronice, de teamă nu au ajuns la spital, de temă. O TEAMĂ INDUSĂ”

Președintele Colegiului Medicilor din România, dr. Gheorghe Borcean, arată că, din 15 martie până în prezent, românii au murit de peritonită și ocluzii pentru că au ajuns prea târziu la spital:

Ce știm sigur, raportat la perioada anilor trecuți, este că numărul de bolnavi care au murit a fost cu 20% mai mare. În perioada stării de urgență și a stării de alertă s-a murit mai mult de infarct, de ocluzii și de cancer”.

Totul dovedește că orice continuare a blocării societății de către demenții de la putere în complicitate cu presa cumpărată pe banii noștri este CRIMINALĂ.

Iulian Capsali

***

Playtech:

Medicii Spitalului „Marius Nasta”, apel disperat către români: „O serie de pacienți cu boli cronice nu au ajuns la spital de teamă. E vorba despre o biată gripă”

Doi medici ai spitalului „Marius Nasta” fac apel la populație pentru a merge să-și trateze bolile cronice, fără a-i fi frică de pericolul COVID-19. Chiar dacă noul coronavirus a pus stăpânire pe întreaga lume, decesul cauzat de alte boli deja existente poate să fie mai mare decât cel cauzat de virusul ucigaș.

“Faci acest comandament când ai război civil, nu când ai o gripă”

Șeful secției de Chirurgie Toracică ”Marius Nasta”, prof. Ioan Cordoș, împreună cu conf. univ. dr. Radu Stoica au vorbit în exclusivitate la Antena 3 despre pericolul la care suntem expuși ca societate atunci când evităm să mergem la doctor de teama de a nu ne infecta cu COVID-19.

Cele două mari cadre medicale nu subminează efectul devastator pe care îl poate avea infectarea persoanelor din categoriile de risc, însă subliniază efectele catastrofale pe care frica mersului la medic pentru boli cronice o poate crea.

”Din păcate pacienții au resimțit cel mai mult criza de coronavirus, având în vedere starea de tensiune și groază, picurată zi de zi de media. Și mai ales că s-a constituit acel Comandament. Faci acest comandament când ai război civil, nu când ai o gripă. E vorba despre o biată gripă.

S-a făcut o statistică să se vadă cum au murit oamenii, de ce afecțiuni. Mult mai mulți au murit de afecțiuni cardiovasculare care nu au reușit în această perioadă să își vadă medicul curant. Aceste afecțiuni trebuie evaluate periodic.

Nu pot să îl lași pe pacient și să facă ce o vrea Dumnezeu. Asta s-a întâmplat și la noi. O serie de pacienți cu boli cronice, de teamă nu au ajuns la spital, de temă. O teamă indusă”, a declarat pentru Antena 3, șeful secției de Chirurgie Toracică ”Marius Nasta”, prof. Ioan Cordoș.

“Bolnavii trebuie să ajungă la specialitățile cărora ei li se adresează”

Medicul Radu Stoica, șeful ATI ”Marius Nasta” a subliniat faptul că autoritățile au gestionat foarte bine pandemia de COVID-19, însă a venit momentul ca lumea să se obișnuiască să trăiască cu idea unei boli infecțioase printre noi.

Oamenii sunt îndemnați să meargă către specializările de care au nevoie și să conștientizeze faptul că neglijența față de problemele pe care le au deja pot costa mai mult decât riscul infectării.

”Trebuie să ne gândim că a fost un moment cu multe necunoscute și teama veneau de la grozăviile care se întâmplau în China, în Italia, în țări civilizate, cu nivele medicale mult peste noi.

Atunci mi se pare oarecum firesc ca începutul să fi fost destul de greu și toate autoritățile au pus mână de la mână și cum populația noastră s-a purtat ok, iar după două luni am constatat că ne-am așezat pe un trend obișnuit al unei boli infecțioase.

Bolnavii trebuie să ajungă la specialitățile cărora ei li se adresează. Nu covidul se adresează. La pulmonar, la noi, trebuie să vină bolnavii cu covid pulmonari. Primii după noi, care și-au făcut treaba excepțional au fost cei de la Carol Davila, unde au venit toți bolnavii renali. Fiecare spital trebuie să facă acest lucru”, a spus șeful ATI Marius Nasta.

***

Dr. Monica Pop trage un semnal de alarmă cu privire la decesele cauzate de noul coronavirus. Cunoscutul medic susține că sunt reclamații ale mai multor români care spun că morții din familiile lor sunt trecuți la ”COVID”, deși nu aveau nicio legătură cu virusul ucigaș:

EvZ:

Monica Pop: „Sunt reclamații că au fost trecuți morți la COVID, fără legătură”

„Dacă pe un bolnav COVID asimptomatic l-a lovit trenul, ți se pare normal să spui că a murit din cauza noului coronavirus? N-are nicio legătură. Și așa s-a întâmpla. Numărul nu e corect.

Sunt reclamații de la oameni care au spus că părinții lor nu au avut nicio legătură cu nimic, au murit, iar pe certificatul de deces asta scrie, COVID.

Categoric sunt și derapaje de genul ăsta. Nu spun că toate. Oamenii au trimis poze după certificat. Și eu spun să vă interesați că numărul de morți e mult mai mare pe care îl spune domnul președinte, care e foarte delicat și vrea să împarte și capra și varza.

Din păcate, cu numărul ăsta nu se poate, pentru că a fost o discriminare foarte mare. Pacientul e pacient, indiferent de boala lui. Eu știu foarte bine, și din postura de medic, și din cea de pacient, că pacienții cronici nu au avut posibilitatea să se adreseze nicăieri, a spus dr. Monica Pop.

Mai mult ea spune că Constituția a fost grav încălcată.

„Din păcate, unii cronici s-au transofrmat în acuți. Să nu zicem de ordinul dat de DSU în care scrie foarte clar să facem la cronici nici măcar consultații, și uite așa oamenii au murit.

Și pot să dau exemple chiar acum, de oameni foarte tineri, care și-au pierdut viața pentru că n-au primit act medical.

S-a încălcat îngrozitor Constituția. Pentru că dreptul la sănătate este garantat acolo și nu e vreun amendament. Ei au plătit asigurări de sănătate și perioada aceea unde nu s-a putut beneficia de așa ceva”, a conchis cunoscutul doctor, potrivit Antena3.

***

Național:

Colegiul Medicilor: Au murit oameni cu ocluzie și peritonită!

Adevărul dramatic al genocidului făcut în România începe să iasă la iveală. Președintele Colegiului Medicilor din România, dr.Gheorghe Borcean, arată că, din 15 martie până în prezent, românii au murit de peritonită și ocluzii pentru că au ajuns prea târziu la spital. Numărul bolnavilor morți în această perioadă a crescut cu 20% raportat la aceleași perioade din anii trecuți.

Panica indusă de Guvern atât în rândul populației, cât și în rândul șefilor de spital a reușit să ucidă. Români cu boli tratabile și-au pierdut viața din cauza faptului că s-au temut că se vor infecta cu Covid-19, dar și din cauza conducerii spitalelor, care au refuzat internări de frica izbucnirii focarelor.

”Spitalul Municipal Caransebeș are o clădire separată, unde este secția de boli infecțioase, de pneumologie, care a primit 28 de locuri pentru Covid. Cei cu afecțiuni pulmonare au mai așteptat. Cealaltă clădire are trei zone de acces și am reușit să izolăm complet o aripă de spital pentru Covid, dacă Doamne ferește se umple secția de pneumologie, să poată ocupa aripa pe care am izolat-o. Scăderea numărului de pacienți a venit din două cauze. Prima a fost aceea că toată lumea a fost speriată când a văzut corturile de izolare din fața spitalului și nu a mai venit. Avem pacienți cu fractură de șold și nu vin pentru că este spital cu Covid. Au venit abdomene acute, ocluzii, peritonite, infarcte intestinale în stadii terminale, asta a fost. Au murit pentru că au venit în stadii depășite.

A fost un război și în război există și victime colaterale. A doua cauză a fost habotnicia administrațiilor de spital și a conducerilor acestora, care nu au făcut internări pentru că au vrut să evite ca unitatea sanitară să devină focar și să se întâmple ca la Suceava. Asta a ținut și de medici, de cât de tari și de curajoși au fost ei, astfel încât să interneze pacienții înfruntând administrația. Pentru că răspunderea în fața legii o au medicii. Directorul administrează ceva, poate să-mi spună ceva, dar medicul este liber profesionist și nu poate interveni nimic între el și pacientul său. Niciun fel de altă judecată, în afară de cea medicală, nu este între el și pacient. Din păcate, acești medici sunt mai puțini decât erau odată, pentru că în ziua de azi toată lumea se complace, se complac și medicii, la fel cum se complac și ceilalți cetățeni”, ne-a declarat dr.Gheorghe Borcean, președintele Colegiului Medicilor din România (CMR).

Cine răspunde?

Președintele CMR ne spune că au murit, în această perioadă, cu 20% mai mulți pacienți decât în aceleași perioade ale anilor trecuți. Oameni care puteau fi salvați dacă cei care au gestionat pandemia nu ar fi făcut atâtea greșeli și bâlbe.

”Noi ne-am angajat de la început ca să respectăm întocmai, pe perioada stării de urgență și a stării de alertă, ordinele date de politic și Guvern și, dacă avem ceva de comentat, să nu o facem acum, ci să o facem după aia, pentru că sigur va exista o evaluare. Trebuie să avem o discuție despre spitale și despre sistemul sanitar, să vedem ce anume nu a funcționat în primele două-trei săptămâni, ce trebuie uniformizat în gândirea medicală, ce anume trebuie făcut cu resursa umană, pentru că nimeni nu ne garantează astăzi că peste șase luni, un an sau zece ani nu se va mai întâmpla așa ceva. Ce știm sigur, raportat la perioada anilor trecuți, este că numărul de bolnavi care au murit a fost cu 20% mai mare. În perioada stării de urgență și a stării de alertă s-a murit mai mult de infarct, de ocluzii și de cancer. Dacă vor exista dovezi pro și contra că se putea altfel, cel puțin vom fi învățat, după perioada asta, că nu se face așa. Va trebui să avem un sistem care să poată face față și pandemiei și, totodată, să izoleze și să trateze și ceilalți pacienți. De la anul, va trebui să avem 2.000 de paturi la Terapie Intensivă, 5.000 de paturi la infecțioase, iar celelalte zeci de mii de paturi să fie în așa fel organizate încât să primească restul pacienților, a mai afirmat președintele Colegiului Medicilor din România, dr. Gheorghe Borcean.

***

Botosaneanul:

Pacienți SEDAȚI și cu telefoanele închise de personalul medical! Au murit în saloane, familiile acuză, tăcere din partea spitalului

Finalul săptămânii trecute a fost marcat la Botoșani de cea mai lungă listă cu oameni morți din cauza virusului SARS-COV-2. Cinci decese într-o singură zi, trei femei și doi bărbați. Toți se aflau pe secția ATI a Spitalului Județean Mavromati.

Întrebări pentru ATI

Tot acolo au murit alți doi botoșăneni în privința cărora familiile au rămas cu o serie de întrebări fără răspuns.

Dumitru Spatariu avea 59 de ani și a mers la spital pentru o posibilă intoxicație de la substanța cu care a stropit pomii din grădină. Nu a mai ieșit din Spitalul Județean Mavromati.

Familia susține că moartea lui Dumitru Spatariu a șocat în condițiile în care la telefon nu părea să fie într-o stare precară de sănătate.

„Telefonul i-a fost închis și seara târziu fiul lui a reușit să vorbească cu doctorul care i-a spus că l-au sedat și l-au intubat pentru că era în stare critică. Cum poate fi un om în stare critică din moment ce el vorbește clar și tare, fiind înspăimântat de cele petrecute acolo?!”,

Susține fratele botoșăneanului decedat

Sedați și fără telefoane

Telefon închis de personalul medical și sedarea pacientului sunt elemente de legătură cu un alt caz de deces. Cel al Doiniței Țurcanu, din Săveni, o femeie care nu suferea de nicio altă afecțiune. Și ea a ajuns pe ATI intubată și sedată dar și cu telefonul închis.

„Odată ajunsă acolo nu știu ce i s-a administrat că deja a doua zi era foarte slăbită… dar cel puțin comunicam cu ea prin telefon… după două zile asistentele îi închid telefonul pentru a nu mai putea lua legătura cu noi cei din afară, să ne povestească realitatea din acest infern… este sedata deși daca era într-adevar sub tratament se vedeau efectele… sedarea nu era încă necesară o sedează zic ei ca să o liniștească să își facă efectul tratamentul neadministrat….de aici s-a pierdut orice legătură cu ea…”

Fiica Doiniței Țurcanu care a aflat de moartea mamei după două zile

În ambele cazuri familiile afirmă că rudele lor au fost sedate iar telefoanele le-au fost închise.

Spitalul Județean Mavromati răspunde cu tăcere

Jurnaliștii de la Botoșăneanul au transmis încă de luni, 15 iunie 2020 la prima oră, o solicitare către Spitalul Județean Mavromati prin care să ofere o serie de răspunsuri:

  • De ce este nevoie de sedarea pacienților infectați cu COVID?
  • Câți dintre pacienții decedați în ultimele zile au fost sedați?
  • De ce personalul medical închide telefoanele pacienților?

Nu am primit niciun răspuns după două zile de așteptare.

Așteptăm în continuare răspunsuri la întrebările de mai sus.

Anchete la DSP Botoșani

În schimb, mesajele transmise de familiile îndoliate au atras după sine declanșarea unor anchete din partea Direcției de Sănătate Publică (DSP), într-unul dintre cazuri fiind transmisă și o sesizare pe adresa electronică a instituției.

„Am dat în studiu către departamentul care se ocupă. Noi ne-am autosesizat, fără probleme. Sunt două cazuri, din partea unuia fiind depusă o sesizare”,

medicul Monica Adăscăliței, director DSP Botoșani

De asemenea, una dintre familii a luat deja legătura cu un avocat pentru demersuri pe cale legală atât la Ministerul Sănătății cât și la Poliție sau Parchet. Și asta după ce, reprezentanții spitalului ar fi refuzat să ofere fișa medicală și tratamentul administrat pentru a se înțelege cauzele care au provocat decesul.

Morții se comunică dar, nu prea

De altfel, recent, Grupul de Comunicare Strategică a luat decizia de a transmite într-un mod mai generalist situația deceselor cauzate de COVID și nu nominal cum a fost în ultimele două luni de zile.

Decizia luată la nivel național a fost doar anunțată, nu și explicată.

“Menționăm faptul că a fost schimbat modul de raportare al deceselor persoanelor care prezintă infecție COVID-19, în sensul în care numărul acestora va fi comunicat zilnic, integrat, în cadrul buletinului informativ difuzat la ora 13.00, cu menționarea categoriilor de vârstă, sexului, județului și prezența sau absența comorbidităților.”

Grupul de Comunicare Strategică

Între timp, premierul Ludovic Orban îndeamnă românii să scrie sesizări împotriva sistemului medical, acolo unde există riscul ca dreptul pacientului să fi fost încălcat.

VICTIMELE „COLATERALE” ȘI EVITABILE ALE ÎNCHIDERII SPITALELOR NON-COVID – Ion Cristoiu și Monica Pop (Video). Asociațiile bolnavilor de cancer: „Opriți acest genocid și deschideți spitalele până nu este prea târziu!”/ Avocatul Poporului explică de ce Spitalele Covid-19 sunt LOCURI DE DETENȚIE și de ce trebuie monitorizate pentru RELE TRATAMENTE

PREȚUL CARANTINEI (I). Michael Levitt, premiat Nobel: „Cred că măsurile de carantină vor produce mult mai mult rău decât viețile salvate”/ Sute de medici trag un semnal de alarmă în SUA: IZOLAREA PRODUCE VICTIME ÎN MASĂ

PREȚUL CARANTINEI (II): Potrivit LE FIGARO, în țările sărace 6000 DE COPII ar putea să moară în fiecare zi/ THE GUARDIAN: 18.000 de bolnavi de cancer ar putea muri în următorul an în Marea Britanie/ Director de spital din Deva: „Adevărații bolnavi mor cerșind ajutor”/ MONICA POP critică strategia pacienților NON-COVID din starea de urgență

NELINIȘTI LEGITIME: Asimptomaticii, spitalele-hale de carton, #vinroboții și soluția bizară a izolării forțate și prelungite în locuri care amintesc de un spațiu penitenciar. DISTOPIA DE LÂNGA NOI sau cum ar putea COVID-19 să devină un veritabil COVID-1984, dacă vom continua să TĂCEM cu toții. IVONA BOITAN: “Păi nu e pușcăria asta numai bună pentru cei care dau aiurea din gură și nu sunt de acord?”

INTERNAREA FORTATA A ASIMPTOMATICILOR DE COVID-19 in asa-zisele “spitale modulare” similare unor PUSCARII – ABUZUL SISTEMIC, UNIC IN EUROPA, care nu scandalizeaza aproape pe nimeni. Cum de a ajuns SPITALIZAREA un act de SECHESTRARE in SPATII IZOLATE, usor de asimilat torturii? MIRCEA BADEA versus RAED ARAFAT (video)


Categorii

1. DIVERSE, Iulian Capsali, Pandemia de coronavirus/ COVID-19, Razboiul impotriva Romaniei, Razboiul impotriva sanatatii, Video

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare