DUPĂ 30 DE ANI… SE ÎNCHIDE CERCUL. România complet confiscată, înrobită și pregătită deja de dezmembrare? CINE CONDUCE ROMÂNIA LA 3 DECENII DE LA “REVOLUȚIE” ȘI CE SIMBOLIZEAZĂ “EROAREA” GOOGLE CARE NE IDENTIFICĂ, EXACT ACUM, CU “WALLACHIA”? “SUNT 30 DE ANI de la evenimentele din București și SECURITATEA a ajuns să ne cotropească și să ne controleze fiecare mișcare”

23-12-2019 9 minute Sublinieri

(vedeti min. 14.09 din al doilea video)

***

Arthur Suciu:

Iar s-a trezit “spiritul” revoluției în unii. Probabil că trebuie s-o luăm de la capăt și să facem dreptate, căci a fost prea multă confiscare.

Și, într-adevăr, a fost confiscare. Revoluția a fost confiscată.

În 1989, tatăl meu era profesor într-o comună de lângă Suceava, iar mama era contabilă la o întreprindere de stat. Nu fuseseră membri de partid, nu aveau nici o treabă cu partidul.

Ce-am văzut eu după aceea? În primul rând, toți cei care erau șmecheri pe vremea lui Ceaușescu au fost șmecheri în continuare, ba chiar mult, mult mai șmecheri.

În al doilea rând, unii dintre fiii celor șmecheri, care au ajuns, și ei, foarte șmecheri, sunt astăzi rezistenți fruntași, figuri ofensate de ciuma roșie și de toate celelalte, nu le reiau.

Aș putea spune că această evoluție este chiar o lege sociologică. Deci, rezistența ca spălare a trecutului după anticomunismul ca spălare a trecutului.

Totul funcționează ca atacul la Academia Română. Atacăm Academia ca să spunem că, de fapt, noi suntem în opoziție, noi suntem ăia hăituiți. Dar noi știm că Academia nici nu contează.

Rezultatul e perpetuarea șmecherilor de diverse facturi.

În ceea ce mă privește, n-o să pun botul. Nu m-au băgat părinții la facultate, în serviciu, în partid. N-am trăit pe spatele nimănui. N-am de făcut justificări ideologice și țin cu cine am eu chef. Datorez acest lucru părinților, care sunt oameni obișnuiți.

Dar revoluția a fost confiscată, tocmai am spus de către cine.

Photo by Radu Sigheti REUTERS

***

Dorin Tudoran:

(…)

C.T.: Ce crezi, că în România a fost revoluție sau lovitură de stat?

D.T.: Iată o întrebare pe care vom continua să ne-o punem multă vreme, deși știm, tot de ceva vreme, răspunsul la ea. Unii au dat o lovitură de palat, alții au crezut sincer că participă la o revoluție. Cei dintîi au cîștigat – se află în cîștig și astăzi. Dintre ceilalți, unii s-au trezit la realitate, au acceptat-o, așa amară cum este ea. Alții continuă să creadă în revoluție, fiindcă ei au ieșit în stradă cu sufletul curat și nu acceptă nici azi să se întoarcă de acolo cu sufletul murdărit de adevăr. Numai că adevărul nu murdărește nimic, niciodată. Cu toate acestea, nu am nici o problemă de a le respecta dreptul să își apăre sufletul cum găsesc de cuviință.

Cred că ți-am mai mărturisit cîndva că nu am găsit încă motive să amendez două din gîndurile mele. Primul – ”Mă tem că, în decembrie 1989, românii au ieșit din casă revoltați, au ajuns în stradă revoluționari și au intrat în istorie fraieri.” Al doilea – ”În România se întîmplă mereu lucruri foarte interesante, pentru că nu se întîmplă niciodată ce trebuie.”

[…]

***

Dan Diaconu/ Trenduri economice:

Bugetul cotropirii noastre

Ca să nu ziceți că n-ați știut, vă dau principalele coordonate ale bugetului pentru care PNL își asumă răspunderea. Spun în paranteză că asumarea răspunderii pe Legea Bugetului este, probabil, cea mai aberantă metodă găsită pentru a trece prin Parlament această lege a înrobirii noastre. Dar să vedem exact cum stăm.

Ministerul Apărării Naționale va primi un buget cu 18% mai mare. Armele americane fără offset, contractele cu nemții și alte asemenea ticăloșii trebuie să aibă o sursă de finanțare solidă. Rețineți totuși că anul viitor Apărarea ne va toaca 4.5 mld. EUR. Și nu, nu suntem în război. Doar instituțiile ilegale ale statului au declarat război poporului român. Să trecem însă mai departe.

Următorul record pe lista sumelor înghițite e deținut de Ministerul de Interne întrucât trebuie cineva să vegheze cu pulanul sculat la orice tentativă de revoltare a populației. Astfel, melițienii vor primi cu 13.1% mai mult, ajungând la un generos buget de 4.1 miliarde de EUR!!! Să tot fii milițian!

SPP deține recordul în ceea ce privește creșterea procentuală a bugetului, înregistrând un plus de 19.1%!!! Astfel bugetul serviciului care mai e supranumit „Serviciul Special al Plăvanului” ajunge la 60 mln EUR!

STS-ul a fost premiat în mod special pentru câștigarea alegerilor cu un plus de 6%, ajungând astfel la un generos buget de 134 mln EUR.Sunteți conștienți, cred eu, că de azi înainte alegerile vor merge ca unse.

Regina încoronată a serviciilor secrete, SRI, va avea anul viitor un buget de aprox 570 mln EUR, o creștere cu 10.8%. Într-un fel e justificată creșterea, întrucât în lupta care se dă împotriva poporului român, intelligence-ul e esențial pentru răspândirea terorii și pentru alte operațiuni specifice.

Acum, după ce am făcut inventarul premianților, e timpul să vedem care sunt pierzătorii, că doar nu credeați că au adus bani de-acasă Plăvanul și Sică. Așadar, cea mai mare scădere în termeni procentuali e la Ministerul Dezvoltării Regionale, unde tăierea e de … 45.5%!!! Să-i aud pe primari cum se vor tăvăli pe jos! La Ministerul Sănătății e jihad întrucât se taie 23%! Cu siguranță că de anul viitor o să marcați serios banul la doctor. Și nu sub formă de șpagă pe care o dădeați dacă vă ținea punga. Nu, acum se va merge cu chitranța fiscală, fix ca la privat! Dacă încă nu înțelegeți de ce i se cere capul lui Arafat, uitați-vă puțin în peisajul urban și vedeți că au apărut parcă din pământ o mulțime de ambulanțe private. Aveți idee de ce? Vă spun eu: în contextul „sporirii competiției”, pe la mijlocul anului viitor se va lansa proiectul pentru privatizarea SMURD-ului.

Urmează pe listă Ministerul Finanțelor cu un minus de 19%. Cred că după ce l-au asigurat pe Cîțu că-i rămân intacte fondurile de droage, a acceptat orice cifră. Că oricum nu-i luau lui din buzunar!

Ministerul Agriculturii are parte de o tăiere halucinantă de 14.3%. Probabil performanțele lui Daea trebuiau pedepsite cumva. Cine naiba a mai dat transpirații reci țărilor vestice în ceea ce privește exportul de oi în Orient, unde reușiserăm să ajungem aproape lideri? Vă dați seama că toate acestea nu puteau rămâne neplătite.

Cu toate că în termeni procentuali Educația și Cercetarea n-au o scădere mare, trebuie să remarcăm că domeniul a ajuns Cenușăreasa Bugetului. Avem cea mai mică alocare procentuală din istorie, respectiv 2.7% pentru ambele domenii. Nu uitați că, în conformitate cu angajamentele României cu Comisia Europeană, ar fi trebuit să se aloce 1% din Buget pentru Cercetare! Evident că nu se va respecta. Oricum, cene naiv=ba are nevoie de oameni educați în condițiile în care analfabeții funcționali de pe la corporații muncesc și votează fix cum li se cere?

Știu că toți cei care-mi citiți postările sunteți conștienți de realitățile momentului, dar cred că fotografia Bugetului are relevanța sa pentru a putea înțelege în ce măsură suntem cotropiți. E jale. E mai rău decât în comunism! Suntem în 21 decembrie 2019, sunt 30 de ani de la evenimentele din București și Securitatea a ajuns să ne cotropească și să ne controleze fiecare mișcare. Suntem vai de noi. Nimeni în urmă cu treizeci de ani nu putea gândi că lucrurile se vor termina atât de prost. Și nu spun vorbe-n vânt. Pentru noi meciul a luat sfârșit. Pentru ei abia începe.

Iulian Capsali:

30 de ani…

Bugetul pentru anul viitor arată exact cine conduce România: o juntă securistă, care își trage din buget atât cât vrea ea. Pentru că poate.

Retardis și progenitura de securist stalinist Orban sunt doar cei care semnează ce li se ordonă. Bugete mai mari la servicii, deși derulează afaceri prin firmele ce le aparțin și care sunt stat în stat, parazitând antreprenoriatul local.

Învățământul (cu excepția celui securist, care primește acum bani fără număr, deși antinaționala Academie SRI e o sursă de corupție endemică), Sănătatea, Dezvoltarea Rurală, sunt pur și simplu devastate.

În schimb statul are prevăzut buget pentru sprijinul corporațiilor, iar 22,5 miliarde euro care vor fi luați de la FMI vor intra în Banca Națională pentru sprijinirea băncilor private, în perspectiva crizei din anul viitor!

Este cel mai dement buget din istoria recentă, care demonstrează, la fix 30 de ani de la moartea tinerilor pentru Libertate, că marele câștigător al schimbării a fost Securitatea, care s-a predat, cu arme și bagaje, mai ales în ultimii 15 ani, totalitarismului globalist al NOM.

România este un cobai pe care îl pun să alerge în roată după ce-i amputează picioarele; un spectacol grotesc, spre amuzamentul elitelor corporatocrate.

Pașaport pentru iad

La aniversarea a 30 de ani de la căderea comunismului în România, plutocrația, prin Google, ne face viitorul cadou: România nu mai există pe principalul motor de căutare al lumii.

Toate orașele din Sud, inclusiv Capitala, se află într-un stat ipotetic, denumit Wallachia.

Proteste oficiale? Să fim serioși, MAE este o ficțiune de ani de zile. J… e un oligofren îmbrăcat în smoching, căruia i s-a dat o minge ca să o țină în echilibru pe cap încă 5 ani.

Serviciile secrete sunt confiscate de Deep State-ul din SUA (Soros) și de uneltele lor europene (tandemul Merkel-Macron).

În acest timp este pregătită în liniște ruperea României, prin secesiunea Transilvaniei. În timp ce FIDESZ-ul lui Orban Viktor face ședințe cu harta Ungariei Mari pe perete, singurul stat care a protestat a fost Croația. În timp ce ei dinamitează deja Trianonul, noi nu existăm, ne jucăm de-a Wallachia.

Germania este direct interesată de distrugerea României prin ruperea Transilvaniei, după ce s-a opus metodic ultimele decenii unei apropieri de Basarabia, care ar fi avut potențialul să o unească cu Țara. Totul organizat în perfectă simbioză cu Rusia.

Europa trebuie fărâmițată pentru edificarea Noii Ordini Mondiale (de asta mă amuză propensiunile “imperiale” ale maghiarilor).

După Iugoslavia urmăm noi, Spania dovedindu-se, deocamdată, o nucă ceva mai tare. Catalonia încă e ținută de geniul politic și curajul lui Franco, cel ce a salvat-o de bolșevizare, cel care a restaurat monarhia. Dar pentru asta, ca pedeapsă, l-au scos din mormânt și i-au demolat statuile.

În acest timp, toți pavlovienii au o satisfacție revoluționară: cineva i-a spart capul în Piața Universității lui Gelu Voican – Voiculescu.

“Ciuma roșie”, deși sucombată în menghina Securității globaliste, primește lovituri… decisive.

Pavlovienii, chiar dacă Dragnea e în pușcărie, au nevoie de sânge.

La propriu.

***

Cornel Nistorescu/ Cotidianul:

Ministrul Ciucă din Wallachia

Copleșit de potopul reclamelor difuzate să mai umfle puțin spiritul consumerist care ne domină, am încercat să mă refugiez în relatările grave despre Revoluția din Decembrie 1989.

Pe neașteptate, pe toate canalele a izbucnit un interes pentru Revoluția din 1989. Mai anii trecuți subiectul mai avea pregnanță o zi sau două și ținea ceva mai mult la Timișoara! Anul acesta subiectul s-a umflat ca la orice aniversare. Cifrele rotunde stimulează la greu. Anul acesta, pentru prima oară, Klaus Iohannis s-a pus în fruntea unei coloane din București pornită pentru a comemora evenimentul. N-a mai făcut-o decît în geaca roșie cînd a pus și el umărul la căderea guvernului. Dacă Iohannis s-a pus în fruntea coloanei omagiale, stiut fiind disprețul său pentru ceremonii în care nu el este vedeta și subiectul, trebuie să cădem pe gînduri. Musai sîrguința și gestul acesta ascund ceva. Nu sunt un ghicitor și nici un amator de previziuni. Pur și simplu îmi repugnă. Și totusi, redescoperirea valorii morale și politice a revoluției din 1989 mă nedumereste. Sigur ascunde ceva. Dacă președintele nostru ar fi fost preocupat de evenimentul istoric ar fi zis ceva apăsat cu alte prilejuri. Vorba unui prieten, i-ar fi chemat pe Augustin Lazăr, pe Laura Codruta Kovesi și pe Livia Stanciu și i-ar fi întrebat – Ce-i cu dosarul ăsta tîrît atîția ani? La mine la Sibiu au murit oameni, la Timișoara și la București, la fel. Este un moment cheie în istoria noastră.‎ Vă cer sa renunțați la seminarii și aniversări și să urgentață clarificarea dosarului!

Nici măcar în discursurile sale marcate de „moarte PSD” președintele n-a pomenit de Revoluție și de dosarul cu atîtea victime, dar fără vinovati. Pot să bănui că noua sa tema cu revoluția i-a fost sugerată de strategii săi de comunicare. Este o temă cu care îl veți nimici și pe Ion Iliescu și pe ai săi.

Presupun ‎ doar! În același timp, mă îndoiesc! Ar fi folosit-o mai înainte. Tema Iliescu-Revolutie nu este prea fructuoasă, mai ales că este susținută chiar de Ion Iliescu si de Gelu Voican Voiculescu etc. Probabil că ne așteaptă o nouă viziune asupra Revolutiei, un dosar defrișat și refrișat cu sau fără elementele de lovitură de stat (destul de clare în Rechizitoriul trimis de Augustin Lazăr la ICCJ). Nu-i exclus ca președintele să intenționeze preluarea influentei asupra unui procent important din lumea revoluționarilor. Mă tem însă că mulți vor rămâne alături de Ion Iliescu.

Aș putea să mă gîndesc la faptul că prezența în fruntea unei coloane de omagiere a victimelor Revoluției ar putea fi o secvență dintr-o replică a președintelui României la comemorarea Revoluției organizată de Laszlo Tokes și Victor Orban în 14 decembrie la Timișoara. Una-două, Klaus Iohannis s-a dus și el la Timisoara să omagieze și apoi si-a stricat week-end-ul pentru același lucru și la Bucuresti. Să fie vorba de o emoție care se exprimă la date fixe plus cifre rotunde? Sau campaniile electorale care vor urma în 2020 vor avea în centru Revoluția și vinovații ei pe care oricît i-am căuta tot implicați într-o lovitură de stat îi vom găsi. Ca și mașina de cusut de la Cugir, scoasă pe bucățele din fabrică și devenită la montaj numai pistol mitralieră!

Vă cer scuze că nu am răspunsuri la aceste întrebări, după cum nu înțeleg de ce naiba este posibilă eroarea cu Ministerul Apărării Naționale.‎ Un prieten îmi trimite pe mail o captură de pe Google Maps cu adresa Ministerului român al Apărării. Aflati că ministrul Ciucă din guvernul Orban se duce la serviciu în București Wallachia. Nu în România! Nu poate fi nici glumă și nici gafă! Sună mai degrabă a lucrătură sau a ceva mai cumplit decît o strîmbă. Încercînd să descifrez această aberație cu cîntec am aflat că și alte instituții publice din sudul României sunt localizate tot în Wallachia. O fi avînd Ministerul Apărării Naționale un serviciu de informatii condus de generalul Hapau, cel care hăpăie fonduri și tehnologie, dar care nu știe cum Google operează cu o nouă hartă a României.

Probabil că n-a aflat nici faptul că la două-trei zile după vizita la Timișoara și după ce a promis că va face o Nouă Europă Centrală cu ajutorul românilor, Viktor Orban s-a fotografiat într-un birou cu harta Ungariei Mari pe perete.

Aș putea să presupun că primarul Klaus Iohannis a aflat și el că este președinte în Wallachia‎ și s-a gîndit ca ar fi cazul să-i transmită lui Viktor Orban că și Domnia Sa este interesat să beneficieze de măcar o parte din imaginea Revoluției din România, încă pozitivă în țara de desfășurare. Dar nu atît de faimoasă prin alte părți.

***

Justitiarul:

Români, vi se pregătește ceva: România dezmembrată experimental pe Google pentru o zi!

În timp ce alogenul Klaus Werner Iohannis, instalat Gauleiter peste colonie, vă tot prostește cu „România normală și puternică”, Google a înlocuit în 21 decembrie numele țării România cu Wallachia! Nici măcar Valahia, au anglo-saxonizat denumirea ca să fie cu W de la Werner.

Click pe capturi pentru mărire!

Ce știu cei de la Google și nu știm noi? Adică unii mai și știm, eu tot trag semnalul de alarmă de acum zece ani că se pune la cale dezmembrarea României și că instigarea la secesiune este în plină desfășurare în Transilvania și Banat, focarele antiromânești fiind la Cluj, Sibiu, Oradea și Timișoara, orașe care apăreau, totuși, în 21 decembrie a.c. ca fiind în România… încă. Grav este că insituțiile din România își luaseră sâmbătă lumea în cap pe Google și se mutaseră în țara  numită Wallachia, așa cum puteți vedea în capturile de mai jos.

Să fie oare o simplă coincidență că acest experiment de pe Google se desfășura în aceeași zi cu învestitura solemnă a antiromânului infatuat Iohannis pentru a doua oară în funcția de președinte și cu comemorarea primilor tineri uciși în Capitală în urmă cu 30 de ani, când a izbucnit revolta din decembrie 1989 și la București? Eu am ajuns la o vârstă când nu mai cred în coincidențe!

Probabil că migranților economici din așa-zisa „diaspora” li se pare „kinky” denumirea Wallachia, la fel și cosmopoliții de aici, cu creierii spălați de Pro TV, vor crede că-i mai „cool” numele Valahia în varianta saxonă.

Dacă București și palatul Cotroceni erau sâmbătă în Wallachia, Târgoviște a fost „Capital of Valaquia” pentru o zi!

[…]

Întrebarea care rămâne este dacă am asistat la un experiment de o zi pentru verificarea ignoranței globaliștilor progresiști #rezist, „votaci” de werneri, hellvigi și orbani sau pentru a testa răbdarea taberei celelalte, a nationaliștilor și suveraniștilor?

                                                                                                       Marius Albin MARINESCU

 

LA 30 DE ANI. “Revoluţia nu ne-a fost „confiscată”, cum se spune, căci nu a fost niciodată a noastră. Vom deveni, pas cu pas, SCLAVI AI STRĂINILOR, asemenea poporului lui Israel, pentru că, înainte de toate, suntem sclavii propriilor patimi”

ROMÂNIA, ULTIMUL BAL. “În loc să fim o ţară numai fraţi, simţim, în noua epocă barbară, c-am fost în viaţa noastră blestemaţi s-ajungem chiriaşi la noi în ţară”/ RUGĂCIUNE ÎNDURERATĂ PENTRU NEAMUL ROMÂNESC: “Slobozește, Doamne, neamul nostru din jugul minciunii, urii, pizmei și egoismului!”

1 DECEMBRIE ÎN ROMÂNIA CAPTURATĂ, OCUPATĂ GLOBALIST, ÎNVRĂJBITĂ și UMILITĂ, într-“un fel de experiment Pitești la nivel național, care a reușit din plin”. CE MAI SĂRBĂTORIM ASTĂZI, ce ne-a mai rămas viu din țara noastră? “Din URĂ ne-am pus iar domn străin, din URĂ am acceptat să dăm puterea toată alogenilor. Din URĂ credem că ne răzbunăm pe ceilalţi şi, de fapt, ne răzbunăm pe noi”

ZENITUL PUTERII SECURITĂȚII ASUPRA PARTIDELOR/ Ce ți se pregătește ție, dulce Românie?!

ȘAH MAT. STRATEGIA UNEI REVOLUȚII. Film documentar realizat de televiziunea ARTE despre MIZELE GEOPOLITICE ale EVENIMENTELOR DIN 1989 (Video)

25 DE ANI DE LA LOVITURA DE STAT “REVOLUTIONARA” DIN 1989. Marturii, opinii si cateva lucruri spuse tot mai “pe fata”: IMPLICAREA SERVICIILOR SECRETE RUSESTI, MAGHIARE, GERMANE in evenimentele din decembrie 1989. Noi am tras in noi dupa 22? (VIDEO)

DECEMBRIE 1989: LOVITURA DE STAT si EUFORIE REVOLUTIONARA, MEGA-DIVERSIUNE TELEVIZUALA LIVE si TERORISM DE STAT. Raportul lui IULIAN VLAD, fostul sef al securitatii, DESPRE INTALNIREA DE LA MALTA. Ceausescu “condamnat” de Gorbaciov? DOCUMENTAR INEDIT DEMASCATOR la TVR: “Piepturi goale si buzunare pline” (VIDEO)

FOCUL JERTFEI SI AL IROSIRII – INTRE DECEMBRIE 1989 SI “REVOLUTIA” #COLECTIV: “Incendiul de la „Colectiv”, simbolic vorbind, inaugureaza probabil o noua perioada in istoria poporului român. UN NOU COMUNISM SE PREFIGUREAZA A SE INSTALA IN LUME, O NOUA PRIGOANA A CRESTINILOR”

PARINTELE TEOFAN DE LA MANASTIREA NERA: Jertfa din decembrie 1989 a fost calcata in picioare, am batjocorit libertatea, darul lui Dumnezeu…

Ca sa nu fie cele de pe urma mai rele decat cele dintai… UNDE SUNTEM, LA (mai mult de) UN SFERT DE VEAC DE LA DECEMBRIE `89? “O noua prigoana a crestinilor se profileaza la orizont, fata de care comunismul se va dovedi depasit”

22 DECEMBRIE 1989 si ASTAZI. In pragul unei noi robii totalitare, cu gandul la martirii carora le datoram libertatea

Libertatea de a intinde mana lui Dumnezeu. MARTURISIRILE SI SFATURILE VII PENTRU TINERI ALE UNEI ARTISTE ORTODOXE: sculptorul Silvia Radu

“VA ROG; PARINTILOR, OCROTITI-VA COPIII!” – IPS Bartolomeu Anania, in ultima sa Pastorala de Craciun (2010), denunta profetic “DEPRAVAREA PLANIFICATA” PRIN ORELE DE EDUCATIE SEXUALA si dezmatul generalizat din mass-media, acuzand “CRIMA LENTA SI STUDIATA” savarsita impotriva tinerilor

PARINTELE ARSENIE BOCA – pomenirea plecarii in Vesnicie a marelui mijlocitor si luminator al neamului. DARURILE si CRUCEA PARINTELUI ARSENIE. Cand un neam isi tradeaza rostul, sa se gateasca de pedeapsa!

Website-ul ZERO HEDGE preia o analiza despre chestiunea transilvana: UITATI DE CATALONIA SAU BREXIT, URMATOAREA LEBADA NEAGRA A EUROPEI AR PUTEA FI TRANSILVANIA

Provocari simultane bizare. Mesajul ambiguu al lui VIKTOR ORBAN catre minoritatea maghiara din ARDEAL: “Vom crea condiţiile pentru ca voi să puteţi trăi în ȚARA ÎN CARE DORIȚI”/ NOUA DREAPTA intrerupe un spectacol al Operei din Cluj (Video)/ Scandal ”XENOFOB” si la Brasov, intre galeriile FCSB si SEPSI Sfantu Gheorghe (Video)


Categorii

Articolele saptamanii, Destramare teritoriala? (Regionalizare, autonomie), Iulian Capsali, Razboiul impotriva Romaniei, Revolte populare, revolutii, Servicii secrete, Tradatori si lichele, Tudor Gheorghe, Video

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

12 Commentarii la “DUPĂ 30 DE ANI… SE ÎNCHIDE CERCUL. România complet confiscată, înrobită și pregătită deja de dezmembrare? CINE CONDUCE ROMÂNIA LA 3 DECENII DE LA “REVOLUȚIE” ȘI CE SIMBOLIZEAZĂ “EROAREA” GOOGLE CARE NE IDENTIFICĂ, EXACT ACUM, CU “WALLACHIA”? “SUNT 30 DE ANI de la evenimentele din București și SECURITATEA a ajuns să ne cotropească și să ne controleze fiecare mișcare”

 1. Cine este SECURITATEA?

 2. AVEM , ceea ce MERITĂM ! ca români , creştini şi viețuitori ai acestor vremuri…tulburi .
  Noi am “zidit” toata construcția asta, prin neimplicare, prin pasivitate, prin ne-rugăciune, prin săvârşirea de păcate sau necondamnarea fățişă a păcatelor, prin complicitate directă sau indirectă la înfăptuirea celor ce nici măcar rostite n-ar fi trebuit să se întâmple, prin nelepădarea nici măcar oficială a întregii noastre biserici naționale , de crima care ne-a însângerat Sfânta zi a Naşterii Domnului…
  Ce aşteptări să avem ? Poate doar nişte inconştienți să spere la ceva bun…

  Doamne , miluieşte-ne!

 3. Google test: Romania = Wallachia
  Oder Rumänien kaputt ?
  Un incident GRAV, trebuie tratat cu foarte multa seriozitate.

 4. @Cristescu Veronica
  Dacă veți da o căutare pe google, pe wikipedia despre Departamentul securității statului ( denumire uzuală: Securitatea) veți afla ce este (nu cine este) Securitatea. Probabil sunteți foarte tânără și nu ați auzit încă despre așa ceva…Iertare și Doamne ajută tuturor !!!

 5. Dar Securitatea nu este a poporului roman? Ea e indreptata impotriva Romaniei?!

 6. @CV:

  După roadele lor îi veți cunoaște.

 7. Transilvania e luata demult, mai sunt detalii economice de pus la punct. Se vor forma acei poli de religie de care se vorbeste in cartile strategilor jidano-amercani. O sa fim iar impartiti intre 2 imperii.
  Vaticanul de 700 de ani incearca sa castige toata tara romanilor. Acum va folosi Transilvania ca se ne cumpere cu BOR cu tot, tineti minte asta….o sa ne puna sub ascultarea papei chiar patriarhul ecumenic

 8. Pingback: Semne rele anul 2020 are... ANUL NOU ÎN ȚARA OCUPATĂ DE VECHEA-NOUĂ SECURITATE. "România lui 2019 a dovedit mai mult ca Româniile din toți anii postdecembriști că democrația e doar o fațadă de sorcovă pentru o realitate de plumb" -
 9. Pingback: Semne rele anul 2020 are... ANUL NOU ÎN ȚARA OCUPATĂ DE VECHEA-NOUĂ SECURITATE VÂNDUTĂ CORPORATOCRAȚIEI. "România lui 2019 a dovedit mai mult ca Româniile din toți anii postdecembriști că democrația e doar o fațadă de sorcovă pentru o
 10. Noi am facut soarta asta… de ce trebuie sa avem un presedinte germani? si un prim ministru maghiar?,nu am nimic cu ei sincer sa dea dumnezeu sanatate pentru ei dar tatal lui Orban era ungur,era Unitar si nu Ortodox… Ludovic stie sa vorbeasca perfect maghiar si KT-ul stie perfect( un fel de carte pe care trebuie sa invata pe de rost copilul cand pune juramantul la biserica,in fata comunitatii, contine intrebari referitori religia, Dumnezeu etc)… atat de roman e cum Iohanis…,chiar asa tampit suntem??? orcum soarta Romaniei sa decis in Malta in anii 90… Transilvania va merge la Ungurii noi primim Moldova… si in final no sa avem Unguri sau Sasi , Germani in tara ,care si conduce Romania… astept cu nerabdare sa fie modicificata frontierele si sa fim numai noi romani…..

 11. Mihai Șomănescu despre ce înseamnă ,,România normală” în concepția lui Iohannis și a acoliților lui, după ce ,,în 2019 sistemul și-a dat seama că poate face orice” !!!

  https://m.activenews.ro/stiri-politic/De-la-Boia-la-Iohannis-si-invers-cercul-se-inchide-159790

 12. Pingback: TUDOR GHEORGHE, terfelit abject de "CATELANDRII" agramati si imunzi ai NOILOR BOLSEVICI GLOBALISTI care "MUSCA DIN BUNICI, DIN PARINTI SI DIN MORTII DIN MORMANT"/ Strigatul fiului lui ILIE TUDOR, detinutul politic de la Aiud: "Tat
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare