PROPAGANDA MORTII. Time: CUM SA MORI, pledoarie pentru reducerea costurilor sistemului medical prin refuzul ingrijirii celor batrani

7-06-2012 1 minut Sublinieri


Revista Time face comert ambulant cu propaganda pro-moarte in noul sau numar, pe coperta caruia se gasesc scrise cu litere de-o schioapa cuvintele “Cum sa mori”.

In interior, revista promoveaza o agenda pro-moarte de reducere a cheltuielilor, incurajand cititorii sa-si lipseasca parintii muribunzi de tuburile de hranire artificiala, cauzandu-le dezhidratarea si mai apoi, moartea. Aceasta este descrisa ca fiind o masura moderna de redure a cheltuielilor, reducand drastic costurile de respitalizare a batranilor… caci, nu-i asa, mortii nu se mai intorc la spital.

Omoar-o pe bunica, castiga un bonus!

Articolul face parte din noua agenda promovata de canalele mass-media principale, agenda ce cuprinde si articolul recent publicat in Newsweek, intitulat “Cazul uciderii bunicii” (http://lookintoit.org/Euthanasia-%28The-Case-For-Killing-Granny%29.html). Pe coperta respectivei reviste puteam citi ca “Taierea cheltuielilor excesive de prelungire a vietii este buna pentru America”.

La fel ca si revista Time, si Newsweek promoveaza o agenda pro-moarte care devalorizeaza vietile batranilor si incurajeaza cetatenii, la propriu, sa-si ucida proprii parinti pentru a reduce costurile medicale. De fapt, precizeaza Time, organizatiile care imbratiseaza sistemele orientate pe rezultat reusesc chiar sa obtina bonusuri cash prin deconectarea de la aparate a bunicii!

Acesta este raspunsul oferit de sistemul de sanatate american. Nu vorbim despre terapia nutritionala, folosirea mineralelor pentru prevenirea bolilor, evitarea organismelor modificate genetic si a chimicalelor toxice. Nu. Vorbim despre deconectarea aparatelor si uciderea batranilor, convingandu-ne mai apoi ca dam dovada de compatimire prin asigurarea ca vor muri mai devreme, mai degraba decat mai tarziu.

Este trendy sa-ti ucizi parintii, nu stiati? Este bine pentru economie. Este bine pentru societate. Moarte bunicii! Pentru numele lui Dumnezeu, nu-i da apa tatalui tau muribund, este mult mai bine sa-l lasi sa moara de rinichi! Da, uite chiar un citat din revista Time: “Insuficienta renala este o cale buna de a muri”. Dezhidrateaza-i pana la moarte si zi ca e trendy.

Aveti grija ce va doriti, voi cei in pas cu moda, caci, mai devreme sau mai tarziu, veti imbatrani si voi! Si daca ati creat o societate in care deconectarea aparatelor este o metoda acceptata social de eliminare a “batranilor inutili”, atunci sa nu fiti surprinsi daca veti avea parte de acelasi tratament, fiind lasati sa suferiti o moarte lenta si dureroasa in timp ce copiii vostri se vor lauda cu nivelul lor de responsabilitatee sociala.

traducere de B.D. pentru razbointrucuvant

Pentru comentariul complet, accesati

http://tv.naturalnews.com/v.asp?v=53166F436FD2309EC97C414D01F7AB39
sau


Categorii

1. DIVERSE, Razboiul impotriva sanatatii, Traduceri, Video

Etichete (taguri)

, , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

15 Commentarii la “PROPAGANDA MORTII. Time: CUM SA MORI, pledoarie pentru reducerea costurilor sistemului medical prin refuzul ingrijirii celor batrani

 1. Minunata lume noua, Aldous Huxley, Capitolul XIV

  “CLINICA pentru Muribunzi, din Park Lane…Salonul Senilităţii Galopante…
  Linda se stingea într-o companie numeroasă — şi cu tot confortul modern.
  Aerul vibra neîncetat de melodii vesele cântate la sintetizator.

  — Mai e vreo speranţă? întrebă el.
  — Adică vreţi să spuneţi să nu moară? (El încuviinţă din cap.) Nu, bineînţeles că nu mai e. Când e trimis cineva aici, nu mai e… Uluită de expresia de disperare de pe faţa lui palidă, se întrerupse brusc: Dar ce, aţi păţit ceva? întrebă ea, nefiind deprinsă cu genul acesta de vizitatori. Nu că ar fi trecut prea mulţi vizitatori, de fapt; şi nici că ar fi existat vreun motiv să fie prea numeroşi.) Nu cumva vă e rău?
  Clătină din cap, şi spuse într-o şoaptă abia auzită:
  — E mama mea.

  — Păi, atunci, nu-i lăsaţi să se apropie de patul ăsta! se răsti
  Sălbaticul, cu glasul tremurand de indignare. Ce caută aici
  broscoii ăştia scarboşi? E dezgustător ce se-ntamplă aici!
  — Dezgustător? ce vreţi să spuneţi? Li se face condiţionarea
  in materie de moarte.

  — Repede, repede! strigă el. Repede!
  Aflată în picioare în mijlocul cercului de gemeni care se jucau de-a „caută-mi şliţul”, sora-şefă întoarse capul. Uimirea de o clipă cedă aproape imediat locul dezaprobării:
  — Nu ţipaţi! Gândiţi-vă la micuţii ăştia, strigă ea încruntându-se. S-ar putea să le stricaţi condiţionarea. Nu vă puteţi purta civilizat?

  Nu, riscul era prea mare; s-ar fi putut ca întreaga grupă să fie dată înapoi cu şase sau poate chiar şapte luni în cadrul procesului de condiţionare. Se întoarse în grabă către bietele fiinţe pe care le avea în grijă şi pe care le vedea acum ameninţate.
  — Ei, cine vrea un ecler cu ciocolată? întrebă ea cu glas
  tare, pe un ton vesel.
  — Eu! urlă în cor întregul grup Bokanovski.
  — Doamne! şopti el. Dumnezeule!…
  — Ce tot zice ăla? răsună desluşit şi piţigăiat un glas din
  apropiere…

  Unul dintre ei arătă spre Linda cu bucata de ecler din mână.
  — E moartă?”

 2. Sfarsitul lumii parca nici in cea mai decadenta era a omenirii nu a fost mai aproape.

 3. Imi sta mintea`n loc!

 4. In timp ce se fura sume colosale de bani, astia se dau de ceasul mortii sa mai stoarca cativa banuti prin euthanasierea batranilor. Este strigator la cer.

  Este clar ca nu banii sunt miza, si nici macar depopularea. Cea mai importanta miza mi se pare ca este dezumanizarea. Descreierarea completa. Visul “stapanior lumii” este o populatie de sclavi scelerati obedienti.

 5. @porcul trist
  mi se pare foarte corect comentariul dumneavoastra! trist dar adevarat…

 6. cati mai gandim azi cu capetele noastre? cati ne lasam tarati la cozi dezumanizante pentru o pereche de … ochelari de soare la “promotie”? cati dam fuga in magazin sa-si cheltuie sudoarea fruntii pe aparate care sa ii spioneze si otravuri solide, lichide, gazoase? cati punem banul cu care ne cumparam imaginea de semizei mai presus decat sentimentele cele mai elementare precum afectiune, recunostinta? in ce masura mai avem capacitatea de a discerne intr-o lume in care pe toate caile, prin chimicale ascunse in alimente, prin imagini si sunete subliminale, prin acapararea mintii cu munca inumana in corporatii, prin rutina abrutizanta a orelor in trafic, in care ochiul e bombardat de culori tipatoare si lumini intermitente, cum mai putem noi, repet, discerne corect, cand suntem fortat conditionati sa ne comportam dupa tiparul din Brave New World, secunda de secunda? Cati citim etichetele, cati gandim inainte sa deschidem gura si sa spunem o vorba urata, cati ne gandim ca viata in sine este Darul, nu ochelarii de soare care ne-o ascund de fapt?

  Ma doare sufletul sa citesc astfel de stiri dar aici ne-a adus tocmai atasamentul de propriile noastre instincte, adica lipirea de pamant in detrimentul aspiratiei spre cer. Si de aceea nu ma mir, doar ma intristez, in asteptarea zilei cand armele se vor vinde ca chipsurile si in numele libertatii de exprimare se va declara libertatea de a trage cu pusca pentru eliberarea unei oarecare frustrari. In oameni.

 7. De la ce varsta sunt ne-reciclabil ? (intrebare: e copiata din Mein Kampf ?)

 8. Raspunsul ar trebui sa fie:” pai incepeti cu voi” Si cu ai vostri! Haide! la treaba! Dati exemplu personal si de masa, pentru ca dupa numele vehiculate care sustin mizeria asta majoritatea sint de o anume origine…..aplicati masura pe batrinii vostrii, pe copiii vostrii, pe co-etnicii si co-religionarii vostrii, pe prietenii vostrii care va sustin….si dup-aia noi asti-lalti ne mai gindim, ne mai socotim. Vedem. Daca va injumatatiti sau dispareti in proportie de 90% s-ar putea sa nu mai fie nevoie ca noi sa va urmam exemplul. Problema e rezolvata. 70% din resursele lumii asteia vor fi eliberate din ghiarele voastre si poate, cine stie, vor trece la noi….si atunci nu va mai fi nevoie sa ne injumatatim si noi.

 9. Petra, nu te enerva, fara patimi, ca gresim si noi 🙂 … Raspunsul ar trebui sa fie: sa ne rugam mai mult ca pentru pacatele noastre am ajuns in halul asta de cadere.

 10. Pingback: EUGENIA CA “DREPT AL OMULUI”, MAI ACCESIBILA PRIN INGINERIE GENETICA? Plus: documentar video despre INDUSTRIA AVORTURILOR – Bani insangerati - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 11. Pingback: EUTANASIA sau sinuciderea asistata, LEGALIZATA IN CANADA? - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 12. Pingback: ACUZATII GRAVE: Sistemul sanitar al Marii Britani ar practica EUTANASIEREA PACIENTILOR BATRANI PENTRU A REDUCE “COSTURILE” INGRIJIRILOR MEDICALE! - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 13. Pingback: EUTANASIEREA minorilor si adultilor afectati de ALTZHEIMER – dezbatuta in Belgia - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 14. Pingback: Japonia. AGENDA EUGENISTA la varf: ministrul de finante crede ca BATRANII ar trebui lasati SA MOARA MAI REPEDE - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 15. Pingback: Ministrul sanatatii din Lituania: EUTANASIA AR FI O SOLUTIE PENTRU SARACI - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare