FLORIN BARBU IN GREVA FOAMEI IN FATA CEDO. Românul caruia MAREA BRITANIE i-a luat copiii pentru a-i da unui CUPLU HOMOSEXUAL: ”Nu mă astept la niciun ajutor din partea celor care conduc țara”

25-05-2016 3 minute Sublinieri

Nici o alta structura nu poate înlocui familia. Fara ea, copiii nostri sunt lipsiti de orice temelie morala. Fara ea, ei devin niste analfabeti morali a caror unica lege este eul.- Charles Colson

Florin Barbu este în cea de-a șasea zi de greva foamei în fața Curții Europene a Drepturilor Omului, după ce serviciile sociale britanice i-au luat ambii copii.

Brașoveanul Florin Barbu s-a despărțit de soție, iar autoritățile britanice au decis să îi dea pe cei doi micuți ai familiei spre adopție unui cuplu de homosexuali.

Drama lui Florin Barbu a început în anul 2014, atunci când Serviciile Sociale britanice au început monitorizarea familiei sale ca urmare a unor reclamații ale vecinilor. În acea perioadă, brașoveanul se certa des cu soția sa, iar ulterior a aflat că aceasta avea și o aventură extraconjugală.

În sprijinul lui Florin Barbu a intervenit și Ambasada României, care a propus Serviciilor Sociale să încredințeze copiii bunicilor din partea mamei din România, cerere refuzată însă. Ulterior, brașoveanul a pierdut definitiv drepturile asupra fetiței de 8 ani și asupra băiatului de 5 ani. Asta după ce rapoartele Serviciilor Sociale au decis că mama micuților suferă de tulburări de personalitate. Nu se cunosc însă motivele pentru care copiii nu i-au fost încredințați lui Florin Barbu. Acum, cei doi minori urmează să fie adoptați de un cuplu homosexual din Marea Britanie, în ciuda faptului că au doar cetățenia română.

În urma acestei decizii, Barbu a intrat la 17 mai în greva foamei în fața Curții Europene a Drepturilor Omului de la Strasbourg. Acolo, el a fost vizitat de mai mulți români, în timp ce alții au anunțat un miting de susținere a sa, organizat în fața biroului premierului britanic în data de 28 mai.

“Am ajuns în cea de cincea zi de protest. Azi fiind sâmbătă nu mă astept la niciun ajutor din partea celor care conduc țara. Le doresc weekend plăcut tuturor. Eu am să merg până la capăt. Poate doar moartea mea va duce la eliberarea acestor copii si a multor altora. Doamne ajută”, a scris Florin Barbu pe Facebook.

N-am ştiut niciodată probabil cât suntem de singuri pe lume!…

Toată încrederea noastră s-a dus acum, însă… S-a spulberat! S-a rupt în două! Între Noi şi Ei s-a creat o falie imensă, mai adâncă şi mai întinsă chiar şi decât lacrimile deznădejdii, care ne curg direct în suflet!… Prin toată Europa!

CEA MAI MARE PROBLEMĂ ÎN POLITICA EXTERNĂ A ROMÂNIEI, în acest moment!, este că suntem batjocoriți, umiliți de alții, discriminați mai la tot pasul!… Şi, n-avem nici cui să ne plângem măcar, oameni!…

Guvernul, Preşedinția, se uită de ceva timp la noi cum murim în stradă sau lângă ei, dar –este clar!- nu facem parte din viața lor!
N-am făcut parte din viața lor niciodată! Nu-i deranjăm nici chiar prin moartea noastră.
Peste tot, în Europa, oameni buni, ne iau copiii! Iar “ai noştri” (?!) tac… Par să nu fi înțeles drama noastră, bat câmpii, surmenați sau merg în vârful picioarelor să nu-i deranjeze pe alții.

În Norvegia, Barnevernet ne-a terorizat şi ne terorizează.
Bodnariu, Nan, Avramescu, Rădulescu, şi mulți alții!, se zbat ca nişte muribunzi între viață şi moarte!
Mii de români trăiesc, însă, cu spaima în suflet. Cu teama că, într-o zi, se vor întoarce şi nu-şi vor mai găsi copiii acasă…

În Finlanda, românca noastră, Camelia Smicala, cere disperată autorităților române ajutorul… Dar, nimeni n-o aude!… A cerut repatrierea copiilor săi!, un drept natural… Dar, probabil, dosarul acela s-a pierdut! A dispărut fără urmă aşa cum însăşi viața noastră dispare… Viața încă unui om… A încă unui român! Căci, tot doctorița Smicala îmi scrie…

“…nu îmi pot permite un avocat. Am pierdut tot ce am muncit în douăzeci de ani pe procese. Nu am avut de unde să plătesc avocat timp de doi ani. M-am dus singură în instanță. Aşa mi-au luat copiii.”

Dumnezeule!, îmi spun. E ca şi când alții ne-ar vâna… E cu putință?!

În Danemarca, Hermina Gheorghe a fost distrusă de un sistem inuman. Unul dintre copiii ei e mort!… Celălalt, de numai câteva luni, e luat de Barnevernet. “Numai Dumnezeu mă mai scoate din mâinile lor!”, îmi spunea ea, plângând.

În Anglia, Florin Barbu este în greva foamei!… În fața CEDO, din Strasbourg, disperă, moare sfâşiat pentru copiii săi… Dar, nimeni, de la Bucureşti, nu-l vede! Nu-i întinde o mână de ajutor când i-e mai greu!
Distanța de la noi până la Strasbourg, observ, e cam mare, după cum se pare, iar aleşii noştri se uită în altă parte!, ignorându-ne, ca pe orice nimic…

Şi la Palatul Victoriei şi la Cotroceni, oamenii înseamnă atât de puțin pentru fiecare. Nimeni nu este preocupat să te vadă în punctul în care îți întâlneşti propria moarte…

Marți, 17.05.16, exasperat şi umilit de nesimțirea guvernanților, un pensionar –care era în greva foamei din 01.05.16, oameni!- şi-a dat pur şi simplu foc în fața guvernului! Nu a mai putut suporta indiferența, nepăsarea şi neomenia celor care ne conduc.
Nici măcar uşierii nu l-au băgat în seamă când începuse să fie doar o amintire. O amintire care ne arată cât de săraci am ajuns să fim…

… Cum să te vadă atunci pe tine, Florine?! De la Bucureşti până la Strasbourg este drum lung. Şi nimeni nu-ți vede de-acolo lacrimile! Nimeni nu a început să simtă cumva emoțiile umane. Nimeni – în afară de NOI!- nu îți spune că suntem alături de tine, sacrificiul tău este un deja-vu’stânjenitor! Prea mulți părinți îşi plâng copiii FURAȚI de Barnevernet! Iar, ai “noştri” nu fac nimic…

… Psihologie de slugă, uitată la uşă!, cum am spus… Aceasta este calitatea supremă a aleşilor aleşi. Totul nu este decât o reprezentație pentru ei în ochii noului stăpân…

… Dar, poate, va veni cândva o schimbare…
O schimbare de peisaj fericită!
Când nu vom mai desconsidera oamenii.
Când nu-i vom mai abandona în brațele nebunilor.

Nu mă poate opri nimeni să privesc spre vremurile acelea. Şi, să recunosc de fiecare dată, fără niciun subterfugiu, că durerea voastră – a ta, Florine!- mereu va fi o parte din mine…


Categorii

1. DIVERSE, Confiscarea copiilor de catre stat, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor

Etichete (taguri)

, , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

15 Commentarii la “FLORIN BARBU IN GREVA FOAMEI IN FATA CEDO. Românul caruia MAREA BRITANIE i-a luat copiii pentru a-i da unui CUPLU HOMOSEXUAL: ”Nu mă astept la niciun ajutor din partea celor care conduc țara”

 1. “recunosc de fiecare dată, fără niciun subterfugiu, că durerea voastră – a ta, Florine!- mereu va fi o parte din mine…”
  Cu adevarat, pline de duh (si de Duh Sfant) aceste cuvinte. Recunosc in ele ceea ce spune Parintele Sofronie despre Adam cel unul, asemenea lui Dumnezeu cel Unul in trei Persoane.
  Durerea lor, trebuie sa fie si a noastra, astfel incat sa ajunga rugaciunea tuturor la Cer.
  Nu pot sa cred ca Dumnezeu nu va face o minune si pentru oamenii acestia.

 2. Dar preotii nostri ce fac? Biserica noastra cum se mobilizeaza?

  La Strasbourg este Biserica romaneasca si din cate stiu chiar are un preot minunat.

 3. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=239733086402427&set=a.140398249669245.1073741827.100010972126993&type=3

  ÎN GREVA FOAMEI
  de George Alexander

  La Strasbourg, în fața CEDO, Florin Barbu, aflat în greva foamei, moare încet, dar sigur!, pentru copiii săi…
  “Ai milă de mine, Dumnezeule, – spune el, sfârşit- ai milă de mine!”. Iar moartea lui – şi a noastră!- prinde contur în fiecare zi…

  Sunt copiii noştri, în fapt, copiii unui popor ce nu mai are visuri acum. Nu mai are niciun vis.
  Sunt copiii noştri, viitorul României din ce în ce mai fără viitor!

  Nu este normal ca numai un părinte să se jertfească pentru copiii săi. Atunci când avem un preşedinte, un guvern şi, chiar un parlament!, trăind cu toții sub oblăduirea lor, ne-am aştepta că fac ce trebuie să facă… Deschid ochii, văd oamenii şi nevoile lor, îi ajută, trăiesc –dacă nu pentru ei!- măcar nu-i abandonează în fața străinilor.

  Copiii noştri nu sunt de vânzare! Dar, renunțăm la ei prin tribunale, autorități române!… Ne scuzăm de fiecare dată, dezamăgind şi cedănd fără luptă! Îi pierdem, îi vindem, îi trimitem în exil pe capete! Prin Norvegia, Finlanda, Danemarca, Marea Britanie, ca să nu mai vorbim de România, unde chiar dacă, sărmanii, s-ar adăposti în vreo bisericuță, s-ar ascunde acolo, autoritățile române, în zelul lor, sunt gata să-i împacheteze şi să-i trimită de urgență… acolo unde îi lasă sufletul! Acolo, unde, în înțelepciunea şi conştiința lor!, consideră că le e locul… Prin vreo Canadă înghețată, pe vreo calotă glaciară, unde-şi vor plânge în linişte părinții lor… Într-un colet poştal către vreun cuplu homosexual!

  Florin Barbu se stinge uşor…
  Niciunul dintre “Liderii” (?!) noştri, însă, nu pare că-şi face păreri de rău!… Toți au digestia bună, conțiința imaculată, în continuare. În țară merg toate lucrurile bine, după cum se pare… Ca-n orice țară-nfloritoare!
  De ce să-şi mai facă probleme, atunci, şi să-l întrebe pe nu-ştiu-cine dac-a mâncat, de câte zile se află în greva foamei sau dacă are nevoie de vreun ajutor, neapărat?! De vreun medic, poate?!

  Îl ignoră cum ne ignoră pe toți!

  Dacă autoritățile române – care pot cere repatrierea copiilor!- nu fac nimic acum, nu vor mai putea face ceva ca să se reabiliteze în ochii noştri niciodată!
  Iar, toți cei care tac în fața acestor Drame, vor deveni complici la o crimă când omul acesta va muri.

  … Căci, drama lui pune la încercare destinul nostru, încă!… Nu ne mai putem pierde propriii copii!

  “Ai milă de mine, Dumnezeule!”, spune el, plângând.

  Durerea lui mă sfâşie. Aş vrea să-l ajut. Cât nu e prea târziu…
  Ajută-l şi tu! Înainte să-şi ia viața…

 4. Nu suntem vazuti de nimeni… e impresionant cat de bine a putut spune Alexander “nu facem parte din viața lor! N-am făcut parte din viața lor niciodată! Nu-i deranjăm ” indiferent ce se intampla. Nu poti sa nu recunosti atitudinea de sfidare si cenzurare tipice acestor vremuri, vezi cum fiinta umana se poate cobora intr-atat incat sa faca ceea ce i se dicteaza,. In alt context aceeasi oameni ar reactiona altfel, ar anunta, ar spune, dar acum arata o indiferenta care te deranjeaza rau. Zici ca pentru ei e normal ce se intampla si nu e cazul sa intervina in “hotararile” anormale, de parca s-ar impune un nou sistem de valori si trebuie sa taca pt a nu fi considerati contra.
  Bine zis ca suntem singuri pe lume, politicienii si serviciile de tipul fostei securitati asculta de stapanii lor directi, iar poporul nu e decat ceva care trebuie controlat. Pentru ei nu interesul poporului conteaza, ci ceea ce primesc ordin sa faca, chiar daca este un dictator, ei nu sesizeaza asta.
  Poate ca asta poate fi reprosat poporului ca nu se uita daca nu este cumva cineva care ar tine cu ei dintre partidele mai putin cunoscute si care ar schimba tot. O alta conducere ar schimba tot, le-ar arata in fata greselile strainilor si nu ar mai umbla in varful picioarelor sa nu deranjeze. In Polonia este o astfel de conducere. Noi am ajuns sa nu observam aceste lucruri si ne lasam influentati de circul si vorbaria goala a celor care vor iar sa ne conduca.
  Crestinii sunt singuri.
  Pentru conducatori este ceva de la sine inteles ca trebuie sa favorizeze minoritatile, prin intermediul carora se distrug majoritatile, cum zicea daca nu gresesc Marx.
  Daca ne-am lua in seama macar noi crestinii si am organiza discutii despre aceste teme asta ar fi ca o trezire.
  Cine sa aiba initiativa invitarii intr-uin loc a unor grupuri care sa discute si sa se adreseze celor care abuzeaza. Nu face parte din stilul nostru… dar consecintele vor urma. Nu ne indeamna nimeni sa “vedem” si printre noi sunt unii cu functii care inhiba si opresc orice reactie la raul facut fratilor.
  Intr-un grup crestin nimeni nu vorbeste despre ce se intampla cu fratii, despre persecutia ce a inceput impotriva bisericii. De ce oare ne-am invatat asa, cand primii crestini stiau ce se intampla. In Norvegia copii au fost luati pentru ca erau crestini, in Anglia copii rapiti au fost dati unor homosexuali calcand dreptul copilului de a sta cu parintii si de a vedea o femeie cu care sa vorbeasca. Acestea nu se discuta , vai de noi cu atata inconstienta. O situatie rea ne-ar trezi, dar suntem in vremurile in care distractia anesteziaza constiinta, chiar daca in jurul nostru se intampla abuzuri pe care nu ni le inchipuiam in urma cu nu mult timp.

 5. Lucrurile au luat-o puternic la vale si foarte rapid. Dumnezeu sa-i ajute la acest tata indurerat sa-si recapete copiii, iar cei care ar fi putut misca ceva, dar n-au facut-o, sa nu mai fie alesi. Cum sa nu se taca la noi. Ce minunat reprezenta si defuncul cu dezinfectantii simbioza dintre vechii si noii.

 6. Nu este clar ca romanii sunt cobaii vestului ?De ce nu au dat copiii unui cuplu normal si nu unor homosexuali. Ce se intampla cu acesti copii in astfe de ,, familii ale diavolului”, ce viitor au?

 7. Pingback: Se poate, daca exista vointa. CUM A INVINS GERMANIA BARNEVERNET. Cazul familiei Schabel, ce si-a recuperat 4 copii rapiti in NORVEGIA/ FLORIN BARBU: IN GREVA FOAMEI DE 14 ZILE | Cuvântul Ortodox
 8. Eu una in semn de protest nu voi vota niste complici la aceste atrocitati. Nu voi vota deloc! Nu avem pe cine alege sa ne reprezinte. Nu mai plecati din tara voastra, asa cum e ea. Haideti sa facem fiecare cate ceva sa contribuim cum putem la binele ei fara sa mai asteptam la cei care ne folosesc taxele in scopuri proprii. Mai bine cautam sa aflam cum reuseau batranii satului sa se gospodareasca de se descurcau pe vremuri cu adevarat sarace. Cei care sunt mai pregatiti profesional sa aute la inflorirea acestei tari iar cei simpli sa ii pastreze radacinile credintei si ale trairii autentice de alta data. Va pastram in rugaciunile nostre, parinti indurerati si atat de incercati. Ma doare pentru voi ca nu stiu cu ce sa va ajut in afara de rugaciune.

 9. Pingback: Un ultim strigat de ajutor de la FLORIN BARBU catre autoritatile române si BOR: NU LASATI COPIII SA AJUNGA IN ADOPTIE! Totodata, românul este AMENINTAT CU PUSCARIA/ Cine a castigat, de fapt, batalia cu BARNEVERNET in cazul BODNARIU? A fost o INTELEGERE
 10. Pingback: TRAUMELE CUMPLITE ALE COPIILOR FAMILIEI NAN, confiscati si abuzati de Barnevernet, infatisate la TVR, de MAMA COPIILOR si de DR. PAVEL CHIRILA/ Ajutor pentru FLORIN BARBU, românul din Marea Britanie ai caror copii ar putea fi dati unui CUPLU GAY pe 20 IU
 11. Pingback: PROTEST LA BUCURESTI pentru FLORIN BARBU, tatal ai carui copii au fost dati unor HOMOSEXUALI din Marea Britanie – Duminica, orele 15, Piata Universitatii, la statui | Cuvântul Ortodox
 12. Pingback: MITROPOLIA ROMÂNĂ A EUROPEI OCCIDENTALE ii sprijina pe Florin Barbu si Claudia Racolța pentru recuperarea copiilor incredintati abuziv unor homosexuali/ ANDREEA SUTTON-BRĂDEANU, o alta româncă din Marea Britanie căreia i-au fost luati cei 3 copii,
 13. Pingback: FINLANDA TERORIZEAZĂ ȘI TORTUREAZĂ COPIII ROMÂNI SEPARAȚI ABUZIV DE MAMA LOR?! Camelia Smicală: “Mihai e tot mai distrus. A spus că e amenințat tot timpul, că-i este frică și că vrea acasă. În casele de copii din Finlanda sunt BOXE CA
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare