George Alexander: CUM PUTEM DORMI LINISTITI CAND NE STIM COPIII FURATI SI DISTRUSI IN “INCHISORILE” LOR?

30-07-2016 4 minute Sublinieri

13716100_269398236769245_8371252246098382337_n

***

13718747_1047587558630194_1179170894955801121_n

 • George Alexander:

CUM PUTEȚI DORMI NOAPTEA LINIŞTIȚI?!

de George Alexander


Cât de rău poate să fie la tine acasă încât să pleci într-o zi şi să laşi totul baltă pentru geanta cu trucuri, a străinilor?!
Cât de rău poate să fie, totuşi, la noi acasă, încât să rămână atât de mulți dintre noi, tot mai mulți, de fapt, UITAȚI printr-o Europă, şi ea pe drumuri?!

Plătim ambasade întregi din banii contribuabilului. Să ne explice cu lux şi amănunte de ce este imposibil să ne întindă o mână de ajutor.
Plătim diplomați, experți în cunoaştere, cărora li se umple pieptul de patriotism. Dar care uită imediat sau au uitat de mult de lumea din care-au venit.
Plătim nelimitat, plătim din puținul care ne-a rămas…

Când a mişcat cineva un singur deget pentru tine ultima dată?

Şi, cum puteți dormi noaptea liniştiți, fraților?! Voi, cei care nu ne vedeți… Voi, cei care nu auziți glasul mamelor disperate… Avramescu, Nan, Rădulescu, Smicală, Hermina, Sutton-Brădeanu, Racolța şi multe altele necunoscute… Glasul copiilor noştri chinuiți, abuzați, care mor câte puțin în fiecare zi pe cont propriu… În închisorile lor.

Uitați-vă prin Europa! Uitați-vă la noi acasă! Vă place ce vedeți?

Nu vă simțiți vinovați niciunul pentru că în secolul 21 descoperim încă oameni legați în lanțuri în România!
Nu vă simțiți vinovați niciunul pentru că mii de copii, în România, sunt singuri!, au rămas orfani de când părinții a trebuit să plece fără ei…

Nu este vina nimănui, fireşte!, -cum spuneți voi!- că de la dormitor până la disperare –până la sinucidere!- nu mai este decât un singur etaj pentru mulți… Probabil, nu le-ați văzut lacrimile.

Mii de români sunt batjocoriți, încălcându-li-se drepturile fundamentale! Li se iau copiii, sunt hăituiți sau aruncați prin închisori de câtăva vreme… Ba unii sunt chiar transformați direct în sclavi de cele mai excentrice represiuni din lume!

Dacă nu-i apără Țara lor, cine să le ia partea acestor suflete, atunci, în această lume?!

… Aparent, totul funcționează cum nu se poate mai bine în această societate de consum unde copiii înşişi au ajuns o Marfă…

… Aparent, individualismul acesta rece, care-şi face de cap în nordul continentului, pare extrem de încântător…

Numai că doctorița Camelia Smicală, de exemplu, din Finlanda, a văzut cum este când o conjurație îți ia nu numai copiii, dar te terorizează, cu calm şi înțelegere!, frângându-ți inima, distrugându-te sistematic, omorându-te ca Om.

… Închideți ochii, ca să îi vedeți copiii, Mihai şi Maria, plângând în izolator… În celula groazei, fără ferestre, zgârâind cu unghiile uşa de metal!… Sunt epuizați şi singuri, sunt palizi şi singuri copiii noştri… Copii nesupuşi, care plâng… Plâng după mama lor!

Care este vina acestor copii?! Care să fie Interesul Suprem al lor, în afară, bineînțeles, de acela de a sta în picioare pe cimentul rece din carcera morții, ca nişte deținuți care au omorât pe cineva?!

… S-a stins lumina în celulă. Şi, cu ea, se stinge orice urmă de umanitate…
Umanitatea noastră a murit.

Cum puteți dormi noaptea liniştiți, fraților?! Voi, cei care nu vedeți… Voi, cei care nu auziți plânsete de copii…

***

ÎN FINLANDA…

de George Alexander


În Finlanda, casele de copii au câte două celule.
Nişte camere mohorâte, nişte camere reci, unde uşile grele, de puşcărie, se trântesc de pereți…

Aici sunt închişi copiii noştri. În puşcăriile lor. În închisorile care sunt mai fragile decât lagărele de concentrare, dar, din care, durerea răzbate, parcă, mai vie pentru orice ființă umană, aruncată, în secolul 21! pe cimentul rece, în Europa!, în celulele disperării.

Totul este secret. Protecția Copilului din Finlanda este foarte grijulie. Ființele acestea umane, copiii noştri, adică!, mor cu zile… Unii nu urmează nici măcar şcoala. Mor în puşcărie…

Desigur, Breivik are mai multe drepturi, ca orice criminal asupra căruia CEDO veghează conştiincios, să fie tratat cu respect, corectitudine, ba chiar cu lux dacă se poate, înveselindu-i monotonia şi gândurile-i negre.

La acea frumusețe de nedescris, la copiii noştri, CEDO n-a ajuns.

Mihai Smicală este omorât zilnic la o adresă secretă, fără niciun drept.
De atâta dragoste şi recunoştință față de torționarii săi, vrea să fugă oricând de la casa de copii unde este închis…
Este supravegheat, însă, limitat, terorizat, supus unui supliciu în fiecare zi. Este distrus psihic. Nu are niciun drept. Nici măcar la vizite. Dar niciun organism European nu reacționează. Nimeni nu a văzut celulele morții din casele de copii!

Să fie, oare, aşa că indiferența şi platitudinea au devenit atât de acute încât chiar şi morala euro-atlantică s-a preschimbat deodată în Coca-Cola pe taraba McDonalds-ului?!

Să fie, oare, acesta apogeul culturii noastre?!

Când laşi, când nici nu-ți pasă de un copil în închisoare, parcă şi evoluția transcedentală a omului s-a oprit, simt.

De ce să-ți pese de alții? De ce să vrei să salvezi un copil?!… Pentru că eşti un Om, Omule!

… Iar în Finlanda, casele de copii au câte două celule…
Nişte camere mohorâte, nişte camere reci, unde uşile grele, de puşcărie, se trântesc de pereți…

Aici sunt închişi copiii noştri. În închisorile lor.

13669245_1047587488630201_6711510643993028869_n

***

 


Categorii

Articolele saptamanii, Confiscarea copiilor de catre stat, George Alexander, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

7 Commentarii la “George Alexander: CUM PUTEM DORMI LINISTITI CAND NE STIM COPIII FURATI SI DISTRUSI IN “INCHISORILE” LOR?

 1. Nu doar in Finlanda, ci si in Romania in caminele de copii.. Si in cate alte locuri din lume….

  Are dreptate. Vreau sa cred ca oamenii astia au totusi avocati care se lupta pt drepturile lor. Ce putem face noi? Sa-i pomenim zilnic, si chiar de mai multe ori pe zi, in rugaciunile noastre, cu constiinta durerii lor. Si la Sf. Liturghie sau la Sf. Maslu.

  Apar si nume de care nu am auzit pana acum. Poate ar fi bine, dragi frati admini, sa postati o lista cu copiii de care stim, ca sa ii putem pomeni constatnt la rugaciune. Pana una alta numele pe care le am eu in minte sunt: Bianca, Dragos, Maria, Mihai, Diana, Andy, David, Naomi, Victoria. Daca mai sunt si altii, poate ar fi bine sa ne mobilizam si sa aflam.

 2. Sa-i dea Dumnezeu sanatate si putere d-lui Alexander, pentru a face in continuare cunoscute rapirile abominabile din Scandinavia si pentru a deschide ochii guvernantilor nostri. Eu nu am putut comanda cartea on-line pentru ca nu am card, dar se gaseste ea undeva in librariile din Timisoara?

 3. Pingback: Sub ochii noștri indiferenți se petrec NOILE FORME “LEGALE” DE SILUIRE A CONȘTIINȚELOR ȘI DE TORTURĂ PSIHOLOGICĂ: Strigătul bunicii lui Mihai si Maria, copiii terorizați după ce au fost separați de mama Camelia din Finlanda/ ANA MAR
 4. Pingback: “Şi în Diasporă, şi Acasă, NE IAU COPIII!” Inca un caz dramatic de instrainare fortata a COPIILOR UNEI MAME ROMÂNCE. Justiția Română a decis impotriva MAREI FORȚU, obligand returnarea COPIILOR sai fostului sot din PORTUGALIA | Cuvân
 5. Pingback: PREASFINȚITUL MACARIE împreună cu enoriașii de la Stockholm, alături de CAMELIA SMICALĂ (video, text): "SUNTEM ÎMPREUNĂ! Aceasta înseamnă Biserica. SĂ TE DOARĂ ATUNCI CÂND FRATELE TĂU ESTE ÎN DURERE. Este cumplit atunci când dragostea
 6. Pingback: PREASFINȚITUL MACARIE împreună cu enoriașii de la Stockholm, în rugăciune CU și PENTRU CAMELIA SMICALĂ (video, text): "SUNTEM ÎMPREUNĂ! Aceasta înseamnă Biserica. SĂ TE DOARĂ ATUNCI CÂND FRATELE TĂU ESTE ÎN DURERE. Este cumplit atunc
 7. Pingback: De ce continuă abuzurile asupra copiilor Smicală? SE PARE CĂ MARIA ȘI MIHAI AU FOST INTERNAȚI ÎN CENTRE DE TRATAMENT PSIHIATRIC AFLATE LA MARE DISTANȚĂ, fără acordul mamei, unde există temerea că sunt supuși unor tratamente degradante (VIDEO)
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare