FINLANDA TERORIZEAZĂ ȘI TORTUREAZĂ COPIII ROMÂNI SEPARAȚI ABUZIV DE MAMA LOR?! Camelia Smicală: “Mihai e tot mai distrus. A spus că e amenințat tot timpul, că-i este frică și că vrea acasă. În casele de copii din Finlanda sunt BOXE CA PENTRU PUȘCĂRIAȘI… Maria e și mai rău”/ FLORIN SI CLAUDIA, parintii copiilor din Anglia incredintati unor homosexuali, IMPREUNA LA “REALITATEA TV”, alaturi de GEORGE ALEXANDER (video)

21-07-2016 4 minute Sublinieri

Doctorița Camelia Smicală, căreia serviciile sociale i-au luat 2 din cei 3 copii, susține că băiatul ei, în vârstă de 10 ani, i-a spus acest lucru la ultima întâlnire.

Camelia Smicală, doctorița căreia serviciile sociale din Finlanda i-au luat copiii de două ori în ultimii doi ani, a povestit cum decurge o întâlnire între părintele natural și copilul aflat în plasament. Câteva din informațiile date de femeia în vârstă de 44 de ani, mamă a trei copii, sunt importante pentru a înțelege ce se ascunde, cu adevărat, sub numele rece al operațiunii „separarea minorilor de părinți”.

Prima separare

Înainte de a reproduce cuvintele femeii crunt lovită de soartă, trebuie să rememorăm cazul său. A devenit cunoscută în România după ce cazul „Bodnariu” a adus pentru prima oară în atenție „moda” separărilor familiilor sub pretextul protejării copiilor în fața abuzurilor părinților naturali. Camelia Smicală face parte din dosarele controversate, în care nu s-au dovedit abuzuri asupra minorilor.

Doctoriță, plecată din Piatra Neamț, Camelia ajunge în Finlanda, unde se mărită. Dintr-o căsătorie anterioară, ea are o fată, Andreea, și cu soțul finlandez a făcut doi copii, Mihai și Maria. Din cauza violenței domestice, constatată și de autoritățile locale, Camelia divorțează, i se încredințează copiii și se mută la o adresă protejată prin confidențialitate de tatăl copiilor.

Totuși, când își găsește de lucru în alt oraș, în baza suspiciunii că ar putea părăsi Finlanda, în mai 2015, copiii îi sunt luați.

Mihai și Maria nu rămân mult timp la tată. Din cauza abuzurilor, sunt luați de serviciile sociale și duși la un orfelinat. Era septembrie 2015.

A doua rupere de familie

În decembrie 2015, femeia își recapătă copiii, dar, în primăvara acestui an, se dispune o nouă anchetă socială și, pe 16 mai 2016, Maria și Mihai sunt ridicați de la școală și dați în custodie.

Procesele ei cu statul finlandez sunt în toi, dar doctorița e „sleită” financiar și nu știe dacă mai face față.

Între timp, are program de vizită a copiilor. Pe 18 iunie, a avut zi de vizită. Un apropiat al doctoriței a descris pe scurt întâlnirea celor trei, Camelia, Maria și Mihai: „Mama și-a văzut azi copiii. E complet răvășită și dată peste cap. Mihai plânge, a slăbit, spune că nu doarme. Maria plânge și mai mult. Nici ea nu doarme. Copiii sunt epuizați, albi ca varul, distruși.”

Carcera copiilor

Pe 18 iulie, Camelia a avut din nou zi de vizită. De data asta a făcut o dezvăluire despre o pedeapsă care s-ar aplica minorilor care tânjesc după părinții naturali:

„L-am văzut azi pe Mihai. De la o întâlnire la alta e mai distrus. A spus că e amenințat tot timpul, că-i este frică și că vrea acasă. I-au schimbat școala și a spus că va refuza să se ducă la altă școala decât cea veche.

În casele de copii din Finlanda sunt boxe ca pentru pușcăriași: o cameră cu ciment pe jos , cu o ușă metalică ca la pușcărie,fără nici un fel de mobilier. Îi țin acolo pe copii când se revoltă. Să meargă cineva să filmeze pușcăriile finlandeze unde țin copiii furați. Nu s-a văzut nicăieri în lume așa ceva. Să bagi copiii la beci când plâng că vor acasă!!!

Mihai în primele 15 minute a spus tot. După aceea nu l-au lăsat să mai vorbescă. Am zeci de înregistrări de acest fel că de anul trecut înregistrez tot. Copiii l-au înregistrat și pe tatăl lor când îi amenința”.

Strivită de „mascații” care-i luau copiii

O filmare de la prima preluare a copiilor doctoriței Camelia Smicală a făcut vâlvă pe internet. Atunci, pe 15 mai 2015, femeia susține că ofițerii i-au rupt coastele.

Sa ne rugam pentru Dr. Camelia Smicala si pentru cei doi copii ai ei, Maria si Mihai, ca Dumnezeu sa le dea tarie si sa rezolve cazul lor, sa-i aduca acasa pe copii la mama lor. Dumnezeu sa aibe mila de Camelia si de acei parinti care sufera si lupta singuri si sa ne ajute sa fim un ajutor si o mangaiere pentru ei.

Azi am descoperit ca Finlanda mi-a luat tot. Mi-a luat copiii si mi-au dus sufletul cu ei. Mi-au luat caminul,ca nu mai am un loc pe pamant unde sa ma simt acasa.S i in final mi-au furat si destinul meu de a ajuta oamenii. Dr. Camelia Smicala.

4 iulie 2016 – Camelia Smicala:

L-am vazut azi pe Mihai.E terminat si m-a terminat si pe mine.A spus ca se simte ca in inchisoare si nu mai rezista. S-ar putea ca pentru noi totul sa fie prea tarziu.

😦 Camelia Smicala „Sunt epuizata psihic. Nu sunt deprimata. Sunt pur si simplu knock-out. Am vazut-o azi pe Maria. E si mai rau decat Mihai. A plans aproape tot timpul si nu putea sa spuna decat ca vrea acasa si ca nu mai suporta sa vorbeasca cu oamenii care au distrus-o. Aceiasi lucratori sociali care au furat-o o interogheaza.

Azi am descoperit ca Finlanda mi-a luat tot. Mi-a luat copiii si mi-au dus sufletul cu ei. Mi-au luat caminul,ca nu mai am un loc pe pamant unde sa ma simt acasa.S i in final mi-au furat si destinul meu de a ajuta oamenii.

In 20 de ani am ingrijit zeci de mii de oameni. Am ingrijit si ucigasi fara sa ma gandesc la altceva decat ca sunt oameni. Dar azi n-am mai putut. E  prima data in 20 de ani cand am simtit ca nu pot sa fiu doctor pentru calaii copiilor mei.

Imi cer scuze,dar nu mai am putere sa zambesc si sa ii fac bine pe cei care imi chinuie copiii. Toti sunt pacientii mei. Toti cei care ne chinuie. Si au tupeul sa vina sa-i ajut. Si asteapta sa le zambesc. Si nu pot. Nu mai pot.”

13 iulie 2016 – Realitatea TV

***

Florin Barbu si Claudia Racolța la “Jocuri de putere” cu Rares Bogdan (Realitatea TV) – 12 si 13 iulie 2016 – ne dau detalii despre cum copiii lor Andy si Diana au fost luati de catre autoritatile englezesti si obligati sa traiasca cu homosexuali englezi.

***

 


Categorii

1. DIVERSE, Confiscarea copiilor de catre stat, George Alexander, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor, Video

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

14 Commentarii la “FINLANDA TERORIZEAZĂ ȘI TORTUREAZĂ COPIII ROMÂNI SEPARAȚI ABUZIV DE MAMA LOR?! Camelia Smicală: “Mihai e tot mai distrus. A spus că e amenințat tot timpul, că-i este frică și că vrea acasă. În casele de copii din Finlanda sunt BOXE CA PENTRU PUȘCĂRIAȘI… Maria e și mai rău”/ FLORIN SI CLAUDIA, parintii copiilor din Anglia incredintati unor homosexuali, IMPREUNA LA “REALITATEA TV”, alaturi de GEORGE ALEXANDER (video)

  1. Numai niste oameni fara suflet si umanitate ar putea face asa ceva.

    Din pacate acesti “oameni” au puterea atata timp cat noi, ceilalti, nu santem uniti si corenti in actiunile noastre.

  2. Am avut curiozitatea so vizionez si sa citesc informatiile de pe link-ul de mai sus.

    Cu multa scarba ca sa fiu exact.

    Arogantza si badarania cinica a acestui “ambasador” amplificata de ignorantza cronica in privintza legislatiei tarii pe care ar trebui sa o reprezinte ma fac sa ma intreb la cine si pe ce criterii a numit in functie pe acest mahalagiu.

    Cum sa fie respectatzi cetatenii romani de catre straini cand cei care ne reprezinta si ar trebui sa-si faca munca pentru care sant platitzi din taxele noastre, ne trateaza cu atata dispret?

    Cozi de topor neo-fanariote !

    Oare acest incompetent grobian face si el parte din guvernul “profesionist” de “tehnocrati” adus la putere de cei “frumosi si liberi” ?

  3. @ Adrian Cazan:

    Nu, face parte dintre vechii liberali si a fost consilierul cel mai apropiat al presedintelui Iohannis.

  4. Oare care este pozitia lui Iohannis?

    Merita intrebarea!

  5. Completare:

    Elaborez intrebarea:

    Oare care este pozitia presedintelui Romaniei vis-a-vis de comportamentul ambasadorului roman?

    Este acest comportament compatibil cu functia?

    Da sau nu?

  6. Pingback: George Alexander: CUM PUTEM DORMI LINISTITI CAND NE STIM COPIII FURATI SI DISTRUSI IN “INCHISORILE” LOR? | Cuvântul Ortodox
  7. Pingback: CAMELIA SMICALĂ, mama din Finlanda care se lupta pentru recuperarea copiilor ei luati abuziv, se afla IN ROMÂNIA – stiri TVR si Antena 1 (VIDEO) | Cuvântul Ortodox
  8. Pingback: CAMELIA SMICALA SI-A PIERDUT COPIII, POATE DEFINITIV | Cuvântul Ortodox
  9. Pingback: “Şi în Diasporă, şi Acasă, NE IAU COPIII!” Inca un caz dramatic de instrainare fortata a COPIILOR UNEI MAME ROMÂNCE. Justiția Română a decis impotriva MAREI FORȚU, obligand returnarea COPIILOR sai fostului sot din PORTUGALIA | Cuvân
  10. Pingback: RUGACIUNE PENTRU CAMELIA SIMCALA. O noua incercare pentru mama ce si-a pierdut copiii in Finlanda
  11. Pingback: Nou îndemn la rugăciune stăruitoare pentru Camelia-Mihaela Smicală și copiii săi
  12. Pingback: PREASFINȚITUL MACARIE împreună cu enoriașii de la Stockholm, în rugăciune CU și PENTRU CAMELIA SMICALĂ (video, text): "SUNTEM ÎMPREUNĂ! Aceasta înseamnă Biserica. SĂ TE DOARĂ ATUNCI CÂND FRATELE TĂU ESTE ÎN DURERE. Este cumplit atunc
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare