IPS Ciprian, Ana-Corina Sacrieru si mai multi sefi de institutii locale, reclamati la CNCD de ACCEPT si un transgender. Miza: limitarea DREPTULUI CONSTITUTIONAL al parintilor de a-si educa copiii potrivit propriilor convingeri/ Urmatorul nivel al agendei pro-LGBT in Canada. Premierul Trudeau: „NU mai este suficientă TOLERAREA Homosexualității, ea trebuie ACCEPTATĂ!”

29-08-2018 6 minute Sublinieri

Conventia de la Istanbul

Asociația Accept și Brăila Iulia-Patricia au reclamat la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării cinci persoane, între care pe IPS Ciprian, Arhiepiscopul Buzăului și Vrancei, și av. Ana-Corina Săcrieru, purtătorul de cuvânt al Coaliției pentru Familie, pentru că ar fi discriminat-o pe o persoană care se prezintă drept bărbat transgender.

În realitate, motivul este că aceștia s-au opus conferinței pe care activiștii gen urmau să o prezinte în fața unor copii de 15 ani-18 ani la Focșani și în care Brăila Iulia-Patricia (care se consideră bărbat, deși este biologic femeie) urma să le vorbească elevilor despre cum ar putea identitatea de gen să difere de sexul lor biologic.

La momentul respectiv, Asociația Părinți pentru Ora de Religie (APOR) din Vrancea a sesizat Inspectoratul Școlar Județean, iar în urma verificărilor, s-a constatat că instituția nu-și dăduse acordul pentru desfășurarea acestei activități cu elevi.

În acest context, Ateneul Popular „Gheorghe Pastia” din Focșani a anunțat că nu mai găzduiește evenimentul, care s-a desfășurat totuși, într-un cadru mult mai restrâns, în altă parte.

De caz se va ocupa însuși președintele CNCD, Asztaloș Csaba Ferenc, care și-a expus de mai multe ori viziunile pro-homosexualitate.

De asemenea, Asociația Accept și CNCD au semnat un parteneriat, prin care cele două entități au accesat un proiect cu finanțare europeană intitulat „Parteneriat pentru egalitatea persoanelor LGBTI”.

 • Anghel Buturuga:

Drepturi constitutionale la judecata CNCD

Patrick Braila si ACCEPT au decis sa faca plangere la Tribunalul Poporului, aaah, asta, la CNCD, acuzand de discriminare si discurs al urii presedinti ai unor institutii publice din Focsani si diversi lideri ai societatii civile. Printre ei, si Ana Corina Sacrieu.

E interesant ca au facut asta dupa ce a trecut ceva timp. E interesant ca plangerea e facuta de un ONG care colaboreaza cu CNCD – ma refer la ACCEPT. E interesant ca, cel putin in cazul avocatei Sacrieru, plangerea este impotriva unor actiuni presupuse, nici pe declaratii, nici pe fapte propriu-zise. Si mai interesant este ca, de fapt, plangerea ACCEPT este asupra unor actiuni locale care s-au intemeiat pe dreptul constitutional al parintilor de a isi educa proprii copii potrivit convingerilor lor.

Slabe sanse ca CNCD sa fie obiectiv – pentru simplul motiv ca nu e, ca privilegiaza colaborarea cu ONG-urile pro-LGBT si pentru ca a gestionat partinitor si alte dosare rasunatoare, cum ar fi cel al lui Vasile Banescu.

Dar, daca CNCD va decide pe marginea acestui caz in sensul dorit de initiatorii plangerii, atunci vom asista la un precedent: cenzurarea unor drepturi si libertati civice garantate de Constitutie prin presiunea unor grupari ideologice ajutate de tribunale ale corectitudinii politice.

Si inca ceva. Grosul „probelor” infatisate de petenti este constituit de raspunsurile date de unii sau altii din Focsani la „investigatiile” Casei Jurnalistului. Sa nu ne amagim: jurnalismul „alternativ” din Romania este un organ de ancheta al noilor bolsevici si instrument de manipulare a opiniei publice prin fake news-uri rafinate (aici am citat Romania Curata).

La links un articol pe care l-am scris despre taraboiul din Focsani facut de activistii luptei de gen.

Doctorul Pavel Chirilă reacționează la informația că mai multe persoane, între care avocata Ana Săcrieru și Arhiepiscopul Buzăului și Vrancei, ÎPS Ciprian, au fost reclamați la CNCD de către asociația pro-homosexualitate Accept și încă o persoană.

În acest sens, doctorul Chirilă ne-a remis o scrisoare deschisă în care afirmă că rațiunea acestui demers liberticid este apropierea iminentă a Referendumului pentru Familie.

Iată textul scrisorii deschise trimise pe adresa redacției ActiveNews:

Recent, am aflat că CNCD ( în traducere liberă Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării) va judeca un grup de cetățeni români ce încercau să respecte Constituția României Art. 29 care spune că părinții sunt răspunzători de educația copiilor lor.

În fapt s-a petrecut așa: două ființe umane numite – unul (una)  transgender și alta (altul) homosexual au dat în judecată alte cinci ființe umane Netransgenderi și Nehomosexuali. Pe acestea din urmă nu putem să-i definim pentru că nu se găsește un nume pentru ei. Știm doar ce nu sunt dar în mod sigur sunt ființe umane normale.
Acești OAMENI sunt acuzați pentru “dispoziția de a discrimina pe criteriul de gen, orientare de gen și identitate de gen”, etc.

Poate acum CNCD- ul o să dea în judecată și limba română ( e de gen feminin) sau Academia Română (e tot de gen feminin) pentru inadvertență gravă din interiorul cuvântului  transgender: un transgender/ doi transgenderi. Pare masculin, dar ce ne facem? În mod sigur este și feminin.
Țintă acestui act de (în)justiție este desigur Ana Sacrieru-Purtătorul de cuvânt al Coaliției Pentru Familie și numele sonor al unui Ierarh al BOR.

Coaliția Pentru Familie a pus foc la călcâiele homosexualilor transgenderilor și celor care au că singur ideal al vieții lor teoria gender.

Organizatorii conferinței din Focșani uită să spună (cu tupeul caracteristic celor care nu sunt în adevăr) că au organizat această manifestare (pro-homo, pro-gender, pro-orice orientare sexuală, pro-, pro-, pro-) în fața unor copiii fără aprobarea părinților și-au încălcat Art.29 din Constituție.
Domnul (Doamna) Brăila „conferențiarul” zice că a fost femeie și acum este bărbat. Va rog respectuos să nu îl credeți în mod sigur e tot femeie.

Se înțelege că organizatorii Domnul(Doamna) în calitate de părinți ( I sau ÎI ) sau mama ( tată ) (în același timp sau pe rând) își vor educa copiii în teoria gender care oferă avantajul că poți fi mama sau tată după cum te taie capul.

Bănuiesc că Brăila simte imensă bucurie că el (ea) este o ființă( umană desigur) care și-a depășit condiția biologică parentală. Stupefacția este imensă: s-a născut femeie acum este bărbat și nimeni nu  știe ce va fi mâine.

Frați români,
Săriți!!! Rugați-vă pentru cei dați în judecată să-i scoată Domnul din mâinile transgenderilor, homosexualilor și a celor vânduți lor.

Rugați-vă și pentru transgenderi și pentru homosexuali pentru că dogmatic vorbind sunt oameni având minunata alcătuire a ființei umane: trup și suflet.

Rugați-vă pentru ei să fie așa cum I-a alcătuit Creatorul în pântecele maicii lor, să experieze până la sfârșitul vieții lor pocăință și sacralitatea identității de gen, pecetluită de Domnul în clipa conceperii și de Apa Sfântului Botez și nu maculată de înșelarea care ii încearcă.

O nouă viziune prinde rădăcini în occident: ideologia de gen. Mai pe scurt, te-ai născut femeie dar dacă “te simți” bărbat, te poți transforma în bărbat (și viceversa). Da, oricât ar părea de surprinzător, conform acestei ideologii, poți deveni din femeie – bărbat și din bărbat – femeie. Costurile implicate (intervenții chirurgicale, tratament medicamentos, etc ) sunt suportate din fondurile publice. Îți poți schimba numele. Vei primi un buletin nou. Efectele acestei ideologii? Încercați să le aflați singuri.

Ce se întămplâ în România?

*În IUNIE 2016, Parlamentul României a ratificat Convenția de la Istanbul, în care, pentru prima data în istoria umanității, GENUL nu mai este determinat de sexul biologic ci de ROLUL pe care un om decide să și-l asume: cel de bărbat sau cel de femeie. Genul este astfel o alegere fără nici o legătură cu biologia. Conform convenției, statul va include în materialul didactic, la toate nivelurile de educație, informații relevante pentru implementarea acestei noi viziuni.

POȚI SPUNE: “Ce să facem? Trebuia să ne aliniem și noi vremurilor!”. OARE?

Polonia, Croația, Ungaria sau Bulgaria sunt state care au refuzat ratificarea acestei convenții. De ce? Contravine sistemului de valori morale sau legislației interne.

*În IULIE 2018, prin Legea nr. 174/2018 si Legea nr. 178/2018, Parlamentul României, transformă în normă juridică internă, noua viziune asupra genului. Un extras din lege: “Ministerul Educației Naționale are obligația de efectua demersurile necesare pentru a include în curriculumul școlar al fiecărui nivel de educație şi abordări didactice precum: … rolurile de gen, etc”.

POȚI SPUNE: “Legi care nu se vor aplica niciodată”. OARE?

Iată ce s-a dorit a fi învățați elevii minori de la un liceu din Vrancea în data de 24 februarie 2018, la care a “conferențiat” o persoană transgender (o personă de sex feminin care se consideră barbat): “ Identitatea de gen și orientarea sexuală sunt două lucruri diferite, care se pot combina ȋn orice fel posibil. Eu acum mă identific ca un bărbat trans. Hetero, sacro (?), romantic și pan-sexual nu mă ȋntreba ce ȋnseamnă, vreau să vă faceți voi exercițiile!” , iar în continuare, persoana transgender de sex feminin le spune copiilor: „Am avut relații de lungă durată cu femei pe care le-am considerat heterosexuale, pentru că eu – și asta vreau să fac mențiunea pentru că persoanele trans s-au săturat să fie reduse la corpul lor, la organele lor genitale; nu vrem să fim reduși la asta. Genul e aici (arată spre propriul cap). Dar există persoane trans care sunt heterosexuale, care pot fi homosexuale și care sunt homosexuale, sau orice altă identitate sexuală, orientare sexuală. Se pot ȋmbina ȋn foarte multe feluri.”

* POȚI SPUNE: “Ne putem opune!”. OARE?

In data de 24 AUGUST 2018, cei care au apărat copii din Vrancea, explicând cu subiect și predicat părinților și instituțiilor implicate ce anume urmau să fie învățați sute de copii din Vrancea, fără acordul părinților, sunt chemati la CNCD (Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării). Sunt acuzați de “discriminare directă, hărțuire și dispoziția de a discrimina pe criteriile de gen, orientare sexuală și identitate de gen”. Printre cei chemați la “Poliția Gândirii și Exprimării” se numără: Ana Corina Săcrieru (părinte, avocat, purtător de cuvânt al Coaliției pentru Familie), ÎPS Ciprian (Ahiepiscop al Buzăului si Vrancei), Valentin Gheorghiță (directorul ateneului popular din Focsani).

Urmeaza a fi interogați, intimidați și posibil amendați.

*Statul român îți vrea copiii! De ce? Să-i REEDUCE!
Vei renunța la ei?

POTI SPUNE “Nu e chiar asa …”. OARE?

Organizațiile conservatoare cred că, prin aceste cuvinte, Justin Trudeau anunță intenția de a incrimina penal exprimarea publică a credinței.

Premierul canadian Justin Trudeau a declarat cu ocazia unei conferințe de presă înainte de Parada Gay de la Montreal din august, că nu mai este suficientă „toleranța” față de homosexualitate: canadienii trebuie să „accepte” homosexualitatea.

„Putem să încetăm odată să mai vorbim despre toleranță?” a întrebat Trudeau, care purta o cămașă roz. „Trebuie să vorbim despre acceptare”.

Șeful guvernului nu a răspuns ziariștilor care i-au cerut să explice ce efecte va avea declarația sa pentru milioanele de canadieni a căror religie îi învață că homosexualitatea este un păcat.

În schimb, Eleanore Catenaro, atașată de presă la cabinetul lui Trudeau, a emis un scurt comunicat electronic: „Prim-ministru și guvernul nostru sunt hotărâți să promoveze egalitatea și vor apăra întotdeauna drepturile comunității LGBTQ2”.

Citat de Life Site News, politologul John Fonseca a declarat că insistența acum fățișă a premierului în favoarea „acceptării” homosexualității” înseamnă „că masca a fost dată definitiv jos de pe agenda LGBT, care a devenit și agenda Partidului Liberal”.

„Toleranța nu a fost niciodată un scop”, a adăugat Fonseca. „Ea a avut menirea de a forța creștinii să accepte lucruri despre care ei cred că sunt păcate. Nu îți place doctoria, dar te forțează să o înghiți.”

Fonseca a mai spus că ținta lui Trudeau este de a incrimina penal exprimarea publică a învățăturii creștine: „Justin Trudeau are intenția de a incrimina penal credințele creștine privind homosexualitatea. Am văzut asta la programul de locuri de muncă estival.”

În cadrul programului Canada Summer Jobs, 1559 de aplicații ale unor companii care solicitau să primească bani de la stat pentru angajarea de studenți au fost respinse, din cauză că au refuzat să se arate de acord cu avorturile sau cu drepturile homosexualilor.

Fonseca a conchis: „În mod logic, următoarea etapă este de a extinde asta la toate programele și beneficiile acordate de guvern și apoi la exprimarea publică a învățăturii creștine despre homosexualitate.”


Categorii

Homosexualitate, Ideologia genului, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor

Etichete (taguri)

, , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

52 Commentarii la “IPS Ciprian, Ana-Corina Sacrieru si mai multi sefi de institutii locale, reclamati la CNCD de ACCEPT si un transgender. Miza: limitarea DREPTULUI CONSTITUTIONAL al parintilor de a-si educa copiii potrivit propriilor convingeri/ Urmatorul nivel al agendei pro-LGBT in Canada. Premierul Trudeau: „NU mai este suficientă TOLERAREA Homosexualității, ea trebuie ACCEPTATĂ!”

VEZI COMENTARII MAI VECHI << Pagina 2 / 2 >>

 1. @Doroteea, Lucian, toti
  Incep prin a marturisii ca am avut aceeasi reactie cu Doroteea citing comentariul initial al lui Lucian dar m-am abtinut sa scriu ceva despre asta pentru a nu crea polemica. Dar cum polemica deja s-a declansat, as dori sa adaug totusi cateva idei.
  Cred ca esential in aceasta discutie este intelegerea rolului pe care ne dorim sa-l jucam noi crestinii ortodocsi; mai simplu spus, care este modul de a face misiune.
  Necrestinii sau chiar si crestinii “nepracticanti” nu rezoneaza deloc la abordari stil Lucian. Aceste abordari pot in cel mai fericit caz sa dea celor care le marturisesc constiinta marturisirii dar fara a avea deschiderea necesara pentru a fi inteleasa de cei carora li se adreseaza.
  Eu vad asta ca pe o mare meteahna a noastra a ortodocsilor care se apropie periculos de mult de indreptatire de sine.

 2. Observ stupefiata recitind comentariile de mai sus cum, cu exceptia unui singur comentator, NICIUNUL nu s a aplecat asupra CONTINUTULUI mesajului meu. Au sarit in schimb cu totii sa imi analizeze insignifianta persoana.

  Am avut parte intr o singura zi de atata psihanaliza gratuita incat in viata reala cred ca mi ar fi trebuit vreo 10 sedinte ca sa acopar atatea concluzii. Am aflat bunaoara ca sunt virulenta, inversunata, dar ca am o intelegere inalta a lucrurilor, imi cam place insa sa fac pe originala, ca ma amuza sa contrazic, ba chiar unul dintre comentatori a descoperit ca as fi un agent al diavolului avand ca misiune dezbinarea comentatorilor de pe CO. Unii m au compatimit, altii au declarat ca totusi ma iubesc, iar altii mai generosi mi au dat chiar si sfaturi tehnice ca sa imi gasesc pacea sufletului.

  Si toate astea pt ca am indraznit la un moment dat, in rautatea mea, desigur, sa am o alta parere decat unul dintre comentatori in ce priveste maniera de abordare a outsiderilor. Mare greseala. Atunci s a dezlantuit furtuna (ca sa nu zic iadul si sa ofensez iar pe cineva sau sa ma mai aleg iar cu niste consiluere si sfaturi de buna purtare).

  Bun. Revenind: subiectul era cum ii abordam pe necredinciosi: le tinem prelegeri despre Dumnezeu mizand pe revelatia lor spontana, sau le vorbim strict pe subiect incercam sa ne delimitam reciproc limitele de interventie asupra spatiului celuilalt?

  Ar fi putut fi o dezbatere interesanta, pe baza de citate din cuvintele si vietile parintilor imbunatatiti sau ale sfintilor (chiar: nimeni – cu exceptia amintita – n a dat 2 bani pe trimiterea mea la viata Sf. Porfirie. Erau cu totii prea ocupati cu tocarea mea marunta, pt astfel de detalii lipsite de interes).
  Si si mai interesant ar fi fost altceva: sa fi asteptat un pic – doar un pic! – inainte sa tabarati, raspunsul lui August. O fi inteles el oare ca la Focsani interdictia respectiva a avut o baza legala? Ce parere avea despre aplicarea legii intr o astfel de speta? Despre felul in care trebuie echilibrata coliziunea dintre libertatea de exlrimare a lgbt si libertatea parintilor de a alege educatia morala a copiilor lor?

  Altfel, va felicit frati crestini pt indemnurile duhovnicesti la iubire, smerenie si bunatate pe care le impartiti cu atata generozitate si talent in toate partile!

 3. Doroteea, nu cred ca vei vedea vreun raspuns de la August. Ori pentru ca a lasat-o balta ori pentru ca, imi inchipui, admin nu le mai publica.
  Dar sint de acord cu tine ca dezbaterea asta ar fi fost mai interesanta decat sa ne cantam reciproc in struna prin comentarii care nu prea aduc nimic in plus fata de postare. Insa respect cenzura admin si in general poate fi benefica atunci cand se exagereaza din partea unor comentatori. Aici insa pare ca a fost aplicata prea rapid (daca intr-adevar admin a oprit comentariile).

 4. Tăcere – Zorica Laţcu

  Cuvintele, pe care nu le-am spus,
  Sunt tot atâtea trepte ce coboară,
  Cu sufletul tot mai adânc m-am dus,
  Pe treptele tăcerii ca pe-o scară.

  Ca-ntr-un cuprins de peşteră boltit,
  M-am coborât în lumea nerostirii,
  Şi-n cutele de piatră i-am gătit,
  Acolo-n fund, un ascunziş Iubirii.

  Cuvintele pe care nu le-am spus,
  Sunt tot atâtea trepte de tăcere:
  Adânc în mine, mai adânc m-am dus,
  Acolo, unde orice vorbă piere.

  De-acolo, din limanul necuprins,
  Din lumea fără mal a nerostirii,
  Pe treptele tăcerii s-au prelins
  Din ascunziş, luminile iubirii.

 5. @ Mircea:

  Nu am oprit comentariile, nu a mai revenit Augusta persoana. Dar nici nu cred ca ar fi avut rost continuarea discutiei, cum nu gasim rost nici la prelungirea acestor dispute gratuite, care ne abat atentia de la ceea ce avem de facut pentru a izbuti sa trecem acest referendum. Presupun ca nu va asteptati ca amplificand certurile de orgolii si certurile pe cuvinte dintre noi vom aduce vreun folos acestei cauze sau, in general, cuiva.

 6. Este clar că o mare parte din viaţa noastră se desfăşoară în imaginar, Cornelius Castoriadis scria chiar că „Istoria umanităţii este istoria imaginarului şi creaţiilor sale”. Comportamentele, obiceiurile, credinţele, relaţiile între indivizi, între indivizi şi grup sunt imposibil de gândit în afara imaginarului.

  Pregnanţa imaginarului în societatea contemporană este din ce în ce mai remarcabilă, mai ales datorită expansiunii audiovizualului, care a făcut să explodeze posibilităţile de producere a imaginilor. Gilbert Durand 5 vorbeşte de revoluţia video, pentru a defini dezvoltarea imaginii artificiale, care caracterizează societăţile noastre occidentale. El subliniază că această explozie este rezultatul pervers al iconoclasmului tehno-ştiinţific: animaţia imaginii reproduse chimic este aplicarea mecanică a unui fenomen psihologic şi transmiterea instantanee a acestor imagini la distanţă, imaginea fiind astăzi mijlocul cel mai răspândit al producerii şi transmiterii de sens, iar psihicul individual şi colectiv occidental este profund influenţat.

  Miturile sunt vânate astăzi (MythBusters, un serial televizat, a durat, în prima serie, 13 ani şi recent autorii au anunţat că el va continua), însă cu toate acestea, vedem în anchete sociologice că nu putem substitui miturile şi credinţele sociale cu conţinuturi ştiinţifice.
  http://revistasinteza.ro/romania-magica-mituri-credinte-si-fantasmele-noastre/

  “Protestez, deci #exist”
  În mare măsură, epoca noastră este şi epoca narcisismului colectiv, lucru pe care Cristopher Lasch îl intuieşte încă dintr-o carte apărută în 1979.
  O teorie a lui Max Gluckman merge până la a susţine că scandalul şi bârfa pot fi interpretate ca forme ale competiţiei sociale şi ale selecţiei liderilor, în măsura în care elaborarea raţionamentelor despre onoarea persoanelor contribuie la clasarea pe o scară lungă a prestigiului.
  Philippe Breton a arătat că politica se afişează, ca un spectacol, la televiziune, privilegiat de proximitate în detrimentul dezbaterii de idei, polemica nu dispare din spaţiul public, cel puţin, în perioada electorală. Se naşte mai mult o ciorovăială partizană de platou, în detrimentul unei reflecţii în profunzime.
  http://revistasinteza.ro/protestez-deci-exist/

  “Traiesc, deci ma abtin” – Mihaela Bilic

 7. Sunt pesimist pentru multe vazand cum s-a aprins focul dintr-un motiv de nimic si cum fiecare incearca sa se scoata cat mai onorabil din aceasta disputa declansata de ala.
  Problema nu consta in modul cum isi prezinta fiecare argumentele, unii sunt mai iuti, altii mai calmi, unii stiu mai multe, altii mai putine, unora le place sa spuna mai multe, altii sunt mai zgarciti la vorba, in fine, intre cei care discuta pro sau contra pot fi si diferente de varsta. Insa vad o problema, am mai zis-o si cu alte ocazii pe aici, ma minunez de usurinta cu care se vorbeste de …iubire. Normal ca suntem aici deoarece fiecare avem ceva pentru Hristos si pentru noi ca frati crestini si in general pentru orice suflet omenesc aflat in suferinta si care CERE AJUTOR, insa eu prefer sa pastrez tacerea asupra acelei iubiri inalte care este punctul final al oricarui suflet ce se nevoieste pentru mantuire.
  Cum am spus mai inainte, eu nu angajez discutii de convingere cu aceasta categorie, daca pot sa-i ajut intr-un impas ii ajut, insa fara discutii. Cu acesti oameni POT SA VORBEASCA, insa uneori fara a incerca ei insusi sa-i convinga, oameni cu inalta tinuta duhovniceasca, oameni sfinti, precum Sfantul Porfirie, Sf. Paisie si altii ca ei. In iubire sunt “topite” toate celelalte virtuti crestine, inclusiv intelepciunea,insa cum sa vorbim de iubire care “le misca pe toate, soarele si celelalte stele”, cand nu avem intelepciune, dovedita nu paruta? Un lucru este sigur: dincolo de aceste “raniri copilaresti”, diferente de temperament si de altele, fiecare din cei au scris si scriu aici, au pus si pun o parte din suflet in cuvintele lor pe acest Forum! Am citit lucruri frumoase aici de la Doroteea, de la Lucian, Nicolae Mirean, Petre, fratele Gheorghe si multi altii pe care nu-i mai spun (sa ma ierte) si bineinteles de la cei care tin timona, Admin Maistorii! Fiecare are identitatea sa si este bine asa.
  Fratilor ,cum zice Apostolul, la rautate sa fim copii , iar la minte sa fim oameni maturi si pana la Ziua Sfintei Cruci cele rele sa se spele si cele bune sa se adune!
  Doamne ajuta!

 8. Scuza ma Mircea, abia acum am apucat sa intru si sa vad postarile tale. Te adaug pe lista celor care au inteles. Si apreciez curajul de a recunoaste ca esti de acord cu o proscrisa ca mine si de a sta impotriva curentului :D. Ajung tot mai mult la concluzia ca un astfel de curaj nu tr subestimat si ca nu il intalnesti chiar pe toate drumurile.

 9. Proscrisa !!!
  Rad cu hohote ..
  Hai sa ne concentram pe referendum, când aveți timp sa expuneți cam cum este pe partea de justiție .. tare mult ma preocupa asta , îmi dau seama ca atârna soarta neamului in fata Lui .

 10. “Imaginaţia este puntea dracilor către minte şi apoi către suflet.”

  “Taci mult, vorbeşte puţin şi în sufletul tău va poposi tăcerea, iar duhul îţi va fi liniştit şi plin de pace.”

  “Împacă-te cu Dumnezeu şi mulţi oameni vor veni să se împace cu tine.”

  Serafim de Sarov

 11. http://www.culturavietii.ro/2018/07/11/testul-unei-bune-religii-si-noile-acuzatii-aduse-dlui-vasile-banescu/

  Ma surprinde pasivitatea ierarhiei BOR…daca stam cu mainile in san, oare vom rezolva ceva?

 12. Pingback: CNCD si ACCEPT "instruiesc" profesorii in "PROBLEMATICA LGBT"/ Beni Oni Ardelean, deputat liberal: CNCD este o institutie de tip GESTAPO care ar trebui desfiintata (Video)
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare