Irod nu mai are rabdare… COLEGIUL MEDICILOR CERE URGENTAREA LEGII VACCINARILOR. CMR considera ca DEZBATEREA LEGII ar aduce daune sanatatii copilului!/ In Caras-Severin, campanie de vaccinare orwelliana cu POLITIE si JANDARMERIE!/ Studiu intr-o revista stiintifica medicala: CORELATIE INTRE ALUMINIUL AJUNS IN CREIER SI AUTISM/ Vaccinul BCG: inutil si riscant, dar in schema obligatorie

12-12-2017 12 minute Sublinieri

Colegiul Medicilor din România solicită Camerei Deputaților ca legea vaccinării să fie adoptată cât mai repede și într-o formă cât mai clară, precizând că imunizarea este o necesitate și un drept al copiilor, fiind un factor important în sistemul e sănătate de la noi din țară.

„Vaccinarea a contribuit decisiv la scăderea mortalităţii şi morbidităţii prin boli infecţioase, a dus la creşterea substanţială a speranţei de viaţă. În fiecare an circa 3 milioane de vieţi sunt salvate prin vaccinare. În România înregistrăm o scadere îngrijorătoare a acoperirii vaccinale, scădere care nu a putut fi atenuată chiar şi în condiţiile în care ne aflăm în plină epidemie de rujeolă, boala prevenibilă prin vaccinare.

Peste 10.000 de persoane, în mare majoritate copii, s-au îmbolnăvit, iar 36 au decedat. Dintre cazurile înregistrate, 99% nu erau vaccinate sau erau vaccinate incomplet”, explică reprezentanții Colegiul Medicilor din România, printr-o scrisoare transmisă Camerei Deputaților.

CMR consideră că reglementarea actului de vaccinare reprezintă o formă de responsabilizare a tuturor persoanelor implicate, fiind vorba despre interesul copilului. Medicii invocă articole din “ Convenţia cu privire la drepturile copilului”, adoptată de Adunarea Generală a Organizaţiei Naţiunilor Unite la 29 noiembrie 1989 şi ratificată în România prin Legea 18/1990.

„Legea 18/1990 specifică: Art.2 Pct.2: Statele părti vor lua toate măsurile de protejare a copilului împotriva oricărei forme de discriminare sau de sancţionare pe considerente ţinând de situaţia juridică, activităţile, opiniile declarate sau convingerile părinţilor, ale reprezentanţilor săi legali sau ale membrilor familiei sale. Art.3. Pct.1: În toate acţiunile care privesc copiii, întreprinse de instituţiile de asistenţă socială publice sau private, de instanţele judecătoreşti, autorităţile administrative sau de organele legislative, interesele copilului vor prevala”.

Colegiul Medicilor din România a transmis mai multe sugestii la alcătuirea legii vaccinării, iar dezbaterea din Camera Deputaților, spun ei, ar putea aduce modificări cu efecte negative asupra sănătății copilului.

„CMR şi organizaţiile profesionale solicită Camerei Deputaţilor să adopte cât mai curând legea într-o formă apropiată de cea trimisă de Senatul României, care nu încalcă în niciun fel dreptul medicilor la opinie, oferă garanţii solide părinţilor, reprezentanţilor legali şi pacienţilor că vor primi informaţii validate ştiinţific, corecte şi complete şi este în acord cu legislaţia în vigoare.

De asemenea, se face apel pentru respectareaprincipiului interesului superior al copilului şi dreptului acestuia de a primi cele mai bune ingrijiri medicale, inclusiv prin vaccinare”, se mai arată în scrisoarea transmisă de Colegiul Medicilor din România.

Colegiul Medicilor din România (CMR) a publicat ieri, pe siteul oficial, un comunicat prin care cere Camerei Deputaților să urgenteze procedura de adoptare a Legii vaccinării obligatorii. Mesajul vine după ce mai mulți parlamentari au sesizat nereguli în ceea ce privește acest proiect de lege, după cum ActiveNews a relatat la vremea respectivă.

Momentan, legea se află în dezbaterea Comisiei de Sănătate a Camerei Deputaților.

O primă reacție la mesajul CMR a venit din partea reputatului medic, Prof.Univ. Dr, Pavel Chirilă. Într-un text trimis pe adresa ActiveNews, doctorul Pavel Chirilă pune șapte întrebări semnatarilor comunicatului, după cum urmează:

„Vă invit respectuos, făcând o analiză pe textul Dumneavoastră, să răspundeți la următoarele întrebări:

1. Între „dreptul copilului” și „dreptul mamei asupra copilului” care este preeminent? La Dumneavoastră în familie cum este?

2. Știți că această propunere legislativă prevede obligativitatea vaccinării la copii (de regulă) și la adulți (în situații epidemiologice speciale)? De ce nu vă referiți la această prevedere? faceți cumva intenționat știind că se subînțelege?
„În situații epidemiologice speciale” voi cei care ați semnat comunicatul, vă vaccinați sau vă ascundeți prin păpușoi spunând că tocmai atunci când ardeați de dorința de a vă vaccina aveți o mică contraindicație?

3.  Vorbiți în comunicat de „protejarea vieții copiilor, dar și a adulților”. Stiți că vaccinurile – conform prospectelor emise de fabricant – au reacții adverse dintre care unele pot fi mortale? De ce vreți o lege care prevede obligativitatea? 
Ce aveți cu oamenii care paralizează sau mor prin reacții adverse la vaccinare? Ați vrea să fie din familia Dumneavoastră?

4.  Vorbiți în comunicat de „tratate și convenții internaționale la care România este semnatară”. Știți că există  peste 60 articole în legi, convenții, declarații, directive și alte acte normative care interzic un act medical obligatoriu asupra trupului adultului sau copilului?  

5.  De ce susțineți a priori că amendamentele aduse de societatea civilă și parlamentari „pot influența negativ modul de aplicare a legii?” Vreți neapărat să treacă legea așa cum a fost gândită? Nu vă plac perfecționările ei?

6.  Pe câți din membrii Colegiului Medicilor și celorlalte asociații profesionale i-ați consultat și le-ați cerut acordul să publicați acest comunicat?

7.  Și o ultimă întrebare: Credeți sincer că obligativitatea vaccinării este necesară sau v-a speriat cineva?”

Ultima ședință organizată de către Direcția de Sănătate Publică Caraș-Severin cu medicii din familie de județ a scos la iveală o decizie extrem de importantă a Instituției Prefectului.

Pentru că județul Caraș-Severin este sub nivelul național la cifra de vaccinare, în special în ceea ce privește vaccinul ROR, care este și pentru rujeolă, DSP Caraș-Severin împreună cu Instituția Prefectului au decis să colaboreze și să le pună la dispoziție medicilor de familie atât baza de date a Direcției de Evidența Populației, cât și sprijinul Poliției și al Jandarmeriei pentru identificarea familiilor care au copii ce trebuie vaccinați, dar care nu sunt găsiți de către medicii de familie.

Același protocol de colaborare a fost încheiat și cu Consiliul Județean Caraș-Severin. Deși cifra de vaccinare în județul Caraș-Severin a urcat de la 37 la 47 de procente, ea este încă sub media națională și se lucrează, astfel, pe toate fronturile pentru creșterea cifrei de vaccinare.

 • Cristi Nemteanu:

Irod nu mai are răbdare…

Genocidul trebuie ambalat în stil occidental.Cică avem epidemii și rata vaccinării a scăzut dramatic. Bate vântul în buzunare. Nu mai au cozile de topor sărbători fericite 😉

“Colegiul Medicilor din România solicită Camerei Deputaților ca legea vaccinării să fie adoptată cât mai repede și într-o formă cât mai clară, precizând că imunizarea este o necesitate și un drept al copiilor, fiind un factor important în sistemul e sănătate de la noi din țară”.

Deschide ușa,creștine!😡

Sunt popoare păgâne care nu susțin obligativitatea vaccinării,cum e Turcia. La noi creștinismul mustește de fățărnicie și trădare…

„Pentru că județul Caraș-Severin este sub nivelul național la cifra de vaccinare, în special în ceea ce privește vaccinul ROR, care este și pentru rujeolă, DSP Caraș-Severin împreună cu Instituția Prefectului au decis să colaboreze și să le pună la dispoziție medicilor de familie atât baza de date a Direcției de Evidența Populației, cât și sprijinul Poliției și al Jandarmeriei pentru identificarea familiilor care au copii ce trebuie vaccinați, dar care nu sunt găsiți de către medicii de familie”.

 • ActiveNews: 

Un renumit profesor britanic dezvăluie, într-un nou studiu, prezența aluminiului în creierul persoanelor autiste: „Poate că acum avem legătura dintre vaccinare și autism”

Aluminiul din vaccinuri poate provoca autism. Aceasta este concluzia unor noi cercetări prezentate recent de profesorul britanic Chris Exley, șeful unui laborator  al Universității Keele din Regatul Unit, specialist recunoscut pe plan mondial. Acesta susține că există dovezi privind prezența aluminiului, în doze semnificative, în creierul persoanelor decedate diagnosticate cu autism, scrie Daily Mail.

Copiii care suferă de autism au de până de 10 ori mai mult metal în creier decât ceea ce este considerat sigur la adulți,  se spune în  studiul britanicului. Aluminiul traversează membrana care separă creierul de sângele care circulă și se acumulează în celulele implicate în menținerea unui mediu intern constant, cum ar fi temperatura, susțin autorii cercetării.

„Poate că acum avem legătura dintre vaccinare și autism (ASD), legătura fiind includerea unui adjuvant pe bază de aluminiu în vaccin”, spune profesorul britanic Chris Exley.

Cercetătorii susțin că persoanele diagnosticate cu autism pot avea schimbări genetice care le determină să acumuleze anumite doze de aluminiu pe care oamenii sănătoși au capacitatea de a le elimina.

Studiul specialiștilor de la Universitatea Keele, publicat în Journal of Trace Elements in Medicine and Biology, oferă cel mai puternic indiciu  că aluminiul poate fi o cauză a autismului.  Astfel,  s-a constatat că doza de aluminiu din țesuturile cerebrale prelevate de la cinci donatori care au murit, toți având autism, era extrem de mare; unele dintre cele mai mari valori măsurate vreodată în țesutul cerebral uman. 

De asemenea, aluminiul a fost găsit în celulele neuronale din creier, alături de dovezi clare ale celulelor ne-neuronale încărcate cu aluminiu, care intră în creier prin membranele înconjurătoare și cele care separă creierul de sângele circulant.

„A fost ceva ce nu am văzut niciodată. Aluminiul a fost găsit în celulele neuronale, dar majoritatea aluminiului era în celule ne-neuronale. Am avut dovezi că limfocitele și celulele sanguine transportau “cargouri de aluminiu” în creier. Acest lucru nu demonstrează că aluminiul provoacă autism, dar înseamnă că, cel mai probabil, aluminiul joacă un rol în această boală”, a declarat profesorul britanic, citat de site-ul francez alternativesante.fr.

Chris Exley își exprimă termerile privind siguranța vaccinurilor. El crede că pentru fiecare vaccin care conține aluminiu, oamenii trebuie să se întrebe dacă poate fi salvată o viață sau poate fi distrusă. Iar cei care nu pot răspunde la această întrebare ar trebui să refuze vaccinarea. Și nu din cauza efectelor secundare imediate, ci din cauza unor efecte pe termen lung, cum ar fi autismul, după luni, ani și chiar decenii.

Vasile Astarastoae: Luc Montagnier și legea vaccinării obligatorii

De câte ori am scris despre vaccinuri, s-au găsit tot felul de persoane să mă urechească, spunând că nu sunt specialist în vaccinologie sau în sănătate publică și că problema vaccinării nu este o problemă etică (cel puțin acolo nu mi-au contestat expertiza), ci este o problemă strict tehnico-științifică. M-am consolat în momentul în care am văzut reacțiile la opiniile exprimate de Luc Montaigner și Henri Joyeux. 

În Europa, în America, la fel ca la noi, atunci când punem întrebări, privind siguranța vaccinului sau efectele secundare ale acestuia, suntem considerați “alarmiști” sau anti-vacciniști. Mai mult, se spune că nu trebuie să le fie permis părinților să facă propriile alegeri pentru copilul lor. 

Contestatarilor mei le-au răspuns Luc Montaigner și Henri Joyeux, a căror competență în domeniu nu poate fi pusă la îndoială. Ei au organizat o conferință de presă împotriva vaccinării obligatorii într-un teatru parizian, pe 7 noiembrie 2017.

Profesorul Luc Montaigner este un virolog, Premiul Nobel pentru Medicină, membru al Academiei de Științe și al Academiei de Medicină Franceze. A lucrat la încercarea de realizare a unui vaccin anti-HIV. Henri Joyeux a fost profesor de oncologie, specializat în chirurgia digestivă, și, de asemenea, laureat al premiului Antoine Lacassagne pentru oncologie acordat de Liga Națională împotriva Cancerului din Franța.  

”Riscăm cu vaccinuri să otrăvim puțin câte puțin toată populația care ne va succeda, copiii si copiii copiilor noștri”, a spus Luc Montagnier. ”Intrăm într-un fel de dictatură a vaccinurilor…” a declarat Henry Joyeux.

Vă prezint rezumatul conferinței de presă a profesorilor Luc Montagnier și Henri Joyeux, cum a fost el redactat de către autori.

1. Nu suntem împotriva vaccinărilor, contrar celor transmise de mass-media și chiar și de unii dintre medici, sub influența directă sau indirectă a laboratoarelor de producție. Vaccinul este complex, iar mediul nostru s-a schimbat foarte mult în secolul trecut, făcând imunizările în masă mai dificile ca înainte. 

2. Ne opunem din trei motive esențiale la obligația de vaccinare a celor 11 vaccinuri propuse, începând cu a șasea săptămână de viață a copilului, a cărui apărare imună se află în construcție: 

a. Suma vaccinurilor propuse duce la injectarea copilului cu cantități excesive de aluminiu, un adjuvant bio-persistent, care s-a dovedit a fi dăunător local la locul injectării și penetrează în creier și alte zone a corpului (oase, rinichi), așa cum s-a demonstrat la muncitorii care respiră praful în timpul extracției bauxite.  În plus, alumina găsită în vaccinurile veterinare s-a dovedit a fi toxică pentru animale, responsabilă în mod direct sau indirect de sarcoame (cancerele cu prognostic scăzut) în zona de vaccinare în decurs de 3 ani după vaccinare, iar 5 ani mai târziu pot determina: osteosarcom, fibrosarcom, condrosarcom. S-ar îngriji mai bine pisicile noastre decât copiii noștri, deoarece aluminiul a fost îndepărtat de la vaccinurile veterinare de către o filială a Sanofi? 

b. Excesul de vaccinuri poate fi responsabil pentru moartea subită a sugarului în primele zile sau la câteva luni după vaccinare: 250 la 300 de cazuri sunt enumerate în Franța, 25% din cazuri nu au o cauză specifică. Conform unui studiu științific efectuat în Statele Unite, hipervaccinarea ar declanșa formarea bruscă de citokine, molecule inflamatorii toxice unui organism fragil.

c. Vaccinarea împotriva hepatitei B pentru un copil în vârstă de 6 săptămâni nu prezintă niciun interes pentru sănătate și poate fi dăunătoare în viitor, în special în ceea ce privesc fenomenele alergice, bolile autoimune, inclusiv bolile neurodegenerative, scleroza în plăci, la copii sau adolescenți. 

3. Legea actuală care impune vaccinarea împotriva difteriei-tetanos-poliomielitei înaintea celor 18 luni ale copilului este rezonabilă și nu trebuie modificată, ceea ce presupune refacerea vaccinului trivalent fără aluminiu, așa cum a a existat și care a fost impusă prin decizia Consiliului de Stat la 8 februarie 2017. Reamintim, de asemenea, că Institutul Pasteur a utilizat fosfat de calciu ca adjuvant sigur și că actionarul său majoritar a ales să îl înlocuiască cu un compus cu aluminiu din motive pur economice.

4. Alăptarea (recomandată de OMS), pe o perioadă de 6 luni până la un an, dimineața și seara, înainte și la întoarcerea de la locul de muncă, este ideală pentru sănătatea copilului și a mamei sale atunci când au o stare sănătate bună. Asigură protecția imună a copilului și evită vaccinările anticipate, care pot fi planificate dincolo de al doilea an de viata al copilului. 

5. Principiul precauției trebuie aplicat vaccinurilor, care trebuie supuse acelorași controale ca medicamentele înainte de a fi introduse pe piață, iar vaccinarea trebuie să fie liberă, așa cum este aplicată în Suedia, Germania și alte țări din întreaga lume. 

6. Atragem atenția legiuitorului asupra vaccinului MMR (rujeolă, oreion și rubeolă), care injectează virusuri atenuate, care nu sunt sigure pentru sugari fragili și impune o vaccinare de la caz la caz. 

7. Îndemnăm parlamentari să nu voteze această lege, care contravine interesului sănătății copiilor și impune medicilor și familiilor un dictat industrial și administrativ. 

Practicanții generaliști sau pediatrii nu ar trebui să fie deposedați de competența lor și capacitatea lor de a judeca științific interesul acelei vaccinări într-o relație de încredere cu familia, care își păstrează integral dreptul de a dispune și responsabilitatea.

Profesorul Luc Montagnier

Profesorul Henri Joyeux

P.S. Numeroși cercetători, dar și presa, au criticat cu vehemență (dar fără să răspundă cu argumente) opiniile celor doi. Paradoxal, cei care au criticat aveau contracte de cercetare cu firmele producătoare de vaccinuri, iar presa avea contracte de publicitate cu aceleași firme. O simplă coincidență, nu e așa? 

 • Sergiu Moroianu: 

Tuberculoza, probabil cea mai gravă boală infecțioasă, îmbolnăvește anual peste 12.000 de români.

TBC a fost în secolul XIX prima cauză a mortalității la nivel mondial. Boala părea la un moment dat învinsă (cu ajutorul antibioticelor și al vaccinurilor) și se preconiza chiar eradicarea ei. Din păcate, evoluția ulterioară a epidemiei contrazice aceste așteptări mult prea optimiste. Peste 1100 români au murit în 2014 de TBC, adică 9% din cazuri (netratată, mortalitatea tuberculozei este de 50%). Aproximativ o treime din populația lumii este infectată cu Mycobacterium Tuberculosis (MT), numele latin al bacilului Koch. Vaccinul împotriva tuberculozei este denumit BCG, a fost dezvoltat de Calmette și Guerin între 1908-1921 prin modificarea Mycobacterium bovis, un bacil înrudit cu MT care provoacă tuberculoza bovină, și este astăzi produs de diverse laboratoare.

BCG este cel mai controversat dintre vaccinurile existente pe piață. La un secol de la introducerea sa pe scară largă, el nu pare a îndigui cu adevărat răspândirea tuberculozei. România este singura tară din UE care practică vaccinarea BCG a tuturor nou-născuților, în timp ce țările occidentale nu mai includ BCG în lista de vaccinuri recomandate. Cu toate acestea, incidența bolii la noi este de peste 10 ori mai ridicată decât în Vest. Voci din lumea medicală pun de-a dreptul la îndoială utilitatea acestui vaccin. Se afirmă de către diverși autori că BCG nu conferă o imunitate anti-TBC decât în procentaje scăzute, nu are de fapt niciun efect de imunizare, provoacă o formă atenuată a tuberculozei ca efect secundar, sau chiar ajunge să inducă TBC în loc să o prevină. Organizația Mondială a Sănătății afirmă explicit: “BCG nu previne infecția primară cu MT și, mai important, nu previne reactivarea infecției pulmonare latente, principala sursă de răspândire a bacilului în comunitate. Impactul BCG asupra transmiterii bacilului Koch este așadar limitat.”

Tratamentul antibiotic, eficient pentru majoritatea bolnavilor de TBC dacă este dus până la capăt, pare a fi condus, din păcate, la selectarea unor tulpini de bacil Koch rezistente la tratament. Exista astăzi tulpini de Mycobacterium Tuberculosis (denumite MRTB) rezistente la toate antibioticele cunoscute. Mortalitatea în cazurile de MRTB depășește 50%. Experții OMS se așteaptă ca tuberculoza multi-rezistentă să devină principala provocare de sănătate publică a secolului XXI. Multe din cazurile de MRTB apar ca infecții secundare la pacienți bolnavi de SIDA.

Bolile infecțioase ca TBC sau SIDA sunt subiecte grave de sănătate publică. Cu toate acestea, guvernarea actuală le ignoră complet în spațiul public, concentrându-și eforturile de comunicare asupra combaterii rujeolei, boala benignă a copilăriei cunoscută și sub numele de pojar. Puseuri epidemice de pojar apar periodic în toate țările și provoacă decese într-un număr foarte redus de cazuri. Actuala epidemie de pojar din România a implicat 30.000 de cazuri confirmate și a condus la aproximativ 30 de decese, adică o rata a mortalității de 0,1%. Însă onestitatea intelectuală ne obligă să dezvăluim că lista publicată a cazurilor ridică îndoieli asupra veracității atribuirii cauzei deceselor pojarului. Mulți din cei 30 de pacienți prezentau co-morbidități serioase cum ar fi SIDA, deficiențe imunitare etc. Numărul total de decese atribuite rujeolei este oricum mic comparat cu boli precum TBC. Vaccinul ROR (anti-rujeolă, oreion și rubeolă) este și el controversat, fiind incriminat în diverse reacții adverse mai mult sau mai puțin grave, care însă nu par a fi corect analizate sau centralizate.

In acest context, tentativa PSD de a introduce obligativitatea vaccinării ROR și a unui număr neprecizat de alte vaccinuri, precum și tendința ceaușistă de a sufoca orice discuție de buna credință pe acest subiect, nu sunt justificate din punct de vedere sanitar. Nu este acceptabil să nu avem o procedură reală de colectare a datelor asupra efectelor adverse ale vaccinurilor. Reacțiile adverse, afecțiunile sau decesele provocate de vaccinuri nu sunt raportate de către medici, asa cum se procedează cu toate celelalte medicamente. Simpla exprimare a dubiului științific privind vaccinurile atrage sancțiuni drastice, cum a fost cazul recent mediatizat al medicului dentist din Suceava.

Miza reală a încercării introducerii obligativității actelor medicale (contrară legii în prezent) este ideologia de inspirație bolșevică potrivit căreia nu numai banii și bunurile, dar până și corpul cetățenilor aparțin statului. Oficialii ministerului Sănătății împărtășesc profilul moral al doctorului multi-milionar Brădișteanu, cunoscut pentru tentativa de fraudă medicală în cazul “tentativei de sinucidere” a pesedistului Năstase, dar și pentru a fi deturnat milioane de euro din postura de parlamentar PSD. Putem avea încredere că acești oameni legiferează spre binele nostru? De fapt, chiar dacă ar fi cerută de cei mai cinstiți și competenți politicieni imaginabili, principiul prudenței nu ar permite obligativitatea actelor medicale.

In perioada comunistă, schema de vaccinare conținea 5 vaccinuri, mai mult sau mai puțin obligatorii. (Noțiunea de opțiune personală era mult restrânsă în cadrul acelui regim totalitar.) Astăzi, riscăm să avem un număr neprecizat de vaccinuri obligatorii, atât pentru adulți cat și pentru copii, obligativitatea fiind impusă prin amenințarea preluării copiilor de către stat și a unor pedepse draconice aplicate părinților. In același timp, epidemia de TBC scapă de sub control, nefiind cu adevărat combătută ca în țările din Occident. (Din păcate, nu există vreun vaccin eficient împotriva transmiterii acestei boli teribile).

La fel cum denunțăm incompetența politicienilor în toate celelalte domenii ale vieții publice, economice și sociale, nu putem accepta tentativa totalitară de extindere a autorității clasei politice asupra corpului cetățenilor.

Un articol din “Nature” (2015):

“Tuberculosis (TB) is a global pandaemic, partially due to the failure of vaccination approaches. Novel anti-TB vaccines are therefore urgently required. […] Despite widespread use of the bacille Calmette-Guérin (BCG) vaccine, Mycobacterium tuberculosis infection and the resulting incidence of tuberculosis remains a major global concern. The BCG vaccine, to a large extent and with some exceptions, mitigates only the most severe aspects of infection and exhibits a highly variable efficacy, especially in high-burden areas.”

(Intenționat nu am tradus, ca să sterilizez pandemia de comentarii absurde de la jurnaliști, telespectatori și tot felul de alți experți.)

În mediul științific și de politici de sănătate publică occidental există astăzi consensul că BCG nu este eficient. Ar fi timpul ca România să urmeze exemplul țărilor din Vest, care nu (mai) recomandă niciuna acest vaccin propriei populații. Personal am trăit în SUA, Germania și Franța. Încă din anii 1990, pediatrii și medicii generaliști cu care am avut contact acolo priveau BCG ca pe o ciudățenie medicală, învechită și periculoasă, specifică lumii a treia și lagărului comunist.

În loc de a folosi în interesul public cunoștințele științifice de ultimă oră disponibile la nivel mondial, politicienii doresc să introducă obligativitatea draconică a unui vaccin ineficient. Părintii care refuză să-și vaccineze copii cu acest vaccin controversat ar urma să fie decăzuți din drepturile părintești, amendați cu sume uriașe și aruncați în închisoare.

Să fie parlamentarii noștri mai pricepuți la medicină decât “Nature”? Stați puțin! e același jurnal care a dezvăluit plagiatul lui Ponta în 2012, o fi poate un jurnal băsist?

Nu sunt împotriva vaccinurilor ca principiu.

Mă opun obligativității vaccinurilor și a oricăror acte medicale, așa cum ne garantează deocamdată legea română. In cazul BCG, datele Organizației Mondiale a Sănătății arată că acest vaccin nu are niciun efect de oprire a transmiterii infecției cu bacilul Koch sau de prevenire a declanșării TBC pulmonar. Așadar, decizia de a se vaccina cu BCG nu are decât implicații strict personale (la fel ca și în cazul tetanosului, boală necontagioasă), neputându-i afecta pe cei din jur și ridicând astfel o obiecție majoră în privința unei eventuale obligativități.

Pe de o parte, OMS arată că BCG ar avea totuși un efect benefic pentru copii, protejându-i (într-o măsură neprecizată) de meningită și TBC diseminată.

Pe de altă parte, statele dezvoltate au renunțat la BCG sau chiar nu l-au recomandat niciodată, ceea ce sugerează cel puțin neîncredere în acest vaccin, și ne face să ne întrebăm de ce noi am face obligatoriu un vaccin pe care ei nu îl fac deloc, deși trăim cu toții în același spațiu economic (UE) cu libertate de circulație, și implicit de transmitere trans-frontalieră a infecției.

Pentru cei care citesc în engleză sau franceză, poziția OMS privind inabilitatea BCG de a opri transmiterea TBC se găsește la pagina 3 a documentului atașat.


Categorii

Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor, Vaccinuri / legea vaccinarii obligatorii, Vasile Astărăstoae

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

16 Commentarii la “Irod nu mai are rabdare… COLEGIUL MEDICILOR CERE URGENTAREA LEGII VACCINARILOR. CMR considera ca DEZBATEREA LEGII ar aduce daune sanatatii copilului!/ In Caras-Severin, campanie de vaccinare orwelliana cu POLITIE si JANDARMERIE!/ Studiu intr-o revista stiintifica medicala: CORELATIE INTRE ALUMINIUL AJUNS IN CREIER SI AUTISM/ Vaccinul BCG: inutil si riscant, dar in schema obligatorie

 1. “In perioada comunistă, schema de vaccinare conținea 5 vaccinuri, mai mult sau mai puțin obligatorii. (Noțiunea de opțiune personală era mult restrânsă în cadrul acelui regim totalitar.) ”

  Stiu persoane care au fentat sistemul (si nu putine ) .

 2. “Stiu persoane care au fentat sistemul (si nu putine ).”
  Da…
  Acum insa “ochiul” lor te urmeste si cand dormi acasa, si cand esti pe camp, si cand esti in trafic, si cand esti oriunde. Generatia de tirani contemporana este cyber-avansata exponential… iar focul nostru de crestini este azi abia un carbune care mai mocneste inca anemic intr-un ungher de inima…

  Bine a zis fratele:
  “Dacă s-ar fi născut în zilele noastre, Fiul lui Dumnezeu azi ar fi fost vaccinat cu forța… “

 3. off topic,
  Nimic despre crima de marti seara de la statia de metrou Dristor? Nu vi s-a parut ciudat ca a fost facuta mult prea perfect? Ce a fost de fapt acolo? Ce e in traba asta?

 4. Datorita agravarii situatiei socio-economice, somajului, divorturilor, mortalitatea persoanelor cu varste intre 50 si 54 ani, datorata alcoolului, drogurilor si sinucderilor a crescut de 3 ori in ultimii 10 ani!
  La fel s-a intamplat si cu copii acestora, tinerii albi cu varste pana la 18 ani.
  http://www.zerohedge.com/news/2017-12-14/nobel-laureate-discovers-cause-opioid-crisis-complete-economic-destruction-white-wor

 5. Aniush,

  https://www.activenews.ro/stiri-justitie/Cum-au-devenit-crima-de-la-metrou-si-inregistrarile-video-stradale-instrumente-de-manipulare-emotionala-148176

  Eu cred ca e o incercare de oarece “false flag” cu insertii autohtone, cu scopul de a fi suprapus peste evenimentele din aceste zile. Oricum, cel mai probabil se face dupa procesul: “nu irositi nici o criza ce poate fi folosita pentru a introduce noi “reglementari” care altfel nu ar putea fi introduse niciodata”.

  Asa:

  https://www.activenews.ro/stiri/Ministrul-Transporturilor-ia-masuri-dupa-crima-de-la-metrou-Vom-incepe-sa-montam-noi-sisteme-de-protectie-a-calatorilor-incepand-din-trimestrul-al-doilea-al-anului-viitor-148128

 6. S-ar parea ca motivele reale ale obligativitatii vaccinarii si transferarii Institutul Cantacuzino la MApN nu au nici o legatura cu vreo posibila epidemie: se fac pregatiri pentru razboi bacteriologic, cu antrax.

  Îngrijorare mare la Seul. Un soldat care a dezertat din Coreea de Nord are imunitate la antrax
  http://stirileprotv.ro/stiri/bizar/ingrijorare-mare-la-seul-un-soldat-care-a-dezertat-din-coreea-de-nord-are-imunitate-la-antrax.html

  Coreea de Sud importă medicamente împotriva antrax-ului
  Comanda pentru vaccinurile anti-antrax a fost făcută în luna iulie prin intermediul unei companii canadiene
  http://epochtimes-romania.com/news/coreea-de-sud-importa-medicamente-impotriva-antrax-ului—269354

  Coreea de Nord vrea să lanseze rachete intercontinentale, încărcate cu antrax.
  https://www.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/coreea-de-nord-testeaza-rachete-cu-antrax-848676
  http://evz.ro/bacteriologica-kim-rachete-balistice-intercontinentale-antrax.html

  Coreea de Nord acuză Statele Unite că au atacat-o cu antrax și a cerut o anchetă internațională condusă de Consiliul de Securitate al ONU
  ”SUA nu numai că posedă arme de distrugere în masă, dar încearcă să le folosească împotriva Coreii de Nord”, a declarat ambasadorul nord-coreean la ONU, Ja Song Nam, într-o scrisoare adresată Consiliului de Securitate al ONU și secretarului său general.
  http://miscareaderezistenta.ro/externe/coreea-nord-sua-antrax-8764.html

  Institutul Cantacuzino, transferat oficial la MApN. În doi ani ar trebui să înceapă producţia de vaccin
  http://www.mediafax.ro/social/institutul-cantacuzino-transferat-oficial-la-mapn-in-doi-ani-ar-trebui-sa-inceapa-productia-de-vaccin-16893027

 7. Pingback: DICTATURA MEDICALA A VACCINISTILOR. Medicii, presati sa MOBILIZEZE ACTIV la vaccinarea copiiilor. Recomandarea nu mai e de ajuns!/ Un copil vaccinat partial a fost EXCLUS DE LA CRESA/ Arafat contesta vehement panourile anti-vaccin: O CONCEPTIE DIABOLICA.
 8. Pingback: Noua ministra a Sanatatii, Sorina Pintea, crede cu tarie in OBLIGAREA PARINTILOR in a-si VACCINA copiii: "LEGEA VACCINARII TREBUIE SA FIE O PRIORITATE". Si: "NU AM FACUT CAMPANII SUFICIENT DE AGRESIVE"!/ Campanie desantata de isterizar
 9. Big Pharma a gasit solutia perfecta pentru cresterea masiva vanzarilor: vaccinurile cauzeaza autism care se trateaza cu antidepresive!
  Chinezii au tratat maimute autiste cu antidepresive (este si un video interesant)
  Scientists tweaked the DNA of the monkey when it was just a pinprick-sized embryo.
  In doing so, they created a mutation in SHANK3 — a gene linked to autism.
  When treated with antidepressants, the monkey’s strange behaviours are reduced and it is more sociable, the monkey circled its cage 86% less overall and socialised for 15 times longer than before.
  https://www.dailystar.co.uk/news/latest-news/742743/autism-study-research-monkey-autism-prozac-fluoxetine

 10. Autism Rates Increase. 1 in 22 Boys in New Jersey.
  The numbers are from 2014. Dare we suspect that they are even worse today?
  https://www.ageofautism.com/2018/05/autism-rates-increase-1-in-22-boys-in-new-jersey.html

 11. Pingback: RAȚIUNE, NU ISTERIE. Dr. Vasile Astărăstoae despre "CALARETII APOCALIPSEI" epidemiologice si DEZVRAJIREA NUMERELOR GENERATOARE DE PSIHOZA si de reactii distructive. CU MASCA SAU FARA MASCA? "Utilizarea corectă a măștii în public core
 12. Pingback: Președintele COLEGIULUI MEDICILOR, Gheorghe Borcean, justifică dubios IZOLAREA și TRATAMENTUL FORȚAT și atacă dreptul la OPINIE CRITICĂ al medicilor față de politica sanitară a guvernului/ Răspunsul lui Vasile Astărăstoae: „internarea non-v
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare