Actualizare: HOTNEWS suna alarma – VACCINAREA ANTI-RUJEOLA, un esec?/ FILIPINE – GENOCID PRIN VACCIN? Peste 700 000 de copii in PERICOL dupa ce au fost vaccinati cu un produs care AMPLIFICA SIMPTOMELE BOLII. “Ministerul Sănătății se pregătește pentru cel mai rău scenariu”. PRODUCATORUL vaccinului este SANOFI PASTEUR, compania care a “dat” un consilier al premierului României

4-12-2017 5 minute Sublinieri

Autoritățile din Filipine se pregătesc „pentru cel mai rău scenariu”, după ce au primit un avertisment că vaccinul pentru febra dengue ar putea agrava simptomele bolii.

Guvernul a suspendat un program de imunizare a populației, după ce miercuri, gigantul farmaceutic Sanofi Pasteur a dezvăluit că din testele clinice rezultă că febra dengue s-ar manifesta mai grav în cazul persoanelor care n-au fost, anterior, infectate cu virusul, informează The Independent.

Astfel, autoritățile sunt în alertă din cauză că 733.000 de copii au fost deja vaccinați. În acest context,  purtătorul de cuvânt al instituției Eric Tayag a precizat că „Ministerul Sănătății se pregătește pentru cel mai rău scenariu”.

Potrivit reprezentantului Ministerului Sănătății, copiii cu vârsta de peste nouă ani au fost deja vaccinați, în zone în care există o frecvență mare a cazurilor. Astfel, după avertizarea companiei farmaceutice, cei vaccinați sunt ținuți sub observație, pentru ca medicii să descopere dacă „există efecte adverse”. 

Cu toate acestea, compania Sanofi Pasteur a precizat că ar putea dura până la cinci ani ca astfel de cazuri să devină mai grave.

Cititi, va rog, cu atentie. Peste 700 000 de copii in pericol pentru ca au fost vaccinati cu un produs care cauzeaza si efecte negative grave. Cei care au anuntat au fost chiar producatorii – SANOFI, aia de au dat si consilierul premierului Grindeanu. Au recunoscut-o ei ca sa atenueze daunele imaginii publice si, oricum, cui ii pasa de filipinezi?

Dar de romani, ce ziceti? Le-o pasa?

Săptămâna aceasta, filipinezii au fost avertizați de către gigantul farmaceutic Sanofi Pasteur să se pregătească de “cel mai rău scenariu”: îmbolnăvirea celor 730.000 mii de copii vaccinați împotriva febrei dengue.

Vorba cuiva – “săgeata anunțată vine mai încet” – se aplică și în acest nou episod de “prevenție gratuită“.

Medicilor filipinezi, copiilor vaccinați și părinților le va fi de mare folos “procedura specială” folosită în sistemul medical din România. Cum, care procedură? Rugăciunea pentru supraviețuirea post-vaccinală.

Situatie dezastruoasa la nivel national in privinta imunizarii copiilor cu vaccinul ROR (rujeola, oreion, rubeola), in toiul epidemiei de rujeola – cea mai grava dintr-o tara europeana – care a provocat 36 de decese, majoritatea in randul bebelusilor si copiilor. In timp ce premierul Tudose se lauda cu o rata de 77% a copiilor romani vaccinati, situatia vaccinarii impotriva rujeolei arata dramatic: doar in jur de o treime dintre copiii aflati pe lista, la nivel national, au fost imunizati in luna octombrie, arata datele obtinute de Hotnews.ro din surse oficiale din Ministerul Sanatatii. Pe cele trei categorii de varsta, cifrele in luna octombrie arata astfel: dintre copiii cu varsta intre 9 si 11 luni au fost vaccinati in octombrie doar 39,2%, la categoria de varsta 1-4 ani au fost vaccinati 34,5%, iar la categoria de varsta 5-9 ani au fost vaccinati cu primul vaccin ROR 16,5% dintre copii, in timp ce 29,9% au fost imunizati cu cel de-al doilea vaccin ROR. Cea mai dramatica situatie este in judetul Satu Mare, unde mai putin de 10% dintre copii au fost vaccinati. In Bucuresti, doar 17% dintre bebelusii intre 9 si 11 luni au fost imunizati in octombrie. Cifrele sunt alarmante si la capitolul “romani care refuza vaccinarea”: daca sute de parinti s-au plans in ultimele luni ca le-a fost imposibil sa procure vaccinul ROR, alte cateva mii au refuzat sa isi vaccineze copiii, arata datele obtinute de Hotnews.ro. 

Contactati de Hotnews.ro, reprezentantii Ministerului Sanatatii nu au oferit nicio reactie referitor la acest subiect, pana la ora publicarii acestui articol.

“Vorbiti cu mult cinism despre vaccinuri. La preluarea guvernarii de la guvernul minunat, erau vaccinati 12% dintre copiii Romaniei. 12%. Astazi, sunt 77%.” – premierul Mihai Tudose, discurs in Parlament pe 23 noiembrie, ziua in care motiunea de cenzura impotriva Guvernului a fost respinsa.

  • Cifrele dezastruoase ale vaccinarii

Situatia vaccinarii in luna octombrie arata dezastruos la nivel national: 39,2% dintre copii vaccinati la categoria de varsta 9-11 luni, 34,5% vaccinati dintre copiii cu varste intre 1-4 ani, iar la categoria de varsta 5-9 ani exista doua subcategorii: 16,5% dintre copii au fost vaccinati cu prima doza de vaccin ROR si 29,9% au fost imunizati cu cel de-al doilea vaccin ROR.

RATA DE VACCINARE IN JUDETE in luna octombrie:


Judetele in care procentul copiilor vaccinati trece de jumatate pot fi numarate pe degetele de la o mana (3 exemple sunt Timis, Arad si Dambovita), insa procentul copiilor imunizati nu trece nici aici de 60,70,80%.

In multe judete exista discontinuitati foarte mari intre procentul copiilor vaccinati pe categorii de varsta. Spre exemplu, in judetul Braila au fost vaccinati in octombrie 62,6% dintre copiii de 9-11 luni si doar 15,3% dintre cei de 1-4 ani. In Suceava au fost imunizati cu ROR 22,7% dintre bebelusi de 9-11 luni si 70,4% dintre copiii de 1-4 ani.

RATA DE VACCINARE IN JUDETE in luna octombrie:

Cea mai grava situatie este in judetul Satu Mare, unde mai putin de 10% dintre copii au fost vaccinati – 9.2% dintre cei cu varsta de 9-11 luni, 4.6% dintre cei cu varsta 1-4 ani, 8.6% din categoria de varsta 5-9 ani au fost imunizati cu prima doza de vaccin ROR si 4.1% din aceeasi categorie de varsta cu a doua doza de vaccin. Situatii grave sunt si in Bucuresti, dar si in judete precum Hunedoara, Neamt, Brasov, Galati sau Alba.

JUDETELE CU CEA MAI SCAZUTA RATA A VACCINARII in luna octombrie:

In unele judete, rata copiilor vaccinati s-a inrautatit comparativ cu luna iulie a acestui an, insa rata la nivel national este similara, undeva in jurul a 30%.

SITUATIA COPIILOR VACCINATI LA 31 iulie 2017:

  • Mii de parinti din Romania refuza sa isi vaccineze copiii

Cauzele pentru care mii de copii romani sunt nevaccinati impotriva rujeolei sunt diverse. Dupa ce, anul acesta, au existat discontinuitati grave in aprovizionarea cu vaccinuri si multi parinti s-au plans ca nu au avut de unde sa procure vaccinul ROR, datele arata ca, in luna octombrie, cateva mii de parinti romani au refuzat sa isi vaccineze copiii. 

In total, in luna octombrie au refuzat imunizarea cu vaccinul ROR parintii a 1.536 de bebelusi intre 9 si 11 luni, parintii a 6.954 de copii intre 1 si 4 ani si parintii a 3.397 de copii de 5-9 ani (cu prima doza ROR) si a 7.268 de copii de aceeasi varsa (cu a doua doza de vaccine).

Recordul este in judetul Neamt, unde au refuzat vaccinarea parintii a 69 de bebelusi, 955 de copii intre 1 si 4 ani, 570 de copii de 5-9 ani (cu prima doza ROR) si 835 de copii (cu a doua doza ROR). 

Alte cauze sunt faptul ca unii copii nu sunt gasiti la domiciliu, fiind plecati temporar sau definitiv din tara impreuna cu parintii lor, arata datele oficiale obtinute de Hotnews.ro. De asemenea, exista copii care au contraindicatie de la medic sa fie vaccinati, unii dintre ei temporar, altii definitiv.

Pana in anul 2015, vaccinarea cu ROR se facea la scoala, insa dupa o modificare legislativa, in prezent parintii sunt cei care trebuie sa isi duca copilul la medic pentru vaccinare, lucru care, de multe ori, nu se intampla, sau se intampla prea tarziu – cand copilul este deja bolnav, iar vaccinarea nu mai este permisa.

NUMARUL PARINTILOR CARE AU REFUZAT SA ISI VACCINEZE COPIII in octombrie – tabelul este realizat pe cele 4 categorii: 
bebelusi de 9 – 11 luni, copii de 1-4 ani, copii de 5-9 ani care ar fi trebuit sa fie imunizati cu primul vaccin ROR si copii de 5-9 ani care ar fi trebuit imuzati cu a doua doza de vaccin ROR:
  • Epidemia de rujeola in cifre: Aproape 10.000 de cazuri si 36 de decese

Rujeola este o boala respiratorie severa, podusa de virusul rujeolos, foarte contagioasa si, uneori, mortala, potrivit site-ului desprevaccin.ro, lansat anul trecut de Ministerul Sanatatii. Rujeola debuteaza ca o raceala banala cu febra mare, secretii nazale, ochi inrositi si eruptie marunta. Aceasta incepe pe pielea fetei si a capului si se extinde apoi pe restul corpului, pana ia aspectul de “copil stropit cu vopsea”. Starea generala a bolnavului este profund alterata.

Complicatiile rujeolei sunt frecvente si grave. Unul din 4 copii ajunge la spital din cauza gravitatii bolii, unul din 1.000 de cazuri prezinta inflamatie a creierului (ce poate duce la deteriorarea functiei lui) si unul sau doua cazuri din 1.000 se pot solda cu deces, in ciuda celor mai bune ingrijiri medicale.

O persoana bolnava poate infecta 9 din 10 persoane cu care intra in contact. Riscul este major pentru copiii mai mici de noua luni care nu pot fi vaccinati si care, daca se imbolnavesc, pot degenera in forme grave ale afectiunii.

O categorie vulnerabila o reprezinta si femeile insarcinate, care risca avort sau nastere prematura, in situatia in care nu au protectie (prin boala anterioara sau prin vaccinare). Si fatul poate fi afectat de virus.

Romania este tara europeana cu cea mai scazuta rata a vaccinarii cu ROR si cu cea mai grava epidemie de rujeola.

Nota noastra

Gasindu-si perfect momentul, HOTNEWS da, in paralel cu stirea mult sub-raportata a dezastrului uman creat de SANOFI in Filipine, o falsa alarma cu privire la vaccinarea impotriva rujeolei.

“Sursele” raporteaza o rata mica a vaccinarii, iar in unele locuri chiar minimala.

De ce este alarma falsa?

Pentru ca e o raportare pe o singura luna – octombrie. Nu indeajuns pentru a extrage date relevante cu privire la rata vaccinarii.

Si pentru ca e supraestimat refuzul parintilor, desi cazurile nu sunt atat de numeroase astfel incat sa explice cifrele mari ale nevaccinatilor.

Pare ca cineva important a considerat ca e cazul unui boost la nivel mediatic pe tema vaccinarii ca sa reintre legea vaccinarilor fortate in dezbaterile din Parlament. 

Anterior, legea a inceput sa fie criticata de diversi deputati si lideri ai coalitiei de guvernare. Vocile critice au facut ca marsul triumfal al legii sa mai taraganeasca un pic. Asadar, era momentul unei psihoze alimentate care contine toate falsurile cu care ne-au obisnuit acesti campaigneri/influenceri, cel mai flagrant fiind cel al cifrei mincinoase a bebelusilor morti in urma rujeolei – din cei 36, doar cativa au decedat strict in urma rujeolei, dublata de alte afectiuni, ceilalti avand deja o stare precara si multi dintre ei nefiind, de altfel, vaccinabili.

Una peste alta, si daca ar fi adevarat, atunci isi cam dau cu stangul in dreptul: daca rata refuzurilor ar fi mai mare, atunci asta e consecinta directa a modului in care s-a facut propaganda ticaloasa pentru legea vaccinarii, precum si a intentiei de a sanctiona drastic, pana si cu puscaria, parintii care nu o fac. Si a modului sistematic in care suntem invitati sa ne incredem orbeste in buna-credinta a producatorilor de vaccin si a oamenilor lor de PR.

Iata, de pilda, cazul din Filipine: credeti ca SANOFI nu a dat toate asigurarile ca vaccinul impotriva febrei dengue nu a fost testat si para-testat si ca nu are efecte negative importante? Credeti ca autoritatile nu au facut la fel? Fireste! Ceea ce a determinat compania sa admita acest lucru a fost pur si simplu o exigenta de PR: damage control. Era mult mai rau sa vina altii sa arate ce s-a intamplat acolo. Dar, chiar si asa, ce credeti ca vor pati responsabilii acestui act medical periculos? 


Categorii

1. DIVERSE, Razboiul impotriva populatiei, Vaccinuri / legea vaccinarii obligatorii

Etichete (taguri)

, , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

6 Commentarii la “Actualizare: HOTNEWS suna alarma – VACCINAREA ANTI-RUJEOLA, un esec?/ FILIPINE – GENOCID PRIN VACCIN? Peste 700 000 de copii in PERICOL dupa ce au fost vaccinati cu un produs care AMPLIFICA SIMPTOMELE BOLII. “Ministerul Sănătății se pregătește pentru cel mai rău scenariu”. PRODUCATORUL vaccinului este SANOFI PASTEUR, compania care a “dat” un consilier al premierului României

  1. Sunt curios de cand a devenit rujeola – alaturi de alte cunoscute “boli ale copilariei” – atat de periculoasa incat sa fie nevoie de vaccin. Au aparut ceva schimbari in virusul acestei boli? Fac parte dintr-o generatie care a trecut prin toate aceste boli, dar nu am auzit de cazuri de deces , doar de manifestari mai agresive ale bolii. Cred ca urmarile vaccinului din ziua de azi , se vor vedea la maturitatea copiilor de azi….

  2. Pingback: Irod nu mai are rabdare... COLEGIUL MEDICILOR CERE URGENTAREA LEGII VACCINARILOR. CMR considera ca DEZBATEREA LEGII ar aduce daune sanatatii copilului!/ In Caras-Severin, campanie de vaccinare orwelliana cu POLITIE si JANDARMERIE!/ Studiu intr-o revista s
  3. Pingback: Noua ministra a Sanatatii, Sorina Pintea, crede cu tarie in OBLIGAREA PARINTILOR in a-si VACCINA copiii: "LEGEA VACCINARII TREBUIE SA FIE O PRIORITATE". Si: "NU AM FACUT CAMPANII SUFICIENT DE AGRESIVE"!/ Campanie desantata de isterizar
  4. Pingback: USR VREA SA ELIMINE DE PE TV OPINIIE NECONFORME VACCINISMULUI/ Cum vrea Facebook sa limiteze postarile critice fata de vaccinuri/ STREINU-CERCEL, OMUL CORPORATIILOR PHARMA. Alarmismele vacciniste - o STRATEGIE DE VANZARI
  5. Pingback: PROTESTE IN TOATA TARA IMPOTRIVA LEGII VACCINARII OBLIGATORII. Scrisoarea prin care 50 DE MEDICI cer deputaților RESPINGEREA LEGII. Argumentele clare impotriva OBLIGATIVITATII. Cine sunt adevaratii "MEDIEVALI" si "DOGMATISTI" INCHIZIT
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare