EDUCAȚIE SEXUALĂ FĂRĂ ACORDUL PĂRINȚILOR? În ciuda unui vot în Parlament și a unei decizii favorabile a CCR, legea privind „educația sanitară” a fost retrimisă în Comisie de actuala majoritate

6-02-2021 4 minute Sublinieri

Stiripesurse/ Florin Pușcaș:

Iohannis şi noua majoritate parlamentară vor educaţie sexuală pentru copii fără acordul părinţilor. Corlăţean acuză ‘contaminarea cu NEOMARXISM’

Senatul a decis miercuri, 3 februarie, retrimiterea la comisia de fond a propunerii legislative privind educaţia sexuală în şcoli. Vechea majoritate parlamentară reuşise să introducă în lege prevederi prin care părinţii au un cuvânt de spus în aceast domeniu, însă preşedintele Iohannis a atacat la CCR lege şi, ulterior, a cerut reexaminarea. Senatorul Titus Corlăţean denunţă “contaminarea cu neomarxism” a coaliţiei de guvernare şi face apel la conştiinţa colegilor parlamentari.

  • Context: Președintele Klaus Iohannis a cerut miercuri reexaminarea legii privind protecția și promovarea drepturilor copilului, prin care Parlamentul a înlocuit termenul de „educație sexuală” cu „educație sanitară” și a condiționat participarea elevilor la ore de acordul scris al părinților. Anterior, legea a fost contestată de președinte și la Curtea Constituțională, însă judecătorii CCR au declarat legea constituțională.

“Astăzi am fost martorul deloc surprins al modului în care se produce contaminarea cu NEOMARXISM a întregii coaliții de guvernare. După încălcarea grosieră și repetată a regulamentului Senatului, procedurilor și cutumelor parlamentare stabilite și acceptate de toate grupurile politice în 2020, an dominat de pandemie, coaliția la putere, în care s-au distins reprezentanții PNL, USR PLUS și Președintele Senatului, a refuzat să supună votului final o lege esențială în materia drepturilor copilului. Legea a fost de fapt votată de ambele Camere ale Parlamentului anul trecut, a fost contestată de pseudo-președintele României mai întâi la Curtea Constituțională, care i-a respins contestația și a declarat legea CONSTITUȚIONALĂ, iar ulterior blocată de același personaj, care a cerut Parlamentului să o reexamineze.

Aparent e greu de înțeles de ce o lege atât de bună și de necesară, care tratează între altele problemele violenței împotriva copilului în familie, chestiunea copiilor români abuzați sau abandonați în străinătate și obligația ambasadelor României și a administrației centrale de a interveni, chestiunea dureroasă a abuzurilor de diferite tipuri-bullying- împotriva copiilor, chestiunile privind facilitarea plasamentului minorilor ori a măsurilor de protecție specială acordate acestora poate fi respinsă de membrii Senatului, care se află azi, temporar și nelegitim, la putere! Această majoritate toxică a impus neregulamentar un vot procedural și a stabilit printr-un vot viciat reîntoarcerea legii la comisia sesizată în fond, Comisia pentru muncă, familie și protecție socială, pentru schimbarea textului legii și a raportului FAVORABIL adoptat acum câteva luni, în legislatura anterioară, de aceeași comisie..

Ceea ce i-a deranjat de fapt pe pseudo-președinte și neomarxistii tot mai mulți din arcul de guvernare, chiar dacă superficial continuă să se numească LIBERALI, este faptul ca anul trecut o majoritate din diferite grupuri parlamentare avusese demnitatea să corecteze o aberație legislativă userist- neomarxistă, care pusese INTERDICȚIE PĂRINȚILOR de a mai avea un cuvânt de spus în educația oferită de stat copiilor lor și introdusese “soluția” educației sexuale în școli, fără acordul părinților.Faptul că Parlamentul a reintrodus în 2020 necesitatea acordului părinților pentru diferitele modele de educație oferite de stat copiilor lor, a exclus soluția “sexologilor” care ar trebui să “regleze” problemele minorilor de la fragedă vârstă și a introdus în schimb conceptele mai comprehensive de “educație pentru viață” și ” educație sanitară”, pentru a aborda, cu tact și complementar părinților, prin profesioniști (profesori, medici, psihologi etc) cu pregătire interdisciplinară, temele importante și delicate ale aspectelor vieții intime la vârsta copilăriei și adolescenței i-a DERANJAT PROFUND PE NEOMARXIȘTI! Așa încât mâine, 4 februarie 2021, majoritatea de 7 la 6 pe care o are coaliția de guvernare în Comisia de muncă, inclusiv cu reprezentantul UDMR, va dori să impună standardele neomarxiste în ceea ce privește viitorul copiilor noștri! Iar după aceea să se impună la vot în plen, mai întâi la Senat și apoi la Camera Deputaților… Voturile de astăzi din plenul Senatului ale PSD și AUR contra “progresismului” neomarxist al PNL și USR PLUS, care au beneficiat de sprijinul (deloc entuziast pe fond, este adevărat..) al partenerului de guvernare UDMR, nu au fost din păcate suficiente. Nu îmi rămâne decât să sper într-o minune, care să… răsucească conștiințele senatorilor puterii care se proclamă părinți responsabili și creștini și care ar putea să își aducă aminte că pentru EI și pentru NOI TOȚI există în final o JUDECATĂ… DE APOI, ar spune aceeași creștini, indiferent de denominațiune..Să urmărim, deci, cu atenție ziua de joi, 4.02.2021 și zilele care urmează și să ne implicăm cu ceea ce putem, DACĂ ne interesează viitorul copiilor noștri.

P.S. Personal nu vreau să ajung să trăiesc ziua în care să aud și în România ceea ce acum mai bine de 4 ani oficiali de stat din Norvegia și instituția de “protecție” a copilului numită Barnevernet, specializată de fapt în furtul copiilor de la părinții acuzați abuziv de “conduită necorespunzătoare”, îmi spuneau cu atâta cinism: în ultimă instanță STATUL ESTE PROPRIETARUL COPIILOR SI NU PARINȚII CARE ÎI PROCREASERĂ! În consecință, statul procedează cum crede el mai bine! Fără părinți.. Iar Marius si Ruth Bodnariu stiu cel mai bine din experiența lor dramatică despre ce vorbesc. I-am sfătuit atunci pe miniștrii norvegieni cu care am stat de vorbă sa își modifice Constitutia și să prescrie că în țara lor STATUL PROCREEAZĂ! Nu au reușit nici atunci și nici acum acest lucru, așa că să nu lăsăm nici în România să se întâmple astfel de aberații! Priviți mai jos fotografia unei familii care s-a refugiat în România, astăzi fericită, care însă a trecut prin Valea plângerii neomarxiste dintr-un alt stat european, atât de democratic și prosper..Și atât de marcat de socialismul dus la extrem…“, scrie Titus Corlăţean pe Facebook.

R3Media:

Alianța Părinților cere Parlamentului să nu elimine acordul parental pentru prezența copiilor la orele de educație sexuală. În caz contrar, părinții își vor retrage copiii de la școlile de stat

Alianța Părinților (AP) din România se arată dezamăgită de votul senatorilor de pe 4 februarie, în urma căruia s-a luat decizia retrimiterii la Comisii a legii educației sanitare sau sexuale în școli.

Conform unui comunicat de presă remis redacției R3Media, Alianța Părinților spune că atât Președintele Iohannis – principalul oponent al legii și noua majoritate parlamentară ignoră faptul că „părinţii sau tutorii au dreptul de a asigura, potrivit propriilor convingeri, educaţia copiilor minori a căror răspundere le revine”.

AP afirmă că președintele Iohannis și partidele din majoritatea de Guvernare au scopul nedeclarat de a „forţa introducerea în școală a educaţiei sexuale bazate pe ideologia de gen”.

Introducerea acestei ideologii în educație „a dus în ţările în care ea a fost implementată, la tragedia apariţiei unei generaţii de copii confuzi, dezorientaţi și rupţi de firescul lucrurilor. Implementarea acestei ideologii a determinat și schimbări majore la nivel social; printre altele, a dus la aplicarea de sancţiuni părinţilor care nu au acceptat să le fie îndoctrinaţi copiii, sancţiuni mergând de la amendă până la pierderea locului de muncă sau închisoare, pe lângă pierderea libertății de exprimare și a celei religioase”.

Mai mult, spune AP, „ideologia de gen a legitimat abuzuri medicale cu consecinţe ireversibile asupra a mii de copii. Transgenderismul a devenit o modă, deoarece copiilor li se induce abil nesiguranţa cu privire la „genul” propriu. Numai în anul 2018, într-o clinică de profil din Anglia (Gender Identity Development Service – Tavistock Centre), 2159 de copii au fost supuși unor operaţii de schimbare de sex și tratamente hormonale. Cel mai mic avea vârsta de 3 ani!”.

AP se declară în favoarea orelor de „educație pentru viață” și „educație sanitară”, unde „pot fi abordate cu tact temele importante și delicate ale aspectelor vieții intime de către profesioniști (profesori, medici, psihologi) , care pot da copiilor informaţii firești și potrivite vârstei”.

În concluzie, scrie AP, „Necesitatea acordului părinţilor pentru diferitele modele de educație oferite copiilor lor de către stat trebuie păstrată în textul legii. In caz contrar, părinţii sunt pregătiţi să își retragă copiii din sistemul de învăţământ de stat”.

Reamintim că legea educației sexuale în școli a fost votată de majoritatea parlamentară în sesiunea trecută a legislativului, fiind contestată de Președintele Iohannis la CCR. Curtea i-a respins contestația, dar președintele a trimis spre reexaminare în această sesiune.

Legea prevede existența orelor de educație sanitară, la care copiii pot participa cu acordul părinților. În forma inițială, ora se numea „educație sexuală” și părinții nu erau consultați.


Categorii

1. DIVERSE, Educatia sexuala, Educatie, Ideologia genului, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor, Scoala romaneasca

Etichete (taguri)

, , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

3 Commentarii la “EDUCAȚIE SEXUALĂ FĂRĂ ACORDUL PĂRINȚILOR? În ciuda unui vot în Parlament și a unei decizii favorabile a CCR, legea privind „educația sanitară” a fost retrimisă în Comisie de actuala majoritate

  1. Pingback: Daniel Suciu: „Abia aștept să-i văd pe marii moraliști ai neamului, unii chiar din județul nostru!“ | ObservatorBN
  2. Nu aveti senzatia ca neamul romanesc s-a plictisit de propria existenta?

  3. Pingback: Strigătul părintelui Dan Damaschin din marea de lacrimi a vieților distruse: EDUCAȚIA SEXUALĂ, PARAVAN PENTRU INDUSTRIA PROSTITUȚIEI ȘI A TRAFICULUI DE PERSOANE.
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare