Jurnalistul conservator CARLSON TUCKER despre sensul impunerii prin condiționare a vaccinului Covid. „Vor avea o PUTERE TOTALĂ asupra corpului și a minții tale, pentru totdeauna”

9-05-2021 8 minute Sublinieri

Fox News:

Tucker Carlson: Dacă îi lași pe democrați să te forțeze să te vaccinezi, ei vor dobândi controlul total pentru totdeauna

„Joe Biden nu este pro alegere. El este pro obligativitate”

În martie, Joe Biden a ținut primul său discurs în calitate de președinte. Aproape toate cele 24 de minute ale discursului au fost dedicate promovării noilor vaccinuri împotriva coronavirusului – miracolul medicinei. Una dintre principalele priorități ale administrației, a spus Joe Biden țării, era să se asigure că fiecare american primește un vaccin COVID. Și, totuși, administrația s-a străduit mai târziu să explice că vaccinarea universală nu e o obligație la nivel federal, cele două fiind foarte diferite. Guvernul nu cere pașapoarte vaccinale „nici acum, nici în viitor” – de asta i-a asigurat pe reporteri echipa de presă a lui Joe Biden.

Oricât de importante ar fi vaccinurile, întrebarea dacă trebuie să le primim, dacă vrem să avem medicamente puternice injectate în corp, este cea mai intimă decizie de sănătate personală.

Politicienii și birocrații nu ar trebui să aibă niciun rol într-o astfel de decizie. Aceste decizii trebuie să fie luate de fiecare individual, în consultare cu familia, medicii și preotul. Când vine vorba de îngrijiri medicale, este corpul tău, alegerea ta – la fel cum a fost din 1973 încoace. Aceasta părea să fie, în mod constant, poziția administrației Biden cu privire la vaccinuri. Mulți oameni au presupus că aceasta este poziția lor. Dar nu a fost așa. În ceea ce privește vaccinurile, Joe Biden nu este pro-alegere. El este pro-obligativitate. S-ar putea ca lumea să nu fi înțeles asta.

Doar pentru că nu există nicio obligație oficială federală de a fi vaccinat împotriva coronavirusului, nu înseamnă că dvs. și familiei dvs. nu vi se va cere să vă vaccinați. Cu sprijinul total al administrației Biden, este posibil ca industria privată și organizațiile nonprofit să vă forțeze. De exemplu, universitățile din toată țara au anunțat că vor solicita pașapoarte de vaccinare în toamnă. Studenții care nu pot arăta dovada vaccinării COVID nu vor fi admiși în campus. Yale, Georgetown și Princeton au adoptat această regulă și majoritatea le-a urmat. Acum, Duke, Columbia și Cornell. Universitatea din Michigan cere vaccinarea COVID. La fel și Universitatea din Massachusetts și întregul sistem al Universității din California, care este cel mai mare din țară.

KTVU SAN FRANCISCO REPORTER: Când studenții de la Universitatea din California se vor întoarce la școală toamna viitoare, vor trebui să se vaccineze COVID când vor păși în campus … UC a făcut acest anunț joi, împreună cu campusurile Universității de Stat din California. Și rectoratul Universității Stanford a trimis o scrisoare prin care preciza că va cere și el vaccinare completă COVID-19.

Puteți vedea deja încotro ne îndreptăm, și chiar cu viteză mare. În curând, practic tuturor studenților din America li se va cere să ia vaccinul COVID. De fapt, este o obligație la nivel național – însă, pentru că s-a întâmplat pe bucățele, școală cu școală, fiecare aparent luând o decizie independentă, puțini au recunoscut-o ca atare. Dar ea aceasta este, o obligație la nivel național. Întrebarea este de ce fac școlile acest lucru, este oare o idee bună? Din punct de vedere medical, este greu să înțelegem raționamentul din spatele acestui demers. Ca grup, tinerii nu riscă să moară din cauza COVID. Încă și mai semnificativ, un număr imens de studenți a fost deja infectat cu acest coronavirus. Știm aceasta și, prin urmare, au o imunitate naturală față de virus. Atunci de ce au nevoie acești copii de vaccin? Nimeni nu a explicat aceasta și întrebarea a fost pusă rareori.

În nici o altă împrejurare nu imunizăm oamenii împotriva unui virus pentru care au deja anticorpi. Dintr-o perspectivă medicală, aceasta nu are sens. Pare deosebit de ciudat să o ceri în acest caz. Niciunul dintre vaccinurile împotriva coronavirusului nu a fost aprobat de FDA. Sunt medicamente experimentale și sunt administrate sub autorizație de urgență. Aceasta nu înseamnă neapărat că vaccinurile sunt periculoase, nu asta pretindem. Dar există îngrijorări cărora nu li s-a oferit răspuns cu privire la efectele lor pe termen lung asupra unor persoane, inclusiv efectele lor asupra fertilității feminine. Aceasta nu este o teorie a conspirației. Acesta este adevărul. Este o întrebare sinceră la care nimeni nu a putut până acum să răspundă. Și nu este ridicată doar de către oponenți. Este pusă de către medici practicanți.

Katharine Lee, de exemplu, este cercetătoare la Divizia de Științe ale Sănătății Publice de la Universitatea Washington din St. Louis. Lee nu pare a fi o republicancă partizană, vreo adeptă a QAnon sau o unealtă a altcuiva. A primit cu bucurie vaccinul împotriva coronavirusului și părea să sprijine puternic acest vaccin. Dar apoi, pe ea însăși, a observat efecte neașteptate legate de ciclul menstrual. „Nu era un simptom care era pe listă”, a spus Lee. „M-am așteptat ca brațul să mă doară sau să am febră sau dureri de cap, dar problema mea pur și simplu nu era pe listă”.

Kate Clancy, un alt om de știință, care studiază fertilitatea feminină la Universitatea din Illinois, a raportat că a avut același simptom după ce a primit vaccinul. Ea a scris despre aceasta în detaliu pe Twitter. După ce a scris, alte zeci de femei au scris la rândul lor despre experiențe similare pe care le-au avut după vaccin. Niciunul dintre aceste simptome nu a fost descris în literatura medicală. Motivul: studiile clinice pentru vaccin nu au testat niciodată efectele asupra ciclului menstrual feminin, asupra fertilității sau asupra femeilor însărcinate.

Poate că aceste simptome nu înseamnă nimic. Așa se întâmplă de multe ori. Poate că reprezintă ceva. Nu știm. Realitatea este că nu putem spune care vor fi efectele pe termen lung ale acestui vaccin asupra femeilor, inclusiv a femeilor însărcinate. Oamenii cinstiți recunosc acest lucru. Fiecare om de știință știe asta. Potrivit unui studiu recent publicat în New England Journal of Medicine, „o urmărire pe verticală, inclusiv a unui număr mare de femei vaccinate în stadii incipiente ale sarcinii, este necesară pentru a fundamenta concluziile privind maternitatea, sarcina și sugarul”.

Cu alte cuvinte, în acest moment, pur și simplu nu știm. Din nou, aceasta nu înseamnă că vaccinul contra coronavirusului este periculos. Nu există dovezi că ar fi astfel. Dar nu este nevoie să existe. Nu avem nevoie de dovezi ale prejudiciului pentru ca responsabilii din sănătatea publică să fie atenți și precisi cu privire la modul în care distribuie aceste medicamente. Niciun medicament nu este conceput pentru fiecare persoană, în toate circumstanțele. De fapt, fiecare rețetă este rezultatul unei analize cost-beneficiu.

Majoritatea oamenilor, de exemplu, ar considera chimioterapia un tratament miraculos. Chiar și este. Salvează vieți. Suntem recunoscători pentru chimioterapie. Dar doar pentru că suntem recunoscători că avem chimioterapie nu înseamnă că am trata cu chimioterapie întreaga populație americană. Nici măcar nu propunem chimioterapie fiecărui pacient cu cancer. Pentru că fiecare pacient este unic. Așa cum este fiecare persoană. Acesta este un precept fundamental al medicinei. Al științei, în general. Cu toate acestea, cumva politica noastră de vaccinare COVID nu recunoaște acest lucru. În scopul vaccinării, liderii noștri pretind că un sportiv de 19 ani este identic cu un bătrân de 80 de ani cu emfizem. Ambii au nevoie imediat de vaccinare COVID.

Aceasta este orice altceva, dar nu o abordare științifică. Este medicină după ureche. Cu toate acestea, fiecare centru de putere din viața americană pare a fi, fără dubiu, convins. NBC News rulează acum anunțuri cerând ca toată lumea din țară să fie vaccinată.

Barack Obama tocmai a lansat un filmuleț respingător în care le spunea copiilor să se vaccineze.

BARACK OBAMA: Salut tuturor! Sunt Barack. Acum, că fiecare american cu vârsta de peste 16 ani este eligibil pentru vaccin, vreau să vorbim despre faptul că îl veți primi și voi. Vaccinul este sigur. Este eficient. Este gratis. Am primit unul. Michelle a primit unul. Oamenii pe care îi cunoașteți au primit unul. Iar acum, și voi puteți obține unul. Singurul mod în care ne vom întoarce la toate lucrurile pe care le iubim – de la petrecerea în siguranță a timpului cu bunicii până la concerte și vizionarea de sporturi live. Deci, luați vaccinul cât mai curând posibil.

Un bătrân respingător care le spune copiilor, copiilor tăi, să ia medicamente cu efecte pe care nu le înțelegem pe deplin. Perfect normal. Asta se întâmplă în fiecare zi. Nu puneți întrebări. Doar faceți-l. CNN ne-a explicat recent că nu ne recuperăm libertatea până când nu îl faceți.

CNN MEDICAL ANALYST LEANA WEN: Când putem reduce nivelul de infectare în comunitate, creștem rata de vaccinare, și apoi, la un moment dat, sperăm în curând, dar la un anumit moment, putem relaxa restricțiile … Nu știu dacă funcționează argumentul pentru mulți americani. Pentru mulți oameni probabil că are efect să se spună, da, suntem în asta împreună. Este patriotic. Facem asta împreună. Dar cred că o mulțime de oameni gândesc într-un fel egoist, se întreabă ce le iese din asta. Și nu sunt dispuși să aștepte această imunitate de turmă. Dacă le putem spune acelor persoane care altfel nu s-ar vaccina, dacă le spunem: momentul libertății pentru voi este momentul în care vă vaccinați.. Aceștia sunt oameni care altfel s-ar putea să nu se vaccineze. Deci, să le dăm acest stimulent.

Ați citit mai sus cu atenție? Este egoist, spune „medicul” de la televizor, și numai să iei în considerare ce efect ar putea avea vaccinul asupra corpului tău sau asupra corpului propriilor copii. Este egoist. Acesta este genul de persoană care se ocupă acum de politica americană de sănătate publică. Taci și fă-l. Este imoral să luăm în considerare riscurile. Tocmai a spus asta. Unii ne spun că este rasist să luăm în considerare riscurile. „Oamenii de știință” de la The View au profitat de ocazie, așa cum o fac atât de des, pentru a injecta ură de rasă într-o problemă intrinsec lipsită de component etnică. Ce legătură au vaccinurile cu rasa? Nimic. Dar doamnele din The View ne-au informat deja că doar persoanele de o anumită culoare sunt infractoare aici, au și explicat:

SUNNY HOSTIN: 45% din protestanții albi spun că nu se vor vaccina conform Pew Research. Aproape 50% dintre republicani refuză să primească vaccinul. Deci, nu vom ajunge la imunitatea turmei anume din cauza acelor grupuri. Părerea mea este că trebuie să-i evităm pe cei care refuză să se vaccineze.

Este îngrozitor pentru oricine are o platformă publică să vorbească așa, mai ales acum. De asemenea, este distructiv pentru țară. Acest lucru nu are nimic de-a face cu rasa. Nu are nicio influență asupra rasei. Aceasta este o chestiune de liber arbitru. În acest moment, persoanele care nu au fost vaccinate împotriva COVID sunt cele care au decis în mod clar că nu vor să fie vaccinate. În acest sens, ele își exercită ceea ce presupuneau că este un drept fundamental american: dreptul de a alege medicamentele pe care le pui în propriul corp. Până de curând, toți am presupus că avem acest drept. Și îl aveam. Dar apoi cei de la putere au aflat cum să-l ia. Au găsit punctul nostru slab: dacă nu ne ascultați, au anunțat ei, vom bloca educația copiilor voștri.

Și asta chiar va funcționa. Deoarece, dând deoparte arestarea și închisoarea, oprirea accesului copiilor la școală este cea mai coercitivă măsură pe care autoritățile o pot lua. De ce? Pentru că majoritatea americanilor încă mai crede, corect sau nu, că facultatea este cheia progresului în societatea noastră. Iei aceasta și totul se prăbușește. Interzicerea accesului copiilor la educație îi condamnă la o viață cu statut social marginal și cu venituri mici. Indiferent dacă este adevărat sau nu, mulți părinți cred că acesta este adevărul, e inclusiv o chestiune de credință. Ne spunem aceasta de 80 de ani. Așadar, părinții vor face orice pentru a salva viitorul copiilor lor, inclusiv a primi medicamente pe care nu le doresc și de care nu au nevoie. Părinții din toată țara au permis deja administratorilor de școli să le facă rău copiilor lor în numele COVID și, în majoritatea lor, nu au spus nimic. Am văzut aceasta recent în Oregon.

NARATOR: Maggie Williams, la doar câteva secunde de la stabilirea unui record școlar la 800 de metri. (Alergătorul se prăbușește) Un moment de glorie umbrit de acest moment. Williams a terminat în 2 minute și 8 secunde, prăbușindu-se când a trecut linia de sosire.
MAGGIE WILLIAMS: Pur și simplu am simțit că nu pot inspira până la capăt și, după mai multe încercări, nu am reușit să am suficient aer, m-am simțit foarte amețită și, în cele din urmă, am leșinat.
NARATOR: Williams dă vina pentru lipsa de oxigen pe masca pe care trebuie să o poarte în timpul competiției.

Forțată să poarte o mască de care nu avea nevoie de către organizatorii cărora nu le păsa de sănătatea ei, acest copil a leșinat din lipsă de oxigen – iar noi, ceilalți, nu am spus nimic. Nu a fost un scandal național. Deci, după ce am permis acest lucru, ar trebui să fim cu adevărat surprinși de faptul că cei mici cu vârsta de până la șase ani sunt acum împinși către testarea de vaccinuri împotriva coronavirusului? De fapt, în urmă cu puțin timp, au apărut știri că, începând cu săptămâna viitoare, FDA intenționează să autorizeze vaccinul Pfizer pentru copiii cu vârsta de peste 12 ani.

Deci, ce urmează? Nu este vorba de vaccin. Este posibil să doriți să vă vaccinați împreună cu copiii, sau poate nu. Este, însă, vorba de a fi forțat să te vaccinezi. Și dacă ne lăsăm forțați să o facem, ce urmează? „Orice” – acesta este răspunsul la această întrebare. Dacă autoritățile au voie să controleze o decizie de îngrijire a sănătății atât de intimă, dacă vă pot forța pe dumneavoastră și pe copiii dvs. să luați un vaccin pe care nu îl doriți și de care vă este frică, e ceva ce nu pot face? Nu. Vor avea o putere totală asupra corpului și a minții tale, pentru totdeauna. Care este limita puterii lor? Nu există una.

Câțiva părinți par să înțeleagă acest lucru și au făcut pași timizi pentru a rezista. O mamă anonimă a postat scrisoarea pe care i-a scris-o decanului facultății atunci când a aflat că copiii ei vor fi obligați să se vaccineze.

„Asociația Chirurgilor și Medicilor Americani consideră că aceasta este o idee îngrozitoare, la fel și eu.”

Nu și-a dat numele, nu a dat numele școlii. Bravo ei, dar unde e restul de mame? Cei care sunt dispuși să își asume declarații publice. Trebuie să existe și dintre aceștia. Știu că, dacă declarațiile lor vor deveni publice, vor fi atacați imediat de Barack Obama și CNN și AP. Vor fi denunțați ca anti-vaxxeri – ca și cum ar fi de fapt mulți oameni care se opun efectiv vaccinării. Nu sunt. Practic, fiecare student din America a primit deja unele sau toate cele 15 vaccinuri distincte pe care CDC le recomandă părinților să le dea copiilor până la vârsta de 18 ani. Au fost vaccinați literalmente de la naștere. Deci americanii sunt în favoarea vaccinării. Au fost întotdeauna în favoarea vaccinării. Motivul pentru care nu toți americanii au dorit acest vaccin dă măsura legitimității întrebărilor sincere legate de acesta. Nimeni nu ar trebui să fie vreodată obligat să ia acest medicament, sau orice alt medicament, împotriva voinței lui. Dacă nu se protestează acum, dacă nu există opoziție, vor primi vaccinul, indiferent dacă le place sau nu; și multe altele după acesta. E tot ce se poate garanta în acest moment.

Acest articol este adaptat din comentariul de deschidere al lui Tucker Carlson la ediția din 3 mai 2021 a „Tucker Carlson Tonight”.


Categorii

1. DIVERSE, Pandemia de coronavirus/ COVID-19, Traduceri, Tucker Carlson, Vaccinuri / legea vaccinarii obligatorii, Video

Etichete (taguri)

, , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

1 Commentariu la “Jurnalistul conservator CARLSON TUCKER despre sensul impunerii prin condiționare a vaccinului Covid. „Vor avea o PUTERE TOTALĂ asupra corpului și a minții tale, pentru totdeauna”

  1. Pingback: VALUL ...VACCINĂRILOR OBLIGATORII ȘI AL RESTRICȚIILOR PENTRU NEVACCINAȚI. În Franța și Grecia lucrătorii din instituțiile medicale și de îngrijire sunt OBLIGAȚI să se vaccineze. Decizia a stârnit proteste în ambele țări/ UNGARIA ...conser
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare