OLIGARHIE, NU ȘTIINȚĂ. Jurnalistul Tucker Carlson critică impunerea DISCURSULUI UNIC despre vaccinul Covid de companiile Big Tech și miliardari (Video)/ Facebook ANULEAZĂ pagina Declarației de la GREAT BARRINGTON. Inițiator de la Stanford Medical School: „o formă modernă de ardere a cărților”

12-02-2021 4 minute Sublinieri

R3Media:

Pagina oficială a Declarației de la Great Barrington, ștearsă cu totul de facebook. Dr. Jay Bhattacharya, unul dintre inițiatori: Este o formă modernă de ardere a cărților

Pagina oficială a Declarației de la Great Barrington a fost ștearsă de pe facebook, a anunțat pe Twitter unul dintre administratorii acesteia. Textul în românește al Declarației a fost publicat în premieră deR3Media.

Declarația de la Great Barrington este o inițiativă majoră a unor recunoscuți și afirmați cercetători și profesori care militează pentru o abordare alternativă a Covid, axată pe protecția selectivă a vulnerabililor, spre deosebire de blocarea generalizată a societăților, cum s-a procedat până acum. În ciuda marginalizării sistematice și a barajului dezinformator, declarația este semnată de zeci de mii de aderenți, medici, practicieni, specialiști etc.

Administratorii se întreabă cum de a fost posibilă ștergerea paginii, având în vedere faptul că ultima postare era în favoarea vaccinării anti-covid.

„Ștergerea de către Facebook a site-ului GBD este atât derutantă, cât și tulburătoare. Ultima noastră postare a fost o declarație în favoarea prioritizării persoanelor în vârstă pentru vaccinarea împotriva infecției COVID-19 ca instrument de protecție focalizată a acestui grup vulnerabil, împreună cu o legătură cu un Wall Street Journal publicat de profesorul Sunetra Gupta și cu mine. în decembrie, care a concretizat argumentul nostru pentru această politică”, a scris pe Twitter Dr. Jay Bhattacharya, unul dintre inițiatorii Declarației.

„Din senin, facebook ne-a trimis săptămâna trecută o notificare prin care ne anunță că ne suspendă pagină pentru că nu se conformează standardelor comunității lor. Ceea ce este ironic pentru că standardele unei țări libere militează exact împotriva genului de cenzură practicat de facebook. Este o formă modernă de ardere a cărților”, a continuat profesorul de la Stanford Medical School.

Decizia vine în contextul în care facebook a anunțat că va șterge postările care pun la îndoială „varianta oficială” despre vaccinuri. Autorii Declarației au scris în repetate rânduri că sunt în favoarea vaccinării voluntare.

ALEPH NEWS:

Facebook şi Instagram vor şterge postările cu informaţii false despre vaccinuri

 • Decizia a fost luată ca urmare a politicii companiei privind dezinformarea legată de Covid-19
 • Vizate sunt informaţii precum cele conform cărora Covid-19 este un virus sintetic, vaccinurile nu sunt eficiente în prevenirea bolii sau că este mai sigură infectarea decât vaccinarea
 • Facebook s-a confruntat în ultimele luni cu critici privind gestionarea informaţiilor false legate de Covid-19

Facebook a decis să şteargă informaţiile false despre vaccinuri de pe platformă, relatează The Guardian. Decizia a fost luată ca urmare a politicii companiei privind dezinformarea legată de Covid-19.

Aceste noi reguli se aplică postărilor generate de utilizatori, precum şi reclamelor plătite, zonă în care a fost deja implementată această măsură. Utilizatorii de pe Instagram se vor confrunta cu aceleaşi reguli.

„Vom începe să aplicăm această politică imediat, cu accent deosebit pe pagini, grupuri şi conturi care încalcă aceste reguli”, a spus Guy Rosen, care supraveghează deciziile de conţinut la Facebook.

Facebook şi-a actualizat în mod repetat politicile privind conţinutul în legătură cu Covid-19 pe măsură ce pandemia a evoluat. În decembrie, a început să elimine postările despre Covid-19, care au fost anterior infirmate de experţii în sănătate publică. Au fost postări care sugerează că vaccinurile conţint microcipuri, postări care susţin că purtarea măştii nu ajută la prevenirea răspândirii Covid-19 sau postări care susţin că tehnologia 5G contribuie sau provoacă infecţii cu coronavirus.

Facebook va extinde acum această politică, eliminând informaţii precum cele conform cărora Covid-19 este un virus sintetic, vaccinurile nu sunt eficiente în prevenirea bolii sau că este mai sigură infectarea decât vaccinarea. Măsura nu se opreşte la conţinutul legat de Covid şi vizează, de asemenea, informaţii false precum cele că vaccinurile provoacă autism.

Facebook s-a confruntat în ultimele luni cu critici privind gestionarea informaţiilor false legate de Covid-19. În decembrie, un clip care prezenta o teorie a conspiraţiei a devenit viral pe platformă, iar ulterior nu au fost eliminate paginile unui activist anti-vaccin, care continua să creeze conturi noi.

ActiveNews:

Tucker Carlson: „Dacă vaccinul e atât de grozav, de ce mint toți acești oameni?”. Aveți întrebări despre vaccinurile COVID? „Ciocu mic și vaccinați-vă”, ne spune Big Tech

Jurnalistul Tucker Carlson are câteva întrebări despre vaccinurile COVID. Prima dintre ele, și cea mai importantă,  ar fi „de ce sunt descurajați americanii să pună întrebări simple și directe despre vaccinuri?”.

În emisiunea de marți, „Tucker Carlson Tonight”, comentatorul Fox News a sugerat că „nu este nicio conspirație în aceste întrebări”. (VIDEO mai jos)

„Nu sunt teorii ale conspirației, sunt întrebările cele mai elementare. Într-o democrație, fiecare cetățean are dreptul să știe răspunsul. În schimb am primit praf în ochi și propagandă. Cât de eficiente sunt aceste vaccinuri? Sunt ele sigure? Care este riscul avortului spontan pentru femeile însărcinate, de exemplu? Există un studiu pe această temă? Îl putem vedea? Și apropo, cât câștigă companiile de medicamente de pe urma lor?”

Carlson a mai continuat:

„Lansarea în mass-media a vaccinului a apărut ca un fel de reclamă Diet Pepsi la Super Bowl. Tone de recomandări ale vedetelor, mai puțin știință”.

Jurnalistul Fox News a vorbit și despre cenzurarea informațiilor despre vaccinuri. Întrebându-se de ce Melinda Gates, soția miliardarului Bill Gates și alți „gardieni” din Silicon Valley sunt atât de hotărâți să reducă la tăcere toate întrebările despre vaccinurile COVID.

„Sincer, spune ea, trebuie să cenzurăm opiniile oamenilor cu privire la vaccinul COVID. Nu uitați, Melinda Gates nu este un om de știință. Ea nu a dezvoltat acest vaccin. Nu are experiență în domeniul epidemiologiei sau al vreunei discipline relevante. A lucrat în departamentul de marketing la Microsoft, dar este soția unui miliardar. De aceea e la TV și de aceea i se permite să controleze ceea ce ai voie să spui despre vaccinul pe care ți-l cere să te injectezi în corpul tău.

Este asta cu adevărat știință? Nici măcar pe aproape. Este oligarhie și toți miliardarii participă la ea. Companiile de tehnologie au anunțat că nu vor permite nimănui să critice acest vaccin și oricine o va face va fi dat afară imediat de pe platformele lor. Presa corporativă și-a asumat apoi aplicarea acestei reguli”.

Tucker Carlson s-a întrebat  și „dacă vaccinul e atât de grozav, de ce mint toți acești oameni?”. ”În mod clar, mint. Știți asta cu siguranță, deoarece din momentul în care a sosit vaccinul Covid, cei mai puternici oameni din America lucrează pentru a se asigura că nimeni nu ar putea să-l critice”.

”Pe de altă parte, oamenii de știință recunosc acum că vaccinul poate declanșa o tulburare de sânge fatală. New York Times a scris recent despre asta și este una dintre poveștile pe care ar trebui să le păstrați ca un obiect de epocă pentru momentul în care întunericul de acum se va risipi și, în cele din urmă, vom putea gândi și vorbi din nou clar.

Două dintre persoanele intervievate de Times nu și-au dat nici măcar numele. Una dintre ele a spus că a fost grav afectată de vaccin, dar se temea că va fi pedepsită dacă va critica vaccinul în public. În poza publicată de New York Times, femeia și-a acoperit fața de parcă ar fi fost dată în urmărire.

Știința nu poate trăi într-un mediu ca acesta. Fără scepticism implacabil, știința moare. Asta este știința, scepticism implacabil. Și când nu mai e, inevitabil este înlocuită de vrăjitorie și superstiție. Am ajuns aici? Tu decizi”.

Și încă o întrebare, finală, legată de interzicerea umorului pe tema vaccinului pe rețelele BigTech: „Dacă te pot forța să nu te amuzi deloc pe tema vaccinului, ce altceva te vor obliga mâine să faci?”

Facebook, CNN și miliardarii vor decide ce este adevărat sau fals despre vaccinuri, arată și în acest segment video din emisiunea sa jurnalistul Carlson Tucker. Invitat este jurnalistul Glenn Greenwald, care critică pretenția acestora de a fi unici depozitari și deținători ai adevărului obiectiv. 


Categorii

1. DIVERSE, Facebook, Internet, New Media, Noile Tehnologii, Noile totalitarisme, dictatura si reeducare, Pandemia de coronavirus/ COVID-19, Tucker Carlson, Vaccinuri / legea vaccinarii obligatorii, Video

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

8 Commentarii la “OLIGARHIE, NU ȘTIINȚĂ. Jurnalistul Tucker Carlson critică impunerea DISCURSULUI UNIC despre vaccinul Covid de companiile Big Tech și miliardari (Video)/ Facebook ANULEAZĂ pagina Declarației de la GREAT BARRINGTON. Inițiator de la Stanford Medical School: „o formă modernă de ardere a cărților”

 1. Pingback: „ACESTA NU ESTE UN COMPLOT. Cum povestește massmedia Covidul” (Video) - documentar excepțional de Bernard Crutzen. Despre noul regim al „adevărului” unic sanitar, interesele maculate ale „experților” și mediei finanțate de oligarhi și d
 2. Cu ce bucurie în suflet preluați ideile acestui păreriolog de la Fox News, postul de televiziune “conservator” (a se citi cel care se mulează perfect pe viziunea republicanilor, puternic susținuți de vasta rețea de organizații creștine ultraconservatoare). Când veți prelua și din materialele altor televiziuni, cele din cealaltă tabără? A, da, niciodată, că vouă nu vă place critica. Cum se numesc cei care nu suportă alte opinii decât ale lor? Bigoți, în cel mai bun caz, sau dictatori, în cel mai sumbru scenariu.

 3. @Antibigot

  Mesajule e de spam, dar ca să vă punem oglinda în față, am lăsat, căci, apropo de „cealaltă tabără”, Tucker îl are ca invitat pe Glenn Greenwald. Mai „cealaltă tabără” ca Glenn nu există. Dar ce să știe bigoții politici care-s mâncători de CNN?

 4. Va stă în gât CNN, nu? Dacă ați putea, ați interzice tor ce nu e pe placul vostru, așa-i? Apropo de “răspunsul” dat lui Antibigot: ai vorbit doar ca să nu taci, admin.

 5. @Pixara

  Nu mai mult decât postul de televiziune al Coreei de Nord. Dar noi chiar vă stăm în gât, dacă din toată grădina internetului cea mare v-ați găsit timp special să ne scrieți aici.

 6. Pingback: DISCIPLINAREA CONTINUĂ. Jurnalistul conservator CARLSON TUCKER despre inconsistența propagandei vaccinurilor Covid. NU AI VOIE SĂ PUI LA ÎNDOIALĂ VACCINUL. De ce a fost retras vaccinul Johnson & Johnson? (Video)/ Boris Johnson, premierul Marii Br
 7. Pingback: GEERT VANDEN BOSSCHE, virusolog și expert in vaccinuri belgian, ex-coordonator al programului de vaccinare Ebola: "DACĂ NU OPRIM VACCINAREA ÎN MASĂ VA FI UN DEZASTRU! Vaccinurile au scop profilactic, o spune orice manual de vaccinologie: nu inocu
 8. Pingback: Jurnalistul conservator CARLSON TUCKER despre sensul impunerii prin condiționare a vaccinului Covid. „Vor avea o PUTERE TOTALĂ asupra corpului și a minții tale, pentru totdeauna”
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare