Lady Gaga si PROTESTELE CRESTINILOR. Copiii, incurajati sa vina la concert “ECHIPATI” IN MONSTRI!

9-08-2012 1 minut Sublinieri

Concertul Lady Gaga la Bucureşti, programat pe 16 august, în Piaţa Constituţiei, stârneşte nemulţumire în rândurile unei părţi a populaţiei. Aproape 500 de persoane au semnat deja o petiţie împotriva unuia dintre cele mai aşteptate evenimente ale anului în capitala României.

Pe internet s-a lansat o petiţie care spune “Nu venirii Lady Gaga la Bucureşti“. Aproape 500 de persoane au semnat până acum petiţia.
Suntem un popor creştin. Blasfemiile şi hulele sunt păcate împotriva Duhului Sfânt, care nu se iartă în veci, dacă nu sunt lepădate. Lady Gaga e o fiinţă malefică, care nu pierde nicio ocazie de a huli cele sfinte (…) Noi avem datoria să ne opunem prezenţei ei la Bucureşti, capitala unei ţări creştinate de apostolul Andrei. Nu are ce să caute aici cineva care batjocoreşte jertfa Mântuitorului şi simbolurile sfinte. Ne-am face părtaşi la rătăcirea ei. Să semnăm împotriva desfăşurării concertului la Bucureşti“, scrie autorul petiţiei.

Cazuri similare s-au înregistrat până acum în Filipine şi în Bulgaria. În Filipine, membrii comunităţii creştine au întâmpinat concertul celebrei Lady Gaga cu o serie de proteste. Aceştia nu doreau ca diva să concerteze în ţara lor pentru că muzica ei este de provenienţă satanică şi nu respectă valorile creştine.

“Nu o urâm pe Lady Gaga. Dimpotrivă, credem că e o artistă bună şi o respectăm pentru asta. Vrem doar să îi cerem să nu mai fie nerespectuoasă la adresa credinţei noastre. Noi, filipinezii, suntem un popor creştin şi credem cu tărie în valorile noastre. De aceea, am vrea ca şi Lady Gaga să ne respecte ca pe o naţiune creştină”, au declarat liderii comunităţii.

În plus, după lansarea videoclipului piesei “Judas”, în care o întruchipează pe Maria Magdalena mergând pe motocicletă alături de un Iisus de culoare, Lady Gaga a reuşit să scandalizeze până şi Vaticanul, care s-a declarat în repetate rânduri împotriva cântăreţei.

Lady Gaga va concerta la Bucureşti pe 16 august. Iniţial, concertul ar fi trebuit să aibă loc pe Naţional Arena, dar a fost mutat în Piaţa Constituţiei, ca urmare a faptului că stadionul va găzdui pe 11 august meciul amical Dinamo – FC Barcelona. Există însă voci care spun că decizia schimbării locului concertului a fost luată în urma vânzării unui număr neaşteptat de mic de bilete.

Cei mici vor avea acces la show-ul cântăreţei şi, mai mult, vor putea sta în “Monster Pit”, dacă vor avea haine excentrice.

Show-ul se va desfăşura pe 16 august, în Piaţa Constituţiei, pe ceea ce organizatorii numesc “cea mai mare scenă asamblată vreodată în ţara noastră”. Aceasta va avea o anvergură de 150 metri şi înîlţimea de 26 de metri. Amplasamentul este conceput sub forma unui castel gotic, imaginat de Lady Gaga.Scena va avea şi o pasarelă lungă de aproximativ 120 de metri, construită sub forma unui semicerc, ce va delimita “Monster Pit”-ul de Gazon A. Cei mai înfocaţi fani ai cântăreţei, posesori de bilete din categoria “Gazon” vor putea urmări show-ul chiar din “Monster Pit”.


Categorii

1. DIVERSE, Cultura desfraului, Muzica, Razboiul impotriva Bisericii/ crestinismului, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor, Razboiul impotriva Romaniei

Etichete (taguri)

, , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

16 Commentarii la “Lady Gaga si PROTESTELE CRESTINILOR. Copiii, incurajati sa vina la concert “ECHIPATI” IN MONSTRI!

 1. Pingback: LADY GAGA IN ROMANIA. “Marea Devianta” si REEDUCAREA prin show-biz a adolescentilor - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 2. De-altfel și deschiderea olimpiadei m-a dezgustat cu acel moment al vrăjitoarelor din harry poter.
  Las la o parte ca deschiderea a fost împânzita de tot felul de simboluri masonice sau păgâne. De altfel cred ca reînvierea jocurilor nu a fost decât un al doilea cal troian. Nimic n-a mai rămas din ce a propus Piere de Cubertin
  Doar jocuri de culise , mari sume de bani ,slava deșarta , compromisuri , și nu în ultimul rând exacerbarea competiției

 3. D-na asta ar fi mai bine sa se gindeasca CINE i-a dat ei viata ! CINE o tine in viata, sanatoasa, CINE-i da puterea sa respire ! Ar fi mai bine sa se gindeasca CINE a invins moartea !!! CINE a creat toate cite sunt ! CINE a creat omul !

  Si eu consider ca este de datoria noastra ca si credinciosi ORTODOCSI sa ne impotrivim hulei impotriva lui Dumnezeu ! Este de datoria noastra sa aparam VIATA si pe Datatorul si Tiitorul Vietii ! Este de datoria noastra sa ne opunem lucrarii satanei sub orice chip ar fi aceasta ! Este de datoria noastra sa ne impotrivim orbirii sufletelor de catre diavol ! Este de datoria noastra sa ne impotrivim atragerii sufletelor inspre iad ! Cei ce suntem cu Dumnezeu nu avem a ne teme de nimic pentru ca Dumnezeu este cu noi !

  DOAMNE MANTUIESTE TOATE SUFLETELE ! AMIN !

  Mircea

 4. Aceasta cucoana (lady: http://www.proz.com/kudoz/romanian_to_english/art_literary/496692-cucoan%C4%83.html) cand s-a nascut nu stia ca va fi in slujba lui veliar (incl. globalizatorii). Toata crestinatatea si toata lumea musulmana este impotriva acestei malefice individe ( http://www.guardian.co.uk/music/2012/may/20/lady-gaga-faces-asian-concert-bans )

  Bine ar fi ca la concertul din Piata Constitutiei sa vina cat mai putini debusolati !

  Din Athos (unde incepe GRADINA MAICII DOMNULUI si pana in spatiul Carpato-Danubiano-Pontic, unde se intinde aceasta GRADINA, sa strigam intr-un glas: INAPOIA MEA SATANO, CACI SCRIS ESTE DOMNULUI DUMNEZEU SA I TE INCHINI SI NUMAI LUI UNUIA SA II SLUJESTI!

  Si-a ales chiar ziua comemorarii SFINTILOR MARTIRI BRANCOVENI: CONSTANTIN VOIEVODUL cu fii sai: CONSTANTIN, STEFAN, RADU, MATEI si IANACHE STOLNICUL, Cei care au infruntat pe otomani si nu s-au lepadat de credinta ortodoxa.

 5. Stie cineva de vre-un protest (pasnic , se intelege) care sa se organizeze undeva in Bucuresti impotriva concertului acesta demonic ?
  Mai , mai , cum mai dormim in papuci noi romanii fara sa protestam la astfel de actiuni demonice fatise !!
  Chiar o fi buna atitudinea asta non-combat a pastorilor nostri ?
  Sau s-a luat deja atitudine si nu am aflat (si) eu ?
  Si cand ma gandesc cat de aproape de Dealul Patriarhiei se va tine manifestarea asta demonica !..

 6. am avut neplacere sa urmaresc la stiri cateva secvente de la concertul acestei femei care pare sa-si fi pierdut orice urma de umanitatea. Ceea ce am vazut ma face sa cred ca spectacolul care a avut loc ieri, in piata Constitutiei, a fost o incercare de demonizare in masa. Doamne iarta-ne ! M-a durut nespus si m-au trecut fiorii vazand atatia adolescenti si copii efectiv abandonati in mrejele unui spectacol blasfemiator si pierzator de suflete. Daca ne-am abandonat copiii cu atata usurinta in mainile celor care le vaneaza sufletele, sa nu ne miram ca Dumnezeu ne va lasa in voia noastra 🙁

 7. Pana sa inteleaga copiii si adolescentii ce e cu simbolurile satanice si masonice etc, ei iau totul ca pe un show si pe cucoana , ca pe un exponent al nonconformismului, care oricum marcheaza perioada de pubertate si adolescenta.Nu au cum sa inteleaga profunzimea raului si nu cred ca e suficient sa li se spuna “Nu te duce, ca asta e satansita !” etc…Constat cu stupoare chiar la adulti, intelectuali, lipsa unei elementare informatii in domeniul asta!Ca sa nu mai vorbim de faptul ca si printre credinciosi, existenta reala a diavolului e mai mult un mit, parca unora nu le vine sa creada ca “asta chiar exista”, adica exact ce vrea el…Daca copilul nu are deja, de foarte mic, o educatie crestina ( nu habotnica), greu sa il opresti, cand toata gasca e in delir si se pregateste pt. concert. Am facut cateva “sondaje” chiar printre apropiati, credinciosi, care nu dadeau importanta acestei “dive, considerand-o doar o excentrica, “dusa cu pluta” si gata!Macar pe ei nu-i mai poate influenta, dar pe de alta parte, fiind ei ignoranti, nici pe copiii lor nu-i pot ajuta, pt. ca nici nu le da prin cap ca e cazul sa-i ajute!Asta ma sperie cel mai mult: ignoranta!

 8. @Cora

  Se poate explica copiilor, la masura lor, ca aceste manifestari sunt impotriva firii, deviante si in esenta daunatoare. Credeti-ma, copiii inteleg multe lucruri daca parintii lor le sunt alaturi si isi fac timp sa le explice. In plus, ar trebui sa intervina si autoritatea parinteasca in aceste cazuri care ar trebui sa mai si cenzureze din dorintele copiilor. Problema e ca majoritatea parintilor nu inteleg nocivitatea acestor “artisti” si nu-si pun ei insisi intrebarile pe care ar trebui sa si le puna.
  In ceea ce priveste ignoranta de care vorbeati, cred ca este vorba mai degraba de lipsa discernamantului duhovnicesc. Nu cred ca o persoana care lupta sa faca parte din Biserica poate sa ramana insensibila la manifestari atat de agresive impotriva lui Dumnezeu si sa nu inteleaga care este sursa acestor acestor manifestari.

 9. Da, exact asta e problema: absenta parintilor ( in multe cazuri) si lipsa autoritatii ferme, cand e cazul. Iar in privinta ignorantei, la cea duhovniceasca m-am referit si eu. Apropo de aceasta, de curand o doamna credincioasa era f. incantata ca nepoata ei e inscrisa in Crucea Malteza, considerand ca totul e in ordine pt. ca “aveau cruce” ( cea malteza, desigur)…

 10. Pingback: LADY GAGA, iubitoarea lui IUDA, “profetesa” religiei ANTIHRISTICE a ADORARII DE SINE si a PERVERSIUNII - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 11. Pingback: INGERI CU ARIPILE TAIATE. Un altfel de genocid: imbrancirea fetitelor de catre parinti catre lumea curviei prin IMBRACAMINTE “SEXY” SI FARDURI “NEVINOVATE” - Recomandari
 12. Pingback: Probleme si dificultati in educarea copiilor: EDUCATIA FETELOR -
 13. Pingback: CE JUCARII, JOCURI sau PAPUSI CUMPARAM COPIILOR? Cum si in ce scop se creeaza la copii ATRACTIA PENTRU URAT SI MONSTRUOS si cum sunt invatate fetitele sa se identifice cu femeile “usoare” (efectul “BARBIE”)? | Cuvântul Ortodox
 14. Pingback: “Valentine`s Day” – ZIUA CELEBRARII MORTII IUBIRII SI INOCENTEI. Presb. Alina Mirica despre ADOLESCENTII IN LUMEA CARE ZDRENTUIESTE SUFLETELE si MOARTEA DRAGOSTEI DEZGOLITE DE TAINA | Cuvântul Ortodox
 15. Pingback: VENERAREA LUI DAVID BOWIE. Care este sensul idolatrizarii si “canonizarii” vedetelor industriei muzicale? | Cuvântul Ortodox
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare