update – ABOMINABIL: Bebelusi avortati incinerati impreuna cu deseurile si folositi la incalzirea spitalelor. MACAR ASA PRESA RECUNOASTE CA E VORBA DE COPII ADEVARATI/ Poluarea dauneaza tot mai grav vietii…

27-03-2014 4 minute Sublinieri

sonogram

Rămăşiţele a peste 15.000 de copii avortaţi au fost incinerate ca reziduuri clinice în spitalele din Marea Britanie, scrie telegraph.co.uk.

Trupurile a mii de copii avortaţi au fost incendiate drept deşeuri clinice, iar în unele cazuri acest lucru a avut ca scop încălzirea spitalelor, arată o anchetă realizată în Marea Britanie.

Potrivit telegraph.co.uk, zece trusturi din cadrul Sistemului Naţional de Sănătate (NHS) din Marea Britanie au recunoscut că au ars fetuşii împreună cu deşeurile, în timp ce alte două au afirmat că le-au ars în centralele de încălzire a spitalelor.

Peste 15.000 de fetuşi au fost arşi în ultimii doi ani, se arată în investigaţia jurnaliştilor de la Channel 4.

Potrivit Channel 4, există indicii că părinţii care şi-au pierdut bebeluşii au fost trataţi cu lipsă de compasiune de personalul spitalelor şi nu au fost consultaţi cu privire la ceea ce urma să se întâmple cu trupurile neînsufleţite ale copiilor lor.

Ministrul Sănătăţii, Dan Poulter, a precizat că această practică este “total inacceptabilă” şi a cerut unităţilor spitaliceşti să ia măsuri pentru stoparea sa.

În ura lor față de umanitate și de Dumnezeu, promotorii holocaustului avorționist se aseamănă tot mai mult cu naziștii: perfecțiunea crimei nu poate fi revendicată fără eficiența maximă a genocidului, transformat de-acum în „proces tehnologic”. Așa cum înaintașii lor recuperau de la victime până și părul și dinții de aur, „progresiștii” și „democrații” de azi nu se mai mulțumesc să-și șteargă urmele în speranță că posteritatea îi va exonera, ci pun copiii avortați la „treabă” pentru a încălzi aceleași saloane în care funcția taumaturgică a medicinei a fost înlocuită de tributul adus unei ideologii criminale. Ce boală vindecă avortul? Niciuna, dimpotrivă – dar ce importanță mai are… Important e să fie cald în spital! N-am vrea ca femeia, rănită de moarte, să răcească. Nu în Europa secolului XXI!

185Mii de cadavre ale copiilor avortați au fost incinerate, împreună cu reziduurile medicale, în spitalele britanice, pentru a furniza căldură sau electricitate, scrie presa din Marea Britanie. Conform The Daily Telegraph, mai mult de 15.000 de copii au fost incineraţi sub denumirea generică de „reziduuri clinice” în cel puțin 10 spitale publice.

Dezvăluirea, care a venit în urma anchetei jurnalistice a postului Channel 4, a dus la o reacție imediată a ministerului Sănătății din Marea Britanie, care a a emis imediat o interdicţie asupra acestei practici, „total inacceptabilă” conform ministrului Dan Poulter.

Paul Tully, secretar general al Societăţii pentru Protecţia Copiilor Nenăscuţi (SPUC.org.uk), a declarat pentru LifeSiteNews că problema eliminării din spitale a corpurilor copiilor avortaţi „reprezenta o îngrijorare de ceva timp”.

Tully spune că deşi există anumite regulamente și protocoale ale unităților sanitare privind eliminarea rămăşiţelor fetale, nu există nicio lege clară referitoare la acest aspect. Dar, mai afirmă el, din cauza nevoii susţinătorilor avortului de a continua să nege umanitatea copiilor nenăscuţi, o imensă greutate ajunge pe umerii personalului spitalelor, care trebuie să trateze rămăşiţele fetale ca orice alt reziduu medical, ceea ce crează un stres cumplit.

„Cred că, psihologic vorbind, a cere personalului responsabil cu incinerarea din spitale să facă această separare înseamnă a pune o povară psihologică îngrozitoare pe umerii lor, şi este un lucru cât se poate de greşit. Practic, îi implică în acest proces al avortului”, mai spune Tully.

Reacționând la această descoperire oribilă, președintele Institutului pentru Demnitate Umană, Luca Volontè, a declarat:

„Institutul a luat poziție recent în scandaluri din Marea Britanie: Ministerul Sănătății căutând să elimine consultațiile medicale pentru femeile care solicită avort, eșecul autorităților de a condamna clinicile în care se fac avorturi ilegale pe criteriu de sex al copilului, maniera ambivalentă a supravegherii procedurilor privitoare la avort, copii avortați pentru defecte minore – iar acum, oameni tratați drept combustibil pentru furnale. Aceasta este cultura morții. O cruzime și o indiferență care ar ofensa și dacă ar fi vorba despre un animal de casă.”

media_xxl_5866160Organizația Mondială a Sănătății cere măsuri urgente, după ce șapte milioane de oameni au murit, în 2012, din cauza poluării atmosferice.“A devenit principalul risc pentru sănătate”, a declarat Maria Neira, directoarea departamentului de sănătate publică a OMS, într-o conferință de presă organizată luni, la Geneva, potrivit site-ului organizației.

Șapte milioane de decese în 2012 înseamnă 12,5% din totalul deceselor din toată lumea, adică o persoană din opt a murit din cauza poluării. În 2008, cifra era considerabil mai mică: 3,2 milioane de oameni au murit din cauza poluării.

Cifrele din 2012 “sunt extrem de neliniştitoare”, a spus Maria Neira. A precizat că “milioane de vieţi ar putea fi salvate prin măsuri luate împotriva poluării aerului”.

În 2012, 3,7 milioane de oameni au murit din cauza efectelor poluării exterioare şi 4,3 milioane din cauza poluării aerului din gospodării, adică fumul şi emisiile asociate cu aparatele de gătit, cu lemne sau cărbuni, sau din cauza mijloacelor de încălzire.

Regiunile cele mai afectate sunt Asia şi zona Pacificului, cu 5,1 milioane de morţi. Bolile cauzate de poluarea aerului sunt cele pulmonare, cardiovasculare şi cancerul.

Transporturile în comun din toată regiunea pariziană, adică trenurile, metroul şi autobuzele sunt gratuite de vineri dimineaţă şi până la sfârşitul week-end-ului, adică până la închiderea programului, duminică seară. O măsură excepţională luată de Guvern, pentru a-i feri pe localnici de efectele nefaste ale valului de poluare care se abate asupra regiunii.

Pragul alertei de poluare cu particule fine sau microparticule, cum li se mai spune, considerate cancerigene de OMS (Organizaţia Mondială a Sănătăţii) a fost depăşit joi pentru a doua oară în mai puţin de o săptămână la Paris şi pentru prima dată în mai multe oraşe franceze.

Încă de miercuri, Prefectura capitalei diminuase viteza maximă autorizată a maşinilor. Joi a intrat în vigoare gratuitatea pentru bicicletele şi maşinile electrice propuse de Primărie.

De vineri, transportul în comun este la liber timp de trei zile, în aşteptarea unor posibile noi măsuri. Sub presiunea ecologiştilor şi a asociaţiilor, Franţa ar putea instaura circulaţia alternată, în cazul în care concentraţia de particule fine depăşeşte un anumit prag. De altfel, această măsură extremă este prevăzută chiar de un decret prefectoral din octombrie 2011.

Nivelul ridicat de poluare înregistrat în Paris a obligat autorităţile la măsuri de urgenţă: circulaţia a fost restricţionată pe zile, în funcţie de numărul de înmatriculare, par sau impar. După numai o zi, regula a fost anulată.

La numai o zi după ce a fixat restricţii pentru circulaţia automobilelor în Paris, administraţia franceză a revenit asupra deciziei. Toate interdicţiile au fost anulate. Autorităţile susţin că nivelul alarmant al poluării s-a redus.

În cursul zilei de ieri, doar vehiculele cu numere impare ar fi trebuit să circule pe străzile capitalei franceze. Unii şoferi s-au conformat, însă alţii au ignorat avertismentele şi au fost amendaţi. Nu mai puţin de 700 de poliţişti au fost mobilizaţi pe străzi pentru a sancţiona şoferii care conduc maşini cu numere pare. Aceştia au acordat în total 3859 de amenzi în valoare de 22 de euro celor care nu au respectat restricţia.

Experţii francezi în protecţia mediului susţin că nivelul de poluare a scăzut mai degrabă condiţiilor meteo, care s-au schimbat de la o zi la alta. Impactul restricţiei de circulaţie va fi evaluat în următoarea perioadă pentru a vedea dacă a fost sau nu o iniţiativă bună.

[…]

Comparaţie foto: turnul Eiffel în 10 martie 2010 şi turnul Eiffel în 14 martie 2014 (sursă)

Vezi si:


Categorii

1. DIVERSE, Avort, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor, Razboiul impotriva sanatatii

Etichete (taguri)

, , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

2 Commentarii la “update – ABOMINABIL: Bebelusi avortati incinerati impreuna cu deseurile si folositi la incalzirea spitalelor. MACAR ASA PRESA RECUNOASTE CA E VORBA DE COPII ADEVARATI/ Poluarea dauneaza tot mai grav vietii…

  1. Pingback: Atentie la tratamentul pentru raceala a copiiilor/ ANTIBIOTICELE – folosite excesiv in Romania / Practica abuziva a EPIZIOTOMIEI la nastere/ Spitalele nu au medicamente si seringi/ MEDICII POT FI ACUZATI DE LUARE DE MITA - Recomandari
  2. Pingback: Copiii avortati si folositi pe post de “DESEURI” pentru INCALZIREA SPITALELOR in Marea Britanie - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare