MARSUL “DUMNEZEU NU FACE POLITICA” – O MANIPULARE A MILITANTILOR LGBT/ Mars pro-homosexualitate cu LICEENI/ Directorul ASPEN, sustinator al cauzei GAY/ Liderul MozaiQ refuza sa raspunda la intrebari incomode: AU DREPTUL COPIII SA FIE CRESCUTI DE MAMA SI TATA? (Video)

20-11-2016 6 minute Sublinieri

mars-lgbt

Comunitatea LGBT si sustinatorii sai organizeaza sambata, la amiaza marsul “Dumnezeu nu face politica”. Marsul vine ca o reactie la initiativa Coalitiei pentru Familie de a modifica Constitutia astfel incat sa interzica expres casatoriile intre persoane de acelasi sex. Organizatorii le-au cerut sustinatorilor sa li se alature sambata, incepand cu ora 14:00, in Piata Romana, pentru a transmite politicienilor aflati in campanie electorala ca “drepturile omului nu sunt negociabile si ca separatia dintre stat si Biserica este un principiu constitutional de baza”.
Marsul face parte din campania “Sustin LGBT”, organizata de Asociatia MozaiQ, Asociatia TRANSform si Asociatia Lindenfeld.

Ai tot auzit in ultima vreme despre Coalitia pentru Familie si despre incercarea lor de a modifica Constitutia si a interzice casatoriile gay. Pe diverse canale, reprezentantii acestora iti vorbesc despre ‘familie traditionala’, ‘valori stramosesti’ sau credinta. Politicienii li s-au alaturat cu voiosie. In ce societate ne dorim sa traim, una in care diferite grupuri sunt marginalizate si demonizate, sau intr-o societate deschisa, in care ne respectam reciproc si ne pretuim ca cetateni egali in fata legii?

Pe 19 noiembrie, vino alaturi de noi in Piata Romana (colt cu str. Caderea Bastiliei) pentru a spune raspicat #SustinLGBT si a transmite un semnal politicienilor care se afla saptamanile acestea in campanie electorala, ca drepturile omului nu sunt negociabile si ca separatia dintre stat si Biserica este un principiu constitutional de baza. Politicienii au datoria sa asculte toate grupurile din societate si sa ii reprezinte pe toti cetatenii asa cum se cuvine.

Indiferent daca esti sau nu atasata cauzei LGBT, te asteptam alaturi de noi pentru ca atunci cand drepturile unor cetateni sunt puse sub semnul indoielii, drepturile fiecaruia dintre noi sunt in pericol. Astazi e vorba despre comunitatea LGBT, insa la fel de bine maine poate fi despre drepturile reproductive ale femeilor, despre divort, modificarea legislatiei penale sau a sistemului de taxare. #SustinLGBT”, scriu organizatorii pe pagina de Facebook a actiunii.

Peste 300 de oameni s-au adunat, sâmbătă, în Piaţa Romană din Capitală pentru marşul “Dumnezeu nu face politică”. Membrii comunităţii LGBT şi susţinători ai acestora au ieşit în stradă pentru a protesta faţă de propunerea Coaliţiei pentru familie de a organiza un referendum cu privire la modificarea definiţiei familiei în Constituţie.

Începând cu ora 14.00, mulţimea a început să se strângă. Tineri sau persoane trecute de a doua tinereţe, părinţi cu copii, elevi de liceu sau studenţi, membri sau doar susţinători ai comunităţii LGBT, cu pancarte, steaguri colorate, unii însoţiţi de animale de companie şi cu zâmbetul pe buze, au creat o mare de oameni, cu mici “bisericuţe”.

Discută despre ce au făcut cu o zi înainte, despre ce au mai gătit, despre “profu’ ăla nasol de fizică” sau despre alegerile din decembrie. Vremea ţine cu ei, căci soarele nu se sfieşte să iasă de sub nori.

Curând, mulţimea începe să se mişte. S-au adunat peste 300 de susţinători. Cei mai curajoşi flutură steaguri şi încep să scandeze: “Unu, doi, trei, homofobii jos cu ei!”, “Ţine separat, biserica de stat”, “Ce vrem? Drepturi egale! Când vrem? Acum!”, “Iubim, luptăm, rezistăm”. În fruntea şirului de oameni stau trei fete, cu un cearşaf uriaş pe care scrie “Dumnezeu nu face politică”.

Cel care antrenează mulţimea şi dă tonul fiecărui mesaj este Vlad Viski, preşedintele Asociaţiei MozaiQ. Cu o portavoce în mână şi cu mânecile suflecate, face paşi mari în mijlocul mulţimii. Vrea ca vocea lor să se audă cât mai tare.

“Mesajul nostru este adresat clasei politice: trebuie să fie responsabilă şi să iniţieze un dialog cu toţi factorii interesaţi în problematica modificării Constituţiei. Comunitatea LGBT trebuie să fie la masa discuţiilor. Trebuie să avem un dialog real în societate, nicidecum să încercăm să schimbăm Constituţia pe repede înainte. Cred că, prin această formă de protest, am tras un semnal de alarmă asupra cauzei noastre, pentru că ne-am adunat sute de oameni şi avem un crez şi lucrul acesta este foarte important”, spune Vlad Viski, unul dintre organizatorii marşului.

Pe şosea, mai trece din când în când câte o maşină din care se aud fluierături şi ţipete. Alţi oameni, curioşi şi confuzi, ies la balcoane sau se opresc pe margine şi se miră de marea de oameni, întrebându-se pentru ce se mai protestează de data asta.

Carmen este la marş pentru a-şi susţine prietenii. Spune că nu face parte din comunitatea LGBT, însă nu este de acord cu modificarea Constituţiei şi condamnă implicarea bisericii în politică.

“Eu nu sunt de acord ca preoţii să fie în politică. Un preot trebuie să îşi păstorească oile, adică să stea în biserică şi să vorbească despre cuvântul lui Dumnezeu. Nu trebuie să aibă nicio treabă cu politica. Politica e ceva, biserica e altceva”, susţine Carmen.

Un alt susţinător al drepturilor persoanelor LGBT, o elevă aflată în ultimul an de liceu, spune că iniţiativa Coaliţiei pentru familie este lipsită de sens, pentru că drepturile oamenilor nu ar trebui dictate de biserică.

“Drepturile oamenilor nici măcar nu ar trebui dictate de biserică, nu înţeleg care e legătură. Iniţiativa Coaliţiei pentru familie nu are sens. Aşa ceva nu ar trebui să se întâmple într-un stat democratic. Unde e separarea puterilor în stat? Fiecare cu ciorba lui!”, spune ea.

Ajunşi în Piaţa Victoriei, manifestanţii se opresc, bat în tobe, agită sticle umplute cu pietricele, fluieră, scandează şi îşi continuă discuţiile începute cu puţin timp în urmă.

La eveniment este prezent şi Andrei Ţărnea, directorul executiv Aspen, împreună cu familia sa. El afirmă că demersul făcut de Coaliţia pentru famile ar fi legitim dacă nu ar restrânge drepturile unor minorităţi.

“Demersul acesta ar fi legitim, dacă nu ar fi un demers gândit eminamente să restrângă drepturi ale unor categorii minoritare de populaţie. Democraţia nu e o bâtă, nu e un instrument prin care o majoritate a populaţiei determină ce face o minoritate a populaţiei. E un mecanism de luat decizii pentru ansamblul societăţii. În consecinţă, el nu poate să funcţioneze optim, decât atunci când inclusiv drepturile minorităţilor sunt luate în calcul”, a declarat Andrei Ţărnea, adăugând că este necesară o discuţie despre minorităţi şi drepturile lor, despre ce înseamnă familie, dar nu în sensul de a diviza societatea şi de a-i întoarce pe unii împotriva altora.

Marşul se încheie la ora 16.00, iar mulţimea se risipeşte. În urmă mai rămân o pancartă sprijinită de un stâlp şi câteva mucuri de ţigară. Organizatorii le mulţumesc susţinătorilor pentru participare şi amintesc încă o dată că nu sunt de acord cu modificarea Constituţiei în ceea ce priveşte definiţia familiei. […]/ integral pe news.ro

Nota noastra

In mod vadit, relatarea din news.ro nu este una jurnalistica, ci una propagandistica. Cineva a facut PR pentru actiunea MozaiQ. A umflat cifrele protestatarilor, a prezentat actiunea intr-o lumina romantica, pozitiva, inocenta. Poate intra si asta tot in planningul finantat de fondurile structurale pentru Europa de Est?

Prezentarea de pe news.ro a preluat identic, fara niciun semn de intrebare, echivalarea manipulatoare a MozaiQ, pe de o parte, a demersului pro-familie cu unul strict religios, eventual apartinand strict BOR – in ciuda faptului ca e un proiect social divers, si, pe de alta parte, a protejarii familiei cu restrangerea drepturilor cuiva, desi o institutie laica 100%, anume CCR, tocmai a decis ca demersul Coalitiei NU restrange niciunu drept.

Liderul MozaiQ spune ca vrea un dialog real. Oare? Un dialog real presupune legitimitatea tuturor participantilor. Presupune lipsa manipularilor. Prin maniera in care a directionat mesajul protestului, insa, e vizibila intentia de a pune presiune pe politicieni astfel incat sa fie exclusi din discutie, pe motiv de religie (intoleranta) si drepturi (manipulare, de vreme ce nu exista o restrangere), cei care vor protejarea familiei in Constitutie. 

A se remarca si faptul ca la mars au participat inclusiv liceeni. Deci e voie, e de bine sa fie propaganda LGBT in scoli! 

 

Astăzi a fost planificat în București un marș împotriva inițiativei noastre pentru familie. Au participat 200 de persoane. Organizarea a fost finanțată din fondurile structurale pentru Europa de Est (în paranteză fiind spus, mai degrabă finanțări pentru destructurarea societăților de aici).

Numele a fost manipulant din start: „Dumnezeu nu face politică”. Sloganurile au fost îndreptate împotriva referendumului, partidelor, bisericii ortodoxe, oamenilor religioși în general.

Ceea ce obturează aceste onguri: foarte mulți concetățeni fără afinități religioase susțin definirea căsătoriei ca uniunea dintre barbat și femeie! Federația Națională a Asociațiilor de Părinți ne susține de asemenea.

Permanent a existat tendința de manipulare a mesajului Coaliției pentru Familie prin cuplarea sa cu instituția bisericii ortodoxe sau cu persoanele religioase din România.

Asocierea semnatarilor inițiativei pentru familie cu religia nu este decât un semn de intoleranță din partea celor care doresc și invocă toleranța.
Atenție la manipulare!

Azi după-amiază, în București
Hopa! Când i s-a pus o întrebare adevărată, a plecat. 😀 Chiar o fi început să plouă, sau s-a făcut el că plouă? Pe filmare se vede că era senin, nu și în capul tânărului viteaz, unde, brusc s-a pornit uraganul. I-o fi spre trezire dușul rece? Să dea Domnul!

Astăzi, 19 noiembrie, are loc marşul “Dumnezeu nu face politică.”, în Bucureşti, pentru, citez, “a spune răspicat, Susțin LGBT” și a transmite un semnal politicienilor care se află săptămânile acestea în campanie electorală, că “drepturile omului” (?!) nu sunt negociabile şi că separaţia dintre stat şi Biserică este un principiu constituţional de bază.
Iată, mesajul meu!
DUMNEZEU NU FACE POLITICĂ
de George Alexander

Dumnezeu nu face politică!

Politică fac numai oamenii care abuzează de numele Său!… Cei care defilează încolonați sub stindarde, uitând că Dumnezeu este aruncat zilnic în praf sau urcat pe cruce, disprețuit şi sfărâmat sub călcâiele lor…

Dumnezeul acesta mare, care ne vede pe toți…, ne-a zidit din Iubire, spunându-ne ceva! Noi îi răstălmăcim, însă, vorbele!… În fiecare zi, o parte din noi iau numele Domnului în deşert!

… Toți cei care au păreri, dar nu Crez!, îşi închipuie că Dumnezeu este ca un popă de țară, îmbrăcat într-o mie şi una de fuste sau ca episcopul căruia, patru valeți vânjoşi îi cară aşternuturile pe scenă, roba imensă prin mulțime… Ce poate fi mai retrograd, mai perimat, mai anacronic?!, gândesc ei.

Numai că Dumnezeu este cu totul altceva. Dumnezeu este cu totul altul.

Dumnezeu îi iubeşte pe toți, e adevărat! Dumnezeu iubeşte şi Evele, Dumnezeu iubeşte şi Adamii. Dar, a uitat, probabil, – sau n-a vrut!- să construiască două Eve, la început… Sau doi Adami, care să facă sex între ei!
A uitat, probabil, – sau n-a vrut!- să facă din copiii săi nişte jucării gonflabile care să-şi schimbe sexul şi caracterul după împrejurări.

Dumnezeule, ce greşeală ai făcut! Tu, care nu faci politică… Ai uitat că lumea se poate îmbolnăvi! Lumea se poate strica la cap!

Dacă fratele meu nu mai gândeşte, dacă fratele meu e grav bolnav, dacă el a ajuns să te privească prin cioburi de sticlă, ca să te vadă strâmb, spune-mi, Doamne, te faci politician?

Spune-mi, îi rupi din nou lui Adam coastele şi zideşti un hermafrodit, ca să devii, Dumnezeul meu, popular?!…

Cu siguranță, NU! Pentru că…

Tu nu eşti politician, Tu eşti, în toate sufletele, numai Dumnezeu!

Dumnezeu este… DUMNEZEU! Iar răspunsul său este plin de dragoste…

Dacă ei, de aceea, te dezmint, eu Te iubesc, Doamne!…


Categorii

Homosexualitate, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor, Revizuirea constitutiei

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

32 Commentarii la “MARSUL “DUMNEZEU NU FACE POLITICA” – O MANIPULARE A MILITANTILOR LGBT/ Mars pro-homosexualitate cu LICEENI/ Directorul ASPEN, sustinator al cauzei GAY/ Liderul MozaiQ refuza sa raspunda la intrebari incomode: AU DREPTUL COPIII SA FIE CRESCUTI DE MAMA SI TATA? (Video)

 1. Pai daca Dumnezeu nu face politica, atunci de ce vor ei prin actiuni politice sa-si vare coada la cununiile in Biserica? Cred ca o sa-i ajute Dumnezeu? Daca au venit putini homosexuali, dar multi surpatori de Biserica, atunci e clar ca Biserica o urasc ei, nu neaparat homosexualii, care nici macar nu au catadicsit sa se afiseze la o asemenea manifestare. N-au cum sa vina in numar mare, pentru ca nu sunt un numar mare, dar le duc multi scandalagii grija.

 2. Cine suntem noi sa judecam pe semenii nostri si la ce ajuta sa ne invrajbim intre noi? Coalitia pentru familie a batut palma cu coruptii din partidele tradatoare sa amageasca cu teme false care nu intereseaza pe romanul de rand umilit si saracit. Romanii se incoloneaza la vot si se lasa prostiti de false probleme fara legatura cu vietile familiilor lor si cu greutatile vietii de zi cu zi! Treziti-va si nu va lasati manipulati! Politicienii tradatori vor sa invrajbeasca poporul!

 3. @Marian

  Wow. 🙂 Exact de saraci le pasa asociatiilor LGBT si celor care le finanteaza. Apropo, acesti militanti LGBT au batut palma exact cu aia de sunt sursa saracirii populatiei de la noi si de peste tot: globalisti, sorosisti, eurocrati sau birocrati de la Bruxelles/Washington DC sau de la institutii internationale care vor sa oblige lumea sa traiasca si sa se casatoreasca dupa cum scrie in agenda lor, nu dupa cum vor oamenii. Asta e reala manipulare, iar faptul ca inca exista un minim simt pragmatic la politicienii nostri “corupti” arata ca doar prin acest canal inca se mai poate auto-guverna o societate, se poate inca democratie, nu autocratie globalista.

 4. @Marian
  Fii pe pace, cateva sute de manifestanti platiti de Soros ca sa faca propaganda unei minoritati infime, nu au cum sa invrajbeasca poporul, dar isi cam forteaza norocul, totusi.

 5. @M Cine suntem noi… sa judecam… dar sunt si persoane care impun amenzi, trimit la inchisoare pe ceilalti semeni?
  Oare “semenii” aceia nu au facut cumva ceva? Oare degeaba sunt judecati de judecator si condamnati, pentru furt de ex. Sa te intrebi de ce au fost judecati… de ce nu sunt lasati liberi, asta e o mare tampenie, fiind vorba de fapte care au facut rau cuiva.
  In acest caz, noi doar observam o anomalie care tine de sfera intelegerii care s-a repercurtat si asupra vietii fizice.
  ORICINE ARE DREPTUL sa atentioneze in legatura cu comportamentul anormal al cuiva. “Cine suntem noi sa” cum cine, niste persoane care in urma acumularii unui nr. de cunostiinte
  legate de cel mai inalt si important aspect, acela al legaturii cu Cel care a hotarat sa existe tot ce are viata
  si intelegand ca sunt si comportamente pe care nu trebuie omul sa le aiba,
  ne permitem sa “judecam” de fapt sa aratam, sa atragem atentia ca unii din semenii nostrii fac lucruri anormale demne de tot dispretul incercand sa mai si atraga pe altii in anomalia ce i-a cuprins. Avem dreptul si obligatia de a arata ce tampenii fac unii care incalca acele legi care exista si de care tin cont oamenii. Exista si legi morale care trebuiesc gandite. Daca una ca aceasta este incalcata trebuie aratat acest lucru de catre oricine.

  Legat putin de politica, asta inseamna sa observi si sa-ti dai cu parerea la ce fac cu banii nostrii politicienii, ce hotarari ia ministrul culturii pentru ca ma intereseaza acest domeniu, cel al invatamantului, pt ca si eu am invatat ca oricare si as vrea sa nu se ia masuri prin care cei mici sa nu mai invete etc
  Orice fac acei indivizi poate fi acceptat sau nu de noi si asta se cheama ca faci politica.
  Oare nu are dreptul oricine sa faca asta? Nu e un drept al oricui sa se intereseze ce se face cu banii obtinuti prin impozite si folositi acum de de te miri ce politician?
  Oare nu are si un preot dreptul sa judece ce fac cei din parlament, cu atat mai mult cu cat el are si un set de reguli pe care noi oamenii le-am primit pentru a le indeplini si cu acesta sa judece ce fac politicienii pe care tot noi i-am trimiis acolo.
  Dupa ce i-am trimis prin vot sa nu ma mai intereseze ce fac ei acolo??
  Oare nu s-a auzit inca de imparatii si mai marii tarilor cu ce judecata necrutatoare au fost judecati? Oare Cel ce a dat legi oamenilor, pentru a avea dreptul sa intre in locul pregatit pentru cei drepti, nu judeca ceea ce fac cei ajunsi in functii?
  Iata ca Dumnezeu vede politica facuta de cei pe care oamenii ii hotarasc sa domneasca peste ei. Este plina “Cartea imparatilor” de judecati facute imparatilor care au domnit peste poporul ales. Unde nu a fost bine s-a aratat clar. De ce nu a fost bine? Pentru ca acel (vai de el) imparat a lasat poporul sa greseasca si asta e o fapta grava. Toti ar trebui sa stam cu ochii pr politicieni si adica sa observam daca este ceva neconform cu bunul mers al lucrurilor.
  Bunenteles ca titlul acelei pancarde este blasfemiator spus de niste neomarxisti care nu au studiat nimic din de e necesar si de aici incapacitatea de a intelege ceva.

 6. @admin: militantii LGBT nu au batut palma cu cei care sunt sursa saracirii populatiei, acestia sunt unii si aceiasi. Sunt tot ei.
  Cum functioneaza? Schematic cam asa (am sa pun ghilimelele ca sa nu se inteleaga altfel): “noi suntem mai putini, deci suntem elita; noi suntem deosebiti, deci suntem mai buni; restul sunt niste multimi proaste si animalice (nu se despart de propria lor natura), sexul ramane pentru acestia un act instinctual, nu o placere intelectuala, o cercetare, o continua explorare.” Asa ca “prostimea” trebuie batjocorita, si ei, “elita” merita tot ce e mai bun. De aceea au inventat tot felul de teorii “neo…” pentru a-si justifica placerile la nivel ideologic.
  Cum actioneaza? Pe principiul retelelor. Se trag unii pe altii in sus, se sprijina unii pe altii sa ajunga cat mai sus, in pozitiile de unde pot hotari soarta oamenilor. Cei care vor sa iasa din retea sunt santajati, alienati, poate chiar eliminati.
  Cum se recruteaza? Ca in Faust. Vrei, esti ambitios, ti se ofera. Apoi ti se cere. Daca nu accepti, esti lasat sa afli ce urmeaza. Dar pentru asta au nevoie de un anumit fel de educatie, unul care va crea noi arhetipuri, care va promova noi valori, cum ar fi increderea in fortele proprii, dorinta de succes, lucrul in echipa, renuntarea la identitate si alte determinari personale, dispretul fata de cei care nu sunt astfel si da, dreptul la curcubeu. Ei nu au cum sa se reproduca si sa se inmulteasca biologic, deci se vor reproduce si inmulti cultural. Si asta fac.

 7. Fratilor in Hristos,daca noi cei care mai avem un dram de discernamant, ne-am ruga si am incerca sa ne pocaim cu adevarat,atunci pentru lacrimile noastre ,Domnul n-ar ingadui aceste necuratii in tara noastra.Pentru pacatele noastre,ale fiecaruia in parte se intampla asta.Este de fapt o consecinta a trairii acestui popor,nu de ieri sau de azi.Fratilor,sa udam asternuturile noastre,sa plecam genunchii la rugaciune ca POCAINTA e salvarea acestui popor.Surubul e in mana lui Dumnezeu,El il strange dupa pacatele noastre

 8. Ciuciubații aștia sunt finantati de $oro$$chwartzanu’, acesta este pericolul nr. 1 al Romaniei si al Europei.
  Este pe agenda lui sa distruga familia si structurile statale europene.
  A prins gust si curaj dupa ce a reusit sa distruga unul din partidele istorice ale Romaniei ,biruinta care nu l-a costat prea mult.
  Pentru Romania are o agenda bogata pentru ca, asa cum ati aratat intr-un articol anterior, are la dispozitie o gramada de secaturi care sunt pe statele sale de plata.

 9. Vreau sa va semnalez un fapt deosebit de grav.Fundatia “Tineri pentru tineri” desfasoara o campanie agresiva de educatie sexuala in liceele din judetul Dambovita fara a exista un acord parental,folosind elevi “formati” in prealabil pentru acest scop.Elevilor de 15 ani li se distribuie prezervative si li se explica ca viata sexuala la aceasta varsta este ceva normal.

 10. Operatiunea Pizzagate – de actualitate pe forumurile de discutii din SUA a inceput sa fie cenzurata pe Twitter si Reddit . Mafia pedofila puternic deranjata de investigatiile mai multor grupuri civice.
  Psihopatul a inceput sa se planga oficioaselor de propaganda si FBI –
  http://www.nytimes.com/2016/11/21/technology/fact-check-this-pizzeria-is-not-a-child-trafficking-site.html
  Cum este posibil ca un patron(James Alefantis) de crasma in care se mai joaca si ceva ping-pong sa fie in lista primilor 50 cei mai influente persoane din Washington DC?? O intrebare la care se poate raspunde doar intr-un singur fel: Le pune la dispozitie niste “distractii” extrem de “speciale”.
  http://stateofthenation2012.com/?p=57381

  http://www.infowars.com/reddit-bans-pizzagate-we-dont-want-witchhunts-on-our-site/

  https://www.reddit.com/r/conspiracy/comments/5ee6gt/rpizzagate_has_been_banned/

  https://tommybargo.wordpress.com/2016/11/24/redditgate-reddit-admins-have-begun-to-actively-change-the-content-of-user-comments/

  http://www.washingtontimes.com/news/2016/nov/22/james-alefantis-dc-power-player-blasts-insane-redd/

 11. Aici nenonorocitul a inceput sa fie incoltit de cetateni care protesteaza – A se observa limbajul miscarilor , mimica si felul in care incearca sa “negocieze”… Se comporta ca un individ care stie ca are protectie si este de neatins.
  James Alefantis answers questions about Pizzagate
  https://www.youtube.com/watch?v=gKTiUaloDDA

 12. @stef:

  Tema pedofiliei in cercurile politice din tarile baltice, Germania si Uk (cred ca si Portugalia sau/si Spania) nu este noua, dar de fiecare data anchetele au fost cumva musamalizate. Ce frapeaza acum este amploarea reala a fenomenului si accentele sataniste si canibalice – ceea ce sincer ma duce cu gandul la fiinte complet posedate organizate in retele care au preluat aproape complet conducerea lumii. Stiu, de-acum astea sunt banalitati. Ce ma impresioneaza pe mine insa este mobilizarea spontana a societatii civile si aparitia acestor alternative mediatice pe retelele de socializare si youtube, atat de bine puse la punct si tot mai documentate si profesioniste, care se bucura in plus de o reala sustinere sociala. De fapt de la 9/11 incolo a inceput fenomenul si el s-a amplificat odata cu wikileaks, anonymus etc.. Pare efectiv o adevarata inclestare, o lupta a omenirii pt supravietuire libera pe un pamant efectiv luat tot mai mult in stapanire. Iar scindarea societatii americane reflecta parca acest pattern. Naucii, buimacii, cei care inca nu pricep despre ce e vorba si care devin fara voia lor adevarate cozi de topor, ‘rinocerii’ lui Ionesco – ei ma tulbura personal f mult, tr sa admit. Pt ca ei dau masura dezbinarii si caderii noastre, a oamenilor.
  Mda, genul asta de stiri trezesc filozoafa din mine…

 13. Si faptul ca acesti adormiti sunt atat de multi si mai ales cei foarte tineri il gasesc intr-adevar cel mai tulburator. Sper din suflet sa ma insel! Si poate ca ma insel, pt ca pe de alta parte la Biserica apar tot mai multi oameni tineri, de la an la an. Si nu e Liturghie la care sa nu se impartaseasca Duminica foarte multi copii. Deci…exista speranta. Chiar exista!

 14. Sa aiba dreptul sa fie crescuti de o mama si un tata? Ce intrebare e asta? Pai asta este normalul, asa ne-a lasat Dumnezeu…sa fie impreuna femeia cu barbatul, sa aiba copii, sa-i creasca, sa fie oameni demni in societate si sa duca generatiile mai departe.

 15. @12 Doroteea
  “Pare efectiv o adevarata inclestare, o lupta a omenirii pt supravietuire libera pe un pamant efectiv luat tot mai mult in stapanire.”

  La ce filme te uiti? Am o sugestie de film profetic:
  https://www.youtube.com/watch?v=IjK_h57ixPw

 16. In SUA bolile venerice au batut toate recordurile anul acesta si 1 din 3 americani nu ar ezita sa violeze daca nu ar fi pedepsiti.

  STD rates hit record high in U.S.
  More than 1.5 million cases of chlamydia were reported last year, up 6 percent from the year before. About 400,000 cases of gonorrhea were reported, a nearly 13 percent increase from 2014. The biggest increase, 19 percent, occurred in syphilis cases, with nearly 24,000 reported, according to the annual report on STDs released by the Centers for Disease Control and Prevention.
  “We have reached a decisive moment for the nation,” said Jonathan Mermin, director of CDC’s National Center for HIV/AIDS, Viral Hepatitis, STD and TB Prevention.
  https://www.washingtonpost.com/news/to-your-health/wp/2016/10/20/std-rates-hit-record-high-in-u-s-as-screening-clinics-close/?wpisrc=nl_draw&wpmm=1

  * 600 people are raped every day in the USA, one every two minutes.
  * 1 in 3 (30-35%) of men would rape if they knew they’d get away with it
  https://wearawhitefeather.wordpress.com/survivors/rape-culture-statistics/

 17. Yes we can!
  America si-a batut recordurile la boli venerice si prostitutie

  Tinerii cu varste intre 15 si 24 ani contracteaza majoritatea bolilor venerice.
  90% din cazurile de sifilis sunt datorate homosexualilor.`

  Reported STDs at Unprecedented High in the U.S.
  – Young people aged 15 to 24 accounted for nearly two-thirds of chlamydia diagnoses and half of gonorrhea diagnoses in 2015.
  – Ninety percent of reported syphilis cases were in men; and gay, bisexual, and other men who have sex with men (MSM) accounted for a majority of these cases.
  http://www.seaetc.com/2015-std-surveillance-report-reported-stds-at-unprecedented-high-in-the-u-s/

  Copilele noptii au invadat orasul ingerilor

  Police in Los Angeles are trying a radical new approach to tackle the epidemic of child prostitution

  ‘Sandy’ says her journey to a life of prostitution began when she was nine and her mother sold her for sex to pay for drugs.
  She is now 17 and has completed her education thanks to the work of a shelter called Children of the Night in Van Nuys, north of Los Angeles.
  She told Sky News: “There’s a bunch of young girls that go into prostitution because it is easier and fast money and that’s what everyone wants.
  “No one wants to sit there and work a 9-to-5 job earning $500 a week when you can earn $1,000 a day.”
  http://news.sky.com/story/exclusive-americas-child-prostitution-epidemic-10231958

  Copilele noptii
  https://www.facebook.com/Children-of-the-Night-Saving-Americas-Children-from-Prostitution-185199382500/

 18. Calipornia da liber la prostituarea minorelor!

  Prostitution Decriminalized In California For Minors
  The Democratic governor announced Monday he signed SB1322 to ban police from charging people under the age of 18 with prostitution.
  http://sacramento.cbslocal.com/2016/09/26/prostitution-decriminalized-in-california-for-minors/

  Breaking: Child Prostitution Just Became Legal In California
  http://joeforamerica.com/2016/09/breaking-child-prostitution-just-became-legal-in-california/

 19. Calipornia a stabilit un record la bolile venerice, iar numarul mamicilor care au nascut copii sifilitici a crescut de 5 ori in 3 ani!

  Cases of syphilis, gonorrhea and chlamydia are going up in California
  Total cases in California were the highest in 2015 that they have been since the state began keeping records of the three diseases in 1990.
  There were 142 babies born with syphilis in California in 2015, a big jump from 30 cases in 2012. California now has the second highest rate of congenital syphilis nationwide.
  http://touch.latimes.com/#section/-1/article/p2p-91771573/

 20. Părintele paroh al Bisericii „Sfântul Gheorghe Nou”, din Capitală, transmite un mesaj în versuri românilor în care deplânge societatea de azi.

  ”Se-așterne noaptea hâdă peste lume
  Nerușinarea nu mai are nume,
  Păcate grele sunt luate drept virtuți
  Și suflete se vând pe bani mărunți…

  Credința este azi batjocorită,
  Iar depravarea e sărbătorită,
  Scălămbăiala-i socotită artă
  Și pacea e considerată ceartă…

  Ni se impune o altă eră
  Unde pierzarea e prosperă,
  Bezna se arată a fi lumină,
  Furtuna groaznică-o zi senină…

  Iar patrioții sunt numiți barbari
  Și trădătorii acuma-s oameni mari,
  Vor pe Hristos să-L dea afar’ din țară,
  Căci gheara lor se-ntinde ca o fiară…

  Se-ntorc azi voievozii prin morminte,
  Ei nu mai rabdă insulta celor sfinte,
  Strămoșii strigă tare către noi:
  Treziți-vă ! Căci suntem lângă voi…”.
  http://www.stirimondene.eu/mesajul-emotionant-al-unui-preot-pentru-romania-de-astazi/

 21. @M

  Crede-ma ca as rade bucuros de mine impreuna cu tine daca n-ar fi de plans. Sapa mai adanc in scandalul pizzagate – surse berechet pe wikipedia si youtube – origini (nu ma refer strict la pizzagate, ci la fenomenul pedofiliei intre elitele politice), evolutii (mai ales), dimensiuni, persoane implicate, statut si titluri acordate, reactiile autoritatilor etc.. Adauga la asta abc-ul elementar in demonologie al oricarui crestin (Biblie, Paterice, Sfintii parinti), avertismentele apocaliptice, putina istorie putina geografie si – in ce ma priveste – convingerea ca astfel de comportamente (torturi, canibalism, pedofilie) sunt straine naturii umane. Ei, fa asta si ai sa vezi ca tabloul nu mai este atat de fantastic pe cat s-ar zice la prima vedere. Pe de alta parte zicea demult cineva pe aici ca il/o smintesc monstrii din Stapanul Inelelor. Ei, pt cei care rezoneaza cu asta, cred ca se poate mantuire si fara atatea lecturi suplimentare. Dar macar cu constiinta ca lucrurile si oamenii nu sunt ce par a fi si ca e nevoie de multa rugaciune, pt ca pe pamantul asta curge chiar mai mult sange nevinovat decat ne-am fi imaginat vreodata.

 22. @Doroteea
  Stiu ce spui, am sapat de mult pe acolo. Pizzagate este dor ultima poveste dintr-un lung sir de scandaluri musamalizate, care au conexiuni si cu familia regala britanica, inca din anii 80. Ca sa mu mai spun de soarta copiilor romani luati din casele de copii, “adoptati” de straini, si disparuti fara urma. Ba inca si pe la Vatican au avut loc astfel de ritualuri. Ca sa nu mai amintesc de ce s-a intamplat acum un an la Colectiv!
  Belgia si Olanda au insa un statut cu totul aparte cand vine vorba de astfel practici!

  Five judges and 27 jury members from six countries including the USA, considered evidence on over 50,000 missing Canadian, US, Argentine and European children who were suspected victims of an international child sacrificial cult referred to as the Ninth Circle.
  The Ninth Circle Satanic child sacrifice rituals were said to take place during the Springs of 2009 and 2010 in rural Holland and Belgium.
  http://www.whale.to/c/eyewitnesses_testify.html

 23. @M

  De asta nici nu stiam. Oricum, interesanta sursa primara

  http://humansarefree.com/2016/11/exclusive-largest-pedophile-ring-in.html

  Hm, ‘Humans are free;… Nu cred ca sunt singura care crede ca aici e vorba de un atac asupra speciei.

 24. @M

  Nu doar Belgia si Olanda, si UK, US, Canada si Germania si, clar, tarile scandinave. Dar filiera ajunge si in Spania si Italia (si din cate tin minte si in Portugalia). Contrar parerii generalizate si fara pic de subiectivism sentimental, Franta – cu exceptii rarissime care tin de un segment social rarefiat – e zona (inca) sigura. Dupa mine, unul din ultimele bastioane de normalitate. De-aia si e puternic atacata in prezent dijn toate partile.

  Nordul asadar pare a fi deja in stapanirea ‘fiarei’. Iar ea isi intinde acum tentaculele peste tot. Asta mi se pare (si nu doar mie, sunt sute de mii care gandesc la fel), poate gresesc, Stiu ca suna fantastic, dar nu mai fantastic decat faptele care nu vad cum altfel pot fi interpretate.

  Un motiv in plus sa fim mai buni, mai uniti si mai neclintiti si autentici in credinta noastra.

 25. @Doroteea
  “Nordul asadar pare a fi deja in stapanirea ‘fiarei’.”

  Ritualurile acestea, numite azi satanice, sunt de fapt preluate de la vikingi. Daca nu ai citit marturia din secolul X a lui Ibn Fadlan, interpretat de Antonio Banderas in filmul Al 13-lea razboinic, ar fi bine sa o citesti:
  https://en.wikipedia.org/wiki/Norse_funeral#Ibn_Fadlan_account

  Ai grija ca este tulburatoare istorisirea!

 26. In mitologia vikingilor dracul este o femeie numita Hel, stapana iadului.

  Hel is referred to as a daughter of Loki, and to “go to Hel” is to die.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Hel_(being)

  @Ioana Unde ziceai ca este femeia cea mai neagra?

 27. @Doroteea
  Inca o chestie de care nu stiai: “Volga neagra”, o Pizzagate sovietica din anii ’60 – ’70!

  Black Volga (Polish: czarna wołga) refers to an urban legend widespread in Poland, Russia, Belarus, Ukraine, and Mongolia, mainly in the 1960s and 1970s. It was about a black (or in some versions red) Volga limousine that was allegedly used to abduct people, especially children. According to different versions, it was driven by priests, nuns, Jews, vampires, satanists or Satan himself. The car is described as having white wheel rims, white curtains or other white elements.

  Children were kidnapped to use their blood as a cure for rich westerners or Arabs suffering from leukemia.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Black_Volga

 28. @M:

  Dar si in volgagate tot occidentali erau beneficiarii deduc.
  In fine, n are rost sa ne bagam prea mult nasurile in haznaua lor, nu asta e solutia (slava Domnului, nu suntem noi investigatorii), ci rugaciunea si trairea noastra. Nu mai stiu care parinte imbunatatit vorbea de uriasa putere a micii fapte bune constante, a gentiletei si caldurii cotidiene, a ingaduintei si a muncii implinite cu respect si seriozitate – bref: a normalitatii zilnice construite crestineste, care ridica cea mai redutabila fortareata, in perpetua crestere, impotriva raului. Cu Dumnezeu inainte!

 29. Pingback: Desi CJUE tocmai reafirmase COMPETENTA STATELOR NATIONALE in privinta REGLEMENTARII CASATORIEI, Raluca Pruna continua campania anti-familie: A AVEA O DEFINITIE RESTRICTIVA A CASATORIEI ESTE NETOLERANT/ Ciolosenia Pamantului ne invata ce este decizia democ
 30. Pingback: Coalitia pentru Familie contestata de activisti pro-LGBT
 31. Obraznicie LGBT: metodele de intimidare si atingerea demnității majoritatii populatiei utilizate de MozaIQ sunt atribuite cu nerusinare academicianului Leon Dănăilă!

  Leon Dănăilă reclamat la CNCD de asociația MozaIQ
  “declarația domnului Leon Dănăilă este asimilată unui comportament care are ca scop sau vizează atingerea demnității umane ori crearea unei atmosfere de intimidare, ostile, degradante, umilitoare sau ofensatoare, îndreptat împotriva unui grup de persoane sau unei comunități şi legat de apartenența acestora la o orientarea sexuală”
  https://www.dcnews.ro/leon-danaila-reclamat-la-cncd-de-asocia-ia-mozaiq_536390.html

 32. Pingback: CARTOON NETWORK susține deschis Luna „Mândriei” LGBT. Reacția Asociației Mozaiq: „Acesta este efectiv canalul TV care formează copiii de mici. În curând toată populația lumii va fi queer” / Campanie pro LGBT cu panouri stradale cu falși
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare