CASATORII HOMOSEXUALE in inca cinci state americane/ ”EDUCATIE” SEXUALA despre perversiuni si homosexualitate la …GRADINITA!

7-10-2014 1 minut Sublinieri

gayflag

Refuzând să se atingă de legile prin care interzicerea căsătoriilor gay fusese declarată neconstituțională, Curtea Supremă a permis astfel legalizarea mariajului între persoane de același sex în alte cinci state americane: Utah, Indiana, Oklahoma, Virginia și Wisconsin. Astfel, numărul statelor în care căsătoriile gay sunt permise a ajuns la 24.

Curtea Supremă a refuzat luni să examineze căsătoriile gay în cinci state americane, ceea ce va permite ca acestea să devină legale.

În aceste state, legile care interziceau căsătoriile gay fuseseră declarate neconstituționale de către curțile federale de apel acum câteva luni. Atât partizanii cât și adversarii uniunilor între persoane de același sex sperau ca Instanța Supremă să se sesizeze în această problemă și să ia o decizie definitivă la nivel național.

Totuși, Curtea Supremă nu va mai putea să se derobeze prea multă vreme, din cauza hotărârilor contradictorii ale curților federale care nu vor întârzia să apară.

Decizia de luni a fost salutată zgomotos de comunitățile de homosexuali.

Copiii de grădiniţă ar putea ajunge să înveţe despre masturbare, sex anal şi oral.

Sexul şi sexualitatea sunt incluse într-un un proiect al responsabilililor cu educaţia din Clark School County, al cincilea district ca mărime din SUA, care vizează schimbarea radicală a programei de învăţământ pentru preşcolari.

Specialiştii care au alcătuit proiectul sunt de părere că, într-o eră în care informaţia circulă oricum cu viteze incredibile, anumite teme legate de sex şi sexualitate ar putea fi prezentate “mult mai timpuriu” copiilor. Potrivit proiectului, preşcolarii ar urma să asculte prelegeri despre masturbare, sex oral, sex anal sau homosexualitate şi faptul că oamenii trebuie respectaţi “indiferent de cine se simt atraşi”.

Părinţilor le-a fost expus proiectul, iar reacţia a fost una de uluire şi revoltă, aceştia fiind de părere că este nepotrivit ca nişte copii de 5 ani să afle prea mult detalii despre masturbare, sex anal sau oral pe care chiar şi unii elevi de liceu le-au considerat tulburătoare, atunci când au studiat proiectul.


Categorii

1. DIVERSE, America, Educatie, Homosexualitate

Etichete (taguri)

, , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

5 Commentarii la “CASATORII HOMOSEXUALE in inca cinci state americane/ ”EDUCATIE” SEXUALA despre perversiuni si homosexualitate la …GRADINITA!

 1. in Serbia acum 2 saptamani au procedat ASA…

  https://www.youtube.com/watch?v=a1xg3_GQEGU

 2. impresionant cata lume a participat la acest mars al, normalitatii, in Serbia. Alti oameni… alta intelegere despre raul care a devenit periculos pentru generatiile viitoare.
  Citind despre cat de mare a ajuns nesimtirea si agresiunea asupra oamenilor, in tara tuturor posibilitatilor, nu ne gandim decat ca si la noi se poate intampla asa ceva, prin intermediul unor ONG-uri si asta e o tragedie in adevaratul sens al cuvantului, traim inceputul a ceea ce v-a fi o dictatura a faradelegii, in care daca nu accepti o asemenea greseala esti considerat in mod abuziv ca discriminezi.
  Pentru asa ceva trebuie opozitia noastra pentru a nu avea la judecata partea celor care fac asa ceva.
  In fata acestei realitati ar trebui tacere…ca in fata celei mai crunte vesti si intelegerea consecintelor acestei nenorociri asupra miilor de copii, din toata lumea ce pot ajunge victimele acestei propagande dracesti indreptata impotriva fiintei umane in general.
  Iata ca traim aceste vremuri ale faradelegii… premergatoare venirii antihristului. Cine si-a imaginat ca de la nivelul oficial, politic se vor impune asemenea metode de pierzare…
  Poate intelegem de ce a spus parintele Iustin un cuvant greu de suportat, pentru ca in fata acestei incercari de pierdere a multor suflete din partea autoritatilor, trebuie ca noi sa ne opunem, iar consecintele pot aparea si la astea se referea parintele.
  Ideea este ca sunt fapte in fata carora crestinul trebuie sa se opuna si e clar ca trebuie informatie si constientizarea celor care nu stiu ce se intampla. Foarte importanta aceasta prezentare, care te trezeste la realitatea in care traiesti. Bine ar fi sa afle cat mai multi despre “programele de invatamant” care privesc pe absolut toti oamenii… oare copii care au cazut in patima celor prezentate in acele scoli ale satanei vor cumva unii cu bun simt… sau vor veni la biserica? Poate ca constiinta lor le va spune ca sunt niste pacatosi si asta poate ii opreste sa se schimbe in bine. Greu de imaginat raul care incepe sa se arate.

 3. Pingback: “EDUCATIE PENTRU SANATATE” SAU REEDUCARE SEXUALA? Ce se mai experimenteaza in SCOALA ROMANEASCA? [video]/ Proiectul lui CERNEA de inlocuire a OREI DE RELIGIE cu ETICA – adoptat prin aprobare tacita la CAMERA DEPUTATILOR/ Gruparile pro-ho
 4. Pingback: ORGANIZATIILE PRO-HOMOSEXUALITATE SI SECULARISTE FAC PRESIUNI PENTRU EDUCATIE SEXUALA OBLIGATORIE. Care e pretextul derizoriu de care s-au folosit/ SEX DE LA 13 ANI! – o lectie de educatie sexuala in MAREA BRITANIE - Recomandari
 5. Pingback: “Moment istoric”. CURTEA SUPREMA DE JUSTITIE a SUA va decide, in iunie 2015, asupra CASATORIILOR HOMOSEXUALE. Mobilizare a lobby-ului GAY, de la Obama la Lady Gaga - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare