MICROCIP IMPLANTAT SI CONTROLAT DE LA DISTANTA: “studiu clinic” care demonstreaza “in premiera” binefacerile biotehnologiei antihristice!

17-02-2012 3 minute Sublinieri

cip implantat

Un studiu clinic a demonstrat în premieră faptul că un microcip implantat în corp pentru a difuza doze de medicamente la intervale regulate, comandat de la distanţă, ar putea fi utilizat cu succes în tratamentul contra osteoporozei la femei.

Această tehnică ar putea fi aplicată pentru a asigura tratamente mai eficiente şi în cazul altor boli, precum cancerul, afirmă autorii acestui studiu, publicat în revista Science Translational Medicine.

Studiul va fi prezentat şi la conferinţa anuală organizată de Societatea americană pentru promovarea ştiinţei (AAAS), care reuneşte 8.000 de cercetători, la Vancouver, în Canada, în perioada 16-20 februarie.

Testele clinice au fost făcute în Danemarca, pe un grup de şapte femei suferind de osteoporoză, o maladie care se caracterizează printr-o pierdere progresivă a masei osoase. Femeile în vârstă reprezintă 80% din totalul persoanelor atinse de această boală care provoacă cel mai adesea fracturi de şold sau la nivelul încheieturii mâinii.

“Bolnavii nu vor mai avea nevoie să îşi amintească să îşi ia medicamentul sau să suporte durerile cauzate de injecţiile multiple necesare în tratamentul osteoporozei“, a declarat medicul Robert Farra, patronul companiei americane MicroCHIPS, care a construit acest dispozitiv electronic.

Studiul a fost realizat în colaborare cu alţi cercetători de la Massachusetts Institute of Technology (MIT), Facultatea de medicină a Universităţii Harvard şi Universitatea Case Western Reserve din statul Ohio. Spre deosebire de multe alte microcipuri, care, programate dinainte, eliberează încet mici doze de medicamente pe durata unei anumite perioade, noul microcip eliberează medicamentul, prin telecomandă de la distanţă, prin intermediul unui sistem wireless.

“Medicii vor putea să ajusteze distanţa şi dozajul pentru bolnavii lor, folosindu-se de un computer sau de un telefon mobil”, a explicat Robert Farra.

Potrivit autorilor săi, noul microcip, de mărimea unui stimulator cardiac (pacemaker), ar putea oferi beneficii mai mari şi să fie mai puţin costisitor în comparaţie cu injecţiile zilnice. Cercetătorii au implantat cipul în corpul a şapte femei cu vârste între 65 şi 70 de ani. Procedura poate fi realizată de un medic generalist, în cabinetul său, sub anestezie locală.

Femeile au fost monitorizate timp de 12 luni, iar medicii au constatat că microcipul poate să difuzeze acel medicament – teriparatide -, la fel de eficient ca injecţiile zilnice. Medicamentul teriparatide ameliorează procesul de formare a oaselor şi reduce riscul de fractură.

microchips

Nota noastra:

Asadar, nu doar ca e vorba despre un microcip implantat in corp (lucru extrem de grav si de nepermis sub nicio forma!) dar mai este si controlat de la distanta prin retea wireless!

Intr-adevar, este prima oara cand se face promovare atat de agresiva unei biotehnologii care alatura 3 elemente diferite: cipul implantat, controlul de la distanta si reteaua wireless.

Desigur ca se face cu pretextul “nobil” al progreselor medicinei, fara sa se spuna absolut nimic despre problemele grave ridicate de implantul uman, probleme puse inclusiv dintr-o perspectiva etica seculara: este vorba despre integritatea, demnitatea corpului uman, despre intimitate si, avand in vedere controlul de la distanta, despre libertatea si autonomia persoanei umane. Modul in care mass-media a preluat stirea este echivalent unei reclame pe gratis facuta firmei MicroChip, avand in vedere ca nu se mentioneaza aceste aspecte absolut elementare.

A se vedea, in acest sens:

Vă punem la dispoziție, în format PDF, un raport în limbile engleză și română (traducerea noastră) întocmit de Grupul European pentru etică în domeniu științei și noilor tehnologii și înaintat Comisiei Europene pe data de 16.03.2005.

Deși documentul dezbate problema generală a implanturilor electronice de orice natură, el este extrem de interesant și util în înțelegerea actualei problemă a stocării informațiilor personale pe chip-uri. Fisierele pdf se pot deschide cu aplicatia Adobe Acrobat Reader (Windows, Unix, Macintosh).

http://www.sfantuldaniilsihastrul.ro/fisiere/diverse/implanturi.pdf

Spicuim:

trebuie să se ţină seama că implanturile cu cip ICT sînt capabile să:
a) permită invidizilor să fie localizaţi pe o bază permanentă şi/sau ocazională
b) permită ca informaţia conţinută în dispozitivele electronice să fie schimbată de la distanţă, fără consimţământul sau înştiinţarea sau cunoaşterea subiectului acestor date

(…)

Avem de-a face atît cu tehnologii de restaurare cât şi de lărgire a capacităţilor, cu multiplicarea tehnologiilor aşa numit “prietenoase trupului” (compatibile), care pot extinde şi modifica însuşi conceptul de trup şi care anunţă venirea roboţilor “cyborgs” – a trupului post-uman. “În societăţile noastre, trupurile noastre au tendinţa de a deveni materii prime care pot fi modelate după circumstanţele mediului.” Posibilităţile configurărilor personalizate cu siguranţă sînt în creştere, aşa cum se întâmplă şi cu oportunităţile pentru măsurile politice care ţintesc să controleze trupul prin metode tehnologice.

Simpla reducere a trupurilor noastre la un aparat, nu numai că dovedeşte direcţia deja menţionată, către transformarea noastră din ce în ce mai mult într-o unealtă care permite monitorizarea permanentă a indivizilor.

Într-adevăr, indivizii sînt DEPOSEDAŢI DE TRUPURILE LOR ŞI PRIN URMARE DE AUTONOMIA LOR. Trupul ar ajunge să devină sub controlul altcuiva. Ce mai poate face cineva după ce este deposedat de propriul trup?

(…)

Folosirea implanturilor ICT pentru a avea un fel de telecomandă asupra oamenilor trebuie să fie strict interzisă.

Sa ne amintim si de:

“Elita mondiala cauta sa forteze lumea sa intre intr-un “lagar de concentrare electronic” si singura piedica in calea lor este viziunea crestina a lumii, a declarat Valery Filimonov, biocibernetician, expert in managementul sistemelor si membru al Academiei de Arte si Stiinte Petrovsky.

“E un secret ştiut ca forta principala din spatele comunitatii globale de internet reuneste mai degraba membri anticrestini si cosmopolitani ai elitei mondiale decit oameni de stiinta” a declarat Filimonov filimonovagentiei Interfax-Religion.

Tot el a aratat ca acestia edifica o societate in care fiecare persoana va fi sub supravegherea unui Big Brother ce protejeaza interesele stapanitorilor actuali ai lumii, regilor profitului si camatarilor ce actioneaza la scara globala. E clar ca recesiunea curenta face parte din schema elitei mondiale de a inrobi omenirea” arata Filimonov.

El mai crede ca “nu numai ca este edificat un sistem care sa permita supravegherea permanenta dar se construieste si o structura care sa exercite putere absoluta asupra oamenilor”. El a dat ca exemplu Opinia 20 a Grupului European de Etica a Stiintei si Noilor Tehnologii care arata ca e nevoie de “o transformare a rasei umane” prin “multiplicarea unor tehnologii body-friendly” (compatibile cu organismul uman) care ar “preceda introducerea cyborgilor”. Se propune modificarea indivizilor prin “dispozitive electronice, cipuri subcutanate (adica implantate) si smart taguri”, spune Filimonov.

El crede ca toate acestea sunt introduse cu scopul “de a suprima libertatea data de Dumnezeu omului si de a schimba complet comportamentul uman”.

“Oamenii vor trai conform unor reguli stricte determinate de modele de comportament sistemice, adica vor fi atasamente controlabile ale unor sisteme operate automat. Este evident ca oamenii nu vor putea sa traiasca dupa credinta lor religioasa intr-o asemenea retea globala si nu e un secret ca cei care coordoneaza Noua Ordine Mondiala au facut din Ortodoxie inamicul lor numarul unu”, a mai spus Filimonov”.

Si daca etica seculara a problematizat aceste aspecte, cu atat mai mult din punct de vedere crestin astfel de inventii nu pot fi definite decat diabolice si parintii contemporani au aratat ca nu trebuie primite astfel microcipuri.


Categorii

Carduri electronice/ cipuri, Era Big Brother, Internet, New Media, Noile Tehnologii, Opinii, analize

Etichete (taguri)

, , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

14 Commentarii la “MICROCIP IMPLANTAT SI CONTROLAT DE LA DISTANTA: “studiu clinic” care demonstreaza “in premiera” binefacerile biotehnologiei antihristice!

 1. daca chipurile…poate “cipul” sa-ti faca bine printr-o “teleghidare” folosita de medici de la…”distanta”, oare nu te poate si OMORI tot printr-o comanda de la distanta…data si “setata” fie de catre medici, fie de catre altcineva…?

  Adica daca de la distanta “ti se poate face bine…” prin intermediul “cip-ului”, dara OARE nu ti se poate face si RAU…de la distanta, si nu poti fi chiar OMORAT de la distanta daca ai cip-ul implantat in corpul tau…si daca altcineva poate sa CONTROLEZE cipul dupa cum doreste?, mai ales daca prin intermediul cip-ului pot fi CONTROLATE si INFLUENTATE anumite functii si procese vitale ale organismului…?

  Sarmanii oameni care vor avea cipul implantat, vor fi ca vitele carora li s-a pus “belciug” in nas…vor fi dusi si manati si “teleghidati” (ca si cum ar fi BICIUITI nevazut)…de la distanta, ca niste animale si mai rau ca niste …”zombi” si “roboti”…!
  Isi vor pierde LIBERTATEA si puterea de a dispune de libera lor vointa si de propriul trup si de propria minte dupa cum au PUTUT-O face LIBERI pana atunci!!!

  Nu-i nici un avantaj major in a-ti pierde LIBERTATEA, chiar daca in schimbul “dobandirii” ROBIEI permanente, primesti si niste “foloase” si “binefaceri” de moment…de la cei care IAU libertatea amagindu-te ca ramai ca si inainte …de a ajunge rob…

  Si porcii porcii primesc MULTE “boabe” de porumb, si gainile primesc MULTE graunte de grau, inainte de a ajunge la locul de taiere…!

  Dumnezeu sa aiba mila de noi toti…!

 2. Stiu ca am postat mai demult un link cu acel spectacol unde cantau diferite religii si crucea s-a unit cu celelalte simboluri si nu eram sigura daca Patriarhia Rusiei a ramas in credinta dreapta ori ba. Urmarind marturiile parintilor rusi din documentarul cu cele 17 parti, am inteles ca si Patriarhia Rusiei este ecumenista. Arata si imagini cu Patriarhul Rusiei la intalniri cu catolicii si altele. Singura ramasa in picioare este cea a Greciei. Nu stiu de Ierusalim insa, nu ii stiu pozitia.

 3. Si va mirati ca sunteti denigrati?! Adevarul te face liber, iar unora nu le place cand se rosteste adevarul. Este de cand lumea, din cauza lui sa fi prigonit. Sa ne informam cat putem si sa dam informatia, la randul nostru, mai departe. Este clar ca fara duhul sfant nu vom reusi! Sa/L rugam pe Mangaietorul sa se salasluiasca in noi.

 4. @laura:

  Toate Patriarhiile apartin de Biserici care sunt si au ramas in picioare indiferent de compromisurile pe care le fac servantii vremelnici ai mitrelor de intai-statatori. E altceva daca am spune ca atitudinea reprezentantilor cate unei Biserici este verticala, pe cand a altora e spre compromis. Gresim insa daca spune ca Biserica respectiva a cazut si cealalta sta in picioare. Gresim pentru ca il contrazicem pe Hristos, care a spus ca nici portile iadului nu vor birui Biserica.

 5. Pingback: Viitorul: CARD BANCAR functional doar LA CONTACTUL CU PIELEA si BANI ELECTRONICI - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 6. Pingback: OMS crede ca ne apropiem de SFARSITUL MEDICINII MODERNE. Ce se pregateste? - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 7. Pingback: SACCSIV SI CALOMNIILE DIN POSTUL MARE: Reincalzirea vechilor minciuni diversioniste. Ce credem despre cipuri, carduri, pecete si antihrist? - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 8. Pingback: CIP IMPLANTAT LA NASTERE FIECARUI OM: ideea lansata la BBC de o scriitoare de SF - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 9. Pingback: Parintele Ioan Buliga si Parintele Arsenie Muscalu despre INSELARE, CIPURI, ALARMISME, RAZBOIUL INFORMATIILOR. “Astazi curatenia si smerenia sunt foarte rare, insa invatatori sunt tot mai multi si atunci ratacirea creste…” -
 10. Pingback: O LUME FARA OAMENI. Filmul documentar ARTE Un monde sans humains [VIDEO+SUBTITRARE]. Despre PROIECTUL TOTALITAR NEOLIBERAL al transumanismului: controlarea digitala prin NANO-TEHNOLOGIE a omenirii - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 11. Pingback: Spre o societate in care oamenii vor fi spionati chiar in trupurile lor? MICROCIPURI WIRELESS IMPLANTATE PENTRU ADMINISTRAREA PASTILELOR. “Inovatie” cu “chip” antihristic a complexului farmaceutic-industrial propusa de CNN - Recoma
 12. Pingback: VASILE VOICULESCU (†26 aprilie 1963) despre SUFLETUL FARA IUBIRE. O distopie profetica exceptionala despre LOBOTOMIZAREA LUMII -
 13. Pingback: BRATARA WIRELESS: sau cum poti sa platesti cu mana… - Recomandari
 14. Pingback: MICROCIP de detectare a Covid: proiect finanțat de Institutul Național de Sănătate din SUA/ PENTAGONUL a creat propriul CIP SUBCUTANAT care monitorizează corpul uman și are în proiect crearea vaccinului „universal”
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare