Mitropolitul Nicolae al Mesoghiei despre alegerile locale si europarlamentare din Grecia: “NE-A AJUNS! DUPA CE NE-AU RUINAT, VOR CASATORII HOMOSEXUALE, ACORD PREZUMAT SI INCINERARI”

15-05-2014 51 secunde Sublinieri

“Ni se spune ca Biserica trebuie sa taca, sa nu cumva sa supere lumea. Misiunea Bisericii, insa, este de a trezi”

mesogaias_nikolaos_012

[…] Recent, Mitr. Nicolae de Mesogaia si Lavreotiki, o zona rurala dimprejurul Atenei, a emis o pastorala in care a cerut credinciosilor sa voteze doar pentru candidatii care cred in Dumnezeu si cinstesc istoria tarii, un altfel de vot constituind un pacat.

“Adevarul este ca reprezentantii nostri politici sunt in mare masura responsabili. Ne-au ruinat. Au creat pentru noi o societate toleranta fata de droguri si sacrilegiu. Au dezincriminat adulterul, legalizat avorturile, instituit casatoriile civile si parteneriatele nesfinte, in timp ce au desfiintat Duminica”, a scris mitr. Nicolae despre politicienii alesi ai Greciei, mentionand faptul ca votul trebuie acordat pe baza criteriului spiritual si luand in considerare virtutile si credinta persoanei in cauza.

“Acum vor sa arda mortii, sa casatoreasca cuplurile de acelasi sex, sa ne recolteze organele pe baza acordului prezumat, sa faciliteze funeraliile civile”, a continuat mitropolitul.

Ni se spune ca Biserica trebuie sa taca, sa nu cumva sa supere lumea. Misiunea Bisericii, insa, este de a trezi”, a subliniat Mitr. Nicolae, adaugand “din acesta cauza trebuie sa vorbim acum, caci daca vom tacea, pietrele vor striga. Ne-a ajuns!”, indicand rolul crucial al apropiatelor alegeri.

trad. si adaptare razbointrucuvant


Categorii

1. DIVERSE, Homosexualitate, Mitropolitul Nikolaos Mesogaias, Traduceri, Uniunea Europeana, globalizare, guvernarea europeana (UE)

Etichete (taguri)

, , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

7 Commentarii la “Mitropolitul Nicolae al Mesoghiei despre alegerile locale si europarlamentare din Grecia: “NE-A AJUNS! DUPA CE NE-AU RUINAT, VOR CASATORII HOMOSEXUALE, ACORD PREZUMAT SI INCINERARI”

 1. F. scurt, simplu si la obiect. Sa ii ajute Domnul!

 2. Eh, iata un episcop care s a trezit! Oare urmeaza si ai nostri acum?

 3. Hristos a inviat ! Lasatii pe cei mari ,caci raspunderea lor in fata marelului JUDECATOR SI DREPT ,nu o va da nimeni ,dintre noi toti . P.Iustin Parvu a spus foarte clar ,NU asteptati salvarea de la cei mari ai tarii ,ci voi sa va pregatiti in fiecare zi cu HRISTOS si sa ne unim intre noi ,sa comunicam cat mai bine si cat mai serios ,viitorul copiii ,copiilor nostrii . Oamenii simplii au fost si raman ,in turma lui HRISTOS ,intotdea-una ,din istorie …..

 4. Hristos a inviat!

  Am dori sa ne dati acordul de a prelua integral articolele de pe site-ul dvs., incepand cu acest articol :”NE-A AJUNS! DUPA CE NE-AU RUINAT, VOR CASATORII HOMOSEXUALE, ACORD PREZUMAT SI INCINERARI”.

  Sanatate.

 5. @Graiul Ortodox:

  Adevarat a inviat!

  In principiu da, cu rugaminea sa le preluati in acelasi mod in care facem si noi cu articolele de pe siteul dvs:

  mentionand sursa (siteul nostru) vizibil si in partea superioara a postarii si punand un titlu schimbat fata de original (un exemplu aici: http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/2014/05/20/biserica-greciei-condamna-oficial-masoneria-ca-sistem-religios-initiatic-sincretist-reinnoind-o-decizie-sinodala-mai-veche-patriarhul-ecumenic-bartolomeu-neaga-legatura-cu-masoneria/)

  PS: despre ce articole mai exact e vorba? Ca nu pot fi chiar… toate de pe pagina de stiri, nu?

 6. Bine.

  Acele articole care ne vor interesa pe viitor.

 7. Pingback: Arhim. Nectarie Mulațiotis: “NOI CA POPOR NE-AM INDEPARTAT DE HRISTOS SI DE ACEEA DUMNEZEU A PERMIS SA NE CONDUCA TIRANII. Norii negri si marea ceață se apropie. Suntem in fata celui de-al treilea razboi mondial si nuclear“ -
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare