NOI DEZVALUIRI DESPRE PRACTICILE ATROCE ALE PLANNED PARENTHOOD (Video). Proceduri de AVORT modificate pentru a obtine ORGANE UMANE INTACTE. Ce vindeau avortionistii? “Totul: sistem nervos central, creier, rinichi, timus, ficat, splină, femur, maduva osoasa, celule stem hematopietice”

9-08-2015 2 minute Sublinieri

Şi luna aceasta s-a lansat un nou video (datând din 9 aprilie 2015) din seria investigaţiei realizate cu camera ascunsă de Centrul pentru Progresul Medical de-a lungul a 30 de luni.

În această filmare, Melissa Farrell, Director de cercetare din Houston, în statul american Texas, şi coordonatoarea clinicilor Planned Parenthood din cele patru state cu ieşire la Golful Mexic, angajează negocieri pentru vânzarea de organe de copii avortaţi în al doilea trimestru de sarcină, făcând o afirmaţie care contrazice declaraţiile recente ale preşedintei Planned Parenthood, Cecile Richards, care susţinea că ţesuturile şi organele fetale sunt donate, nu vândute. Iată ce spune Melissa Farrell din Texas:

Departamentul meu contribuie mult la linia de venituri a organizaţiei noastre aici.

La minutul 8.05, ea se declară dispusă să schimbe procedura de avort agreată, cu scopul de a obţine organe fetale intacte:

Deviem de la standardele noastre făcând aceasta.

De asemenea, directoarea vorbeşte despre cum se poate camufla vânzarea de ţesuturi şi organe fetale (pedepsită de legea federală americană cu 10 ani de detenţie şi o jumătate de milion de dolari amendă) sub alte pretinse servicii de pregătire şi livrare a specimenelor:

Dacă schimbăm procesul şi putem obţine cadavre fetale intacte, putem include în buget că disecţia face atâta, divizarea pentru livrare este atâta. E doar o chestiune de definire a unor linii de buget.”

Melissa Farrell vorbeşte în continuare (începând de la minutul 08.00) chiar despre un client care ar avea nevoie de “120 de specimene intacte pentru un studiu.”

Vedeţi AICI toate videoclipurile

Din conversaţie se înţelege că trebuie livrate sub formă de trupuri întregi de copii avortaţi, din care se va obţine (minutul 08.28):

Totul: sistem nervos central, creier, rinichi, timus, ficat, splină, femur, măduvă osoasă, celule stem hematopietice, între 14 şi 22 de săptămâni de gestaţie.

Curios, cel care se pretinde posibil cumpărător întreabă care sunt scopurile de cercetare ale unui astfel de client.

Nu scrie“, răspunde Melissa Farrell, uitându-se în continuare pe lista din computer.

La sfârşitul înregistrării, o angajată a clinicii locale explică, de faţă cu Melissa Farrell, politica Planned Parenthood referitoare la vânzarea de organe şi ţesuturi fetale, potrivit stiripentruviata.ro.:

…se încurajează o participare mai mare (a Planned Parenthood în furnizarea de ţesut fetal), dar nu vrem să ieşim prea mult în faţă cu asta.

Iată transcrierea conversaţiei dintre Melissa Farrell, respectiva angajată a clinicii citată mai sus şi cel care le-a filmat, pretinzând că este un potenţial client (de la minutul 11.35). Aceasta are loc în timp ce protagoniştii „scurmă” după elemente intacte prin rămăşiţele corpului dezmembrat al unui copil avortat după 18 săptămâni de sarcină:

Angajată clinică: Aşadar, aici avem intestinele. Vedeţi?

Cumpărător: Da.

Angajată clinică: Ies cum v-am zis, organele ies foarte bine. Vedeţi că se văd toate intestinele, aproape totul este intact.

Cumpărător: Aici avem placenta.

Angajată clinică: Da.

Cumpărător: Vedeţi vreodată timus?

Angajată clinică: Depinde, timusul e foarte greu. Când facem la 20-22 de săptămâni mai avem. Atunci e mult mai bine.

Cumpărător: Aha. Dar la această (vârstă de) gestaţie e mai greu să vedeţi timus?

Angajată clinică: Da.

Cumpărător: La câte săptămâni e acesta?

Angajată clinică: A fost… cred că a fost o pacientă la 18 săptămâni.

Cumpărător: Şi asta? E un membru. Şi aici e o scapulă? (citeşte transcrierea integral aici)

Directorul de Proiect de la Centrul pentru Progresul Medical, David Daleiden, a declarat:

Avem aici al cincilea membru din conducerea Planned Parenthood care vorbeşte despre vânzarea de organe fetale fără nicio legătură cu costurile aşa-zisei «donări» de ţesuturi. Nu mai paote fi negată conspiraţia sistemică din interiorul orgnaizaţiei Planned Parenthood de a se sustrage legii şi a face bani din ţesuturi de fetuşi avortaţi. Oricine se uită la aceste filmări ştie acum că Planned Parenthood este implicată în practici barbare şi abuzuri ale drepturilor omului care trebuie să înceteze. Nu există nici un motiv ca această organizaţie, care practică metode ilegale de avort, vinde organe de bebeluşi şi comite atrocităţi împotriva umanităţii să mai primească peste 500 de milioande de dolari anual din banii plătitorilor de taxe”.


Categorii

1. DIVERSE, Avort, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor, TRANSPLANT DE ORGANE, Video

Etichete (taguri)

, ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

2 Commentarii la “NOI DEZVALUIRI DESPRE PRACTICILE ATROCE ALE PLANNED PARENTHOOD (Video). Proceduri de AVORT modificate pentru a obtine ORGANE UMANE INTACTE. Ce vindeau avortionistii? “Totul: sistem nervos central, creier, rinichi, timus, ficat, splină, femur, maduva osoasa, celule stem hematopietice”

  1. Pe langa faptul ca asemenea lucruri iti rascoleste toata fiinta si stai blocat, ti se face rau, si te miri cum este posibil ca “oamenii” sa ajunga sa faca asemenea atrocitati, mai mi s-a parut revoltator si limbajul folosit, astfel incat un copilas ciopârțit si facut bucatele intr-o farfurie este numit acolo: “pacient”… Pana acuma, pacient, in acceptiunea larga, era considerat cineva care se trateaza in vederea vindecarii, dar daca de acum se intelege prin pacient si cineva care este folosit si chiar vandut in vre-un scop anume, metodele de tratament pot avea, dupa cum vedem, si tinte ucigase.

  2. Pingback: DOMINATIA TERORISMULUI CULTURAL. Cum a transformat MARXISMUL CULTURAL America/ PLANNED PARENTHOOD – o industrie a mortii indreptata impotriva familiei. Acum si in România – sub numele de ”Societatea de Educație Contraceptivă și Sexuală
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare