PARINTELE DAMASCHIN de la IAȘI, eroul a mii de copii si mame care traiesc in SARACIE EXTREMA, are nevoie de ajutorul altor EROI AI OMENIEI pentru a ridica si a finaliza alte CASE PENTRU NAPASTUITI pana la iana (si VIDEO – Trinitas TV). Povestile tragice ale mamelor uitate de ipocritele ONG-uri “filantropice” si al caror singur sprijin si salvator este un “popa”

31-10-2018 4 minute Sublinieri

Secvențe TRINITAS. Pr. Dan Damaschin, părinte a mii de copii (29 10 2018):

Pr. Dan Damaschin:

În numele Domnului Hristos, în numele dumneavoastră, oameni buni și dragi și, în mod deosebit, în numele miilor de copii și mame înlăcrimate, am primit în cadrul “Serii Valorilor” ieșene “Ordinul Centenar”.

Voi “multiplica” această distincție și o voi “expedia” fiecărui copil sarman, anexand, desigur, o casă, o vacă, o capră, o căruță de lemne sau o factură de energie, un pachet de scutece și lapte praf sau o atât de mult visată sacoșă cu “bunătățuri”.

O voi “fărâmița”, mai apoi, în mii de părticele și o voi trimite, cu lacrimi de recunoștință, dumneavoastră, celor de aproape și de departe, care ne sprijiniți și ne încălziți cu dragostea pentru semenii încercați de frig, de foame și de durere.

Dar, mai presus de toate, o voi redefini și o voi dărui la rândului meu, Lilianei. O mamă bolnavă de cancer, cu patru copii așteptând-o acasă, care, prin credința și dragostea ei, schimbă o întreagă lume. Deși, după legile lumii și ale medicinii, putea renunța de mult la fetița adusă pe lume de câteva zile, Liliana nostră a hotărât să-și sacrifice sănătatea și poate chiar viața, pentru o nouă viață.

Pe credința și dragostea ei se fundamentează misiunea noastră, viața tuturora și, sper să nu greșesc, întreaga lume.

Domnul Iisus Hristos să o ocrotească pe Liliana și să ne binecuvanteze pe toți!

Slavă lui Dumnezeu pentru toate!

***

Pr. Dan Damaschin:

Doamne ajuta!

Proiectele ,,Vine iarna bine-mi pare, c-avem case, haine și mâncare!” și ,,Cărăm capre către crai, ca să crape cratițele cu caș cremos“ merg ca gândul și ca vântul. La Rediu Aldei am plantat două case la ,,gri “ pentru cei 12 crai, urmând ca la 1 Decembrie, cu prima zăpadă ce va curăți păcatele României de 100 de ani încoace, să le albim și să le tricolorim.

Pe de altă parte, având mulți iezi în case, am obligat vreo câteva zeci de capre să le dea lapte, brânză și carne. Știu că nu dă bine chestia cu carnea, dar nu-i vina mea că proteina animală nu crește în cartof, fasole sau orez.

Cu ajutorul lui Dumnezeu și al bănuților dumneavoastră, mâine, poimâine sau răspoimâine ne mutăm la Medeleni și la Costuleni de Basarabia. Încă două case de o parte și de alta a Prutului, pentru 6 respectiv 4 românași fără tată. Sărbătorim Unirea românește și creștinește!

Vă urma….

***

Din ciclul “Iarba nu-i ca vara și nici ca mătușa Tamara” de astăzi am dat startul operațiunii “Lemne pentru bucurii eterne”, un fel de raliu Iasi – DaCar lemne prin județ.

In cifre rotunde, pentru anul Centenar, dorim să încălzim cu 313, 275 metri cubi de lemn circa 108, 191 familii cu 865, 528 persoane în valoare de 117.436,473 lei.

Cum vom proceda?

Ne-am cumpărat deja drujbă, mașina avem de pomană de la un creștin din Prahova, mușchi avem, mai trebuie copaci sau mai bine zis, bani pentru copaci.

Daca pana pe 1 decembrie nu facem rost de aurul verde sau cel galben pentru cel verde, trecem la planul B și luam de unde apucăm câteva uscaturi.

Am pus deja ochii pe un tei putregait prin dealul Copoului, pe niște plopi în Bucium și, la urma urmei, tot mai erau câțiva salcâmi ce ne – amintesc de prietenia japono-moldavă prin buricul târgului.

Până atunci aveți ocazia să salvați patrimoniul dendrologic al Iasilor achitând 1000 de lei pentru o mașină burdușita cu frasin, stejar sau carpen, la mine la Altar, la Cutiuță sau la bancă.

Desigur, de vreți să vă spălați niște păcate, primim și oferte în natură : voluntari cu mașini mari, motorină sau benzină, topoare, sobe etc. Când, cum și unde facem astfel de afaceri? Dați clic pe Glasulvietii, apelați la 0744798610, aici pe Facebook sau la Biserica Maternitatii Cuza Vodă și batem palma.

Bucuri și multă căldură sufletească de la Domnul Hristos!

PS 1. Dacă se întreabă activiștii sau anarhiștii “ce face Biserica?” , e bine de știut că prima sută de metri o vom lua pe cheltuiala Mitropoliei, din banul văduvelor și al babelor pupătoare de moaște. Să vedeți acum ce concurență acerbă și câte sute de metri vor dona “open mind-istii”, numai și numai pentru că i-am provocat.

PS 2.Pozele “Eu cu drujba” și “Eu cu TAF-ul”, vă spun drept, sunt regizate. N-aveți idee de când mă visez sa fiu ca Rambo5 sau Terminator2.

PS 3. Ecologiștii sau Verzii să nu se sperie, că nu dăm foc la toată pădurea (…). La drept vorbind, la câți brazi creștem noi, nu va fi nici un dezechilibru ecologic.

Deci, SHARE oameni buni, c-avem nevoie de multă căldură!

 

***

Fotografia postată de Dan Damaschin.

Ea este Elena. A dat viață la trei copii. La modul cum sunt îngrijiți, deși ea nu a avut parte de dragoste părintească, aș putea spune că este în stare să meargă și pe sub pământ pentru ca ei să fie fericiți. Acum o săptămână a intrat în Biserică, cerându-ne ajutorul pentru a ajunge acasă, după ce a stat internată câteva zile în spital cu copilul cel mic. La îndelungi stăruințe ne-a povestit cu teamă și faptul că vânătăile au fost făcute de concubinul ei aflat în stare de ebrietate, ,,deranjat” de la televizor de plânsul pruncului bolnav.

Ea a fost … Elena (femeia din colajul de poze cu trei din cei cinci copii alături de ea). În urmă cu aproape un an, după o vizită făcută la domiciliu pentru evaluarea și includerea în programele noastre, ne mărturisea, după ce ne-a cerut să promitem că nu vom spune nimănui, că este bătută frecvent. La Paște am găsit-o cu maxilarul prins în sârme, mâncând cu paiul, după o bătaie cu ciocanul primită de aceeași fiară pentru că nu a găsit suficienți bani de băutură. Ne-am încălcat promisiunea, am vorbit cu autoritațile locale. Răspunsul a fost unul ,,profund birocratic”: NU PUTEM FACE NIMIC!

Azi noapte, după ce am văzut lacătul pe ușă și crucea din cimitir, mai întâi de toate, m-am rugat Domnului Hristos să vindece sufletelele strivite de groază și de durere ale copilașilor rămași orfani. M-am gândit, mai apoi, la câtă durere, lacrimi și teamă a îndurat Elena până a fi ucisă de un individ adăpostit de lege.

Fotografia postată de Dan Damaschin.
Într-o țară europeană, într-o comunitate în care sunt plătiți cu foarte mulți bani funcționari care ar trebui să o proteje, mame ca Elena sunt zilnic batjocorite și ucise.

Domnilor Parlamentari, Domnilor Judecători, Doamna Ministru de Interne, Domnilor Funcționari, înainte de a vă calcula și legiui pensii speciale de zeci de mii de lei, gândiți-vă vă rog că în fața lui Dumnezeu, Elena și toate mamele ca ea, vă vor acuza de impotență funcțională, de indiferenta, iar Dreptul Judecător nu se va lăsa mituit sau amăgit de ,,vicii de procedură”!

Va cer în numele lui Dumnezeu și al tuturor mamelor și copiilor batjocoriți la adăpostul legii, să schimbați odată aceste legi imbecile, pentru care vă încasați salariile, în timp ce cimitirele se umplu de cruci! Urmează cealaltă Elenă?

Să vă ierte Dumnezeu!

***

Buturuga Anghel:

Ea se numeste Elena (a doua poza, nu prima din colaj). A fost ucisa in bataie de concubin. Eforturile parintelui Dan Damaschin de a o salva au fost in zadar, din cauza unei birocratii inumane. Desigur, Elena nu a vazut niciodata la fata vreo urma de activist de ONG care consuma fonduri pentru a combate “violenta domestica”. Singurul sau prieten a fost un popa… si acesta nestiind cum sa se mai imparta in misiunile sale, toate urgente…

Acum, sa nadajduim ca “prima” Elena, cea care apare in prima poza din colaj, nu va avea aceeasi soarta ca a celeilalte…

***

Asociația ,,Glasul Vieții”
Tel: 0744798610/0742593616
Adresa: Iași, str. Agatha Bârsescu nr. 10, ap. 1, Parter
C.U.I. 31539898
Cont: Banca Transilvania
COD SWIFT: BTRLRO 22
RO64BTRLRONCRT00W8759401 (Lei)
RO49BTRLEURCRT00W8759401 (Euro)
RO89BTRLUSDCRT00W8759401 (Dolari)
Email: pr.dandamaschin@yahoo.com (pay pal)

www.glasulvietii.ro

 

PĂRINTELE DAN DAMASCHIN, “omul-minune” de la Iași și MISIUNEA SA INCREDIBILĂ ÎN SPRIJINUL COPIILOR ȘI MAMELOR SĂRACE (video, “În premieră” și altele). Date de contact pentru cei care doresc să ajute ASOCIAȚIA “GLASUL VIEȚII”

VINO LA MARSUL NATIONAL PENTRU VIATA SI FAMILIE de sambata, 25 martie!/ CAMPANIILE ANTI-AVORT, medicii care nu ucid pruncii nenascuti si LECTIILE DE JERTFA SI… NORMALITATE ale Parintelui Dan Damaschin (Iasi) si Nicolae Tanase (Valea Screzii si Valea Plopului) – VIDEO

Dovezile „iubirii” si ale „tolerantei”: MASINILE UNOR SUSTINATORI AI REFERENDUMULUI, VANDALIZATE CU SEMNE OBSCENE SI PRO-LGBT. Printre ei, si familia PARINTELUI DAN DAMASCHIN din Iasi/ Profesor de religie, ANCHETAT pentru „propaganda” pro-Referendum

PĂRINTELE DAN DAMASCHIN (Iași) – predică trezitoare de ÎNVIERE despre RĂZBOIUL NEBUN AL OMENIRII CU HRISTOS, căutând zadarnic OMORÂREA LUI DUMNEZEU din lume. “Fără o înviere reală, sufletească, din răutatea și patimile care ne copleșesc, moartea rămâne prezentă în noi și riscăm să devenim noi înșine UCIGAȘI DE DUMNEZEU”


Categorii

Apeluri, Documentare/ Reportaje, Eroism, omenie, Preot Dan Damaschin, Suferinta de langa noi, Video

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

5 Commentarii la “PARINTELE DAMASCHIN de la IAȘI, eroul a mii de copii si mame care traiesc in SARACIE EXTREMA, are nevoie de ajutorul altor EROI AI OMENIEI pentru a ridica si a finaliza alte CASE PENTRU NAPASTUITI pana la iana (si VIDEO – Trinitas TV). Povestile tragice ale mamelor uitate de ipocritele ONG-uri “filantropice” si al caror singur sprijin si salvator este un “popa”

 1. Bravo parintelui si sa-i dea Dumnezeu sanatate si putere!

 2. România paralelă: “Aici, copiii de azi sunt drogații de mâine!”
  https://www.youtube.com/watch?v=rRULCjjTFBI

 3. I am very impressed by your work. I am a home-school mom and by our home-schooling system, your video reach us. In our social studies class we watch with tears yet what other better video we can find for Saint Nicolas?
  Your work remember us that is not only about the constant MANIAC AFRICA mission. We as humans got stuck. AFRICA. But what about you………you are doing work, for your country/people ………we look at you and we wonder what the orthodox system does?
  I am so proud of you, and we promise will try to help now that after we dig a bit, we found you. Please never give up. Read also the words of the humans that reply to you to charge your heart with constant reminder……….that you have a gift.
  May God bless you, protect you and when trials are coming ……remember us…….all of us……the people healed and the witnesses. Blessings. I know is a shock for you………but nations come apart, even ours….. here. Thank you for open up and expose your self and your family’s to inspire and charge the hearts of many.

 4. Pingback: SA IMBRACAM COPIII SARACI! "Grauntele de lumina 2019. Sa scoatem impreuna lumina din noroaie". SA FIM ALATURI DE PARINTELE DAMASCHIN DIN IASI in campania sa de a reda zambetul pentru cel putin 4000 de suflete pana de Pasti: "Puțin înseamn
 5. Pingback: "GRAUNTELE DE LUMINA 2020". PARINTELE DAN DAMASCHIN combate bolile cu rugaciunea si EPIDEMIA DE SARACIE CRUNTA din zona Iașilor cu o noua CAMPANIE DE MILOSTENIE CONTAGIOASA. Cum putem ajuta copiii si mamele nevoiase de pe lista parintelui de la
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare