Pe culmile progresului iluminist. FRANTA LEGALIZEAZA, PRACTIC, PEDOFILIA/ Un ghid pentru profesorii SCOLILOR ANGLICANE recomanda ca baietii sa fie lasati sa poarte rochii si pantofi cu tocuri

14-11-2017 1 minut Sublinieri

Ministrul francez al Justiției a declarat luni că vârsta de 13 ani „ar putea fi stabilită” ca vârstă minimă pentru consimțământul sexual.

Un tribunal penal din departamentul francez Seine-et-Marne a achitat marțea trecută un bărbat acuzat că a violat o fetiță de 11 ani, apreciind că nu a existat „constrângere”. Decizia a stârnit un scandal uriaș în Franța.

Astfel, a fost relansată dezbaterea privind necesitatea de a stabili prin lege o vârstă a consimțământului la un act sexual.

„Chestiunea vârstei sub care consimțământul minorului este prezumat a nu exista este crucial, căci în mod evident există situații extrem de șocante și inacceptabile”, a declarat ministrul Justiției, Nicole Belloubet, citată de Le Figaro.

„Treisprezece ani este o limită acceptabilă. Trebuia ca și judecătorul să aibă capacitatea de a judeca situațiile individuale, însă ar putea fi stabilită vârsta de 13 ani.”

Ceea ce înseamnă că la împlinirea vârstei de 13 ani fetele vor putea întreține relații sexuale, fără ca partenerul/partenera să poarte vreo responsabilitate.

Un ghid pentru profesorii din școlile Bisericii Anglicane cere ca elevii cu „tulburări de gen” să fie lăsați să se îmbrace după cum doresc.

Documentul Bisericii Anglicane a fost elaborat pe fondul creșterii numărului de copii care declară că au dubii față de sexul lor.

Potrivit cifrelor date recent date publicității de Gender Identity Development Service, numărul copiilor și tinerilor sub 18 ani care s-au adresat clinicilor de specialitate reclamând „tulburări de gen” a crescut de șase ori, de la 314 în anul 2012 la 2.016 în anul trecut. Fenomenul apare la vârste fragede: numărul copiilor cu vârste între 3 și 7 ani, care au raportat „tulburări”, a crescut de patru ori, de la 20 în 2012, la 84 în 2016.

Ghidul Bisericii Anglicane arată: „De exemplu, un copil poate alege tutu-ul, coroana de prințesă și tocuri și / sau un coif de pompier, o centură pentru scule sau o pelerină de supererou fără prejudecăți sau comentarii. Copilăria are un spațiu sacru pentru imaginație creativă.”

Documentul, care îi învață pe profesori cum să abordeze „transfobia” colegilor față de un elev cu astfel de „tulburări”, mai susține că profesorii din școlile Bisericii Anglicane „trebuie să evite etichetele și prejudecățile doar pentru că elevii nu se încadrează în stereotipurile de gen”. Ghidul adaugă faptul că profesorii ar trebui să lucreze pentru a descuraja copiii să folosească termeni precum „gay” într-un mod negativ, cum ar fi „ești atât de gay”.

Un număr tot mai mare de școli au început să liberalizeze politica legate de uniformă pentru a permite băieților să poarte fuste și rochii, dacă doresc.

Persoanele cu vârsta sub 18 ani care spun că s-au născut într-un organism care nu se potrivește cu genul lor nu primesc o intervenție chirurgicală, dar uneori li se administrează hormoni care suprimă pubertatea. Cifrele comunicate la începutul acestui an arată că mai mult de 800 de copii primesc acest tratament.

Riscurile medicale nu sunt suficient de bine înțelese, spun însă multe voci. Cum era de așteptat, organizațiile LGBT au salutat apariția documentului.

Biserica Anglicană are în subordine 4.700 de școli, unde învață peste un milion de elevi.


Categorii

1. DIVERSE, Pedofilie

Etichete (taguri)

, , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

7 Commentarii la “Pe culmile progresului iluminist. FRANTA LEGALIZEAZA, PRACTIC, PEDOFILIA/ Un ghid pentru profesorii SCOLILOR ANGLICANE recomanda ca baietii sa fie lasati sa poarte rochii si pantofi cu tocuri

 1. Agent CIA: „Ofeream COPII elitelor PEDOFILE în schimbul informaţiilor”

  Ex-spionul John Kiriakou, care are legături strânse cu Hollywood-ul în calitate de consilier, a dezvăluit că agenția aducea tineri sclavi sexuali pentru oligarhi puternici din industria divertismentului, iar la schimb primeau informaţii.
  Kiriakou declară că au “surse” instalate în eșaloanele superioare ale societății, ale politicii și ale cinematografiei. În schimbul unor informații, CIA oferă acestor elite un flux continuu de copii care sunt în general abuzați și uciși ulterior. În timpul prezentării sale, el a descris modul în care una dintre aceste elite îi oferea informații în schimbul copiilor.
  El a recunoscut faptul că îi era silă de aceşţi oligarhi numiţi „gunoaie”, dar „a fost obligat să le ofere ceea ce doreau pentru a îndeplini sarcina de serviciu”.
  http://www.altnews.ro/2017/11/agent-cia-ofeream-copii-elitelor_53.html

 2. Ruleta sexuală a apărut pentru prima dată în Serbia. Anul trecut, o stripteuză din Serbia, Tijana, povestea că la aceste petreceri bizare iau parte iubitorii de sex extrem, participanţii poartă măşti, iar unul dintre ei are HIV, notează metro.co.uk.
  „Bogătaşii organizează astfel de petreceri riscante pentru alţi prieteni cu bani. Sunt atraşi de combinaţia de sex şi pericol, de ideea că ei ar putea fi cei care vor face sex cu persoana infectată cu HIV”, declara dansatoarea exotică.
  http://www.altnews.ro/2017/11/ruleta-ruseasca-in-varianta-sexuala-ce.html

 3. Buna sa va fie inima. Ganditi-va ca in Franta, datorita populatiei arabe si migratoare, trafic-ul de droguri este facut si de copii, copii proveniti din familii de traficanti. Acesti copii sunt esec-ul si al colevtivelor, asociatiilor si a organizatiilor infiintate pana in prezent, care trebuia sa se ocupe de viitor-ul acestora. COPII IN FRANTA IN SPECIAL, BAIETII DE ETNIE ARABEASCA, SUNT TRAFICANTI DE DROGURI SI ARME. CE VOR DEVENII CAND VOR FI ADULTI? Trebuie oprit, trafic-ul de orice fel. Fiti REZONABILI SI SA CONTINUATI SA AVETI GRIJA, DE FAMILIA DUMNEAVOASTRA. INTR-O ZI APROPIATA, O SA AM NEVOIE DE VOI, CEI BUNI LA SUFLET.
  Multumesc anticipat pentru suport, pentru ajutor si pentru intelegerea acordata totodata.

 4. Pingback: Exista interesul ca România sa fie un RAI AL PEDOFILILOR și al traficului de carne vie? ABUZATORII DE MINORI - TRATATI CU INDULGENTA SUSPECTA DE LEGISLATORI, PROCURORI, INSTANTE... Noi înlesniri ale pedepselor pentru PEDOFILI aduse de modificările Cod
 5. Pingback: Există interesul ca România să fie un RAI AL PEDOFILILOR și al traficului de carne vie? ABUZATORII DE MINORI - TRATAȚI CU INDULGENȚĂ SUSPECTĂ DE LEGISLATORI, PROCURORI, INSTANȚE... Noi înlesniri ale pedepselor pentru PEDOFILI aduse de modificăr
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare