Proiect de lege in California care prevede vaccinarea copiilor FARA CONSIMTAMANTUL parintilor

22-09-2011 1 minut Sublinieri

Vaccinuri la copii

Cultivarea si constientizarea publicului cu privire la pericolele asociate cu vaccinurile a dus in mod natural la declinul constant al acestui sector, odata atat de lucrativ, al “medicinii” conventionale.

Si, intr-un efort disperat de a pastra viabilitatea financiara a vaccinurilor, Big Pharma a schimbat viteza iar acum încearca sa legifereze vaccinarea in secret a copiilor mici, fara consimtamântul parintilor – si trebuie sa ne adunam de acum împreuna pentru a opri acest cumplit afront la libertatea sanatatii de la a deveni lege.

Potrivit The Healty Home Economist (HHE), proiectul de lege 499 a trecut deja în liniste (pe furis) atât de Casa Reprezentantilor din California cat si de Senat; si astazi sta pe biroul guvernatorului Jerry Brown unde asteapta semnatura lui. Proiectul de lege, care este doar o singura pagina în lungime, intr-un limbaj de lemn specific, va permite copiilor in varsta chiar si de 12 ani sa opteze pentru vaccinuri impotriva bolilor cu transmitere sexuala (STD) cum ar fi vaccinurile HPV (Gardasil, Cervarix), Hepatita B, precum si pentru orice vaccinuri ce vor fi dezvoltate in viitor pentru a trata boli cu transmitere sexuala – fara a fi nevoie sa aiba acordul parintilor.

Aparent lipsita de orice constiinta, suflet, precum si de orice urma de respect pentru viata si demnitatea umana, industria farmaceutica recurge la trucuri din ce in ce mai josnice pentru a baga cu forta pe gatul publicului neavizat vaccinurile sale aducatoare de moarte. În cazul în care Big Pharma nu-i poate convinge pe oameni sa ia de bunavoie dozele de moarte atunci otravurile trebuie sa fie injectate în secret membrilor mai slabi si mai vulnerabili ai societatii: copiilor. Si asta fara stirea parintilor lor.

Gigantul farmaceutic Merck & Co a încercat o abordare similara în 2007, când a influentat lacheul sau politic, guvernatorul Rick Perry, sa semneze un ordin executiv extraordinar care cerea tuturor tinerelor din statul Lone Star sa primeasca vaccinul HPV Gardasil, dupa ce au fost înscrise la scoala. Întrucât nu a reusit în acest demers, o noua tactica si mai josnica a devenit in mod inevitabil urmatoarea etapa in cazul planului lor de actiune.


Categorii

1. DIVERSE, Razboiul impotriva populatiei, Traduceri, Vaccinuri / legea vaccinarii obligatorii

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

6 Commentarii la “Proiect de lege in California care prevede vaccinarea copiilor FARA CONSIMTAMANTUL parintilor

 1. eh , tara tuturor posibilitatilor , nu ? Deocamdata la ei , dar putin , cate putin vor veni si spre noi . La noi dorinta de comision este si mai apriga , asa ca nu vor avea nici o problema .

 2. Aici este si proiectul de lege:

  http://www.leginfo.ca.gov/pub/11-12/bill/asm/ab_0451-0500/ab_499_bill_20110215_introduced.pdf

  Da. deocamdata incearca marea cu degetul. Intai e nevoie numai de consimtamantul copiilor (fara a mai fi nevoie de consimtamantul parintilor) pentru a accepta un tratament al unei boli contagioase sau cu transmitere sexuala.
  Mai apoi vor gasi calea sa generalizeze, pentru a-i prosti la scoala si sa le injecteze toate vaccinurile lor “obligatorii”. Cred ca am inceput cu totii sa vedem prin intentiile, “modus operandi” ale acestor criminali.
  Doamne…

 3. Deci intai ii ultra sexualizeaza pe copii prin diverse tehnici si apoi ii vaccineaza impotriva bolilor transmisibile pe cale sexuala !Cata ura poti sa ai la adresa copiilor, ca sa faci asta!
  Categoric, numai parintii ar mai putea sa se interpuna intre stat si copilul lor. Si numai cu ajutorul lui Dumnezeu.

 4. Bine macar ca nu e obligatorie vaccinarea. In orice caz, nu vad copiii aliniindu-se la coada sa fie vaccinati, daca nu este obligatoriu, caci au frica de ace. 🙂
  Ar trebui educati de parintii lor sa refuze orice tentativa de a li se injecta vaccinuri fara acordul lor, al parintilor.

 5. Pingback: Australia eugenista: proiect legislativ ce prevede STERILIZAREA COPIILOR BOLNAVI PSIHIC fara acordul parintilor - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 6. Pingback: VASILE VOICULESCU (†26 aprilie 1963) despre SUFLETUL FARA IUBIRE. O distopie profetica exceptionala despre LOBOTOMIZAREA LUMII -
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare