PROTESTE IMPOTRIVA VACCINARII OBLIGATORII. In Bucuresti, s-a incercat, din nou, modificarea traseului

22-10-2017 6 minute Sublinieri

Protestul de la Constanta, de pe 21.10.2017

 • ActiveNews:

Marș pentru libertatea de alegere privind vaccinarea în mai multe orașe din țară: Libertatea e un drept. Vaccinarea e o alegere. Am dreptul la propriul corp. Primăria a încercat blocarea marșului

Pe 21 și 22 octombrie 2017, vor avea loc în mai multe orașe din țară marșul pentru libertatea de alegere privind vaccinarea.

Marșul a fost declarat conform legii către Primăria Capitalei și notificat tuturor instituțiilor competente care asigură ordinea publica. APC a formulat plângere penală împotriva funcționarilor din Primărie și a viceprimarului care au încercat ilegal blocarea marșului.

APC contează pe sprijinul Poliției, Jandarmeriei și Poliției locale pentru desfășurarea în bune condiții a marșului de protest.

„Proiectul legii vaccinării prevede vaccinarea obligatorie a TUTUROR ADULȚILOR ȘI COPIILOR, cetățeni sau rezidenți, fără o testare prealabilă și fără o limitare a numărului de doze.

Dezbaterea asupra legii vaccinării se dă pe multiple planuri: medical, bioetic, juridic, moral, uman, civic.

Dincolo de argumentele legate de efecte adverse consemnate de producători și consecințele genetice asupra speciei umane, dincolo de afirmatiile nedemonstrate ale imunității de turmă sau de cinismul falsei sintagme “1 la un milion” se află principiul INVIOLABILITĂȚII PERSOANEI UMANE.

Dincolo de îngijorarea provocată de “epidemia oficială de rujeolă” cu 34 de decese raportate, se află paradoxul cifrelor: mii de morți cauzate de infecții intraspitalicești, mii de morți în accidente rutiere, mii de copii abuzați fizic și sexual, doua mii de școli și dispensare fără apă curentă”, spune APC înbtr-un comunicat.

Marșul va avea loc în următoarele orașe: București, Cluj, Constanța, Craiova, Sibiu, Timișoara, Vaslui.

Iată programul din fiecare oraș:

– ora 17.00 BUCUREȘTI: Piața Constituției – Piața Unirii – Piața Universității – Piața Romană – Piața Victoriei.

– BACĂU: 17.00-19.00 în Piața Tricolorului.

– BOTOȘANI: ora 14:00 la Primăria Botoșani, la Piața Revoluției.

– CLUJ-NAPOCA: La Monumentul Memorandiștilor, duminică ora 16:00.

– CONSTANȚA: Sâmbătă 21 Octombrie, ora 12:30, plecare din parcul Primăriei, Blvd. Ferdinand, Mircea Cel Bătrân, Sala Sporturilor, Capitol, Spitalul Municipal, Blvd Tomis, Blvd Ferdinand.

– SIBIU: Duminică ora 16:00, marșul pornește din Piața Mare, Bulevardul Nicolae Bălcescu, Piața Unirii, Magazinul Dumbrava și se încheie în Piața Mică.

– TIMIȘOARA: Piața Victoriei – ora 16.00-18.00

– VASLUI: ora 15:00, în Centrul Civic.

Asociația Pro Consumatori solicită demisia Gabrielei Firea, după ce Primarul Bucureștiului a încercat să saboteze marșul de protest față de obligativitatea vaccinării de duminică 22 octombrie

Asociația „Pro Consumatori” cere demisia Primarului General, Gabriela Firea, după ce edilul a schimbat, fără niciun motiv, locul de desfășurare al marșului pentru libertatea de alegere în ceea ce privește vaccinarea, de duminică 22 octombrie, se arată într-un comunicat de presă primit pe adresa redacției.

Deși inițial Primăria Municipiului București autorizase un miting al celor care se opun obligativității vaccinării pe traseul Piața Constituției – Piața Unirii – Piața Universității – Piața Romană – Piața Victoriei, dar ulterior, edilii au mutat manifestarea la Platoul din fața Academiei Militare.

Cu toate acestea, în semn de protest, mitingul va avea loc la de locul inițial, pe traseul Piața Constituției – Piața Unirii – Piața Universității – Piața Romană – Piața Victoriei, începând cu ora 17:00, anunță APC.

Iată comunicatul integral:
În conformitate cu prevederile Legii nr. 215/23.04.2001 – Legea administrației publice locale, primarul este obligat să asigure respectarea drepturilor și libertăților fundamentale ale cetățenilor.

Ceea ce probabil nu știe doamna Gabriela Firea, Constituția României garantează libertatea întrunirilor, astfel „mitingurile, demonstrațiile, procesiunile sau orice alte întruniri sunt libere și se pot organiza și desfășura numai în mod pașnic, fără niciun fel de arme”. Din păcate, doamna Gabriela Firea nu a realizat că se află în slujba cetățenilor orașului București, deci trebuie să se asigure că în acest oraș se respectă Constituția României, care este legea fundamentală a poporului român. Doamna Gabriele Firea, Nimeni nu este mai presus de lege! Cetățenii sunt egali în fața legii și a autorităților publice, fără privilegii și fără discriminări! Este a doua oară în mai puțin de 2 luni, când primarul general al Capitalei, încalcă Constituția României. În data de 31 august 2017, Asociația Pro Consumatori a notificat Primăria Municipiului București cu privire la organizarea unui marș pe traseul Piața Universității – Piața Romană – Piața Victoriei, pentru data de 17 septembrie, în intervalul orar 17.00-20.00, la care se preconiza participarea a 3000 de persoane, având ca scop atragerea atenției opiniei publice cu privire la neconstituționalitatea proiectului de Lege privind vaccinarea persoanelor în România, prin impunerea obligativității vaccinării atât pentru copii, cât și pentru adulți.

La ședința comisiei de avizare a cererilor de organizarea a adunărilor publice din data de 11 septembrie, s-a agreat de către părți, reprezentantul Asociației Pro Consumatori și membrii comisiei, ca adunarea publică să aibă loc în Piața Victoriei, în perimetrul delimitat de prelungirea Parcului Kiseleff, șoseaua Kiseleff și bulevardul Aviatorilor. S-a ajuns la această soluție pe baza considerentului prezentat de către comisie, că în Piața Universității nu există suficient spațiu pentru adunarea a 3000 de manifestanți în vederea desfășurării marșului pe traseul solicitat. La acea ședință, domnul conf. univ. dr. Costel Stanciu, reprezentantul legal al Asociației Pro Consumatori, a primit asigurări din partea membrilor comisiei, că se va respecta de către Primarul General al Municipiului București, cele convenite, semnătura primarului general fiind doar o simplă formalitate, atât timp cât din comisie fac parte reprezentanți ai direcției juridice, jandarmeriei, poliției capitalei, brigăzii rutiere, poliției locale, RATB-ului, mediului și a altor direcții din cadrul primăriei. Numai că, nu s-a întâmplat așa cum s-a convenit. În ultima zi a săptămânii dinaintea marșului, vineri, cu 15 minute înainte de închiderea programului cu publicul din ziua respectivă, reprezentantul legal al Asociației Pro Consumatori, domnul conf. univ. dr. Costel Stanciu, a primit la sediul primăriei o notificare în care se specifică faptul că adunarea publică va avea loc în Parcul Izvor vis-a-vis de Parlamentul României, la aceeași dată și în același interval orar. În acea notificare nu se precizează motivele pentru care Primăria Capitalei, prin reprezentantul ei, viceprimarul general Bădulescu Aurelian, de profesie avocat, a schimbat ad-hoc locația, fără consultarea Asociației Pro Consumatori, așa cum prevede legea, încălcând și hotărârea comisiei de avizare! Acea schimbare intempestivă a locației realizată unilateral de către Primăria Capitalei a dus la compromiterea acțiunii civice din data de 17 septembrie 2017.

În data de 29 septembrie 2017, Asociația Pro Consumatori a notificat Primăria Municipiului București cu privire la organizarea unui marș pentru data de 22 octombrie 2017, în intervalul orar 17.00 – 21.00, pe traseul Piața Constituției – Piața Unirii – Piața Universității – Piața Romană – Piața Victoriei, pentru același scop, atragerea atenției opiniei publice cu privire la neconstituționalitatea proiectului de lege privind vaccinarea persoanelor din România.

În data de 4 octombrie 2017, Primarul General al Capitalei, fără a mai convoca reprezentantul legal al Asociației Pro Consumatori la comisia de avizare a cererilor de organizarea a adunărilor publice, deci cu încălcarea legii, a notificat asociația cu privire la locația de desfășurare a adunării publice – Platoul de la Academia Militară, nefiind de acord cu desfășurarea marșului pe traseul solicitat de Asociația “Pro Consumatori”, fără a motiva această decizie, aplicând legea bunului plac, nicidecum legea privind organizarea și desfășurarea adunărilor publice!

Având în vedere aceste încălcări repetate ale dreptului fundamental privind libertatea întrunirilor din Constituția României și a legislației de punere în aplicare a acestuia, Asociația “Pro Consumatori” va organiza marșul de duminică 22 octombrie 2017, în intervalul orar 17.00 – 21.00 pe traseul Piața Constituției – Piața Unirii – Piața Universității – Piața Romană – Piața Victoriei. Totodată, în conformitate cu prevederile legale în vigoare aplicabile acestui tip de acțiune civică, Asociația “Pro Consumatori” a sesizat Instituția Prefectului, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București, Direcția Generală de Jandarmi și Direcția de Poliție Locală a Municipiului București, în vederea asigurării de către acestea a măsurilor legale necesare, în așa fel încât participanții la această acțiune civică să beneficieze de protecția prevăzută de lege pe parcursul desfășurării marșului”.

„România nu trebuie să mai fie țara bunului plac, în care legea se aplică discreționar, după cum consideră unii sau alții, în funcție de interesul lor și al grupului din care fac parte! Românii trebuie să-și recapete demnitatea și statul de drept! Încălcarea Constituției României este primul pas făcut către dictatură de cei care urmăresc anumite interese de grup! Dacă vă doriți o Românie liberă și prosperă pentru voi și copiii voștri, vă invit să participați, alături de membrii și reprezentanții Asociației “Pro Consumatori”, la marșul din data de 22 octombrie 2017, desfășurat sub deviza ”Libertatea este un drept, Vaccinarea este o alegere!” a declarat conf. univ. dr. Costel Stanciu, președintele Asociației “Pro Consumatori”.

Adresele oficiale înaintate de către Asociația Pro Consumatori pot fi vizualizate aici.

Senatorul Vasile-Cristian Lungu, presedintele PMP Cluj, a inaintat Primului Ministru o scrisoare deschisa prin intermediul ii adreseaza cateva intrebari legate de Legii Vaccinarii Obligatorii. Folosindu-se de date certe, stiintifice, acesta arata faptul ca a fost contactat de alegatorilor din circumscriptia pe care o reprezinta in legatura cu declaratiile din ultima perioada ale premierului Mihai Tudose, referitoare la decaderea din drepturile parintesti a parintilor care refuza vaccinarea in orice conditii deoarece acestia ar fi criminali.

„In calitate de parlamentar doresc sa ii supun atentiei domnului prim ministru in mod public urmatoarele sase intrebari’ afirma senatorul:
1. Sunteti constient ca autoritatile, in cazul deceselor asociate cu epidemia de rujeola din 2017, nu au pomenit nimic de ‘conditii medicale pre-existente’ ale copiilor decedati? Cu alte cuvinte, din cei 34 de copii decedati, in nici macar un caz rujeola nu a fost singura si principala cauza a decesului. Mai mult de atat in doar 8, din cele 34 de cazuri de rujeola, pe certificatul de deces al acelor copii rujeola apare ca si cauza secundara.
2. Sunteti informat ca autoritatile, prin vocea prezentatoarelor de stiri de la TV, ne spun, de fiecare data cand mai apare cate un deces din cauza rujeolei: ‘copilul era nevaccinat’? Dar, nu adauga niciodata ‘era nevaccinat, pentru ca afectiunile grave de care suferea nu-l calificau pentru vaccinare’. Si nici ‘era nevaccinat, pentru ca nu avea varsta necesara’?
3. Vi s-a comunicat ca toate vaccinurile contin aditivi chimici periculosi iar medicii pediatri nu dau cu usurinta lista de ingrediente a unor vaccinuri inainte de a le administra? Insa parintii au nevoie sa stie ca toate vaccinurile contin substante chimice periculoase, precum aluminiu, mercur si formaldehidace si ele pot duce la leziuni la nivelul creierului. Multe vaccinuri contin cantitati mari de glutamat de monosodiu (GMS), antibiotice si chiar organisme modificate genetic (OMG).
4. Aveti cunostinta de faptul ca firmele producatoare de vaccinuri nu pot fi date in judecata si nu pot fi trase la raspundere pentru daune in Romania? Stiti ca legislatia in vigoare le confera aceasta protectie?
5. Vi s-a adus la cunostinta ca tulpinile virusurilor sufera modificari conform zonelor geografice si populatiilor acelora? Daca da, cum poate fi eficient un vaccin pentru romani facut din tulpini din alte zone ale lumii? Asta pentru ca, dintre toate vaccinurile pe care le doriti obligatorii pentru romani, nici macar unul nu este produs la Institutul Cantacuzino pe fenotipul romanesc.
6. Sunteti constient ca intotdeauna copiii nevaccinati sunt mult mai sanatosi? Studii internationale care au comparat sanatatea copiilor nevaccinati cu cea a copililor vaccinati au aratat in mod repetat ca acestia din urma sunt mai predispusi la alergii, autism, deficiente de comportament, disfunctii autoimune si afectiuni respiratorii. Personal, v-am prezentat un asemenea studiu pe care l-ati ignorant (Pilot Comparative Study on the Health of Vaccinated and Unvaccinated 6-12 Year Old US Children).”, arata senatorul in scrisoarea sa adresata Primului Ministru.

PROTESTE IMPOTRIVA VACCINARII OBLIGATORII

VACCINUL CONTRA FAMILIEI/ Presedinta medicilor de familie din Cluj: NU RECOMANDAM OBLIGATIVITATEA VACCINARII/ Vaccinul impotriva Hepatitei B, care poate cauza scleroza in placi, pe lista vaccinurilor obligatorii?

Cum a aratat DEZBATEREA din COMISIA de SANATATE pe marginea proiectului LEGII VACCINARII (Inregistrare video). Dr. Pavel Chirila: „Nu poți să omori un om, ca să salvezi o țară”

21 PERSONALITATI IMPOTRIVA VACCINARILOR OBLIGATORII (Video)/ Un raport incomod tinut la secret: RISCURILE ALUMINIULUI DIN VACCINURI/ Predica Pr. Bogdan Vlaicu: Atunci când este risc, trebuie să fie libertate!/ DEZBATERI IN PARLAMENT: VACCINARE OBLIGATORIE PENTRU MEDICI?/ Halal asociatie pentru drepturile omului. APADOR CH sustine OBLIGATIVITATEA

PROTESTE IMPOTRIVA LEGII VACCINARII OBLIGATORII, prin care, practic, NI SE “NAȚIONALIZEAZĂ” TRUPURILE. Virgiliu Gheorghe arată pericolul PRECEDENTULUI INSTITUIRII CONSIMȚĂMÂNTULUI PREZUMAT: “Legea ne întoarce în perioada anilor 50, cu siguranță se prefigurează un nou totalitarism” (VIDEO)/ “Martiri fără voie”: una dintre CELE MAI SFASIETOARE si mai limpezi MARTURII ALE UNEI MAME care si-a pierdut copilul, dupa 9 ANI DE SUFERINTA CUMPLITA in urma administrarii unui VACCIN DUPA NASTERE (video)

FECIOARELE DE SACRIFICIU. NU SPRE BINELE NOSTRU – documentar despre VACCINUL HPV/ Legea vaccinarii si statul totalitar/ PROTEST IMPOTRIVA VACCINARII OBLIGATORII PE 17 SEPTEMBRIE/ Reactii critice fata de obligativitatea vaccinurilor in Italia: TREBUIE SA FIE O ALEGERE LIBERA, NU O OBLIGATIE DE TIP SOVIETIC/ Franta: numarul vaccinurilor obligatorii a crescut de la 3 la 11

Propaganda pentru includerea VACCINULUI IMPOTRIVA HPV in programul national de imunizare!/ Lansarea PARTII A DOUA a documentarului despre EFECTELE NOCIVE vaccinului anti-HPV “SACRIFICIAL VIRGINS” (”Fetele/Fecioarele de Sacrificiu. Durere și suferință” – VIDEO)


Categorii

1. DIVERSE, Vaccinuri / legea vaccinarii obligatorii

Etichete (taguri)

, ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

7 Commentarii la “PROTESTE IMPOTRIVA VACCINARII OBLIGATORII. In Bucuresti, s-a incercat, din nou, modificarea traseului

 1. Doamna Firea nu acționează de capul ei.Are în spate un PSD vândut,care era paiul înecatului până nu demult…

 2. “Cezarilor demonici nu le datorăm nimic. Cine citește viețile sfinților, vede că aceștia i-au înfruntat foarte direct și nepoliticos pe ighemonii demonizați.”

  http://dragosteaincarecred.blogspot.ro/2017/10/cand-se-urca-scroafa-n-pom-cine-tace-nu.html

 3. http://articles.latimes.com/1992-08-25/news/wr-6109_1_21st-century
  http://articles.latimes.com/1992-08-25/news/wr-6109_1_21st-century/2
  http://articles.latimes.com/1992-08-25/news/wr-6109_1_21st-century/3

  “On a third and more sweeping level, the new lines on a map will be produced by fundamental changes in the role of states, largely in response to economic and social pressures and political alienation.

  Commented George Demko, a geographer and director of the Rockefeller Center at Dartmouth College, “The current changes in the political and economic geography of the world are as significant as what the world went through after the Treaty of Westphalia,” the 1648 peace accord ending Europe’s Thirty Years War and a turning point in the rise of modern states.”

  Etc., etc.

 4. Pingback: LEGEA LIBERTICIDA A VACCINARII OBLIGATORII A FOST VOTATA IN SENAT. Niciun vot impotriva, niciun amendament care sa imblanzeasca regimul sanctiunilor/ PROTESTE IN MARILE ORASE IMPOTRIVA VACCINARII OBLIGATORII. Numarul participantilor - sensibil mai mare de
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare