PROTESTE PENTRU SALVAREA COPIILOR CAMELIEI SMICALA. Demonstratiile vor avea loc la București, Timișoara, Cluj Napoca, Brașov, Iași și Constanța

21-05-2017 3 minute Sublinieri

  • Activenews: 

Drama medicului român Camelia Smicală, căreia Barnevernet-ul finlandez i-a luat copiii: Am salvat mii de vieți, dar nu mi-am putut SALVA copiii

Drama Cameliei Smicală, medicul din Neamț, care a plecat acum câțiva ani în Finlanda, continuă. Cu toate că mama, în custodia căreia au rămas cei doi copilași după divorțul de soț – de 6, respectiv 7 ani – nu i-a abuzat, aceștia i-au fost luați de către Protecția Copilului din Finlanda, similară Barnevernet-ului din Norvegia. Tatăl copiilor a făcut plângere în instanță, cerând custodia completă, pentru ca aceștia să nu fie aduși în România.

Camelia Smicală a postat un mesaj emoționant, în care cere ajutor și le mulțumește tuturor celor care au susținut-o: “În numele tuturor celor pe care i-am salvat, vă rog oameni buni, salvați-mi copiii!”.

Medicul român spune că a salvat mii de vieți, a lucrat la foc continuu în sistemul medical finlandez, însă nu și-a putut salva copiii: “Au avut tupeul să-mi fie pacienți mulți dintre cei care ne-au făcut rău. I-am îngrijit și pe ei. Și asta e răsplata. Pentru ce să-mi distrugă copiii fericiți? Copiii sunt dovada cea mai bună că sunt o mamă bună. Numai ei și Dumnezeu mă pot judeca. “

Iată mesajul Cameliei Smicală:

“Îți mulțumesc, George, în numele copiilor! Ai mei și ai tuturor! Nu m-ai văzut niciodată. Nu mi-ai întâlnit niciodată copiii. Dar ai simțit durerea noastră și ai reacționat. Înseamnă că ești OM. Mulțumesc și tuturor celor care au reacționat ca oameni în lumea asta bolnavă.
Dacă nu facem nimic, nu vom mai avea o lume pentru Oameni, doar un imens spital de psihiatrie.

Anul ăsta impilnesc 20 de ani de când salvez oameni. Zi de zi. Unii direct din ghearele morții. Și nu e o exagerare. Am resuscitat peste 1000 de oameni. Nopțile nedormite, anii de sacrificiu n-au însemnat nimic .Am îngrijit în aproape 8 ani mii de finlandezi. Câteodată am stat nemâncata toată ziua pentru că nu aveam timp. Trebuia să-i îngrijesc pe ei. Au avut tupeul să-mi fie pacienți mulți dintre cei care ne-au făcut rău. I-am îngrijit și pe ei. Și asta e răsplata. Pentru ce să-mi distrugă copiii fericiți? Copiii sunt dovada cea mai bună că sunt o mamă bună. Numai ei și Dumnezeu mă pot judeca.

Am salvat mii de vieți, dar nu mi-am putut salva copiii.
Dacă există dreptate în lumea asta, în numele tuturor celor pe care i-am salvat, vă rog oameni buni, salvați-mi copiii!”

Demonstrații la București, Timișoara, Cluj Napoca, Brașov, Iași și Constanța pentru salvarea copiilor Cameliei Smicală din Gulagurile de reeducare din Finlanda. Duminică, 21 Mai, Orele 13:00 – 15:00, la Ambasada Finlandei și MAE

Duminică, 21 Mai, de Sfinții Împărați Constantin și Elena, începând cu orele 13.00, au loc în mai multe orașe din țară demonstrații de solidaritate cu toate familiile de români vitregite de copii în mod barbar.

În București are loc o adunare publică pentru susținerea dnei dr. Camelia Smicală în fața autorităților române și finlandeze.

Manifestația de solidaritate cu dr. Camelia Smicală și copiii dânsei, Mihai și Maria, este autorizată și începe în fața Ambasadei Finlandei din București și se încheie la MAE, unde se va înmâna un protest oficial. Participanții sunt îndemnați, dacă pot, să vină în costume naționale și cu drapelul național tricolor. Cel mai important însă, este să vină!

Cei doi copii au fost răpiți de statul finlandez și au fost abuzați psihic și fizic într-un mod care amintește de practicile totalitare, antiumane, ale regimurilor naziste și comuniste. De exact un an, Maria, de 10 ani, și Mihai, de 11 ani, sunt separați în centre de plasament diferite. Nici Ambasada României în Finlanda nu are acces – nici măcar telefonic – la cei doi copii, cetățeni români.

Finlanda are obligația să respecte toate drepturile unor cetățeni europeni!

Alte demonstrații au loc la Timișoara – pe treptele Catedralei, Cluj Napoca – Piața Avram Iancu, Brașov – Piața Sfatului, Iași – Prefectură, Constanța – Prefectură. 

Îndemnul lui George Alexander: Împreună pentru toți copiii, numai împreună îi putem salva!

Duminică, 21 mai, orele 13.00, vom ieşi toți în stradă, oriunde ne-am afla!, pentru a fi alături de Copiii Noştri!

Nu contează culoarea politică, simpatiile de moment şi adversitățile. Aşa cum o uşă nu poate fi decât ori închisă, ori deschisă!, aşa vom ajunge şi noi într-un ceas al destinului să dăm socoteală! Căci niciunul din noi nu poate sta pe margini acum, fiecare conştiință trebuie să aleagă: ori salvează aceste suflete, ori le întoarce spatele, abandonându-le în închisoare!

NOI – POPORUL ROMÂN UNIT suntem singurii care pot să îi salveze!

Ne-am săturat de incompetența şi lipsa de omenie a autorităților. Cu excepția câtorva parlamentari, Dubrovie, Codreanu, Coliu şi Grapini, nimeni din statul de drept, România, nu a făcut ceva pentru aceşti copii!... Sau, mai bine zis, au făcut totuşi ceva prin indiferența lor: i-au lăsat să moară pe copiii Smicală, nu le-a păsat de lacrimile lor! S-au fotografiat făcând grătare pe la Cotroceni în timp ce aceşti bieți copii, aceste suflete, îşi strigau disperarea, plângând, smulgându-şi părul!, implorând ajutor…

Ah! Ce mândru sunt de țara mea, uneori! De conducătorii ei străluciți! Mi-aş da nu ştiu câte zile din viață, vă spun, să-i fie şi ei mai bine puțin!…

Dacă vremelnicii noştri conducători şi-au plecat capetele şi tac, noi nu avem cum să renunțăm la COPII.
Nu suntem un popor care nu mai are nicio demnitate.
Dacă am fost abandonați, noi nu ne abandonăm frații şi, mai ales!, copiii! Niciodată!

Atunci când reprezentanții statului nu-şi îndeplinesc datoria de a apăra propriii cetățeni, când merg în vârful picioarelor în fața străinilor, când nu îndrăznesc să deschidă gura, (Ca preşedinte şi prim-ministru al țării!), nu ne rămâne altceva de făcut decât să ieşim în stradă. Şi, vom ieşi!

Acesta e numai începutul însă.
Avertizăm atât autoritățile străine care ne urmăresc, dar mai ales, autoritățile noastre, române, că valul de proteste se va întinde în întreaga lume!
Vor fi nu numai proteste, dar se va organiza şi greva foamei, treptat…
Dacă lucrurile acestea vă onorează, veți decide singuri…

Este mai bine pentru toți să ascultăm de glasul rațiunii… De aceea,

CEREM:

1- Eliberarea imediată şi necondiționată a copiilor Smicală din casele de copii din Finlanda şi repatrierea lor. Acțiune FERMĂ a statului român!
2- Ajutor ferm din partea statului român în toate instituțiile internaționale pentru redobândirea celorlalți copii români, preluați abuziv de către autoritățile din diferite state. (Copiii Racolța/Barbu, Brădeanu, Hermina Gheorghe, Dina Stelica, etc., etc.)
3- Ajutor ferm din partea statului român şi stoparea imediată a executărilor silite a mamelor care se refugiază în propria țară din cauza abuzurilor comise împotriva lor în alte țări, şi li se iau copiii! OPRIȚI MĂCELUL! OPRIȚI VÂNZAREA DE SUFLETE ROMÂNEŞTI! APĂRAȚI-LE DREPTURILE CELOR DIN NEAM CU VOI!

Duminică, 21 mai, orele 13.00: Indiferent pe ce continente ne-am afla, HAIDEȚI SĂ FIM ÎMPREUNĂ PENTRU TOȚI COPIII!


Categorii

1. DIVERSE, Confiscarea copiilor de catre stat

Etichete (taguri)

, ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

3 Commentarii la “PROTESTE PENTRU SALVAREA COPIILOR CAMELIEI SMICALA. Demonstratiile vor avea loc la București, Timișoara, Cluj Napoca, Brașov, Iași și Constanța

  1. Sa le ajute Domnul sa-si recupereze copiii.

  2. Foarte putini oamenu in Bucuresti, desi Coalitia pentru familie s-a implicat si ea la nivel de discurs. Totusi au fost 3 milioane de oameni care au semnat pentru familie. Aveam acum ocazia sa demonstram cu fapta . Pentru ca doar fapta autentifica persoana . Este trist.

  3. Pingback: PS MACARIE la CAMELIA SMICALA: "Nu trebuie abandonată lupta" / Cum a fost la protestul din fata AMBASADEI FINLANDEI din Bucuresti (Video)
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare