ROMÂNIA ATINGE NOI RECORDURI DEMOGRAFICE NEGATIVE/ Proiectul de revizuire a Constitutiei a fost transmis la Camera Deputatilor/ CAZUL FLORIN BARBU. Românul a primit vesti de la copiii sai, aflati in adoptie la un CUPLU HOMOSEXUAL/ RAZBOIUL PRESEI OCCIDENTALE CU LIBERTATEA DE CONSTIINTA/ Prima papusa trangender

15-02-2017 7 minute Sublinieri

familie_greu_incercata

Sporul natural a fost negativ și în luna decembrie 2016, numărul celor decedați depășindu-l pe cel al născuților-vii cu  9.782 persoane.

Datele arată pentru întreg anul 2016 o scădere a populației României cu 66.718 persoane, ceea ce indică o accelerarea a acestui fenomen – în 2015, populația s-a diminuat cu 60.674 persoane, potrivit datelor INS.

Sporul negativ lunar de 9.782 persoane nu este cel mai mare înregistrat în ultimii ani – recordul a fost atins în martie 2015, când a ajuns la 9.985 de persoane în minus.

Per total, sporul natural de minus 66.718 reprezintă și el un record istoric (în grafic se poate vedea momentul de inflexiune, 1992, când sporul natural a intrat pe negativ):

Principalul motiv al scăderii populației rămâne prăbușirea numărului de născuți-vii: în 2016 s-a atins un nou record, de numai 189.783 copii născuți, ceea ce ne apropie de nivelul anului 1876. Atunci, însă, au fost înregistrați 164.547 de copii născuți la o populație de numai 4,4 milioane de locuitori, în timp ce în 2016 populaţia era de aproape 20 de milioane de persoane, la numărul de 189.783 nou-născuți.  

Datele revizuite ale INS pentru anul 2015 arată o depășire a plafonului de 200.000 de născuți-vii – 201.023 copii.

Datele nu conţin însă născuţii celor aproximativ 3,4 milioane de români plecaţi în străinătate, unde fertilitatea este mai mare.

Mișcarea naturală a populației, decembrie 2016:

 • Numărul născuţilor‐vii a fost mai mic cu 542 în luna decembrie 2016 faţă de aceeaşi lună din 2015
 • numărul  persoanelor  care  au  decedat  a  fost  cu  2464  mai  mare  faţă  de  luna  decembrie  2015.
 • sporul  natural a fost negativ atât în luna decembrie 2016 (9.782 persoane), cât şi în luna decembrie 2015 (6.776 persoane)
 • numărul copiilor cu vârsta sub un an care au decedat a  fost cu 34 mai mare în luna decembrie 2016, comparativ cu cel decembrie 2015
 • numărul căsătoriilor a  fost, în luna decembrie 2016, cu 1.143 mai mare decât în aceeaşi lună din anul  precedent
 • prin  hotărâri  judecătoreşti  definitive  şi  conform  Legii  nr.  202/2010  s‐au  pronunţat  cu  141 mai puține divorțuri decât în decmebrie 2015.
 • Stiripentruviata:

Senatul a transmis Camerei inițiativa cetățenească de revizuire a Constituției pentru o primă dezbatere

Senatul a decis miercuri, pe 8 februarie 2017, să transmită pentru o primă dezbatere Camerei Deputaților inițiativa cetățenească de revizuire a Constituției, prin care se stabilește că familia este întemeiată pe căsătoria între un bărbat și o femeie.

Senatorul Titus Corlățean (PSD) a explicat că, potrivit Legii fundamentale, procedura ar fi trebuit să înceapă la Camera Deputaților și nu la Senat, cum a fost repartizată în octombrie 2016. El a recomandat compartimentelor de specialitate ale Parlamentului „mai multă atenție în gestionarea acestor subiecte” și le-a solicitat colegilor deputați să trateze cu celeritate subiectul :

Situația este regretabilă cu atât mai mult cu cât tema este extrem de importantă. Trei milioane de cetățeni au semnat această inițiativă de revizuire și pierdem timpul. (…) În grupurile parlamentare ale actualului Senat s-a anunțat că ar avea loc un referendum în primăvara acestui an. Probabil va fi dificil în contextul în care procedura se reia la Camera Deputaților. Deci un apel la celeritate către colegii din Camera Deputaților pentru ca Senatul ulterior să finalizeze această procedură și pentru ca cetățenii să se pronunțe prin referendum popular asupra unui subiect, cel al familiei, extrem de important.

Articolul 151 din Constituție stipulează că proiectul sau propunerea de revizuire a Legii fundamentale „trebuie adoptată de Camera Deputaților și de Senat, cu o majoritate de cel puțin două treimi din numărul membrilor fiecărei Camere”, iar, dacă prin procedura de mediere nu se ajunge la un acord, Camera Deputaților și Senatul, în ședință comună, hotărăsc cu votul a cel puțin trei pătrimi din numărul deputaților și senatorilor.

„Revizuirea este definitivă după aprobarea ei prin referendum, organizat în cel mult 30 de zile de la data adoptării proiectului sau a propunerii de revizuire”, se mai arată în textul constituțional.

Cuplul de homosexuali care a adoptat copiii biologici ai lui Florin Barbu i-a trimis acestuia vești despre ei

Pe 9 februarie 2017, Florin Barbu, românul ai cărui copii, cetățeni români, au fost abuziv preluați de serviciile sociale din Marea Britanie și dați spre adopție unui cuplu de homosexuali, a primit de la cei din urmă o scrisoare prin care i se aduceau la cunoștință noutăți despre copiii lui.

Redăm integral comentariul de pe Facebook al lui Florin Baru (f0to):

Astăzi am primit scrisoare de la copiii mei. Văzând acel plic mare cu adresa celor de la Social Services am deschis scrisoarea cu mâinile tremurând de emoție. Când am văzut desenele copiilor mei, lacrimile au început să curgă neîncetat.

DESEN ANDY

 

Apoi, când mi-am revenit, am constatat cu tristețe că desenul e tras la xerox și nu e nici măcar cel original desenat de mânuțele copiilor și acele foi nu sunt cele originale. Scrisoarea este scrisă de cei care au copiii, e foarte scurtă, nu conține poze cu ei și nu scrie Diana personal decât că mă iubește și Andy că îi e dor de mine.

16508008_10208586377885014_1115556580815511025_n

Probabil așteptările mele sunt prea mari pentru ei, doream 10 foi în care copiii să îmi scrie ce fac și multe poze. Voi, cei care aveți copiii mei, vedeți durerea mea și a copiilor mei zi de zi și mă întreb de ce nu doriți să faceți mai mult: să mă lăsați să îi văd, să mă lăsați să vorbesc cu ei la telefon…

Până voi câștiga la CEDO sau bunul Dumnezeu vă va înmuia inimile să îmi dați copiii înapoi. Dumnezeu să vă lumineze gândurile și sufletele!

Doamne Ajută!

În continuare, redăm o traducere a scrisorii primite de Florin Barbu de la cuplul de homosexuali care i-a adoptat copiii:

Sperăm ca și această scrisoare să te găsească bine. Diana și Andy au avut un an bun și au făcut mari progrese. Au început școala la începutul lui septembrie și au fost foarte fericiți să își reîntâlnească colegii după lunga vacanță de vară.

Diana are acum ceva mai multe teme, inclusiv cititul zilnic, scrisul și teme la matematică o data pe săptămână.

Andy trebuie de asemenea să citească zilnic câte puțin și are o scurtă temă de scris o dată pe săptămână, care îi place. De asemenea, se bucură de timpul de rugăciune la școală.

Diana crește și este sănătoasă. Merge la dentist de două ori pe an, ca să îi monitorizeze cariile, care sunt tratate.

Andy de asemenea este sănătos și crește bine.

Am vizitat litoralul englez pe perioada verii și Diana și Andy au avut clipe minunate. Au petrecut un timp la o fermă într-o excursie și le-a plăcut la nebunie să observe caprele și alte animale.

Diana știe acum să înoate, iar lui Andy îi place la nebunie să petreacă timp la piscină cu un „tăițel” care îl ajută să plutească. Diana încă urmează cursurile de dans modern, pe care le adoră.

Andy încă se bucură să se joace cu mașinuțele și adoră să se plimbe cu bicicleta și să meargă cu scuterul la școală.

Copiii au acum un album cu fotografii cu tine. Este mereu alături de patul lor și îl privesc frecvent singuri sau cu noi. Vorbim deschis despre trecutul lor și este mereu un loc mare pentru tine în inima lor. Diana și Andy sunt în siguranță și fericiți, iar noi vom face mereu ce putem mai bine pentru ei.

De curând, Florin Barbu a mai postat pe profilul său de Facebook următorul mesaj:

Slava Domnului, am gasit un avocat cu suflet mare si competent care a castigat cazul doamnei Ana Maria Nedelcu, care cu ajutorul Bunului Dumnezeu, sper sa imi aduca acasa copilasii. Ii multumesc pe aceasta cale domnului George Alexander pentru recomandare. Atasez detaliile bancare pentru cei care pot si doresc sa contribuie financiar pentru cheltuielile procesului. Multumesc tuturor celor care lupta pentru salvarea copiilor mei. Dumnezeu sa va rasplateasca efortul!

CONT ÎN LEI.
Banca: Transilvania Romania
Nume: Florin Barbu
IBAN: RO88 BTRL RONC RT03 8005 6101
SWIFT/BIC: BTRLRO22 CONT ÎN EURO
Banca: Transilvania Romania
Nume: Florin Barbu
IBAN: RO38 BTRL EURC RT03 8005 6101
SWIFT/BIC: BTRLRO22 BANCA SANTANDER Anglia
Nr. de cont: 51151222
Cod IBAN: GB83ABBY09012851151222
UK Sort code: 09-01-28
Nume: Florin Barbu PayPal: EUROPA2002NL@YAHOO.COM

Într-o coincidență stranie, săptămânalul german „Der Spiegel” duce, cu sprijinul altor ziare germane, o campanie sulfuroasă contra unui curajos obstetrician din Dannenberg care refuză să efectueze avorturi în clinica unde conduce departamentul de Ob-Gin, acuzând că femeile din regiunea respectivă trebuie să călătorească 20 km pentru a-și omorî copiii. În același timp, cunoscuta POLITICO deplânge că în Italia proporția medicilor care apelează la obiecția de conștiință crește, atingând 90% în unele regiuni.

E desigur bizar că mass-media care se pretind „liberale” se plâng că în societatea noastră oamenii au dreptul, chiar curajul, să acționeze conform cu conștiințele lor. Deși lobby-urile pro-avort au câștigat bătălia în aproape toată Europa, existența obiectorilor de conștiință la este un ghimpe în coastă. Nu e de mirare: dacă faptele relatate de POLITICO sunt adevărate, cel mai mare pericol pentru avort nu este interzicerea, ci că sunt din ce în ce mai puțini medici care sunt de acord să-și calce în picioare jurământul profesional pentru a-l efectua.

Care să fie motivul? Evident, ginecologii sunt cel mai puțin influențabili cu privire la natura avortului: fiind experți în ființa umană aflată în stadiile sale incipiente, ei cunosc foarte bine că viața începe la concepție și că avortul este, prin consecință, omor cu premeditare. Medicul nu își petrece ani de studiu intens pentr a deveni un soi de măcelar sau ucigaș plătit – decât dacă este complet corupt moralmente.

E clar că dacă avortul va fi din ce în ce mai puțin frecvent, obiecția de conștință va fi principalul motiv pentru aceasta. De aceea lobby-iștii și aliații lor din media și politică îl combat atât de feroce, chiar dacă asta înseamnă să încalce una din valorile lor declarate – libertatea de conștiință. Este o problemă care nu se leagă doar de avort, ci de întrebarea generală dacă ne dorim sau nu să trăimm într-o societate liberă.

 • ActiveNews:

Trump a tăiat fondurile federale pentru ONG-urile pro avort. Europa anunță: Vom plăti noi! Șase țări europene vor să strângă 600 de milioane de dolari pentru a le finanța

Coaliția anti-Trump în Europa face un nou pas în obstrucționarea politicii liderului american. Rând pe rând, măsurile și deciziile anunțate de președintele SUA după învestire irită liderii Europei.

În prima zi de lucru la Casa Albă, noul președinte al SUA, Donald Trump a semnat un memorandum prin care anulează orice formă de finanțare din banii guvernului american a ONG-urilor și programelor care promovează avortul și sterilizarea forțată. Pură coincidență sau moment istoric? Revocarea prin memorandum a acestui act a avut loc în aceeași dată de 23 ianuarie, doar că la 8 ani distanță de la semnarea acestei legi de către Barack Obama.

Măsura luată de Trump nu este una excepțională. Decizia a fost luata de Ronald Reagan, în 1984, ordinul fiind mai apoi revocat de președinții democrați. Numai că, spre deosebire de anii trecuți, de data asta, ordinul semnat de Trump a provocat furia americanilor care susțin avorturile, depășind chiar granițele SUA. Așa s-a ajuns ca opt țări, dintre care șase din Europa, să anunțe că vor finanța avorturile în lume pentru a umple pușculițele ONG-urilor lăsate cu buza umflată de Trump.

Olanda, Suedia, Danemarca, Belgia, Luxemburg, Finlanda, Canada și Insulele Capului Verde au anunțat că vor constitui un fond de 600 de milioane de dolari pentru viitorii patru ani.

După cum a anunțat la începutul acestei luni vicepremierul Suediei, la 2 martie va avea loc o conferință în care se va anunța declanșarea campaniei de strângere de fonduri pentru ONG-urile care nu își mai pot desfășura activitatea în SUA din cauza tăierii finanțării.

Nebunie totală! În SUA a apărut prima „păpușă” TRANSGENDER

Faceți cunoștință cu Jazz. Este prima păpușă transgender fabricată de americani. Va fi prezentată la târgul de jucării de la New York, din 18 februarie, și, spun cei care au creat-o, este destinată „copiilor transsexuali”. Cu vârste de peste 8 ani.

Numele păpușii a fost ales în onoarea lui Jazz Jennings, cea mai tânără persoană din lume care s-a declarat transgender, în urmă cu 10 ani. Cei de la Tonner Doll, o companie sopecializată în jocuri de colecție, au stat și au cugetat bine, timp de 10 ani, și au decis că a venit momentul să scoată pe piață ceva, ce ei numesc păpușă, dedicată celor care nu știu dacă sunt bărbat sau femeie. Doritorii o pot cumpăra în schimbul sumei de 89,99 de dolari.

Măsurând 45 de centimetri, Jazz este prezentată de fondatorul Tonner Doll, Robert Tonner, drept „o eroină a schimbărilor sociale, curajoasă și inteligentă”. Dar este lipsită de trăsături specifice, spun creatorii ei.

Polemicile în jurul acestei „păpuși” încep deja să apară, in contextul în care tot mai multe voci acuză faptul că mișcarea transgen a dus la apariția a nu mai puțin de 60 de „genuri”, considerate de către promotorii aberantei ideologii gender ca fiind corespunzătoare unor identități și înclinații.

În plus administrația Trump a acuzat fosta administrație că a vrut să „transforme locurile de muncă și școlile din SUA în laboratoare pentru un uriaș experiment social”, cu aluzie directă la inființarea toaletelor pentru transgender în spațiile publice. Toalete pe care Trump a anunțat deja că intenționează să le desființeze.

Tot administrația Obama a fost cea care a încurajat o programă școlară prin care, începând cu toamna lui 2017, toate instituțiile publice de învățământ din statul Washington vor începe să predea copiilor, chiar de la grădiniță, că „genul” este un „construct social” și că există „multe moduri de exprimare a genului”.

Teoria genului presupune distrugerea identității bărbatului și femeii în scopul unei revoluții antropologice cu puternice implicații ontologice și sociale. Adepții acestei nebunii cred că genul nu este dat de realitatea biologică, masculină ori feminimă, ci este un construct social și poate fi ales și schimbat după cum dorește omul.

The Australian relatează că guvernul statului New South Wales a re-evaluat programa și materialele educaționale de la două materii școlare bazate pe teoria genului și le-a retras din școlile publice.

Au fost retrase:

ghidul „Teacher Toolbox” pentru o materie care se referea la combaterea violenței școlare

elemente din programa obligatorie de educație sexuală pentru elevii de 11-12 ani intitulată „Crossroads”

Acestea erau construite pe teoria genului, care spune că sexul biologic al persoanei este mai puțin important decât genul acesteia, care ar fi un construct social pur subiectiv și fluid, depinzând de dorința persoanei într-un anumit moment și fără legătură cu anatomia acesteia.

Părinții și asociațiile pro-familie au salutat decizia, dar au mai cerut două lucruri:

publicarea integrală a evaluării independente pe baza căreia s-a făcut retragerea elementelor controversate din programa școlară
tragerea la răspundere a celor responsabili pentru introducerea în școli a unor elemente insuficient studiate și potențial nocive pentru dezvoltarea psihologică armonioasă a elevilor

WINTER IS COMING. Avocatul Gh. Piperea despre GLOBALISMUL NEOLIBERAL, care “a avut ca rezultat hipsterii, emo kids-ii, abandonarea ideii de familie, propaganda LGBT, aberaţia “drepturilor” pedofililor şi ale altor dezaxaţi sexual”/ UN SFERT DIN POPULATIA ROMÂNIEI SE ZBATE IN SARACIE SEVERA. Cati copii români merg la culcare flamanzi? Cifrele SARACIEI si DEPOPULARII unei tari

CRIZA DEMOGRAFICA A ROMANIEI – mai grava decat stiam. RATA NATALITĂȚII ROMÂNILOR DIN STRĂINĂTATE este CU O TREIME MAI MARE decat a celor din țară! Fenomenul REÎNTREGIRII FAMILIILOR din diaspora este tot mai frecvent. NECESITATEA ABSOLUTA A POLITICILOR DE ÎNCURAJARE A NATALITĂȚII ȘI DE PROTEJARE A FAMILIEI. Reacția Patriarhiei: “Familia este o preocupare constanta a Bisericii”

FINLANDA TERORIZEAZĂ ȘI TORTUREAZĂ COPIII ROMÂNI SEPARAȚI ABUZIV DE MAMA LOR?! Camelia Smicală: “Mihai e tot mai distrus. A spus că e amenințat tot timpul, că-i este frică și că vrea acasă. În casele de copii din Finlanda sunt BOXE CA PENTRU PUȘCĂRIAȘI… Maria e și mai rău”/ FLORIN SI CLAUDIA, parintii copiilor din Anglia incredintati unor homosexuali, IMPREUNA LA “REALITATEA TV”, alaturi de GEORGE ALEXANDER (video)

PROTEST LA BRUXELLES pentru copiii rapiti de stat familiilor de români din Europa. DISCURSUL PARINTELUI CIPRIAN GRADINARU de la Namur (video). FLORIN BARBU: “Nici un avocat nu are curaj să ne reprezinte de frică să nu fie considerați homofobi”/ MOMENTUL ARESTARII ANDREEI BRADEANU din Anglia (video), mama despartita de 7 de ani de cei 3 copii, pe motiv ca… PROTECTIA COPILULUI A FOST ASALTATA DE SCRISORI ALE ROMÂNILOR!


Categorii

Avort, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor, Razboiul impotriva Romaniei

Etichete (taguri)

, , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

14 Commentarii la “ROMÂNIA ATINGE NOI RECORDURI DEMOGRAFICE NEGATIVE/ Proiectul de revizuire a Constitutiei a fost transmis la Camera Deputatilor/ CAZUL FLORIN BARBU. Românul a primit vesti de la copiii sai, aflati in adoptie la un CUPLU HOMOSEXUAL/ RAZBOIUL PRESEI OCCIDENTALE CU LIBERTATEA DE CONSTIINTA/ Prima papusa trangender

 1. !!!Atentie la ce se intampla in SUA cu Trump si serviciile secrete aflate la comanda cabalei globaliste. Consilier militar allui Trump fortat sa demisioneze pentru ca a incercat sa medieze cu Rusia…
  In “presa” cu lant de pe Dambovita NIMIC pe aceasta tema.

  https://www.youtube.com/watch?v=XrgbDKAJGVk
  The globalists are doing their best to stop Donald Trump from undoing their decades long plan to destroy humanity and it has now cost General Michael T. Flynn his position as National Security Advisor.

  https://www.youtube.com/watch?v=HFgcO63haFg
  http://www.infowars.com/he-will-die-in-jail-ex-nsa-analyst-says-intelligence-community-going-nuclear-with-trump/
  http://www.infowars.com/ex-cia-agent-evan-mcmullin-donald-trump-is-a-domestic-enemy/
  https://www.rt.com/usa/377525-us-intelligence-withholds-information-trump/
  http://www.infowars.com/live-now-emergency-trump-is-surrounded-by-enemies/

 2. http://www.breitbart.com/london/2017/02/14/soros-urges-eu-nuclear-option-poland/

  Declaring its conservative government a threat to ‘European values’, Human Rights Watch (HRW) has called for the European Union (EU) to consider activating a mechanism dubbed the ‘nuclear option’ against Poland.

 3. In paralel cu diversiunile din America Iata ce se intampla la iRealitatea tv – Rares Bogdan a ajuns sa-i faca un cleaning service de cea mai slinoasa factura banditului criminal international Soros , finantator al genocidului la scara planetara ! Nu-mi vine sa cred…

  http://fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=963809&title=sri-tv-cum-ii-spune-ion-cristoiu-postului-realitatea-tv-vrea-sa-ne-convinga-ca-soros-nu-exista-sau-daca-exista-n-a-finantat-pe-nimeni-niciodata-in-romania-sau-daca-a-finantat-a-facut-o-pentru-ca-iubea-romania

 4. @admin

  asa mai venim de-acasa.. Mai ales ca scenariul e atat – dar atat! – de recognoscibil.

  Imi permit sa am o singura rezerva fata de expresia ‘islamo-stangist’. Nu stiu exact cum vine asta, oricum cred ca e una f blanda.

 5. @Doroteea

  Pai e limbaj mitologic acolo. Trebuie cu etichete, cu constructii, cu din astea.

 6. @admin:

  corect! 😉

 7. Preotul Ioan Cornuta, în vârstă de 26 de ani, a cazut la datorie in Ucraina!
  http://revistablogurilor.ro/scandalos-un-preot-a-murit-la-prostituate-video/

 8. Pingback: Peste 41 de milioane de avorturi estimate în 2018 / Refuzul avortului pe motiv de conștiință: echivalat cu eugenismul și discriminarea
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare