Episcopul Macarie: APEL LA RUGACIUNE PENTRU CAMELIA-MIHAELA SMICALA

20-03-2017 52 secunde Sublinieri

După îndepărtarea de cei doi copii ai săi, medicul Camelia-Mihaela Smicală din Finlanda se confruntă cu încă o încercare. Românca a fost dată în judecată de statul finlandez pentru „defăimarea” autorităților, respectiv a executorilor judecătorești care au intervenit în forță, în urmă cu doi ani, pentru a-i prelua copiii. Joi,23 martie 2017 va avea loc prima înfățișare în cadrul acestui proces.

Procuratura îi cere despăgubiri materiale pe care Camelia-Mihaela Smicală nu-și permite să le achite. De altfel, Camelia Smicală se află în imposibilitatea de a-și plăti propriul avocat în cadrul procesului, onorariul acestuia fiind achitat în urma ajutorului frățesc al românilor din cadrul Episcopiei Ortodoxe Române a Europei de Nord, care au răspuns apelului Preasfințitului Părinte Episcop Macarie Drăgoi.

Chemăm la rugăciune pentru Camelia-Mihaela Smicală și pentru copiii săi Johan-Mihail și Maria-Alexandra, având nădejdea că, acolo unde ajutorul omenesc este insuficient, intervine puterea Lui Dumnezeu. Să punem, așadar, cu mic, cu mare, un bob de rugăciune, o lumânare, o metanie, fiecare după putință, pentru ajutorul și izbăvirea Cameliei și copiilor săi. Să avem nădejde, căci, așa cum Dumnezeu a lucrat în cazurile familiilor Nan și Bodnariu, așa poate lucra și aici, de-L vom ruga stăruitor. „Tu priveşti la necazuri şi la durere, ca să le iei în mâinile Tale; căci în Tine se încrede săracul, iar orfanului Tu i-ai fost ajutor“ (Psalmul 9, 34).

BIROUL DE PRESĂ AL EPISCOPIEI ORTODOXE ROMÂNE A EUROPEI DE NORD


Categorii

1. DIVERSE, Confiscarea copiilor de catre stat, PS Macarie Dragoi

Etichete (taguri)

,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

5 Commentarii la “Episcopul Macarie: APEL LA RUGACIUNE PENTRU CAMELIA-MIHAELA SMICALA

  1. Dumnezeu s-o ajute pe Camelia si pe copiii ei sa fie iarasi impreuna!

  2. Pingback: Nou îndemn la rugăciune stăruitoare pentru Camelia-Mihaela Smicală și copiii săi
  3. Pingback: CAMELIA SMICALA CONDAMNATA LA 6 LUNI DE INCHISOARE!
  4. este f greu numai sa te gandesti prin ce trec Camelia si copiii ei. Trebuie sa existe un sens adanc si bun in toate astea, o rasplata care va veni la un moment dat, o dezlegare de mare amplitudine, nu ma indoiesc de dreptatea Domnului. Pana atunci insa Camelia Mihaela, Johan-Mihail si Maria-Alexandra clar tr pomeniti zilnic in rugaciunile noastre, cu constiinta vie a suferintei prin care trec.

    @RobertCr:

    Frumos si realist cuvant! Amin!

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare