ACTUALIZARE: CUM A DECURS PROCESUL/ Nou îndemn la rugăciune stăruitoare pentru Camelia-Mihaela Smicală și copiii săi

6-04-2017 58 secunde Sublinieri

S-a incheiat procesul Cameliei Smicala.

Judecătorul a interzis inregistrarea ședinței.

Procurorul a susținut in continuare că cei care au luat copiii in condițiile cunoscute, au fost agresați de Camelia Smicala și că aceștia au suferit traume. Acuzațiile nu au fost susținute de nici un fel de dovezi. In Finlanda cuvăntul unui angajat al statului reprezintă adevărul in stare pură.

Nu au fost luate in considerare probele Cameliei, și nu a fost lăsată să vorbească.

Procurorul propune pedeapsa cu inchisoarea.

Domnul Răzvan Rotundu, ambasador al Romăniei in Finlanda, a fost prezent in sala de judecată.

Hotărărea se va da pe 28 aprilie la ora 14.

Nou îndemn la rugăciune stăruitoare pentru Camelia-Mihaela Smicală și copiii săi
Va avea loc a doua parte a procesului intentat de statul finlandez mamei românce

Chemăm tot sufletul creștinesc să înalțe o rugăciune, un suspin al inimii, un gând bun pentru Camelia-Mihaela Smicală, mama româncă din Finlanda, și pentru copiii săi, Johan-Mihail și Maria-Alexandra.

Mâine, 7 aprilie a.c., va avea loc a doua parte a procesului pe care statul finlandez l-a intentat mamei românce. Camelia-Mihaela Smicală este acuzată de opunere față de executorii judecătorești care au intervenit în forță, în urmă cu doi ani, pentru a-i prelua copiii. Pe 23 martie a avut loc o primă parte a acestui proces.

Camelia Smicală se află în imposibilitatea de a-și plăti propriul avocat în cadrul procesului, onorariul acestuia fiind achitat în urma ajutorului frățesc al românilor din cadrul Episcopiei Ortodoxe Române a Europei de Nord, care au răspuns apelului Preasfințitului Părinte Episcop Macarie Drăgoi.

Să ne rugăm, așadar, în continuare împreună, cu nădejde, pentru ajutorul și izbăvirea Cameliei și copiilor săi.

www.episcopiascandinavia.se

Pentru context si istorie, vezi:

CAMELIA SMICALA SI-A PIERDUT COPIII, POATE DEFINITIV

CAMELIA SMICALĂ, mama din Finlanda care se lupta pentru recuperarea copiilor ei luati abuziv, se afla IN ROMÂNIA – stiri TVR si Antena 1 (VIDEO)

FINLANDA TERORIZEAZĂ ȘI TORTUREAZĂ COPIII ROMÂNI SEPARAȚI ABUZIV DE MAMA LOR?! Camelia Smicală: “Mihai e tot mai distrus. A spus că e amenințat tot timpul, că-i este frică și că vrea acasă. În casele de copii din Finlanda sunt BOXE CA PENTRU PUȘCĂRIAȘI… Maria e și mai rău”/ FLORIN SI CLAUDIA, parintii copiilor din Anglia incredintati unor homosexuali, IMPREUNA LA “REALITATEA TV”, alaturi de GEORGE ALEXANDER (video)

OSTATICI IN FINLANDA. Inca un caz de ABUZ grav al POLITIEI COPILULUI dintr-o tara nordica. DRAMA FAMILIEI CAMELIEI JALASKOSKI, MEDIC ROMÂN CARE-ȘI CREȘTE PROPRII COPII IN PLASAMENT: “Parerea mea e ca in Finlanda este o dictatura sociala”


Categorii

1. DIVERSE, Confiscarea copiilor de catre stat, PS Macarie Dragoi

Etichete (taguri)

, , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

6 Commentarii la “ACTUALIZARE: CUM A DECURS PROCESUL/ Nou îndemn la rugăciune stăruitoare pentru Camelia-Mihaela Smicală și copiii săi

  1. Dumnezeu si Maica Domnului si Sfantul Arhanghel Mihail, al carui nume il poarta, sa-i stea alaturi Cameliei-Mihaela si sa o pazeasca de toata lucrarea vrajmasului la proces.

  2. ce dement e totul. Femeia asta si copiii ei chiar are nevoie de rugaciunea noastra sistematica!

  3. E greu sa ne inchipuim cum e in strainatate. Unii se intreaba pur si simplu de ce s-a dus acolo, de ce n-a plecat de acolo, de ce, de ce.

    De multe ori nu iti dai seama multa vreme cand aceleasi cuvinte sau lucruri sunt intelese altfel. Sa ne rugam si pentru romani, si pentru straini, si pentru toata suflarea. Doamne, ajuta!

    PS: O catedrala crestina de acolo: https://www.youtube.com/watch?v=N9ILrYLMgkM

  4. Dumnezeu s-o tina in brate pe Camelia si sa-i dea putere.

  5. Pingback: CAMELIA SMICALA CONDAMNATA LA 6 LUNI DE INCHISOARE!
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare