TUCKER CARLSON despre efectele potențial fatale ale miocarditei dezvoltate în urma VACCINĂRII ANTI-COVID a tinerilor și lipsa de transparență a autorităților. „Care este rata de vătămare ca urmare a vaccinurilor anti-COVID? Nu ai voie să întrebi. Ți se urlă în față dacă îndrăznești să întrebi”

14-06-2021 7 minute Sublinieri

Tucker Carlson: Tinerii sunt forțați să se vaccineze anti-COVID, dar aceasta le poate dăuna mai mult decât virusul

Administrația Biden nu va fi transparentă cu privire la efectele secundare ale vaccinului anti-COVID, punând astfel sub semnul întrebării libertățile noastre civile

În ianuarie, Israelul a devenit una dintre primele țări din lume care a administrat noul vaccin anti-coronavirus tinerilor. La acea vreme, ministerul educației din Israel a declarat că vaccinul era necesar pentru ca elevii să poată fi prezenți fizic la examene. Școlile au impus vaccinarea, iar copiii s-au conformat.

Ce s-a întâmplat apoi? Am aflat săptămâna aceasta. Oficialii israelieni din domeniul sănătății au publicat un raport care arată că tinerii vaccinați, în special bărbații tineri, dezvoltă o complicație potențial fatală – o inflamație cardiacă numită miocardită – și o dezvoltă în procent extrem de ridicat. Cercetătorii au stabilit că incidența miocarditei la bărbații tineri vaccinați a fost de 25 de ori mai mare decât rata obișnuită. Unii dintre ei au murit.

În Canada, cel puțin un specialist reprezentând autoritatea în domeniul sănătății publice a observat același lucru. Dr. Peter Liu este directorul științific al Institutului privind bolile de inimă din cadrul Universității din Ottawa și este specializat în miocardită. Liu a început să observe această inflamație a inimii la pacienții care primiseră vaccinul. „Este mai mult decât o simplă întâmplare”, a spus el.

În Germania, autoritățile au concluzionat același lucru. Guvernul german tocmai a anunțat că tinerii sănătoși ar trebui să evite vaccinul. Este prea periculos.

Aceasta este o evoluție importantă ce trebuie luată în seamă și de noi aici, în Statele Unite. Dacă tendințele statistice observate în Israel se mențin și aici, până la 150.000 de tineri americani vor dezvolta o tulburare cardiacă potențial fatală din cauza vaccinului anti-COVID. Acesta nu este vreun alarmism sau vreo teorie a conspirației anti-vaccinistă. Este ceva extrem de real. Chiar în această după-amiază, CDC a confirmat ceea ce pare a echivala cu prezența unor efecte secundare periculoase.

Cele mai mari două sisteme de monitorizare a vaccinurilor din țară – Sistemul gestionat de administrația Biden de raportare a efectelor adverse ale vaccinurilor (cunoscut sub numele de „VAERS”) și Vaccine Safety Datalink al CDC (Centrul SUA de prevenire și combatere a bolilor) – prezintă rate izbitor de mari de miocardită la tinerii care au fost vaccinați. „Avem clar un dezechilibru aici”, a anunțat astăzi un oficial al CDC. „Dezechilibru” este un mod de a pune problema. „Posibilă situație de urgență în domeniul sănătății” ar fi, poate, o caracterizare mai bună.

Având în vedere aceste cifre, este posibil ca tinerii sănătoși să fie mult mai susceptibili de a fi afectați de vaccin decât de COVID în sine. Aceasta ar fi un dezastru. De fapt, ar fi definiția unui dezastru care poate fi evitat. Cum au reacționat instituțiile noastre la aceste evoluții? Cu precădere ignorându-le complet. De fapt, doar în ultima săptămână, mai multe colegii și universități americane au anunțat că vor solicita dovada vaccinării înainte de a permite studenților să se întoarcă în campus. La unele școli, obligația se aplică doar elevilor. Din motive pe care nimeni nu le-a explicat sau ar putea să le susțină rațional, obligația nu se aplică facultății și personalului ei. Nu li se cere vaccinarea. În ceea ce privește numărul imens de tineri care s-au recuperat deja după COVID – și, prin urmare, au probabil o imunitate mai robustă sau cel puțin la fel de robustă ca cea obținută de la orice vaccin – lor li se va cere să facă și vaccinul. Aceste cifre sunt deosebit de mari. Există aproape 20 de milioane de studenți în această țară. În cele din urmă, majoritatea nu va avea de ales decât să primească un tratament preventiv pe care alte guverne l-au considerat prea periculos pentru a fi administrat.

Ieri, sistemul universitar de stat din Virginia a anunțat că scutirile de vaccin vor fi aproape imposibil de obținut. Nici o scutire „nu va fi acordată pe baza unei obiecții filosofice, morale sau de conștiință”. Cu alte cuvinte, conștiința ta este irelevantă. Autonomia personală nu înseamnă nimic. Nu mai este corpul tău, nu mai este alegerea ta. Când vine vorba de vaccin, nu există nici o scăpare.

Vă întrebați, urmărind această prezentare, cum se poate întâmpla aceasta într-o țară liberă. Este greu de crezut că se întâmplă. Ca decizie medicală, este extrem de riscantă. Care sunt efectele pe termen lung ale impunerii acestor medicamente asupra a milioane de tineri, dintre care mulți nu au nevoie de el? Nu știm răspunsul. Nu știm care sunt efectele pe termen lung. Oricine pretinde că știe minte. În acest moment, nu există literalmente nici o modalitate de a te putea pronunța.

Chiar astăzi, grupul consultativ al FDA (Agenția federală a medicamentului) s-a întâlnit pentru a discuta despre creșterea urgențelor cardiace la tinerii sănătoși care au fost vaccinați. Până în prezent, rata miocarditei este de peste două ori mai mare decât anticipau autoritățile. Așa cum a spus un profesor al Facultății de Medicină Tufts care este membru în acest comitet, „înainte de a începe vaccinarea a milioane de adolescenți și de copii, este esențial să aflăm care sunt posibilele consecințe”.

Într-adevăr, ai crede că este important să aflăm. Dar Joe Biden nu vrea să aștepte. Biden a promis vaccinarea universală, fie că avem nevoie sau nu, și intenționează să pună acest plan în aplicare. Săptămâna trecută ne-a spus să tăcem și să ne vaccinăm.

JOE BIDEN: Știți, unii oameni își pun întrebări cu privire la cât de repede s-au realizat vaccinurile. Ei spun că nu pot fi atât de bune dacă au fost gata într-un timp atât de scurt … Ce trebuie să reținem, însă, e că – vă promit: sunt sigure. Sunt sigure. Și, încă și mai important, sunt extrem de eficiente.

„Vă promit: sunt sigure. Sunt sigure.” Dacă cifrele din Israel se vor dovedi reale și aplicabile acestei țări, declarația va rămâne pentru totdeauna drept unul dintre cele mai nocive lucruri pe care un președinte în funcție le-a spus vreodată la scenă deschisă. Poate că cel mai tragic este că administrația ar fi trebuit să știe că aceasta urma să se întâmple.

Studiile clinice efectuate chiar de Pfizer asupra vaccinului au arătat efecte preocupante asupra tinerilor. Pfizer a administrat vaccinurile unui grup de copii cu vârste cuprinse între 12 și 15 ani. Restul a primit un placebo. La copiii care au primit doar prima doză de vaccin, procentul de simptome grave a fost mai mare decât cel la nivel general, incluzând simptome compatibile cu miocardita. Cu toate acestea, cu doar câteva săptămâni în urmă FDA a aprobat vaccinul pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 12 și 15 ani. Acum este posibil ca pragul de vârstă să scadă.

New York Times raportează că producătorii de medicamente, inclusiv Pfizer și Moderna, se pregătesc să vaccineze copiii cu vârsta de până la 6 luni în toamnă. Din punct de vedere științific, nimic din toate acestea nu este necesar.

Studiile publicate în reviste medicale din întreaga lume – Lancet, de exemplu, precum și Journal of the American Medical Association – au arătat că virusul nu reprezintă o amenințare gravă pentru copii și că tinerii nu joacă un rol semnificativ în răspândirea COVID. Dar aceasta nu a oprit administrația Biden.

Consilierul personal pe tema COVID al lui Joe Biden a cerut ca toți studenții – pe lângă alte milioane de oameni – să primească vaccinul.

EMANUEL: Există în mod clar locuri în care se adună oamenii și unde ar trebui să existe obligativitate: studenții în universități – universitatea mea, de exemplu, atât facultatea, cât și personalul ei. Spitale și alte locuri de îngrijire a sănătății. Fiecare lucrător medical trebuie vaccinat. Nu ar trebui să-mi fac griji dacă medicul sau asistenta mea au fost vaccinați. … Și cred că angajatorii ar trebui să ia acest lucru foarte în serios și să ia în considerare obligativitatea și obligarea lucrătorilor lor să se vaccineze – mai ales dacă se întorc la birou.

Trebuie să vă vaccinați. Bun, dar care este riscul?

Astfel se ridică problema pe care nimeni din cei aflați într-o poziție de autoritate nu pare să o evalueze sau chiar să o menționeze: dezavantajul vaccinării. Fiecare medicament are efecte secundare potențiale – absolut fiecare medicament – de la nurofen la chimioterapie. Asta nu înseamnă că nu le luăm. Înseamnă că avem dreptul să știm exact ce fac aceste medicamente. Transparența este esența eticii medicale. Care este rata de vătămare ca urmare a vaccinurilor anti-COVID? Nu ai voie să întrebi. Ați observat aceasta? Ți se urlă în față dacă îndrăznești să întrebi.

Cu câteva săptămâni în urmă, am citat cifre din propriul sistem de raportare al administrației, VAERS, care arată o creștere masivă a deceselor cauzate de acest vaccin. Chiar dacă credeți că sistemul VAERS este afectat de erori serioase – și se pare că este – este greu de explicat saltul în decese în termeni relativi. Avem același sistem, dar rezultate diferite. Între 1 iulie 1997 și sfârșitul anului 2013 – cincisprezece ani și jumătate – au fost raportate în sistemul VAERS 2.149 decese în SUA pentru toate vaccinurile combinate. Cu toate acestea, în doar șase luni, în ultimele șase luni, au existat mai mult de 5.160 decese asociate cu vaccinul anti-COVID, după cum s-a raportat către VAERS. Este mai mult decât dublul deceselor, în mai puțin de o zecime din timp. Ce înseamnă aceasta? Cum se explică?

Sigur, aceste numere sunt greșite, susțin mincinoșii de serviciu cu o isterie maximă. Bun, să spunem că sunt greșite. Dar atunci care sunt numerele reale? Câți oameni au fost uciși sau afectați grav de vaccinurile anti-COVID? Știe cineva răspunsul? Mai exact, este vreun responsabil public care să depună eforturi sincere pentru a afla cine este afectat și în ce mod? Ne-ar spune dacă ar ști? Sincer, este revoltător. Dacă ai de gând să forțezi oamenii să primească un tratament, ai o obligație morală, o obligație morală absolută de a înțelege exact care ar putea fi efectele acelui tratament și apoi să fii sincer cu privire la prezentarea lor. Dar ei nu fac astfel. Putem spune aceasta fără vreo umbră de îndoială. Oamenii cei mai apropiați de locurile în care se iau aceste decizii știu foarte bine ce se întâmplă. Știu ce înseamnă transparența și știu și ce înseamnă minciuna. S-ar putea ca și voi să fi observat zilele trecute că cei din conducerea NIH și a CDC au recunoscut că până la jumătate din angajații lor nu au fost vaccinați. De ce anume avem această situație? Ai crede că oamenii care lucrează la NIH sau la CDC ar fi primii la rând. De ce nu sunt? Nu e pentru că sunt ignoranți, ci poate din contră. În Texas, un grup de lucrători din domeniul sănătății – unii dintre cei mai informați pacienți din America – se revoltă la gândul obligativității vaccinurilor.

REPORTER: Spitalul metodist din Houston cere tuturor membrilor personalului să fie vaccinați pentru COVID-19 sau să fie concediați.
Infirmiera JENNIFER BRIDGES: Chiar din start am cam decis că nu o voi face. Toată lumea din America ar trebui să aibă dreptul de a decide ce pune în corpul lor.
REPORTER: Jennifer Bridges lucrează la Spitalul metodist din Houston de mai bine de 6 ani.
BRIDGES: Am de gând să continui să lucrez la acest spital pentru tot restul vieții mele.
REPORTER: Ea a petrecut ultimul an și jumătate tratând pacienți cu coronavirus și chiar s-a îmbolnăvit ea însăși.
BRIDGES: Tocmai am făcut un test cu anticorpi în urmă cu o săptămână, dar nu contează pentru ei. Nu acceptă.
REPORTER: peste o sută de colegi de muncă s-au alăturat lui Jennifer în acest proces împotriva spitalului. Ei susțin că spitalul își forțează angajații să fie cobai umani.

Cele mai fundamentale probleme legate de libertățile civile sunt în chestiune aici și, la un moment dat, ele vor fi soluționate. La un moment dat, instanțele vor decide dacă este legal să forțăm adulții americani să ia medicamente pe care nu le doresc. Dar milioane de studenți nu au luxul de a aștepta o decizie judecătorească. Pentru că, în doar câteva săptămâni, vor trebui să-și arate pașapoartele de vaccinare sau li se va interzice accesul la învățământ. Ce ar trebui să facă? Cum ar trebui să răspundă?

Acest articol este adaptat din comentariul de deschidere al lui Tucker Carlson la ediția din 10 iunie 2021 a „Tucker Carlson Tonight”.

R3Media:

SUA | Cazurile de afecțiuni cardiace apărute la tinerii de 16-24 de ani după RAPEL depăşesc aşteptările

Numărul cazurilor de afecțiuni cardiace la tinerii cu vârste de 16-24 de ani este peste aşteptări, după administrarea celei de-a doua doze din vaccinurile pentru Covid-19 ale Pfizer şi Moderna, a anunţat, joi, Centrul pentru Prevenirea şi Controlul Bolilor (CDC) din Statele Unite, pe baza datelor preliminare ale serviciului său de monitorizare a siguranţei vaccinurilor, relatează CNBC.

Din 31 mai, au fost raportate 275 de cazuri de miocardită sau pericardită, afecţiuni inflamatorii cardiace, la persoanele cu vârste cuprinse între 16 şi 24 de ani, potrivit unei prezentări a CDC care a fost pregătită joi pentru o reuniune a grupului consultativ al Administraţiei pentru Alimente şi Medicamente (FDA), informează News.ro.

Comitetul consultativ al FDA pentru vaccinuri şi produse biologice conexe organizează o întâlnire pentru a discuta despre utilizarea vaccinurilor Covid-19 la copiii cu vârsta de până la 6 luni.

Numărul preconizat de cazuri a fost între 10 şi 102, potrivit CDC.

Totodată, au fost raportate în total 475 de cazuri de miocardită sau pericardită la persoanele cu vârsta de până la 30 de ani.

Majoritatea pacienţilor care au fost spitalizaţi, respectiv 81% dintre aceştia, s-au recuperat complet. Începând din 31 mai, 15 persoane sunt încă spitalizate, dintre care trei la terapie intensivă.

Majoritatea cazurilor par să apară la bărbaţi şi timpul mediu până la apariţia simptomelor este de două până la trei zile, potrivit CDC.

Grupul CDC pentru siguranţa vaccinului a declarat luna trecută că analizează condiţiile de inflamare a inimii la ”relativ puţini” oameni care au primit vaccinări Covid. Cazurile au fost predominant la adolescenţi şi adulţi tineri şi au apărut de obicei în termen de patru zile de la vaccinare, a spus CDC la acel moment.

Starea a fost observată mai des la bărbaţi şi majoritatea cazurilor par a fi uşoare, a spus agenţia, deşi oficialii urmăresc pacienţii.

CDC îşi coordonează ancheta cu FDA, care a autorizat luna trecută vaccinul Pfizer-BioNTech pentru adolescenţi cu vârste cuprinse între 12 şi 15 ani.

„Încă nu ştim dacă acest lucru are legătură cu adevărat cu vaccinarea”, a spus dr. Peter Marks, director al Centrului FDA pentru Evaluare şi Cercetare a Produselor Biologice, în cadrul unui eveniment virtual de întrebări şi răspunsuri din 27 mai. El a adăugat că „puţinele” cazuri raportate au fost „foarte uşoare, durând o zi sau două” şi s-au întâmplat de obicei după o a doua doză.


Categorii

1. DIVERSE, Pandemia de coronavirus/ COVID-19, Vaccinuri / legea vaccinarii obligatorii

Etichete (taguri)

, , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

2 Commentarii la “TUCKER CARLSON despre efectele potențial fatale ale miocarditei dezvoltate în urma VACCINĂRII ANTI-COVID a tinerilor și lipsa de transparență a autorităților. „Care este rata de vătămare ca urmare a vaccinurilor anti-COVID? Nu ai voie să întrebi. Ți se urlă în față dacă îndrăznești să întrebi”

  1. Pingback: „Ne împing spre ceva îngrozitor”. TUCKER CARLSON despre infectarea vaccinaților și noile presiuni pentru lockdown și măști din SUA. „TOT CE NE-AU SPUS DESPRE VACCINUL COVID A FOST GREȘIT”
  2. Pingback: Tucker Carlson despre NOUA IOBĂGIE și experimentele totalitare din Australia și Noua Zeelandă. „Cei favorizați și cei defavorizați. Cei salvaţi și cei condamnaţi. Cei vaccinați și cei nevaccinați. Așa văd țara asta arhitecții tuturor ac
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare