Părintele FILOTEU, starețul Mănăstirii CARACALU din Muntele Athos, despre PANDEMIA COVID și VACCIN: „FORȚELE ÎNTUNERICULUI ÎȘI URMĂRESC SCOPUL FINAL. Noi am fost pregătiți pentru acest lucru prin Apocalipsa Sfântului Ioan Evanghelistul”

12-06-2021 1 minut Sublinieri

STAREȚUL MĂNĂSTIRII ATHONITE CARACALU VORBEȘTE despre COVID ȘI VACCIN

Muntele Athos, 11 iunie, 2021

Pandemia COVID nu a fost un accident, iar modul dictatorial în care sunt impuse vaccinurile dezvăluie că există un alt scop, înfricoșător, în joc, a spus într-un video nou-lansat arhimandritul Filoteu, starețul mănăstirii athonite Caracalu, călugărul atonit care a abordat cel mai recent acest subiect.

„Avem sentimentul că apariția acestei pandemii nu a fost un accident ci, de fapt, a fost fabricată. Apoi a venit și vaccinul, chipurile „pentru a suprima pandemia”,dar simțim că totul este dirijat, artificial, pentru a ajunge la ceea ce își doresc – la scopul lor final”, a spus bătrânul atonit.

„Iar din modul în care impun acum vaccinul putem vedea că forțele întunericului își urmăresc scopul final. Noi am fost pregătiți pentru acest lucru prin Revelația (Apocalipsa) Sfântului Ioan Evanghelistul și am fost avertizați și de Părinții Apostolici care vorbesc despre zilele Antihristului”, a continuat starețul Filoteu.

Acest suprem și final scop este „pecetluirea viitoare”, a explicat Părintele Filoteu. „Și se pregătesc pentru toate acestea acum. Deci, vedem în ce mod dictatorial încearcă să impună vaccinul! Cu câtă ​​spălare de creier în mass-media și internet! Și știm că plătesc reporterii, canalele de televiziune și toate celelalte.

„Abolesc democrația, abolesc drepturile omului, abolesc atâtea lucruri în această perioadă. Cum justifică ei toate acestea? Desigur, sub pretextul pandemiei pe care au produs-o”, a spus starețul.

„Deja spun că virusul SARS-Cov-2 va deveni și mai puternic în toamnă, astfel încât să-i poată manipula pe oameni! Toate acestea ne tulbură și ne determină, în mod justificat, să fim suspicioși. De aceea, noi vedem lucrarea diavolului în spatele acestor lucruri ”, avertizează Părintele Filoteu.

„Ne punem nădejdea în luminarea lui Dumnezeu și în voința bună a multor creștini și a oamenilor inteligenți care, văzând aceste lucruri, le rezistă simțind că ceva se întâmplă în spatele lor. Și, după cum puteți vedea, multe lucruri vor fi dezvăluite. Harul lui Dumnezeu le va dezvălui”.

„De aceea, suntem îndurerați și îngrijorați să vedem această situație și cerem harul lui Dumnezeu și o implorăm pe Maica Domnului să-și păzească poporul, poporul lui Dumnezeu”, concluzionează Părintele arhimandrit.

Mai mulți părinți atoniți au avertizat în repetate rânduri despre aceste lucruri, printre care Părintele Parthenie, starețul mănăstirii Sf. Pavel, Părintele Euthymie de la Coliba Sfînta Înviere din Kapsala, fost discipol al Sf. Paisie, Părintele Gabriel de la Chilia Sfântului Hristodoulos din Patmos, de asemenea un fiu duhovnicesc al Sfântului Paisie, și Părintele Pavel din Vouleftiria, doctor în biologie moleculară și biomedicină.

STAREȚUL ATHONIT PARTENIE de la Sfântul Pavel crede că “se pregătește PECETLUIREA OAMENILOR”. “Nu îi forțați pe creștini! DESCHIDEȚI BISERICILE, lăsați lumea să iasă afară, scoateți icoanele, îngenuncheați… NU VĂ ÎNȘELAȚI: NUMAI DUMNEZEU NE VA SALVA!” (video, text)

În sfârșit, o poziție trează și curat ortodoxă din SFÂNTUL MUNTE – SCRISOAREA STAREȚULUI EFTIMIE din Kapsala, UCENIC AL SFÂNTULUI PAISIE AGHIORITUL, despre consecințele crizei coronavirusului: “Biserica este ÎNJOSITĂ ca nicicînd altădată și ÎNCĂTUȘATĂ de către Stat. Aceștia vorbesc deschis despre PECETLUIRE și DICTATURA MONDIALĂ. Dar înțelegem noi oare?”

Predica ARHIMANDRITULUI ELIE din Franța despre SITUAȚIA BISERICII SUB CARANTINĂ și ÎNCHIDEREA LUI HRISTOS SUB NOI PECEȚI, ÎN TOATĂ LUMEA. “Avem nevoie de toate cele ale Bisericii ca să ne încălzim și să înfruntăm încercările care abia au început, căci ni se spune: Nimic nu va mai fi ca înainte!”

“O luptă titanică are loc în fața ochilor noștri! Apocalipsa, Marea Revelație, se desfășoară în fața ochilor noștri. Necurata fiara atacă cu disperare lumea, răcnește căutând pe cine și cum să înghită”. PĂRINTELE ELIE RAGOT ne dă o posibilă CHEIE ESHATOLOGICĂ de înțelegere a PANDEMIEI CORONAVIRUSULUI

“In numele cui se fac toate astea?” PARINTELE HOLBEA ne ofera INDICIILE ESENTIALE de care aveam nevoie PENTRU A DEOSEBI si a DEMASCA DUHURILE in CRIZA CORONAVIRUSULUI. Cine ne aduce FRICA si ne infatiseaza, idealizant, IZOLAREA drept virtute? CINE E BINEFACATORUL CU SILA AL UMANITATII? (video)

“Atunci când vedeți că vor începe lupta împotriva Sfintei Împărtășanii, să știți că Antihrist se află pe drum”. PĂRINTELE ELPIDIE VAIANAKIS: “ACUM ÎNCEPE ULTIMA PRIGOANĂ A BISERICII”. Apatia conducătorilor bisericești și indiferența creștinilor – printre armele prin care satana luptă Biserica printr-o PRIGOANĂ MUȘAMALIZATĂ

“ACUM ESTE VREMEA PREGATIRII! Fiti rabdatori, in asteptarea lui Hristos!” – MITROPOLITUL NEOFIT de Morfou indeamna la POCAINTA, RABDARE si la… adunarea de PROVIZII PE UN AN DE ZILE, in vederea incercarilor ce vor veni. “Pentru ca NE-AU GASIT SLABI, NE-AU SERVIT ACEST VIRUS si, acum, in aceasta PANICA, vor sa creeze un GUVERN MONDIAL si sa faca o lume a ne-libertatii si a urmaririi electronice”

 


Categorii

1. DIVERSE, Noua ordine mondiala, guvern mondial (Pasi catre Antihrist?), Pandemia de coronavirus/ COVID-19, Parinti greci si athoniti, Raspunsurile Bisericii la problemele vremurilor, Traduceri, Vaccinuri / legea vaccinarii obligatorii, Video

Etichete (taguri)

, , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

12 Commentarii la “Părintele FILOTEU, starețul Mănăstirii CARACALU din Muntele Athos, despre PANDEMIA COVID și VACCIN: „FORȚELE ÎNTUNERICULUI ÎȘI URMĂRESC SCOPUL FINAL. Noi am fost pregătiți pentru acest lucru prin Apocalipsa Sfântului Ioan Evanghelistul”

 1. Pingback: Plandemia merge înainte… și nu e nici o conspirație! | MĂRTURIE CREȘTIN-ORTODOXĂ
 2. LISTA CU INGREDIENTELE DIN VACCINUL PFIZER :

  • 2-fenoxietanol (antigel)

  • aluminiu ( neurotoxină )- din sânge de bovinā ce a avortat. Cauzează : SM,ALS, boala Alzheimer

  • formaldehidă (cauzează cancer)

  • gelatină (de la animal)

  • albumină umedă (din sânge uman)

  • mononatriu L-glutamat (cauzează obezitate și diabet)

  • MRC-5-celulă (țesut mort de la fetusi /bebelusi de 14 sāptāmâni avortati) . Nr.14 se utilizeaza în ritualuri vrājitoresti.

  • neomicină ( antibiotic )

  • polimixină B (antibiotic )

  • polisorbat 80 (emulgator care cauzează cancer și deschide bariera hematoencefalică din creier, astfel încât nanoparticulele de aluminiu sau technetiu radioactiv din testele PCR să poată pătrunde în encefal )

  • kaliumklorid (utilizat în injecții mortale pentru eutanasie)

  • kaliumfosfat (îngrășământ lichid)

  * natriumborat (Borax, utilizat pentru combaterea gândacilor )

  • natrium-citrat (aditiv alimentar CE cauzează obezitate morbidā )

  • natrium-hidroxid (Risc! coroziv)

  • natrium-fosfat (otrăvitor pentru celule)

  • natrium-fosfat monobazic monohidrat (otrăvitor pentru celule)

  • sorbitol (îndulcitor)

  • streptomicină (antibiotic )

  • proteină de drojdie (ciupercă)

  • uree (deșeuri metabolice din urina umană)

  • alte substanțe chimice

  •RNA-Vaccinul conține nanotehnologie ARN
  care funcționează ca o foarfecă genetică si care vă modifică ADN-ul în profunzime.

  * Vaccinurile criminale covidice contin pecetea 666 / hydragel cu insertie de metals radioactive CE ramån definitiv in sângele uman amestecat. Marcarea cu microcip genetic si hydragel NU Mai poate fi scoasa prin nici un fel de procedeu si omul vaccinat ISI va pierde definitiv mântuirea întru HRISTOS si va muri in chinuri groaznice. Se spune de 7 vaccinuri consecutive.

  Este responsabilitatea dumneavoastră să vă informați și să luați o decizie.

  FDA avertizează asupra a peste 22 de efecte secundare, inclusiv moartea prin infarct

  Sursa :
  https://flux.md/stiri/prof-christian-perronne-moderna-pfizer-nu-sunt-vaccinuri-este-terapie-genica-trebuie-refuzat-categoric-tipul-acesta-de-vaccin-video?fbclid=IwAR3Q62y950SPGydI8umr94IUIjrmEwUX_WHMpWcznUGeiPTRo7sukrpmV0I#

  Cine mai vrea vaccin anticovid dupā CE stie acum exact CE contine si care sunt consecintele !!!

  DUMNEZEU a lāsat sā alegem!

  Doamne ajutā!

 3. @Eli – totusi lista de ingrediente de unde ati luat-o?sursa citata este numai pentru interviul lui Perronne si nu exista nici o lista a componentelor pe care le enumerati.
  apoi spuneti:

  “vaccinurile criminale covidice contin pecetea 666 / hydragel cu insertie de metals radioactive” – asta cu hydrogelul este intr-adevar atestata. Este o bula de grasime artificiala care transporta ARN-ul mesager in celula. Asta cu metalele radioactive, insa de unde stiti?
  Mai spuneti:

  ” Marcarea cu microcip genetic” – ce dovezi concrete exista ca intr-adevar acolo chiar este un microchip – ma refer la vaccinurile prezente? Sursa sau sursele.

  si in final:
  “omul vaccinat ISI va pierde definitiv mântuirea întru HRISTOS si va muri in chinuri groaznice. ”
  De unde stiti lucrul asta? Cum isi va pierde mantuirea mai exact? Ce dovezi exista in sensul asta.

  Adica ce vreau sa spun este ca trebuie sa fim atenti sa nu cadem dintr-o extreme in cealalta.

  Faptul ca acest vaccin clar are implicatii nefaste in prezent si necunoscute in viitor si ca este o tehnologie extrem de ciudata, de modificare genetica…asta DA. Sint dovezi clare, unele chiar irefutabile si se acumuleaza din ce in ce mai multe marturii cu privire la impactul negativ asupra sanatatii.

  cam majoritatea afirmatiilor actuale cum ca asta ar fi pecetea, ca are incoporat un chip, etc se bazeaza mai degraba pe impresia ca ceea ce se intimpla acum se aseamana deja prea mult cu ce se spune in Biblie si pe niste declaratii/zvonuri neconfirmate de fapt.

  Ori problema este ca Dumnezeu nu se joaca cu mantuirea. Atunci cind intr-adevar se va petrece si pecetluirea atunci vom sti destul de clar cu un minim de cautari si intrebari la ce ne expunem fara sa bajbaim asa cum facem acum. Foarte probabil de fapt sigur “pecetluirea” va fi de fapt o tehnologie prin care liberul arbitru, vointa libera ne va fi controlata si manipulata si …. o vom sti! Ne-o vor spune! Oricum populatia lumii este suficient de spalata pe creier ca sa accepte fara prea multa tevatura asa ceva tot asa cum au acceptat fara mult murmur tot circul cu COVID-ul, carantina, si acum si vaccinul.De fapt pentru satanisti asta a fost un test psihologic apropos de reactia populatia – si populatia a raspuns satisfacator…. dupa cum o declara chiar pe site-ul conferintei de la Davos in 2020.

  Totusi Inca nu s-a ajuns la pecetea finala. Dar acesta este cel mai mare pas si sintem cel mai aproape de acesta situatie. De fapt, accpetarea acestui vaccin, pe linga implicatiile pentru sanatate, are si o implicatie concreta ne-medicala : prin vaccinare ii ajutam sa creeze un precedent dar si infrastructura necesara pentru viitoarea pecetluire reala. Si de data asta sintem foarte, foarte aproape. Asta da! POt s-o accept!

  In rest, parerile unora sau altora ca asta ar fi pecetea ramin doar pareri neconfirmate – pur si simplu pentru ca nu este cazul….inca. Nu stiu de ce, dar nu-mi place deloc cind se exagereaza chiar si in partea asta. Se creaza o stare falsa de isterie inutila. tot ceea ce este inutil este de fapt daunator.

  Ca sintem in stare de alerta 🙂 – asta da, e necesar in aceste conditii. altfel insa …..nu-i nevoie sa ne panicam inainte de vreme. Trebuie doar sa ne pregatim

 4. @Petra

  Adica ce vreau sa spun este ca trebuie sa fim atenti sa nu cadem dintr-o extreme in cealalta.

  Corect. Si cred ca exista o sursa oficiala cu ingredientele vaccinurilor, nu e un secret.

 5. Așa cum tot ni s-au spus constant să rămânem pe “calea îngustă” care nu poate fi decât una de echilibru , tot așa, cred, ar trebui să procedăm și acum precum și în continuare, adică să nu cădem în nici o ispită extremă (precum spun @petra și @admin) , cu atât mai mult cu cât cunoaștem povestea cu ciobănașul și lupul. Strigând de atâtea ori “pecetea! pecetea!” riscăm căderea în ridicol și/sau în adormirea simțurilor, ceea ce convine de minune sistemului.
  De altfel , tot ce se publică zilnic în mass-media se încadrează perfect în această linie: menținerea constantă a unei tensiuni negative care inhibă sufletul și-l face să se scufunde treptat-treptat , precum cândva pe Petru, în valurile necredinței.
  Informarea e bună dar și mai bun este discernământul !
  Starea de alertă , pe model @petra :-)))) e bună , dar prefer să fac alegerea (tocmai cea lăsată nouă de Dumnezeu) , într-o pace lăuntrică, nu într-un freamăt și zbucium continuu care m-ar putea aruncă fie spre extrema materială de pază a trupului, fie spre păcatul încrederii prea mari și nesocotită în harul lui Dumnezeu.

  Pe de altă parte , cred că o simplă înșiruire de substanțe/componente ale vaccinului nu ar trebui să inducă automat frica . Sunt 100% convins că multe din cele din listă sunt deja prezente în trupul nostru fie încă de la naștere , fie adăugate de noi în cursul vieții , așadar nu simplă lor prezență înseamnă direct pericol ci ponderea lor , depășirea unor limite , combinarea lor poate să conducă la situații periculoase pentru viața omului.
  A nu se înțelege cumva că aș fi vreun adept al acestui vaccin!

  Doamne, ajută!

 6. Doamne ajuta! Am primit pe mail de la una din BO din SUA pe care le frecventam:


  FIrst I would like to offer my sincere appreciation to every member of our parish family for all of your cooperation during the Covid Epidemic in making [our church] a safe haven. I can’t begin to thank you enough for your patience and understanding in following all of the masking, social distancing and sanitation guidelines that were put in place. As I said early on, we all had an opportunity to put our faith into action by sacrificing our own comfort, and pushing through the covid fatigue, by strictly following these guidelines. This enabled us from the very beginning to keep our parish moving forward and continuing and even enhancing our ministries, and not miss serving a single prescribed service during this time frame. God saw your efforts and blessed us richly by most importantly keeping our parish community together and blessing us with new parish members and an abundance of material blessings.

  This being said, in consultation with and with the Blessing of His Eminence, Metropolitan Gregory, in keeping with updated CDC guidelines, I am pleased to announce that the wearing of masks both in Church and during our parish social, fundraising and in person meetings, is no longer mandatory. However, it is HIGHLY RECOMMENDED that those who are not vaccinated continue to wear masks. Anyone else who is more comfortable wearing masks may continue to do so. As your priest, who is fully vaccinated, out of an abundance of caution, I and any altar servers/or other designated people assisting me with the distribution of Holy Communion will continue to wear masks when communing our unvaccinated children. I ask all others to continue practicing social distancing in the communion line around our children.

  Further, at this time, those who feel comfortable are encouraged to resume the veneration of icons and the hand cross held by the priest as they are The Antidoran will once again be distributed as in the past. The candle room will be open and parishioners may feel free to light their own candles. Those who wish to have their candles lit may still do so by signing up online. Confessions for those who wish may take place inside the iconostasis, however, as many of you have told me you have found it more comfortable to confess sitting in a pew, I am happy to continue that practice as well.

  Lastly, I ask that we continue to show mutual respect for each other’s differing comfort level in returning fully to our pre-covid mode of parish life. There are many who feel this return has been too slow, given the easing in stores and places of businesses nearly a month ago. And yet there are others who are not comfortable worshipping inside the church building even if all are fully masked, as they wish to keep their young children who are not able to be vaccinated yet out of any potential harm’s way. For those who are not yet comfortable, rest assured, I will continue to offer alternate venues for receiving the Holy Sacraments, including home visitations, and small group/family liturgies. Weather permitting we hope in July to offer an outdoor liturgy at our parish shrine.”

  De asemenea… In sala sociala, la un moment dat… s-au efectuat vaccinari. Nu este numai vina Bisericii, este si vina oamenilor care cred ca stiu mai bine sau care sint foarte speriati. Sfinta impartasanie se face prin turnare, eu insa sint mai grea de cap si m-am facut ca poua, stind de fiecare data ultima si m-am impartasit normal.

  Merg si la o BO romaneasca si cam asa este si acolo, numai ca am avut mai multa libertate in privinta mastilor, s-a relaxat mai de mult.

  Doamne ajuta, speram sa se termine cu asta peste vara si sa nu oblige copiii sa se vaccineze in toamna. Orice este posibil dar sa ne rugam la Dumnezeu sa nu le iasa planurile. Foarte diabolic ar fi sa legifereze ca vaccinarea este obligatorie pentru scoala.

 7. Abia acum am vazut mesajul cu BO din SUA si multele indicatii despre cum trebuie sa ne purtam in biserica post-covidiana …. dupa unii! Cred ca in mod normal textul asta ar fi un text de stand up comedy. Pe mine m-a pufnit rasul la aproape fiecare fraza. Nu exagerez. Ridicolul si mai ales absurdul este cu atit mai mare cu cit este involuntar!

  In mod normal insa asta nu este de ras! Este absolut ingrijorator faptul ca dintr-un astfel de text emis de o biserica ortodoxa nu este mentionat Dumnezeu, mila si mai ales puterea lui …. nici macar o data! Unde este Dumnezeu, parinte?!

 8. @ Petra:
  Spre surprinderea mea (placuta), oamenii au renuntat la masti in aceasta BO in marea majoritate (sa zicem cam de aproximativ 90%, cu toate ca nu am numarat exact), imediat ce s-a anuntat. Sint unii care tin in continuare de masca, chiar daca CDC zice ca nu (mai) e nevoie! Iar parintele vine cu masca la Impartasanie, chiar daca majoritatea din noi nu mai purtam masca si in ciuda faptului ca dinsul este vaccinat. Asa ca nu mai stiu ce sa zic… sper ca vazind numarul mare de nemascati, si vazind ca noi nemascatii nu crapam, cei mascati vor renunta sa fie atit de obsedati de masca. Poate ca le este foarte frica, imi este mila de ei pentru ca nu as vrea sa fiu in locul lor, frica este teribila! Domnul sa ii miluiasca si pe noi de asemenea.

 9. Pingback: De ce un creștin nu ar trebui să se încoloneze în direcția vaccinării anticov (materiale utile), mai ales că există deja tratamente eficiente și ieftine | MĂRTURIE CREȘTIN-ORTODOXĂ
 10. Pingback: De ce un creștin nu ar trebui să se încoloneze în direcția vaccinării anticov (materiale utile), mai ales că există deja soluții eficiente și ieftine de prevenire și tratament | MĂRTURIE CREȘTIN-ORTODOXĂ
 11. Pingback: De ce un creștin nu ar trebui să se încoloneze în direcția vaccinării anticov, mai ales că există deja soluții eficiente și ieftine de prevenire și tratament? | MĂRTURIE CREȘTIN-ORTODOXĂ
 12. Pingback: De ce un creștin ar trebui să fie precaut în privința vaccinării anticov, mai ales că există deja soluții eficiente și ieftine de prevenire și tratament? | MĂRTURIE CREȘTIN-ORTODOXĂ
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare