Tucker Carlson despre NOUA IOBĂGIE și experimentele totalitare din Australia și Noua Zeelandă. „Cei favorizați și cei defavorizați. Cei salvaţi și cei condamnaţi. Cei vaccinați și cei nevaccinați. Așa văd țara asta arhitecții tuturor acestor lucruri” (VIDEO, TRADUCERE)

24-08-2021 5 minute Sublinieri

Aveţi vreodată senzația că am mai trecut prin asta? Am mai trecut. La apogeul celei mai grave pandemii din istoria americană – gripa spaniolă din 1918 – orașele din toată țara au făcut ceva ce Americii moderne i s-ar părea cunoscut. Au emis ordine pentru purtarea obligatorie a măştii și au pedepsit pe oricine nu s-a conformat. „Bărbatul sau femeia sau copilul care nu poartă o mască acum este un ignorant periculos”, se putea citi pe un anunț tipic al Crucii Roşii.

Orașul San Francisco a luat regulile atât de în serios încât un agent de sănătate al orașului a împușcat un bărbat care a refuzat să poarte o mască – i-a atins pe cei doi trecători care se aflau în spatele omului. Acest lucru a părut cam mult pentru unii oameni, dar mulți alții au mers mai departe cu situaţia. Le era frică de virus. Au vrut să facă şi ei partea lor pentru a îl opri. Mai presus de toate, au avut încredere în liderii lor. Dacă liderii lor au instituit un ordin, au presupus că este dintr-un motiv întemeiat și au vrut să ajute.

Apoi, o singură imagine a schimbat totul. Un fotograf care a participat la un meci de box din San Francisco a făcut o poză a mai multor oficiali de rang înalt din oraș – inclusiv primarul, un membru al congresului și un funcţionar de rang înalt din sănătate – care au participat la eveniment, nepurtând niciunul vreo mască. Fotografia a devenit cunoscută la nivel național. Americanii au fost șocați să descopere că oamenii care creează și aplică regulile n-aveau nicio intenţie să le respecte. Obligativitatea purtării măştilor în toată țara s-a încheiat la scurt timp. Publicul era dispus să suporte neplăcerile, dar nu ipocrizia.

America se confruntă cu o situaţie asemănătoare chiar acum. Încă o dată, oficialii din California au fost surprinși de camere dezvăluindu-şi disprețul față de măsurile de sănătate publică impuse de ei înşişi. Videoclipul este extras din filmarea de la o strângere de fonduri a democraţilor duminică dimineață în Napa Valley, la nord de San Francisco. Nancy Pelosi era acolo. Are o proprietate în apropiere. La fel și alți oficiali democrați, precum și cei mai mari donatori ai partidului, care au plătit 30.000 de dolari pe un bilet de intrare la eveniment. Primul lucru pe care îl observați despre grup, în afară de cât de şocant de lipsit de diversitate este, e faptul că niciunul dintre ei nu poartă măști. Respiră tot aerul proaspăt pe care și-l doresc, ca și cum ar fi 2019. Singurii oameni de acolo cu măști sunt servitorii lor – iobagi bruneți fără chip, care îi dau zor înainte și înapoi pentru a le aduce lucruri. Nimic nu-i mai rău decât să respire pe tine ajutoarele. Dar nu e asta o problemă pentru Nancy Pelosi:

Nancy Pelosi fără mască la strângerea de fonduri Napa Valley, California, duminică: Deocamdată, întrebarea este cum ajungem la tineri.

E greţos, dar revelator. Este destul de clar în acest moment că Nancy Pelosi – executorul nostru șef Covid – nu crede niciun cuvânt pe care îl spune despre virus. Are 81 de ani, este în categoria de risc maxim. Se află la un eveniment aglomerat din Napa, care, conform hărții codificate prin culori a administrației Biden, este unul dintre cele mai riscante locuri din țară pentru transmiterea coronavirusului. Cu toate acestea, ea nu se distanțează social şi nu poartă un scut facial. Nici măcar nu are mască. Știe că nu este în pericol. Nu sunt republicani prezenți, deci nu există niciun motiv să pretindem altceva.

Pentru a vă reaminti, iată cum vorbeşte când e la Washington:

Nancy Pelosi: Membrii și personalul vor fi obligați să poarte măști tot timpul. Aceasta este o mască (îşi pune masca). Din toată țara primesc aceste măști. Bărbații adevărați poartă măști și măștile sunt de cea mai mare importanţă. Preşedinţia consideră că a nu purta o mască este o încălcare gravă a etichetei. Nu am sfaturi pentru ei, le spun doar că, atunci când vin aici, trebuie să poarte o mască. Dar, în orice caz (se preface că îşi pune mască), cred cu tărie în purtarea măştii şi în a nu împrăştia niciun pic de aer inutil.

Adevărata justificare pentru mandatele de mască a fost atunci când a spus: „Nerespectarea purtării unei măști este o încălcare gravă a etichetei” și vorbeşte serios. De aceea, în Napa, servitorii poartă măști în timp ce îi aduc vinul lui Pelosi. Eticheta o cere.

A existat vreodată o fereastră mai clară către societatea pe care încearcă să o construiască? Fosta noastră națiune de clasă mijlocie are acum o clasă de iobagi. Ei sunt cei care poartă măștile, fiind obligați să ia medicamente pe care nu le doresc, spunându-li-se să nu comunice între ei, cu excepția canalelor digitale pe care le controlează Partidul Democrat. Acum avem două grupuri de americani, nu o largă clasă de mijloc. Cei favorizați și cei defavorizați. Cei salvaţi și cei condamnaţi. Cei vaccinați și cei nevaccinați. Așa văd țara asta arhitecții tuturor acestor lucruri.

Michael Hayden a condus odată cele mai puternice două agenții de spionaj din țară – CIA și NSA. Ieri, un utilizator Twitter i-a pus această întrebare: „Putem să-i trimitem pe non-vaccinaţii susţinători ai lui Trump în Afganistan?” „Da”, a răspuns Hayden. „Bună idee.” Atât de mult vă disprețuiesc. Taci și adu un alt pahar de Riesling, iobagule. Și asigură-te că nu respiri pe mine, altfel vei fi deportat.

Acestea sunt atitudini greşite și se accentuează. Te întrebi cât de departe poate merge asta?

Gândiţi-vă la Noua Zeelandă, un avanpost celebru pentru liniştea sa în Anglosfera care se micșorează rapid. Un singur caz covid pe insulă – nu o moarte din cauza covid, ci un caz de covid – a închis întreaga țară. Neozeelandezilor li s-a spus că nu mai au voie să vorbească cu vecinii lor:

Primul ministru al Noii Zeelande, Jacinda Ardern, săptămâna trecută: Rămâneți în zona de proximitate şi nu vă adunați. Nu vorbiți cu vecinii. Vă rog să staţi în cercul intim. Totul se reduce din nou la aceste principii foarte simple. Știm din străinătate despre cazuri ale variantei delta ce poate fi răspândită de oamenii care trec pur și simplu unul pe lângă celălalt. Așadar, reduceţi mișcările în afară la minimum. Purtați o mască și asigurați-vă că păstrați distanța fizică.

Apropo, Ardern este foarte populară printre oameni precum Michael Hayden. Este super impresionantă, cu adevărat vizionară. Nu vorbiți cu vecinii dvs. – rămâneți la voi în bulă! Aceasta este Noua Zeelandă. Dar e mai multă libertate decât Australia.

În Australia, guvernul a implementat blocaje totale la nivel național și a impus legea marțială pentru a le aplica. Care este justificarea acestui lucru? Iată cifrele: de la mijlocul lunii iulie până săptămâna trecută, întreaga țară a Australiei – cu o populație de 25 de milioane – a înregistrat în medie aproximativ 1,5 decese COVID pe zi. Acest lucru a fost suficient pentru a justifica sfârșitul Australiei și totalitarismul. Într-un caz recent, autoritățile au executat câini de salvare – i-au ucis prin împuşcare – pentru a împiedica iubitorii de câini australieni să călătorească pentru a-i adopta. E interzis să ieşi din casă, așa că pur şi simplu au ucis câinii. Și populația a tolerat chestia asta. Li s-a spus că aşa trebuie.

Știrile de seară din Australia arată acum ca un SF. Un comunicat recent se referă la un fugar de 27 de ani. E un ucigaș în masă? Nu. A îndrăznit să se aventureze în afara complexului său de apartamente. Pentru că a făcut asta, mass-media a arătat imagini de pe camerele de supraveghere ale blocului cu tânărul intrând în lift și strănutând fără să-şi acopere fața. În acel moment nu era nimeni altcineva în lift. Pentru aceasta, există acum o vânătoare de oameni la nivel național. Tocmai a fost emis un mandat de arestare. Nu inventăm asta.

Și acel om nu este singura persoană pe care o vânează mass-media și poliția australiană. Un comunicat de presă australian tocmai a raportat: „Un pont dat celor de la Crime Stoppers a dat în vileag o slujbă religioasă în Blacktown, la care au participat 60 de adulți și copii. Adunarea a fost descrisă ca egoistă și arogantă”.

Ce altceva este egoist și arogant în Australia? Nu este doar să mergi la biserică sau să pleci din apartamentul tău sau să încerci să adopți un câine de salvare. Să priveşti apusul este, de asemenea, egoist și arogant:

Daniel Andrews, premierul Victoria: Un grup de oameni s-au gândit aseară pe plaja Rye că cel mai bun lucru de făcut este să privească apusul soarelui. Sunt sigur că a fost un apus de soare frumos. Dar asta nu este în spiritul sau în litera acestor reguli.

Mustrat că urmărește apusul. Executarea câinilor de salvare. O vânătoare de oameni la nivel național pentru un tip care strănuta singur într-un lift. Nimeni din Australia nu râde de asta. Nimeni nu se dă în spate încât să privească lucrurile de la distanţă pentru a vedea nebunia în desfăşurare – sunt prea duşi cu capul.

Acest lucru funcționa în Australia de mult timp, cu mult înainte de covid. În 2016, guvernul Australiei a limitat aproape toate permisele de desfăşurare pentru protestele publice. La vremea aceea, oamenii au tolerat asta; au avut încredere în guvernul lor. Sâmbătă, în timp ce protestatarii s-au adunat la Melbourne, guvernul și-a folosit noua autoritate pentru a-i reduce la tăcere:

Poliția australiană a lovit violent protestatarii anti-lockdown. (Protestatarii se ciocnesc cu poliția și o mulțime de protestatari fug). (Poliția trage cu gloanțe de cauciuc și spray lacrimogen asupra protestatarilor). Un protestatar este arestat și țipă: De ce mă arestați? De ce mă arestaţi? Ce lege am încălcat?. Protestatorul este împins violent și arestat de mai mulți polițiști în timp ce un martor țipă. Femeia îmbrăcată în steagul australian este împinsă și arestată în timp ce poliția strigă: Mâinile la spate! (Poliția arestează și împinge un protestatar în timp ce sirenele pornesc).

Dacă s-ar întâmpla asta la Teheran, am da din cap dezaprobator cu toţii și am spune: „Ăştia sunt mullahii, nu sunt ca noi”. Dar nu este Iranul, nu este Coreea de Nord, ci Australia. E ceea ce credeam a fi o societate bazată pe reguli.

Ce lege am încălcat? întreabă protestatarul. Aceasta ar fi fost o întrebare bună acum câțiva ani. E prea tarziu acum. Vedem în prezent ce se întâmplă când țările tolerează autoritariştii, chiar și pentru o clipă. Puteți să vă răzvrătiți imediat, așa cum a făcut-o San Francisco în 1918. Sau puteți să tăceţi și să ajungeţi ca Australia și să-i priviţi cum vă împușcă câinii.

“Ne împing spre ceva îngrozitor”. TUCKER CARLSON despre infectarea vaccinaților și noile presiuni pentru lockdown și măști din SUA. „TOT CE NE-AU SPUS DESPRE VACCINUL COVID A FOST GREȘIT”

TUCKER CARLSON despre efectele potențial fatale ale miocarditei dezvoltate în urma VACCINĂRII ANTI-COVID a tinerilor și lipsa de transparență a autorităților. „Care este rata de vătămare ca urmare a vaccinurilor anti-COVID? Nu ai voie să întrebi. Ți se urlă în față dacă îndrăznești să întrebi”

ANTHONY FAUCI acuzat de finanțarea experimentelor din laboratorul WUHAN care au provocat PANDEMIA DE COVID-19 (Video). Jurnalistul Carlson Tucker: „Fauci pedepsește țara – voi, noi, toată lumea. Întrebarea este: de ce face asta?”

Jurnalistul conservator CARLSON TUCKER despre sensul impunerii prin condiționare a vaccinului Covid. „Vor avea o PUTERE TOTALĂ asupra corpului și a minții tale, pentru totdeauna”

OLIGARHIE, NU ȘTIINȚĂ. Jurnalistul Tucker Carlson critică impunerea DISCURSULUI UNIC despre vaccinul Covid de companiile Big Tech și miliardari (Video)/ Facebook ANULEAZĂ pagina Declarației de la GREAT BARRINGTON. Inițiator de la Stanford Medical School: „o formă modernă de ardere a cărților”

Tucker Carlson despre IMPUNEREA MĂȘTILOR în SUA: CDC a recunoscut că cercetătorii NU AU DOVEZI că „măștile oferă vreo protecție”/ Cu cât vă este mai FRICĂ, cu atât veți accepta mai multe restricții. Cu cât sunteți mai rupți de familie și prieteni, cu atât mai multă putere au ca să vă CONTROLEZE (Video)

Tucker Carlson denunță instaurarea TOTALITARISMULUI în numele sănătății publice. „Au pus națiunea în arest la domiciliu. Asta se întâmplă astăzi, chiar acum” (Video)

Jurnalistul TUCKER CARLSON despre CENZURAREA opiniilor unor medici critici față de măsurile de izolare socială: „MASS-MEDIA NU MAI PUNE SUB SEMNUL ÎNTREBĂRII PUTEREA, CI CONSPIRĂ CU EA”. Cum începe SUA să semene tot mai mult cu China (Video)

 


Categorii

Pandemia de coronavirus/ COVID-19, Traduceri, Tucker Carlson, Video

Etichete (taguri)

, , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

1 Commentariu la “Tucker Carlson despre NOUA IOBĂGIE și experimentele totalitare din Australia și Noua Zeelandă. „Cei favorizați și cei defavorizați. Cei salvaţi și cei condamnaţi. Cei vaccinați și cei nevaccinați. Așa văd țara asta arhitecții tuturor acestor lucruri” (VIDEO, TRADUCERE)

  1. “Acum avem două grupuri de americani, nu o largă clasă de mijloc. Cei favorizați și cei defavorizați. Cei salvaţi și cei condamnaţi. Cei vaccinați și cei nevaccinați. Așa văd țara asta arhitecții tuturor acestor lucruri.”

    oile si caprele.

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare