Blestematiile se tin lant… Cadoul lui Basescu la final de mandat: legalizarea prostitutiei si a drogurilor “usoare”!!

22-09-2009 Sublinieri

Raportul comisiei Prezidenţiale pentru Analiza Riscurilor Sociale şi Demografice nu vine numai în întâmpinarea problemelor din sistemul românesc de asistenţă socială, ci şi în ajutorul viziunii mezinei preşedintelui, europarlamentara Elena Băsescu, faţă de problema drogurilor.

Aspru criticată de către politicienii rivali ai tatălui său pentru poziţia sa faţă de legalizarea marijuanei, EBA primeşte prin raportul prezidenţial o încurajare pe umăr: documentul propune printre altele dezincriminarea consumului de droguri şi legalizarea sexului comercial, susţinând că astfel pot fi reduse, în anumite condiţii, unele riscuri privind sănătatea publică.

Strategie de descurajare a consumului de droguri

În cazul consumului de droguri ilegale, Comisia propune “dezincriminarea consumului de droguri – nu a traficului! – pentru a aduce la “suprafaţă” consumatorii” şi a descuraja această practică.

“Consumul de droguri trebuie descurajat, dar cu diferenţele de rigoare între drogurile uşoare şi drogurile tari, în special cele injectabile precum heroina, care au efecte negative devastatoare. Incriminarea consumului produce efecte secundare grave precum refolosirea seringilor, care conduce la transmiterea unor boli grave. Este imperativă şi menţinerea programelor şi serviciilor de intervenţie stradală dezvoltate de către ONG-uri şi finanţarea acestora de la bugetele locale, întrucât asigură reducerea riscurilor prin asigurarea persoanelor consumatoare de drog injectabil a seringilor de unică folosinţă în schimbul celor deja folosite“, se arată în documentul comisiei.

droguri.JPG

RAPORTUL COMISIEI PREZIDENŢIALE

Seringi sterile gratuite pentru dependenţi

În acest sens, autorii raportului prezidenţial susţin introducerea, în cartierele cu mulţi dependenţi de droguri injectabile, a unor automate cu fise şi cu seturi sterile de injectare, la fel ca în unele ţări europene, pentru a preveni refolosirea seringilor şi proliferarea infecţiei cu virusul HIV.

Raportul aminteşte că recent s-au deschis în multe oraşe ale ţării, precum Braşov, Bacău, Galaţi, Hunedoara, Brăila, Iaşi, Bucureşti, magazine care vând produse etnobotanice ce au acelaşi efect ca drogurile ilegale uşoare. “Efectele lor sociale nu par a fi vizibile. (…) Incriminarea consumului produce efecte secundare grave precum refolosirea seringilor care conduce la transmiterea unor boli grave“, se arată în documentul citat.

Tema legalizării prostituţiei a mai fost a abordată în trecut de către politicienii români. Unul dintre partizanii aceste idei este şi secretarul general al PDL, Vasile Blaga. La o şcoală de vară a partidului din anii trecuţi, el pleda pentru dezincriminarea comerţului sexual. “Dacă nu se va legaliza prostituţia, lucrurile vor merge din ce în ce mai rău pentru femeile care practica această meserie”, clama Blaga, fluturând şi perspectiva scăpării de sub controlul statului a acestui fenomen.

prostituate222222mediafax-f.jpg

Prezervative pentru prostituate de la bugetul de stat

Legat de prostituţie şi răspândirea infecţiei cu virusul HIV, membrii Comisiei propun, în raport, legalizarea “sexului comercial” şi înfiinţarea de servicii şi centre de specialitate prin intermediul cărora femeile care îl practică să poată beneficia pe lângă serviciile de asistenţă medicală, socială şi psihologică şi de prezervative oferite gratis.

“Legalizarea sexului comercial (nu şi a intermediarilor de servicii sexuale) ar fi o posibilitate de control a bolilor cu transmitere sexuală. Impunerea unei astfel de măsuri în absenţa unei analize bazate pe experienţa altor state şi în funcţie de particularităţile României ar putea genera totuşi efecte nedorite. Înfiinţarea de servicii şi centre de specialitate prin intermediul cărora femeile care practică sexul comercial să poată beneficia pe lângă serviciile de asistenţă (medicală, socială, psihologică) şi de prezervative oferite gratis ar ameliora însă situaţia acestora”,

se mai arată în documentul întocmit de Comisia prezidenţială.

EBA: “Nu fumez, dar sunt de acord cu legalizarea marijuanei”

Măsurile propuse de această comisie prezidenţială reprezintă un balon de oxigen şi pentru mezina preşedintelui. În cadrul unei emisiuni televizate, proaspătul eurodeputat se arăta de acord cu legalizarea drogurilor uşoare, precum marijuana.

“Eu nu fumez, nu beau cafea, e ceva atât de delicat să-mi dau eu cu părerea despre aşa ceva… atâta vreme cât nu-mi dau seama ce gust are o ţigară. Dar dacă în unele ţări ca Olanda şi ca America aceste droguri sunt permise, marijuana, pentru că am înţeles că nu dau dependenţă… nu e vorba de ecstasy, care am înţeles că-ţi afectează celulele nervoase, şi de cocaină. Se refereau la marijuana. La iarbă. Probabil că voi fi de acord cu această iniţiativă“,

a afirmat Elena Băsescu.

droguri_marijuana_244_20071128103636_312_cm_362913748.jpg

EBA DESPRE LEGALIZAREA MARIJUANEI

Pusă la zid de către clasa politică şi acuzată că promite românilor legalizarea drogurilor, EBA a încercat să invoce practicile existente în materie la nivelul UE.

“Şi eu, pentru faptul că-mi doresc o carieră la nivel european, nu trebuie să ma feresc să vorbesc despre subiecte, chiar daca sunt delicate, cum este moartea asistată sau drogurile, pentru că puţine persoane îşi asumă să vorbească despre droguri. Nu sună bine, prefer să ocolesc subiectul şi multe persoane preferă sa spună: nu comentez. Ba da, comentez. Atâta timp cât este o decizie luată la nivelul Uniunii Europene poate că aş fi de acord, pentru că trebuie să ne supunem majorităţii. Dar să fie legalizat la noi în ţară şi să pornească din ţara noastră iniţiativa către Uniunea Europeană, în niciun caz, pentru că consider că acest fenomen este foarte periculos şi este incontrolabil”,

avea să revină europarlamentarul asupra propriilor afirmaţii.

1250685161.jpg

Patriarhia se opune legalizării prostituţiei

Alertată de problema legalizării prostituţiei, Patriarhia Română a reacţionat imediat la conţinutul raportului comisiei prezidenţiale.

În martie, o astfel de propunere era cuprinsă în proiectul noului Cod penal. Atunci, dar şi astăzi şi oricând, Patriarhia Română va avea acelaşi punct de vedere legat de legalizarea prostituţiei. Instituţiile statului şi legile au menirea să apere demnitatea persoanei, instituţia familiei şi valorile vieţii sociale. Proiectele din ultimele luni arată că demnitatea persoanei, instituţia sacră a familiei şi moralitatea publică sunt complet ignorate de autorii acestora. În consecinţă, Patriarhia Română respinge propunerile de dezincriminare a prostituţiei”,

a susţinut Constantin Stoica, purtătorul de cuvât al Patriarhiei.

Marius Vulpe, Antena3.ro

sexinside3.jpg

“(…) Conform datelor postate pe site-ul Administraţiei Prezidenţiale, Comisia pentru Analiza Riscurilor Sociale şi Demografice are 23 de membri, preşedinte fiind prof.univ.dr. Marian Preda, decanul Facultăţii de Sociologie şi Asistenţă Socială a Universităţii Bucureşti.De asemenea, comisia are doi vicepreşedinţi – prof.univ.dr. Vasile Gheţău, director al Centrului de Demografie Vladimir Trebici – Academia Română şi Manuela Stănculescu, cercetător ştiinţific principal gradul II în cadrul Institutului de Cercetare a Calităţii Vieţii – Academia Română.

Ceilalţi membri ai comisiei prezidenţiale sunt:

– prof.univ.dr. Dumitru Sandu, de la Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială, Universitatea Bucureşti

– Gelu Duminică, director executiv al Agenţiei pentru Dezvoltare Comunitară “Împreună”

– prof.univ.dr. Gabriela Drăgan – Academia de Studii Economice / Institutul European din România

– Sorin Ioniţă, directorul executiv al Societăţii Academice Române (SAR)

– prof. univ. dr. Traian Rotaru, şeful Catedrei de Sociologie, Universitatea Babeş- Bolyai, Cluj Napoca

– prof.univ.dr. Livia Popescu – Facultatea de Sociologie şi Asistenţa Socială, Universitatea Babeş- Bolyai, Cluj Napoca

– conf. univ. dr. Ştefan Cojocaru – Departamentul de Sociologie şi Asistenţă Socială, Universitatea “Al.I.Cuza” Iaşi

– Bogdan Voicu, cercetător ştiinţific principal gradul II în cadrul Institutului de Cercetare a Calităţii Vieţii – Academia Română

– Monica Alexandru, director de cercetare IMAS

– Simona Lupu, director general al Gnosos Consult

– conf. univ. dr. Adrian Nicolae Dan, prodecan al Facultăţii de Sociologie şi Asistenţă Socială, Universitatea Bucureşti

– dr. Filofteia Panduru, expert în statistică socială la Institutul Naţional de Statistică

– conf. univ. dr. Doru Buzducea, prodecan al Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială, Universitatea Bucureşti

– conf. univ. dr. Cosima Rughiniş de la Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială, Universitatea Bucureşti

– asist. univ. drd. Vlad Grigoraş de la Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială, Universitatea Bucureşti

– dr. Lucian Pop, specialist în dezvoltare socială, Reprezentanţa Băncii Mondiale în România

– Raluca Contanu, doctorand, Universitatea Bucureşti

– Irina Elena Aldea, masterand, Cercetare Sociologică Avansată, An I Secretari Ştiinţifici

– asist. univ. drd. Daniela Urse, Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială, Universitatea Bucureşti

– asist. univ. drd. Florin Lazăr, Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială, Universitatea Bucureşti”

prostitutia1.jpg

Comentariul nostru: La 5 minute de Iadul prostiei

Ascultaţi deci, regilor, şi înţelegeţi, luaţi învăţătură, voi, care judecaţi marginile pământului. Băgaţi în urechi, voi cei ce stăpâniţi peste mulţimi şi care vă mândriţi cu mulţimea popoarelor voastre. Pricepeţi că stăpânirea vi s-a dat de la Domnul şi puterea de la Cel Preaînalt, Care va cerceta faptele voastre şi va pune la încercare gândurile voastre. Fiindcă, deşi dregători ai împărăţiei Lui, n-aţi judecat drept, nici legea n-aţi păzit-o, nici n-aţi umblat după sfatul lui Dumnezeu. Groaznic şi fără de veste El va sta asupra voastră, căci pentru cei mari judecata va fi cumplită. Celor mici, Domnul le va arăta iertare şi milă, însă cei puternici vor fi pedepsiţi cu străşnicie. Stăpânul tuturor nu Se va ruşina de nici un obraz, nici nu Se va sfii de vreo mărire, căci şi pe cel mic şi pe cel mare El i-a făcut şi pronia Lui e la fel pentru toţi. Însă cei puternici vor avea parte de o încercare mai grea. (Int. lui Solomon, 6, 1-8)

Ce duh oare ii impinge pe distinsii profesori universitari sa se faca de ras, dand dovada de o temeinica spalare pe creier sau de o obedienta dezgustatoare fata de institutiile mondialiste propunand solutii putrede care nici macar noi nu sunt? Ce explicatie putem da pentru gestul unui presedinte aflat la final de mandat si in cautarea unuia nou, care vine cu propunerea legalizarii prostitutiei si a consumului de droguri? Intr-adevar, si prostia patenta este un mare pacat, prostia fudula si cocotata in functii academice, alaturi de ticalosia cinica cocotata in functia cea mai inalta in stat. Prostia care merge mana in mana cu slugarnicia fata de stapanitorii acestei lumi. Căci, atunci când se ridică sus oamenii de nimic, nelegiuiţii mişună pretutindeni.

Raportul facut de cei care au facut de rusine astazi statutul de profesor universitar sustine legalizarea prostitutiei pentru combaterea bolilor la care se expune o prostituata si pretinde ca nu se va extinde si asupra intermediarilor prostitutiei – adica asupra  proxenetilor (“pestilor”), traficantii de “carne vie”, cei care constituie de fapt industria satanica a sexului si a desfranarii.

Ca sa para “prudenti”, onor decanii sociologi au adaugat in Raportul lor ca ar fi posibile efecte perverse (perversa este insa insasi ideea de legalizare a prostitutiei) ale acestei masuri. Serios? Doar cinci minute de cautare pe internet ne-a luat ca sa descoperim articole care aduc dovezi bazate pe cifre si realitati (sociologice!) despre efectele nu perverse, ci total aberante ale masurilor de acest gen luate in alte tari! Cinci minute (doar) de internet, nu mai mult! Dar, prea mult pentru inalta comisie prezidentiala…

Asadar, in tarile in care prostitutia a fost legalizata, masura a dat, in primul rand, un avant considerabil tocmai “pestilor”. Industria sexului s-a dezvoltat exponential, bordelurile au aparut unde vrei si unde nu vrei (indiferent de faptul ca vecinii, de pilda, ar fi oripilati de aceasta idee… E legal!). Dar nu era acest lucru la mintea cocosului? Oare chiar atat de rupti de realitate sunt comisarii prezidentiali? Este evident ca cine vrea sa intre in industrie, ca sa aiba clienti, sa aiba pe cineva care sa o introduca in “sistem”, apeleaza la “pesti”, adica la acesti intermediari care, de fapt, reprezinta “coloana vertebrala” a industriei prostitutiei! Si exact acestia sunt cei care profita de legalizare, dupa cum demonstreaza, faptic, studii sociologice pe subiect. De pilda, in Olanda, exemplul care ni se tot vantura prin fata nasului, legalizarea prostitutiei a dus la dezvoltarea exploziva a traficului cu carne vie din tarile europene “periferice”, adica a dus exact la situatia pe care legea pretindea ca o va rezolva: cca. 80% din femeile ce se aflau in bordelurile din Olanda proveneau din tarile central-est-europene care, evident, ajungeau acolo prin retelele de traficanti.

In Danemarca, legalizarea prostitutiei a dus la acelasi deznodamant. In plus, ministrul danez al Justitiei a propus o cota anume de prostituate care sa provina din tarile straine, “pentru ca piata daneza a prostitutiei are nevoie de o varietate de corpuri”. Iata, ministrul a devenit “peste” in toata regula, cam cum este acum presedintele Romaniei, care ar merita titlul de prim-proxenet onorific al tarii, alaturi de “locotenentii” sai Blaga si Macovei. Mai mult, tot guvernul danez o obtinut o decizie de la Curtea Europeana care dadea dreptul prostituatelor din fostele tari sovietice sa isi faca permise de munca (!), intr-o vreme in care oamenii obisnuiti care pleaca la munca in vest nici nu viseaza ca isi pot legaliza situatia. Ei bine, ONG-urile olandeze care pledeaza impotriva prostitutiei au demonstrat ca aceasta decizie a pompat mari fluxuri de prostituate pe canalele traficantilor de carne vie…

Pe langa toate acestea.. in tarile unde bordelurile sunt legalizate, ele pot fi amplasate oridune. Chiar daca respectiva comunitate este conservatoare si exista multi copii mici, oamenii sunt neputinciosi in fata (farade)legii. In Olanda municipalitatile care au cautat sa interzica bordelurile (43) au fost admonestate de Ministerul Justitiei deoarece au intrat in conflictul cu “dreptul la libera alegere a muncii”…

In Germania, aceeasi lege, aceeasi situatie, aceeasi profitori: industria “pestilor”, de aceasta data cu “carne vie” din tarile latine. Deh, necesitatile pietei locale de desfacere… Dar acolo s-a ajuns la un alt “efect pervers” (conceptul este, evident, aberant folosit de comisia prezidentiala. Efectul pervers exista atunci cand scopul propus este unul pozitiv. Aici, scopul este de la bun inceput pervers.). Prostituatele sunt integrate complet in sistemul social, prostitutia este un job onorabil, ca toate celelalte.  Drept urmare, jobul de prostituata exista pe piata muncii. La ce duce asta? Este celebru cazul femeii care s-a vazut cu ajutorul de somaj taiat de la stat pentru ca… refuzase sa lucreze ca prostituata intr-un bordel, slujba pe care acelasi stat “patern” se ingrijise sa i-o gaseasca, iar ea, nerecunoascatoarea, refuzase “oferta” generoasa.

Si, ca sa aratam ca propunerile sunt false pana la capat, in Australia legalizarea bordelurilor nu a dus doar la explozia industriei ca atare, ci la inmultirea exponentiala inclusiv a bordelurilor ILEGALE, care s-au dezvoltat de 4 ori mai mult decat cele legale!

Alte consecinte ale legalizarii de prostitutie: reclame in ziare, pe afise, case cu “vitrine” in care stau, expunandu-se, prostituatele… Adica o desfranare generalizata, ajunsa insa fapt cotidian, banal, neamendat nici macar prin insasi precaritatea conditiei sale ilegale si imorale, ci beneficiind de protectie sociala, politici publice si o mana de ajutor pentru proxeneti de la guvernanti. Pana la urma, trebuie sa ne dam seama ca nu este “decat” o legalizare a unui fapt care deja se petrecea. Caci este evident ca “sistemul” a incurajat prostitutia, inclusiv de la cele mai inalte nivele ale sale.

Cat priveste siguranta femeilor, in Australia legalizarea bordelurilor a inclus si legalizarea prostitutiei sado-masochiste. Da, ati citit bine. Sado-masochismul este legal in Australia.

In mod similar, in cazul legalizarii consumului drogurilor, “industria drogurilor” este cea care profita exponential. Adica traficantii de droguri, asa cum in legalizarea prostitutiei s-a aratat ca traficantii de carne vie sunt cei care profita. Si, de multe ori, traficantii de droguri sunt aceeasi cu traficantii de “carne vie”… Chiar la conferinta de presa organizata de Comisia Prezidentiala cineva a pus problema foarte clar: in Olanda comertul cu droguri (este vorba doar de comertul oficial, si nu de cel la negru si nici cel cu drogurile ilegale, cifra totala fiind mult mai mare), este o afecere de doua miliarde de dolari. Unde se duc acesti bani? Evident, in buzunarele traficantilor de droguri si ale aliatilor lor de la guvern… Legalizarea consumului de droguri inseamna, practic, distrugerea scolilor si ingrasarea traficantilor.

Cand vrei sa combati o plaga sociala cauti cauzele care o produc si intervii asupra lor, cu mai mult sau mai putin succes. Este de mare ajutor daca acea plaga este deja condamnata moral de societate si interzisa juridic. Autoritatea nu ar avea de facut decat sa  aplice in mod efectiv si inteligent legile si sa utilizeze oprobriul public. Sa incurajeze formarea unui curent de opinie total defavorabil, care sa amendeze orice simpatie aratata fenomenului. In schimb, comisia de tarcovnici prezidentiali aplica o “strategie” de-a dreptul halucinanta: combat plaga sociala incurajand extinderea ei. Vindeca boala raspandind-o in intreg organismul.

Sunt aceste experiente ce au avut loc in tarile care legalizat prostitutia indeajuns pentru a demonstra (ceea ce noi oricum nu aveam nevoie sa ne demonstram) ca mijloacele alese pentru a combate relele sunt strigator la cer de criminale si de aberante? Combatem prostitutia prin legalizarea ei? Consumul de droguri prin dezincriminarea lui? Oare atat de mare este prostia ajuns incat sa ne facem singuri raul? Sau, mai degraba… atat de mare este vanzarea sufletelor?

Cateva surse de documentare:

Si inca alte nenorociri preconizate de catre aceeasi comisie prezidentiala, ale carei idei presedintele Basescu a precizat raspicat ca “le asuma integral”:

La masuri de incurajare a natalitatii nu s-a putut gandi o comisie care se ocupa cu analiza riscurilor demografice…

prostitutionsign060107004.jpg


Categorii

Opinii, Portile Iadului, Vremurile in care traim

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

52 Commentarii la “Blestematiile se tin lant… Cadoul lui Basescu la final de mandat: legalizarea prostitutiei si a drogurilor “usoare”!!

VEZI COMENTARII MAI VECHI << Pagina 2 / 2 >>

 1. Vin si eu la urma cu o parere care s-ar putea sa para aiurita:

  Oare democratia asta care ne-a fascinat, si pe care am dorit-o nu-i si ea de fapt o dezincriminare a prostiei. Oare nu aduce pe plan de egalitate omul cult cu cel mediocru la fel cum legalizarea prostitutiei pune la egalitate morala (caci financiara nici nu poate fi vorba) o prostituata cu o mama care lucreaza din greu la tara?

  Produsul democratiei il vedem pretutindeni. De la faptul ca preocuparile intelectuale sunt pe cale de disparitie, sau faptul ca injuraturile au devenit principalul mijloc de comunicare, pana la faptul ca cei care ne conduc sunt alesi in principal de cei mai multi care inevitabil nu pot fi (statistic vorbind) decat cei limitati in gandire, toate aspectele vietii cotidiene poarta mireasma de neconfundat a democratiei.

  Dealtfel, conducatorii alesi democratic se dovedesc a fi, aproape fara greseala, exponentii mediocritatii intelectuale si spirituale.

  In acelasi fel, legalizarea prostitutiei (cand se va introduce) va produce o marginalizare a mamei morale ca sa nu mai zicem a mamei crestine. Moralitatea se va demoda treptat asa cum demodata este acum si opera sau teatrul. Rochiile de mireasa vor fi inlocuite in vitrine de jucariie sexuale, etc. Chiar si barbatul care va indrazni sa se casatoreasca va fi considerat in cel mai bun caz doar demodat si cel mai probabil marginalizat de societate.

  Iar drogurile nu vor fi decat fluidul care va permite difuzarea acestei noi mode.
  Basescu s-ar putea bate cu pumnul in piept ca a fost un varf de lance al noii societati.

  S-ar putea sa sune cam sadic ce-am scris aici.
  Sa ne fereasca Dumnezeu pe noi si pe urmasii nostri de asa ceva.

 2. Basescu cred ca fusese la un golden spritz inainte de a a scoate aceste “perle” cu cat cheleste mai mult cu atat ba mai mult nu mai judeca …ce-o fi fost in capatana aia chelioasa cand o fi spus aceste lucruri, asta ne mai lipsea …prostitutie, si droguri ca in rest le aveam pe toate (…)
  Nota admin.: Ultima parte a comentariului a fost eliminata pentru ca incalca regulile de cuviinta ale exprimarii pe acest site. Nici restul nu e foarte in regula, dar am zis sa lasam totusi… Daca citeati mai atent, ati fi observat ca nu e vorba doar de Basescu, ci de o intreaga comisie de intelectuali, asa ca ipoteza spritului, poate valabila in alta situatii, nu tine aici.

 3. pentru GeluS.. “Mie imi este teama ca “NUMARAT,CANTARIT,IMPARTIT” sa nu fie scrise pana la urma pentru Romania,caci atat capul cat si coada s-au naravit la fapte netrebnice si de rusine,fara nici o parere de rau si dorinta de pocainta”.
  Domnule Gelu : Când un om (oricine ar fi el), păcătuieşte de capul lui, răspunde personal, pentru faptele sale. Când cineva, este rânduit de Dumnezeu să ajungă un conducător de ţară, de fabrică, de şcoală, de Biserică, acela trebuie să fie “Lumina lumii şi sarea pământului”, indiferent de nivelul unde este aşezat.Dar când un conducător de stat, o comisie guvernamentală, sau orice alt for, îşi permit să adopte legi în numele unei ţări întregi, ei păcătuiesc în faţa lui Dumnezeu, atrăgând asupra lor, păcatele făptuite de cei slabi în credinţă, datorită libertăţii îngăduite de ei. Apoi,va răspunde în faţa lui Dumnezeu şi “păcătosul”, pentru că a ascultat “de cel ce l-a învăţat să făptuiască răul”. Să deschidem bine ochii, pentru a discerne diferenţa, dintre aceste situaţii.

 4. @Simona
  Exista un anumit “simt”,hai sa-i zicem asa,al atitudinii SINCERE fata de Dumnezeu.Este stiut ca toti suntem cazuti si afectati de tot ce decurge din drama cosmica a caderii.Totusi,Dumnezeu,nu si-a tras milostivirea de la noi, cei netrebnici si mereu pacatosi,insa problema acestei lumi este ca L-a dat pe Dumnezeu la o parte ,n-are simtul netrebniciei si nevolniciei sale si nu-L vrea (nu-L cheama intr-ajutor,cum ziceau si proorocii Vechiului Testament,deci boala asta este veche si stim ca a avut urmari urate),si nu-L cinsteste cu adevarat ca Parinte al Luminilor ,ci vrea sa faca dupa voia sa,adica este tare la cerbice.Conducatorii astia netrebnici despre care vorbiti sunt dupa chipul si asemanarea celor care i-au ales.Deci Domnul va pierde atat capul,cat si coada.
  “Eu vorbesc si zic si spun/Si eu n-am camasa-n spate” !
  @Florin
  Este o confruntare intre lumea lasata de Dumnezeu si cea care-l urmeaza pe satana si merge la pierzare SIGURA.O mama care trudeste din greu nu va putea niciodata sa fie asezata pe acelasi “taler democratic” cu o prostituata.Democratia,cel putin cum se prezinta astazi, este o constructie
  diabolica foarte subtila,MATCA IADULUI.

 5. Intre conducatorii Romaniei si poporul care-i alege este o reactie sinistra de feed-back in care cuantum-ul ales intoarce asupra alegatorilor un rau multiplicat exponential.

 6. Pentru mine problema legalizarii prostitutiei este foarte simpla.
  Sa presupunem ca am o fiica.
  Daca statul legifereaza prostitutia, atunci imi ingreuneaza foarte mult sarcina de a o educa. Argumentul meu moral in favoarea ideii ca ea sa nu opteze, dupa ce va deveni majora, pentru o asemenea meserie va fi slab in conditiile in care societatea o sa o considere o meserie printre celelalte meserii (deci, meseria de prostituata va fi onorabila!).

  Am discutat recent cu un tanar amic, sociolog. El punea problema prostitutiei din punctul de vedere al prostituatei. La remarca mea, bine, dar pe mine ma intereseaza ca fiica mea sa nu ajunga prostituata, nu ce se intampla cu o femeie care a ajuns deja prostituata nu a avut replica.
  Prostituatele sunt totusi o minoritate si nu inteleg de ce trebuie sa periclitam fundamentul moral al educatiei doar ca sa intre in posesia unor drepturi la care, intre noi fie vorba, au renuntat cu buna-stiinta din momentul in care au ales sa faca asta. Nu imi pot imagina ca toate prostituatele din Romania au ajuns dintr-n accident existential sa practice prostitutia. Unele au alte motive: le place sa faca asta, este o meserie lejera…
  Deci cand punem problema prostitutiei ne gandim automat doar la cele care fac asta independent de vointa lor. Comitem generalizare infirmata de multitudinea motivelor intalnite in realitate.

  Revenind la amicul meu, nu pot remarca decat ca exista oameni care nu vad lucrurile dintr-un punct de vedere personal. Sunt sociologi, antropologi de seara pana dimineata, fara pauza. Si ceva foarte grav, au o privire intotdeuna etatista: vad prin prisma statului.

  Merg mai departe si ma intreb: cum se face ca intr-o asa-zisa democratie nu se respecta criteriul reprezentabilitatii.
  De ce sa ma duc la vot cand alesii isi reprezinta ei intre ei interesele, nu si pe cele ale cetateanului de rand?
  Nu cumva este imoral sa ma prezint la vot la viitoarele alegeri prezidentiale in conditiile in care oricine ar iesi, prezidentiabilii nu dau semne ca o sa-mi reprezinte interesele mele individuale nici pe viitor?

  Are rost sa nu ne prezentam masiv la vot la viitoarele alegeri? Are pentru ca daca tovarasul presedinte va iesi presedinte in conditiile in care doar 30-40 la suta se duc la vot, va fi un presedinte ilegitim.

  Acelasi rationament il aplic si problemei homosexualitatii. La asta adaug ca nu inteleg de ce pentru un om sexul este, TREBUIE sa fie, o chestiune identitara si nu inteleg de ce homosexalii isi cer drepturile sub paravanul drepturilor omului. Daca consideram optiunea sexuala o chestiune identitara, atunci intalnirea dintre un heterosexual si un homosexual e sortita esecului. Ne putem intalni cu adevarat numai daca avem in vedere ceea ce ne uneste. De pilda, faptul ca amandoi suntem fiinte rationale, ca facem parte din acelasi biosistem sau ca suntem fiii aceluiasi Tata.

  In orice caz, trebuie sa luptam, cu tot arsenalul impotriva unui stat care traduce problemele morale in probleme de legalitate. Prostitutia, homosexualitatea, incestul raman probleme morale indiferent de ce spun ei. Asemenea decizii sunt periculoase pentru viitorul omenirii.

 7. Iata ca dupa ce s-a starnit “furtuna”, nu se mai aude nimic, la fel ca si referendumul pentru Parlament unicameral/ reducerea numarului de parlamentari. Aceste teme ( ex: sexualitate ) atrag, genereaza audienta; ele sunt parte a unor strategii de manipulare/ intoxicare a opiniei publice, de diversiune, pentru a distrage atentia de la problemele grava si a avea audienta ( massmedia- hiena realitatii, se hraneste cu cadavre- este complice ticaloasa si aici sau chiar co-autor), a mari participarea la vot. Naivii vor sari cu parerile, smecherii isi vor vedea mai departe de afaceri, dincolo de ideologii, principii. Au vrut sa ia si “pulsul” populatiei in aceste chestiuni.
  Statul insusi este interesat de spalarea pe creier a cetatenilor sai prin exacerbarea sexualitatii, droguri, fotbal ( drog social si paravan de spalare a banilor negri, pariuri etc.). Astfel, face din ei “sclavi fericiti”. Si in “Minunata lume noua” a lui Aldous Huxley, oamenii erau indemnati la desfrau si droguri (soma).
  Nu mai puneti botul la orice ! Nu uitati ca sociologii sunt si niste profesionisti in manipulare !Poate ca unele servicii specializate de informatii nu sunt straine de acest caz.

 8. Pingback: despre Raportul Comisiei Prezidentiale | Stefan Cojocaru
 9. Pingback: Razboi întru Cuvânt » Portavocea prezidentiala Sebastian Lazaroiu: LEGALIZAREA PROSTITUTIEI – OBLIGATORIE PENTRU EVITAREA REVOLTELOR SI VIOLENTELOR!
 10. Pingback: Razboi întru Cuvânt » INTRE CINISM SI RAZVRATIRE. Scurta cugetare despre modelul austeritatii, ”miracolul” maghiar si saracia romaneasca
 11. Pingback: Razboi întru Cuvânt » PARADA GAY – INCA UN TEST LA CARE UE SUPUNE SERBIA/ CAMPANIE DE LEGALIZARE A DROGURILOR “USOARE”/ SUA vrea datele private ale europenilor/ FALIMENTUL STATULUI SI SARACIREA POPULATIEI, OPERA FMI. Hotul striga
 12. Pingback: Razboi întru Cuvânt » GRUP DE LOBBY FORMAT DIN LIDERI POLITICI SI AI ONU CER LEGALIZAREA DROGURILOR!
 13. Pingback: Razboi întru Cuvânt » Sebastian Lazaroiu, ministrul muncii, militeaza pentru legalizarea prostitutiei
 14. Pingback: Razboi întru Cuvânt » Legea prostitutiei, respinsa in Camera Deputatilor, masonul Silviu Prigoana anunta ca va redepune proiectul
 15. Pingback: DEFICITUL DE... FEMEI: pericolul la care cugeta al nost' ministru al Muncii, Sebastian Lazaroiu. Solutia: LEGALIZAREA PROSTITUTIEI
 16. Pingback: (video) Profetism al crizei si pe malul Dambovitei: Sebastian Lazaroiu despre NOUA ORDINE INSTITUTIONALA ce i se pregateste Romaniei
 17. Pingback: Grecia LEGALIZEAZA CONSUMUL DE DROGURI "in cantitati mici"
 18. Pingback: LEGALIZAREA PROSTITUTIEI: incurajarea TRAFICULUI DE CARNE VIE si EXPLOATAREA FEMEILOR. Ancheta Der Spiegel cu o prostituata ...romanca - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 19. Pingback: Marian Preda, seful FUNDATIEI MISCAREA POPULARA, noua formatiune a lui TRAIAN BASESCU, DE ACORD cu CASATORIILE HOMOSEXUALE - Recomandari
 20. Pingback: DEZINCRIMINAREA PROSTITUTIEI in noul Cod Penal: o forma incipienta a LEGALIZARII acesteia? - Recomandari
 21. Pingback: Ministresa ”Harvard” a Finantelor, Ioana Petrescu, este de acord cu LEGALIZAREA PROSTITUTIEI - Recomandari
 22. Pingback: PRIORITATILE GLOBALE. Un raport inca “in lucru” al ONU recomanda LEGALIZAREA TUTUROR DROGURILOR! | Cuvântul Ortodox
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Carti

Articole recomandate

Rânduială de rugăciune

Articole Recomandate

Carti recomandate