UPDATE: ACUM SI AGENDA E LA VEDERE! ”Oculta”… la vedere: INTALNIREA BILDERBERG PE ANUL 2011 (Elvetia, St. Moritz)

9-06-2011 10 minute Sublinieri

Potrivit unor surse anonime ale faimosului jurnalist AFP, Jim Tucker – unul dintre adversarii declaraţi ai grupului Bilderberg, pe agenda dezbaterii de anul acesta a temutei organizaţii se află o serie de chestiuni critice. În primul rând, elita mondială (sau “guvernul din umbră al planetei”) pare îngrijorată de faptul că atacurile întreprinse, sub umbrelă umanitară, de NATO şi ONU împotriva Libiei ar putea fi considerate ilegale de către Congresul american, în ultima vreme tot mai mulţi congresmeni ridicându-se împotriva acestui fals conflict, lansat de Administraţie prin încălcarea Constituţiei SUA.

O altă iniţiativă vizează creşterea preţului la petrol, pentru ruinarea economiilor naţionale, dar şi declanşarea unui război de amploare în Orientul Mijlociu, cea mai posibilă ţintă fiind Iranul. Elitele par îngrijorate şi de dezvoltarea luată de mişcările de eliberare, care au cunoscut o creştere exponenţială graţie liberului acces la internet. Pentru a îngrădi acest acces, se are în vedere exagerarea temerilor privind terorismul cibernetic şi impunerea unui control mai strict asupra informaţiei din mediul virtual. “Stăpânii lumii” urmăresc rezolvarea rapidă a situaţiei din ţările-problemă: Grecia, Portugalia şi Irlanda, prin pomparea de ajutoare în economiile acestor state, pentru că răspândirea, ca o veritabilă boală contagioasă, a dificultăţilor lor ar putea genera uriaşe probleme pentru economia mondială.

Dar ajutoarele au un preţ, ale cărui indicii deja ies la iveală: renunţarea la suveranitatea naţională, impunerea de măsuri drastice de austeritate şi folosirea ameninţării permanente cu o iminentă criză, ca scuză pentru introducerea, pe întreaga planetă, a unei monede unice şi a unei politici specifice mai curând statelor poliţieneşti decât democraţiilor. Cât e adevăr şi cât e fabulaţie în aceste informaţii ne vom lămuri în curând…

Nota update:

Dupa ce au ”beneficiat” de o acoperire media pe masura (a se vedea mai jos)  cel putin la noi, iata ca Bilderberg da pe surse si agenda intalnirii de acest an. Straniu procedeu! Mai ca nu au iesit ”ocultii” in fata presei, cu mutre secretoase si grave, pentru a spune ei insisi: noi, oculta care conduce lumea, am decis, dar e secret, sa facem si sa dregem.

Ceva nu se leaga… Sa fie oare mesajul legat de miscarile revolutionare de pe internet? De parca nu este deja clar si semi-oficial ca au fost intretinute tot de ei?

… sau cum sa arunci in derizoriu un subiect alaturandu-l celor mai aberante (dar si de succes) teorii ale conspiratiei. Cand, de fapt, lucrurile sunt atat de simple! Adica, Bilderberg, in primul rand, nu-i o oculta. Ca daca-ar fi, nu s-ar mai povesti despre ea… Ei zic ca e un think-thank – asa cum am explicat altadata aici despre noul gen de masonerie afisat astazi. In al doilea rand, Bilderberg nu e un guvern mondial. Pentru ca guvernul mondial e (ma rog, va fi) un centru politic institutional care va avea macar ce are astazi un guvern national sau macar ce are astazi o Comisie Europeana. In absenta acestei structuri, vorbim despre un grup de presiune, chit ca presiunea apasa peste tot globul. In fine, daca ocult nu e, guvern mondial nu e, atunci care ar fi problema cu Bilderberg?

Pai cat de normal este sa se intalneasca elite mondiale din toate domeniile si sa faca brainstorming cu privire la ce e bine pentru lume? Normal ca asa ceva… e complet anormal! Lasand la o parte orice discutie despre masonerie, oculte, guverne mondiale (discutie valida, dar nu dusa in termenii acelor teorii ale conspiratiei mentionate in art. de jos), faptul in sine ca oameni de elita, de decizie, formatori de opinie, se intalnesc ca sa puna lumea la cale, ”discret”, este 1) ilegitim, 2) nedemocratic si 3) malonest. Adica, 1) nu au legitimitate de a discuta despre agenda lumii; 2) nu sunt reprezentantii lumii; 3) este malonest sa te inspiri de la astfel de brainstorminguri si apoi sa pretinzi, la tine ”acasa”, ca aplici o politica in care usturoi n-ai mancat si gura nu-ti miroase. Adica citesti in The Economist opinia editorialistului despre criza din Grecia, o iei drept rodul cugetarii personale a redactorului, si cand colo, de fapt, citesti temele pe care respectivul redactor le-a primit drept ”sursa de inspiratie” la St. Moritz! Si asa mai departe, cu orice elitar de la Bilderberg, fie FMI-ist, fie decident national, fie sef de multinationala sau ce-or mai fi.

Mai stii? Poate si de aceea va fi asa popular antihristul! Va face el in asa fel incat sa fie si legitim, si democratic si la vedere ales al intregii lumi!

Si pana acum nu ne-am atins de problema de fond, sau macar una din ele, cum ar fi ideea periculoasa in sine de a vorbi despre ”binele lumii” intregi si despre agende globale. Dar se pare ca se face in asa fel incat despre Bilderberg sa se vorbeasca in orice registru numai in cel al bunului simt si al judecatii sanatoase sa nu fie posibil sa o faci. Si, de pilda, se ”rateaza” cu gratie ocazia de a se discuta rational despre legatura dintre aceste ”think-thankuri” globale si agenda malthusiana,care e tot mai mult o realitate globala.

Ah, si nu puteau lipsi din menu Alex Jones si ”veteranul” Tucker. ”Eroii anti-sistem” cu vocea gajaita, “dârji si neinfricati”, infruntand ca niste personaje de cartoons toata ceata elitelor oculte. Tragedia e ca agenda globala e tot mai oficiala si ca, intre timp, unii stau si aplauda sau sunt indiferenti, iar altii stau si se uita la desene animate anti-sistem. Pana cand se va rupe firul si va incepe alt film. Cel de groaza.

 • UPDATE:

Dominique Strauss-Kahn este marele absent al conferinţei Bilderberg, care debutează astăzi în staţiunea elveţiană St. Morritz, scrie CNBC.com. De asemenea, nici posibila succesoare a fostului şef al FMI, Christine Lagarde, nu va fi prezentă la întâlnire, ea fiind în China. Lista celor 120 de invitaţi, chiar dacă nu este cunoscută în totalitate, este unul dintre puţinele lucruri care au “răsuflat” în presă despre această întâlnire. Astfel, în Elveţia sunt aşteptaţi, printre alţii, premierul britanic David Cameron, trezorierul englez George Osbourne, dar şi prinţul Charles, Bill Clinton, precum şi directorii unor companii importante din întreaga lume. (…)

Care este scopul “întâlnirii între prieteni”

În acest caz, CNBC se întreabă care este, de fapt, scopul Bilderberg. “Nu este o organizaţie. Nu este un summit oficial. E, practic, o întâlnire între prieteni”, spune Andrew Kakabadze, profesor al Universităţii Cranfield din Marea Britanie şi co-autor al unei cărţi despre conferinţa secretă. “Bilderberg este, probabil, cea mai influentă reţea globală din toate timpurile. E o onoare imensă să fii invitat la întâlnirile sale. Faptul că eşti acceptat înseamnă că ai ajuns departe în viaţă, că ai contribuit la afacerile mondiale“, spune profesorul.

El a intervievat mai multe personalităţi care au participat, în trecut, la conferinţe Bilderberg, pentru a înţelege mai bine cum funcţionează reţeaua. “În cadrul conferinţelor se nasc idei, dar nu legate de ceva clar, cum ar fi o investiţie sau o conspiraţie împotriva cuiva. E vorba mai mult de un consens asupra unui subiect, care se va infiltra în societate”, explică Kakabadze.

Care sunt avantajele de a fi membru Bilderberg

Profesorul a explicat că oportunităţile de a fi membru al acestei reţele sunt “unice”. “Dacă nu ai fost la o întâlnire Bilderberg, s-ar putea să nu îl poţi suna direct pe un alt membru, iar el să-ţi răspundă la telefon. Dacă ai fost, îţi va răspunde. Dacă nu mergi la întâlniri, s-ar putea să dureze şase luni până reuşeşti să vorbeşti cu o persoană importantă. Dacă mergi, rezolvi orice problemă în două minute”, spune Kakabadze.

Sunt multe motive pentru care oamenii doresc să participe la conferinţele Bilderberg, spune profesorul. “Sunt şi multe avantaje la nivel personal, dar cel mai important mi se pare că eşti recunoscut drept o persoană care poate influenţa afacerile mondiale”, spune Kakabadze.

Cea mai mare temere a celor invitaţi o dată la aceste reuniuni este, în opinia profesorului, faptul că ar putea să nu mai fie chemaţi şi a doua oară.

Grupul Bilderberg, care “conduce lumea”, se reuneşte AZI în Elveţia. Vezi ce acuzaţii i-au fost aduse uneia dintre cele mai exclusiviste şi controversate organizaţii secrete din lume

Membrii uneia dintre cele mai exclusiviste organizaţii ale lumii se vor reuni joi, 9 iunie, la Hotelul Suvretta House din St. Moritzt. În cele patru zile de discuţii, Grupul Bilderberg va discuta despre viitorul omenirii, scrie BBC.

La întrunirea din staţiunea elveţiană vor participa în jur de 150 de lideri politici şi oameni de afaceri. La reuniunile din anii precedenţi, desfăşurate de fiecare dată într-o locaţie de lux, au fost prezenţi şi “veteranii” organizaţiei: Bill Clinton, Prinţul Charles, Peter Mandelson, fostul comisar european pentru comerţ şi actualul ministru britanic al Economiei, precum şi zeci de preşedinţi şi de directori generali ai celor mai mari companii din lume. “Oamenii obişnuiţi pot numai să ghicească ceea ce se întâmplă în cadrul întrunirilor secrete ale Grupul Bilderberg, care reuneşte elita lumii financiare şi politice”, scrie publicaţia citată.

Grupul Bilderberg este una dintre ţintele preferate ale persoanelor sau organizaţiilor care cred în teorii conspiraţioniste, alături de Masonerie şi de alte societăţi sau organizaţii “discrete”, cum se autointitulează.CITEŞTE ŞI: Reportaj din interiorul uneia dintre cele mai EXCLUSIVISTE organizaţii din ROMÂNIA. Cine face parte din CLUBUL ROTARY: “Nu suntem MASONI”

Grupul condus de Henry Kissinger (fost Secretar de Stat al Administraţiei Americane în mandatul preşedinţilor Richard Nixon şi Gerald Ford) şi Viscount Davignon, vicepreşedintele Comisiei Europene între anii1977 şi 1984) are drept scop promovarea ideilor emise de elitele occidentale. Cu toate acestea, adepţii teoriei conspiraţiei au acuzat Bilderberg-ul de aproape orice. Membrii organizaţiei au fost acuzaţi că ar fi fost în spatele crizelor financiare şi că ar fi planificat uciderea a 80% din populaţia lumii. Opozanţii chiar au reuşit odată să întrerupă una dintre reuniunile anuale, desfăşurate departe de ochii presei, “cu uşile închise”.

“Ştim că sunteţi nemiloşi. Ştim că voi reprezentaţi răul. Vă respectăm puterea voastră întunecată”, le-au transmis oponenţii, în frunte cu moderatorul radio din America, Alex Jones. Pe de altă parte, au existat destule persoane publice care au încercat să apere imaginea organizaţiei.

“Este într-adevăr un club exclusivist pentru cei bogaţi şi puternici care se întâlnesc ocazional”, a spus David Aaronovitch, editorialistul publicaţiei “Times”.

Denis Healey, cofondator al grupului, a declarat unui jurnalist care se documenta pentru scrierea unei cărţi pe această temă că “Bilderberg-ul este cel mai util grup internaţional la care am participat”. În cadrul interviului, bărbatul a încercat să motiveze reţinerea Bilderberg-ului faţă de mass-media. “Confidenţialitatea a permis oamenilor să vorbească cinstit, fără teama de repercusiuni”, a spus el.

Numele participanţilor la conferinţele organizate în cadrul grupului nu sunt de obicei dezvăluite în avans, întâlnirile nu sunt accesibile publicului larg şi reprezentanţilor mass-media şi niciodată nu sunt date comunicate de presă.

Prima conferinţă a a grupului s-a desfăşurat acum 57 de ani, în cadrul Hotelului Bilderberg din Oosterbeek, în apropierea localităţii olandeze Arhnem. Reuniunea a fost iniţiată de câteva figuri politice importante, printre care şi Joseph Retinger, Prinţul Bernhard al Olandei, David Rockefeller şi Denis Healey. Scopul întâlnirii din 1954 a fost să susţină relaţiile dintre Statele Unite ale Americii şi ţările europene, în ideea de a preveni un alt război mondial.

Foarte discretul (SIC! – n.n.) grup Bilderberg, care reuneşte peste o sută de personalităţi din lumea politică, economică şi aristocraţie are conferinţa anuală în luxoasa staţiune elveţiană de schi, St. Moritz. Locul şi data întrunirii sunt înconjurate de mister dar, ca de fiecare dată, importantul dispozitiv de securitate care se instalează pentru siguranţa participanţilor este reperat de curioşi, dar mai ales de presă. Aşa cum scrie publicaţia elveţiană Le Temps, cei ce doresc să ştie mai multe despre conferinţa grupului Bilderberg din acest an trebuie să se mulţumească cu o singură certitudine – Dominique Straus-Kahn, fostul şef al FMI care a participat cu multe ocazii la astfel de reuniuni, nu va descinde din limuzină la St. Moritz. Ce se ştie deocamdată este că într-un hotel luxos din staţiunea de schi sunt aşteptaţi circa 100 de oameni puternici ai lumii, care timp de patru zile, în spatele uşilor închise vor dezbate probleme de viitor.

Bilderberg este unul dintre cele mai faimoase cluburi de influenţă ale planetei şi reuneşte bancheri, oameni politici, industriaşi, reprezentanţi media, universitari, miliardari. Condiţia aparteneneţei este discreţia. Creat în 1954 de către prinţul Bernard al Olandei pentru a apropia elitele din Europa şi din Statele Unite, clubul poartă numele hotelului din localitatea Oosterbeek unde a avut loc prima „ediţie” destinată să consolideze relaţiile americano-europene şi să împiedice un alt război mondial. Henry Kissinger, Helmut Schmidt, Gerhard Schroder, Daniel Vasella, şefii Coca-Cola, Shell, Fiat sau regina Olandei au participat la întrunirile evocate anual.

Guvern mondial din umbră?

De-a lungul anilor, modul misterios şi opac în care s-au desfăşurat reuniunile clubului şi faptul că în presă nu este comunicată lista subiectelor dezbătute au dus la concepţia că Bilderberg este un soi de guvern mondial din umbră care face planuri şi stabileşte modul lor de aplicare. O societate secretă atot-puternică ce poate controla marile evenimente mondiale. Toate evenimentele oculte favorizează teoriile complotului şi internetul este plin de astfel de teorii. În ultimii ani, interesul crescând al presei faţă de reuniunile Bilderberg a estompat puţin misterul. În pofida confidenţialităţii care le înconjoară, temele şi lista participanţilor sunt comunicate la final pe site-ul clubului.

Un viitor stabilit în secret

O parte a motivului pentru care sunt emise astfel de teorii ale complotului o reprezintă secretul grupului şi ale metodelor sale de lucru. Numele participanţilor nu sunt cunoscute înainte de conferinţe, lucrările sunt închise publicului şi media, nu sunt publicate comunicate de presă. Diverşi analişti politici şi psihologi studiază fenomenul şi arată că omenirea a fost dintotdeauna înclinată spre astfel de interpretări ale unor evenimente la care nu are acces. În New York Times, David Aaronovici arată că „într-adevăr, Bilderberg este un club al reuniunilor ocazionale pentru cei bogaţi şi puternici”. Denis Healey, co-fondator al grupului declară că „Bilderberg este grupul cel mai util la care am asistat vreodată şi confidenţialitatea a permis oamenilor să vorbească onest şi fără teama represaliilor”. Henry Kissinger şi Viscount Davignon care conduc acum grupul, susţin că la aceste reuniuni elitele occidentale îşi împărtăşesc ideile.

Atunci de ce creează atâta îngrijorare? Bilderberg este un super-club pentru cei foarte bogaţi şi foarte puternici şi discuţiile lor din umbră produc nelinişte, oamenii interpretând că dacă sunt atât de secrete atunci neapărat sunt şi nocive pentru planetă. Aaronovici, care a scris cartea „Istorii Voodoo 2009″, arată că neliniştea legată de instalarea unei noi ordini mondiale a fost întotdeauna o fantasmă a complotului. „Oamenii au tendinţa de a crede că tot adevărul, local şi naţional, este sub ameninţarea oraşului cosmopolit, că forţele internaţionale, adesea legate de capitalismul financiar, sunt sub influenţa intereselor evreieşti”. Multe astfel de teorii vorbesc despre cabala şi se aminteşte povestea ceremoniilor oculte din Templul regelui Solomon.

Legat de Bilderberg, în SUA cea mai mare teamă este că există o cabală care merge spre Europa şi atentează la libertăţile americanilor. În Europa, temerea este că elitele pieţei libere încearcă să forţeze, să impună o agendă de dreapta. Teoriile conspiraţioniste acuză grupul că lucrează la un plan menit să ucidă 80% din polulaţia globului, că planifică diverse acţiuni al căror final le aduce profit. Recent, fostul ziarist sportiv David Icke proclama că lumea este condusă de extratereştri, de reptilieni, cu alte cuvinte de şopârle uriaşe.

Imaginaţie debordantă

Nu există monopol în ce priveşte teoriile conspiraţioniste. În timpul scandalului Monica Lewinski, Hillary Clinton evoca o conspiraţie contra soţului ei, atunci preşedintele SUA. Mai recent, unii pretind că atentatele din 11 septembrie au fost organizate de anturajul preşedintelui George W Bush pentru a avea motiv să invadeze Afganistanul şi Irakul. Astfel de teorii sunt emise potrivit unor convingeri de dreapta sau de stânga, susţine James McConnachie, coautor al unui ghid al teoriilor conspiraţiei. Stânga ar organiza un guvern internaţional iar capitalismul global, de dreapta, ar încerca acelaşi lucru, dar prin alte mijloace. Dovadă că teoriile de acest gen reflectă evoluţia societăţii şi îngrijorările populaţiei.

Reuniunea din 2011 a grupului Bilderberg va avea loc în staţiunea elveţiană Saint-Moritz, în perioada 9-12 iunie. Locaţia exactă este învăluită în mister, poliţia locală confirmând doar desfăşurarea reuniunii în această staţiune. Un purtător de cuvânt al poliţiei din cantonul Graubunden a declarat pentru AFP că au fost luate măsuri de protecţie, însă fără a se mobiliza armata, aşa cum se întâmplă în timpul summit-ului de la Davos. Pentru acest an, guvernul elveţian, la cererea parlamentului, a confirmat participarea ministrului elveţian al Energiei. Se aşteaptă şi participarea Christinei Lagarde, cea care are şansele cele mai mari de a-l înlocui pe Dominique Straus-Kahn, si el un vechi participant, în fruntea FMI.

De pe agenda reuniunii ar trebui să facă parte actuala criză din Grecia şi din zona euro, dar şi conflictul în desfăşurare din Libia. Grupul Bilderberg obişnuieşte să publice lista participanţilor doar după încheierea reuniunii. În urmă cu doi ani, reuniunea a avut loc în Atena, lovită apoi de colapsul financiar, iar în 2010 la Barcelona. La ultima întrunire au participat, printre altii, ministrul suedez de Externe, Carl Bildt, preşedintele Airbus, Tom Enders, ministrul grec de Finanţe, George Papaconstantiniou, si secretarul adjunct al Departamentului de Stat al SUA, James Steinberg.

Comisia Trilaterală, a cărei ultimă reuniune a avut loc la Bucureşti, Clubul de la Roma, The Royal Institute of International Affairs, The Council on Foreign Relations sunt doar câteva din organismele înfiinţate de elita mondială şi a căror aura de mister permite să se înţeleagă că sunt braţe ale unui guvern mondial care perpetuează şi consolidează puterea amintitei elite.

Înfiinţat în 1954 în hotelul olandez cu acelasi nume, grupul Bilderberg îşi propunea să întărească relaţiile dintre SUA şi Europa. Acum grupul este prezidat de Henry Kissinger, fost secretar de Stat al SUA, şi de vicontele Etienne Davignon, fost vicepreşedinte al Comisiei Europene. După spusele lui Denis Healey, fost ministru britanic al Apărării şi de Finanţe, “Bilderberg a devenit cel mai folositor grup internaţional pe care l-am frecventat”. Aceasta şi pentru că, sub garanţia confidenţialităţii, participanţii vorbesc foarte deschis.

Participă la întruniririle Bilderberg nu doar capete încoronate, mari finanţişti, producători de arme, politicieni, ci şi patroni de presă şi jurnalişti. Însă niciunul dintre aceştia nu relatează nimic despre dezbateri şi nici nu sugerează modul în care acestea ar fi influenţat evenimentele ulterioare. Coincidenţe sau nu, pe atunci guvernatorul Bill Clinton a participat la reuniunea Bilderberg din 1991, iar apoi a devenit preşedinte. În 2002, şeful Pentagonului, Donald Rumsfeld a planificat intervenţia din Irak, iar în 2003, Valery Giscard d’Estaing a prezentat proiectul noii constituţii europene. Tot în acest cadru, Herman Van Rompuy a fost “uns” preşedinte al Consiliului European.

Intalnirea din acest an a controversatului Grup Bilderberg va incepe joi, 9 iunie, la hotelul Suvretta House din statiunea elvetiana St. Moritz, potrivit informatiilor prezentate de site-ul American Free Press, care monitorizeaza de multi ani organizatia. Bilderberg sustine o agenda globalista si afirma ca notiunea de suveranitate nationala este depasita. Din cauza caracterului secret al intalnirilor si al refuzului de a prezenta comunicate de presa, grupul a fost acuzat frecvent de comploturi la nivel mondial. In acest context, un important politician elvetian a cerut autoritatilor federale arestarea lui Henry Kissinger, pe care il acuza de “crime de razboi”.

Reuniunea, cea de-a 59-a din istoria grupului, va dura pana la 12 iunie.

Dominique Baettig, reprezentant al Partidului Poporului din Elvetia, a cerut autoritatilor federale arestarea lui Henry Kissinger, pe care il acuza de “crime de razboi”. Politicianul elvetian i-a trimis o scrisoare Procurorului General din Tara Cantoanelor in care solicita arestarea fostului secretar american de stat, in cazul in care acesta va participa la reuniunea Bilderberg. Baettig il acuza pe Kissinger de complicitate la crime de razboi in Indochina, Bangladesh, Chile, Cipru si Timorul de Est.

In scrisoarea sa, Baettig solicita, de asemenea, arestarea fostului lider de la Casa Alba, George W. Bush, si a presedintelui francez Nicolas Sarkozy, insa, potrivit infowars.com, niciunul dintre cei doi nu va lua parte la intalnirea desfasurata in statiunea elvetiana.

Ziaristul Jim Tucker de la American Free Press, considerat unul dintre cei mai neobositi “vanatori” de bilderbergi, a afirmat recent ca, la intalnirea din Elvetia, membrii grupului “se vor plange de felul in care nationalistii rai blocheaza eforturile lor de a realiza guvernul mondial”, “vor ordona cresterea preturilor la petrol”, “vor promova razboaie pentru profit” si “vor formula un apel pentru ca un guvern mondial sa impuna pacea”. Reuniunea din Elvetia intervine la doua luni dupa ce institutia-sora a Grupului Bilderberg, Comisia Trilaterala, s-a reunit intre 8 si 10 aprilie la Washington. Bilderberg este un grup exclusiv occidental, in timp ce Comisia Trilaterala a fost creata cu intentia de a integra elite din America de Nord, Europa Occidentala si Japonia.


Categorii

1. DIVERSE, Masonerie, Noua ordine mondiala, guvern mondial (Pasi catre Antihrist?), Uniunea Europeana, globalizare, guvernarea europeana (UE)

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

15 Commentarii la “UPDATE: ACUM SI AGENDA E LA VEDERE! ”Oculta”… la vedere: INTALNIREA BILDERBERG PE ANUL 2011 (Elvetia, St. Moritz)

 1. Pingback: Razboi întru Cuvânt » LA VREMURI DE CRIZA VIN IDEILE “MARI”: un presedinte ales pentru Uniunea Europeana! Sau despre strategia euro-constrictor
 2. Pingback: Razboi întru Cuvânt » COMISIA EUROPEANA INAUGUREAZA NOUL SISTEM DE SUPRAVEGHERE CENTRALIZATA A STATELOR MEMBRE. PORUNCA EUROCRATILOR – MAI MULTA AUSTERITATE!/ Grecia in faliment – conform unei scrisori “secrete”/ ROMANIA, T
 3. http://www.antena3.ro/externe/grupul-bilderberg-s-a-reunit-la-elvetia-rusia-nu-a-fost-invitata-127829.html

  De menţionat este faptul că Rusia nu a fost invitată să participe anul acesta la întâlnire, dând motiv de discuţii aprinse între activişti. De altfel, Russia Today este printre puţinele publicaţii care a vorbit despre acest eveniment anul acesta.

 4. @ada,

  Este un grup de influenta ale caror intruniri si discutii sunt strict secrete, desi in ultimul timp se tot face tam-tam pe seama lor dupa ce tot mai multe informatii apar despre acesta si sunt facut publice intrunirile lor. Democratia (asa-zisa) si transparenta nu exista decat pentru patura de jos a societatii. Elitele insa, care se intrunesc in secret, nu iau decizii in functie de doleantele populatiei. Este o structura inchisa in cadrul careia se hotarasc pasii ce se doreste a fi urmati la nivel economic, politic si social, este un fel de guvern din umbra in cadrul carei nu pot participa decat membrii ei si nimeni altcineva (indiferent ca este europarlamentar sau chiar sef de stat).

 5. Mulţumesc tare mult, Mirela, pentru păreri, explicaţii! dacă nu comunicăm între noi, ne vom simţi striviţi la un moment dat. Nu m-am orientat cum trebuie în informaţiile de pe site.. Am crezut c-am descoperit America.

 6. Pingback: Razboi întru Cuvânt » (Video) Bilderbergii se distreaza pe seama activistilor anti-sistem, intaratandu-i cu batul prin gard. S-A DAT LIBER ATACURILOR IMPOTRIVA CELOR PUTERNICI?
 7. Pingback: Razboi întru Cuvânt » (FOTO): Imagini de la intrunirea Bilderberg, chipurile “cel mai putin mediatizat summit international”!
 8. Pingback: CHINA AR PREGATI UN ATAC CU RACHETE IMPOTRIVA SUA. Serghei Lavrov, min. de externe al Rusiei, critica iar scutul de la Deveselu
 9. Pingback: SEFUL BILDERBERG IN ROMANIA: Etienne Davignon la o conferinta patronata de BNR si Mugur Isarescu!
 10. Pingback: Vicontele Davignon, seful BILDERBERG, despre ORDINEA EUROPEANA, RAZBOI SI POPULISM. Cum sa interpretam spusele sale? (VIDEO)
 11. Pingback: A decis BILDERBERG inlocuirea lui Obama cu MORMONUL Romney? - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 12. Pingback: Daniel Estulin despre GRUPUL BILDERBERG, oligarhia financiara si “sacrificarea” SPANIEI, Putin si South Stream - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 13. Pingback: "Google-Berg" - FRATIA dintre BILDERBERG si GOOGLE intru guvernarea "transumanista" a lumii, de tip Big Brother- LA VEDERE SI OFICIAL PRIN FUZIUNE? - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 14. Pingback: Reuniunea BILDEBERG 2013 are loc in Marea Britanie. "BINE ATI VENIT IN 1984"/ Printre participanti: Seful Comisiei Europene, presedinta FMI, ministri de finante si sefi de banci nationale - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare