MIRCEA BADEA REFUZA RECENSAMANTUL (VIDEO): “Nu raspund la intrebarile alea inepte si nesimtite!”

20-10-2011 56 secunde Sublinieri

Realizatorul emisiunii TV “În gura presei”, Mircea Badea, a declarat deschis în cadrul ediţiei de aseară de la Antena 3 că nu are de gând să participe la recensământ. Acesta a spus că “i se pare o porcărie inimaginabilă”.Eu o să-l refuz“, a declarat răspicat acesta, cu toate că, cel mai probabil, va fi nevoit să plătească amendă din această cauză. 

Citeşte şi RECENSĂMÂNT 2011. Ce rişti dacă refuzi să răspunzi la întrebări. Plus: Ce faci dacă la “interviu” participă şeful de bloc sau administratorul

“Am înţeles că amenda o să ajungă la 45 de milioane”, aproape aceeaşi sumă pe care spune că a plătit-o ca să-şi achiziţioneze cauciuri de iarnă pentru autoturismul personal. “Eu am dat 40 de milioane pe cauciuri de iarnă, pe care nu ştiu când o să mi le montez”, a precizat acesta. Relizatorul TV a declarat pe final: “nu răspund la întrebările alea inepte, nesimţite” care n-au alt scop “decât să-şi dea ei seama dacă eu intru pe internet sau nu”.

Recensământul populaţiei şi al locuinţelor, care se va desfăşura între 20 şi 31 octombrie, este cel mai complex realizat după 1989 în România şi primul după intrarea în Uniunea Europeană, cu un buget de peste 45 de milioane de euro pentru perioada 2011 – 2014, a declarat marţi preşedintele INS, citat de Mediafax. (Ionela Samoilă)

Legaturi:


Categorii

1. DIVERSE, Era Big Brother, Mircea Badea, Recensamant 2011, Video

Etichete (taguri)

, , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

11 Commentarii la “MIRCEA BADEA REFUZA RECENSAMANTUL (VIDEO): “Nu raspund la intrebarile alea inepte si nesimtite!”

  1. Nu-mi explic cum pot sa taca toti la aceasta aberatie – amenda pentru refuzul de participare la recensamant sau pt refuzul de a raspunde la anumite intrebari!
    Oare doarme toata lumea???
    Ca sa nu mai zic de CUANTUMUL amenzii, MULT MULT peste venitul mediu in Romania (PESTE DUBLU!!)

    CARE ESTE PREJUDICIUL PRODUS, INCAT SA MERITE O ASEMENEA CONTRAVALOARE? Cat de mare este gravitatea faptei, cine este cel prejudiciat si in ce mod, apoi cum se cuantifica “paguba” astfel incat sa justifice suma imensa ce i se poate cere unui amarastean pentru asa ceva?

    UNDE sunt juristii “nostri”???

  2. Pingback: UE VREA SA STIE TOTUL DESPRE TOTI. Inceputul indosarierii globale. DREPTUL LA INTIMITATE COSTA 4500 DE LEI
  3. http://www.insse.ro/cms/files/rpl%202011/SITE%20RPL%20-%202011.htm

    in linkul postat gasiti toata documentatia privind formularele de recensamant si baza legala, fundamentata in spec. pe Regulamente UE.

    iertat sa-mi fie, dar nu cred ca informatiile oferite in cadrul recensamantului pot fi mai vatamatoare persoanei decat informatia oferita zi de zi, benevol si gratuit, celor “interesati” prin prezenta noastra, mai mult sau mai putin documentata in spatiul virtual…adevaratul recensamant se face clipa de clipa prin trierea informatiei covarsitoare din www. beware!

  4. @k:

    S-a explicat in celelalte postari care e diferenta. De exemplu aici: http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/2011/10/18/de-la-supraveghere-la-predictie-si-manipulare-de-ce-suntem-monitorizati-si-recenzati-in-detaliu/

    Totusi, sa nu supraestimam capacitatea molohului de a integra informatiile lasate de noi peste tot din cauza netului si telefonului. Una este sa ai capacitatea de a urmari persoane anume alese, alta este sa ai tabloul demografic complet, cu semnatura cu tot.

  5. Ca persoana implicata in recensamant pot sa va spun ca numai informatiile fixe,gen CNP,nu pot fi fentate de recenzor.Celelalte se mai pun din burta,asa ca informatii prea multe despre viata intima nu pot strange,oricat s-ar da peste cap.

  6. Pingback: RECENSAMANT: CUM AM FOST MINTITI DESPRE AMENZI SI OBLIGATIVITATEA CNP-ULUI! Si alte perdele de fum...
  7. Pingback: OFICIAL: DECLARAREA CNP-ULUI LA RECENSAMANT NU E OBLIGATORIE!
  8. Pingback: DECLARAREA CNP-ULUI A REDEVENIT OBLIGATORIE! La loc comanda! Incredibila bataie de joc a INS!
  9. Pingback: MIRCEA BADEA despre ACTA si GUVERNUL MONDIAL (video) - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare