…Mai bine le-ar fi lor sa-si lege de gat o piatra si sa fie aruncati in mare (Luca 17, 2): TRATAMENTELE HORMONALE MUTILANTE DE SCHIMBARE DE SEX PENTRU COPII DEVIN UN FENOMEN!

21-02-2012 2 minute Sublinieri

schimbare de sex copii

O fetiţă de opt ani se află deja pe lista de aşteptare pentru un tratament hormonal pentru schimbarea sexului. Un număr mic dar în creştere de adolescenţi, şi chiar de copii în faza de preadolescenţă, care cred despre ei că s-au născut cu un alt sex decât cel conştientizat la nivel psihologic, primesc sprijinul părinţilor care îi duc la doctor pentru tratamente de schimbare de sex.

Această problemă ridică nişte întrebări de ordin etic, iar o serie de medici au avertizat împotriva tratării unor organisme în formare cu medicamente hormonale care blochează etapa naturală de dezvoltare a organismului în timpul pubertăţii, scrie Agerpres.

Are numai 8 ani, dar urmează un tratament hormonal pentru schimbare de sex

Unul dintre cazurile semnalate este cel al unui micuţ de 8 ani din Los Angeles, aflat pe lista de aşteptare pentru un astfel de tratament. Născut fetiţă, copilul şi-a anunţat pentru prima oară părinţii pe când avea doar 18 luni că este băieţel, iar până în prezent nu a abandonat această convingere. La început părinţii săi au fost şocaţi, însă în prezent se referă la copilul lor ca la un băiat şi aşteaptă primele semne ale pubertăţii pentru a începe tratamentul hormonal. El urmează o şcoală unde este înscris cu un nume de băiat şi a respins mereu sugestiile de a purta rochiţe sau alte haine pentru fetiţe.

“Pediatrii ştiu că astfel de copii există şi că au nevoie de tratament”, explică Dr. Norman Spack, autorul unuia dintre cele trei studii publicate luni în revista Pediatrics. Spack este directorul Spitalului pentru Copii din Boston.

“Dacă deschizi uşile, aceşti copii vor începe să apară. Ei există şi cazurile lor se regăsesc menţionate în practica medicală”, a mai precizat el într-un interviu. Schimbarea în joacă a rolurilor de gen este comună printre copii, însă în acest caz este vorba de nişte copii care chiar au probleme pentru că simt că s-au născut cu un alt trup decât cel ce corespunde identităţii lor psihologice şi comportamentale.

Tulburări ale identităţii sexuale

Unele astfel de cazuri sunt etichetate drept “tulburări ale identităţii sexuale” – un diagnostic ce ţine de domeniul psihiatriei.Însă Norman Spack se numără printre medicii care susţin că un astfel de diagnostic este eronat. O serie de studii de pionierat în domeniu le certifică poziţia, identificând caracteristici ale creierului acestor copii ce sunt corespunzătoare sexului opus.

Conform estimărilor pediatrilor, aproximativ 1 din 10.000 de copii prezintă aceste simptome

În schimb, acordarea de tratamente pentru schimbarea de sex în cazul adolescenţilor de până în 18 ani ridică o serie de probleme de ordin etic, iar psihologii trebuie să-i investigheze şi pe părinţi şi motivele prin care aceştia îşi justifică alegerea, conform lui Margaret Moon, medic membru al Comisiei de Bioetică din cadrul Academiei americane pentru Pediatrie.

Părinţii nu suportă ideea că ar avea un copil homosexual

Unii dintre copii pot fi diagnosticaţi astfel atunci când nu acceptă rapoartele şi relaţiile de gen în felul în care cei din jurul lor se aşteaptă să o facă. Alţi copii pot fi homosexuali iar părinţii lor preferă să-i supună unor astfel de tratamente de schimbare de sex decât să aibă un copil gay, conform lui Margaret Moon. “Este foarte periculos să aplici un tratament ireversibil mult prea devreme”, mai avertizează ea.

Copiii recurg la automutilare

De cealaltă parte, medicii care susţin acest tip de tratamente pentru copii afirmă că neaplicarea lor ar avea efecte negative mai mari decât punerea lor în practică. Sunt cazuri în care astfel de copii recurg la automutilare în încercarea de a-şi modifica anatomia. De asemenea, de multe ori ei ajung victime ale abuzurilor fizice şi verbale din partea celorlalţi copii din comunităţile în care cresc, sunt expuşi de mici la stres, depresii şi pot ajunge chiar la tentative de sinucidere. Toate aceste probleme, suţine Dr. Spack, dispar la copiii care primesc tratamentul ce le permite să trăiască ca şi când ar avea sexul opus.

Conform unor date oficiale, 97 de copii din SUA, fete şi băieţi au primit tratamente de schimbare de sex în perioada 1998 – 2010; dintre care cel mai mic avea doar 4 ani.


Categorii

1. DIVERSE, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor

Etichete (taguri)

, , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

25 Commentarii la “…Mai bine le-ar fi lor sa-si lege de gat o piatra si sa fie aruncati in mare (Luca 17, 2): TRATAMENTELE HORMONALE MUTILANTE DE SCHIMBARE DE SEX PENTRU COPII DEVIN UN FENOMEN!

  1. @admin ,

    sa-mi fie cu iertare , am toata admiratia pentru munca voastra dar la un asemenea articol n-am putut sa trec mai departe de titlul lui . Si asta pentru ca nu vreau efectiv sa ajung sa urasc cu adevarat un semen de-al meu , facand referire aici la parintii acestor copii . Cu siguranta ca acei … parinti nu mai au demult discernamant si ar trebui ca organele abilitate ale statului sa se autosesizeze si sa ia copii , spre plasament , asa cum a facut in multe alte cazuri , cand singura vina a parintilor a fost , saracia .

  2. @fane: nu trebuie să-i judecăm pe oameni prea duri. Aceste crize sexuale ce au loc frecvent în ziua asta trădează o criză mult mai adâncă din lumea aceast, o căutare mult mai puternică. Spunea foarte frumos păr. Savatie Baștovoi într-un articol că homosexualii de azi nu sunt ca cei din Roma antică. Cei din ROma antică făceau ce făceau din simplă patimă pe când în ziua de azi acești homosexuali au niște crize de personalitate foarte puternice. Uită-te de exemplu la niște filmulețe: http://www.youtube.com/watch?v=aBUMugqDRHg sau http://www.youtube.com/watch?v=yVbIr4t8png . Încearcă să treci la al doilea film de partea superficială și să vezi faptul că acea femeie vrea să creadă într-un Hristos care nu o urăște precum i s-a trasnmis de către ”creștini”.

  3. Doamne ce nebuniei cum parinti sa fie de acord cu homosexualitatea ?| sa intors lumea pe dos

  4. @Sorin:

    Oare Evanghelia nu este si ea dura, in ce am citat din ea chiar in titlu? Aici nu e vorba de niste adulti, ci de COPII, care nu au cum s aaiba astfel de probleme ci, evident, le sunt induse de parintii lor biologici.

  5. offff…saracuti copilasi nevinovati 🙁 unii chiar nu mai stiu ce sa faca cu banii si isi batjocoresc proprii copilasi…trist,foarte trist!:(

  6. Sa cazi din rau in mai rau.
    “Alţi copii pot fi homosexuali iar părinţii lor preferă să-i supună unor astfel de tratamente de schimbare de sex decât să aibă un copil gay”.
    Decizia apartine, totusi, parintilor. Asa cum pacatele parintilor se rasfrang asupra vietii copiilor, si asta nu pentru ca Dumnezeu se razbuna, ci este consecinta fireasca a libertatii alegerii noastre.

  7. Totusi nu numai parintii sunt vinovati si responsabili, ci si restul societatii in care traiesc. Daca inainte de nastere, mama a vrut baiat si nu fata sau i s-a spus de la ecografie ca va avea baiat si nu fata, e posibil ca respectivul copil sa fie marcat pe viata de o asemenea idee: ca ar fi trebuit sa fie baiat si nu fata (sau invers). Chiar daca mama nici macar nu e constienta de asta.

    Apoi intr-o societate unde sunt promovati doctori, educatori, invatatori si profesori gay, bineinteles ca si inclinarile cele mai mici ale copilului spre asta vor fi incurajate. Chiar daca parintii sunt perfect normali sau poate chiar contra.

    @Sorin: Hristos nu uraste pe nimeni, ci ne cheama cu iubire la El, insa tot El ne curata de pacate si boli, pentru a fi vrednici de El. Si un crestin nu uraste pe nimeni, dar duce razboi aprig contra pacatelor si bolilor.

  8. Deci, totul e pe baza de pseudo-anatomie si paranoia. Valorile ce tin de viata morala si de inteligenta nu se aplica — nu ne preocupa deloc o solutie morala, o educare, o informare a copiilor; si orice spune un copil mic este litera de lege. Cred ca vina cea mai mare o au autoritatile care nu sezizeaza sau trec cu vederea asemenea abuzuri si lipsa de pricepere. Zic autoritatile, dar cred ca in curand vom spune (neo)-securitatea.

  9. @IoanC ,

    Exact asta spun si eu , legat de autoritati , ca ar trebui sa se autosesizeze pentru ca vorbim de un abuz nu numai in sensul definit de lege ci chiar in sensul general al cuvantului . Numai ca in acest caz autoritatile nu au nici o treaba cu un asemenea comportament al parintilor , fiindu-le mai frica de o reactie a LGBT-ului decat de Dumnezeu .

  10. @fane

    Deci suntem pe aceeasi linie in aceasta privinta.
    Dar de ce interpretezi versul din Scriptura intr-o maniera violenta? Iisus nu sugereaza ca El isi doreste sa i lege cuiva o piatra de gat, ci ca aceasta este o groaznica realitate de care ne avertizeaza Frateste.

  11. @admin: “Cine este fără de păcat să arunce primul cu piatra în homosexuali”.

  12. Nu cred ca arunca nimeni cu piatra in homosexuali pe acest site, mai ales daca un doctor homosexual se intampla sa ti salveze viata!

    Dar nici nu putem sa nu protestam macar verbal la manifestarile publice ale unor bolnavi exhibitionisti incurajati cu bani de autoritati.

    Uite ce i s-a intamplat sarmanului Sorin devenit Sorina si redevenit Sorin … Linkul e la prima legatura data de admin.

  13. @IoanC ,

    la care verset te referi ?

    @Sorin ,

    frate , ca orice , pe aceasta lume , si toleranta ( fata de homosexuali , pentru ca la ei faci referinta in comentariul tau ) trebuie sa se incadreze in niste limite , care limite au fost trasate chiar de Dumnezeu , deci nu este loc de tocmeala . Ca sa nu mai vorbim ca in aceasta postare se vorbeste despre influenta proasta pe care o au parintii asupra copiilor , parintii fiind cei prin care vine ispita si nu in toate cazurile de gandire devianta a parintilor avem de-a face cu parinti homosexuali ( sau care nu recunosc fatis aceasta orientare ) .
    Absolut corect ca este bine sa ne abtinem de la a arunca cu piatra in oricine , de preferat fiind asumarea propriei pacatosenii si concentrarea noastra spre pocainta proprie dar ” … nu ma voi insoti cu alesii lor ” . Am atat de multe pacate si simt apasarea lor si pe trup si pe suflet , nu cred ca judecarea altora mi le-ar putea sterge , ci dimpotriva . Dar sa smintesti un micut , un nevinovat , un nestiutor , o minune gingasa si plapanda a lui Dumnezeu , unul dintre cei pentru care inca ne mai tine Dumnezeu si nu ne striveste , intr-o desfranata , mi se pare un egoism de-a dreptul diabolic . A nu condamna o astfel de fapta a parintilor , ne conduce , fara doar si poate , la complicitate si toate pacatele acelui copil vor fi asupra noastra pana la momentul in care va constientiza singur starea sa de cadere .

    Esti homosexual , vrei neaparat sa traiesti impotriva legilor firii ,este treaba ta , fa-o in casa ta , esti responsabil pentru pacatele tale , singur transformi madularele ( care nu sunt ale tale , totusi , ci ale lui Hristos ) intr-unele ale desfranatei , singur iti semnezi sentinta , este decizia ta , DAR OPRESTE-TE LA ACESTEA si nu distruge suflete nevinovate . Poate gresesc dar mi se pare chiar mai grav decat a alege avortul pentru acel copil . Cel avortat are doar pacatul stramosesc asupra lui , pe cand cel pe care il indemni , il ghidezi sa mearga pe un asemenea drum , poate sa acumuleze pacate enorme .

  14. @fane

    Cel din titlu, care ziceai ca nu poti sa treci de el.

  15. Pingback: Desene animate sau MANIFESTE DE PRPAGARE A MAGIEI SI VIOLENTEI?/ Corabia avorturilor/ UN ALT GENOCID: copiii care se supun TRATAMENTELOR DE SCHIMBARE a sexului/ Colegiul Anghel Saligny din Bacau: PE AGENDA PROPAGANDEI HOMOSEXUALE! (Razboiul impotriva fami
  16. Pingback: Pr. C-tin Sturzu despre dictatura homosexuala: "TRAIM MOMENTELE CELE MAI CUMPLITE DE DUPA 1989, DAR PUTINI SUNT CONSTIENTI. Va veni o persecutie "corecta politic", cum n-a mai cunoscut istoria României!" - Razboi întru Cuvânt - Reco
  17. Pingback: GADARENII DE AZI. Bebelusul regal, casatoriile homosexuale si teoriile satanice ale “identitatii de gen”. NE-AM OBISNUIT CU RAUL? Pr. Vasile Mihoc despre LUPTA LUMII DEMONIZATE CU TINERII SI COPIII (video) - Recomandari
  18. Pingback: GADARENII DE AZI. Bebelusul regal, casatoriile homosexuale si teoriile satanice ale “identitatii de gen”. NE-AM OBISNUIT CU RAUL? Pr. Vasile Mihoc despre LUPTA LUMII DEMONIZATE CU TINERII SI COPIII (video) - Recomandari
  19. Pingback: Reputat psihiatru american in Wall Street Journal: TRANSSEXUALISMUL ESTE “TULBURARE MENTALA”. TRATAMENTELE HORMONALE ADMINISTRATE COPIIILOR – UN ABUZ ASUPRA MINORILOR, OPERATIA DE SCHIMBARE DE SEX – INCALCARE A DREPTURILOR OMULUI -
  20. Pingback: DEMITIZAREA UNEI “GAY-HATE CRIME” CARE A SCHIMBAT LEGEA IN AMERICA. Adevarul crud despre o crima si falsificarea realitatii de MITOLOGIA GRUPARILOR HOMOSEXUALE - Recomandari
  21. Pingback: GADARENII DE AZI. Bebelusul regal, casatoriile homosexuale si teoriile satanice ale “identitatii de gen”. NE-AM OBISNUIT CU RAUL? Pr. Vasile Mihoc despre LUPTA LUMII DEMONIZATE CU TINERII SI COPIII (video) | Cuvântul Ortodox
  22. Pingback: MAREA BRITANIE INAUGUREAZA ”NOI DRUMURI” ORWELLIENE. Indoctrinare TRANSGENDER in SCOLILE PUBLICE si instituirea DELICTULUI de ”URA TRANSSEXUALA”. Ne așteaptă la orizont: opresiune, disfuncționalitate socială produsă artificial și pierderea l
  23. Pingback: STOPATI EXPERIMENTELE DE TIP TRANSGENDER PE COPII! "Atrocitatile" de la o clinica "de gen" din Londra care recomanda SCHIMBAREA DE SEX la COPII socheaza Marea Britanie: "Numărul de copii care au fost trimiși la clinica din nordu
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare