Conferinta de presa a ASOCIATIILOR CRESTINE care au PROTESTAT la Muzeul Taranului Roman [VIDEO INTEGRAL]/ Directorul adjunct al MTR reactioneaza si el: “ASTEPT SCUZE DE LA AMBASADA SUA”

25-02-2013 8 minute Sublinieri

Cu: Iulian Capsali, Bogdan Stanciu, Razvan Vastea, Alina Ioana Dida, Silvia Radu si altii.

Reprezentanţii mai multor organizaţii non-guvernamentale din România au spus luni, într-o conferinţă de presă, că evenimentul organizat pe 20 februarie la Muzeul Ţăranului Român a reprezentat o încălcare a dreptului la demnitate naţională, muzeul asociindu-se astfel cu “propaganda homosexuală”.

Reprezentanţii mai multor organizaţii non-guvernamentale din România au susţinut, luni, o conferinţă de presă în care şi-au expus punctul de vedere cu privire la incidentul petrecut miercuri, 20 februarie, la sediul Muzeului Naţional al Ţăranului Român (MNŢR) din Capitală, când proiecţia filmului “The Kids Are All Right” (“Copiii sunt bine-mersi”), eveniment ce trebuia să aibă loc în cadrul festivalului “Luna Istoriei LGBT” (lesbiene, gay, bisexuali şi transgender – n.r.), a fost întreruptă de un grup de protestatari.

Potrivit celor prezenţi la conferinţa de presă, reprezentanţi ai Asociaţiei “Pro -Vita”, Alianţei pentru Demnitate Naţională şi Asociaţiei “Basarabii”, Muzeul Naţional al Ţăranului Român s-a asociat “cu propaganda homosexuală”.

“Am considerat şi considerăm că memoria şi identitatea ţăranului român, prezente în MNŢR – datorită autenticităţii prezentării, muzeul a fost premiat ca Muzeul European al Anului -, nu au nimic în comun cu homosexualitatea”, a spus Iulian Capsali, regizor, publicist şi preşedinte al Alianţei pentru Demnitate Naţională.

Acesta mai consideră că prin permiterea proiecţiei filmului “Copiii sunt bine-mersi” a fost încălcat dreptul la demnitate naţională şi la identitate a ţăranului român.

“Promovarea de către muzeu a unor evenimente ce ţin de mişcarea LGBT conduce la încălcarea flagrantă a statutului (Statutul de Organizare şi Funcţionare a Muzeului Naţional al Ţăranului Român – n.r.), cu grave consecinţe pentru imaginea instituţiei, repet, incompatibilă funciar cu astfel de evenimente. O instituţie publică ce depozitează ethosul ţăranului român nu poate să fie folosită discreţionar în propaganda homosexuală şi nici nu i se poate da o altă direcţie, improprie, care ţine de corectitudinea politică”, a mai spus Capsali.

Referitor la faptul că printre protestatari s-au aflat şi persoane care au făcut “gesturi naziste” şi au strigat “Moarte homosexualilor!”, reprezentanţii ONG-urilor prezente la conferinţa de presă au declarat că a fost vorba despre o singură persoană în această situaţie, care nu avea nicio legătură cu protestatarii. Mai mult, aceştia au precizat că nu a fost nevoie de intervenţia forţelor de ordine, deoarece nu s-a comis niciun act de violenţă.

“A fost un protest paşnic şi spontan. Noi nu am întrerupt proiecţia unui film gay. Am fost nişte oameni care am dorit să oprim un eveniment care urma să se desfăşoare într-un loc nepotrivit”, a precizat Alina Ioana Dida, medic de familie, care a protestat, la rândul său, pe 20 februarie, la MNŢR.

Mai mult, aceasta a acuzat ActiveWatch – Agenţia de Monitorizare a Presei şi Asociaţia Accept, susţinătoare ale evenimentului de la Muzeul Ţăranului Român, că “au lăsat inteţionat să se desfăşoare acolo evenimentul pentru a putea spune că este vorba despre grupări neonaziste“. “Miza evenimentului a fost scoaterea valorilor naţionale din muzeu şi înlocuirea cu multiculturalitatea, inclusiv cultura gay”, a mai spus Dida.

De asemenea, reprezentanţii ONG-urilor îl acuză pe directorul Muzeului Naţional al Ţăranului Român, Virgil Ştefan Niţulescu, de “complicitate” şi “premeditare” la generarea respectivei situaţii, în condiţiile în care, spun aceştia, au făcut numeroase demersuri pentru ca proiecţia să nu mai aibă loc.

Printre neregulile semnalate de participanţii la protest şi menţionate în cadrul conferinţei de presă se numără şi aceea că “intrarea la proiecţia filmului «The Kids Are All Right» («Copiii sunt bine-mersi») era liberă, deşi ratingul filmului este de +16 ani. În alte ţări, acest film poate fi văzut de cei care au împlinit 18 ani, el fiind clasat la categoria «R for strong sexual content», fapt care ar trebui să aibă consecinţe asupra organizatorilor, care puteau expune copiii unor imagini ce puteau provoca tare psihologice”.

De asemenea, reprezentanţii organizaţiilor non-guvernamentale prezente la conferinţa de presă au criticat decizia Ambasadei Statelor Unite de a se implica în evenimentul “Luna istoriei LGBT”, considerând această implicare drept “un atac la identitatea naţională”.

[…]

Directorul adjunct al Muzeului Ţăranului Român, Mihai Gheorghiu, a precizat, luni, pentru România Liberă, că declaraţiile lui Virgil Niţulescu sunt calomnioase şi că este “dezamăgit” şi “indignat” de reacţia Ambasadei Statelor Unite la Bucureşti, care a preluat “acuzaţiile calomnioase ale activiştilor mişcării homosexuale”.

De asemenea, Mihai Gheorghiu a explicat că a rămas în incinta muzeului în seara proiecţiei pentru că era alarmat de apariţia posibilelor tensiuni şi că nu a fost în sală pe parcusul desfăşurării filmului.

Directorul adjunct a mai afirmat că aşteaptă scuze din partea Ambasadei SUA şi că Muzeul Ţăranului Român nu trebuie să fie folosit în “campanii ideologice”.

Redăm mai jos declaraţia de presă a directorului adjunct al Muzeului Ţăranului Român, Mihai Gheorghiu:

“În legătură cu declaraţia dlui. Virgil Ştefan Niţulescu, director general al MNŢR, din cotidianul România liberă din 21 februarie, cu vehicularea numelui meu în alte câteva publicaţii în legătură cu evenimentele din 20 februarie 2013, derulate în MNŢR, cât şi cu acuzaţiile calomnioase care mi-au fost aduse de activiştii mişcării homosexuale şi de Ambasada SUA la Bucureşti, ţin să aduc următoarele precizări:

Alarmat de unele zvonuri privind apariţia unor posibile tensiuni la proiecţia unui film programat de fundaţia Accept-România am rămas în incinta muzeului. În calitate de membru al conducerii MNŢR, şi în lipsa directorului general din instituţie, am asigurat dialogul cu toţi cei prezenţi, inclusiv cu poliţia, în incinta MNŢR. Nu am asistat la proiecţia filmului, nu am fost prezent în sală decât un minut înainte de începerea proiecţiei şi după încetarea acesteia, de asemenea pentru scurt timp, pentru a înţelege ce se întâmplă. Deci aserţiunea domnului Niţulescu şi a activiştilor mişcării homosexuale că eu aş fi fost în sală la proiecţie este pură calomnie. De asemenea, sugestia implicită că prezenţa mea pentru scurt timp în sală sau dezacordul meu cu privire la desfăşurarea evenimentului ar fi putut avea vreo relevanţă sau vreo influenţă în încetarea proiecţiei nu este decât o încercare de acuzare indirectă.

În condiţiile în care a fost avertizat asupra potenţialului risc de protest şi contraprotest, directorul general, în loc să ramână în instituţie şi să participe la evenimentul pe care l-a promovat şi impus împotriva opinei generale manifestate în Consiliul Administrativ, hotărâre consemnată în procesul verbal din 31.01.2013, a preferat să nu fie prezent. În schimb, a fost alertată poliţia, care a venit în număr masiv, chiar înaintea începerii proiecţiei. Protestul unei anumite părţi a spectatorilor prezenţi a făcut ca proiecţia să înceteze. Din fericire, nu s-a înregistrat nici un incident violent. Rapoartele poliţiei şi ale pazei interne sunt clare în această privinţă.

Sunt deosebit de dezamăgit şi de indignat de reacţia Ambasadei SUA, care preia şi promovează acuzaţiile calomnioase ale activiştilor mişcării homosexuale, fără o minimă verificare. Întregul comunicat al ambasadei încalcă uzanţele diplomatice curente. A acuza pe nedrept, a calomnia un cetăţean al statului în care îţi desfăşori misiunea este un comportament diplomatic nedemn. Aştept scuzele Ambasadei SUA pentru această inimaginabilă ofensă.

Misiunea muzeului nostru este cu totul alta decât aceea de a se lăsa folosit în campanii ideologice sau de a confunda în mod interesat culturalul cu ideologicul. Decenţa, bunul simţ, echilibrul, respectul faţă de locul în care te afli par a fi virtuţi prohibite astăzi în aşezământul fondat de Al. Tzigara-Samurcaş şi Horia Bernea. Poate că în curând va fi chiar şi memoria lor interzisă şi dislocată, odată pentru totdeauna, din Muzeul Ţăranului Român”.

Miercuri, un grup de 50 de persoane a blocat o proiecţie de film cu tematică gay, organizată în cadrul evenimentului “Luna Istoriei LGBT (Lesbian-Gay- Bisexual- Trans)”, la Muzeul Ţăranului Român. Protestarii au adus în sală cruci şi icoane, strigând “Moarte homosexualilor!”, şi au intonat imnul României.

Directorul general al MŢR, Virgil Niţulescu, a catalogat protestul drept “homofob”, iar organizatorul evenimentului, asociaţia ACCEPT, împreună cu Active Watch, au cerut demiterea directorului adjuct, acuzat că a pactizat cu protestatarii, şi anchetarea forţelor de ordine care nu au intervenit pentru a opri protestul.  Şi Ambasada Statelor Unite la Bucureşti a condamnat manifestaţia.

În replică, protestatarii au explicat că demersul lor a apărut pentru că directorul MŢR, Virgil Niţulescu, nu a vrut să anuleze proiecţia de film cu tematică gay, pe care organizaţiile creştine o condamnau.

Comunicatul de presă începe mai jos

[ Notă personală importantă: Mă văd nevoit să apelez la acest spațiu pentru o comunicare personală, întrucât nu am unde publica, neavând cont pe Facebook sau pe alte rețele „sociale” și nici blog pentru astfel de texte. Vă invit să preluați!

În această dimineață am depus, în nume personal și fără a implica organizația pe care o conduc, o plângere penală (art. 324 CP – Instigare publică şi apologia infracţiunilor) contra lui Andrei Manțog, de la revista Kamikaze. Acesta, într-un articol intitulat „Soluția cu creștinii homofobi: violență, nu argumente” (vezi aici – e un pdf, ca să nu facem trafic internet acestei reviste), instigă repetat la violență contra a ceea ce numește el „creștinii homofobi”. Articolul apare ca „editorial”, adică acea specie jurnalistică ce exprimă atitudinea ziarului față de o problemă de actualitate. Argumentând opinia, editorialul urmărește să-i convingă pe cititori. Așadar este exclus, în opinia mea, ca Manțog să se poată prevala în apărare de caracterul pamfletar al publicației (deși rămâne de văzut dacă acest individ știe ce înseamnă editorial, sau măcar dacă are habar de jurnalism sau e doar un politruc, și dacă redacția își asumă editorialul).

Deși nu am participat la protestul de la Muzeul Țăranului Român, la care cel în cauză face referire, mă simt vizat de amenințare. Voi arăta în fața instanței de ce termenul „homofob” este deosebit de periculos, el semnificând, voit, ORICE atitudine contrară agendei agresive a minorităților sexuale de redefinire a unor instituții fundamentale ale societății. Acest cuvânt, ca și multe alte cuvinte și expresii recente (a se vedea exemplul notoriu „produs de concepție” în loc de copil) este o manifestare a Noulimbii orwelliene (mai mult în articolul despre Școala de la Frankfurt). Dar, așa cum spune America profundă la adresa veneticilor care au ajuns să conducă azi această națiune mare și glorioasă, „the answer to 1984 is 1776”. Eu cred asta.

Ca și în situația de mai jos, o simplă scuză postată în capul articolului respectiv duce la împăcare (nu doar juridică, ci și în cheie biblică, sper eu) și înlătură plângerea mea.

Închei, îndemnându-vă să reacționați. La fel ca voi, am treabă, am familie și DETEST să umblu cu plângeri și pe la poliții și tribunale, dar n-am de ales – în atare situație, a tăcea nu este semn de smerenie, ci de prostie. Cum spunea monahul Nicolae de la Rohia cu tonul său hâtru, “Nicăieri şi niciodată nu ne-a cerut Hristos să fim proşti. Ne cheamă să fim buni, blânzi, cinstiţi, smeriţi cu inima, dar nu tâmpiţi.” Amin, deci. (B.S.)]

 Familia și proprietatea privată NU sunt negociabile!

 Comunicat de presă comun

București, 25 februarie – Alianța Familiilor din România și filiala din București a Asociației Pro-vita au depus astăzi o plângere penală împotriva celor 4 persoane care au vandalizat, săptămâna trecută, un panou publicitar, închiriat legal pentru o campanie de informare publică.

Întrucât făptuitorii au fost reținuți și legitimați de poliție, fiind așadar identificați, ne așteptăm să se dea curs rapid plângerii noastre, care vizează infracțiunea de distrugere, prevăzută de art. 217 Cod Penal.

Panoul vandalizat atrăgea atenția că într-un liceu bucureștean există o platformă de activism de tip politic, care organizează activități „culturale” precum „Pride” (parada mândriei homosexuale) pe culoarele instituției. Campania de conștientizare este așadar un protest față de această situație, care în opinia noastră încalcă statutul unei instituții de învățământ, mai ales al unui liceu. Precizăm că mesajul inscripționat nu avea un caracter ilegal sau ofensator pentru nimeni – ca dovadă că Primăria Sectorului 2 nu a înregistrat nicio plângere la adresa panoului – și era formulat absolut decent.

Această campanie se înscrie în limitele firești ale libertății de exprimare. Libertate care, împreună cu noțiunea de „toleranță” sunt termeni foarte des utilizați de anumite categorii sociale – dar, după cum se observă, doar atunci când beneficiarii exercitării lor sunt propriii membri.

Nu întâmplător, cei care au comis fapta de distrugere a unui bun particular sunt „activiști pentru drepturile minorităților sexuale”. Proprietatea privată, la fel ca familia, pilonii societății și garanție a dezvoltării, stabilității și prosperității, sunt de secole principalele ținte ale ideologiei marxiste, sub diferitele forme în care aceasta s-a prezentat sau se prezintă. „Marxismul cultural” și rodul său, „revoluția sexuală și emanciparea minorităților sexuale”, sunt expresia contemporană a aceleiași hidoase ideologii totalitare, care se încearcă a fi impusă astăzi nu prin forța armelor, ci prin desființarea sau aruncarea la marginea societății a principalelor componente ale identității și devenirii unei persoane: credința religioasă, proprietatea și familia – în unicul ei înțeles valid.

Ca organizații ale societății civile care protejează valorile autentice, declarăm că proprietatea și familia sunt nenegociabile și inalterabile. Acesta este principiul pentru a cărui respectare înțelegem să declanșăm acțiunea penală în recuperarea prejudiciului.

Regretăm situația tinerilor în cauză. Felul cum și-au lăudat singuri, pe internet, acțiunea, fără teamă de consecințe, demonstrează că sunt victime naive ale unor agitatori fără scrupule. De aceea, suntem dispuși să renunțăm la plângere – și, pe cale de consecință, să ne împăcăm (în sens biblic și juridic) – cu condiția ca aceștia să-și ceară scuze pentru gestul lor. Un simplu email pe adresa organizațiilor noastre va fi de ajuns.

Menționăm suplimentar că panourile noastre NU au avut nicio legătură cu recentul protest pașnic de la Muzeul Țăranului Român, la care nu am participat, dar pe care îl susținem fără rezerve, în dimensiunea sa civică și non-violentă. Condamnăm atitudinea incalificabilă profesional a unor redactori ai prestigioasei agenții de presă Mediafax, care a transmis, spre a fi preluată de numeroase mijloace media, o imagine trucată a panoului, prezentând-o drept autentică. Din cei trei autori ai știrii respective, niciunul nu și-a îndeplinit obligația de a verifica informația, fie și prin contactarea noastră, dacă nu prin deplasarea la fața locului. Nici până la această oră respectiva știre nu a fost corectată coerent și complet.

Pentru Asociația Alianța Familiilor din România

Bogdan Mateciuc, director

Pentru filiala din București a Asociației Pro-vita

Bogdan Stanciu, președinte

*

*


Categorii

1. DIVERSE, Homosexualitate, Iulian Capsali, Muzeul Taranului Roman, Razboiul impotriva Bisericii/ crestinismului, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor, Video

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

27 Commentarii la “Conferinta de presa a ASOCIATIILOR CRESTINE care au PROTESTAT la Muzeul Taranului Roman [VIDEO INTEGRAL]/ Directorul adjunct al MTR reactioneaza si el: “ASTEPT SCUZE DE LA AMBASADA SUA”

  1. Curajul nu are varsta! Respect Mihai Gheorghiu!

  2. Daca permiteti, o opinie: totul a inceput cand s-a permis ca in incinta Muzeului Taranului Roman sa se deschida un club – Clubul Taranului !?? – monden, cu bar, cafenea si terasa. Nu are ce cauta mondenitatea intr-un astfel de loc. Ce-i aia, de exemplu, Club al taranului? Nici chiar o librarie nu-si are locul acolo, intr-un loc care conserva o cultura eminamente orala si nu scrisa, cu atat mai putin o librarie mondena, asa cum este cea deschisa de Carturesti.
    Poate ca ar fi mai bine in acest caz ca Muzeul Taranului Roman sa se inchida, exponatele sa se doneze adevaratului muzeu al taranului roman, Muzeul satului, iar cladirea de langa Antipa sa gazduiasca pe mai departe Muzeul Partidului Comunist, asa cum o facea pana in 1989. Ar fi mai potrivit asa, caci intre lumea mondena de astazi si vechea nomenclatura de partid si securitate exista simbioza si filiatie. Si, desigur, au aceleasi apucaturi.

  3. Ernest Bernea: A FI BUN
    „Ce înseamnă a fi om bun? Oamenii cred că om bun înseamnă
    acela care nu îi contrazice şi, în al doilea rând,
    om bun este cel care socoteşte valabil tot ceea ce ei fac,
    indiferent dacă corespunde sau nu raţiunii, dragostei sau
    binelui.
    E potrivit să ne întrebăm: despre care bunătate este vorba,
    despre aceea a prostului sau despre aceea a înţeleptului?
    Acesta din urmă este obligat să ţină seamă de raţiunea superioară
    a lucrurilor, de promovarea binelui, de conştiinţa
    şi demnitatea umană. Pentru cei mai mulţi oameni, toate
    acestea pot să închidă libertatea căilor, mai ales pe aceea
    de a face răul.
    Înţeleptul, ca şi profetul, nu este prea agreat de către cei
    mai mulţi dintre oameni; înţeleptul rămâne tot timpul
    bun, dar supără atunci când încearcă să îndrume mintea
    şi sufletul oamenilor rătăciţi.”

  4. Dacă mai era nevoie de confirmarea că presa din România are alte interese:

    http://tinyurl.com/a9kfcj6

  5. Problema este una duhovniceasca. Pacatul sodomiei este unul cumplit. Cei ce sunt stapaniti de el nu sufera sa li se spuna macar adevarul, ca sunt in greseala, ii bulverseaza pt ca sunt bulversati. Incearca sa-si acopere constiinta eliminand orice marturie care sa-i infiereze. De altfel, nimeni nu suporta sa-i fie puse in vedere pacatele; iar cand e vorba de un pacat grosolan impotriva firii tulburarea este pe masura. Nici cu huo, nici cu frumosul nu suporta adevarul.
    Fiecare avem de luptat cu patimile noastre si nu e usor pt absolut nimeni. Dar vai de cei care abdica de la lupta cu sinele lor rau si mai incearca sa corupa si pe altii. Mai grav, intreaga opinine publica si chiar legislativul.
    Toti suntem ispititi de pacate, chiar savarsim multe. Dar infrangerea grea consta in a nu ne mai pocai de ele, a nu le mai recunoaste ca pacate. Dumnezeu sa ne pazeasca de o astfel de indarjire in rau si sa ne sprijine sa luptam lupta cea buna, iar pe cei corupti de pacate sa-i ajute sa se dezmeticeasca pana in sfarsit!
    Conflictele lumii, in care sunt implicate principalele puteri ale lumii (ex: ambasada SUA, Franta, Anglia cel putin pe linia homosexualitatii), sunt de natura duhovniceasca. Din pacate, sunt tumorale si contamintatoare, contrare firii si lui Dumnezeu, sinucigase.

  6. Pingback: "PERVERSII". Alte reactii editoriale fata de AGRESIUNEA LOBBY-ului HOMOSEXUAL/ "Parteneriatul strategic" cu SUA&UE = AGENDA GAY si JAFUL NATIONAL - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  7. Pingback: Reteaua Nationala a Muzeelor IL SUSTINE PE DIRECTORUL MTR PRO-GAY NITULESCU. Angajatii Muzeului Taranului Roman, obligati LA DELATIUNI! - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  8. Pingback: ActiveWatch vs. Razbointrucuvant (II). CORNEL VILCU insista in atacarea FLAGRANT NECINSTITA SI DIVERSIONISTA a siteului nostru, folosind CLASICA STRATEGIE A STIGMATIZARII TOTALITARE - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  9. Pingback: TERORISMUL INTELECTUAL, batalia cuvintelor si STRATEGIA STIGMATIZARII oponentilor PROZELITISMULUI HOMOSEXUAL: ”Homofobul este fascistul de azi” - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  10. Cineva a postat aici despre caracterul pur oral al culturii traditionale si completa lipsa de legatura a taranului roman cu orice ar fi modern. Ca expert in cultura traditionala, nu am putut sa ma abtin sa nu obiectez (cu toate ca nu este subiectul discutiei de aici): intre cultura scrisa, carturareasca, si cea orala, scrisa, au existat dintotdeauna legaturi – a se vedea mai ales Scrisorile soldatului Tomut. Exista la fel de bine caiete de colinde, jurnale de calatorie scrise de tarani, mai nou marturii din perioada detentiei etc. Insasi prezenta crestinismului popular (cum il numeste Ovidiu Papadima si mai apoi, cu varianta crestinism cosmic, Mircea Eliade) este o dovada ca o importanta (daca nu cantitativ, cel putin calitativ) a culturii traditionale este de inspiratie carturareasca.
    Prin urmare, a spune ca o librarie este nepotrivita in Muzeul Taranului Roman este, la rindul sau, nepotrivita.

    In ceea ce priveste legatura taranului roman cu modernitatea: sint de acord ca unele manifestari de la acelasi muzeu nu sint nici in spiritul expozitiilor, nici al esentei taranului roman. Trebuie insa ca valorile acestui taran sa fie cunoscute si oferite ca model valid (nu complet rupt de contemporaneitate) si astazi. Nu in cadrul unui club poate, dar ideea unor manifestari (chiar si a unui loc unde turistul sa poata gusta din bucataria traditionala a tarnului roman) care sa promoveze aceste valori nu este deloc gresita.

    O alta chestiune, privind mutarea intregii colectii la Muzeul Satului (sper totusi ca a fost doar o gluma amara) neaga ideea muzeului: Muzeul Satului s-a vrut la origine un muzeu al unei tehnici arhaice si doar comunismul l-a oprit pe Gusti ca sa realizeze si o parte a acestui muzeu ca muzeu al viitorului taranului roman (unde toate aceste tehnici vor fi daca nu eliminate, considerabil imbunatatite). Muzeul Taranului Roman s-a vrut insa un muzeu spiritual, al valorilor romanesti crestine, tocmai de aceea cele doua muzee au viziuni complet diferite.

    Nu stiu daca argumentele mele aduc un argument pro sau contra in discutia despre protestul de la MTR, dar cred ca este important ca atunci cind vorbim despre soarta unor institutii culturale precum acest muzeu sa cunoastem putin mai amanuntit semnificatia si rolul care le-a fost atribuit de fondatorii lor.

  11. Pingback: "MAI SUNTEM VREDNICI DE UN MUZEU NATIONAL?" Reactie a oamenilor de cultura fata de "totalitarismul ideologic" al propagandei homosexuale de la MUZEUL TARANULUI ROMAN - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  12. Pingback: Costion Nicolescu: PROPAGANDA LGBT DE LA MUZEUL TARANULUI ROMAN, UN ACT DE PROVOCARE SI DE SFIDARE/ Dictatura confuziei: casatoria si adoptiile homosexuale vor duce la INTERZICEREA NORMALITATII - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  13. Pingback: Iulian Capsali in Familia Ortodoxa si Costion Nicolescu in Ziarul Lumina despre AGRESIUNEA LGBT de la Muzeul Taranului Roman. "ASTAZI ASISTAM LA APOSTAZIA DE BUNAVOIE A OAMENILOR" - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  14. Pingback: Sociologul ILIE BADESCU la "Cuvinte din taceri" (video) si in "Familia ortodoxa": OMUL POSTMODERN INTRE AGRESIUNEA IDEOLOGIILOR, LUCIFERISM, CULTURA PLACERII SI "CULTURA MANGAIERII" LUI DUMNEZEU - Razboi întru Cuvânt - Reco
  15. Pingback: Derapaj grav al ministrului culturii, Daniel Barbu. "ETICA RESPONSABILITATII", invocata pentru a SUSTINE DIFUZAREA FILMULUI GAY de la Muzeul Taranului Roman! - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  16. Pingback: GayFest 2013. FAMILIA CRESTINA – sub asediu orchestrat si inversunat, amenintata cu disparitia. “CE URMEAZA? URMEAZA COPIII NOSTRI!” -
  17. Pingback: De ce Biserica se opune sodomiei?/ EXISTA VINDECARE PENTRU INCLINATIILE NEFIRESTI?/ Puterea propagandei gay, corectarea realitatii si crima de a gandi normal/ CUI II PASA CU ADEVARAT DE HOMOSEXUALI?/ Noua revolutie totalitara - Război întru Cuvânt
  18. Pingback: Update – PRO TV PREGATESTE MAREA REEDUCARE PRIN DIVERTISMENT: Emisiunea “Patru nunti si-o provocare” va promova un CUPLU HOMOSEXUAL, care va fi “CUNUNAT” de o “preoteasa” protestanta! - Recomandari
  19. Pingback: Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii, in razboi cu crestinii (COMUNICAT) - Recomandari
  20. Pingback: PROTEST FATA DE LICHIDAREA MUZEULUI TARANULUI ROMAN. Scrisoare deschisa ministrului Daniel Barbu - Recomandari
  21. Pingback: De ce Biserica se opune sodomiei?/ EXISTA VINDECARE PENTRU INCLINATIILE NEFIRESTI?/ Puterea propagandei gay, corectarea realitatii si crima de a gandi normal/ CUI II PASA CU ADEVARAT DE HOMOSEXUALI?/ Noua revolutie totalitara - Recomandari
  22. Pingback: Parlamentul European a adoptat RAPORTUL LUNACEK: ”Nu mai trebuie să toleram homofobia in Europa!”/ Un cunoscut publicist ortodox candideaza la europarlamentare - Recomandari
  23. Pingback: Reprezentantii Bibliotecii Centrale Universitare (BCU) – atacati pentru ca au refuzat gazduirea unei conferinte despre “IDENTITATEA GAY” - Recomandari
  24. Pingback: După 28 de ani… INFIINTAREA MUZEULUI ȚĂRANULUI ROMÂN, ”sarbatorita” cu filmul 120 bpm. Proiectia a fost intrerupta de cativa protestatari/ ”ISTERICII DEPLASATI” sau ”deplorabilii” României/ Purtatorul de cuvant al PATRIARHIEI crede ca f
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare