DAN PURIC la România TV despre #COLECTIV si INSTRUMENTALIZAREA TRAGEDIEI: “Intuiesc o MÂNĂ CRIMINALĂ în acest accident. Ţara trebuie DEVASTATĂ de PRĂDĂTORII din jurul nostru. România va rămâne la mâna OCULTEI internaţionale și a derbedeilor” (VIDEO)

11-11-2015 7 minute Sublinieri

“S-a ajuns foarte repede de la un eveniment tragic la o demonstraţie stradală. Se mahalagește și se manelizează suferinţa oamenilor, e instrumentalizată, e manipulată. Ceea ce se întâmplă acum este un dezastru bine organizat, premeditat, se şi aşteaptă asta, pentru că ţara este cu cât mai degenerată, cu atât mai uşor guvernabilă“.


– in “Editia speciala” a emisiunii “Romania la Raport” cu Andreea Cretulescu (Romania TV) de duminica, 8 nov. 2015:

Rezumatul interventiilor lui Dan Puric:

  • Dimensiunea tragică a evenimentelor l-a marcat pe oricare român de calitate. Tinerii au fost condamnați la o moarte dublă, una subită, și alta în timp, agonică. Si acum, în timp ce vorbim, acești tineri sunt în proximitatea morții, iar lucrul acesta te face, nu numai să gândești altfel, ci și să simți altfel, așa că, – ce pot zice? – încă o tragedie pentru poporul român.
  • Accidentul acesta pare întâmplător, dar îl simt din ce în ce mai mult ca o mână criminală. Se foloseşte “spray-ul paralizant” al ironizării scenaritei. Seamănă enorm de mult ceea ce se întâmplă cu revoluţiile care au fost deja premeditate.
  • Poporul român nu aglutinează niciodată imbecil în jurul unei idei sau al unei doctrine politice, ci întotdeauna în jurul unei stări de spirit. Această stare de spirit a fost creată. Poporul român s-a resimțit fantastic pentru că e vorba de un lucru tragic şi se speculează asta, se instrumentalizează. De aici s-au ars etapele. S-a ajuns foarte repede de la un eveniment tragic la o demonstraţie stradală. Lucrul acesta mă face să mă gândesc că se încearcă un fel de primăvară arabă pe spatele poporului român.

  • În Piaţa Universităţii sunt și au fost întotdeauna oameni de mare calitate care sunt bruiaţi de cârtiţa asta a serviciilor, care sunt deturnaţi. De la cerinţele lor legitime și adevărate de la început de a se schimba guvernul s-a ajuns în câteva zile la cereri de genul locurilor de veci gratuite. Încep să apară lucruri colaterale care rup linia de forţă a acestei revolte. Nu poţi să rezolvi lucrurile cu temperatura străzii, nu revoluţiile de stradă au schimbat lucrurile, ci revoluțiile de palat.
  • Ca monarhie constituţională, ţara asta ar avea un destin și o demnitate, nu o regiune şi o colonie. Monarhia asigură identitate şi demnitate.
  • Băieţii de la putere care au căzut acum au căzut pentru că au fost puţin cam neascultători: trebuia dată și Roşia Montana, şi Chevron-ul, care e un criminal economic, trebuia să-şi facă treaba, şi ceea ce s-a găsit în Marea Neagră… Ţara trebuie devastată de prădătorii din jurul nostru, există o ocultă internaţională.
  • Gândiţi-vă că niciodată până acum în istoria acestui popor, nici pe vremea comunismului, nu a fost atacată Biserica făţiş! În clipa în care se cere o şcoală laică şi un stat laic se luptă împotriva imunităţii şi identităţii neamului românesc. Au scos o generaţie de tineri care atacă fiziologic această imunitate. Ei înşişi nu-şi dau seama ce ne-a ţinut pe noi în viaţă. Ne-a ţinut societatea civilă mii de ani sau Biserica, credinţa? Copiii aceştia care sunt îngropaţi acum sunt îngropaţi de Biserică!
  • Vă amintiţi că prin 1993 s-a făcut un sondaj și propuneri cine să fie lider. Şi au pus un fotbalist, un tenisman, un moderator de televiziune şi Regele Mihai. Adică l-au băgat în mijloc, l-au încolonat pe Rege. Vă amintiţi de emisiunea Cel mai mare român? Erau Constantin Noica, Adrian Copilul Minune, Lucian Blaga, Vali Vijelie… Ca să se facă această confuzie! România are nevoie de oameni de un anumit calibru. În ţara asta există oameni de mare valoare care trebuie să-şi asume vocaţional condiţia de român! S-a dat cu un spray paralizant ca să se creadă că, dacă eşti naţionalist, înseamnă că eşti xenofob, şovin, antisemit şi te paralizează în mişcări. Nu mai ai voie să-ţi iubeşti România! Uitați-vă ca tot ce e românesc “miroase”!
  • Noi ne-am pierdut demnitatea, deşi suntem neam voievodal. Ce avem noi acum sunt chestii de împrumut. Iohannis are rolul de a cosmetiza, în spatele lui e o caracatiţă şi el trebuie să facă jocurile. Clasa politică e degenerată. Nu se poate schimba în întregime, pentru că sunt aceiaşi, societatea civilă are reflexe când mature, când imature, în Piaţă totul e mozaicat, e împânzită de securişti.
  • – Domnule Puric, eu n-aș pune semnul egal între Biserică și credința omului.

    Păi și ce faci? Credința o faci în fața frigiderului? Credinţa ne-a ţinut de mii de ani în picioare în faţa barbarilor. Credinţa ne-a ţinut de mii de ani în picioare în faţa barbarilor. Ierarhii au fost mai mult sau mai puţin reprezentativi, capabili, însă asta nu l-a făcut pe român să slăbească. Biserica şi credinţa nu pot fi disociate. În ultimii ani s-a întețit lupta împotriva Bisericii într-un mod instituționalizat, s-a înteţit lupta împotriva modelelor culturale, s-a votat o lege antiromânească, se atacă valorile tradiţionale, se atacă istoria. Mioriţa se învaţă juridic, trăim epoca cu drepturile hoţului, toţi derbedeii pot să aibă cerinţe în Piaţa Universităţii pe lângă oamenii de calitate. România a ajuns fără cap, e într-o improvizaţie continuă şi la mâna tuturor piraţilor din afară. Presiunile din afară sunt pentru avuţie, vor să ne transforme într-o colonie nenorocită.

  • Se mahalagește și se manelizează suferinţa oamenilor, e instrumentalizată, e manipulată. Există două Românii: cea strivită, mutilată, ordinărită și cea profundă – cei care au dat sânge, doctorii excepţionali, cei de la SMURD, jandarmii, poliţia, preoţii. Hai să ne axăm pe România profundă. Dar fără cap nu putem merge înainte.
  • Cei care nu vor să plece din ţară trebuie să facă din ţara asta ceva! Neamul nu este numai ce a fost, ci şi ce faci tu din el acum. Există o lipsă de cultură politică, există o lipsă de cunoaştere a istoriei acestui neam, tinerii nu ştiu la ce să se racordeze, nici nu au cu cine să aibă dialog. Cei cu cele mai bune intenţii vor fi sacrificaţi. Nu e pesimism. Eu am trecut prin asa ceva. Dom’le, la mine la Teatru Național nu poate să joace Hamlet mașinistul, că n-are date. Eu îl respect pe mașinist, dar trebuie sa fie un actor de calitate, de rasă, aristocrat. Ţara are o aristocraţie în ea şi tinerilor trebuie să li se dea valoarea sufletească şi meritul. Tinerii au potenţial genial, dar câmpul de manifestare este nul.
  • În două săptămâni se va termina această revoluţie [s-a terminat chiar cu mult mai repede – n.n.]. Va rămâne trauma în suflete şi România va rămâne la mâna ocultei internaţionale și a derbedeilor. Eu mă fac că vorbesc cu tine în Piața Universității și îmi fac jocurile. Trebuie maturitate politică, conştiinţă și decizie. Ei au și pepiniere de exersat revolta. (…) Ţara e în mâinile celor care au adus-o în acest stadiu în ultimii 25 de ani, ţara e într-o catastrofă morală şi socială. Cei care instrumentalizează protestele sunt pregătiţi pentru orice scenariu ar apărea în stradă; problema celor care reuşesc să se ridice e cum să rămână în picioare! La noi ne-au ridicat ăștia de jos în ’89 și ne-au făcut patrupezi. Nu se poate așa ceva! Gândiți-vă puțin înalt! Nu se poate fără o concepţie, fără o structură, chiar dacă energia este bună. E nevoie de o schimbare radicală, oamenii să devină responsabili, corecţie, cinstiţi și români! Fiecare să-şi facă partea lui!
  • Citiţi istorie! V-au scos și v-au făcut o istorie falsă. Vă schilodesc limba română; se vorbește româno-americană. Vă schilodesc comportamentele! Este o lupta împotriva identității și imunității acestui popor. Vorbiţi româneşte! Comportaţi-vă româneşte! Respectaţi-vă identitatea! Asta ne va da un sens. În memorialistică găsim modele. Trebuie citită memorialistica perioadei comuniste, pentru că în manualele de istorie nu se prezintă o istorie cinstită. Interesaţi-vă! Cei care ne conduc ne-au văduvit de valori, ne-au făcut să ne fie frică de condiţia de român. Trebuie să învăţăm să fim români. Nu e nicio ruşine. Nu trebuie sa fii exacerbat, dar există mândria de a fi rus, de a fi german, de a fi evreu, nu e nevoie nici să fim exageraţi, dar să avem o identitate, o demnitate! Românilor le e ruşine să vorbească româneşte în străinătate.
  • Nu contează că preşedintele vine în mulţime, asta nu rezolvă situaţia. Eu vorbesc de idei capitale. El că coboară, că nu coboară în mulțime nu schimbă mare lucru. Cârtiţa stă dedesubt. Așteaptă ca tinerii care au ieșit în stradă să își termine suflul, pe urmă o să-și facă firme căpușă, ii chinuie, le dau salarii mici, ii duc la sistem pavlovian, ei fug, săracii, în străinătate și ajung slugi, sau se întorc în România să fie slugi la cine? Nu ma interesează dacă coboară în mulțime președintele tarii. Chiar nu mă interesează deloc! Nu asta îmi rezolva mie situația! Noi avem nevoie de o strategie de lungă durată şi să existe oameni care să ţină la ţara asta. Nu vedeți circoteca justiției? Ii arestează și brusc au venit la legislative.
  • A scris un Părinte să se scoată sărbătoarea asta cretinoidă de import, Halloweenul, care a intrat pe teritoriul României. Si știți care este răspunsul halucinant al Ministerului Educației și Învățământului? Ca ei nu au lege pentru asa ceva! Pai, bine mai, dar există o profilaxie, o chestie preventivă în cultură. De ce lași vectorul de infecție să ajungă? Să ajungă unii să se satanizeze, alții să se piardă – vai de capul lor! In educație este și chestia asta de prevenție.
  • Manualele din România sunt distruse, tradiţia românească e ţinta bătăii de joc. Intelectualii sunt datori să participe la o structură şi la o educaţie sănătoasă. Trăim prezentul, dar nu cunoaştem trecutul! Trebuie să ştim și ce s-a întâmplat înainte de 1990. Să cunoaştem calitatea oamenilor care s-au jertfit pentru ţară, nu subcalitatea celor care au furat-o.
  • Știți că în teatru există indicații pe care poți să le dai pentru scena de acuma și pentru o viaţă întreagă. Cel care iți dă pentru o viață întreagă, ăla e marele maestru. […]. Dar eu îmi văd copilul, care are 24 de ani, într-o colonie penitenciara bine organizată. Si știți cum ii spun? Măi băiatule, dacă nu te trezești și începi să-ți conștientizezi condiția, o să porți și tu ca taică-tu un număr! Eu sunt un număr în această țară!
  • Eu nu o să stau în amenzile pe care mi le trage Occidentul si Statele Unite. Occidentul sau SUA oricum sunt responsabili, că ei ne-au dat pe mână bolşevicilor. Pe mine nu mă interesează avertismentele lor, avertismentele celor care au adus țara în ruină. Pe mine mă interesează soarta țării, pe mine mă interesează ca acești copii să gândească altfel. Copiii trebuie să aibă un trecut ca să se poată proiecta în viitor. Ceea ce se întâmplă acum este un dezastru bine organizat, premeditat, se şi aşteaptă asta, pentru că ţara este cu cât mai degenerată, cu atât mai uşor guvernabilă. Dar există și replica dată de Bunul Dumnezeu, pe care ei nu o ştiu. Acest popor are o tărie a lui şi el nu se va lăsa păcălit. E un moment de cotitură în care clasa politică s-a compromis vizibil şi ceva se va întâmpla, dar pe alte trepte istorice.

dan-puric

Vedeti si:

***


Categorii

1. DIVERSE, Clubul Colectiv, Dan Puric, Noile totalitarisme, dictatura si reeducare, Razboiul impotriva Romaniei, Revolte populare, revolutii, Tradatori si lichele, Transcrieri-Redactari, Video

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

19 Commentarii la “DAN PURIC la România TV despre #COLECTIV si INSTRUMENTALIZAREA TRAGEDIEI: “Intuiesc o MÂNĂ CRIMINALĂ în acest accident. Ţara trebuie DEVASTATĂ de PRĂDĂTORII din jurul nostru. România va rămâne la mâna OCULTEI internaţionale și a derbedeilor” (VIDEO)

  1. Da, interesant interviul si ma mir ca l-au last sa vorbeasca destul de mult fata de alti invitati. Mi-a placut ceea ce-a spus despre poporul roman: ‘Poporul român nu aglutinează niciodată imbecil în jurul unei idei sau al unei doctrine politice, ci întotdeauna în jurul unei stări de spirit.’ Diferenta aceasta, religie vs credinta este una dintre provocarile recente (de cativa ani) destul de putin clarificate de Biserica – cel putin in spatiul public – si care naste mari confuzii in sufletele oamenilor. Nici nu-i de mirare ca ai nostri crestini ortodocsi ajung la convingerea ca e sufcient sa fii credincios in inima ta si ca poti foarte bine sa te rogi si de acasa fara a mai merge la Biserica.

  2. Am primit pe mail:

    În perioada 10-12 noiembrie părintele Ghenadie, de la Mănăstirea “Sfântul Dionisie Exiguul si Sfântul Efrem cel Nou” din comuna Târgușor, județul Constanța va aduce la Bucuresti, la Paraclisul Sfântul Mina, din cadrul INML (Institutul National de Medicina Legală din zona Vitan), odorul cel mai de preț al mănăstirii din Dobrogea, papucelul Sfântului Efrem cel Nou, făcătorul de minuni și moaștele Sfântului Mina.

    În măsura în care puteți vă rog să răspândiți acest mesaj, printre cunoscuți, pentru cei care ar vrea să se închine la Sfintele Moaștele ale Sfântului Mina, sărbătorit pe 11 noiembrie și la papucelul Sfântului Efrem cel Nou.

    Pentru mai multe detalii îl puteți suna pe părintele Cristian, preotul care slujeste la acest paraclis, telefon 0785348820.

    Despre Manastirea din Constanta puteti găsi mai multe informatii aici
    http://www.lmmm.ro/o-noua-destinatie-spirituala-manastirea-de-la-targusor/
    https://www.facebook.com/ManastireaDionisieEfrem/

    Multumesc

  3. Pingback: SCRISOAREA – AVERTISMENT A PARINTILOR ATHONITI AI SCHITULUI PRODROMU catre poporul român dreptcredincios “INTR-UN MOMENT DE RASCRUCE, poate cu mult mai grav decat la anul 1990″. PERICOLUL este cel al “instituirii unei NOI ORDINI A
  4. Pingback: TORPILAREA COMPLETA A ROMÂNIEI – Cum se distruge “stiintific” o tara, care sunt MIZELE RESETARII si cum se ajunge ca principalii conducatori sa fie etnici franco-germani? GUVERNUL “TEHNOCRAT” IOHANNIS-CIOLOŞ si TRIUMFUL LUI
  5. Pingback: “A trebuit să moară oameni pentru…” a avea un premier numit de UE?/ VREMEA “OAMENILOR GRI”. Ion Cristoiu despre SUSPICIUNILE DE MUSAMALIZARE SECURISTICA A ANCHETEI IN CAZUL “COLECTIV” si despre GUVERNUL “B
  6. Pingback: “THE STATION” – Documentar despre INCENDIUL de la clubul american din Rhode Island (2003). B1TV: “Scenariul din Colectiv este parcă COPIAT LA INDIGO dupa incendiul aproape identic petrecut acum 12 ani… La noi rămân nenumă
  7. Pingback: MASACRUL DE LA COLECTIV, manipularea generalizata si TACEREA SUSPECTA A PRESEI “SISTEMULUI”. Radu Moraru: DE CE NIMENI NU MAI INVESTIGHEAZA IPOTEZA PLAUZIBILA A ATENTATULUI? “Suntem mintiti la fel ca in 1989, la Revolutie!”/ DEMONT
  8. Pingback: Fostul ministru de interne DORU VIOREL URSU crede ca a fost o MANA CRIMINALA in incendiul de la COLECTIV: “La modul de propagare a focului si a gazelor toxice, PARE UN ACT VOIT si nu un act intamplator” (VIDEO) | Cuvântul Ortodox
  9. Pingback: SATANISM SI TERORISM ASUMAT, IN ŞOCANTA INDIFERENŢĂ A “OPINIEI PUBLICE” – Liderul trupei de black-metal WATAIN, care a concertat si in clubul Colectiv: “Istoria muzicii metal este plină de CLADIRI MARI CARE SUNT INCENDIATE, IAR
  10. Pingback: DAN PURIC la “Jocuri de Putere” despre destinul României: “SUNTEM UN PENITENCIAR SI O COLONIE CONDUSA DE AFARA. Dupa ’89, reeducarea e mult mai subtila.” Despre incendiul de la COLECTIV: “O mană criminala ca să se sc
  11. Pingback: DAN PURIC la “Jocuri de Putere” despre sensul Bisericii in destinul României si NOUA REEDUCARE din zilele noastre: “SUNTEM SLUGI, UN PENITENCIAR SI O COLONIE CONDUSA DIN AFARA” Despre incendiul de la COLECTIV: “O MÂNĂ CRIM
  12. Pingback: CUI II E FRICA DE DAN PURIC? “Jihadul” pornit impotriva actorului pentru ultimele sale aparitii TV/ DAN PURIC la Sandra Stoicescu: ROMANIA E MUTILATA, E UN PROCES DE DE-ROMANIZARE si DESCRESTINARE (Video) | Cuvântul Ortodox
  13. Pingback: CUI II E FRICA DE DAN PURIC? “Jihadul” securist pornit impotriva actorului pentru ultimele sale aparitii TV/ DAN PURIC la Sandra Stoicescu: ROMANIA E MUTILATA, E UN PROCES DE DE-ROMANIZARE si DESCRESTINARE (Video) | Cuvântul Ortodox
  14. Pingback: “Acolo s-a dat foc. Se stia, ma! Acolo sunt bombele care le au americanii. Păi dacă i-a făcut ca la rotisor…” Ipoteza PROVOCARII INTENTIONATE A INCENDIULUI DE LA COLECTIV “da foc” spatiului public dupa scurgerea suspecta a uno
  15. Pingback: “Acolo s-a dat foc. Se stia, ma! Păi dacă i-a făcut ca la rotisor…” Ipoteza PROVOCARII INTENTIONATE A INCENDIULUI DE LA COLECTIV “da foc” spatiului public dupa scurgerea suspecta a unor INTERCEPTARI. “Schimbarea de parad
  16. Pingback: Intrebari, lectii si rani dupa “Colectiv”… | Cuvântul Ortodox
  17. Pingback: MASACRUL DE LA COLECTIV sau... De ce "a fost nevoie sa moara oameni"? DEMONSTRATIA facuta de Lumea Justitiei DEMONTEAZA TEZA OFICIALA A DECLANSARII INCENDIULUI PRIN ARTIFICII. Cine a avut interesul DETURNARII si MUSAMALIZARII anchetei, EXCLUZAND
  18. Pingback: DAN PURIC TRAGE CLOPOTUL DE ALARMĂ, la retragerea din teatru: "Tot ce e românesc trebuie să dispară. Se trage cu tunul în ultimele redute! ANUL ACESTA S-A APĂSAT PE ACCELERATOR. Ne așteaptă un PROGRAM DE REEDUCARE a României. Vor apărea și
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare