MASACRUL DE LA COLECTIV, manipularea generalizata si TACEREA SUSPECTA A PRESEI “SISTEMULUI”. Radu Moraru: DE CE NIMENI NU MAI INVESTIGHEAZA IPOTEZA PLAUZIBILA A ATENTATULUI? “Suntem mintiti la fel ca in 1989, la Revolutie!”/ DEMONTAREA CATORVA DINTRE MINCIUNILE ANTI-BOR la “Realitatea spirituala” (video)

11-11-2015 1 minut Sublinieri

incendiu_colectiv_stalp_88963900_22036500

Neputinta sau dezinteresul presei pentru investigatia Tragediei, sint explicabile, e presa Sistemului ticalosit.

Dar este inexplicabil cum 6 Institutii ale Statului TAC, toate in acelasi timp, desi sint obligate sa comunice cu opinia publica!

1. STS (112) nu pune la dispozitia romanilor inregistrarile apelurilor telefonice din noaptea Tragediei, cu ora si minut! Vrem sa auzim ce au spus cei care au sunat la 112, ca sa intelegem misterul: de ce primul „echipaj” care ajunge in 11 minute, cum spune Arafat, este format din doar doi politisti?!?! Deci STS TACE !

2. De ce tac Criminalistii? De ce nu organizeaza, de mai mult de 9 zile, o conferinta de presa cu rezultatele expertizei criminalistice,  unde ziaristii sa puna intrebari ?! POLITIA TACE !

3. De ce Procurorul General Nitu nu explica, in conferinta de presa cu intrebari incomode, de ce intii a fost „crima” si apoi a devenit „greseala”?! PROCURATURA TACE !

4. De ce Procurorii nu arata imaginile de pe camerele de supraveghere, pe care sustin ca le au, pe baza carora au tras Concluzia ca incendiul a pornit de la cel de-al doilea foc de artificii, de la ora 22.32. Artificii care au aprins buretele de pe stilp, cum sustin procurorii?! PROCURATURA TACE si ASCUNDE!

5. De ce SRI nu a fost prezent la fata Tragediei?! Daca a fost atentat terorist?! De ce SRI nu ne spune despre ofiterul SRI care a pierit in Colectiv?! De ce SRI nu da un comunicat, „A fost sau nu a fost!” si de ce nu tine o conferinta de presa cu intrebari incomode?! SRI trebuia sa fie prima Institutie la fata locului, dupa ISU !!!  SRI TACE !

6. De ce nu exista niciun comunicat oficial al Statului Roman cu lista substantelor toxice continute in gazul ucigas?! Lista putea fi prelevata in urma primelor autopsii! Care este protocolul de tratament medical pentru cei peste 150 de raniti intoxicati daca nu stim OFICIAL ce substante au fost inhalate?!?! MINISTERUL SANATATII TACE !

Asadar, avem 6 INSTITUTII care TAC IMPREUNA , ce „coincidenta”?:

Presa, STS, Politia, Procuratura, SRI si Ministerul Sanatatii!!!

Deocamdata doar corpul medical implicat in salvarea ranitilor are dreptul sa taca. Ei chiar sint foarte ocupati, epuizati si lucreaza in niste conditii imposibile avind in vedere ca Romania nu are nicio Sectie de Arsi ! Nici macar Spitalul de Arsi nu are o Sectie de Arsi! Singura Sectie de Arsi din Romania a fost inaugurata acum 6 luni de catre Banicioiu, la Floreasca, dar ea nu functioneaza nici astazi! Cumplit!!!

Radu Moraru
8 noiembrie 2015, ora 23.00 (la 9 zile de la Masacrul Colectiv)

***

Ovidiu Suhan, pirotehnist: “Bureţii nu se aprind de la artificii

 ***

Preotul ortodox Vasile Birlean(u) prezent la tragedia de la clubul Colectiv in noaptea tragica, rugandu-se pentru victime, si Arhim. Ciprian Gradinaru – in dialog cu George Grigoriu, la “Realitatea spirituala” (8 nov. 2015):

Minciunile mass-media referitoare la BOR demolate in cateva cuvinte:

Legaturi:


Categorii

1. DIVERSE, Clubul Colectiv, Inscenari, facaturi, Preoti si duhovnici romani, Razboiul impotriva Bisericii/ crestinismului, Video

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

19 Commentarii la “MASACRUL DE LA COLECTIV, manipularea generalizata si TACEREA SUSPECTA A PRESEI “SISTEMULUI”. Radu Moraru: DE CE NIMENI NU MAI INVESTIGHEAZA IPOTEZA PLAUZIBILA A ATENTATULUI? “Suntem mintiti la fel ca in 1989, la Revolutie!”/ DEMONTAREA CATORVA DINTRE MINCIUNILE ANTI-BOR la “Realitatea spirituala” (video)

 1. A fost o mana criminala, asta este sigur. Ce om poate decide, la orice nivel al puterii s-ar afla, ca este necesara provocarea acestei tragedii? Poate nu un om, ci un “om dat dracului”, la modul propriu. Mi se pare, din ce in ce mai mult, ca avem de a face cu o jertfa satanica. Privesc stirile si observ cum rautatea pare sa cotropeasca toata lumea., iar cei mai multi accepta situatia ca pe ceva normal. Formarea omului de tip nou isi culege in sfarsit roadele si nu ma refer doar la tara noastra. Am devenit comozi, atrasi de spectacolul suferintei umane care nu ne afecteaza direct, lacrimam eventual la televizoare si apoi discutam avizi pe seama acestor intamplari tragice. Nu ne mai intrebam ce simtim cu adevarat in inima noastra pentru ca nu ne pasa. Ne gasim scuze, le gasim vini victimelor pe care nici nu le cunoastem, refuzam adevarul pentru minciuni comode. Calea raului este mai usoara pentru ca drumul nu urca ci coboara, intai usor dar apoi din ce in ce mai repede, pana ajungem la punctul in care intelegem, prea tarziu, ca suntem in cadere libera si nu ne mai poate salva nimeni, nici chiar El. Spun asta pentru ca, traind o viata in minciuna, nu vom mai sti in momentul critic (si nici nu ne vom mai aminiti ca stiam dar L-am uitat, lasandu-ne amagiti de dusmanul vietii) sa-l chemam pe El, Iisus, Calea spre Adevarul care da Viata.
  Armaghedonul deja a inceput. Actorii principali stiu asta dar nu vor spune pentru ca ei sunt ai Satanei, cu trup si cu ce ce le-a mai ramas din suflet. Lupta impotriva raului nu se duce cu armament de ultima generatie, ci cu hotararea de a refuza sa facem rau si de a gandi rau, si vom vedea ca ne va fi din ce in ce mai greu sa ne opunem acestui asalt final al raului.
  In numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh!

 2. DIn cauza faptului ca flacarile au mistuit clubul, e foarte greu de identificat ce unde si cum a ars, pe langa buretii cu pricina. Se tace pentru ca inca totule un mister probabil. Se poate sa fie o intimidare indreptata spre autoritati. Ceva de genul: noi putem face asta, dar voi nu ne puteti opri. Poate sa fie orice organizatie calcata pe nervi, iar atentatul sa nu fie neaparat revendicat. Pot fi si romani de altfel implicati in aceasta.
  Din Adevarul (de Vaslui) a disparut articolul despre acidul cianhidric pe care l-au inhalat victimele. Oare de ce? Acolo se vorbeste despre un antidot care se da inainte ca acest Zyklon B sa-si faca efectul si sa faca ravagii in corp. Daca acest antidot nu a fost administrat, imi inchipui ca organismul a avut de luptat si cu arsurile, dar a fost mult mai greu pentru inima si sistemul respirator si circulatie sa faca fata. Am fost intotdeauna mandra de doctorii din Romania. Ma refer la specialisti, ca avem si noi multi doctori care cunosc doar antibioticul. Totusi trebuie sa aflam daca pacientilor li s-a adminsitrat antidotul si cand s-a facut asta. Altfel, trimiterea victimelor in strainatate mascheaza o eroare sau “intarziere” medicala, sau faptul ca se stie ca acel acid cianhidric a fost devastator pentru organismul victimelor, antidotul s-a administrat prea tarziu, si sperantele sunt foarte mici. Doar Dumnezeu mai face minuni atunci pentru acesti oameni, daca am dreptate. Sper sa nu am, dar am aflat ce au inhalat victimele destul de tarziu, cand se simteau rau si cei care nu fusesera arsi in club, dar care au inhalat gazul criminal. Daca este asa, ar fi fost mai cinstit sa fie lasate victimele sa moara in Romania, daca nici cei din strainatate nu-i vin de hac acestei probleme, dar sub pretextul deplasarii in strainatate s-au dizlocat fonduri foarte serioase si asta va crea o oarecare consolare si speranta si familiilor, e bine si asa. Pe de alta parte, cred ca aceasta colaborare internationala este foarte buna, pentru a se gasi solutii pentru astfel de cazuri de intoxicatie cu acest gaz criminal. Poate se gasesc metode medicale noi pentru a raspunde acestei provocari.
  Pana una alta, noi ortodocsii o mai luam o data pe coaja in locul celor care au condus acesta tara spre aceasta catastrofa. Perdeaua de fum a fost trasa si suntem impinsi la inaintare cu articole de genul:
  http://adevarul.ro/locale/iasi/pravila-350-ani-legaliza-agresarea-sotiei-barbat-decretul-tiparit-iasi-temelia-violentei-conjugale-1_563f65dff5eaafab2c6a20ab/index.html
  Adica biserica nu te invata nimic bun. Sa ne fie mila de astfel de disperati si ei sa ia exemplu de la rudele victimelor care s-au idreptat spre biserica, lucru ascuns cu grija de presa.

 3. http://www.activenews.ro/stiri-social/Un-ziarist-demonteaza-manipularea-cu-spitale-vs-catedrale-in-mai-putin-de-1-MINUT-Stiti-cate-institutii-medicale-a-construit-Biserica-in-ultimii-ani-Raspunsul-AICI-126673 :

  “O manipulare odioasă. Unii indivizi au crezut că noi avem memoria scurtă. Au crezut că uităm că în ultimii patru ani s-au închis aproape 70 de spitale în toată țara. Iar medicii nu pleacă din țară din cauza Bisericii, ci pentru că sunt prost plătiți. Biserica este acuzată că a construit prea multe…biserici. Oare ce trebuia să construiască? Aeroporturi? Apropo de construcții: știți câte instituții medicale și farmacii a construit Biserica în ultimii ani? 51. 51 de instituții medicale și farmacii. În eparhiile Bisericii Ortodoxe Române funcționează 785 de instituții și servicii sociale”.

  Textul integral, în videoul de mai sus.

  Lozinca, “spitale nu catedrale” a fost lansată de către Asociația Socialist Umanistă din România (ASUR), la puțin timp după înființarea acestui ONG. Lozinca a fost ușor diseminată în rețelele sociale, în principal, cu ajutorul siteurilor Hotnews și Adevărul.

 4. Familia tinerei jurnaliste Teodora Maftei – una din victimele care au decedat de curand, a decis ca trupul acesteia sa fie… incinerat.
  Deci cum sa alegi o asemenea varianta, mai ales conditiile in care focul i-a cauzat moartea fiicei lor?!
  Sa urasti oare atat de tare Biserica, incat sa refuzi copilului tau o inmormantare crestineasca?

 5. @Mirela: Am auzit vorbind un preot la radio (cred ca la Trinitas) despre faptul ca foarte putini dintre tinerii care au ajuns in spitale sunt ortodocsi.
  Stiai de asta: http://adevarul.ro/locale/braila/andrei-buca-nu-scapat-mormant-foc-i-a-ars-crucea-parte-coroane-1_563f5aa4f5eaafab2c69e6c0/index.html ?

 6. @Carmen,

  Hm, si au fost totusi pomeniti cu totii in biserici…
  Da, citisem acel articol, foarte ciudat ce s-a intamplat.

 7. http://www.nasul.tv/autoritatile-au-stiut-de-atacul-chimic-din-colectiv-de-ce-nu-au-cerut-imediat-ajutor-international/

  Doar pentru reconstituirea faptelor, nu pentru concluzie si pentru titlu, care sunt tributare acelorasi obsesii delirante inoculate pe FB care tocmai acopera adevaratii autori, pentru a directiona indignarea catre tinte false.

  si emisiunea de aseara:

 8. Chiar asa! Desi au murit copii de 15-16 ani, nimeni nu zice ca in asemenea cluburi, unde se consuma bauturi alcoolice, se fumeaza si probabil se iau si droguri, ar trebui interzis accesul minorilor. Parintii acestor minori ar trebui trasi la raspundere. De ce nu ia Protectia Copilului o masura in acest sens????????????
  In SUA, in multe state, se interzice accesul celor sub 21 de ani in asemenea cluburi. Iar la noi gasesti in toate cluburile si restaurantele de acest gen din tara copii de 15-18 ani (foarte multi) si chiar mai mici (13-15 ani).
  Daca parintii sunt inconstienti si ii lasa in asemenea localuri pierzatoare de suflete si de trupuri, de ce nu ia STATUL ROMAN o initiativa si sa interzica accesul celor sub 18 ani (macar) in cluburile unde se fumeaza si se bea. Si sa mai si verifice aceste cluburi.
  In cazul copilei Iulia Ionescu, care a fugit la manastire, toata presa si toata “opinia publica” a vuit privind incalcarea dreptului copilului si asupra pericolelor care o pandesc in manastire, dar despre copiii care nu aveau ce cauta in noaptea fatidica in COLECTIV, in presa nu am citit nimic. Ba chiar profesorii de religie (care au recomantat copiilor sa nu mearga in cluburi) au fost certati si mustruluiti la Inspectoratul de Invatamant.

  HALAL TARA SI HALAL PRESA ROMANA.

  Abia acum le dau dreptate tinerilor care strigau: “PRESA ROMANA PLINA DE MINCIUNA”

 9. Pingback: “A trebuit să moară oameni pentru…” a avea un premier numit de UE?/ VREMEA “OAMENILOR GRI”. Ion Cristoiu despre SUSPICIUNILE DE MUSAMALIZARE SECURISTICA A ANCHETEI IN CAZUL “COLECTIV” si despre GUVERNUL “B
 10. Pingback: “THE STATION” – Documentar despre INCENDIUL de la clubul american din Rhode Island (2003). B1TV: “Scenariul din Colectiv este parcă COPIAT LA INDIGO dupa incendiul aproape identic petrecut acum 12 ani… La noi rămân nenumă
 11. Pingback: SATANISM SI TERORISM ASUMAT, IN ŞOCANTA INDIFERENŢĂ A “OPINIEI PUBLICE” – Liderul trupei de black-metal WATAIN, care a concertat si in clubul Colectiv: “Istoria muzicii metal este plină de CLADIRI MARI CARE SUNT INCENDIATE, IAR
 12. Pingback: Intrebari, lectii si rani dupa “Colectiv”… | Cuvântul Ortodox
 13. Pingback: PARINTELE CIPRIAN, duhovnicul de la Paraclisul Catedralei Mantuirii Neamului si SALVAREA CONTINUA DE VIETI PRIN DONAREA DE SANGE. Urmand pildei lui Hristos si in cele omenesti, BISERICA ISI DA SANGELE SAU INCLUSIV CELOR CARE O HULESC SI O BATJOCORESC. Mai
 14. Pingback: “Acolo s-a dat foc. Se stia, ma! Păi dacă i-a făcut ca la rotisor…” Ipoteza PROVOCARII INTENTIONATE A INCENDIULUI DE LA COLECTIV “da foc” spatiului public dupa scurgerea suspecta a unor INTERCEPTARI. “Schimbarea de parad
 15. Pingback: MASACRUL DE LA COLECTIV sau... De ce "a fost nevoie sa moara oameni"? DEMONSTRATIA facuta de Lumea Justitiei DEMONTEAZA TEZA OFICIALA A DECLANSARII INCENDIULUI PRIN ARTIFICII. Cine a avut interesul DETURNARII si MUSAMALIZARII anchetei, EXCLUZAND
 16. Pingback: ...ȘI DACĂ E ADEVĂRAT? De la sârma găsită în colonul Gabrielei Firea și INTOXICAȚIILE SUSPECTE CU MERCUR SAU ARSENIC ale unor foști miniștri până la CAZUL SORIN CRIVĂȚ, ofițerul acoperit mort în închisoare "cu spume la gură" (
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare