Un expert al OMS vrea ÎNDEPĂRTAREA DIN FAMILII a celor infectați cu coronavirus și IZOLAREA lor SOCIALĂ. Jurnalistul TUCKER CARLSON critică măsurile NERAȚIONALE de ÎNCHIDERE a activităților profesionale din SUA (Video): “Este timpul să începeți să aveți grijă de întreaga populație. Și oamenii sănătoși suferă rău”

12-04-2020 4 minute Sublinieri

Tucker Carlson distruge argumentele expertului OMS referitor la apelul acestuia de a intra în case in vederea îndepărtării membrilor bolnavi

Reporterul Fox News a comentat: „Ceea ce spun ei este: „intrăm în casa ta și vă luăm copiii”

Lifesitenews.com

Tucker Carlson, reporter Fox News, l-a criticat pe expertul pentru situatii de urgență al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) pentru că le-a sugerat autorităților să ii găsească pe cei care ar putea avea coronavirus în casele lor și să „îi indepărteze”.

Carlson a atras atenția aseară asupra unei declarații a lui Mike Ryan, directorul executiv al programului de urgență al OMS. Ryan a declarat că, in răspuns la pandemia COVID-19, este posibil ca autoritățile să fie nevoite să intre în case și să înlăture membri ai familiei. El a prezentat un clip al unui oficial OMS spunând că virusul a fost „luat de pe stradă și introdus mai apoi în unitățile familiale”.

“Acum trebuie să mergem să ne uităm în familii pentru a-i găsi pe acei oameni care ar putea fi bolnavi și să-i îndepărtam și să-i izolăm într-un mod sigur și demn”, a spus Ryan pe 22 martie.

Carlson a găsit această „amenințare” de rău augur.

„Doar ca sa știi, venim la tine acasă, ii vom lua pe copii „izolându-i într-o manieră sigură și demnă”, orice înseamnă asta”, a tradus el.

Reporterul Fox a observat că aceasta nu este genul de declarație pe care oficialii „o aruncă” în timpul ședințelor de presă și, în mod normal, astfel de „amenințări” de a-i lua pe copii ar putea „declanșa violența”.

Cu toate acestea, mass-media a tratat declarația lui Ryan ca și cum nu ar fi „mare lucru”.

„Amenințarea (lui Ryan) nu a făcut titluri în niciunul din ziarele importante din această țară”, a spus el. „Acesta este genul de moment în care ne aflăm.”

Carlson, care a sunat alarma asupra coronavirusului Wuhan din ianuarie, a remarcat că americanii obișnuiți sunt deja afectati de oprirea economiei. El a mentionat parerea primarului din Los Angeles că ar putea exista două sau chiar trei închideri în acest an. El l-a mai citat pe economistul de la Harvard, Jason Furman, care a spus că “sigur ar trebui să fim pregătiti pentru un nivel semnificativ de suprimare deliberată a activității economice pentru restul anului”.

Gazda Fox News a afirmat că ar fi frumos să știm dacă există un „motiv serios” pentru toate acestea; argumentele pentru o „închidere națională prelungită încep să pară forțate”.

Pentru un singur lucru, pentru că nu este clar dacă oprește răspândirea virusului. Nimeni nu știe ce procent din populația americană este deja infectată cu virusul sau câți sunt imuni acum.

Carlson a declarat că există „unele speculații” că COVID-19 se gasea în Statele Unite de la sfârșitul lunii noiembrie sau începutul lui decembrie. Primul caz confirmat în America a fost înregistrat la jumătatea lunii ianuarie, iar americanii nu au fost carantinați „pentru luni după aceea”, a spus Carlson. El a declarat că virusul se răspândește în continuare în rândul persoanelor aflate în carantină strictă ca in Italia, apărând si la cei care nu aveau nici simptome și nici nu aveau habar că aveau virusul până când nu a fost găsit în testele de sânge.

„Începe să pară coronavirusul mai transmisibil decât ne-am fi așteptat sau ni s-a spus. Vestea bună este că, în general, pare mult mai puțin letal in general”, a spus Carlson.

El recunoaște că multe persoane, chiar și persoane tinere și sănătoase, mor de boală, ceea ce este „îngrozitor de vazut”. Totuși, acest lucru este departe de a fi experiența majorității oamenilor infectați.

„Pe măsură ce datele se decantează, există dovezi că multe persoane infectate nu sunt bolnave”, a raportat Carlson și a citat un studiu în Islanda, unde cinci la sută dintre toți rezidenții au fost testați pentru virus. Jumătate din persoanele care au virusul sunt asimptomatice.

„Deci, având în vedere toate acestea, care este răspunsul înțelept la această pandemie?” întrebă gazda. El a subliniat că, de pildă, carantina în masă nu a oprit transmiterea în Italia. El a subliniat, de asemenea, că actuala carantină în masă din Statele Unite nu ține, în realitate, oamenii deoparte. Mulți rezidenți nu au voie să meargă la muncă, dar li se permite să meargă cu toți ceilalți la magazinele lor locale. Carlson dorește o explicație de ce este mai puțin sigur să mergi la serviciu decât să mergi la un supermarket aglomerat.

„Din punct de vedere epidemiologic, aceasta este o prostie”, a spus el.

„Dacă doriți să infectați o întreagă populație, încurajați pe toată lumea de la un anume cod poștal să se întâlnească regulat într-o singură locație închisă. Nu are sens”.

Carlson și-a exprimat consternarea față de primarul din Los Angeles, care a oferit cetățenilor sai recompense pentru denunțarea vecinilor lor pentru că, printre altele, se duc la muncă.

Vrem să vă mulțumim pentru că ați reclamat oameni, ca să ne asigurăm că suntem cu toții în siguranță”, a spus primarul Eric Garcetti.

„Munca este o activitate despre care am decis să nu fie permisă”, a declarat Tucker.

 „Jogging, pescuit, golf – bine. Să fii angajat? O amenințare masivă la adresa sănătății publice, a continuat el.

Am decis că birourile sunt, într-un fel, mult mai periculoase decât supermarketurile, dar nimeni nu s-a deranjat până acum să explice de ce.

Drept urmare, până la 17 milioane de americani sunt acum șomeri, ceea ce este cel mai mare număr din istorie. Carlson a spus că șomajul în masă este „aproape sigur că va provoca mult mai mult rău familiei de rand decât coronavirusul. Șomajul provoacă stres, care deteriorează sănătății, provoaca sinucidere, rate mai mari de uz de droguri, abuzuri intre soți și fata de copii. Între timp, epidemia de droguri a dus la peste 67.000 de decese în 2018.

„Epidemia de droguri a schimbat definitiv demografia acestei țări, dar, din anumite motive, CNN nu a prezentat o evidență a victimelor drogurilor”, a spus Carlson.

Jurnalistul este de părere că acest lucru se datorează faptului că comunitățile care se luptă cu dependența de opiacee nu se afla in „grupul țintă” al CNN-ului, deci „nu sunt atât de interesante”. De asemenea, Carlson a sugerat că, dacă blocajele economice ar fi amenințat mijloacele de viață ale administratorilor de colegii, ale directorilor de top sau ale „lobby-urilor verzi”, s-ar fi încheiat de „săptămâna trecută”. În schimb, muncitorii din servicii și proprietarii de întreprinderi mici suportă povara și nu intervine nimeni pentru ei la televizor.

În timp ce a subliniat că pandemia coronavirusului este foarte gravă și nu ar trebui minimalizată, Carlson a repetat că nu este singura problemă gravă care îi afectează pe americani în ziua de azi.

„Trebuie să existe o abordare mai echilibrata decât cea pe care o avem acum”, a spus el.

„Pentru majoritatea oamenilor, mersul la serviciu nu poate fi mai periculos decât cumpărarea de produse de la Safeway de două ori pe săptămână. Și dacă este mai periculos, spune-ne cum este mai periculos și fii specific atunci când descrii asta”, a continuat el.

„În caz contrar, este timpul să începeți să aveți grijă de întreaga populație. Și oamenii sănătoși suferă rău.”

Un preot canadian care a vorbit cu LifeSiteNews în condiții de anonimat a spus că tinerii din servicii suferă foarte mult din cauza acestui blocaj economic.

„Chelneri, chelnerițe, oameni de la casele de plata, lucrătorii din magazine. Fiecare mall din Canada este închis. Acest lucru înseamnă că toți cei de la 20 la 35 de ani care lucrează în vânzarea cu amănuntul în fashion nu au de lucru acum”, a spus el.

„Frizerul meu deținea un salon alături de soția sa, iar sora lui făcea manichiura. Au de platit chirii și au copii. Nimeni dintre ei nu lucreaza de câteva săptămâni.”

Preotul a spus că este „aproape imposibil” să păstorească oamenii în condițiile de blocaj din parohia sa, iar entuziasmul oamenilor pentru Sfintele Taine oricum este diminuat.

„Oamenii au fost inițial interesați de a face spovedania la distanță, dar acum nici nu mai sunt interesați să iasă din casă. Există o panică subtilă și nimeni nu vrea să se îmbolnăvească, a explicat el.

„Cu prim-ministrul britanic in spital, oamenii au inteles că este un pericol real”.

A-work-from-popular-cartoonist-Rossem-which-is-part-of-Rumah-Kartun-Dan-Komik-Malaysias-daily-Covid-19-cartoon-series-on-its-Facebook.


Categorii

1. DIVERSE, America, Confiscarea copiilor de catre stat, Pandemia de coronavirus/ COVID-19, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor, Razboiul impotriva populatiei, Razboiul impotriva sanatatii, Tucker Carlson, Video

Etichete (taguri)

, , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

15 Commentarii la “Un expert al OMS vrea ÎNDEPĂRTAREA DIN FAMILII a celor infectați cu coronavirus și IZOLAREA lor SOCIALĂ. Jurnalistul TUCKER CARLSON critică măsurile NERAȚIONALE de ÎNCHIDERE a activităților profesionale din SUA (Video): “Este timpul să începeți să aveți grijă de întreaga populație. Și oamenii sănătoși suferă rău”

 1. Pingback: RAȚIUNE, NU ISTERIE. Dr. Vasile Astărăstoae despre "CALARETII APOCALIPSEI" epidemiologice si DEZVRAJIREA NUMERELOR GENERATOARE DE PSIHOZA si de reactii distructive. CU MASCA SAU FARA MASCA? "Utilizarea corectă a măștii în public core
 2. Pingback: MARII INCHIZITORI AI PANDEM(ON)IEI. Bill Gates și scenariile de ieșire provizorie din carantină - FĂRĂ ADUNĂRI PUBLICE? Ce este adevărat și ce este fals din agenda lui Gates privind monitorizarea celor vaccinați? Către un nou mare clivaj: IMUNIZ
 3. Pingback: DUPĂ CARANTINĂ. Țările supuse regimului ÎNCHIDERII TOTALE, amenințate de foamete, disperare și frică. La orizont, spectrul TULBURĂRILOR SOCIALE și al creșterii necontrolate a infracționalității
 4. Pingback: Războiul contra COVID-19 induce un CLIMAT al FRICII și DELAȚIUNII/ Cum e sărbătorit Paștele în Grecia: DRONE, ELICOPTERE, ZECI DE MII DE POLIȚIȘTI/ Andrei Caramitru își continuă JIHADUL anti-ortodox/ Pentru ministrul sănătății, SUNTEM TOȚ
 5. Pingback: RAȚIUNE, NU ISTERIE. Administrația Trump renunță la MODELUL PREDICTIV susținut de BILL GATES în combaterea pandemiei/ Studiu israelian care pune la îndoială eficiența DISTANȚĂRII SOCIALE extreme/ De ce este umflată RATA MORTALITĂȚII?/ Șeful
 6. Pingback: OMS NU vrea „relaxarea” restricțiilor prea devreme”, ci „NOUA NORMALITATE” până la vaccin sau tratament/ Profesor de la Oxford despre situația din Marea Britanie: RESTRICȚIILE SUNT NE-NECESARE ȘI DĂUNĂTOARE/ O critică a modelelor matema
 7. Pingback: NELINIȘTI LEGITIME: Asimptomaticii, spitalele-hale de carton, #vinroboții și soluția bizară a izolării forțate și prelungite în locuri care amintesc de un spațiu penitenciar. DISTOPIA DE LÂNGA NOI sau cum ar putea COVID-19 să devină un verita
 8. Pingback: #SE-POATE-ȘI-FĂRĂ-IZOLARE-TOTALĂ. Semnal important de la un director al OMS: „SUEDIA reprezintă un MODEL, dacă vrem să ne întoarcem înapoi la o societate în care să nu avem IZOLARE”/ Câteva date despre starea de fapt din Suedia
 9. Pingback: Jurnalistul Tucker Carlson despre CENZURAREA opiniilor unor medici critici față de măsurile de izolare socială: „MASSMEDIA NU MAI PUNE SUB SEMNUL ÎNTREBĂRII PUTEREA, CI CONSPIRĂ CU EA”. Cum începe SUA să semene tot mai mult cu China (Video)
 10. Pingback: Tucker Carlson denunță instaurarea TOTALITARISMULUI în numele sănătății publice. „Au pus natiunea in arest la domiciliu. Asta se intampla astazi, chiar acum” (Video)
 11. Pingback: România, avangarda a DICTATURII pseudo-sanitare mondiale? - INTERNAREA FORTATA A ASIMPTOMATICILOR DE COVID-19 in asa-zisele "spitale modulare" similare unor PUSCARII - ABUZUL SISTEMIC, UNIC IN EUROPA, care nu scandalizeaza aproape pe nimeni. Cu
 12. Pingback: INTERNAREA FORTATA A ASIMPTOMATICILOR DE COVID-19 in asa-zisele "spitale modulare" similare unor PUSCARII - ABUZUL SISTEMIC, UNIC IN EUROPA, care nu scandalizeaza aproape pe nimeni. Cum de a ajuns SPITALIZAREA un act de SECHESTRARE in SPATII IZO
 13. Pingback: POMPILIU DIPLAN face deconstruirea riguroasa si DEMISTIFICAREA PSIHOZEI/MASCARADEI COVID-19, pretextul perfect pentru CONTROLUL TOTALITAR AL POPULATIEI: "Ca si cum comunismul chinez le-a zis tuturor: Drepti! Toata lumea, drepti!" - CANTAREA PAND
 14. Pingback: Părintele SAVATIE BAȘTOVOI: "În lumea cifrelor și a bazelor de date nu sîntem decît statistică. RUGAȚI-VĂ CUM NU V-AȚI RUGAT NICIODATĂ!" - Despre INTOXICĂRILE MEDIA și MANIPULAREA CIFRELOR din Republica Moldova, aidoma celor de la n
 15. Pingback: PROGRESISMUL DE TINICHEA și SALVAREA COPIILOR DE PROPRIII PĂRINȚI. Vasile Bănescu reacționează față de ororile leniniste debitate de Cosmin Prelipceanu (Digi24), considerând "cazul edificator pentru etatismul autocrat, care încurajează del
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare