Ce mai zic expertii in terorismul ”alb” de extrema dreapta: STATUL AR TREBUI SA INTERVINA DACA INFLUENTA IDEOLOGICA A PARINTILOR AMENINTA BUNASTAREA COPIILOR

27-07-2011 12 minute Sublinieri

Tot mai multe familii extremiste din Germania organizează vacanţele şi timpul liber al copiilor oferindu-le o educaţie naţionalistă. Aici, tinerii citesc cărţi neonaziste, fac puzzle-uri care prezintă hărţi cu frontierele din 1937 şi frecventează tabere cu instruire ideologică.

Experţii germani sunt îngrijoraţi de faptul că tinerii neonazişti din ţara lor cresc în comunităţi extremiste izolate. Este, oare, timpul ca statul să intervină? se întreba Der Spiegel cu o zi înainte de masacrul de la Oslo.

Potrivit Daily Mail, care citează asistenţii sociali germani, tot mai multe familii extremiste din Germania organizează vacanţele şi timpul liber al copiilor oferindu-le o educaţie naţionalistă. Aici, tinerii citesc cărţi neonaziste, fac puzzle-uri care prezintă hărţi cu frontierele din 1937 şi frecventează tabere cu instruire ideologică.

Familiile închiriază case în reginile muntoase unde micuţii sunt familiarizării cu arme, obiecte de cult naziste şi cântece ale “Tineretului hitlerist”. Părinţii aleg să-i izoleze pe micuţi de societate ca să nu îi lase influenţaţi de elemente dăunătoare. În măsura în care este posibil nu îi lasă la şcoli de stat şi aleg un sistem de învăţământ privat. Mai mulţi experţi consideră că statul ar trebui să intervină dacă influenţa ideologică ameninţă bunăstarea copiilor.

 

Organizaţia europeană de cooperare în domeniul poliţiei, EUROPOL, are ambiţia să realizeze un “portret exact şi actualizat al extremismului de dreapta” în Europa, dar în special în nordul continentului, în urma masacrului de vineri din Norvegia, a anunţat marţi organizaţia, citată de AFP.

“Încercăm să pregătim un portret exact şi actualizat al extremismului de dreapta în Europa, mai ales în Europa de Nord”, a declarat Soren Pedersen, purtătorul de cuvânt al EUROPOL, citat de Mediafax.

Organizaţia a creat, vineri, un centru operaţional, alcătuit din aproximativ 50 de experţi, din domeniul informaţiilor, anchetatori, specialişti în explozivi şi în terorism, oferind tot sprijinul posibil autorităţilor norvegiene, în urma dublului atac din Norvegia, în care au fost ucise 76 de persoane.

Ulterior, EUROPOL a făcut apel la forţe de poliţie din diferite ţări europene, între care Scotland Yard, în Marea Britanie, pentru a primi susţinerea experţilor naţionali, care urmează să asiste organizaţia în realizarea portretului extremismului european de dreapta. “Este dificil să se spună cât timp va lua, dar este necesar să fie activi o săptămână sau două, alături de EUROPOL”, a precizat Pedersen.

Norvegianul Anders Behring Breivik, în vârstă de 32 de ani, a recunoscut că este autorul dublului atac, de vineri, în Norvegia, vizând sediul Guvernului şi o şcoală de vară a Partidului Laburist norvegian. Breivik a revendicat legături cu extrema dreaptă şi şi-a exprimat, pe Internet, ura faţă de islam şi gândirea antimarxistă.

Nota noastra:

Asadar, avem asa: extremismul nu mai este legat doar de persoane izolate, psihopate, ca norvegianul ”templier”, sau de grupuscule radicale si marginale ci este, deja, alipit existentelor colective primare ale societatii: familia si comunitatea. Asa se face ca in materialul de mai sus se vorbeste, fara nuanta, de FAMILII extremiste si de COMUNITATI extremiste.

Mai departe se vorbeste despre tendinta acestor comunitati/familii de a se izola (in mod relativ, fireste, nu de a se rupe de societate si stat), de a incerca sa protejeze copii de influenta mediului social majoritar, de incercarea de a le furniza o educatie in afara sistemului public de educatie si de influenta ideologica care ar putea afecta bunastarea copiilor.

”Necazul” cu toate aceste trasaturi sociale schitate este ca se potrivesc unor situatii dintre cele mai diverse si probabil intr-o foarte mica masura fenomenului incriminat – extremismul de dreapta. Sunt curente intregi, in societatea occidentala si nu numai, de oameni care vor sa isi regaseasca un alt mod de viata, de a-si proteja familia de ”paradisul nebunilor” care a ajuns lumea astazi, de a incerca sa-si protejeze copii de ”educatia” sexuala care li se baga fortat pe gat in scolile publice, de a forma comunitati ”izolate”, adica ferite de zgomotul marilor orase. De aceea exista dezbaterile legate de homeschooling, de exemplu, sau despre abuzurile statului german care, tocmai in virtutea unei legi din perioada nazista, interzice si pedepseste cu inchisoarea parintii care isi retrag copii de la scolile publice pentru a ii educa pe cont propriu, si alte multe abuzuri de acest gen. Mai exista si curentul downshifting, care se bazeaza tocmai pe o respingere destul de radicala a societatii consumeriste mainstream din zilele noastre, care face apel la retragere, la regasirea spiritului comunitar si a “vietii la tara.”

Iata, asadar, ca exista o serie de curente absolut normale, unele de sorginte traditionala, care inglobeaza familii si comunitati, care se pun de-a curmezisul cu trendul majoritar. Cum vor fi ele protejate de psihozele declansate pe tema familiilor extremiste si cum anume vor proceda autoritatile astfel incat sa aiba criterii clare de delimitare intre gruparile care sunt cu adevarat neonaziste, sau extremiste, de genul sectelor radicale Penza, si curentele de rezistenta culturala pasnice si normale?

E evident faptul ca exista astfel de comunitati/grupari/curente, de genul neonaziste (mai ales in Germania, unde exista probleme istorice si unde fondul este cu totul altul decat in alte regiuni), sau secte religioase, care chiar se perpetueaza pe baza indoctrinarii copiilor si a “spalarii creierului” membrilor lor. Nu stim cum se face insa ca aceste grupuscule prolifereaza nestingherit, pe cand crestinismul se afla, deja, sub o prigoana “europeana” tot mai insistenta.

In privinta familiilor neonaziste, este demn de amintit un detaliu istoric: lucrurile au ajuns atat de departe in al treilea Reich, incat copiii familiilor din unele landuri germane erau invatati sa inlocuiasca numele Mantuitorului din rugaciunile de dimineata si de la masa cu numele Fuhrerului (Hitler)! Ei da, asta indoctrinare, si inca una in mod declarat antihristica. Fata de astfel de abuzuri, intr-adevar, interventia autoritatilor ar fi cat se poate de legitima.

Bomboana de pe tort este oferita insa de ideea ca statul ar trebui sa intervina in astfel de cazuri precum si acolo unde educatia ideologica a copiilor ar afecta, chipurile, bunastarea lor. Si care va fi aceasta ideologie? Va fi oare dupa modelul pe care Europol a promis ca il va face pornind de la cazul Breivik, cazul celui care a umplut mii de pagini cu idei dintre cele mai eclectice din care s-au retinut insa, selectiv, mai ales cele despre multiculturalism, de pilda? Va fi oare aceasta ideologie orice viziune asupra vietii care contrazice mainstream-ul, valorile tolerantei europene, ale dreptului la avort sau ale casatoriilor gay?

In realitate, printr-o astfel de logica se poate justifica interventia statului in zone care in mod obiectiv nu au cum sa fie delimitate clar, in acele zone care, fara sa aiba vreo legatura cu ”extremismul”, au legatura cu cei care vor sa scape din sodoma si gomora contemporane intr-un mod pasnic.

Si inca ceva: este profund pervers trucul ideologic de a sugera ca familia, comunitatea, izolarea relativa si protejarea copiilor ar fi trasaturi ce tin de extremismul de dreapta. In mod istoric, nazismul si tot ce e inrudit cu asa ceva nu a pus niciodata accentul pe familie sau comunitate, ci pe STATUL TARE si pe politicile eugenice, selective, pe politicile de inginerie sociala carora le cadeau victime in primul rand familia si comunitatea. Dupa cum spuneam mai sus, legea germana care interzice retragerea copiilor din scolile publice dateaza din perioada nazista. Asadar, unde e, de fapt, localizat monstrul nazist? Ah, dar, stati, am uitat, nu-i asa, doar si monstrul din Norvegia era ”anti-nazist”, deci… degeaba sunteti anti-nazisti, ca tot extremisti va numiti si tot teroristi o sa ajungeti – cam asta e directia?


Legaturi:

***

Sankt Petersburg, 27 ianuarie, Interfax Interzicerea de către autorităţile finlandeze a folosirii limbii ruse în comunicarea cu Anton Salonen are un efect advers asupra dezvoltării copilului, a declarat activistul pentru drepturile omului Johan Backman in cadrul unei conferinţe de presă desfăşurată joi în Sankt Petersburg. “Psihologii finlandezi au pregătit un raport în care arată că interzicerea comunicării în limba rusă a avut un efect negativ asupra dezvoltării copilului,” a spus Backman, care reprezintă interesele lui Salonen şi ale mamei sale, Rimma. În afară de interzicerea folosirii limbii ruse, lui Anton Salonen i s-a interzis de asemenea să se roage după pravila ortodoxă, a declarat acesta. Autorităţile finlandeze au spus că decizia asupra religiei copilului trebuie luată de tatăl său, a spus activistul. Credem, totuşi, că Rimma Salonen, în calitate de mamă şi tutore a copilului, a avut tot dreptul să decidă să îl boteze pe Anton în religia ortodoxă,” a adăugat Backman. În prezent, curtea finlandeză audiază trei cazuri ce implică familia Salonen, inclusiv revizuirea permisiunii de a folosi limba rusă, a spus el.

Cazul penal împotriva lui Paavo Salonen (tatăl) şi a consulului ce a ajutat la scoaterea frauduloasă a copilului din Rusia este tergiversat fără motiv, în ciuda faptului că ambele persoane au recunoscut că au luat copilul din Rusia, a spus Backman. Aceasta ar putea fi datorită suportului activ din partea autorităţilor şi a presei finlandeze, a spus el. Forţele rusofobe ale Finlandei încearcă să îl folosească pe Anton Salonen ca un instrument de înrăutăţire a relaţiilor dintre cele două ţări, a spus Backman.

“Copilul este acum speriat şi încordat, iar asistenţii sociali au spus că vorbeşte o finlandeză stricată, ceea ce ar putea fi rezultatul interzicerii rusei,” a adăugat Backman. Anton Salonen este acum în Finlanda de 654 de zile. Rimma Salonen l-a dus pe Anton în regiunea Nijni Novgorod din Rusia în urma divorţului de cetăţeanul finlandez Paavo Salonen în 2008. Pe 12 aprilie 2009, câteva persoane, printre care şi Paavo, au luat băiatul din custodia Rimmei. Ajutat de Simo Pietilainen, un angajat al Consulatului General Finlandez din Sankt Petersburg, Paavo Salonen l-a dus fraudulos în Finlanda în portbagajul unei maşini diplomatice. Ministrul de Externe rus, Sergei Lavrov, şi-a exprimat protestul împotriva acestei întorsături a evenimentelor într-o conversaţie avută cu omologul său finlandez în 14 mai 2009, descriind scoaterea frauduloasă a unui copil din Rusia împotriva dorinţei mamei sale ca fiind “o încălcare flagrantă a legilor ruseşti”.

Rimma Salonen a fost mai apoi atrasă în Finlanda de promisiunea unei întâlniri cu fiul său Anton şi apoi reţinută. În 13 octombrie 2009, un tribunal din Tampere i-a dat o sentinţă de 1,5 ani cu suspendare şi a amendat-o cu 25000 de euro, fiind acuzată de răpirea fiului său. După ce a fost pronunţată sentinţa, tribunalul i-a permis să se întâlnească cu fiul ei de două ori pe lună în prezenţa poliţiei şi a asistenţilor sociali. Salonen a făcut apel împotriva sentinţei.

După pronunţarea verdictului, curtea finlandeză i-a permis Rimmei să îşi vadă fiul de două ori pe lună în prezenţa ofiţerilor de poliţie şi a asistenţilor sociali. Mai târziu, Salonen a făcut apel împotriva sentinţei la un tribunal districtual din Turku, dar pe 28 octombrie 2009, curtea superioară a dat verdictul, reducând amenda la 10000 de euro.

O familie de cetateni germani a primit azil politic in Statele Unite dupa ce a sustinut ca a fost persecutata de oficialii din Germania deoarece nu si-a trimis copiii la scoala si a preferat sa-i mediteze acasa, potrivit abcnews.com. Decizia judecatorului american este considerata “o miscare fara precedent” de catre expertii in domeniul imigratiei. Uwe Romeike si familia sa au “fugit” din statul german Baden-Wuerttemberg in Memphis (Tennessee) in august 2008 dupa ce, afirma ei, au fost peresecutati ca si-au retras copiii de la scolile publice si private si i-au meditat singuri acasa. Acum, dupa mai putin de doi ani, familia a primit dreptul de a ramane in Statele Unite si de a aplica pentru cetatenia americana. Mike Donnelly, avocatul familiei, a declarat ca acestia “sunt crestini care considera ca este o problema de constiinta ca religia le cere sa-si instruiasca singuri copiii”. Potrivit avocatului, judecatorul a admis cererea germanilor deoarece a considerat ca acestia au fost persecutati din cauza religiei lor si a faptului ca apartin unui grup social, acela al parintiilor care-si instruiesc singuri copiii. Familia s-a declarat “entuziasmata” de verdictul magistratului american. Ei au declarat, prin avocatul lor, ca “au fost ingrijorati de felul in care se desfasoara lucrurile in scolile publice, de hartuirea copiilor si in legatura cu programa scolara despre care simteau ca ii invata pe copii lucruri care sunt impotriva religiei lor”. Ei au decis sa paraseasca Germania dupa ce politisti si asistenti sociali mergeau regulat la casa lor si ii luau pe copii la scoala, impotriva vointei lor. Potrivit unor legi din Germania, copiii trebuie sa mearga la scoli publice sau private, iar parintii nu au dreptul sa-i tina pe copii acasa si sa-i instruiasca singuri. Familia a primit amenzi de aproape 10.000 de dolari pentru ca nu si-a inscris copiii la scoala.

Într-un anunţ profund îngrijorător, Agenţia pentru Imigraţie a guvernului Statelor Unite şi Customs Enforcement (ICE) a depus un recurs impotriva azilului familiei Romeike, dat de judecătorul Lawrence Burman. Apelul a fost trimis în faţa Consiliului de Apel al Imigrarii din Fairfax, Virginia pe 25 februarie. În el, ICE a numit pe cei care educa copiii la domiciliu ca fiind prea “indefinit” pentru a fi numit un “grup social” şi că “legea Statelor Unite a recunoscut larga putere a statului de a impune frecventarea şcolii şi reglementarea curriculumului şi certificarea cadrelor didactice”, precum şi autoritatea ” să interzică sau să reglementeze educaţia la domiciliu”. Pe 26 ianuarie, judecător Burman a acordat azil familiei Romeikes după determinarea că tratamentul oferit de guvernul german educatorilor la domiciliul a fost “imporiva a tot ceea ce noi credem ca americani,” şi că Germania a negat drepturile fundamentale ale familiei. Judecătorul a stabilit că politica statului german de a impune amenzi crescande şi chiar strivitoare, pierderea custodiei copiilor, şi a urmăririi penale a celor ce educa la domiciliu copiii s-a transformat in persecuţie. Cu toate acestea, ICE a subliniat negarea unei cereri la Curtea Europeană a Drepturilor Omului în cazul Konrad ca dovadă că “legile educaţiei publice din Germania nu încalcă drepturile de bază ale omului.” Ice a criticat pe Judecătorul Burman pentru “nechibzuita neconsiderare”a deciziei CEDO. Cu alte cuvinte, se pare că ICE argumenteaza că judecătorii din SUA ar trebui, mai degrabă, să urmeze dreptul internaţional decât legislaţia Statelor Unite. Michael Smith, presedinte al HSLDA, spune că instanţele americane ar trebui să se bazeze numai pe legile americane. “Judecătorii americani ar trebui să utilizeze doar legile americane în luarea deciziilor cu privire la cazurile din instanţele de judecată americane”, a spus Smith. “Sondajele arată că americanii, cu o marjă covârşitoare, resping ideea de a folosi dreptul internaţional în instanţele judecătoreşti americane pentru a decide in cazurile americane. Utilizarea dreptului internaţional în instanţele de judecată americane este o ameninţare la adresa justiţiei americane şi ar trebui să ne opunem”. În recursul său, ICE susţine că guvernul american are autoritatea de a interzice, pur şi simplu educaţia la domiciliu, iar acest lucru ar trebui sa descalifice acordarea de azil. […] Judecatorul personalului de la HSLDA şi Directorul de Relaţii Internaţionale Michael Donnelly, care va continua să coordoneze apararea juridica a familiei Romeike în acest caz, a spus, ca el nu a fost surprins de acţiunile sau argumentele ce au fost prezentate de catre ICE. “Este regretabil, dar nu este surprinzător faptul că ICE a făcut apel”, a spus Donnelly. “Judecătorul Burman a remarcat corespunzător, faptul că educaţia la domiciliu este legala în toate cele cincizeci de state, iar decizia sa reflectă legile Statelor Unite care susţin dreptul părinţilor de a-si educa şi creşte copiii, ca o tradiţie durabilă american, fapt care dă dreptul familiei la protecţie împotriva persecuţiei. ICE susţine că refuzarea de catre Germania, pentru orice motiv,a dreptului unui părinte de a educa copiii acasa, este acceptabila. Este ruşinos că ICE, şi, prin extensie, Guvernul SUA, sprijină persecutarea, in Germania, a celor ce educa la domiciliu copiii. “

Refuzarea orelor de „educatie sexuala”, pedepsita cu inchisoare. Un numar tot mai mare de organizatii apara drepturile familiilor germane de a-si scoate copiii de la orele de educatie sexuala oferite de Stat, data fiind cresterea cazurilor de parinti inchisi pentru ca au refuzat sa isi trimita copiii la aceste ore. Cazul lui Irene Wiens, care a refuzat sa isi dea copiii la orele de educatie sexuala in 2006 este acum in fata CEDO. Sotul ei a fost deja sase saptamani in inchisoare (din august pana in octombrie 2006), iar Irene Wiens se afla ea insasi acum inchisa (pentru 43 de zile). Ar fi putut plati 2.340 de euro pentru a scapa de inchisoare, dar au refuzat, neconsiderandu-se vinovati. Cuplul a refuzat sa isi dea copiii la acele ore pe motiv ca li se prezinta o viziune permisiva asupra sexualitatii umane, in conflict cu convingerile lor religioase. Conform Alliance Defense Fund, din SUA, care reprezinta cazul la CEDO, mai sunt si alti patru parinti care au fost inchisi pe acelasi motiv (alte surse o indica pe Irene Wiens ca fiind al zecelea parinte crestin ce face inchisoare) (link).

Parintii nu conteaza. In aceasta directie cauta sa duca societatea americana elita ei intelectuala si seculara. Notam o aparitie editoriala pe aceasta tema, What Is Right for Children? The Competing Paradigms of Religion and Human Rights (“Ce e potrivit pentru copii? Competitia intre Religie si Drepturile Omului”). Publicata in august 2009, cartea e scrisa de profesori universitari si de drept care promoveaza ideea ca parintii nu au dreptul sa-si educe copiii in credinta religioasa. De asemenea, ei sugereaza abolirea educatiei de acasa (homeschooling) si a scolilor private. Toate scolile, spun ei, trebuie sa fie publice iar educatia strict seculara (link)

LIBERTATEA DE CONSTIINTA – O PIERDEM? (…) Aproape zilnic apare undeva in lume o stire devastatoare pentru libertatea de constiinta. Dintre ele, redam citeva mai bine cunoscute si care s-au intimplat in doar ultimii ani. […]

Ontario – Indoctrinare cu homosexualitate.Parintii ai caror copii sunt elevi in scolile publice din Hamilton, Ontario, nu vor mai putea sa isi scoata copiii de la cursurile obligatorii impotriva “homofobiei”. (articol) Din nefericire, de obicei cursurile “anti-homofobie” sunt folosite pentru promovarea homosexualitatii si a aberatiilor sexuale.

Polonia – drepturile parintilor. O initiativa legislativa este dezbatuta in parlamentul polon, privind combaterea violentei in familiei. Neobisnuit insa este paragraful care interzice parintilor sa isi disciplineze fizic copiii sau sa le cauzeze “durere psihologica sau sa ii umileasca in vreun fel.” Putine tari la ora actuala interzic prin lege pedepsirea copiilor, si si mai putine interzic actiuni care ar putea cauza copiilor “daune psihologice sau umilinta.” Notiunile acestea sunt subiective si pot usor duce la uzurparea autoritatii parentale (articol).

Crestinii – Persoane non grata in Marea Britanie. O decizie radicala si cu greu de catalogat a fost emisa de un tribunal britanic pe 28 februarie. Decizia deja a facut ocolul lumii si a fost criticata aproape fara exceptie in toata lumea, inclusiv de grupurile homosexuale britanice! Decizia afirma, in mod cu totul bizar, ca crestinii care nu agreeaza modul de viata homosexual nu pot fi parinti adoptivi! Textul deciziei poate fi citit aici. Despre ce este vorba? Cu ani in urma, o familiei crestina britanica a dorit sa adopte copii. Autoritatile britanice i-au rugat sa completeze un chestionar care continea si o intrebare despre atitudidea sotilor fata de homosexualitate. Cuplul a afirmat, pe baza conv ingerilor lor religioase, ca homosexualitatea este un pacat si ca daca li se va ingadui sa adopte copii, ii vor invata pe copii invataturile biblice. Pe baza acestei declaratii, autoritatile britanice au respins cererea de adoptie. Avocatii crestini de la institutul de avocati crestini britanici Christian Institute au dat in judecata autoritatile, afirmand ca decizia e discriminatorie pe motive de libertate religioasa si constiinta. Au fost socati sa afle, prin intermediul deciziei judecatoresti din 28 februarie, ca din cauza convingerilor lor crestine tribunalul ii declara nepotriviti pentru a fi parinti adoptivi. Limbajul vitriolic folosit de judecatori impotriva nu doar a crestinilor, dar mai ales a avocatului crestin care i-a reprezentat, pare ireal si orwellian. Este de necrezut ca o astfel de decizie poate fi emisa intr-o tara care se numeste democrata. Va redam aici un articol din publicatia catolicilor englezi, Catholic Herald. Avocatii crestini au decis sa nu faca recurs, fiindu-le teama ca nu cumva tribunalul de recurs sa valideze decizia aberanta a tribunalului inferior. Chiar si homosexualii britanici au fost surprinsi de decizia judecatoreasca si limbajul ei vitriolic.

O recenta intrunire gazduita de Comisia Natiunilor Unite pentru Statutul Femeii a fost locul perfect pentru a prezenta noua programa de “educatie sexuala” a Planned Parenthood, cel mai mare business de avort si planificare familiala din America de Nord si unul din cele mai mari din lume. Sala – plina de reprezentanti ai organizatiilor non-guvernamentale din intreaga lume interesate sa sprijine atat Planned Parenthood, cat si organismele ONU care lucreaza strans impreuna cu aceasta (de ex. Population Council si International Women’s Health Council) sa preia noul curriculum “Linii directoare si activitati pentru o abordare unitara a sexualitatii, genului, HIV si educatiei privitoare la drepturile omului”.

“Daca am putea sa introducem acest program complet de educatie sexuala in fiecare scoala si sa-l implementam in toata lumea, am putea cu totii sa oprim lucrul si sa plecam linistiti acasa”, au fost cuvintele moderatorului catre numerosul auditoriu pe care il credea format exclusiv din feministe si sustinatori ai drepturilor homosexualilor. “Asta ne-ar rezolva toate problemele!” O afirmatie gandioasa, s-a gandit atunci reprezentantul United Families International, organizatie pro-familia din Statele Unite, care s-a aflat incognito in sala si a relatat evenimentul.

“Dupa ce ne-am intors acasa si am studiat ore bune cele 281 de pagini ale programei si cele 188 de pagini ale ‘caietului de activitati’, putem spune, cu mina pe inima, ca nu a fost deloc o declaratie grandioasa,” scrie delegatul UFI pe blogul asociatiei. Aceasta noua programa de educatie sexuala unitara nu doar ca instruieste in tehnici de ‘autosatisfacere si satisfacere a partenerului’ prin masturbare, sex oral si anal ori tehnici de atingere a orgsmului, dar este si un manual bine construit, complet si foarte eficient in transformarea copilului in activist pentru ‘drepturile sexuale si de gen’. (Nota: in original, “sexual rights and gender activist”; termeni specifici “revolutiei sexuale”. Despre gen şi diferenţa între acesta şi sex puteţi citi mai multe în articolul Teoria genurilor a feminismului subversiv).

Dar ce contine aceasta programa care se doreste a deveni un standard in educatia copiilor din intreaga lume?

[…]

Unui cuplu britanic de penticostali i se interzice să ia copii în plasament, din cauza concepţiilor lor privind homosexualitatea.

….

Libertatea de constiinta. In ultimele luni ale presedentiei lui, presedintele american Bush a emis ordonante executive care protejau libertatea de constiinta, de exemplu surorile medicale nu puteau fi constrinse sa participe la prestarea serviciilor de avort. Luna trecuta insa, presedintele Obama le-a abrogat (link).


Categorii

Inscenari, facaturi, Opinii, analize, Razboiul impotriva Bisericii/ crestinismului, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor, Teroarea "terorismului"

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

36 Commentarii la “Ce mai zic expertii in terorismul ”alb” de extrema dreapta: STATUL AR TREBUI SA INTERVINA DACA INFLUENTA IDEOLOGICA A PARINTILOR AMENINTA BUNASTAREA COPIILOR

  1. Ei, da, aici este greutatea si riscul nostru, al crestinilor, faptul de a reusi sa ne educam copii in Duh Hristic, in ciuda tuturor tendintelor si tentatiilor lumii.
    Se poate, dar cu sacrificii, atat din partea parintilor cat si din partea copiilor.
    Orice ar fi, va spun din tot sufletul, copilul educat crestineste, chiar daca va cadea, nu se va pierde !

  2. are dreptate brucan asta din franta, e invers decat la barbie…, au facut prima data papusa tuciurie si datorita succesului de piata si pentru corectitudine politica au facut si una blonda…problama majora va fi atunci cand vor hotari sa scoata pe piata pokemonii, bakuganii …

  3. http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/unii-pentru-liniste-altii-de-nevoi-sute-de-mii-de-romani-se-intorc-la-sat-150661.html

    http://www.evz.ro/detalii/stiri/ce-a-cerut-atacatorul-de-la-oslo-in-inchisoare-mancare-speciala-si-acces-la-wikileaks-939709-1.html

    Pe măsură ce la Oslo ancheta continuă, oficialii de securitate sunt tot mai convinşi că afirmaţiile lui Breivik conform cărora că ar face parte dintr-o organizaţie cu mai multe celule în diferite ţări sunt o fantezie, scrie ziarul ”Independent”.

    Anchetatorii au declarat, marți, că norvegianul a acționat singur și că este puțin probabil să fi avut complici.

  4. Cum vede Stratfor problema:

    Norway: Lessons from a Successful Lone Wolf Attacker is republished with permission of STRATFOR.

    As the Breivik case illustrates, lone wolves also pose problems because they can come from a variety of backgrounds with a wide range of motivations. While some lone wolves are politically motivated, others are religiously motivated and some are mentally unstable.

    In addition to the wide spectrum of ideologies and motivations among lone wolves, there is also the issue of geographic dispersal. As we’ve seen from past cases, their plots and attacks have occurred in many different locations and are not confined just to Manhattan, London or Washington. Lone wolf attacks can occur anywhere.

    Furthermore, it is extremely difficult to differentiate between those extremists who intend to commit attacks from those who simply preach hate or hold radical beliefs (things that are not in themselves illegal in many countries). Therefore, to single out likely lone wolves before they strike, authorities must spend a great deal of time and resources looking at individuals who might be moving from radical beliefs to radical actions. This is a daunting task given the large universe of potential suspects.

  5. Si nu puteau lipsi ”dezbaterile” ideologice:

    http://www.revista22.ro/despre-oslo-incorect-politic-10993.html

    http://voxpublica.realitatea.net/politica-societate/partidul-breivik-in-romania-si-adevarata-problema-a-lui-traian-basescu-66040.html

    Si, in contra-partida, o opinie de mijloc: http://voxpublica.realitatea.net/politica-societate/convinsi-au-fost-convinsi-sunt-inca-66023.html

    problema convinsului nu e pur si simplu ca e, de obicei, omul unei singure idei. La urma urmei, o singura idee, suficient de vioaie, suficient de bataioasa, poate schimba fata lumii. Exemple sunt destule. Problema convinsului e fixitatea ideii. Imposibilitatea de a i-o mai clinti, modifica, schimba pe ici, pe colo. La rastimpuri, convinsul poate avea chiar mai multe idei, dar toate fixe.

    Si ce priveliste poate fi mai trista si mai inspaimantatoare decat cea a unui stol de pasari incremenite pe cerul mintii?

    Pe convins, asadar, realitatea nu-l mai intereseaza, pentru simplul motiv ca nu-i mai poate oferi nimic nou. Cel mult, ii poate oferi reconfirmari.

    Cand a inceput masacrul de la Oslo, convinsii islamfobi, au fost … convinsi ca atentatorul e musulman. Cand s-a dovedit ca e norvegian “verde”, declarat crestin, convinsii multi-culturalisti si-ar fi facut cruce-n san (daca ar fi fost PC), si-au frecat palmele de bucurie si-au inceput diatribele “pe invers”. Dupa o vreme de buimaceala, convinsii ceilalti s-au regrupat si au trecut la contra-atacuri de genul Glenn Beck, conform caruia tabara tinerilor laburisti era un soi de tabara a tineretului hitlerist, ambele fiind tabere de indoctrinare politica a tineretului (adica, ma-ntelegeti)… V-ati imagina ca pana si adversarii multi-culturalismului vor fi protestat, macar cu o jumatate de gura. Ei, as!

    Aberatiile continua sa se ingramdeasca, una in varful celeilalte, fara ca vreuna dintre tabere sa se declare deranjata de altceva decat de aberatiile celeilalte parti.

    Inutil sa mai precizam, orice dialog este, in aceste conditii, exclus din start. Ce isi mai pot spune doi convinsi, intre care nu mai exista nuante nici cat sa se strecoare umbra unui fir de ratiune, ca o lumina pe sub o usa zavorata? La ce sa mai piarda vremea, cand se pot citi intre ei, pe bisericute, sau pot apela direct la injuratura grosolana?

    N-aveam noi nevoie de nici un atentat, pentru a ajunge la aceasta concluzie. In Romania taberele politice sunt la fel de “convinse”, la fel de puternic conturate. Un anti-basist il va accepta si pe Dan Voiculescu drept exponent al luptei impotriva comunismului, iar un basist nu va rosi argumentand, sa zicem, prezenta lui EBA in Parlamentul European. Nici logica, nici bunul simt, nici evidentele nu mai au influenta asupra convinsilor. Orice incercare de nuantare a parerilor convinsului te va exila automat in gulagul tradatorilor (de dreapta sau de stanga, in functie de preferinte).

    Va spun: n-aveam noi nevoie de nici un atentator de la Oslo. Ii vedem toata ziua, rasfoind ziarele, deschizand televizorul, citind blogurile. Unii poarta barba si turban, altii au ochi albastri si parul blond, unii sunt anti-basisti, altii pro-basisti. Nu va lasati, insa, inselati de aparente. Dincolo de turban si de culoarea ochilor, dincolo de optiunile lor politice, sunt toti la fel – convinsi pana-n panzele albe.

  6. Mi se pare interesant ca se pune accentul pe ideea de “lup singuratic”, pe ideea de “izolare” si “izolationism” ca fiind markeri pentru terorism si “pericol public”. Este extraordinara generalizarea asta. Mai periculoasa decit toate celelalte tocmai pentru ca este generala. Va dati seama ca sub acest marcaj, notiunea de calugar, calugarie si minastire poate sa intre pe lista suspectilor de terorism. Vi se pare exagerat?? In contextul din ce in ce mai nebun in care traim, nu este deloc asa. Sau oricui i se face pur si simplu lehamite de lumea in care traieste si vrea sa se retraga undeva in singuratate si rugaciune si ar vrea sa fie lasat in pace, s-ar putea sa nu mai poata, fara “permisiune” de la nu -stiu -mai cine??
    Si iata ce se mai spune:”it is extremely difficult to differentiate between those extremists who intend to commit attacks from those who simply preach hate or HOLD RADICAL BELIEFS(things that are NOT in themselves ILLEGAL in many countries).”
    Pai calugarii de la Muntele Athos, si cei ortodocsi, in general, nu fac decit asta (dupa criteriile cretine ale astora): au pareri radicale ..si cind e cazul isi sustin parerea sus si tare apropo de mersul lumii asteia adica dupa ideea astora: predica ura…(fata de pacat, desigur. Dar asta este un amanunt neimportant pentru astia). Si iacata cum se deplinge faptul ca “a predica ura” si ” a avea pareri radicale” INCA nu a devenit ilegala in multe tari. Deci sa ne asteptam la o rezolutie a Consiliului European, ca urmare a unei propuneri legislative a Comisiei Europene (cum altfel)prin care oricine mai indrazneste sa se exprime public impotriva: UE, homosexualilor, multiculturalismului; sau sa sustina public convingeri religioase (mai ales crestine), patriotice, pro-familie, anti-avort, etc. sa fie bagat la inchisoare sau trecut pe lista suspectilor de terorism……Si asa vom avea minastiri inchise, calugari aruncati prin inchisori, etc,etc…

    Din punctul meu de vedere momentul Oslo este o borna, la fel cu 11 Septembrie, delimiteaza o perioada de o alta.Adica eu cred ca de acum incolo tot ceea ce era in stare de planificare, tot ceea ce erau maidegraba cazuri izolate (de prigonire, haituire. politie a gindirii) vor fi institutionalizate, legiferate, generalizate. Si inca foarte repede.

  7. @petra:
    de fapt, concluzia ii ca oricine “crede” poate fi suspect, criminal, terorist. si zic “oricine crede” pentru a include aici toti credinciosii potentiali, indiferent de religie. pentru ca asta mi se pare momentul de cotitura cand cel ce crede e automat clasificat drept “suspect de serviciu”.
    campania asta de punere la zid va continua pana va penetra mentalul colectiv (de notat ca vine pe un fond de activitate puternica a organizatiilor ateiste, activitate ale carei consecinte la nivel de penetrare mentala sunt deja evidente in societatea post-modernista europeana).

    as spune ca usor, usor, prin varii metode, mai mult sau mai putin subtile, prin constrangeri (sau prin inducerea auto-constrangerii) mai mult sau mai putin directe sau prin metode de convingere politic corecte…tabara “suspectilor” va fi imputinata…unii vor ceda de buna voie, altii vor accepta reeducarea, altii vor merge chiar mai departe pana la a ajuta ei insisi la reeducarea celor ramasi inca verticali…toate astea pana se va ajunge la mica masa critica a celor care nu vor ceda cu nici un chip.

    povestea ar trebui sa ne fie deja foarte familiara, noua celor din perimetrul asta carpato-danubiano-pontic. viitorul suna bine.

    ziceam in alte comentarii de existenta unui duh malefic aproape sesizabil in spatele acestor desfasurari de evenimente…pare-mi-se e acelasi duh din tenebrele Pitestiului, Aiudului sau Gherlei…duh care acum a iesit din sticla…

    P.S. care este oare diferenta dintre un Breivik ajuns la maturitate si un adolescent britanic precum acesta: http://www.evz.ro/detalii/stiri/si-a-ucis-prietena-pentru-un-mic-dejun-dupa-un-pariu-pe-facebook-939745.html ?

  8. Alin-7,

    Crezi într-adevăr că-i interesează „toti credincioşii potenţiali, indiferent de religie”? Nu cred … Adevărata ţintă sunt numai creştinii, pentru că ceea ce se pregăteşte este venirea antihristului şi nu unui antibuda sau mai ştiu eu ce.
    Da, aşa cum ai spus lumea se află în plin proces de „reeducare”. Nu se mai face ca în închisorile comuniste la nivel micro, ci la televizor, în şcoli, etc., ls nivel macro. Duhul malefic care a ieşit din sticlă, acum se află „pe sticlă”.

  9. Mi se pare interesant exemplul dat de Alin7 apropo de cel care si-a ucis prietena din motive…fara motive!

    Si ce mi se pare cu adevarat interesant este ca de fapt alde Breivik au fost foarte multi. Breivik in esenta este un individ care a decis sa omoare niste oameni (asa, mai multi). DAr ca el avem foarte multi altii cu victime la activ care se apropie ca numar de el. Nu stiu, nu-mi vin in minte acum nume, dar au fost destui adolescenti si chiar copii care si-au impuscat colegii de clasa, de ordinul zecilor (parca a fost si un film facut pe tema asta, cu niste adolescenti care programeaza un omor in masa la un liceu conform cu modelul dintr-unjoc video, si victime au fost citeva zeci de oameni:colegi, profesori, politisti, etc). Ori, iata ca nu s-a vorbit nimic de un portret robot al adolescentului terorist, nici un cuvintel despre rolul jocurilor video, sa fie interzise, supravegheate, etc,etc.Nimic, nimic, nimic! Nici un fel de isterie mediatica apropo de pericolul adolescentilor, a armelor, a jocurilor video, a lipsei de prezenta parentala in viata lor!

    Dar, da, asa cum spune si antuza, nu-i doare pe ei de alte religii- crestinismul este ceea ce-i intereseaza, cel mai mult si cel mai mult.Complexe de inferioritate si invidie (eu asa traduc comportamentul unei anumite etnii)o au numai fata de crestinsm….nu au ei texte cu alte religii(inclusiv cu islamismul).

  10. @DeVeghePatriei:

    Fratilor, nu trebuie sa luam acum orice editorial drept prigoana. Exista, totusi, libertatea de exprimare si daca noi o revendicam, banuiesc ca nu o revendicam doar pentru unii si pentru altii o refuzam. Daca avem argumente prin care demontam o opinie, atunci sa o facem, daca nu, mai bine o lasam balta. Si chiar era usor de demontat prostia lui Unteanu, daca tot l-ati bagat in seama.
    Apoi, a fi crestin este incompatibil cu a folosi invective fata de orice om, fie el pe numele sau Tokes. Nu se poate spune ”mizeria” de Tokes, caci oricat de iredentist si de adversar al interesului national este, se cheama ca e om, deci creatia lui Dumnezeu, si daca mai citim si Evanghelia acolo scrie ca trebuie sa ne iubim vrajmasii. Asta nu inseamna, evident, sa aprobam agendele criminale sau antinationale ale unora (dimpotriva!, cum s epoate vedea chiar pe acest site), printre care si Tokes, dar inseamna ca trebuie pastrata pana la urma o noblete, o boierie care ne face noua cinste, in ultima instanta.
    Nu in ultimul rand, trebuie sa va fie foarte clar ca exista organizatii si miscari care, credem noi, sunt chiar incurajate de unele servicii secrete pentru a face tapaj pe marginea imaginii miscarii legionare interbelice, tocmai pentru a capta potentiali sustinatori ai acestor idei, manifestari, etc., si de a le deturna in directii-capcana care pot fi echivalente exact scenariului de care se tot vorbeste in aceste zile si de care se face vorbire si in editorialul citat: miscari extremiste care sa provoace, eventual, tulburari sociale sau/si acte teroriste si care sa justifice apoi contramasuri impotriva tuturor celor care vor fi ingramaditi, fortat, sub etichete largi si vagi cum ar fi ”fundamentalism crestin”. Atentie, asadar, sa nu cumva sa faceti jocul unora ca acestia!
    Si pana la urma, da, trebuie sa intelegem ca directia asta va fi si ca la un moment dat toti vor fi bagati de-a valma in aceeasi oala, chit ca nu au nicio treaba cu politica si cu orice fel de miscare subversiva, anti-sistem sau orice alt anti s-o mai naste intre timp. Dar nu e mai bine sa fii prigonit, daca tot e vorba de prigoana, pentru Hristos si doar pentru El, si nu pentru vreo lupta politica?

  11. @antuza
    @ petra:
    da, cred ca ii intereseaza toti credinciosii potentiali, indiferent de religie. (pentru ca atata vreme cat acestia nu sunt doar niste “caldicei”, pot ajunge la crestinism. exemple de astfel de convertiri sunt nenumarate. dar nu numai pentru asta.)
    in “background” lucreaza acel duh de care spuneam. si nu numai pe sticla. si nu numai la restul ci si la noi. de asta e bine sa stam treji si cu luare aminte.

    @petra: era vorba de povestea aceasta (1999) http://en.wikipedia.org/wiki/Columbine_High_School_massacre

    “The shooting also resulted in an increased emphasis on school security, and a moral panic aimed at goth culture, social outcasts, the gun culture, the use of pharmaceutical anti-depressants by teenagers, violent films and music, teenage internet use,[1] and violent video games.[2][3]”

    Cititi si descoperiti similitudinile cu activitatile lui Breivik.

    As nota doua aspecte:

    – faptul ca ACUM s-a pompat foarte tare pe ideea “fundamentalistului crestin”. si asta evidentiaza niste aspecte (pe care nu o sa le enumar acum dar poate voi reveni – dar unul dintre acestea este legat de masina de propaganda ateista. la fel ca si cea pro-gay, relativ putini dar extrem de activi si folosindu-se de orice mijloace)
    Povesti mai mult sau mai putin similare au mai fost (e suficienta o simpla cautare pe internet) dar individul asta a combinat cu indemanare tot ce era mai rau, mai cu “carlig” si cu priza la public si in media.
    – ati mentionat jocurile video. cu greu va putea sa-si faca loc o dezbatere serioasa si “unbiased” pe tema aceasta pentru ca industria jocurilor este, alaturi de cea a sexului (pornografiei), una din cele mai dezvoltate si mai banoase. n-o sa dau cifre aici dar acestea sunt realmente uriase.

    In incheiere, as mai zice ca aspectele “cazului Breivik” imi rezoneaza puternic cu un experiment secret (se facusera si filme pe tema asta – indivizi antrenati de mici sa execute orice sarcina si tratati medical si psiho pentru exact un comportament realmente monstruos de genul celui pe care il expune Breivik). but then again, maybe it’s just me.

  12. apropo de ce ziceam mai sus:

    http://www.romanialibera.ro/actualitate/mapamond/terorismul-in-era-internetului-232570.html

    “Anders Behring Breivik, autorul masacrului din Norvegia, a declarat că fapta sa nu este decât o „acţiune de marketing”, cu ajutorul căreia ucigaşul dorea să facă publicitate tratatului său – redefinind astfel relaţia dintre real şi virtual şi aducând în prim-plan răspândirea ideilor radicale prin internet.”

    —–

    prin urmare, e cam cum se intampla cu pacatele “mai mici” care insa intretin focurile cele mari ale patimilor.

    internet in banda larga + social media + jurnalism hamsterizat, tabloidizat = teren propice pentru orice dezaxat/labil psihic/criminal dornic de faima efemera (si nu numai pentru alde alcaeda aia)

    pentru cele 15 minute de glorie.
    pe care unii, iata, incearca sa le prelungeasca cat mai mult. si daca pentru asta trebuie sa combine o bomba de mare putere detonata in piata publica cu un masacru intr-o tabara de tineret (sau scoala) atunci o vor face. stiu si ei de acum care ii treaba cu “marketingul”…

    dar nu numai.
    si pentru virale, manipulari si tot felul de alte giumbuslucuri efectuate rapid si cu indemanare de prestidigitator pentru a profita de deruta victimei si a-i vinde rapid iluzia.
    dar nu numai.

  13. Pingback: Cand judecata bunului simt se aplica si realitatilor monstruoase: DESPRE ABERATIA POLITIZARII ATENTATELOR SOCIOPATULUI NORVEGIAN SI LUMEA CELOR CU IDEI FIXE
  14. Pingback: Cand judecata bunului simt se aplica si realitatilor monstruoase: DESPRE ABERATIA POLITIZARII ATENTATELOR SOCIOPATULUI NORVEGIAN SI LUMEA CELOR CU IDEI FIXE
  15. Acum aproximativ un an am întâlnit absolut întâmplător, pe autocar în drum spre Bucureşti, o domnişoară care jumătate din drum a citit dintr-o carte de rugăciuni si a invârtit nişte mărgele pe degete. Curios fiind, între câteva cărţi de drept penal (paremi-se) pe care le avea, am observat o anumită carte, să spunem de specialitate şi de circulaţie restrânsă. La un popas, deşi nu-mi stă în fire, am abordat-o şi discutând, după ceva timp, în faţa evidenţei, mi-a dat de înţeles că era angajata unui serviciu secret. Vă mărturisesc că mi-a căzut mufa de luptător antisistem şi creştin pregătit de prigoană, mutat în peşteră şi mâncător de gândaci, în pantofi. Am discutat despre mai multe lucruri generice, în principal despre cum se împacă ortodoxia cu slujba pe care o are, iar concluzia la care am ajuns după acea discuţie, se referea la faptul că şi serviciile în cauză sunt plămădite din acelaşi aluat de români pe care îi vedem şi pe stradă. Ba culmea, mai sunt şi isihaşti printre ei.. Cât despre instituţie în sine, aceleaşi probleme vizibile în poliţie, vamă, gardă financiară, plus câteva specifice îi rod şi pe ei. De atunci, sunt destul de reţinut în a cataloga ad hoc oameni şi “servicii”, cu toate că m-am exprimat dese ori destul de tăios împotriva acestora.

    V-am povestit aceste lucruri, pentru a nu cădea şi pe acest site în extrema înfierării intempestive/de principiu a unor instituţii statale care-şi au rolul lor. Problema serviciilor noastre secrete este că nu funcţionează ca ansamblu, că mimează democraţia şi papionul de european rasat, câteodată chiar în mod greţos şi că insistă insultător pe această imagine perfect falsă. Aş fi avut infinit mai multă încredere în ele dacă le-aş fi văzut neputinţele aliniate lângă cele ale Poliţiei Române, ale Justiţiei, ale Anaf-ului, ale Armatei Române. În schimb avem drept imagine publică nişte inşi care pasămite scriu cărţi precum Noul Aliat, Un război al minţii, respectiv Întotdeauna loial etc., etc., barbologii cu ştaif, persoane de care nu reuşeşti să scapi să nu le vezi pe TVR Cultural sau pe la alte emisiuni cu prinţipuri ori prin ziare dând interviuri siropoase, vorbind afectaţi despre nimic (adică geopolitică ş.a.). Apoi toate arestările celebre sunt făcute cu ajutorul profesionist al SRI-ului, toate identificările personajelor căutate, evadaţilor periculoşi, armelor furate, toate avianele supersonice construite, invenţiile făcute etc etc, de parcă moaammăă s-a spart conducta profesionalismului şi onestităţii în fosta hazna a Securităţii.

    Prieteni buni, toate au mers prost în ţara asta după revoluţie, s-au dus pe apa sâmbetei industrie, educaţie, sănătate, cercetare, agricultură, ordine publică, nimic nu a rămas în picioare. Dar dragilor, ne-am pricopsit cu o frumuseţe de serviciu secret, european şi apărător intransigent al democraţiei, mânca-l-ar mama, că de n-ar fi, de noi nici că s-ar mai povesti! Mai tăiaţi vă rugăm din marketing, că nu vindeţi gumă de mestecat!!!

    Revenind acum, acesta îmi este mie deocamdată reperul după care judec, în principal, serviciul român de informaţii. Al lipsei TOTALE (ABSOLUT :d ) de onestitate şi totodată de promovarea în mod insultător a unei imagini în contradicţie cu ceea ce încă reprezintă Securitatea comunistă în societatea noastră de astăzi.

    Oamenii din aceste servicii, însă, în lumina primului pasaj amintit, sunt datori să facă nişte sacrificii pe care noi nu le conştientizăm decât poate mult prea rar. Unii dintre ei, poate majoritatea, poate toţi, sunt creştini mult mai “autentici” decât sunt eu cu siguranţă. Trebuie aşadar păstrat un oarecare echilibru atunci când cântărim servicii, oamenii care le compun, jocurile pe care le fac, întrucât din câte mi-am dat seama în ultimii ani, sunt anumite componente care chiar îşi dau silinţa (printre alte, inclusiv acest joc cu Tokeş).

    Ideea e că acelaşi rău care distruge educaţia sau sistemul sanitar românesc, sugrumă şi serviciile NOASTRE secrete, fără diferenţe de intensitate şi ar fi păcat să îi demonizăm gratuit, uitând de oamnenii de acolo, cu măsurile şi cu toate neputinţele lor.. Iertaţi şi îngăduiţi, întru Domnul!

  16. Pingback: (update) Cand judecata bunului simt se aplica si realitatilor monstruoase: DESPRE ABERATIA POLITIZARII ATENTATELOR SOCIOPATULUI NORVEGIAN SI LUMEA CELOR CU IDEI FIXE
  17. Pingback: CONSTRUIREA PSIHOZEI “BOMBEI CU CEAS” DUPA “PRECEDENTUL” OSLO. Dupa cum ne asteptam, U.E. transforma actele teroriste din Norvegia IN FENOMEN IDEOLOGIC AL… INTOLERANTEI - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  18. Pingback: UPDATE: Suspectul crimelor de la Toulouse, incercuit, se revendica de la Al Qaeda. SOCIOPATUL veacului XXI: egolatru si doritor de faima pe INTERNET - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  19. Pingback: Cum se explica ATENTATELE TERORISTE ALE SOCIOPATILOR (“lupii singuratici”) intr-o era a SUPRAVEGHERII si a SERVICIILOR SECRETE? - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  20. Pingback: De vorba cu Parintele Anthony din Colorado despre HOMESCHOOLING - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  21. Pingback: CAZ INGRIJORATOR DE ABUZ ASUPRA FAMILIEI. Copii “confiscati” de autoritati pe motiv de “SUSPICIUNI” legate inclusiv de “VALORI MISTICO-RELIGIOASE”. Dezbatere la Universul Credintei cu Virgiliu Gheorghe [VIDEO] - Recoman
  22. Pingback: CAZUL FAMILIEI BODNARIU, careia statul i-a rapit copiii peste noapte – IN CE MASURA SE POATE INTAMPLA SI LA NOI? Sinistra POLITIE A COPILULUI din Norvegia. Metode SECURISTICE de DENUNT si SANTAJ EMOTIONAL practicate in “avansata” tara no
  23. Pingback: CAZUL FAMILIEI BODNARIU, careia statul i-a rapit cei 5 copii abuziv – IN CE MASURA SE POATE INTAMPLA SI LA NOI? Sinistra POLITIE A COPILULUI din Norvegia. Metode SECURISTICE de DENUNT si SANTAJ EMOTIONAL practicate in “avansata” tara nor
  24. Pingback: STOP BARNEVERNET! Proteste fata de ABUZUL CRIMINAL al autoritatii de protectie a copilului din Norvegia. INSTITUTIA ORORII ANTIHRISTICE are un statut de “stat in stat” si are la activ zeci de mii copii RAPITI “LEGAL” de la imigrant
  25. Pingback: STOP BARNEVERNET! Proteste fata de ABUZUL CRIMINAL al autoritatii de protectie a copilului din Norvegia. INSTITUTIA ORORII ANTIHRISTICE are o pozitie de “stat in stat” si are la activ zeci de mii copii RAPITI “LEGAL” de la imigrant
  26. Pingback: OSTATICI IN FINLANDA. Inca un caz de ABUZ grav al POLITIEI COPILULUI dintr-o tara nordica. DRAMA FAMILIEI CAMELIEI JALASKOSKI, MEDIC ROMÂN CARE-ȘI CREȘTE PROPRII COPII IN PLASAMENT: “Parerea mea e ca in Finlanda este o dictatura sociala. Oficiali
  27. Pingback: OSTATICI IN FINLANDA. Inca un caz de ABUZ grav al POLITIEI COPILULUI dintr-o tara nordica. DRAMA FAMILIEI CAMELIEI JALASKOSKI, MEDIC ROMÂN CARE-ȘI CREȘTE PROPRII COPII IN PLASAMENT: “Parerea mea e ca in Finlanda este o dictatura sociala” |
  28. Pingback: Modelul norvegian de RAPIRE A COPIILOR PE MOTIVE DE RASISM SOCIAL aplicat la Vaslui! Unei familii SARACE, DAR IUBITOARE de la tara i-au fost luati TOTI CEI 9 COPII, impotriva vointei lor, invocandu-se probleme de… IGIENA! Protectia Copilului TRAUMAT
  29. Pingback: BARNEVERNET IN ROMÂNIA? Vara trecuta s-a organizat la Sinaia o SCOALA DE VARA CU INSTRUCTORI NORVEGIENI pe tema “Interesul superior al copilului” in vederea PRELUARII IN NOUL COD CIVIL a unor aspecte din sistemul scandinav de distrus familii! | C
  30. Pingback: FAMILIA BODNARIU – MARTURIA DIRECTA a lui MARIUS, tatal celor cinci copii rapiti, precum si a FRATELUI si SURORII SALE cu explicatii detaliate si clarificari asupra evolutiei cazului (si VIDEO): “FATA NU A SPUS CA ASA S-A TREZIT EA… SUNT
  31. Pingback: CAZUL BODNARIU: Guvernul da primele semne concrete de implicare serioasa: “Situația se cere imperios rezolvată” (VIDEO). Oficial, Ministerul de Externe anunta ca mai are in evidenta 7 CAZURI DE FAMILII carora li s-au confiscat, in total, 16
  32. Pingback: UN PSIHOLOG CLINICIAN SPULBERA, printr-o analiza profesionista riguroasa a cazului Bodnariu, toate MISTIFICARILE “PEDAGOGICE” DEBITATE DE GENUL DE IPOCRIT HIPSTERIST “ALIAT CU BARNEVERNET care scrie fudul și condescendent pe forumuri:
  33. Pingback: ALTE CAZURI DRAMATICE DE COPII ROMÂNI RAPITI DE BARNEVERNET. Desi familia Avramescu a CASTIGAT procesul cu POLITIA COPILULUI, institutia pastreaza in continuare COPIII!/ Experta norvegiana in Protectia Copilului: PRELUAREA COPIILOR IN REGIM DE URGENTA A
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare