ABJECTIILE unui ambasador (guvernator) colonialist. HANS KLEMM se foloseste de HOLOCAUST pentru a pune egal intre CRITICA MULTINATIONALELOR si ANTISEMITISM. Apararea cu dintii a CORPORATOCRATIEI si a STATULUI PARALEL

11-10-2017 10 minute Sublinieri

Cei mai importanți membri ai grupului “Noi suntem Statul!” continuă să tremure în fața dezvăluirilor pe care Daniel Dragomir, fostul apropiat al lui Florian Coldea, a decis să le facă.

Iar devoalările despre imixtiunile SRI-ului pe toate planurile, inclusiv media și cel economic, au menirea de a aduce în față lipsa siguranței cetățenilor în momentul în care puterea este dirijată de o mână de oameni care a pus pe primul loc interesul personal. “Când un om devine o țintă a statului, acesta nu mai are nicio șansă”, este concluzia lui Daniel Dragomir în interviul acordat pentru România Liberă.

Unul dintre cele mai mediatizate cazuri a fost cel al lui Dan Adamescu și firma Astra Asigurări. Daniel Dragomir a dezvăluit modul în care statul paralel a acționat. “Aici (n.red. Astra Asigurări) este vorba de implicarea serviciilor de informații în mediul economic – luând numai cazul Astra Asigurări – chestiune extrem de nocivă. Serviciile de informații au întotdeauna o manieră proprie de a vedea lucrurile, nu neapărat prin prisma fostei Securități, ci prin prisma Serviciului, este o manieră etatistă.

Și o manieră nefirească de a vedea aceste chestiuni. Asta deoarece serviciul de informații, când intră în piață și începe să joace – că e vorba de piața asigurărilor sau piața de salubritate – disturbă întreaga piață pentru că își folosește informațiile, puterea, conexiunile și relaționările cu justiția. Pentru că avem protocoale strict secrete cu Justiția despre care nu știm ce conțin. Din acest joc rezultă vicierea spațiului economic și victime care pot fi patroni sau firme. Este efectul bulgărelui de zăpadă care face multe victime”, a afirmat Dragomir.

Decesul lui Dan Adamescu a adus o concluzie tristă, dureroasă, însă elocventă. “Situația mi se pare absolut tragică și observăm în acest caz că, atunci când un om devine țintă, iar statul cu toată greutatea instituțiilor sale – servicii de informații, urmăriri, interceptări, filaje, anchete pe culoarele Justiției, influențarea câmpului tactic în zona judecătorilor, – ce șanse mai are un om?!

În acest caz, opinia publică trebuie să înțeleagă că lupta împotriva corupției s-a vândut sub un pachet de PR foarte păgubos, și anume că noi, DNA plus SRI, îi luăm pe bogați și îi băgăm la pușcărie, iar ca rezultat voi veți avea prosperitate și mai ales -satisfacție. Satisfacție care pleacă dintr-o chestie umană firească determinată de invidie: să moară și capra vecinului!

Însă rezultatele sunt: firme distruse, oameni rămași pe drumuri, oameni care mor în închisoare, prejudicii umflate care arată foarte bine pe hârtie, iar în realitate, când ajung la instanța de judecată, ele nu există”

Importanța rolului pe care ambasadorul SUA îl joacă în desfășurarea evenimentelor din România nu a fost niciodată ascuns, presa și specialiștii menționând de mai multe ori că Klemm are un cuvânt greu în verdictul final al unei probleme majore care se desfășoară pe teritoriul României.

“Excelența Sa dl ambasador Klemm a fost numit de o administrație politică democrată a USA. Iar una din întrebările ce trebuie puse este: politica actuală a României este stabilită de către actuala Administrație Trump sau de către alte cercuri? Eu spun că pentru moment sunt alte cercuri în special din zona Departamentului de Stat al SUA, care sunt cercuri cu oameni vechi. Situația din SUA este similară cu cea din România: Trump se luptă, la rândul său, cu un stat paralel și cu o clică. Președintele Trump realizează că în interiorul serviciilor de informații au existat interese care n-au fost ale țării, deci situația e similară cu a României. Dar eu sunt optimist și cred că lucrurile vor evolua pozitiv”, a afirmat Dragomir.

Fostul șef ANTITERO a ținut să avertizeze cetățenii că România este una dintre țintele teroriștilor, iar numărul tot mai mare de migranți care ajung în țara noastră nu face decât să sporească șansele unui caz similar cu cele din întreaga lume și care au fost revendicate de ISIS. “Din 2003, după căderea Bagdadului, gruparea ISIS revine în forță extrăgându-și puterea din fosta Al-Qaida. După luptele din 2003-2004 de la Fallujah, s-a reușit blocarea acestei organizații în Irak, existând la acea vreme un aflux de migranți numit generic BLEED OUT. În acest bleed out au părăsit Irakul mulți luptători Al-Qaida ajungând pe diferite rute în Europa Occidentală.

Același fenomen se petrece astăzi, dar care este de 100 de ori mai periculos deoarece forțele Statului Islamic sunt mult mai bine pregătite. Iar forțele sunt compuse și din cetățeni purtători de pașapoarte ale unor țări occidentale și care nu se supun controlului la frontiere. Acești luptători sunt buni cunoscători ai tehnicilor contrainformative occidentale și beneficiază de resurse financiare foarte mari, rezultate din vânzarea petrolului.

Faptul că România rămâne un partener activ al serviciilor antitero occidentale face din țara noastră o țintă”.

 • Cotidianul/ Grigore I. Culian:

Dezbină şi stăpâneşte“, dle ambasador Klemm!

Democratul ambasador Hans George Klemm – trimis să reprezinte Statele Unite la Bucureşti de fostul preşedinte democrat Barack Obama, la propunerea democratei Victoria Nuland, fostă asistentă pentru Europa de Est a democratului Jim Kerry, fostul şef al diplomaţiei americane – este din ce în ce mai hulit în România.

Intervenţiile sale brutale şi partizane în viaţa politică au început încă din timpul celui de-al doilea mandat al lui Traian Băsescu şi continuă şi azi, când la Palatul Cotroceni se află Klaus Iohannis. Călcând în picioare Convenţia de la Viena (care le interzice diplomaţilor să se amestece în treburile interne ale statului unde se află), demnitatea românilor şi chiar bunul-simţ (după ce s-a fotografiat alături de steagul „Ţinutului Secuiesc“), dl ambasador Klemm pare să fie uitat la post de noua administraţie republicană de la Washington şi nimeni nu găseşte o explicaţie pentru această ciudăţenie.

Eu am găsit două: 1. Dl Klemm profită de faptul că preşedintele Donald Trump are de rezolvat probleme mult mai importante (vezi criza nord-coreeană, reformele din Sănătate, Codul Fiscal etc.) şi încearcă să-i submineze pe republicani amplificând sentimentul anti-Trump în România – lucru tot mai evident în ultima vreme; 2. Preşedintele Donald Trump a decis să-l păstreze la post, măcar pentru o vreme, pe ambasadorul Hans Klemm, după ce vizita lui Klaus Iohannis la Washington s-a încheiat cu un contract „gras“, în urma căruia România va cumpăra armament american în valoare de câteva miliarde de dolari. Înclin să cred a doua variantă, mai ales că ieşirile publice ale dlui Klemm sunt favorabile „clientului“ Klaus Iohannis şi Binomului SRI-DNA, care apără mai degrabă interesele americane decât pe cele româneşti. Iată de ce dl ambasador îşi permite să declare orice şi foloseşte principiul „dezbină şi stăpâneşte“ bazându-se pe susţinerea noilor parteneri români şi sfidând regulile diplomaţiei într-o ţară în care toată lumea tace de frica Binomului!

De la cetățean la cetățean american: A doua scrisoare deschisă (ultima) către dl Hans G. Klemm, ambasadorul SUA în România

Domnule ambasador,

Am așteptat și încă mai aștept un răspuns la scrisoarea publicată în urmă cu câteva zile în ziarul Cotidianul, în care aduceam în atenția publică modul defectuos și nociv (în opinia mea) în care vă desfășurați activitatea de ambasador al Statelor Unite în România. Am făcut acest demers în dubla calitate de cetățean și jurnalist american, poziții care îmi conferă dreptul de a mă adresa dvs și/sau instituțiilor care v-au încredințat această misiune atât de importantă. Neprimind un răspuns, am decis să vă adresez această a doua scrisoare – ultima.

Domnule ambasador,

Așa cum am afirmat în scrisoarea anterioară, declarațiile dvs publice privind justiția și viața politică românească în general nu numai că încalcă flagrant Convenția de la Viena (conform căreia ambasadorii străini nu au dreptul să intervină în problemele cu care se confruntă țările în care sunt acreditați), dar nu fac decât să inflameze sentimentul antiamerican în România, fapt din ce în ce mai evident în ultima vreme. Drumul spre un asemenea comportament incorect într-o țară prietenă, membră a Uniunii Europene și parteneră NATO, a fost deschis de dna Victoria Nuland (fosta șefă a Departamentului pentru Europa de Est din Departamentul de Stat al SUA), continuat de dl Mark Gitenstein, predecesorul dvs în această funcție, și amplificat de afirmațiile publice – inacceptabile și partizane! – pe care le-ați făcut în ultimii ani.

Spre surprinderea mea, fostul președinte al României, dl Traian Băsescu, dar și actualul șef al statului, dl Klaus Iohannis, nu numai că au tolerat o astfel de atitudine, dar chiar au încurajat-o, ceea ce mă face să cred că lucrurile sunt mult mai grave, mai ales după recentul denunţ al fostului ministru al Societății Informaționale şi al Comunicațiilor, dl Gabriel Sandu, conform căruia doi foşti ambasadori americani în România – dnii Nicholas Taubman şi Mark Gitenstein – sunt acuzați că au participat la megaescrocheria Microsoft, în urma căreia statul român a fost păgubit de sute de milioane de euro, cu complicitatea unor înalți demnitari români, inclusiv a fostului președinte Traian Băsescu!

Dle ambasador,

Urmărind cu atenție prestațiile ambasadorilor americani în țările est-europene (și nu numai) din ultimii ani, am constatat că niciunul, cu excepția dvs, nu și-a permis să intervină atât de brutal în viața politică a unui stat independent fără să genereze o reacție din partea conducerii țării respective și/sau a societății civile, astfel de erori putând amplifica sentimentul antiamerican și genera conflicte politice și/sau sociale cu urmări mai greu de anticipat. Ca să dau numai un exemplu, îmi amintesc cum incompetența funcționarilor în mandatul de secretar de stat al dnei Hillary Clinton (când dvs ați fost numit ambasador în România) a declanșat dezastrul din Libia, în urma căruia diplomatul american Chris Stevens, ambasador în această țară, și-a pierdut viața, fiind lăsat fără apărare de câțiva birocrați din Departamentul de Stat!

Domnule ambasador,

Nu e în intenția mea să comentez sau să judec politica externă a României în relația cu Statele Unite, mai ales că sunt cetățean american și nu cred că am dreptul și competența necesare. Dl președinte Klaus Iohannis are atribuții clare privind acest aspect și cred/sper că domnia sa știe ce are de făcut. Tot ca cetățean american, care vă plătește salariul din taxe, am dreptul să pun sub semnul întrebării prestația dvs în calitatea de ambasador în România și să o aduc în atenția președintelui Donald Trump, a Congresului și a Departamentului de Stat al SUA. O voi face în calitate de cetățean american, dar și ca român, considerând că am datoria morală față de țara mea de origine să semnalez derapajele dvs celor în măsură să vă evalueze corect activitatea și să ia măsurile care se impun.

(Încă) aștept un răspuns public.

Cu stimă, Grigore L. Culian

New York, 5 octombrie 2017

Ambasadorul SUA la București, Hans Klemm, a lansat un avertisment dur la adresa României în ceea ce privește consecințele negative pe care le poate avea exprimarea, în mod public, a ideilor antisemite sau împotriva companiilor multinaționale.

Într-un discurs rostit cu prilejul Zilei Naționale de Comemorare a Holocaustului, diplomatul american a spus că „recrudescența acestei retorici antisemite, însoțite de transformările economice cauzate de globalizare, constituie un teren fertil pentru cei care încearcă să manipuleze opinia publica și să îndepărteze România de temelia principiilor ei euro-atlantice”,

“Cei care se opun liberalismului și îmbrățișează naționalismul economic caută din nou să îi atace și să îi demonizeze pe evreii din Europa și pe cei din afara ei. Fac acest lucru direct, prin manifestații naționaliste și vandalizarea memorialelor și a cimitirelor. Dar fac acest lucru și indirect, prin atacarea companiilor multinaționale și prin aluzii la pretinse și presupus infame legături evreiești ale unor întreprinderi legitime cu scopul de a alimenta animozitate și de a prezenta concluzii funeste. Recrudescența acestei retorici antisemite, însoțite de transformările economice cauzate de globalizare, constituie un teren fertil pentru cei care încearcă să manipuleze opinia publica și să îndepărteze România de temelia principiilor ei euro-atlantice”, a declarat ambasadorul Hans Klemm la Memorialul Holocaustului din București.

„Această animozitate este agravată de răspândirea diverselor scenarii false, „fake news”, care își croiesc drum dinspre Internet în discursul public. Asemenea scenarii au o singură finalitate, un singur scop: să ne dividă, să ne slăbească instituțiile și să ne polarizeze societățile. Politicienii și jurnaliștii care cedează tentației de a folosi aceste scenarii o fac probabil din oportunism, simțind că există șansa unui câștig pe termen scurt chiar dacă ei nu cred în mod necesar în respectivele scenarii. Dar acest oportunism este în cele din urmă devastator. Iar prin intermediul acestuia se realizează de fapt opera dușmanilor noștri, a celor care încearcă sa ne facă rău”, a mai spus Klemm în discursul său.

Ambasadorul SUA consideră că s-ar putea ca „la mijloc sa fie aripa marginală, xenofobă și rasistă a extremei drepte. S-ar putea să fie influența nocivă a Rusiei. S-ar putea să fie cei care încearcă să divizeze comunitățile prin agitații de un naționalism economic strident. Toți caută să ne slăbească parteneriatele și orientarea noastră transatlantică pentru propriile scopuri ostile”.

De menționat că afirmațiile lui Hans Klemm vin la câteva zile după ce fostul ministru al Comunicațiilor, Gabriel Sandu, a depus un denunț la DNA în care acuză compania americană Microsoft și pe fostul președinte Traian Băsescu de constituire de grup infracțional organizat. În denunț, fostul ministru îi acuză pe foștii ambasadori americani Nicholas Frank Taubman și Mark H. Gitenstein de trafic de influență și instigare la trafic de influență.

Conform acestui rebut al școlii diplomatice americane, a te opune neoliberalismului sau a crede că multinaționalele sunt nocive pentru societate, este… antisemitism. Nu domnule Klemm! Să te urci pe munții de cadavre ale celor uciși în Șoah pentru a promova interesele economice ale unor corporații și cercuri financiare, acesta este cel mai cinic și mai scârbos tip de antisemitism contemporan!

Nu cred că trebuie trecut prea ușor peste declarațiile ambasadorului Klemm, prilejuite de Ziua Națională de Comemorare a Holocaustului. Pentru că am asistat, cred eu, la întoarcerea unei mentalități sovietice.

Așa cum ambasadorul sovietic sosea în anii 50 la diverse evenimente comemorative din România (că era revoluția lui Tudor Vladimirescu sau celebrarea bătăliei de la Rovine) și făcea în așa fel încât acel eveniment istoric să fie de fapf prilej de a scoate din joben învățături marxist-leniniste, iată că îl vedem pe ambasadorul american la București profitând de ocazia comemorării Holocaustului pentru a mai face un lobby pentru corporațiile multinaționale și pentru a pune etichete acuzatoare pe frunțile celor care nu împărtășesc aceleași valori ca dânsul.

Fără să piardă prea mult vremea cu subiectul evenimentului: comemorarea unui Holocaust (cel comis de către statul român) foarte puțin înțeles și asumat în societatea românească), domnul Klemm trece la ce îl doare.

Să vedem ce spune ambasadorul:

”Şi totuşi astăzi, cei care se opun liberalismului şi îmbrăţişează naţionalismul economic caută din nou să îi atace şi să îi demonizeze pe evreii din Europa şi pe cei din afara ei. Fac acest lucru direct, prin manifestaţii naţionaliste şi vandalizarea memorialelor şi a cimitirelor. Dar fac acest lucru şi indirect, prin atacarea companiilor multinaţionale şi prin aluzii la pretinse şi presupus infame legături evreieşti ale unor întreprinderi legitime cu scopul de a crea animozitate şi de a prezenta concluzii funeste.”

Declarația este cu atât mai amuzantă cu cât președintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a câștigat alegerile prezidențiale pe un discurs ce purta mesajul naționalismului economic.

De asemenea, dintr-o lovitură de geniu pierdut pe Dâmbovița a domnului Klemm, aflăm că toți papii Bisericii Catolice de până în zilele noastre ar fi niște antisemiți doar pentru că au exprimat, toți, îngrijorări serioase și ferme cu privire la morala din spatele liberalismului economic.

Să mai vorbim de atmosfera profund anticapitalistă, nu doar anti-corporatistă, a Universităților americane? Să fie ele cuiburi de antisemitism?

Însă amuzamentul ne piere atunci când vedem că ambasadorul insinuează că cei care ridică semne serioase de întrebare cu privire la finalitățile politice și ideologice ale libertarianismului și cu privire la etica sa, ar fi niște skinheads și neonaziști, foarte asemănători cu cei care vandalizează cimitirele și sinagogile, sau pierd vremea scriind inepții conspiraționiste. Deci papa Ioan Paul al II-lea era skinhead, că avea părul mai rar. Iar Benedict și Francisc sunt niște neonazi din pricina dubiilor lor cu privire la o economie care nu pune ca prioritate omul ci profitul.

Dar domnul Klemm nu se oprește aici: din discursul său deducem că valorile euro-atlantice nu sunt sinonime nici cu pacea, nici cu democrația, nici măcar cu ideea de bunăstare generală ci sunt de fapt sinonime, cel puțin pentru domnia sa, cu protejarea intereselor multinaționalelor.

În România, cum spuneam mai sus, Holocaustul este încă o temă neasumată: românii refuză încă să accepte adevărul trist- țara noastră s-a făcut părtașă la crima Soahului.

În același timp, în România orice e american și occidental se bucură de statutul de fetiș religios: țara noastră chiar și fără să înțeleagă nimic din ce sunt alea, e ferm angajată înspre „valorile euro-atlantice”. Mai ales dacă e rost de vreo emigrare după….

De aceea discursul ambasadorului SUA e dublu- șocant: pe de o parte ignoră Holocaustul pentru a putea vorbi de ce îl doare pe domnia sa (sau, mă rog, pe finanțatorii domniei sale), pe de altă parte dă apă la moară chiar antisemiților, care văd cum omul cu cea mai mare autoritate din România, se urcă cu aroganță pe muntele de cadavre ale celor uciși în Soah (domnul Klemm are origini germane, deci își permite) pentru a pune de un lobby intelectual pentru un anumit tip de afaceri….

Dar nu e nimic. Se supără Duca, se supără alți câțiva, însă poporul român rămâne ferm angajat în procesul de făurire al euro-atlantismului multilateral dezvoltat… Deci domnul Klemm putea să stea liniștit: e pace în colonie.

Pentru cine nu credea faptul că ambasadorul Klemm este un reprezentant NU al statului american, ci al Deep State – cel care îl hărţuieşte pe Trump şi are o agenda clară globalistă (corporatism economic şi ideologie sexomarxistă) -, dezvrăjirea s-a produs ieri, la comemorarea Holocaustului. 

Guvernatorul NWO în România, cocoţat pe cadavrele evreilor ucişi în lagărele de concentrare (cum bine a remarcat Bogdan Duca), a acuzat naţionalismul economic (care ar scoate ţara din colaps, dacă ar avea cu cine să fie făcut), de… antisemitism. Deci, chestiunea este limpede: dacă nu îmbrăţişezi globalismul şi proiectul unei noi lumi dominate de corporaţii, esti blamabil, tocmai bun de a fi persecutat prin lege.

Nu există acum nicio distincţie între un comisar sovietic şi acest personaj funest, care arborează steagul LGBT pe ambasadă şi susţine corporatocraţia prin măsuri de forţă (“dacă nu eşti cu noi, eşti împotriva noastră”), bazându-se pe Statul Paralel din România (Noua Securitate) care slujeşte cu abnegaţie idealurile Marii Revoluţii Globaliste. Cine cârteşte împotriva modului cinic în care corporaţiile îşi fac profiturile gigantice, sunt “antisemiţi”.

Absolut acelaşi modus operandi ca în anii ’50. Atunci erai “legionar” şi “bandit”, azi eşti “antisemit” şi “homofob”, “fascist” şamd.

“Cei care se opun liberalismului şi îmbrăţişează naţionalismul economic caută din nou să îi atace şi să îi demonizeze pe evreii din Europa şi pe cei din afara ei (…) indirect, prin atacarea companiilor multinaţionale şi prin aluzii la pretinse și presupus infame legături evreieşti ale unor întreprinderi legitime cu scopul de a alimenta animozitate şi de a prezenta concluzii funeste”.

BOLNAVI DE SECURISM. SRI a facut de 16 ori mai multe INTERCEPTARI decat FBI/ Ambasadorul Hans Klemm, acuzat de asociatii ale magistratilor de GANDIRE DE TIP SOVIETIC pentru laudele aduse DNA/ SCHIMBAREA FORTATA A CLASEI POLITICE si FRICA DE KOVESI

UPDATE: Presedintele a recidivat vorbind despre “OSTRACIZAREA MINORITATILOR”! Horatiu Pepine (DW): Iohannis, lipsit de onestitate si manipulator/ HANS KLEMM SE SIMTE “INCURAJAT” DE GROSOLANIA CU “FANATICII RELIGIOSI” A LUI IOHANNIS. AFR il critica dur pe presedintele Românei: ”NICI OBAMA NU AR FI ZIS-O MAI BINE”/ Stratagema Ciolos-PNL: casatorie traditionala, dar PARTENERIATE GAY?

Ambasadorul american HANS KLEMM se afiseaza cu STEAGUL TINUTULUI SECUIESC, dand semnalul DEZMEMBRARII ROMÂNIEI, prin cautionarea AGENDEI SECESIONISMULUI maghiar. Tot mai multe voci vorbesc despre intelegerile marilor puteri de RUPERE A ROMÂNIEI DUPA MODELUL IUGOSLAV, PANA IN 2018. “Există un interes special la Washington, în sensul vulnerabilizarii României”. “REPETIȚIE CU COSTUME PENTRU… ROMÂNIA MICĂ”? CINE NE MAI APĂRĂ?

Primii refugiati adusi la Galati (VIDEO)/ Discursul “strategic” al AMBASADORULUI SUA despre “o NOUĂ Românie” EXPERIMENTALĂ in contextul CRIZEI MIGRANTILOR: “Lăsați-i pe acești imigranți să devină parte a acestei noi Românii pe care o creați, una lipsită de corupție”

SCUTUL DE LA DEVESELU A FOST INAUGURAT OFICIAL (Video). Triumfalism versus realism si singura intrebare care conteaza: LA CAT SE VA RIDICA NOTA DE PLATA?

Ca sa ne fie clar: HANS KLEMM, AMBASADORUL SUA la Bucuresti, entuziasmat de rezultatul miscarilor de strada – GUVERNUL TEHNOCRAT -, il lauda pe Klaus Iohannis pentru ”CURAJ” si insista ca trebuie imprimata ”O NOUA DIRECTIE” pentru România

ŞOC: Basescu incepe sa spuna adevarul dupa ce a fost aruncat din brate? AMERICANII AR VREA SA DESTABILIZEZE SI ROMANIA, DUPA UCRAINA SI MOLDOVA!; KOVESI FACE JOCUL AMBASADORILOR. “Soluția cu tehnocrații e pentru țări bananiere”/ “Pot fi și politici în care aliații vor să te vadă slab, ca să le mănânci din palmă” (VIDEO)


Categorii

1. DIVERSE, America, Corporatism, Razboiul impotriva Romaniei, Servicii secrete

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

5 Commentarii la “ABJECTIILE unui ambasador (guvernator) colonialist. HANS KLEMM se foloseste de HOLOCAUST pentru a pune egal intre CRITICA MULTINATIONALELOR si ANTISEMITISM. Apararea cu dintii a CORPORATOCRATIEI si a STATULUI PARALEL

 1. sa pui egal intre multinationale si antisemitism este o gafa, numai daca ,,multinational “nu include si semitism

 2. “Nu există acum nicio distincţie între un comisar sovietic şi acest personaj funest, care arborează steagul LGBT pe ambasadă şi susţine corporatocraţia prin măsuri de forţă”

  Diplomatia americana are mari probleme zilele astea in Turcia si in Rusia, care nu ar fi de dorit sa se extinda si in alte tari din zona.
  Klem este cam “dezorientat”, poate-i face cineva cadou o busola si o harta ca se pare ca harta de pe GPSul lui este alta decat cea reala.

 3. Ce legătură au vandalizarea cimitirelor cu globalizarea, şi antisemitismul cu multinaţionalele? Dar mai ales ce înseamnă, în România, “naţionalism economic”, când am dat tot ce se putea da şi am vândut pe nimic tot ce se putea vinde? (Ba chiar şi pe predecesorul domniei sale, domnul Mark H. Gitenstein, l-am omenit cu o frumoasă sinecură la Fondul Proprietatea).

  http://www.gandul.info/puterea-gandului/hans-n-a-ajuns-mitica-klemm-16762426

 4. “Să spui public despre Preşedintele ţării noastre (indiferent cum îl cheamă) că este ‘antisemit’ este o declaraţie atât de gravă pe care Dragnea nu o înţelege sau de care nu îi pasă”, a scris Ponta pe Facebook
  https://www.stiripesurse.ro/ponta-a-rabufnit-la-adresa-lui-dragnea-dupa-atacul-efului-psd-la-iohannis-acuza-ii-grave-lansate-de-fostul-premier-acum-face-o-alta-mare-ticalo-ie_1262278.html

 5. Gelu Vişan: “Hans Klemm a lăsat în spatele lui terenul pârjolit de răutate, de lipsă de respect pentru poporul român, de oameni condamnați pe nedrept și trimiși în pușcării, de fotografii cu steagul așa zisului ținut secuiesc.”
  “Știam că va veni Adrian Zuckerman, știu că este un prieten al României și că nu este de acord cu ce s-a întâmplat în România, cu felul în care Hans Klemm a călcat în picioare, înainte de toate, demnitatea poporului român.”
  http://evz.ro/gelu-visan-adrian-zuckerman-prieten.html

  Tatăl lui Adrian Zuckerman a absolvit Medicina la București, în 1951, o perioadă în care mulți dintre cei care reușeau să termine institutele de învățământ superior aveau „dosar bun” — chiar foarte bun.
  https://ro.sputnik.md/International/20180726/20798311/noua-ambasador-sua-mesaj-romania.html

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare